Руската армия се изтегли от ключов град, след което Кадиров я призова за ядрени удари

След неуспехите на бойното поле чеченският лидер разкритикува руските командири

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

путин води русия към разпад

Ха добър ден! Че той го води, откакто е на власт цялата клика от Медведевци, Лавровци, и останалата сволач ….

ненормалника борел, едните загибили, другите не спечелилиг, вижте какви идиоти ни управляват. европа я очакват много тежки времена

Расия и руския народ са зад желязната завеса. Най- накрая се освободихме от тези диваци. Можем да си правим гей паради на 9ти Май. Вместо руски ракети , ще сложим големи зелени дилдота върху зелени Москвичи.За разнообразие може да каним и руски педерасти със здрави славянски халки.

Това ли са ти разбиранията за свобода къде що има ,,джендъри,, да си правят каквото си искат и да са недосегаеми :)))

Трябва да си много прост за да наричаш руснаците диваци.Много,много прост.

Трябва да си клично задръстен да твърдиш че не са диваци робите.

Путиноидите и наивните хорица нямат елементарна представа какво е НАТО и какво Русия. Сравнението просто е безсмислено - НАТО има 1,3 трилиона бюджет, а Русия 0,06 трилиона! НАТО има 1 милиард население, а Русия 143 милиона. НАТО има мобилизационен ресурс 250 милиона запасняци, а Русия около 20 милиона. НАТО има наистина безаналогови оръжия, които просто помитат врага - Русия не може да си облече запасняците и им раздава ръждясали калашници. Един натовски войник леко може да се справи с няколко руски, защото е професионалист, трениран, екипиран и въоръжен с модерни оръжия. Дори Путин каза в интервю, че Русия не може да победи НАТО! Всички жертви на гнусната руска агресия са за запазване на трона на това мегаломанско джудже, което ограби заедно с приятелите си Русия и докара хората в нищета при такива чудовищни богатства! Бяха нужни 10 Хаймарса да обърнат в бяг великата руска армия. Даже Пропагандистите се уплашиха и открито настояват Путин да използва ядрено оръжие. Той няма никакъв полезен ход. И индийците и китайците му го казаха...

Аз пък викам прецизна атака с дрон върху главата на Кадиров. Ненормалник скапан

Този изрод, Кадиров е за бесене...

Всички нормални военни в Русия са изключително разочаровани заради загубата на Лиман. Понеже изоставиха своите в Лиман без поддръжка, и в крайна сметка го загубиха. От повече от 2 седмици ситуацията е била ясна. Кадиров пише как многократно е предупреждавал, но генералитета в щаба в Москва е оставал глух. В крайна сметка май Москва води война и срещу собствената си армия?

Когато те командват неграмотници е така :)))

така ма миме:)

Я се прибирайте там от където сте дошли! Не заплашвайте с ядрен удар че това ще бъде краят на света! Боклук скапан, терорист гнусен!

Хубавото е че на джуджето му показаха че прехвалената му армия проядена от корупция е гола вода в конвенционалната война. Лошото е че джуджето е комплексар и нищо чудно да използва наистина някоя атомна. А ние се оказахме най-големите тъпаци да се молим на газпрам . Никой вече не ги взима на сериозно изложиха се жестоко, а обикновенните хора там ще го отнесат най-много.

Задачата на един войник е да изпълнява заповеди, а не да умува дали има смисъл или няма смисъл в една военна операция. Оттеглянето на войски е нормална стратегическа практика за да строят редиците и подсилят ефективността на бойните тактики. Нищо странно няма в това. Украинското ръководство е наясно, че са срещу много по -мощен враг.

Мисля че си се объркал много, нямат мотивация и дано го махнат тоя джуджак по-скоро че иначе лошо.

Оттеглят се в пълен боен ред.. демек им напукаха канчетата.

Шеитан Ахматович, ще те поря като риба . След големия финал - и една шашка във фъшкийника ти !

да не се бърка в християнска Украйна щото Има един Хаймърс с неговото име дето го чака Мдаа

За пишештите тук мога да кажа че мача скоро започва,приятно гледане.

