Коментари - Руски изтребител Су-35 е прехванал два американски бомбардировача до границата на РФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на редактора Ива Капкова - "прехванал"!

Значи руснаците имат 1 самолет там?!

Какво прави американски бомбардировач в руското небе ? Явно Америка напада Русия !

Таваричш, успокой се. Насрали сте се яко. Пише ДО границата, а не вътре.

Всички сте полудели от безхаберие и друга. Мързеливи . Всичко е цирк . Папагалите сте Вие

Скоро ще вървите нахуй руски пиянки

Що, смяташ да слезеш за малко от него ли? :))

как миг може да прехване каквото и да било. И дебелата ти мяйка дето заема 3 платна не може да прехване.

Писна ми на куро, да пускат бомбите и да рестартираме цивилизация, че не се трае от паплач

ми ходи се рестартирай вагабонтин.

а защо не е изчакал да минат границата и да ги гръмне

Това е все едно , двама души облякоха една ватенка . Сайтчето на партийната булка ....

Я глееее! Руския изтребител летял по ПРАВИЛАТА??????Па нали бяха много ербап при срещата с безпилотното хвърчило!? Що и сега не му пуснаха гориво или не му обърсаха перките? Нали американците нямат работа в моретата и океаните около русия-като Индийския океан например!? Що така се кротнаха ? Ще разплачат наште проруски подлоги при липсва на бабаитлък!

Много жалко и тъжно! Повечето тук драскачи, много от които бивши и настоящи фатмаци, понятие си нямат от т.н. стратегически бомбардировач, независимо на чия страна е! Дали е Б-52Н или Ту-95 те носят на борда си ядрено оръжие под формата на ракети и бомби! Дават ли си сметка какво би се случило, ако някой от тях бъдат принудени да ги използват при заплаха? Явно - не, само плямпат как и защо не са ги свалили, защото били слаби били трошки и ръждясали ламарини и др. и др. такива глупости и нелепости! Наистина ли, повечето от пишещите тук, искате истинска съвременна война или само си драскате така за задоволяване на егото и за оплюване на въображаемия противник??! Потрайте, изберете тези от партиите на войната и ще имате удоволствието с оръжие в ръка да загинете на източния фронт в скоро време! Само спрете да плюете по едните и да хвалите другите, които ще ви направят покойници!

Запознати източници потвърдиха че US бомбардировачите са "прехванати" за големите топки!!!

Сигурно търсят другаря Путин да го арестуват. Хахааассссс

Другия път директно да ги свалят. Майка си търсят краварите на хиляди километри от границата си.

До Охо Бохо. Мислиш ли,че дрона е залят с керосин,а не с бързо втвърдяваща течност,която блокира работата на витлото?

Ти нормален ли си бе? Това да не е дедо ти с пръскачка на гръб из лозето? Нищо не изпуска самолета - нито един руски изтребител няма система за изхвърляне на гориво.

Всички изтребители имат система за изхвърляне на гориво.много от тях не могат да кацнат с пълни резервоари ,защото са прекалено тежки,при кацане при авария се освобождават от горивото да олекнат.а идеята на поливането с керосин в случая е това гориво да влезе във въздухозаборника и да спре кислорода към двигателя,който е турбовитлов и има въздухозаборник

Вярно е. Изтребителите нямат система за изхвърляне на гориво. Такава система имат бомбардировачите само.

Това каза Полковник Дъглас Макгрегър екс-съветник на началника на Пентагона. «Ние приехме решение да изградим украинската армия така, че да може да нанася загуби на Русия, и изгубихме 8 години за тази цел, но не се замисляхме за последствията. Ние погрешно продължавахме да считаме Русия за добре въоръжена бензиностанция… Но сега разбрахме, че всичко е точно обратно», — каза полковникът. Макар САЩ да имат най-мощните и многобройни ВВС в света, при пряк сблъсък със силите на ПВО на Русия, ще понесем големи загуби, прогнозира Макгрегър. «Става дума за противник, който има водещи системи за противовъздушна отбрана.. Времената, когато американските ВВС можеха да летят безнаказано, приключиха», — обобщи Макгрегър. През февруари, бившият съветник на началника на Пентагона каза, че точността и наситеността на артилерията гарантират на Москва успех в специалната операция в Украйна. Благодарение на успешната тактика на руската армия, използваща грамотно разузнаване и насочване на ракетите, й се удава да пробива фронта и да се придвижва напред», – каза американският специалист.

