Коментари - Руски бомбардировачи летяха с часове над неутрални води на 3 морета в Северна Европа | Днес.dir.bg

Руски бомбардировачи летяха с часове над неутрални води на 3 морета в Северна Европа

Най-продължителният полет е бил над 6 часа, съобщиха от Министерство на отбраната на Русия

Обратно в новината

Коментари - Руски бомбардировачи летяха с часове над неутрални води на 3 морета в Северна Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Вие нормални ли сте? Защо да не летят над неутрални води? Какво чудно има в това...неутралните води не са собственост на никой, и всеки може там да плува, да лети над тях, да се гмурла...! Все едно да кажете: днес десетки руснаци се разхождаха из ...Сан Франциско! Просто разртърсваща информация!

Руските бомбардировачи си летели, а цената на папмперса скочи неочаквано :))))

88888

Леле мале- бед фейса бил от Аспарухово- ахахахахаха....Аве, смешник неземен, колко пъти ти се наводнява барачето от 50 кв.м. на година- всеки месец или по 2 пъти в месеца;0 Много ниска топка си и такава ще си останеш- екскремент с претенции на суперхрана...

ти коя си и за какво се бориш? Селянките във ВУЗ бяха най-опасни. За едното софийско жителство бяха готови на всичко.

88888

Селяндур, не ми се отваряй, щото бързо ще ти пресъхне гърлото. Верно си селтак и селяндур, поне си замълчи, да не се разбира от другите коментатори, Нали се сещаш- тъпотията и простотията могат да се скрият само до момента, когато селтакът си отвори гнусната и тъпа уста... Юристка съм и не се боря за нищо- всичко, което иках, го постигнах, и сега със семейството ми се наслаждаваме на живота. А ти кой си ве, шматарок, защо се изживяваш като последна инстанция, а си гОла вОда, м... Драскаш българофобски и русофилски квазикоментари, презираш българите, но все пак драскаш руската пропаганда в бг сайт... От коя руска паланка изпълзя, руски скъсан галош...

Няма смисъл да се разправяш с тази. Бяхме колеги в юридическия - наричахме я ПледИарията, защото имаше навика да държи дълги, несъстоятелни речи, нямащи нищо общо с конкретната тема. Ако я прекъснеш или й обърнеш внимание, че дърдори глупости, Пледиарията изпадаше в ярост и почваше да крещи как тя лично никога нямало да позволи на нея да й бъде отнемано гарантираното от конституцията право на свободно изразяване... и т.н., а после пак с крещене и вече пръскаща слюнки почваше да цитира на всеослушание абсолютно нерелевантни или направо измислени законови членове и постановки. Аз лично не знам как успя да завърши. Имаше слухове за някаква "орална обмяна", но на мен не ми се вярва - Пледиарията си беше грозновата, лицето й постоянно изкривено от злоба, само се чудеше на кого да се лепне и да почне да му досажда с глупости или заплахи за някакво въобразено от нея действие срещу нея, и си беше не просто тъпичка, ами очевидно смахната и живееща си в някаква нейна лична реалност, в която тя постоянно беше жертва или борец за човешки права от името на цялото човечество. Със същия успех можеш да отидеш на Четвърти километър и да опиташ да водиш рационална дискусия с по-сложните пациенти - ще е същото като да водиш диалог с Пледиарията.

88888

.,,, Бяхме колеги в юридическия - наричахме я ПледИарията, защото имаше навика да държи дълги, несъстоятелни речи, нямащи нищо общо с конкретната тема... Аууу, така ли- пък аз да не знам;0 Хахахах, я напиши фамилията ми, ве, гнурен руски трол- сега това ли са ъпгрейдваните ви тролски похвати от фабриката на троловете на утрепания пригожин- да се самопредставяте за ''колеги- състуденти'' на анонимните ви опоненти и да ги плюете - ахахахааххаха;0 Оди се Удави на плажа в Аспарухово- веднъж човек да реши да снизходи до плебса, и плебса побеснява от злоба, понеже е фрустриран;0

Ето, точно това имам предвид. Даже гледам, че Пледиарията е развила компулсивен тик да слага нулички след точка и запетая, но това е от по-безобидните й умствени разстройства.

88888

Асфалта си е асфалт- комундерски чугун... Неслучайно си е сложил такъв ник- червената руска нацистка чумава пропаганда, която разпространява, цели едно нещо- да полепне като асфалт в главите на българите, за да ни разедини и да ни принуди да искаме излизане от НАТО и ЕС и защо- само защото на руските нацисти в кремъл така им е изгодно, защото без защитата на НАТО лесно биха ни спретнали кримският сценарий..За Всяка болка си има лек- лекът за руския комунистически нацизъм е да се пише истината за същността му и да бъде разобличаван винаги и навсякъде като антидемократична, мракобесна и милитаристична идеология.

