Коментари - Руски изтребител се разби в Сирия, пилотите загинаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новината е от 3 май 2018. Интересно защо излиза на началните страници на дир-а

метална ли е била?!

Този самолет може и да е свален от лодка, когато излита и е ниско и може да бъде свален от преносима система. А иначе, грешки стават, онзи ден се разби Ф-35 и то в мирна обстановка в САЩ.

Изграждането на развъдник за гарги специално дресирани да свалят руски самолети.Хем по евтино, хем по лесно за прилагане.От световната организация за защита на животните са изпратили протест до Пентагона , но засега отговор няма.

Казах им предната вечер на всички да си лягат като свършат самогона ,но тези двамата отишли и донесли одеколон за бръснене и продължили . Знаем,че одеколона не прощава.

Самолета е паднал във водата.как знаят без да го извадят?и преди месец им свалиха самолет по същия начин-от лодка при кацане на ниска височина.сега при излитане.

Това е долна лъжа! Не може руски самолет да бъде свален от врабчета или лястовички. Всъщност руските самолети не могат да бъдат свалени от нищо..... ако се вярва на руско-съветкото ГЩ. Те могат да бъдат свалени ссмо от извънземните или от някоя заблудила се патка. В СССР и Русия човешкия живот никога не е бил особена ценност. По време на ВСВ когато става дума за огромния брой жертви отгворът е: Ние хора имаме достатъчно. Руските майки ще народят деца. и от тук следва логичния извод:"на нас ние нужна само победата. без значение от цената. И като резултат от това загубите са ужасяващи. В Русия е същото - пази се техниката, а хората - кучета ги яли. Е, в случая не са опазили ноито техниката, нито хората. Да, техниката е скъпа. Но един подготвен пилот е по-ценен. Защото утре веднага можеш да го качиш на нов самолет и да бъде боеспособен. А новобранеца какво ще направи? Или ще го свалят, или ще с еразбие поради некадърност. Ама къде ти толкова акъл у пиячите на Бояришник.....

А американският военен транспортен самолет Херкулес при което са дадени 9 жертви също ли е бил свален от врабчета?

на отговор имат тези, които злорадстват и се радват на смъртта на руските пилоти. И едните и другите са хора, жалко за смъртта им, да почиват в мир.

Самолетът е бил претоварен с кащони водка.

имало вана с лосион в нея!

Боен самолет на руските космическо-галактически сили може да бъде свален или от извънземни,или от някой пиян колхозник с прашка.

Бог да прости пилотите. Много са опасни птиците в Сирия.

И офцевозите из моретата напоследък чувам са станали много свирепи.

Прав си пилот! Сирийските птици са по-опасни дори от афганистанските птици с чалми,въоръжени със Стингър.

Тези двамата не са посмели да катапулрират, защото веднага щяха да ги осъфят. Скоро осъдиха пилот на Су-27 в калининградска област, който кацнал по корем. Алкохолика вместо да дръпне ръчката за спирачния парашут, дръпнал ръчката за шасито и то се прибрало. Самолетът останал по корем. Бог прощава, водката – никога.

Това са пълни глупости.

Там са загинали не два, а 7 пилота. И какви са тези таратайки, 50 годишни самолети, които се ползвали в армията им!? А нашите подлоги се надяват американците да им подарят самолети!? Има да чакат!?

Писаха бе. Намери си новината. Този конкретно самолет не е от армията, а от транспортна група на Националната гвардия. Различни неща са.

В НАШАТА АРМИЯ ПОРАДИ ЛИПСА НА СРЕДСТВА СЪЩО ИЗПОЛЗВАМЕ 50 ГОДИШНИ САМОЛЕТИ И ХИЛИКОПТЕРИ, А В АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ ЗАЩО ИЗПОЛЗВАТ ТАКИВА ПОРАДИ ЛИПСА НА ПАРИ ЛИ?

ако Радев беше пилота,самолета щеше да бъде призимен успешно.

Чий го търси изтребител /военен самолет !!!/ на най-миролюбивата страна каквато е Русия в друга, суверенна страна ?

кофтито, е че го намират когото потърсят, и като го намерят го възнасят. За тва злобее соросоидната гмеж.

КОПЕЙКАДЖИЙСКИ ПРЕДАТЕЛЮ, МАРШ В СИБИР ДА ЧУКАШ КАМЪНИ

Имат покана! Официална! От същата тази суверенна страна! Друго?