Чакате оръжието чудо дето късото бункерно фаше ви е обещал ли? ;)))

Ти ли ще се включиш?

ще ти дам аз един мач , кат та думна с дебелият бОквар по кухата кратуна. Ти за буквата "Щ" не си ли чувал бе , хайван ?

И вече само подскача Да си го намести

В руската армия има вътрешни предатели като генерали, офицери и други от командването, които работят в полза на украинските интереси.

По- скоро нормално мислещи. Те не виждат какви интереси има руският народ в тази мръсна война!

И после да нямат висши офицери както през 1941 Де се въдите толкоз прости пръчки?

са били украинци. В Украйна се проектирана и произвеждана ядрените бомби на СССР и самолетните мотори на СССР. АТНОНОВ е украинско проектантско бюро. До 2014г Украйна произвеждаше ЯДРЕНИТЕ ГЛАВИ за руските "сатани". Россия е азиатска орда без Украйна. РУСь это Украина!

От 5000 орки в обкръжението са оставени да се изтеглят 1000 тежко ранени. Останалите са унищожени! Като командващите офицери са избягали преди ден- два и са оставили войниците на произвола на съдбата!

Кадиров крещеше бягайки: Алах Екбер.....

Стига

НЕ СА ОТСТЪПИЛИ, ТЕ СА НАПРЕДНАЛИ НАЗАД!

Кадиров скоро ще обърне палачинки и ще настане третата чеченска война.

И аз се чудя дали е толкова тъп, колкото изглежда или така се опитва ,да ускори сгромолясването за собствени цели. И в двата случая е полезен , никой по света няма да симпатизира на Русия , когато от нейно име Кадиров се изхвърля и хвърля атомни бомби през ден .

Целият западеан свят спинсорира Украйна и въпреки това тя загуби 20% от територията си. Ако това е победа се чудя какво ще стане ако започнат да губят.

Типичен ватен брътвеж и изкривена реалност .Западният свят преди войната спнсорираше не Украйна,а Русия с 400 милиарда да и купува суровините и инвестиции , създаващи една трета руската икономика. Половината руска икономика беше пари от Запада. Оказа се голяма грешка . С толкова пари Русия реши да става агресор и нападна като разчиташе на изненада . Западът почна да спонорира Украйна едва след като загуби територия понеже беше нападната от три страни без предупреждение. Сега се вижда , че със западна помощ Украйна почна да си връща територии, Русия губи окупираните земи . А голяма част от помощта дори не е пристигнала,докато Русия ,няма кой да я спонсорира , .а натрупаното свършва.

"Спонсорирал....", чрез покупка...!? Каква е разликата между спонсорирам и купувам...? И български език не знаете...! Момче, прегледай се в психодиспансер...! Отнася се и за всички останали, обезумели от опростачване соросоидни папагали...!

Жалък и нещастен руски сопол/Иванчо 11/, хайде да не се правиш на специалист по български език, а и тук не ти е лингвистичен форум. Да, Запада СПОНСОРИРАШ пРоссия 30 години с ДОВЕРИЕ, защото я считаше за нормална държава, каквато се оказа че не е! Понял ?

Все още не сме видели Ф-35, НАТО танкове, ракети с обсег 500-700км и други екстри като дронове с ЯО :) хихихи Ленд/Лийз работи от 1-ви октомври. Украйна има широк избор от каквото пожелае разбира се за да зашити държавата си и "доктрината", дрогари.

Украинците не твърдяха ли че там руснаците са обкръжени и нямало къде да ходят, освен да се бият или предадат/нещо ,в което украинците се специализираха/. И изведнъж-били се изтеглили.И как , да не би да са се телепортирали? Или по вероятно укрите за пореден път лъжат като брадати цигани , каквито са си в същност.

Руската армия е най-бързо бягащата армия в света.

И най-многобройната.

И към България бягаха,иначе още щеше да пасеш овцете на турците.

А може би просто са ги оставили да се изтеглят, вместо да ги направят на кайма с няколко снаряда от Хаймарс, как мислиш?

Това е капан ! Официално украинската армия напада руска територия.