"...наричахме я ПледИарията, защото имаше навика да държи дълги, несъстоятелни речи, нямащи нищо общо с конкретната тема. Ако я прекъснеш или й обърнеш внимание, че дърдори глупости, Пледиарията изпадаше в ярост и почваше да крещи..."

Кво му се вързваш на тоя панелен цървул,дето не е чувал за средно училище ,камо ли Юридическия.

Абе като гледам той как се изразява и ти как, май си е баш така, само дето си разменил кой точно не е чувал за средно училище :))

като и чета коментарите на тая куха лейка, наистина не е в час, изключително промит мозък, за външния вид не знам, но сигурно е така както казва човека, и като четеш коментарите на тая "юристка" може да ти стане ясно защо правосъдието в България е на това ниво

А важното в тази новина е че това не са обикновени бомбардировачи, а са бомбардировачи от ядрената триада на Русия и докато са във въздуха съществува реална опасност за враговете на Русия от ядрени удари по тях. Що се отнася до унищоженият от Украйна СУ-57, то няма такова нещо. не знам какви са тези снимки които украинците дават за доказателство, но на тях не се вижда самолета да е получил повреди и въобще не е ясно станало ли е нещо около него или му се е зацапала камерата на американският сателит Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

венци коня пак го е хванала лудата крава )))

написах PPRASUM и нищо не ми излезе освен реклами за освежаващи салати с праз лук.

Ще спечелиш-от трите най дългото

Ти май си като Бочко Тиквата, а? Много мазен като трябва да набираш гласоподаватели, ама после иначе всички стават мисирки и прости. Няма да ти се запиша в канала, духай супата като си такъв боклук! Тръгнал да бори мутрите, а нарича хората бавноразвиващи се заради това, че сам не може да си напише партията на латиница.

до който само летят без да акат бомби над главите на хората няма проблем

Има ли информация и компетентност в това издание, автор на статия, редакция, за да разберем в сравнение, примерно със подобни самолети на НАТО и САЩ (нарочно го споменавам отделно) колко са тези часове? Много ли е, малко ли е, по отношение на едните към другите. Много неща от познанието, придобиват смисъл в сравнения. Другото са: "догадки и подбутване към манипулирани схватки". Пример за величини описващи границите на възприятието: време - живота на една планета в сравнение на живота на един фотон. количество - биомасата на всичко населяващо планетата ни и биомасата на една клетка (произволна). разстояние - Близките звезди и разстоянието м/у очите Ви....примерно. излагане на мисли - Класически произведения и жълти журналистически "вапцанки" или "влогерови влагания" Материалният свят е добре познаваем в сравнения, чрез знания и способи (аналитично мислене) това е възможно и лесно. Не ни лишавайте от това във вашите статии!

Стари руски таралясници летят и правят цирк. Ако решат да свалят на натовските самолети им трябват секунди. В същото време СУ 57 беше повреден, путинските идиоти даже хангар не са му направили. Олигофрени сър. ХАХАХА

Sm3hurk0

Тоя самолет е надуваем, уважаеми соросоиде .... :)))))

Ами, ако това е едно Су е било бутафорно? Или ако мислим така....дори и след като са го ударили, то това как ще промени хода на събитията. Във онези времена се учеше диалектика и там имаше разни закони и закономерности. Пример закона за натрупванията и качествените изменения, споменаваше се и нещо като Мера. Сед като се смениха обществените строеве и нагласи, интересно какво стана с диалектиката и нейните закони? Та, как смятате с колко такива удари ще се постигне количеството и премине Мерата, която ще доведе до обръщане на ситуацията водеща до украинска победа?

Господине, диалектиката не е откритие нито на Маркс, нито на Енгелс, а най-малко пък на леЛелин.

На 12 юни руската подводница ще бъде посрещната с 12 топовни салюта от крепостта " Сан Карлос де ла Кабаня“ която е символа на кубинската свобода и АЗ ЛИЧНО ще дърпам 12-те шнура!! После отивам до Беларус да съпроводя 2 дивизиона "Полонез" до братска Куба..

