Руската армия отново репетира Парад на победата (снимки)

Много градове се отказаха от демонстрацията на военна мощ заради пандемията

Обратно в новината

Коментари - Руската армия отново репетира Парад на победата (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво толкоз празнуват, ако не бяха САЩ тези войничета на снимката щяха да знаят перфектно немски език.

ако беше оооще малко по-тъп можеше да имаш ТЕЛК

че какво общо имат САЩ -тях ги нямаше на картата тогава/ освен финансирането им за Нацистка Германия до 1944 г./, Дойдоха когато червената армия беше вече в Берлин и те сащисаните африканци да се запишат до победителите.

Путин иска да върне самочувствието на руснаците - и пълно право !!!!

Първо да им върне парите

Дай им па на тия само крак да набиват!

Друго си е да се джендър и да ходиш нса токчета ли?Ти така ли правиш?

Всичката Мара втасала, че на хоро се хванала

Ми те си намат проблеми. Правят си каквото си искат. Вместо да пият дизинфектанти.

Педал

Имат ли нещо общо с нашите торби с лайна - закачени на държавна ясла

Абе идиоти, кога ще престанете да се напъвате кои са по велики, руснаците или американците, вие не сте ли българи, не сте ли патриоти да хвалите нашето мило Отечество, където сме се родили и където почиват костите на предците ни? Срамота е да ближете чужди задници.

Идиотът си ти. Темата е за 75 години от ВСВ. За каква България да говорим. Или искаш да припомним, че СССР ни напада без ние да сме воювали срещу него? Или че Хитлер ни връща Южна Добруджа? Така е, но е друга тема.

Ей за колко малко думи, колко лъжи изрече.... А американците които бомбардираха София къде ги забрави??? Или опорките за пари не дават да се пише за това?

Нови оръжия за масово поразяване, военни маневри и паради, провокационни полети на руски военни самолети... не ви ли напомня това за началото на ВСВ и действията на Хитлер и Сталин?

Никак даже. В началото на ВСВ зад Хитлер е стояла най-мощната икономика в Европа. Зад Путин сега е само бензинова колонка с непрекъснато намаляващи печалби.

И въпреки това ,пак биха спечелили войната

Кораба майка ли ти предава?

Ако не бяха американците да отворят втория фронт и да помагат на ватенките със пари, техника и дипломация, сега червения площад щеше да се нарича роте платце и щеше да звучи Дойчланд юбер алес. Ама ватенките си приписват всичко само на себе си. типично за тях То за това и всички поканени на т.нар. парад учтиво отказаха. май даже и нашето мекере Злорадев също се уплаши от корона вируса и ще пропусне слечая да олиже петите на господаря си.

Цвъки, толко ли много ти плащат "Демократите", за драсканиците? Я бегай да целуваш обувките на неграта. Така де, да оправдаеш Евро - атлантическите ценности.

В нета излидаха не веднъж данни, че Позитано организира пишещи в нета тролове. Те сами се издаваха, щото са тъпи. Освен това известна е и тролската фабрика на готвача на Путин. Така, че не викай дръжте крадеца, защото ти си крадеца.

Платен бедняк

Русия си е Русия, а тъпанарите нека си лаят...

Така е - Русия си е Русия т.е. Нигерия със сняг.

Моля неуважаемите платени пудели на Сорос, Ходорковски и с-ие безродни отрепки да не се занимават с Русия, докато там, откъдето им идва помийката, свърши гражданското неподчинение. Загрижете се за САЩ, защото проблема на света е там. Кое ви харесва повече да гледате по новините - избудалели черньовци, които крадат, трошат и като няма какво да правят, се бият с полицията и белите? Или военен парад от стегнати бели момчета, готови да пазят държавата си? Ако искате да ми обясните, че атлонтическите ценности са нещо добро за нас - значи лъжете. И понеже го знаете, се опитвате най-противното - да окаляте алтернативата. С една дума - помияри. най-долната част от обществото. Който не може да направи нещо хубаво, припечелва чрез лъжи.

'стегнати бели момчета' още един хомо-ватник.. Бананова дикататура наследила ракети, от която всичко интелигентно е вече избягало където ресурсите извиращи от земята са приватизирани от крадлива и нагла шайка бандити, на какво точно е алтернатива не е ясно.

около 13 милиона (по официална руска статистика) под жизнения минимум (а колко са на нивото му, а колко са малко над нивото му) това въобще не е повод за паради...Но тъй като в Русия от десетилетия нищо съществено не е постигнато, то парадите са единственото нещо, при което могат да напънат мускули...Само дето тези паради никого не впечатляват. По-интерестият въпрос е къде са сега "победените" Германия и Япония и къде е "победителката" Русия???? И защо е така, след като това е най-богатата на природни ресурси страна?...

А в България каква е ситуацията с жизнения минимум? Ти да не си "калинка" на ГЕРБ и за теб да е дошло светлото бъдеще? Имаш ли идея как изглеждат над 2 милиона пенсионери у нас?Нищо, карай, заработвай си левчетата с тъпи коментари!

за Русия, нали? У нас официалните данни сочат 22% от населението...Но колко десетилетия с пълни шепи черпехме безценният опит от "великия и непобедим" СССР? Това е резултатът от тази "вечна дружба"....

