Руски дронове удариха жилищни сгради в Одеса и Харков, има убити и ранени (снимки/видео)

"Гъсто населен квартал. Тук е просто ужас. На мястото работят спасители, общински и аварийни служби. Продължава извозването на отломките", каза кметът Генадий Труханов

Обратно в новината

Коментари - Руски дронове удариха жилищни сгради в Одеса и Харков, има убити и ранени (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Руски дрон "удря жилищен блок" и разрушава 18 апартамента !? Укрински дрон удря сграда в Русия и "я поврежда" ? Бе какви са тези такива дронове ? Нещо се премълчава тук ! Или се преувеличава ! Във всички случаи - трябва да е пише истината.

Убитата майка с дете са с български произход!

Много ли сунаци и франсета заминаха във Вечните ловни полета?

А колко ли млади момчета от кочината ги последваха?

Палестина си го премести в десния крачол.... Израел хареса това!

Една камара постове под статия с непълна информация. Някой от пишещите по-долу замисля ли се поне мъничко, или троленето не изисква мисъл :):):) Как така, без да знаете по кого е стреляно, вие давате "обосновано" мнение, явно подплатено с подхвърлена в копанката милостиня? Ако в сградата се намира дори един униформен, то тя е законна военна цел. Има си конвенции по въпроса, не е нужно да се държите като шизофреници. Не знаете по кого е стреляно, защото Зеленски /в случая/ говори само за сградата, но не и за намиращите се в нея!!!

а ти знаеш ли по кого е стреляно ве , москалска изтривалко ? И обвинява други , че били тролове хахахахахахаха Как за 2 години сватбарско пуцане блядовете пък един път не уцелихте цивилен ве.........със джепането от съветската епоха , високоТОЧКОВОТО , координати с бинокъл,карта,линийка,пергел и транспортир.....олд скуулс !!!

За всеки нормален човек е абсолютно ясно, че и двете страни атакуват цивилни, но нито Тъкър пита Путин, нито западните медии Зеленски и неговите съюзници. В ГАЗА е същото. И двете страни са извършили военни престъпления. Така, че добри няма.

_stankow

Нито една от страните на атакува цивилни граждани. Не е изгодно - нито икономически (ракетите са с пари), нито политически (светът не го одобрява, чуждата пропаганда се тръшка). Но и двете страни дават цивилни жертви. Има грешки в насочването, повредени ракети, ударени ракети от противоракети, зенитните ракети удрят жилищни блокове, преследвайки нисколетящите дронове и много други, оръжие е това. Пропагандата обаче ви представя, че руснаците стрелят едва ли не само по жилищни блокове. За какво ? За да ги оправя после след няколко месеца, когато завладее Украйна ? А военните цели кой да ги обстрелва в това време ? Каква е ползата да взривиш апартаменти, в който има невинни хора ? Да дадеш храна на западната пропаганда ? Така че не вярвайте на пропагандата. Те нека си пишат, мислят си, че сме глупаци. Но вие не им вярвайте.

Явно колкото повече трупове, толкова повече мастурбират русоробите!