От 1991 съм русофилче в щатите ама пък от четвърти фонд вземам вече тамошната пенсийка, а добре ли е? ХА ХА ХА

Та въобще не ми и дреме за българия с малки букви, нали смотльовци ХА ХА ХА

То затова и след толкова години в щатите, си го докарал до едната пенция, пък било и от ЕН на брой пенционни фонда. Сега на воля да се давиш и шльокакавица и да може да си го мериш в дира с пенционерите от кв. Аспарухово. :-)))))))))))

88888

лЕлеее, този шматарок да не посещава ред рок-а в Аспарухово ... Леле мале- ако го видя , ще поискам да му връчат призовка за дело НЧХД за обида и клевета...А ако съпругът ми го спипа там, на другия ден ще го открият... изхвърлен от морето на плажа...

Още един идиот.

Ела да дръпнеш червения смок сега ,за тренировка.

ще пикае много кръв... И едва ли ще е Русия...

При конвенционална война, само Швеция, Норвегия и Финландия ще утрепят от бой средновековна Русия. При ядрена война, надали има значение, от американска или руска ракета ще ти окапе чурката!

Добре летят, браво. Пример за пълзящите.

Какви саа тия руски ламарини с перки бе ? Два ф-22 и няколко Ф-35 и всичко пада в морето !

Имам добра, махни тая не става.

Падат в морето бе. Има клипове в нета. Що си пропуснал. Редовно не моат и да литнат и се разбиват и на суша. А Ф22 освен, че успя да свали един Китайски Метео балон друг противнкик не е виждал. За сметка на това Китайците го разнасят на видео щото е невидим. Смени дилъра. Време е.

Ама над Украйна не смеят да летят...

Защо им е да летят на Украйна, след като ракетите им могат да обстрелват цялата територия на Посрайна, без да влизат в нейното въздушно пространство? Спомняш ли си преди 6-9 месеца когато при теста на поредната ракет Х ... , руснаците унищожиха 12 фашистки самолета за един ден?

Това не е възможно преди 6-9 месеца. Още в първите дни на СВО бяха унищожени всички украински летища и самолети.

А бе Лошо Лице, какво са ти направили украинците, на теб лично, че се подиграваш така с името на държавата им! Преди няколко години, ако помниш. един чех беше оприличил България с кенефна чиния, тогава гот ли ти беше...

Путинската трол ферма пак е осрала дира.

Гърджави сорос мишлета Дръвчат виртуални пишлета. Пъшкат и крякат из нета. Ма господарите им са на ръба да хванат самолета. Нещо из Европа става тясно. Перемога нема за Фашисткото им братство. Само мазна подготовка. Да нахлузят чепа и без тренировка. Те за това са винаги готови. Щом им плащат, ще са роби. Кво значение кой е господаря. Щом разпорва им хастаря.

Ало цензурата, за тия лайна говорех. Умствено изостанали индивиди творят, а дирниците не ги трият. Явно нивото им харесва.

Е в пъти над творчеството на Щерев и компания. Мистър соросробе.

Над неутрални води са много курназ, ама над Украйна и южна Русия не смеят! И с основание!

И не се прави на разбирач. Ясно ни е че си соросбоклук помак.

Е излъгал. Каза, че миналият месец са отнесли 3200 ФАБ тупалки. Нема ток. Те тия ракети излитат от сибир деба. Щото в Укрия е Джон Ловеца на перални и Призрака на Куев ловеца на лопати. ХАХАХА

Украйна има ли изобщо авиация повече? Защо разните политици се разкарват до там с влакове?

Бегайте, краваре от говедарника, че бате Ким, като се напие някоя вечер, не копчето ще ви натисне, ами на орган ще ви посвири!

Ебаго и в миротвореца. Турни им го на тия мърши ционистки най-накрая. Ако ше са приключваме поне да сме сигурни че ще ги изпържиш в бункерчетата, мръсната хазарска паплач дето ни е заробила и ни убива бавно и мъчително. Не им стига, че ни взимат парите а и душите ни искат изродите сатанясали.

има некои сантименти все още, щото ако не бяха - ехе-е-е...

Столти геят ме измъца ли нещо по въпроса?! Или го боляла простатата...

Устата му е пълна.

Махнали ли са гумите от крилата преди да излетят тия таралясници? хи хи хи

Цункай дилдото и пази топлият спомен от пенетрацията на Джон с черния питон. Те Руските ракети са 3д и ОТАН те пази. ИДИОТ.

Фрегата носеща Циркон хиперзвукови ракети с конвенционален заряд и нова подводница с последно поколение двигател носеща висок клас стратегически ракети с в Куба официално. Което означава, че поне още две неофициални подводници са съпорт. Краварчетата е време да дигат телефоня и да се приключва проекта Укрофашистан. Тази глобална идиотия трябва да приключи. Краварите минаха границата на търпимост с неспоменатите в медиите им учения с тренировка емулираща атака към русия от бомбардировачи преди няколко дена. Да си прибирате пробитите трътки от 900 те си базички и да си сядате на гъза да си оправяте икономиката с 34 трилиона дълг. А евроджендерняците да си помислят, след като Германия отиде като икономика след Русия кой ще плаща за зелените им климатични транхуманизми.

