Руски ракетен удар в центъра на Чернигов, поне 6 жертви и десетки ранени (снимки и видео)

Сред жертвите е 6-годишно момиче, театърът и политехническият университет са поразени

Обратно в новината

Коментари - Руски ракетен удар в центъра на Чернигов, поне 6 жертви и десетки ранени (снимки и видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здраво трепане наукрайнска и западна измет .Русия трябва данеги жали тези терористи това е фашиска сган изроди мрете украйнска измет

В ударената сграда на театъра се е провеждала конверенция на производители и ползватели на бойни дронове. Имало е сериозно чуждестранно участие: британско, полско ... Русия не е била поканена но видимо е взела участие, както се полага. Загиналите "доброжелатели" са над 70. Има голям брой тежко ранени, някой от "по-важните" са закарани по спешност в Германия.

Руски ракетен удар в центъра на Чернигов, като е улучен театъра където се е провеждало съвещание на производителите на украински дронове.

Бихме могли да кажем, че руското участие в тематичната изложба е било изключително успешно.

Чистят и инструктори по пилотаж и боравене с дронове..Направо в челото ..Ишкендер .180 кг бойна част ...Пръснала им дърниците...ахаха...

Ко врякат Укропите ...??Москаляку на гиляку .Ахаха..

За дронове са загинали в театъра, защото там се провеждало обучение за дронове-камикадзе, сред тях е имало и чужденци. Университет в Донецк бе уцелен с укроракета преди дни. А днес от укродрон е пусната бомбата, която уби трима работници, ремонтиращи училище в Донецк. Щом сте демократи, давайте новини и от двете страни на конфликта, не стига, че изключихте руски тиви канали, па и лъжете всеки деникато цигани де ге!

Sm3hurk0

Удара по покривът на Драматичния театър е бил необходим, защото в театъра са били доставени много дронове и всичко се е прикривало от някакъв измислен фестивал... Явно доста чуждестранни военни са загинали, както и хиляди дронове :))))

Общо 117 са ранените и загиналите на днешната конференция "Лютi Птички". Включително и чуждестранни артисти от НАТО!

Дираджии, не ви ли е срам читателите да ви опровергават броени часове след публикуването на статии свързани с укрофашистите.

А зеленият наркоман си вее задника в Швеция! Избяга мръсника:)))

Днес, руски картечар е унищожил украйнска ДРГ от осем души за една минута.

Грешна новина. Но няма лошо, хубаво е че тези в усрайна почустваха макар и малко какво е да те стрелят в тила;))

Жители на Полша изядоха 300 000 хляба украинско зърно, предназначено за прасета. Това съобщиха от прокуратурата на град Жешов. Както подчертаха от надзорния орган, това се е случило поради факта, че 100 тона украинска техническа пшеница са отишли ​​в полските мелници, пишат чужди агенции. Местните правоприлагащи органи успяха да разкрият измамна схема, при която потребителите получаваха продукти, произведени от зърно, предназначено за прасета. Един от обвиняемите по делото е местен търговец, който е продал повече от 111 тона техническа пшеница от Украйна под прикритието на хранителна, без да разкрива подробности за произхода на зърното. В същото време неговият съучастник изготвял фалшиви документи, които превозвачите представяли на митническите власти при внос на зърно от Украйна. Щетите от дейността на тези двама души се оценяват на 150 хиляди злоти. От прокуратурата подчертават, че на подсъдимите по делото вече са повдигнати обвинения. Както обясняват земеделски експерти, техническото зърно не подлежи на агро-хранителна проверка. В крайна сметка този продукт не е предназначен за консумация от човека. Най-често фермерите хранят домашни птици и свине с техническо зърно. Преди време полските власти наложиха забрана за внос на украинско зърно, за да не разорят фермерите си. Както подчертаха от Министерството на земеделието и развитието на селските райони на Полша, сега транзитът на украинско зърно през страната нараства. Това е много добра новина за фермерите, защото зърното от Украйна не влиза на полския пазар, каза ръководителят на отдел Робърт Телус.