Не. При такива обстоятелства маструбират германските и американските военни концерни. Американските са главната причина на всеки две години САЩ да правят война някъде по света, като преди това са платили на едната или двете враждуващи страни да изпълнят провокации под диктовка. Русия не е искала война, не е искала нацисти да избиват руски деца с години, Путин десетки пъти искаше съдействие за мир и за спсяване на човешки животи в Украйна. Но САЩ преведоха милионите, за да се подхранят нацистките групи, да се въоръжат и да избиват хора. Избиха и няколко десеттки българи! Забрави ли? Така че т си маструбирай твоите си маструбации, докато батковците ти си сършат работата, както си знаят. Ако ти каресва, застани си пред огледалото и вдигай дясна ръка до премаляване. Може да си нарисуваш и черни мустачки под носа. Ако Бандера ти харесва, повече, виж го на снимка и си представяй, че си него. Но си стой у дома, не тръгвай да правиш убийства, както украинските нацисти тръгнаха, че сега ги спират. Понеже спиурачките за фашистки конфликти са скъпи, от тях тече кръв. В Бундестага през 2018 имаше доклад за фашизма в Украйна, където докладващият каза, че Германия трябва да вземе мерки против украинския фашизъм, понеже "фашизъм никога не си е отивал сам". Всички депутати ръкопляскаха. Кой лъже днес и защо? Защпто от милиардите "помощ за Украйна" по-малко от 10% стигат в Украйна, а всичко останало се разпределя по джобове и по доходи за военнитепроизводители. Оттам парите стигат за където са предопределени. Милиарди. И не говори кой маструбирал. Явно маструбира Урсула, понеже изви ръцете на Орбан, за да превърти милиардите и в ЕС, както в САЩ вече успяха. Такър казва за тази схема, че е военнопромишленма пералня за милиарди. По-прав едва ли е бил някога. А ти си лай, като искаш. Други ще забогатеят, докато хора мрат и ти лаеш, накъдето крадецът ти е казал: дръжте крадеца!

Стига с тези лъжи, че руснаците умишлено са изпратили дроновете срещу цивилни сгради!!! Доказано е, че Русия нито веднъж не е изпращала дронове и ракети, или бомбандираша цивилни цели!!! Това се случва, ако наглите укронацисти свалят случайно някой дрон или ракета на цивилни сгради, защото те никога не пазят цивилните, а само военните и оръжията им, които умишлено крият сред цивилни!!! Доказателства са умишлените обстрели на пазари и болници в Крим и другите освободени територии с хиляди загинали цивилни, за които нашите "честни" журналисти мисирки мълчат!!! За какво ни е тази демокрация, която е по-лоша и забраняващ свободното слово от Северна Корея вече?! Кажете бе глупаци смешни!!!

от кого и как е доказано , червен путинофилски шизофренико ? Доказано било бухахахахахахаха , а "сободното слово" т.е блядската пропаганда си я слушайте на опиканият кенеф Бузлуджа и на яз.Копринка , може и във музея на социзкуството докато сглобявате МОЧА :)))

Има явно 3-ма дежурни трола които не искат да знаят за 10-те хиляди убити ДЕЦА в Газа! Каква професия са си избрали негодяите! Малка е утехата че скоро ще бъдат заменени от изкуственият интелект.

Руснаците не стрелят по жилищни сгради, а по-малко по такива които след това ще трябва да възстановяват! Одеса е изцяло руски град, неговото население няма никакво желание да бъде управлявано от укрофашисти. Екатерина Велика не го е строила за да бъде извън Русия. Руснаците са задължени на всички Черно морски държави да си го приберат обратно и да лишат украинските терористи от достъп до море!!!

В речта си плондирчо специално изтъкна, че руснаците са миролюбиви. Явно в тия сгради е имало ниджи. Черни.

Еврейското ръководство на украйна и сащ освобождова територия за нов израел. Обаче няма да им се получи.

Ако може плахо да попитам Дира, може ли един разказ от поне 3 изречения за една от хилядите бомбардирани и рухнали сгради в Газа. Не чак такъв обстоен разказ за големият ужас на 7-те ранени от отломки в Одеса и Харков, но поне 3 изречения, моля!!!

Има явно 3-ма дежурни трола които не искат да знаят за 10-те хиляди убити ДЕЦА в Газа! Каква професия са си избрали негодяите! Малка е утехата че скоро ще бъдат заменени от изкуственият интелект.

А да кажеш нещо мурзил мръсен за 100 000 жени, деца и старци избити от руския ботуш в 10 годишното клане в Афганистан!

