Руски кораби с ракети "Калибър" ще патрулират в Средиземно море

Руският президент Владимир Путин заяви, че трябва да се подсилят ядрените сили на вода

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е една много радостна новина!

Още добри новини, след новината за близката среща на Президента Радев и Владимир Путин!

това на снимката руския кораб ли е,еили руските кораби ще пазят това на снимката?

с калибри, същите участваха на парада на 9 май, който доста те изнерви. също толкова сигурно е като това, че ти си нацвъкал минусите по-долу. продължавай да се мислиш за остроумен.

В същото време колхозниците ще затегнат още една дупка на колана.

Колхозниците чак в Сингапур ходят на почивка. Ти тях не ги мисли, а гледай своите скъсани потури.

Защо властта в Сирия да е "режим"? И защо режимът на Борисов да е демократичен? Режимът е избран след избори при които, всички големи партии се занимават с купуване на гласове.България годишно губи 70 000 от населението си. Този режим подлага етническият българин на геноцид. В крайна сметка ние данакоплатците на Република България умираме в болниците след отказана лекарска помощ.

ами в крайна сметка , имат си морска база в Сирия , имат си и прави да се развяват в Средиземно море...голяма работа.Естествено , русофилистиците вече получават душевен оргазъм...според тях НАТО вече трепери от страх пред невероятната мощ на безаналоговите "Калибър" , аз даже очаквах и хиперзвуковите ракети да извадят , но сигурно още не са ги произвели. В Сирия видяхме вече невероятните ЗРК С-300 , С-400 , Панцир как затвориха небето , видяхме и руската авиация вкл. и невидимите Су - 57 ( май имат цели 4 бройки ,ама сигурно и с тренажорите ) , сега ще властват и във Средиземно море.....

ааа, това за парада съм сигурен! а що не участваха в сирия, когато пиндосите загробиха 200-300 их там нет , и когато евреите съсипват войските и базите на аятоласите и асадчо?

английската имперска доктрина е ... минало айде обратно в ЕС :)

бе нека се разхождат, няма лошо, ама като се знае какви им са корабите, хората в района се притесняват за екологията! още не се е проветрило от разходката на авионосеца от военноморските сили на руската федерация " адмирал от флота на съветския съюз кузнецов" както е пълното име на ония таралясник!

да , този режим наистина подлага на геноцид....комуноидите. Вижте се , вече 9-та година се давите в злоба и гледате отстрани.....гледайте,гледайте,само по-тихо.Ей така ви искам...да се гърчите и все повече небивалици да измисляте....да има да ви чета глупостите , които да не ме карат да забравям Лукановата зима и купоните , мизерията при служебното правителство на Беров , после Виденовия мандат и фалита на банките , тройната коалиция с цялата и корупция , Орешарски с фалита на КТБ ....ей тия дреболии . В крайна сметка при такъв геноцид , спасявайте се в СИБИР...там търсят хора и плащат добре......

имат си калибри и се дървят на ФАЩ Ние се дървим на Ердо С Голо Дупе!!!!!!!!!!!!!!!!!!ы

еее, близка близка, колко да е близка? няма да обменят секрети я! поне се надявам де!!! все пак деси е за предпочитане пред путин!

Слава на Русия ! Давайте, братушки, подкрепям ви изцяло !

ти си садист! да пращаш русолюбец в россия е върхът на садизма! те я любят страстно, но от далеч, понеже знаят че тя не отвръща на чувствата им с взаимност!

Колега "ехиден", "гроздето е кисело". Аз вече получих два оргазма от кеф, а ти се пукни от яд.Всекиму - своето.

и какво ни интересуват твоите надежди говежди и предпочитания? вреш се навсякъде с твоите тъпизми.

Що, ние имаме ли по-хубав, че си се разврещял така ?

само така се обуздават самозабравилите се бикове от ФАЩ!!!!!!!!!!!!!! рогата много бързо се режат както е казъл БОГ на бодлива крава БОГ рога не дава!!!!!!!!!!!!!!!

Значи Средиземно море го чака нова екологична катастрофа, след като едва се оправи от Кузнецов. Вярно ли е, че новият химн на руския флот е Дим над водата на Дийп Пърпъл? :)

евала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

поредният СОРОСОИДДДД БЕЗ ЗАПЛАТА

Какви успехи само щеше да има руския флот ако "калибър" ставаше за пиене !

Не одобрявам идеята. По-добре LIVING WRECK от албума IN ROCK. А Ричи побесня, да знаеш! той по принцип побеснява лесно, ама... не го ядосвай все пак.

Каквото и да се говори - руснаците са велика нация.

Да се оглежда за овцевози от Того, че...

За това ли НАТО седи на оси че пачат толкова ГРЪМОГЛАСНО от тези калибри???????

като видя летящи руски кораби и веднага се сещам за това що е джурналист..

Вместо да обсъждате рашънския флот, да почетем Рони Джеймс Дио, на днешната дата 16 май 2010 умира. От политика нали не сте забравили кой е Дио?

гнилата РУСИЯ направи и фащинисанити гъзолизци да си говорят сами начело с ВЕЛИКАТА НЕЗАЛЕЖНА украина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

много гниди днес на форума и маи са все от недобито говедо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Те е ба в алкохолика.

Не ме интересува, кой е тоя ! Аз искам да си обсъждам руския флот.

Скоро свършва вашата "димокрация".

"Калибрите" са отличен лек при патологична лакомия, но за най-тежките случаи има още по-ефективни очистителни: "Кинжал" и "Циркон".

Е па ако можеше калибра да те доставая до евронивата мигновенно и бесплатно, хептен цена немаше да им а чирако?мбухахаха

Яхък ! - да не Сте станали дописник на ComedieFrancaise, Дир.бг ?! :-)))))))

Е това е най смисления пост, който днес прочетох! Бог да прости великият маък-голям човек Роналд Джеймс Падавона -Дио! Една светла и велика личност в историята на Хард рока и Метъла! "Rock forever"-"Long Live Rock N Roll "

бях на концертите му в каварна - ВЕЛИК. Вечна му памет.

СтриктноКалкулативно : в Процентно отношение спрямо Намаляване Реалния брой Живеещи - режимът у Нас Е по"успешен" от този на Башар.

което е добре. продължавайте да се филмирате.

Защото им сече пилето за разлика от твоето, щом не можеш да вземеш.

...и ако позволите ШикФронталния Въпрос : - На основание на Какво ще/биха правили Това ?!

Така започна и Хитлер!! Дано да има кой да го озапти!!

Стара Мъдрист : - НайОпасен Е тоз който НямаНакъдеПовече Да Пада. ...ерго - Ако Кремъл наистина Има такава "визия" и то Изказана - Ironhorse - Вече Е РеалнаОперация.

Аман от простотиите ти! Ти някога виждал ли си на живо руски кораби, че постоянно постваш едни и същи простотии! Сигурно и в казарма не си ходил, но пък си велик специалист!

ПачемуБреДжанъм ДъСъ минусясвътьи, Многоименясников ?! --> просто Няма АбсолютноНикакво Основание за !

На кого му пука за калибърите? Те стават Путин да си прави гъзобрък с тях! Едно и също повтаря само дето никой не му обръща внимание. Накрая ще пусне някоя нова анимация.

Путин става смешен с неговите никога не тествани оръжия!!