Да,има покана от правителство,избиващо собствения си народ с хибическо оръжие,което не контролира дори една трета от територията на Сирия.В Афганистан също имаше официална покана.След 10 години война "несъкрушимая и легендарная" се оттегли победена от неграмотни селяни и загуби 15 000 убити и много повече осакатени.Няколко месеца по-късно муджахидините превзеха Кабул,а руските марионетки начело с афганистанския президент бяха публично обесени.

Тез пилоти катапулти нямат ли?Или щайгата няма работещи катапулти?Ако е птица,защо са се борили да спасят самолета,бил е обречен.Просто нещо са забравили в двигателя ,ама това не е за пред медиите...

Ладите ,руснаците редовно забравяха празни бутилки от водка а сега нищо чудно "птицата" да се окаже и тя такава.

Путин подгонил некадърните си войници за неефективноста на своите С-400 и те решили като не могат да свалят американски самолет , да свалят свой. И така успех - вече могат да напишат : Със надувните С-400 има свален един самолет. Дори и Турция се отказа от С-400.

Не руски истребител,а руска летяща щайга. Най-вероятно е възникнала повреда в парния котел.Възможно е и да е бил претоварен с кашони водка.

Какво правят в Сирия? Каквото търсели намерили. Нали руснаците само защитаваха свои територии и не им трябваха самолетоносачи защото не нападаха. Или така по им изнася да плещят глупости.

Откакто парния самолетоносач се качи на сухия док самолетите започнаха да кацат във водата. Велики въздушнокосмически подводничари....

смъртта на подчовеци само ни радва мрете алкаши мрете до един 3СВ идва за да ви избие до крак слава Украина, да живее САЩ, само Бандера

си ти

ти си имитатор чебурашка.

Ето това е чудото на руските космическо-галактически сили,перфектният хибрид между самолет и подводница! Излита и за отрицателно време достига морското дъно.Американците ряпа да ядат!

"Подчовеци", а? Един ги говореше тези неща преди 70 години за свръх раси и други подобни, и знаем как свърши. А и е странно когато нискочели примати определят цяла нация за низша. Това важи и за посочения коментар.

voknid

На тяхно място бих изтеглил ръчката за катапулта, и дано ме изстреля навреме, преди да ме размаже в стъклото на фонара. Това не е пътнически самолет, в който няма дори парашути на борда!

И после да ги разстрелят на път за базата?

мите, ти си гений бе!! ееех що ли не им го каза това преди да стане белята тъй си отидоха момчетата без да знаят за катапулта!

"Всеки военен летец,допуснал да загубим изтребител да бъде наказван с доживотна каторга в Сибир.Счита се за виновен дори и да бъде доказано противното."

Логично ли е ако беше птица в двигателя да се борят и до след последно за спасяване на машината при положение, че поне себе си можеха да спасят? Аз не вярвам на официалната версия за случая.

Сега мурзилките ще ти нацъкат минусите. Тъкмо ще преброим колко от тях нямат пари да пият една бира в парка и дремят тук да изкарат копейки.

по ти подхожда простак, глупак, ахмак, избери сам.

що да ги броиш? общо са 16 индивида.

Верно карък - ощетен природно в главата.

СУ-то видяло птиците и направило кобра да ги уплаши, нали? Ама едната птица не видяла кобрата, не се уплашила и попаднала в единия двигател. Другият и без това прекъсвал, а този ден даже не запалил.

на какъв принцип триеш коментарите ?

Пишете поне и за разбилия се в САЩ С 130 с 9 души на борда.

Писаха. Потърси си новината.

за Пуерториканския самолет от 1954та които е отивал за скрап ли? Писаха. Що?

Абе, ПИНКО ПАЛИНО, нали самолета е от 1952 година.

самолета е модел 1954та... а руските тенекета дето падат са 1992ра. Панимаеш?

И колко още знаци на съдбата са необходими, за да се разбере, че РФ трябва да е изтегли оттам? Тази война не е "тяхна".

Тъпите , зомбирани комунисти не са в състояние да проумеят това.

А чия е? На "демократите" ли?

Има ли още наивници да купуват руски самолети..ха.ха ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя МиГ съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан ЕнтъниПри инцидентите са загинали 171 пилоти (35%), един член на екипажа, осем военнослужещи и 39 мирни жители. Според Ентъни причини за катастрофите са технически неизправности.По-рано беше съобщено, че през последните 3 години Индия е загубила 33 изтребителя, от които 27 марка МиГ, както и 10 вертолета.

От птиците е това.