Се осмели да отрази събитието. Всичко останало е под забрана да пише и ред по темата.

Това не е вярно, основно следя френско и англо езичната преса, навсякъде беше оповестено. Дори отбелязаха и факта, че на 12 юни руската подводница ще бъде посрещната с 12 топовни салюта от крепостта " Сан Карлос де ла Кабаня“ която е символа на кубинската свобода. Не беше отразено, че Беларус изпраща в Куба 2 дивизиона "Полонез" техният еквивалент на американският "Хаймарс", който е съвместна разработка с Китай.

Как Китай снима в реално време невидимият Ф22 докато лети над САЩ. Ма клипа е в нета. Положението си става положително насрано. Краварите ако мислят, че няма да ги стигне мелето са изключително объркали филма. В С.Корея има поне две системи Авангард. Това от няколко месеца. Стигат практически до всяка точка на САЩ. А блокадата от 60 те, която САЩ направиха на Куба по време на кризата тогава е невъзможна да се осъществи сега. Има и други интересни събития, които се крият.

дойде Горският и им издърпа ушите!

Копирано от Уикипедия: Карибската криза е най-острата международна криза по време на Студената война, възникнала в отношенията между СССР и САЩ във връзка с построяването на съветски установки за изстрелване на балистични ракети в Куба. А сега НАТО в Украйна до Русия. Няма как да станеше.

Повтарянето на тая лъжа за Су-57 ни в клин ни в тъкав в статии с друга тема и заглавие, само потвърждава, че това е наистина лъжа.

Поздравяват европейците с добрия им избор на изборите в ЕС :))

Аууу снишавайте се Радев, Корни и всички величествени възрожденци! Русия е толкова силна и непобедима, да наведем глава! Неутралитет и коленичене пред матушка е единственото решение!

Очевидно и европейците смятат така :))

Е меко казано жалък. От перспективата на какво настъпено лайно гледаш?

Оглушително се мълчи за факта, че Ахмат са сила и вече са в област Суми, разтягат нещастната украинска армия до скъсване, като ластик на долни гащи втора употреба. Както казва Кадиров, Русия е МОЩ и в неговите мазета винаги ще се мери място за Зеленски.

Между другото от 1991г. съм в Щатите, вземам си западната американска пенсийка и ме боли у.я за ЕС и за българия.

Имитаторе, пенсията съм си заработил с труд, докато ти подскачаше по площадите с надежда някой да те "оправи" без вазелин!!!! За твое успокоение, размера и е по-голям от заплатата на българският Президент и мога да си позволя да живея навсякъде по света, а ти си ми последна грижа.

какъв асс си , майна.

Догодина ще взема и българска пенсийка дето не съм я заработвал, ама тъпанарите в българия сте ми я изработили - нямам нужда от нея ама понеже сте тъпанари и това ще ви взема ХА ХА ХА

Така е имитаторе, полага ми се! Закона е гласуван от българският Парламент, ще я даря за стипендия на нуждаещ се ученик от Национална природо-математическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов", чийто задочен възпитани съм. Ти работи здраво за да я изкараш, вместо да дебилстваш анонимно тук.

Голям кеф ще е да го дадат как го еват резняците публично без вазелин, а оня циври като ошамарена булка! И то след няколко дена без дрога принудително!

Над Добруджа са забелязани да кръжат стратегически безмоторни български самолети снабдени с тунинговани допълнителни верижни устройства - а именно долни ляви педали. Управлявани са от безполови джендъри, за които е политически некоректно да ги наричаш хора. Ръсели са безотговорно продукта на многобройните клизми върху плодородните ниви с пшеница с надеждата консуматорите на бъдещите тестени изделия да прихванат туй онуй.

Преди, двойки изтребители на Българските ВВС минаваха над Хасково и ревът на двигателите беше впечатляващ. В момента Българската военна авиация е дефакто мъртва.. Леко завиждам на Руснаците, ще имат такава. Нашето небе се охранява от Турските ВВС.

много вълнуваща "новина", хахаха

карай си розовата тротинетка и се вълнувай около дилдото си.

Перфектни са ви машините! Дръж те се руски момчета! И изтребителите, които летяха на 9ти май над Москва бяха страхотни.... и на цвят. Стражи ли пишеше само не разбрах?

подметка ли си или да?