Преди 10-11 години НЕКСОмир АНАЛниев беше един скъсан скъсаняк и бедняк - прехранваше се като лавкаджия по софийските училища. Държеше 1-2 училищни лафки в 1-2 софийски училища - продаваше на децата вкисната боза, развалени мухлясали сандвичи и банички и изсъхнали вафли с отдавна изтекъл срок на годност. Общо взето бедна работа, парите му стигаха колкото за хляба. Бедността обаче веднага свърши след като АНАЛниев потопи шкембе в голямата политика. Освен лавкаджийството господин НЕКСОмир задоволяваше и своите педофилски потребности, така да се каже. Беше обарвал и блудствал с едно 10-годишно момченце, даже водил детето на гости в дома си и го събличал голичко, горкото. Двамата заедно с момченцето дори гледали гей-порно. Родителите на детето подали поне 5 жалби до столичните управления на МВР, ама преписките били прекратени, и глас в пустиня. Какво да очакваш от продъненото и пробито от корупция и хайдутлук българско колониално МВР?! В наши дни господин АНАЛниев е един мастит и много богат политик от ПП-ДБ с огромно шкембе и още по-голяма, мазна дупара. НЕКСОмир е горд собственик на огромна 2 декара дупара, а шкембето му расте не с дни, а с часове. Господин НЕКСОмир е гордостта на ПП-ДБ и на цялата Сглобка. Педофил за чудо и приказ, правоверен НАТОвец, евролиберал, евроатлантик и радетел за евроатлантическите ценности, една от които е и педофилията.

Путин убива българи В Одеса живеят 80 000 бесарабски българи, а в. Одеска област – 130 000 ..

След много удари с руски дронове в гъсто населен район е загинал един млад мъж. Знаели са какво има скрито в гъстонаселения район и са го избомбили, пазейки хората.

това не ти са американци или израелци - да светнат някой терористичен ислямист със прецизен удар по колата му. Това са ти руските орки със безобразното им,скудоумно , сватбарско пуцане от времето на ВСВ. Едните имат снаряди със сателитно насочване ( и това не е ГЛОНАСС) , тия примати бухат със 40-50 годишни снаряди от съветската епоха и ирански дронове камикадзета (снаряди със витлово моторче). Къде тръгна да дърдориш за нещо,където блядките никога не са били силни,даже откровенно слаби. Дори руснак би се изчервил от лакърдиите на русоробите-натегачи :)))

млъкни! не си там за да знаеж, ... евреите имат чуждо въоръжение. те са милиардери не производители. правят "музика" "изкуство", пари, политика, демагогии, интриги, дразнят оратта, и учбичът вуйнатъ!

да,да,хич не произвеждат военна техника израелците,точно така.......ама хич. Още 1982 год. ползват множество дронове във долината Бекаа , поинтерсувай се как свършва мача :))) От 1950 год. , Корейската война, всяко противопоставяне на западна (американска) техника и съветска е със смазващо предимство за Запада. 1973 год. се представя добре руското ПВО, във Виетнам също има успехи и дотам.......после става много,ама много тегаво. Ливан,Ирак,Сърбия,Либия....ужас просто

няма такава държава израел, ако съществувъ то е с насилие нат египет с помощта на ротшилд английски министър и оружие от ъмерикъ, 1948г. някой я признават, но те завзеха ерусалим, натаняхо тръгна из европъ дъ ги кани в новът, ама никой не го прие, понял! но си станаха в ерусалим де, та това са евреите,

Време е миролюбивите натовски бомби за завалят над Москва и да освободят планетата от тази чума наречена Русия.

Време е Сармат и Посейдон да потопят острова.

Времее и теб господ дате прибере заедно с украинската сган.

Украински уроди, тяхното ПВО е виновно за всички тези разрушения. Одеса е на Русия и е окупиран град от укро нацисти.

Бесарабски българи събират дарения за Украйна Накратко - това са българите, които живеят в областта Бесарабия, разделена днес между Молдова и Украйна. Потомци на отдавнашни изселници. Хора, които говорят добре български, макар и с акцент, обичат България, дори да не са я виждали, и пазят от векове българските традиции и обичаи. Българите са петата по численост народност в Украйна. По информация на Държавната агенция за българите в чужбина в Украйна има между 250 и 500 хиляди души от български произход или с българско самосъзнание. Неофициално се смята, че са над 1 милион.