Евала за тия глупости къде ги постваш. Изградиха я с миг 29 и СУ :D колко трябва да си глупав? Къде им беше американското/натовското оръжие Ф-/Юрофайтар/Грпен, панзер гаубица, джавелин преди "операцията"? Кога го получиха? Какъв беше резултата след като го получиха? Все още (след 1 година ) не са им дали оръжие със среден обсег за какво изграждане говорим? Щатите и Русия си помагат единствено и само на себе си като си пробутват оръжията и създават конфликти.

Да сте чули руски самолети да са правили набези непосредствено до раниците на някоя западна държава? Ето за това им е.а манйакта на украинците Путин, защото бяха отови да поемат натовски ракети и самолети в близост до Москва. И си е прав. На западната налост няма как да се отговори с друго, освен да си свършиш работата. Всъщзност Путин разклати целия Запад! В САЩ падат банки, в Европа падат банки, започва бдност... В Русия животът си тече почти неизменно. Е, мрат млади момчета, но и до сега беше така, понеже нацистите, платени от САЩ, избиваха руски деца и жени от 8 години. Путин ще се окаже надеждата на новия свят - ще спаси Запада от боклуците и предателите, които са овладели управлението му. Големият милитарист и бандит днес са САЩ. И си го отнаасят. САЩ е вече вмирисан труп.

Да много пъти. И до наште граници летяха и наши изтребители са ги прихващали А Ту95 бе прихващан край Англия и Аляска

Как е времето в Камчатка? hahahahaha

Бая пъти се е случвало

До Нерегистриран Много добре им го каза!!! Да живее България и Русия!!!!! Не на войната!!! Русия ще ни спаси!!!

Що не пробва да ги поръси с керосин, а?

Ако бяха минали репз раницата, щеше да и поръси със светена вода. Съмняваш ли се?

Що не се пробват да минат границата - Според теб какво ще се случи А ?!

В отговор на приближаване то на американски стратегически бомбандировачи близко до руската граница е възможен отговор от Русия с приближаване на нейни бамбандировачи близко до Аляска и тихоокеанското крайбрежие на САЩ. Нещо което Русия го е правила.

Ало, тролската гилдия, Питате се какво би станало, ако руски бомбардировач се появи край границите на САЩ ли? Да не би да са етваназирали всичките ви колеги от преди 5-10 години, че един жив не е останал да ви разкаже какво се случи с руския бомбардировач до границата на Турция? Турците го свалиха и последствия никакви. А тук бяха едни тролщини как Истанбул щял да стане на стъкло... Май наистина няма останали живи от онези времена. Затова руски бомбардировачи не летят до САЩ. Отделен въпрос е, че поради корупция може да не издържат толкова дълги полети. Сега сигурно пак ще ме наречете трол, понеже пак нямате какво друго да кажете! може и от дир-а да ви помогнат да облекчите срама, като ми изтрият поста пак. П.П. Дир-а, много сте бързи бе? а колко още моблини мрежи ще блокирате днес? Да не вземат пак да ви спаднат приходите от реклама заради тролски модератор?

бомбардировача драги бе в сирийска територия и от вътрешноста на Турция турски Ф16 го стреляха! Така да се каже никакъв сблъсък е нямало! А после Ердоган отиде на среща в Русия и се поклони на Путин поквално до земята! може да си пуснеш кадрите

Няма такива кадри!

Жоре, хайде стига си плещил глупости. Рашисткият Су-24 беше свален над един тесен участък турска територияпосредствена близост до Сирия. За съжаление останките му паднаха в Сирия. Но там пък местните застреляха орките пилоти.

Трол Надзор, закупи руски ракети, поднесе извинения и заплати обезщетение за нанесените загуби. Но това е на наш език, Путин и Доган пазят достойнството си и на другия, така че може да си бърбориш колкото си искаш.

Да, това вече стана практика- враждуващи страни , да си правят учения в небето. Нормално. Но няма как да се обясни присъствието на американски БОМБАРДИРОВАЧИ близо до границите на Русия - все пак , не са дронове. Макар че и за дроновете сащисаните нямат оправдание. Ясно е, че САЩ правят и невъзможното, за да предизвикат Трета Световна Война - все пак са държава създадена с унищожение , и за унищожение на други нации и държави! Примери - колкото искаш. Да се надяваме само, на някой руски пилот, да не му дойде водката в повече, и да забрави заповедта: Не сваляй американски бомбардировачи!