Кадир Кадир къде се бърка из кадрите

Руската армия грамотно отстъпва като създава големи жертви сред украинските наемници от САЩ, НАТО и други страни. На практика руската армия воюва с украински наемници, които са над 60-70%. Кадиров е грамотен във военното дело. Заедно сега с руската мобилизация на половината армия идва на ход по-модерно и ново руско въоръжение, като танкове роботи, които са подобни на дроновете, управлявани дистанционно от разстояние и др.

и Терминатори

Излезнал е нов модел ирански дрон ли, или са превели инструкциите на стария? Добре е да се концентрират върху по-простички неща, на първо време да се научат ушият по-удобни и практични униформи за армията . Всеки голям преход към модерността започва с шивашката индустрия , така е било в повечето развити страни . Пък след век могат да станат и добри и в други неща. Който се опитва да прескача и има дупки в развитието в крайна сметка се връща на пропуснатото стъпало.

Викаш на професионалната армия дадоха старото оръжие, а сега на мобилизираната ще дават модерното? Що ги имате за такива будали руските военни, да не са идиоти?

Малоумният Кадиров , толкова ли е тъп като призовава за ядрен удар,че не се сеща,за ответният отговор.Ще се отвърне с ядрени удари и по НЕГО и по цялята РУСКА ДЪРЖАВА. Не знае ли,че КАКВОТО ИЗВИКАЛО,ТАКОВА СЕ Е И ОБАДИЛО. РУСКИ АЛКОХОЛИЗИРАН ГЛУПАК!

Мюсюлманите не пият!

Не пият нафта..,

Руската армия отстъпвайки превзе 16 % от територията на Украйна! Какво ли щеше да стане ако напредваше....

Превзе 20% като напредваше, а сега отстъпва. Не си следила развоя

Русия още не е започнала истински. Ако трябва, ще юрне 1 милион армия пък докъдето стигне. Жалко за цивилните рускоговорящите, нацистите ще ги изтребят

Това с единия милион на какво разчита? Че на украинците ще им свършат снарядите и патроните, и ще се преуморят да ги трепят ли? Щото те на текущо могилизираните раздават ръждясали калашници и танкове Т-62. Можи би новия милион ще ги въоръжат с кремъклийки и Т34-ките от паметниците. А следващия милион с тояги, камнье и дръвье.

От къде ще намери войска те избягаха въри ти помага на агресора

Стига с тези рускоговорящи украинци. Там всички знаят руски, никога руският там не е бил забраняван. Какво като са руско говорящи? Почти половината Белгия е френско говоряща, и 30% от швейцарците също. И какво - Франция да нахлува и да прави референдуми с автомати ли? А като нашата Кърджслийска област е турско говоряща, дали да не я подарим на Турция?

3ти Март вече няма как да е национален празник. Едиственото дело, което свързва българите през вековете е азбуката. Това трябва да е нашия национален празник само на него сме обединени.

За теб, Сали, Ринго и Исмет 3ти март не може да е национален празник.

колко пъти вожда посети армията си на бойното поле, така да повдигне духа и??

ще свърши зле, сещам се за едни много по могъщи от него кадафи, садам, обама, а и други заиграли се с това онова, само си представям какво мрънкяне е от украинска страна към САЩ, да им го предоставят, за дисекция, такова де за научни експ., дали може да забременее, роди, плува в сярна киселина и т. н.

За световна сила иска да се припознава страна , в която през война реално лидира чеченски бандит , а вождът е скрит в бункер плъх, на когото събират изпражненията в куфарче, докато малкото годни за служба се изнасят на малки групи по 200 хиляди на седмица Още колко Изюма и Лимана има да видят.

Видя се , че украинците не са вата, друго тесто . Кагебешниците искат да вървежни и важни по цялата земя , понеже са големи мъже да мачкат и без това смачканата вата в колхоза. Не им се получава навън . Станаха чутовни само с убийства и за резил на фронта. Това, че Русия е прогнила и скапана изцяло, беше ясно на всички, за армията уж беше тайна, но сами си разкриха, да няма съмнение.

Не подценявай руската армия, тя може чудеса. Обаче в случая самите войници не знаят що щат в Украине.