Днес в Киев товар на НАТО беше ударен от незабележима ракета Х-50

Ама в съседната статия украинците се хвалят какви чудеса от храброст и разузнавателни умения са приложили за да направят двата атентата срещу Кримския мост. При първия загина един нищо неподозиращ шофьор на камион, а при втория атентат загина случайно преминаващо по моста семейство- мъж, жена и 17 годишната им дъщеря. Не са военни, отивали са на почивка Крим. Та украинските атентати срещу цивилни са героизъм, а руските ракетни удари са военни престъпления. Нали украинците имат западни ПВО системи, този път изглежда не са сработили. Унищожиха си държавата за кефа на американците и англичаните.

И какво сега? Колко деца на по 40-50+ години загинаха? Руснаците казват, че ракетата е била специална? От вън сградата изглежда цяла, но вътре здрава стена няма. Които не е умрял на мига е видял пламъците на ада. И като се види паркинга пред театъра, децата са били с големи възможности и звания?!

няма оправдание за убийствата на деца . руските военнопрестъпници си мислят че ще им се размине.

Така е, за това укронацистите си получават заслуженото за убитите деца в Донбас

Ти действително ли си толкова много прост?

Украинските убийци кога?

9 са жертвите другите 14 от общо 23 фашиста са изгорели....

Какви деца, бе лъжливи укронацистки боклуци. Ударено е събиране на командири свързани с използването на дронове за терористична дейност. Но както обикновенно ни "зарибявате" с лъжи и манипулации.

Франция. Медиите съобщиха за смъртта на генерал от френската армия Жан-Луи Жоржелен, бивш. Началник на Генералния щаб на френските въоръжени сили. Причина за смъртта: генералът отиде на кампания в Пиренеите и падна в района на прохода Фаустин, който се намира на надморска височина от 2650 метра. Той отиде сам в планината и не се върна, след което алармираха работниците от планинската база. Обезобразеното тяло е открито от спасители. NB: Още един случай на необяснимото желание на генералите от блока НАТО да предприемат соло опасни пътувания. 01.08.23 г. В щата Мериленд загина генерал Потс от въоръжените сили на САЩ, който нямаше търпение да лети сам на едномоторен самолет, на който се разби. Какви интересни съвпадения

Зеленски и Ермак отказаха да дойдат на мястото на трагедията в Чернигов. Тестовото изстрелване на ракета Искандер К (крилато оборудване), способна да бъде оборудвана с TNW (маломощен заряд), беше признато за успешно. Системите за противовъздушна отбрана на въоръжените сили на Украйна го проспаха. Както и атаката срещу склада на НАТО в Киев тази сутрин с ракетата Х50. Никакви пиар кампании за сплашване (Русия е в готовност през цялата следваща седмица) не могат да изправят ужасния резултат за НАТО в Чернигов. До момента са загинали 54 души. 3 цивилни. Ранените и ранените надхвърлят 89 души. 11 много лоши чужденци (офицери от Полша и балтийските държави) бяха откарани с хеликоптер на въздушна линейка до Киев и оттам на борда до Полша. Кой от тях ще доживее до утрешния ден е голям въпрос. Висшите офицери и генералът бяха откарани с хеликоптер във Виница, където ще решат какво да правят по-нататък. Най-вероятно някои от висшите офицери ще имат късмета да отлетят до Полша и оттам до Мюнхен или Дюселдорф. В Черниговския драматичен театър изчезна служител на BND, който отговаряше за космическите комуникации и услугите за предаване на криптирани данни, назначен към щаба на НАТО във Вилнюс.

Мммм, дааааа, следващите висши натовци ще се замислят дали въобще да ходят в Украйна, камо ли пък да правят съвещания в близост до фронтовата линия. Не им се мре.

Украинците защо се оплакват ? Нали Зеленски иска война до пълна победа.

Днес на постановката трагедия "Лютi Пташки загинаха доста деца производители на дронове. Те бяха от страната и чужбина. Скърбим!

Сега остава да се съберат и производителите на морски дронове? Че техният Искандер, стои и чака!

Хохлю требе да се трепе :)

Русия съобщи че днес през деня е унищожила склад на НАТО в Киев,с ракета Х 50.ВСУ даже не са я засекли и е нямало тревога?!