Магучие и демократичние еврапейци биха ли здраво шута на водещите антируска политика демократични диктатори, или да? :))

Коментари - Руски бомбардировачи летяха с часове над неутрални води на 3 морета в Северна Европа | Днес.dir.bg

Руски бомбардировачи летяха с часове над неутрални води на 3 морета в Северна Европа

Най-продължителният полет е бил над 6 часа, съобщиха от Министерство на отбраната на Русия

Обратно в новината

Коментари - Руски бомбардировачи летяха с часове над неутрални води на 3 морета в Северна Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Вие нормални ли сте? Защо да не летят над неутрални води? Какво чудно има в това...неутралните води не са собственост на никой, и всеки може там да плува, да лети над тях, да се гмурла...! Все едно да кажете: днес десетки руснаци се разхождаха из ...Сан Франциско! Просто разртърсваща информация!

Руските бомбардировачи си летели, а цената на папмперса скочи неочаквано :))))

88888

Леле мале- бед фейса бил от Аспарухово- ахахахахаха....Аве, смешник неземен, колко пъти ти се наводнява барачето от 50 кв.м. на година- всеки месец или по 2 пъти в месеца;0 Много ниска топка си и такава ще си останеш- екскремент с претенции на суперхрана...

ти коя си и за какво се бориш? Селянките във ВУЗ бяха най-опасни. За едното софийско жителство бяха готови на всичко.

88888

Селяндур, не ми се отваряй, щото бързо ще ти пресъхне гърлото. Верно си селтак и селяндур, поне си замълчи, да не се разбира от другите коментатори, Нали се сещаш- тъпотията и простотията могат да се скрият само до момента, когато селтакът си отвори гнусната и тъпа уста... Юристка съм и не се боря за нищо- всичко, което иках, го постигнах, и сега със семейството ми се наслаждаваме на живота. А ти кой си ве, шматарок, защо се изживяваш като последна инстанция, а си гОла вОда, м... Драскаш българофобски и русофилски квазикоментари, презираш българите, но все пак драскаш руската пропаганда в бг сайт... От коя руска паланка изпълзя, руски скъсан галош...

Няма смисъл да се разправяш с тази. Бяхме колеги в юридическия - наричахме я ПледИарията, защото имаше навика да държи дълги, несъстоятелни речи, нямащи нищо общо с конкретната тема. Ако я прекъснеш или й обърнеш внимание, че дърдори глупости, Пледиарията изпадаше в ярост и почваше да крещи как тя лично никога нямало да позволи на нея да й бъде отнемано гарантираното от конституцията право на свободно изразяване... и т.н., а после пак с крещене и вече пръскаща слюнки почваше да цитира на всеослушание абсолютно нерелевантни или направо измислени законови членове и постановки. Аз лично не знам как успя да завърши. Имаше слухове за някаква "орална обмяна", но на мен не ми се вярва - Пледиарията си беше грозновата, лицето й постоянно изкривено от злоба, само се чудеше на кого да се лепне и да почне да му досажда с глупости или заплахи за някакво въобразено от нея действие срещу нея, и си беше не просто тъпичка, ами очевидно смахната и живееща си в някаква нейна лична реалност, в която тя постоянно беше жертва или борец за човешки права от името на цялото човечество. Със същия успех можеш да отидеш на Четвърти километър и да опиташ да водиш рационална дискусия с по-сложните пациенти - ще е същото като да водиш диалог с Пледиарията.

88888

.,,, Бяхме колеги в юридическия - наричахме я ПледИарията, защото имаше навика да държи дълги, несъстоятелни речи, нямащи нищо общо с конкретната тема... Аууу, така ли- пък аз да не знам;0 Хахахах, я напиши фамилията ми, ве, гнурен руски трол- сега това ли са ъпгрейдваните ви тролски похвати от фабриката на троловете на утрепания пригожин- да се самопредставяте за ''колеги- състуденти'' на анонимните ви опоненти и да ги плюете - ахахахааххаха;0 Оди се Удави на плажа в Аспарухово- веднъж човек да реши да снизходи до плебса, и плебса побеснява от злоба, понеже е фрустриран;0

Ето, точно това имам предвид. Даже гледам, че Пледиарията е развила компулсивен тик да слага нулички след точка и запетая, но това е от по-безобидните й умствени разстройства.

88888

Асфалта си е асфалт- комундерски чугун... Неслучайно си е сложил такъв ник- червената руска нацистка чумава пропаганда, която разпространява, цели едно нещо- да полепне като асфалт в главите на българите, за да ни разедини и да ни принуди да искаме излизане от НАТО и ЕС и защо- само защото на руските нацисти в кремъл така им е изгодно, защото без защитата на НАТО лесно биха ни спретнали кримският сценарий..За Всяка болка си има лек- лекът за руския комунистически нацизъм е да се пише истината за същността му и да бъде разобличаван винаги и навсякъде като антидемократична, мракобесна и милитаристична идеология.