Може чудеса , ако има предимство 10 към 1 в жива сила и техника със заградителни отряди да не избяга и ако я снабдява и подкрепя най-голямата световна икономика , такива„ чудеса ”всяка армия може. Сега нямат човешки ресурс, не могат да съберат и 200 хиляди срещу пари , а толкова бягат на седмица от служба и никой не ги подкрепя .

Аз не отричам, че се бият зле. Казвам просто - а как да се бият в такава война? Колко добре се биха американците във Виетнам?

Кадиров призовал за ядрен удар...явно един от "архитектите на новия световен ред". Не е ли симпатичен? Истински християнин, добър човек и хуманист:) Ако Кадиров и Медведев ще са новите "силни на деня" и това са "новите ценности", то аз предпочитам Байдън и Урсула, колкото и да не са ми симпатични:)

Кадиров не е християнин и не се ръководи от християнските принципи.

След 5 –ти октомври от гледна точка на Москва пътят ще бъде разчистен за удар, ако тя сметне, че тези територии са под сериозна заплаха !!! Хипер звуковите оръжия на Русия са по – мощни от тактическите ядрени такива !!!Да напомним какво остана от бункера в гр. Лвов рекламиран като ПРОТИВОАТОМЕН след удара с „Кинжал“ – ПЕПЕЛ !!!

Радвай се!

русия трябва да бъде размазана като мазна въшка напила се с кръв. Империята на злото трябва да бъде превърната в ядрена пустиня

Русия вече спечели два пъти в Украйна, тя не само победи Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), но и демилитаризира Национална Атлантическа Терористична Организация - НАТО !!! Разходите на ЕС и НАТО за войната с Русия са 10 към 1 и Русия ги сложи на колене, какво има повече да се коментира. Съотношението което съм цитирал е според анализите на Bloomberg !!!

Историята познава случай на използване обеднен уран в съседна страна. Тогава никой не осъди виновните.Дано не се случи сега,защото ще им дойде твърде много на невинния украински народ след Чернобил.

оффф , а ве глупаци , стига с тоя обеднен уран. Чул-недочул червеният папагал и лае първосигнално. Боеприпас с обеднен уран НЕ Е ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ. Радиоактивността му е много ниска , по-малко даже от природният уран , именно защото е ОБЕДНЕН. Обедненият уран е с ВИСОКА ПЛЪТНОСТ и се използва и в авиационната промишленост като противотежест , баласт. Също и в бронебойни снаряди . Токсичен е както и всички тежки метали , примерно олово.

Ще я изнасилвате след като не останат живи които не помнят събитията. Понеже помним как изглеждаше Сърбия след "ужасяващите злодейства" на западът и виждаме как изглежда Украйна в момента.

Доказани нации фашисти в Европа са германците и италианците и руснаците. Двете първи нации са се излекували от тая чума, последните боледуват от нея от 2008 година насам.

В Европа все по често задават въпроса Защо Зеленият е милионер в долари, а те трябва да плащат заплати на укропитеците Ха ха ха ха

хахахахаха , хихихихихихи , гагагага не ги мисли Европейците , азиатска изтривалко :))) задавали си били въпроса......малииии. А ти задаваш ли си въпроса защо руските орки така се осраха в Украйна ? Дави мъката , там , с самагона и не се опитвай да тролиш даже....грам не ти се получава !

Слагаш въпросите, които си задават руснаците в устата на европейците? Като от руснаците, велможите искат и курбан да стават.

Путниците разбраха по трудния начин , че да воюваш , не е като да ползваш цялата държавна владт да се саморазправиш с протестиращи и опозиция и после да ги наклеветиш в собствените си медии и да ги осъдиш в назначени от теб съдии и клакьорите да аплодират, а пропагандата да тиражира лъжи и попът да благослови мерзостта. Това създава илюзия за сила и величие само у хора от много ниско ниво и случайници, каквато е руската върхушка- треторазряден дребен кагебешник начело, с най-близък съветник Сечин учител по португалски, на който са поверени най-големите нефтени ресурси в света и икономическата политика , еленовъд начело на армията , окултен фашист, задочник от Новочеркаския селскостопански институто, обявен за философ , идеолог и шаман и сбирщина бандити и клакьори с комсомолски плам. Всъщност това е една проядена от порок и лъжи система, която се проваля тотално , както виждаме, когато се изправи дори срещу среден противник извън обсега на великата свласт. Дори старите партийни вождове бяха наясно , че армията е скапана и не става за нищо освен за опора на режима , та пропагандираха мир и разоръжаване , тези идиоти взеха собствената си мерзост и кариеризъм за величие и се навряха като плъхове в капана на собствения порок.