Абе много сте ентусиазирани руските роби. Какви са тия пилоти, дето летят пияни?

Прихванал ги е ... с две ръце, опс, крила.

И аз прихванах една с две ръце, оказа се че съм прихванал и пи..и въшки.

Интересно! Не се споменава нищо за придружаващите Ф35. Изглежда колкто са забелязали на радара, толкова са спооменали. Междувременно не е изключено да са обиколили Кремъл на инспекция откъде да измъкнат осъдения и да го завлекат в Хага.

Тия ръждиви консерви ли бе? Те светят на радара като лунапарк.

Объркан съм смайващо окончателно и без ресто! С голямо любопитство гледам и слушам изявленията на натовски генерали,като Съби Събев, К.Попов има и още, ама не ги помня и разни типове,като велизар шаламанов- този пък бил дори м-р на отбраната.... Правя го ,защото съгласно правилата на демокрацията трябва да се заглушават всички гласове на противника.Този самальот от перални и печки ли е сглобен или путин действително разполага със съвременно оръжие 5-то поколение. До момента просто ме убедиха,че рашъните воюват с допотопно въоръжение, с огромно удоволствие изпращат в скотобойната мъжете си и изобщо тази война не знам що се води.Знаят онези с големите не джобове, не чували а огромни пари дето правят оръжия и другите работи. ВЪПРЕКИ,ЧЕ И ТЕ ЩЕ РИТНАТ КАМБАНИТЕ! ДАЖЕ ЩЕ ИМ Е ПО КОФТИ,ЗАЩОТО ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ЩЕ ГИ ХАРЧАТ ГЛАРУСИ- помним ги / и нас ни помнят/ от пясъчните дюни. Тва последното,като го напиша. за дюните все си спомням за дружина полска и шофьорите са,като ято......Пичове, дали е добре да се стреляме,като последните вмирисани боклуци или е по добре да ударим по една ракия, по едно рамо и да викнем: За свободата... помните ли Петьофи? Ще изплета камшик от слънчеви лъчи........ ще изплетете , ама утре! Вас ви дундуркат келеши,които освен един голям кютек , тукати в муцуните и шутове в задника не заслужават нищо повече.На 2 април, ходете, поклонете им се и им целунете......Поквара...

Руски самолет прихванат на границата на РФ? Аз настръхнах! А какво прави американски самолет на границата на РФ?

3евзек

Поканен е от законните власти на съответните граничещи държави. Или викаш това само в Сирия може да се случи?

добре че него никой не го е "прихванал", че тези не са дрончета та да ги "свали" ! голем пилот голем "прихващач"!

Искали са да бонбандирът флота в Ленинград. Ама нашите льотчики ги изгониха като псета.

Че и на ъТ завършва. Много сме зле.

атакист, изрожденец ... какво очкаваш и да е грамотен ли :-)

Това не е новина вече. Тия всеки ден се прихващат и едните и другите. Пишете кога някой обърка играта на гоненица и го думнат...

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ.

Малоумник!

Путин трябва да започне да ги сваля всеки път! Бий за да те уважават.

Ако те разбирам правилно, Путин трябва да "бие" по НАТО, за да го уважават. Същите държави от НАТО, които годишно харчат 1 трилион долара за въоражение, а той Путин е същия, който не може да победи държава, която има едва 6 милиарда т.е. около 150 пъти по-малко. Правилно ли те разбирам? Или направо да метне няколко атомни бомби, то точно върху теб и семейството ти няма да достигне облака - вас Путин в пази. Той ще духа в обратна посока.

Точно и ясно казано, но трудно за разбиране от българските предатели, верни на Сталин и СССР.

Путин може да си сваля гащите и да се надупи на шоколадовите натовски бойци..ха.ха Може само пътнически самолети и дронове да сваля.. Я ми кажи поне един Ф 16 да е свален с руска ракета..ха.ха

до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.

уважават я, миналата седмица имаше международна среща за създаване на международната организация "Русофили", бая народ имаше от цял свят

НАТО може така да си играе с руснаците - едни самолети да си кръжат ту над черно море, ту над балтийско и така да изтощават руските самолети, за да не могат да се използват за Украйна.