"...наричахме я ПледИарията, защото имаше навика да държи дълги, несъстоятелни речи, нямащи нищо общо с конкретната тема. Ако я прекъснеш или й обърнеш внимание, че дърдори глупости, Пледиарията изпадаше в ярост и почваше да крещи..."

Кво му се вързваш на тоя панелен цървул,дето не е чувал за средно училище ,камо ли Юридическия.

Абе като гледам той как се изразява и ти как, май си е баш така, само дето си разменил кой точно не е чувал за средно училище :))

като и чета коментарите на тая куха лейка, наистина не е в час, изключително промит мозък, за външния вид не знам, но сигурно е така както казва човека, и като четеш коментарите на тая "юристка" може да ти стане ясно защо правосъдието в България е на това ниво

А важното в тази новина е че това не са обикновени бомбардировачи, а са бомбардировачи от ядрената триада на Русия и докато са във въздуха съществува реална опасност за враговете на Русия от ядрени удари по тях. Що се отнася до унищоженият от Украйна СУ-57, то няма такова нещо. не знам какви са тези снимки които украинците дават за доказателство, но на тях не се вижда самолета да е получил повреди и въобще не е ясно станало ли е нещо около него или му се е зацапала камерата на американският сателит Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

венци коня пак го е хванала лудата крава )))

написах PPRASUM и нищо не ми излезе освен реклами за освежаващи салати с праз лук.

Ще спечелиш-от трите най дългото

Ти май си като Бочко Тиквата, а? Много мазен като трябва да набираш гласоподаватели, ама после иначе всички стават мисирки и прости. Няма да ти се запиша в канала, духай супата като си такъв боклук! Тръгнал да бори мутрите, а нарича хората бавноразвиващи се заради това, че сам не може да си напише партията на латиница.

до който само летят без да акат бомби над главите на хората няма проблем

Има ли информация и компетентност в това издание, автор на статия, редакция, за да разберем в сравнение, примерно със подобни самолети на НАТО и САЩ (нарочно го споменавам отделно) колко са тези часове? Много ли е, малко ли е, по отношение на едните към другите. Много неща от познанието, придобиват смисъл в сравнения. Другото са: "догадки и подбутване към манипулирани схватки". Пример за величини описващи границите на възприятието: време - живота на една планета в сравнение на живота на един фотон. количество - биомасата на всичко населяващо планетата ни и биомасата на една клетка (произволна). разстояние - Близките звезди и разстоянието м/у очите Ви....примерно. излагане на мисли - Класически произведения и жълти журналистически "вапцанки" или "влогерови влагания" Материалният свят е добре познаваем в сравнения, чрез знания и способи (аналитично мислене) това е възможно и лесно. Не ни лишавайте от това във вашите статии!

Стари руски таралясници летят и правят цирк. Ако решат да свалят на натовските самолети им трябват секунди. В същото време СУ 57 беше повреден, путинските идиоти даже хангар не са му направили. Олигофрени сър. ХАХАХА

Sm3hurk0

Тоя самолет е надуваем, уважаеми соросоиде .... :)))))

Ами, ако това е едно Су е било бутафорно? Или ако мислим така....дори и след като са го ударили, то това как ще промени хода на събитията. Във онези времена се учеше диалектика и там имаше разни закони и закономерности. Пример закона за натрупванията и качествените изменения, споменаваше се и нещо като Мера. Сед като се смениха обществените строеве и нагласи, интересно какво стана с диалектиката и нейните закони? Та, как смятате с колко такива удари ще се постигне количеството и премине Мерата, която ще доведе до обръщане на ситуацията водеща до украинска победа?

Господине, диалектиката не е откритие нито на Маркс, нито на Енгелс, а най-малко пък на леЛелин.

На 12 юни руската подводница ще бъде посрещната с 12 топовни салюта от крепостта " Сан Карлос де ла Кабаня“ която е символа на кубинската свобода и АЗ ЛИЧНО ще дърпам 12-те шнура!! После отивам до Беларус да съпроводя 2 дивизиона "Полонез" до братска Куба..