Славната руска армия, втората в света разбираш ли. Бахти и лайнарите, украинците ги бият на почивки. Украинците до Коледа ще ги размажат. Толкова са силни руснаците че през ден дрънкат с ядрени оръжия, пълни нещастници! Бесни, мизерни и малоумни

Не бъди толкова сигурен.

Да го духат руските педали и помиярите им у нас. Малко ви остава, измет подчовешка, и ще се съберете всички на концерт на Кобзон в пълното.

Руски военен самолет с Ансамбъл "Александров" и Йосиф Кобзон очакват Лавров и Путин на концерт в АД-а..ха.ха имат запазени места на първи ред.

Подчовешката измет е в Киев, там са нацистите

Бае Ганя

Духай, педал съветски.

Пластичните хирурзи били на мода в Московията тия дни, монголският елит масово си сменял мутрите :)

Ей супер им го наби на свинете руски

Шаш в автосалоните в България Западняците неистово са започнали да изкупуват колите втора употреба Ха ха ха ха

Спряха ладите и глей ко става.

Ами то сега за нова кола се чака повече от времето на соца

Ли смяташ че беше хубаво по соца? Понеже или не знаеш или не помниш? Паметта склерозата или рублите ти я съсипаха?

В Афганистан и Чечения масово изнасилваха ватенките.Пориха им руски те дупари, абе с една дума направиха ги педали. Украйна трябва да прилага тази тактика. Опъваш Ванка и го пускаш да си ходи. Връща се той в ротата вече обладан. Започва да дава информация и да заразява с педерестия и околните. На руснака малко му трябва, бутилка водка и сам сваля гащите.

Педерастията заразна ли била. А аз вчера пътувах с един активист от израждане. Трябва да се самоизолирам.

Не мога да разбера, що за дебил трябва да е човек, че да подкрепя американската агресия в Украйна, платените ги разбирам

И аз се чудя, защо американците нападнаха раша преди няколко месеца.

Още през 2014 я нападнаха

Това съм го пропуснал. Кога точно през 2014 нахлуха в русия. Дай някакъв линк.

така е трябва да си дебил да ти се привижда американска армия в Украйна и да я подкрепяш

Баба ти и дядоти яко крадаха от ткзс то а?

Дядо ми е герой от ВСВ, бил се е срещу немските нацисти аз сега няма как да подкрепям украинските нацисти

"Американският агресор " и съюзниците му инвестираха милиарди в Русия, отваряха производства и заводи. Дали и мислят лошото? А Русия разрушава, убива, унищожава в Украйна. Дали мисли доброто на хората, които праща да убиват и умират? Заради западът който осигури на руснаците икономически подем, а Путин им осигурява бедност, страдания и смърт.

русофилските е онанисти,като чуят Путин и мъжът и ръката интимно..ха.ха.ха.ха

Няма да спазваме Версайският договор Адолф Хитлер - Мюнхен Няма да спазваме Минските споразумения Адолф Зеленски - Мюнхен - 2022 Ха ха ха ха

Знаеш ли какво гласят Версайския договор и Минските споразумения?

Ще познаете кои са фашистите и кои са срещу тях. Така е било, така е и така ще бъде.

Колко пророчески се оказаха думите на Чърчил Една страна, която загива Ха ха ха ха

Повече от 200г я чакате да загине, хахаха

А тя все по-голяма става, хахаха

За Атака-Една легенда се завръща???

Аз ще пусна за възраждане.

Голямото предизвикателство пред запада в момента е как да предотврати разпадането на руските територии. На тях им е необходима единна Русия в борбата срещу Китай.

Аре стига сте се "борили" че гледай какво става.