Русия има около 5000 самолета,не са като нас със 20,заедно със селскостопанската авиация

Имат те, 5000 ... заедно с на баба ти хвърчилото. Може би имат към 1500 и то, ако броим и свалените в Украйна. Около 200 МИГ-а, 500 СУ изтребители и още около 500 бомбардировача от съветско време. Имат още 200-300 транспортни самолети и тренировъчни. Имат и още около 1500 хеликоптера. Както и да ги броя не ми излизат 5000 самолета. Друг е въпроса колко от тях реално са в режим на готовност, а не ръждясали в някой хангар. Да, ние в България имаме 20 самолета, но ние затова сме в НАТО.

До dominici,ти май нещо си се наплашил.

За изплющял се на земята Б-52 ?

Сигурно са същите, дате кръжаха над Хасково. Определено оглеждат района и откъде ще навлизат и излизат после.

Към Хои ти влизал ли си в кочина и видяли вътре друго освен себе си. В тези места се отглеждат едни от на интелигентните и вкусни животни

Това дето им показвам сега, прихванаха ли го руснаците? :)))))

по преминаващия керван и кьопека се скрил в колибата си.

На 14.03. два F35 прихванаха над Полша 2 руски самолета-Ил 20 и Су 27,навлези в полското небе от района на Клининград.

Какво цъкаш минуси ,неграмотник??На 14.02 2023г Нидерландски F35 с прихванали 2 руски самолета /Ил20 и Су27/ над Полша

Ил 20 е летял 1948г.наистина голяма новина

До Ново дошлия: Разликата между Америка и Русия е,че Америка произвежда тоалетна хартия а,Русия и това не. Затова и страната мерише,и се казва кочина.

У нас във външния кенеф винаги имаме в-к ,,Правда,,Много е мек.

Е, да, Русия отдавна лети в космоса, докато НАСА вече пълзи по земята, защото не могат да се изстрелят без руски ракетни двигатели. :))))

сериозно , Само Спейс Екс изтрелва за един месец повече ракети от колкото Русия за цяла година. Миналата седмица изтреляха две 2 рамките на 4 часа. И разбира се първат степен се приземява и се ползва повторно. Това руснаците още десетилетия няма да го постигнат

Това, което мИрише (така се пише, неграмотнико) е предимно гъза ти.

Двуличието е присъщо и на БСП и на БКП. Те подкрепят Сталин и Съветския съюз ,когато сключват договор с Хитлер за подялба на Европа! А след нападението над Москва стават първи антифашисти. Така изглеждат и днешните червени " борци за мир".

Руски изтребител Су-35 го е хванал на два стратегически бомбардировача В-52Н на въоръжените сили на САЩ над Балтийско море - големи яйца.

Пилотите на Б-52 са поискали още памперси от главния Памперс - той ако не забрави, може да им изпрати

Ееее ми то Балтийско море е съвсем близо до САЩ. Бомбардировачите просто са търсели баба си и леко са се объркали. Случва се.

Какво ще направят САЩ в случай че до тяхната граница летят бомбардировачи Ами нищо . Но когато от водата на океана изплуват перископи на 2 или 3 подводници дето могат по една година да си плуват под вода тогава ще свърши всичката тоалетна хартия от магазини и складове така че бързо докато не е свършила.

Че и повече. Курск е под вода вече 12 години

Неграмотнико, не се гаври с паметта на загиналите! Първо, "Курск" отдавна беше извадена и второ, освен граматиката явно и аритметиката много ти куца!

Време е вече и там да полетът, но русите са предпочели да паркиран няколко Посейдона до бреговете им ей така на изчакване

Четейки статията оставаш с впечатлението че бомбардировачите щели да нападнат Русия ноо руския самолет ги е прогонил.

Не бре, тръгнали като аслани да покажат мускул пред дискотеката. Ама минал кварталния и се върнали като посрани....

Са няма такива дразнители.СМЭРТ ЗА ГНУСНОТО ИМ УПРАВЛЕНИЕ ЛЪЖЛИВО!

:)

Американците всячески се опитват да предизвикат световна война, разбира се далече от тяхната територия. Какво ли щяха да направят, ако руски бомбардировач лети до техните граници?!

Правят същото. Такива неща стават постоянно, дори и близо до нашето небе. Нищо необичайно.

Хей Пламен стихотворението си го бива но с пълно право се отнася и за САЩ и Англия Хубаво е да казваш че всички големи управници са от една порода ВЪЛЧИ апетит и Тони Блеър . Байдън Сталин Джордж Буш Хитлер. Руши Сунай Маргарет Тачър т.н.

Те на В 52 не им трябва да навлизат на руска територия.