От 1991 съм русофилче в щатите ама пък от четвърти фонд вземам вече тамошната пенсийка, а добре ли е? ХА ХА ХА

Та въобще не ми и дреме за българия с малки букви, нали смотльовци ХА ХА ХА

То затова и след толкова години в щатите, си го докарал до едната пенция, пък било и от ЕН на брой пенционни фонда. Сега на воля да се давиш и шльокакавица и да може да си го мериш в дира с пенционерите от кв. Аспарухово. :-)))))))))))

88888

лЕлеее, този шматарок да не посещава ред рок-а в Аспарухово ... Леле мале- ако го видя , ще поискам да му връчат призовка за дело НЧХД за обида и клевета...А ако съпругът ми го спипа там, на другия ден ще го открият... изхвърлен от морето на плажа...

Още един идиот.

Ела да дръпнеш червения смок сега ,за тренировка.

ще пикае много кръв... И едва ли ще е Русия...

При конвенционална война, само Швеция, Норвегия и Финландия ще утрепят от бой средновековна Русия. При ядрена война, надали има значение, от американска или руска ракета ще ти окапе чурката!

Добре летят, браво. Пример за пълзящите.

Какви саа тия руски ламарини с перки бе ? Два ф-22 и няколко Ф-35 и всичко пада в морето !

Имам добра, махни тая не става.

Падат в морето бе. Има клипове в нета. Що си пропуснал. Редовно не моат и да литнат и се разбиват и на суша. А Ф22 освен, че успя да свали един Китайски Метео балон друг противнкик не е виждал. За сметка на това Китайците го разнасят на видео щото е невидим. Смени дилъра. Време е.

Ама над Украйна не смеят да летят...

Защо им е да летят на Украйна, след като ракетите им могат да обстрелват цялата територия на Посрайна, без да влизат в нейното въздушно пространство? Спомняш ли си преди 6-9 месеца когато при теста на поредната ракет Х ... , руснаците унищожиха 12 фашистки самолета за един ден?

Това не е възможно преди 6-9 месеца. Още в първите дни на СВО бяха унищожени всички украински летища и самолети.

А бе Лошо Лице, какво са ти направили украинците, на теб лично, че се подиграваш така с името на държавата им! Преди няколко години, ако помниш. един чех беше оприличил България с кенефна чиния, тогава гот ли ти беше...

Путинската трол ферма пак е осрала дира.

Гърджави сорос мишлета Дръвчат виртуални пишлета. Пъшкат и крякат из нета. Ма господарите им са на ръба да хванат самолета. Нещо из Европа става тясно. Перемога нема за Фашисткото им братство. Само мазна подготовка. Да нахлузят чепа и без тренировка. Те за това са винаги готови. Щом им плащат, ще са роби. Кво значение кой е господаря. Щом разпорва им хастаря.

Ало цензурата, за тия лайна говорех. Умствено изостанали индивиди творят, а дирниците не ги трият. Явно нивото им харесва.

Е в пъти над творчеството на Щерев и компания. Мистър соросробе.

Над неутрални води са много курназ, ама над Украйна и южна Русия не смеят! И с основание!

И не се прави на разбирач. Ясно ни е че си соросбоклук помак.

Е излъгал. Каза, че миналият месец са отнесли 3200 ФАБ тупалки. Нема ток. Те тия ракети излитат от сибир деба. Щото в Укрия е Джон Ловеца на перални и Призрака на Куев ловеца на лопати. ХАХАХА

Украйна има ли изобщо авиация повече? Защо разните политици се разкарват до там с влакове?

Бегайте, краваре от говедарника, че бате Ким, като се напие някоя вечер, не копчето ще ви натисне, ами на орган ще ви посвири!

Ебаго и в миротвореца. Турни им го на тия мърши ционистки най-накрая. Ако ше са приключваме поне да сме сигурни че ще ги изпържиш в бункерчетата, мръсната хазарска паплач дето ни е заробила и ни убива бавно и мъчително. Не им стига, че ни взимат парите а и душите ни искат изродите сатанясали.

има некои сантименти все още, щото ако не бяха - ехе-е-е...

Столти геят ме измъца ли нещо по въпроса?! Или го боляла простатата...

Устата му е пълна.

Махнали ли са гумите от крилата преди да излетят тия таралясници? хи хи хи

Цункай дилдото и пази топлият спомен от пенетрацията на Джон с черния питон. Те Руските ракети са 3д и ОТАН те пази. ИДИОТ.

Фрегата носеща Циркон хиперзвукови ракети с конвенционален заряд и нова подводница с последно поколение двигател носеща висок клас стратегически ракети с в Куба официално. Което означава, че поне още две неофициални подводници са съпорт. Краварчетата е време да дигат телефоня и да се приключва проекта Укрофашистан. Тази глобална идиотия трябва да приключи. Краварите минаха границата на търпимост с неспоменатите в медиите им учения с тренировка емулираща атака към русия от бомбардировачи преди няколко дена. Да си прибирате пробитите трътки от 900 те си базички и да си сядате на гъза да си оправяте икономиката с 34 трилиона дълг. А евроджендерняците да си помислят, след като Германия отиде като икономика след Русия кой ще плаща за зелените им климатични транхуманизми.