Че иначе хохлите се тъпчат като животни пред вратите на укритията, и после Путин бил им виновен :)

Руснаците не са виновни, нека да се изясним. Путиноидите са тези, дето трябва да ядат пръчката. Щото обикновените руснаци са също толкова жертви, колкото и украинците.

Зеленку да не яде пръчката?

Какво шест годишно момиченце, какви ти 5 /пет/ лева: В Чернигов беше ударено мястото за събиране на командния състав на Въоръжените сили на Украйна. Това събитие беше извършено при спазване на режима на секретност. Самият удар падна върху Драматичния театър, използван от украински военнослужещи", събщиха източници от града. Самото събитие се е представяло като "фестивал на дронове". В раздадените покани за събитието пише още, че е закрито и в него се съдържа информация, която е чувствителна към отбранителната способност на страната (представени са разработки), както и че повечето от участниците са действащи военни лица. Поради това заснемането или фотографирането на събитието е напълно забранено ! Руското военно разузнаване е имало информация че в сградата са били съхранявани и украински БПЛА камикадзе „Бобър“, откъдето са откарвани на стартовата площадка в Черниговска област. Именно с тяхна помощ ВСУ многократно атакуваха Москва.

В театъра :) Му ха ха га :)

Да , тази информация е потвърдена . Има доста украински и чужди висши офицери дали фира , както и цял склад с дронове складирани в театъра. Ама нашите смешни медии не казват тази подробност

Правят всеки ден военни престъпления. Международния криминален съд търси кремълския Жужак -педофил за отвличане на хиляди деца - жив или умрял. Жужакът не смее да излезе от бункера вече 2 месеца

Кви, квии :)

Днес Путин бе в Ростов.

Дадоха фира днес!

https://m.youtube.com/watch?v=ZakelVBaz7Q

Слава на Русия! Още повече, утре!

Боже

Дай газот лилипутски. Не се крий в бункера на русосвинете

Къде е Зеленку?

да умират

На умиращата руска империя

На укросвинете са :)

Значи когато укри момбят градове, централи и мостове, това е геройско. А когато руснаци бомбят е гнусно. Мен пък ме е гнус от Зеля, но току му показват надрусаната плъша мутра по телевизията. А някой знае ли дали жертвите са цивилни или пак са доброволци?

Да, когато украинците бомбят мост по който се пренасят оръжия и командни центрове в градовете ТОва е спазване на правилата на войната. Когато Руските бомбят театри с деца това е военно престапление и признак на подлост, нечовечност и какво ли оше не.

А в театъра имало ли е деца и изобщо имало ли е някого? Да изчакаме и да чуем още едно мнение, извън това на Зеленски.

Една страница с коментари прочотох. Надявам се това да са ботове. ТОлкова хора да злорадстват над убийството на деца и невини граждане не би трябвало да има. Колко трябва да сте изгнили за да се радвате над това?

Ми в десетката !!!!! Колко повече НАТУФЦИ на Експрес бендера толкова по добре за хората

260000 руснаци Още толкова без крака Това добре ли е

Фащ казва друго 500000 хохли на тор

Под черепната ти кутия

добре е... повече няма да ходят да окупират..ха.ха

телевизионният канал "Россия-24" излъчи видеокадри от посещението негово късокрако величество - Путин на на Луната ... естествения спътник на планетата Земя. Той инспектирал таз за укрофашисти. ха ха хаха ха ха

Иди си в лфиф и чакай перемогата

Въх че са лоши руснаците, толкоз плоха да переибът укропите и военното им сборище !

Го направи сборището невидимо !!!! Въх и ............ После плачат Но моста геройски са измислили СБУ направо перфектно А после РЕВ ДО НЕБЕСАТА ЧЕ СА СИ КУПИЛИ БИЛЕТИ ЗА бендерекспрес

Че маймуната е произлязла от руснака. Говорим за големите маймуни, естествено…

откриха че маймуната е произлязла от руснака .. Фактът, че медузите са оцелели 650 милиона години без мозък, дава надежда на много руснаци и русофили ..ха ха хаха ха .

Е, убеди ни, че казак яко е оцепил ...прабаба ти.