Защо ли ватенките не вързаха с коланите и Радев в този самолет, да се повози ? Нали са му началници и от там си получава заплатата.

По-добре такива като теб да вържат!

Средствата за Радиоелектронна Борба на САЩ, доказаха своята мощ и ефективност. Браво !

Хубаво е тези средства да се използват за да се опитат с тях да лекуват мозъка ти!

Нищо де те руснаците все още празнуват 1 май и така ще слеят празника с 9 май.

Птиците се оказали ято дронове, тръгнало да опустошава авиобази.

а ся де? ами прочутите С400 дето правят непробиваем щит на радиус 800 км как ги изтърваха тия дронове? Вчера свалиха всичките краварски ракети само без една две де, днеска изтървали дрона???

Не става, чуек. Земята била крива и ставал някакъв проблем. На равно може. Не сме го виждали, но така казват.

Ганьовци, вие колко самолета имате? А, да, имате 1, ще го покажат на пародията на 6-ти май, дето я наричате военен парад, там и танкът ви ще покажат. Жалкари! :))))

Но пък сме заобиколени със съюзници и не се налага харчим много за отбрана. Цяло НАТО ни пази.

Майорче, НАТО ни пази толкова, колкото вълкът пази кошарата! Как само опази Кипър...!!! Освен това не сме заобиколени от съюзници, а от гадни съседи, които само чакат да ни забият ножа в гърба при удобен случай! Да не говорим за мераците на Ердоган. Нашите съседи са вълци в овчи кожи!

Един, два - наши са си. Купили сме си ги с наши пари, никой не сме нападали, ограбили или убили. Това ви е трудно да го разберете, нали? В крепостните ви мозъци придобитото с труд, дори и малко, не е повод за гордост.

Който ламти за чуждото - губи и своето!

Америка като ламти за чуждо , колко свое е загубила, а?

Америка като ламти за чуждо , колко свое е загубила, а?

Мдааа, Пейтриът са най-известни в събарянето на тенекии при приятелски огън. Втората война в Ирак доказва напълно това. Всички авиозагуби на насраната коалиция на желаещите са от такива ракети.

самолетите и пречат. Или обратното беше?

Ей така си отиват бадева млади момчета заради имперската лудост на едно смахнато джудже. Най-страшният враг и унищожител на руския народ се казва В.В.Путин.

Кораба Кук е бил близо до мястото на събитието! Липсвали въжетата с праните гащи на кораба. Су-то може да се е оплело в тях.

В САЩ всяка седмица падат самолети и въртолети, но тихо се пропуска! За 2 месеца има 15 САКАТЛЪКА с краварска техника:(..................

А руската свинска техника колко пада? САЩ не ги мисли, те имат много самолети.

Американците летят на порядък повече часове. Излитат и кацат от/на самолетоносачите денем и нощем по всяко време и за тях е рутина. Докато Кузя извози 'палубната' си авиация до Сирия, която после ползваше само земните летища. Документирано излитане на въоръжен руски самолет от палуба трудно ще намериш. Нощно кацане - хич.

Имаше, имаше и от палубата на Кузя, не помниш ли - 2 самальота цопнаха в морето!

Единият падна отстрани, защото не му стигна нафтата до пистата.

Някои загиват и стават жертви сражавайки се в борбата за по-добър свят. Като гледам по-долу коментарите много са станали жертви на простотията която ги е погълнала.

Убиването на мирни жители , деца и жени , това ли влиза в борбата за по добър свят? Защото руснаците освен да убиват мирни сирийци друго не са постигнали!! като видеха ИДИЛ и бягаха като страхливци.

от тебе лъха на ниска интелигенция, липса на всякаква информация (очевидно каквото четеш във фейсбук от някоя група мега-дебили това взимаш за чиста монета) та да се върнем на мисълта, недей да се изказваш неподготвен и се върни в първи клас да ти налеят мозък в празната кутия!

Жалко за птицата. Мислела си е , че лети над свободна икономическа зона, но е сгрешила. Първо я халосал единия двигател, после другия я е довършил. Мир на праха и на пилотите.

някои много мразят руснаците..........дано да са винаги на власт....., че да са рахат..

Основното чувство към руснаците не е омраза, а снизхождение.

Жалко за момчетата, чудесен самолет, с който индийците (които го имат на въоръжение) късат шортите на американците и всички техни модификации на Ф на всяко учение. За справка - ред флаг ученията и подигравката, която индийците си правят а американските пилоти и самолети всеки път, ползвайки точно този самолет. Това техника, проблеми стават, както със всичко направено от човек. Не злорадствайте за жертвите.