Се осмели да отрази събитието. Всичко останало е под забрана да пише и ред по темата.

Това не е вярно, основно следя френско и англо езичната преса, навсякъде беше оповестено. Дори отбелязаха и факта, че на 12 юни руската подводница ще бъде посрещната с 12 топовни салюта от крепостта " Сан Карлос де ла Кабаня“ която е символа на кубинската свобода. Не беше отразено, че Беларус изпраща в Куба 2 дивизиона "Полонез" техният еквивалент на американският "Хаймарс", който е съвместна разработка с Китай.

Как Китай снима в реално време невидимият Ф22 докато лети над САЩ. Ма клипа е в нета. Положението си става положително насрано. Краварите ако мислят, че няма да ги стигне мелето са изключително объркали филма. В С.Корея има поне две системи Авангард. Това от няколко месеца. Стигат практически до всяка точка на САЩ. А блокадата от 60 те, която САЩ направиха на Куба по време на кризата тогава е невъзможна да се осъществи сега. Има и други интересни събития, които се крият.

дойде Горският и им издърпа ушите!

Копирано от Уикипедия: Карибската криза е най-острата международна криза по време на Студената война, възникнала в отношенията между СССР и САЩ във връзка с построяването на съветски установки за изстрелване на балистични ракети в Куба. А сега НАТО в Украйна до Русия. Няма как да станеше.

Повтарянето на тая лъжа за Су-57 ни в клин ни в тъкав в статии с друга тема и заглавие, само потвърждава, че това е наистина лъжа.

Поздравяват европейците с добрия им избор на изборите в ЕС :))

Аууу снишавайте се Радев, Корни и всички величествени възрожденци! Русия е толкова силна и непобедима, да наведем глава! Неутралитет и коленичене пред матушка е единственото решение!

Очевидно и европейците смятат така :))

Е меко казано жалък. От перспективата на какво настъпено лайно гледаш?

Оглушително се мълчи за факта, че Ахмат са сила и вече са в област Суми, разтягат нещастната украинска армия до скъсване, като ластик на долни гащи втора употреба. Както казва Кадиров, Русия е МОЩ и в неговите мазета винаги ще се мери място за Зеленски.

Между другото от 1991г. съм в Щатите, вземам си западната американска пенсийка и ме боли у.я за ЕС и за българия.

Имитаторе, пенсията съм си заработил с труд, докато ти подскачаше по площадите с надежда някой да те "оправи" без вазелин!!!! За твое успокоение, размера и е по-голям от заплатата на българският Президент и мога да си позволя да живея навсякъде по света, а ти си ми последна грижа.

какъв асс си , майна.

Догодина ще взема и българска пенсийка дето не съм я заработвал, ама тъпанарите в българия сте ми я изработили - нямам нужда от нея ама понеже сте тъпанари и това ще ви взема ХА ХА ХА

Така е имитаторе, полага ми се! Закона е гласуван от българският Парламент, ще я даря за стипендия на нуждаещ се ученик от Национална природо-математическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов", чийто задочен възпитани съм. Ти работи здраво за да я изкараш, вместо да дебилстваш анонимно тук.

Голям кеф ще е да го дадат как го еват резняците публично без вазелин, а оня циври като ошамарена булка! И то след няколко дена без дрога принудително!

Над Добруджа са забелязани да кръжат стратегически безмоторни български самолети снабдени с тунинговани допълнителни верижни устройства - а именно долни ляви педали. Управлявани са от безполови джендъри, за които е политически некоректно да ги наричаш хора. Ръсели са безотговорно продукта на многобройните клизми върху плодородните ниви с пшеница с надеждата консуматорите на бъдещите тестени изделия да прихванат туй онуй.

Преди, двойки изтребители на Българските ВВС минаваха над Хасково и ревът на двигателите беше впечатляващ. В момента Българската военна авиация е дефакто мъртва.. Леко завиждам на Руснаците, ще имат такава. Нашето небе се охранява от Турските ВВС.

много вълнуваща "новина", хахаха

карай си розовата тротинетка и се вълнувай около дилдото си.

Перфектни са ви машините! Дръж те се руски момчета! И изтребителите, които летяха на 9ти май над Москва бяха страхотни.... и на цвят. Стражи ли пишеше само не разбрах?

подметка ли си или да?

Магучие и демократичние еврапейци биха ли здраво шута на водещите антируска политика демократични диктатори, или да? :))