Ако смяташ, че това което ти го натресе циганина от подлеза е мозък,не е ,сперта е

Ронцхаймер е сигурен, че въоръжените сили на РФ ще предприемат атака и ще заемат нови територии, по-специално в Харков, Николоев и Одеса лишавайки Украйна от излаз на море. Това ще е « ужасен сценарий » за Киев.

Оплаква на Путин Че няколко феса са дали фира

"Днес стотици руски дрона атакуваха и унщожиха огромен брой техника и жива сила. Общите загуби в жива сила за деня по всички фронтве е 1000 украински бойци."

ПРОДЪЛЖАВА ДА ИСКА ДА НИ ДЪРЖИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ "ЗАКАЧЕНИ" ЗА ТЕЗИ ИЗРОДИ, КОИТО ТОЧНО ПО СЪЩИЯТ НАЧИН СА ЗАГРАБИЛИ 15% ОТ СУШАТА НА ЗЕМЯТА! САЩОТО МАСОНСКА МАФИЯ (ДРУГАРИТЕ ОТ БКП), 78 ГОДИНИ ПРОМИВАТ СЪЗНАНИНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, УНИЩОЖАВАТ САМОЗЪНАНИЕТО ИМ ЧРЕЗ ВИЗУАЛНОТО НАТРАПВАНЕ НА СТОТИЦИ СИМВОЛИ НА ОКУПАЦИЯТА - ПАМЕТНИЦИ, ИМЕНА НА УЛИЦИ, ИМЕНА НА БОЛНИЦИ, ИМЕНА НА ЦЪРКВИ ...ВНУШАВАЙКИ ЧЕ ТЕЗИ ТОТАЛНИ ИЗРОДИ БИЛИ ДОШЛИ, ЗА ДА ГИ "ОСВОБОДЯТ"! ИЛИ ЩЕ РАЗРУШИТЕ ВСЯСКАКВА ЗАВИСИМОСТ ОТ МОСКАЛИТЕ ...ИЛИ БЪЛХАРИЯ - ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ! НЯМА ДА ИМА ПОВЕЧЕ МЕЖДИНЕН ПЪТ ! НЯМА ДА ИМА !

Ами да беше отишъл ти да заграбваш. Много ви е яд соросоидите, че Русия притежава такава територия.

Са интернационална организаиия. Как ги върза с паметниците и Руснаците е пълна загадка. Че имат роля във всяка държава е безспорно. Епидемия са. Но В Америка във всеки град има поне две ложи. Във всеки. Самата им държава е масоно-ционистки проект. Кви символи те гонят, като директно Масоните от Посолствата и ДС те мачкат в момента?

Абе ти добре ли си с главата? Всичко е решено още в Женева от Байдън и Путин. Путин си взема руските земи в Покрайна, останалите да се оправят. А вий гледайте драмите на този шут зеленкото. Като скочи от пилона и си събуе латексови те ботуши, напълнете му ги с пачки, продажници хамерски.

Бихме могли да кажем, че случилото се е успешно руско участие на провеждащата се в театъра тематична изложба и среща на специалисти по приложение на безпилотни летателни средства във войната.

Вчера в Донецк укронацистите убиха 4-ма човека с касетъчна бомба, така че това е отговор.

Да сложим край на глупавите приказки: Организаторката на събитието Марія Берлінська на собствената си фейсбук страница: Цитат: "АКТУАЛНО: Не, това не е бизнес изложение, това е закрита среща на инженери, военни и доброволци по темата за военните технологии за фронта." Край на цитата. Самите украинци искат да я бесят на площада, за това, че организира военното ДРОН събитие в театъра в центъра на града. Като преди това го е анонсирала в мрежата. Сега се оправдава, че е пратила мястото часове преди събитието само на предварително регистриралите се участници. И изрично ги помолила да се облекат в цивилни дрехи, за да не привличат внимание. Червена точка за руското разузнаване. Черна точка за глупостта на кокошката.

Българи, време е да ги изметем! Тази инсталирана от посолството хунта, има единствената цел да ни вкара във война. Да направи от България това, което направиха с Украйна. Два братски народа да се мразят и да се избиват. Никога срещу братска Русия - нашата освободителка!

Написа руският сопол.

Русия от нищо не ни е освобождавала. Съветската армия просто е минала оттук без нито една битка, не руската армия. И паметника е фалшива пропаганда.