утре дали щеше да развееж знаме ако не бяха "руските орки", блядец!?

руската варварска армия показа на света колко е жалка.. воюва с невъоръжени цивилни

Марш при украинския боклук..Успех на русия.

Големи простаци се оказаха руснаците да се избиват помежду си заради безумието на корумпираните им политици и олигарси. Не само Путин им е виновен! Всичко ще приключи много бързо, когато пешките се осъзнаят и пратят на фронта военолюбивите си политици и техните деца!

Руснаците са прокълнат народ.

ние сме големи късметлии че не сме се родили в Руската империя за разлика на волжки,кримски и бесарабски българи.

никой никого не спира да оди къдет' ще

Няма такива “освободители” като руските варвари. НЯМА!

Украйна е поредната държава разрушена от американската агресия по света.

Украйна коя държава нападна или е нападала, може ли да ми кажеш? После се сети кои държави нападна на майка ти рассията през последните 20 години...

За руските у*трепки само ножа през гръкляна, няма даже и погребение да се прави.

Това за укро нацистите и такива като теб сороски изпражнения.

значи , трета година почна от руската , безаналогова тридневна СВО , валят руски бомби,ракети и снаряди, загинаха стотици хиляди защото руските орки нападнаха съседите си....но това,според родният русороб, било американска агресия :))) Що за червена шизофрения ? Всъщност, защо се хабите ? Изначално сте загубили мача.......блядовете няма как да им бъде простено,да бъдат отново приети във Европа след близо 400 годишни усилия. искат си Азия и това е.......няма ги вече в състава им финладци,поляци,балтийци и украинци (истинските руснаци)....европейци,бели,християни,покрай които и останалата паплач да се пробута за "европейци". Днешна РФ - 20-30% индивиди, можещи да минат за общоприетото схващане за "руснак" (защото това не е етнос!), останалата сволоч - татари,кавказци,угро-фини и то само до Урал. Зад Урал - нек'ъв ужас,нек'ъв ад , руснаци (???), а ? Серьожа,Петя и Саша? Никалай и Иванушка? Русороби,стига,моля ви се :))))

да, натовска агресия е, в частност американска, ЗАЩО УКРА. ИСКА ДА ВЛИЗЪ В НАТУ!? кажи блядец

Тази война ще се изучава дълго време след като приключи. Война в която укрите използват цивилни да се жертват за да пазят военните, а не обратното.

Големи простаци се оказаха руснаците и украинците да се избиват помежду си заради безумието на корумпираните политици и олигарси. Не само Америка им е виновна! Всичко ще приключи много бързо, когато пешките се осъзнаят и пратят на фронта военолюбивите си политици и техните деца!

интересно Путин защо не нападна "виновната " америка а избива цивилни украинци.. На мйка си пут ката ли търсят руските окупанти в чужда държава.

Там са американските и украински нацисти, за това освобождава Украйна.

кои са украинските нацисти? 3000 убити деца или 19 000 украински деца отвлечени за осиновяване и органи че руските педали не могат да се имат поколение и руската нация е на изчезване..ха.ха

щереф, цитирай истучниците, за 3000 убити и 19000 отвлечени дица!

"А помощта за Украйна спре ли, Путин ще победи и тогава на ред е Молдова. После Полша, и т.н." Путин не може да победи! За да победиш, трябва да спечелиш мира, победите във военни битки само дават предимство при мирните преговори. Може и да окупира Молдова след Украйна, ако светът го позволи, но толкова, няма да продължи нататък, към Полша. Но Русия ще остане във война, макар и студена, в икономическа война и в надпревара във въоръжаването със Запада толкова дълго, колкото може да издържи!

Путин трябва да победи за да има мир. Ако американците победят, ще нападнат после и Китай.