Прав си Кривчо, някоя сушка може да ги препикае (подобно на едно дронче) и извън териториалното пространство. Със същия резултат....

Ти да си чувал,че като видиш Б52 някъде горе наоколо са F35?Хамлет,къде си чул бомбардировачи да се разхождат сами?

А кога разговори за мир? Кога ще е удобно?

два стратегически бомбардировача В-52Н ---------------- Да не са същите дето кражаха 2 часа над Хасково и после поеха към Рунъния? Дето уж бяха на учение тука ама никаде неописано и необявено

хм... 2 бомбардировача - 1 изтребител. Много странно.

Достатъчен е - с 16 ракети, без да броим другото, а точно на този с трите АФАР-а не му трябва бек-ъп и от втори самолет.

Пич.. за свалянето на самолетите става, за товара им ако излети... чао. С един даже с 10 няма как да се спрат ракетите. Евентуално от земята някои от тях само. Просто това си е партенка. Непрекъснато има патрулиращи машини. Учения и тн. Нито са си променили курса, нито друго. Просто са имали видимост на радарите и това е. В момента например има 25 машини които летат в зоната е и?! Всичйи са с тикери и маяци. Като ги изключат тогава е притеснително.

Товарът е в прицела на наземните установки /С400/500/550/ - те са за това, нарича се ешелонирана отбрана. А задачата на Су-то е да елиминира носителя - там просто няма какво да го спре /стреля от 400 км, преди съпровождащите Ф-ки изобщо да са го засекли/.

Вие американифилите,къде бяхте когато украинците 8 години избиваха руснаци в Украйна? Ако руснаците летят до границите на Америка,какво ще направят американците? Тези дето са за руснаците са тролове. Тези които са за американците какви са?

Интересен въпрос... Джендъри, какви да са. Ама повечето са си обикновенни педали.

3евзек

Ало, Мунчо, троле руски, Дежендърите и обикновените педали ли са онова НАТО, от чието разширение на изток Русия много се страхува? Всеки път ви питам и всеки път ви е забранено да дадете отговор на този въпрос. Обикновено отговаряте на друг, избран от самите вас, точно както в такива случаи прави всеки уважаващ се трол! Познах ли пак?

Ало джендъре, отговорът е много прост. Куба и Венецуела с руски ракети. Тогава на приятелите ти от краваристан ще им се спече нещо. Нали си чувал за Карибската криза и как краварите са гледали към Куба с ракетите, като посрани деца. Та това е отговорът на глупавото ти питане. Никой не го е страх от краваристан и НАТО, а от последствията след ядрена война в която победител няма да има. Не са ти отговорили досега, защото никой не те брои за жив.

Ало, Николов, троле руски нагъл, Какви американофили бе? Докато вие искахте война, Всеки нормален човек 8 години искаше омиротворителна мисия на ООН в Украина, обаче вашият любим лидер отказа всички варианти и всеки път употребяваше правото си на вето в съвета за сигурност. Искаше ООН да му пази само границата между Добнбас, Донецк и останалта част от Украина, сякаш само по границата избиват руснаци, за да може да си прави каквото поиска в окупираните територии. Обаче на вас, путинофилите, такава памет към момента пак не са ви инсталирали. Жертвите на конфликта от 2014 до сега са в пъти, дори десетки пъти по-малко от онези за последната година, предимно военен персонал и руски "туристи". Цивилните и разрушенията са незначителни, иначе руските медии нямаше да пропуснат да се "похвалят" със снимки. Половината хора в конфликта от 2014 ги избиха вашите любимци, преди чиято поява нямаше нито един убит. И за това не са ви инсталитрали спомени, нали? Трол!

Марш бе,трол гнусен !!!! Като беше лудостта с короната и ваксинацията,ти повръщаше по същия начин !

3евзек

Ало, 12, троле руски нагъл, Пак ли нямаш какво друго да кажеш бе? Трол гнусен ще викаш на майка си. За разлика от вас, пиша и под други статии. Но ти няма как да знаеш, понеже за различно от ковид и руско нямаш лиценз. Прокарахте си руската пропаганда, в резултат на която измряха 70 хил граждани на натовска държава, вместо 20 хил, колкото са в други държави със сходно население. Пакл и няма д аотговориш защо любимият ти вожд не искаше мисия на ООН на цялата територия на конфликта? Тролското ти поведение пак е толкова предвидимо, че пак ще мълчиш така, сякаш си женски вариант на Путин. Не ми казвай, че пак познах, трол!