Нещо не си в час, приятел. Иначе се радвам за "късането на шортите" от индийците :D хахахаха

Пак си чел руските лъжи ? Я кажи къде чете за ред флаг???

Нищо не е чел! Пише глупости, облъчен от ОРТ. В Rad Flag 17-1, миналата година не са участвали индийци. Били са само UK RAF с Тайфуни и RAAF с Ф-18 и домакините, разбира се.

що индийците не щат вече руски самальоти тогава. И хеликоптери също.

а случайно да си чувал индийските ВВС колко такива самальота им паднаха в последните 5 години? ще се изненадаш...цифрата е гигантска....питай Гугъл:) и затова отказаха повече да ги купуват.

РУСНАЦИТЕ СРЕД КОИТО ИМА МНОГО ПРИСТРАСТНИ КЪМ ИЗРАЕЛ СКОРО ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВА Е ЦЕНАТА КОЯТО ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ ЗАРАДИ ТЯХНАТА ОБВЪРЗАНОСТ С ТАЗИ ДЪРЖАВИЦА.

руско ли е - бягай. за машина говоря.

Аз за жени говоря.

те на война все птици свалят изтребителите! а в левия двигател, или в десния е попаднала птицата?

в левия женска, в десния мъжка.

"Поручик Шаломов быть может вернемся К чему нам поручик чужая страна"

Тъпо, много тъпо. Дано ония в Кремъл си направят изводите. Кой поред е този изтребител, който им пада без да има стрелба по него? А това е Су-30 - на негова база стъпва прехваленият Су-35

Су 35 нЕма да има. Индийските разработчици се оттеглиха. Руснаците останаха сами да си го правят. Почти никога не го казват, но Су35 е Индийско-руска разработка.... или поне беше.

Олеле...Су-35 си е изцяло руска разработка и си се прави без хабер Индийците да имат в направата му, освен че преди време заявиха, че може да закупят. Това, в което индийците участваха беше Су-57 (ПАК-ФА), но се отказаха, под предлог че не отговарял на изискванията им, а истината е, че руснаците отказаха да им дадат всички данни за направата му и им предложиха "индийски" вариант, който отстуъпва на руския вариант на изтребителя.

точно 57 беше. Но се отказаха щото им доказаха, че "невидимия" им самолет е невидим само на хартия като се затвори папката с чертежа.

Ама индийско-руска, руска или индийска разработка ли бил Су-35? Или ти си разработка на пиянска мастурбация?

Бог да прости героите, загинали за свободата на братския сирийски народ!!!

така е... Те са ви братята. не ние БЪЛГАРИТЕ ! НЕ ХРИСТИЯНИТЕ. Турци, сирийци, иранци... това са руските братушки.

Какъв братски сирийски народ? Ти нормален ли си? Руснаците са там да пазят фамилията Асад, които вече 47 години управляват в Сирия.

Руснаците са там, за да бранят последната и единствена възможност за военна база на Средиземно море. Това правят руснаците там. Всичко друго са празни приказки и измислици. Асад ще бъде изоставен в мига, в който някой друг обещае същото на Русия.

Тавариш Путин, закарай си „космическата армия” в замръзнал Сибир и не тормози повече сирийският народ, както и собствените си некадърни войници. Армията ти става само за военни паради. Нека да марширува по Червеният площад на воля.

Бреййй много бойни пилоти в тоя форум бе! Всичко знаят! Паднал - паднал.. какво лаете? Американският Херкулес не падна ли? С повече жертви и над мирна територия... За него какво трябва да се каже тогава? Верно много прости тикви има в тоя форум....

А нещо по темата?

Не е американски , а на Коста Рика - какво прави в щатите с американци на борда ???

Подобни инциденти се случват постоянно и никой не е застрахован, затова тази професия е една от най-опасните. Единственото жалко е, че в Русия до ден днешен техниката е по-скъпа от човешкия живот и пилотите са обучавани до последно да се пробват да спасят самолета и да не катапултират. Почти съм сигурен, че са имали време да катапултират веднага след инцидента, едва ли се е взривил във въздуха самолета.

Наивно, но...защо над Сирия, а не над Русия ? Няма ли Русия морета и океани...

И путиновата политика дава фира, не винаги, а когато прави политика. Бог да ги прости момчетата. Не имало кой да ги светне.

Ми що не са ме питали?!