Според логиката на платените руски тролове на времето американците трябва да подпомогнат хитлер за да свърши по-бързо войната. руските орки трябва да разберат, че "Насила може да заведеш коня до реката, но насила не можеш да го накараш да пие вода"! тактиката с извиване на ръце май не върви и Путин сам падна в собствения си капан...Сега ще се вари в собствен сос..ха.ха

Руската армия може да победи и Путин да окупира цяла Украйна, че даже и Молдова, това е възможно. Но не може да материализира победата на руската армия на мирните преговори, т.е. светът да признае границите според новите реалности, както заявява! А защо светът не може да ги признае? Опитай се сам да си отговориш!

А,аа то и България е руска!Ще дойде и това време!Нашите елитни чорбаджии си знаят урока и занаята!

Каква България, целият свят е руски и Путин ще лапне земното кълбо!

Трябва да изгоним всички с руски паспорти за да не осъмнем руски войски в България дошли да АСВАБАЖДАВАТ потиснатите руските натрапници купили имоти в руските народни републики Варна и Бургас

Добре са дошли руските освободители. Слава России, смерть нацистам.

да тук май си правичък!

PEYTSCH

Защо руснаци избиват руснаци в руската Одеса ?

"Тази сутрин преживяхме много силно напрежение. Три часа страх какво ще последва, руските окупанти избиват наред българи и украинци ", споделиха българи от Одеса пред БТА.

само български путкофашисти могат да се радват че Путин избива не само украинци но и българи.

Рюшняци обстрелват рюшняшки град, населен с рюшняци. Само извратен мозък може да го измисли.

Зеленски за паническото бягство на ВСУ: "Ние не отстъпваме, а се придвижваме към Европа."

1. Дойдоха руски дронове и удариха по наемниците скрити сред населението използвано за щит. 2. След което, украинското ПВО доизтреби оцелелите от атаката на дроновете граждани. 3. Мирните жертви успешно ще бъдат използвани от Зеленски за просия на пари, оръжие и помощи.

славната руска войска само това може да убива цивилни, деца , вързани военнопленници , да граби мебели,мивки и каквото се сетите и да изнасилва млади момчета и деца не знам що за уроди ще пишат да ги защитават руските военнопрестъпници,терористи и окупатори

Абе не точно...

"Уроди", които дълго искаха да се чуят за престъпленията в Донбас, но бяхте затворили хуманните си ушички и очички. "Уроди", на които не им се участва в чужда война. "Уроди", които не желаят децата им да стават жертви за чужди интереси. "Уроди", които са наясно, че информацията в Българските медии, особено получената от Зеленски...не е точно тази, която биха приели за сигурна.

Нас червената армия роди ни,и сме на всеки милиметър!

Интернационала, знаеш ли къде се е породил и къде е в момента соц.гнездото? Знаеш ли какви са по паспорт Маркс и Енгелс? Наясно ли си, кой е спонсорирал Ленин? Кой плати на Горби да НЕ подпише неразпространителен договор за НАТО, и да не направи адекватни договори след като върнаха ГДР? Наясно ли си, дори само това, откъде идва КОМУН-ист? Жокер, не е руска дума. Виж за Интернационала... И да те открехна: Компартията в Русия са аут от властта - и ще са докато Путин е на власт. за гарнитура - НПО-тата и техните Пуси Райът са неприкрито крайни комунисти. Това важи и за 'антифа'.

Щети от дрон - 1 апартамент Щети от ракета, поразила дрона да падне - 13 апартамента всичко: 14 апартамента.

А що трябва да има дронове и ракети бе?

А де? Питай Бобито Жонсън.

От кога казарми и военни складове са жилищни сгради?

Откак има война! По време на война и в палатка, и в землянка може да се наложи да се живее! Невероятно, но факт!

Който не се предава доброволно на Путиновата най мощна,най въооръжена и най многобройнна така ще е,ще. го трепят и ще мре!

Не пиши рашистки глупости тук, ставаш за смях, трол мръсен. Иди с калашника да се биеш като доброволец в състава на "най-мощната" армия. Пък дано да си го намериш в гроб на украинска земя, лайно рашистко.

PEYTSCH

Тези които насочват дроновете директно пореднощ кън детските стаи и спалните в жилищните сгради са садисти.

Варвари.

Има има, днес ги наричат украинци.

Жертви на варварите!

Шахед дето носи до 5 кг бомба ударил блок отгоре и половината блок се срутил. Мале, какъв блок. Представям си ако беше гръмнаха газова бутилка какво щеше да стане - блока та и съседния щяха да си отидат.

Всички жертви са предизвикани от украинското уродливо и неспокосано ПВО. Украина е Русия, свиквайте - Одеса и тя е руски град. Държава украина няма....

И Киев е руски, е Украйна е руска, и светът е руски!

Украинското ПВО е съветско ПВО! Нашето е същия бичим, не си мисли, че нашето е по-стока!

PEYTSCH

Дроновете не падат слепешката. Тях ги насочват оператори и на монитора се вижда къде точно да ударят. В този аспект тези оператори са баш убийците !!!

Нямаш си и понятие от дронове.

Пак някоя тъпа укра е мушкала наемници сред цивилни използвани като щит.

Тези варвари защо само целят жилищни квартали и са убили човека в Одеса? Да стрелят по военни като им се воюва

Русский мир...

Тази война е най-безумната в съвременната история и можеше отдавна да бъде спряна!

Спирането на тази война е трудно! Започването й беше безумно! Путин не е наясно със себе си, какво иска да постигне с военните действия. С военни действия можеш да милитаризаш, а не да демилитаризираш една държава!

Абсолютно вярно. Путин бе подведен от престъпните кагебейски изчадия около него, които го убедиха, че украинците ще посрещнат руската армия като освободители. Нападна и нагази в едни лайна, от които няма измъкване. Сега за да спре войната, някоя от страните трябва да се съгласи на компромис. Но и двете воюват за победа. А помощта за Украйна спре ли, Путин ще победи и тогава на ред е Молдова. После Полша, и т.н.

комедианти. Путин не искаше войната. Но ЗВЕРСТВАТА в Донецк го принудиха - иначе капути като починалия наскоро затворник щяха да се опитат да го сменят.

Зверства в Донецк имаше но от такива като Гиркин , Гиви и Моторола

Докато Запада не предостави на украинците дългобойни ракети, с които да поразяват цели в Русия, от които се изстрелват дронове и ракети, ще се борят със следствията! Сега Запада става съучастник в тероризирането на населението!

И като ударят масква кво става с нас?

С теб е ясно-оставаш си същото гав..н..о.

Тези дронове от Масква ли се изстреляни?

Sm3hurk0

Истината е, че украинското ПВО отново се доказало, че умее да събаря сгради най-добре. Руснаците само пускат дронове, а мръсната работа я върши украинското ПВО :))) Ако не вярвате, вижте отново прикачените снимки към статията.

Проблемът е друг, че украинците изобщо допускат изстрелването на дронове срещу техните градове! Дали ПВО-то на украинците е безгрешно, то със сигурност не е, но това е друг въпрос!

Интересно, обикновено военните първо обявяват гордо колко дрона са ги атакували и колко са свалени. Има ли щети по военни обекти и т.н.. Така оставят на Зеленски само да брои бастисаните балкони и някой заспал в кухнята.

пво-то на укронацистит отново е нацелло жилищн квартали - не им е за първи път, тези са абсолютни некадърници, хунтата в киеев е погубила повече украински граждани от когото и да било друг. Докато нацистите в киев управляват, все така ще е.

или пък....със ирански дронове - толкова......то пък и едни "дронове" , по-скоро снаряди със витлово моторче. Ама иначе като ги купят Шахед става на Геран-2 , както китайска бангия като и лепнат емблемата става новият Москвич.

И какво от това? Имаш пари, угаждаш си, трябва да си тъп да произвеждаш нещо, което е по-евтино да си го купиш - питай нмските производители на автомобили с мексиканск и китайски части.