серсем? Това е официална статистика на руската държава!!! Или искаш да оспориш данните на руския статистически институт? Аман от дебили с червена боза в главата, вместо мозък....

светло бъдеще дойде с доброто ми образование и отличните ми професионални качества....Това се цени във всяка нормална държава. Не е нужно да си калинка, за да живееш добре, а да имаш достатъчно сиво вещество....Очевидно такива като теб не могат да си представят да живееш добре с лични качества...

Нещастните български русолизци не се усещат, че самото сравнение на държава с тай-много подземни ресурси в света с България е признание колко е зле Русия. Защо не я сравнянат с Китай или САЩ.

ПАРАДА ТРЯБВАШЕ ДА Е НА 22 ЮНИ, ДА ОТРПАЗНУВАТ СЪЮЗА С ХИТЛЕР

Русия е първобитна държава

С тези маски ми прилича на гей парад .

Ясно е деди защо ти прилича. От личен опит нали? Всяка година на 18 юли в София се въртят усилено педалите нали?Тъй си е, кой каквото може това организира. Едни организират военен парад, а други въртят педалите!

прекрасно е це са победили нейде през първата половина на миналия век! лошото е, че си са останали в същата половина но онзи век, а победените вече са в тридесетте години на този век!

75 години след победата им над НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ, на същата дата, пак ще има парад в Москва. Поколението на победителите помни.

а що този парад не е в Киев.Както знаем червената армия повечето от бойците не са руснаци. 3-и украински фронт стига до Берлин- от украинци. Руснаците са ги запомнили само с ограбване на населението, убийства и изнасилвания.

Парад в Киев правят бандеровските ОТРЕПКИ. В Москва парада е и за победата над същите. А, колкото до Трети Украински фронт, глупотевици не ми се четат.

Като погледна един обикновен германец и един обикновен руснак днес не съм много сигурен кой кого е победил

До рудси прайд (нерегистриран),2020-06-20 16:45:27 виж сега, предлагам ти на 25-ти да идеш на Червения площад и лично да попиташ тия момчета от снимките защо правят такива неща. Ще има журналисти, хора на Навални ще те подкрепят :) На нас няма нужда да ни ги говориш тези неща, ние сме НАТО-вци и нас те не ни интересуват.

Ще иде в КОМО, Италия. В Алпите. Сам евреина Владимир Соловьов да му разкаже. Но РУПОРА на Путинската пропаганда има в КОМО две вили за 22 милиона евро. рудси прайд не знае от коя вила Соловев ще отразява Парада на Победата. Обади се и питай в коя вила е.....Че рудси прайд да го посети. Комо, Италия е на 30 минути със самолет от София. Къде караш хората да ходят в Сибирь?!

Ама какво бяха победили тия че не помня? Ако САЩ не го бяха спасили от германците през първата световна война нямаше да го има и сега да се фукат че нещо били победили.... Тъпаци комунистически....

Днес пенсионерите в Германия, служили във ВЕРМАХТА, получават 6 ПЪТИ и повече пенсия от "победителите в Ушанкостан. Навални е внесъл законопроект, който Жужи нито иска да внесе....Нито СМЕЕ ПУБЛИЧНО ДА ОТХВЪРЛИ: Закон за изравняване пенсиите на ветераните "победители" с пенсиите на ветераните ПОБЕДЕНИ. Във Финландия ветераните от войната получават ШЕСТ ПЪТИ по-голяма пенсия, че са защитавали Родна Финландия от Червените Ушанки окупатори. Кой ще внесе подобен Закон в България, ветераните били се по фронтовете на ВСВ като български войници и офицери да напуснат този свят с почести и достойнство?! Не, не шумкарите и терористите излезли в гората на 8-ми срещу Девети 1944г за гъби. Онези достойни БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ И ОФИЦЕРИ СЛУЖИЛИ В БЪЛГАРСКАТА ВОЙСКА И ДАВАЛИ КРЪВ И ЖИВОТ ПО ФРОНТОВЕТЕ!!!! Кога ве, червенясали кауни?

да не оставиш победителите на мира? Ти си от страната на победените - коментирай нея.

Финландия, в която са вилите на руските читовници? Германия, чиито мердседеси са символ на чиновнически престиж в Русия а руските "победители дават мило и драго да седнат на германски социални осигуровки като "победители - мигранти? Или че България е дала 250000 войника на СССР за да умират за безумията на Сталин да завладее Европа? Генерал Владимир Стойчев участва на парада в Москва през 1945 г. като представител на Армия ПОБЕДИТЕЛКА....мамицата ти продажна!

Най-вероятно ще го приеме след 10-тина години, когато ветераните ще останат 5-6 столетника готови за пропаганда и умиление по телевизията!

Славната руска армия се превърна в „животинската ферма” на Оруел – секс, оргии и извращения...В Москва процъфтяват гей-екскурзии във военни части, сред проститутките – генерали и служители от ФСБ По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнес Как се вписват тези факти в образа на легендарната армия, състояща се само от „герои и освободители”? Ситуацията в руската армия напомня на „животинската ферма” от произведението на английския писател Джордж Оруел, пише авторитетното американско списание Forbes. „Гладни, недоспали, пребивани от офицерите и останалите войници, възможно, дори занимаващи се с проституция, за да се нахранят”, така описва авторът руските войници. От своя страна германският вестник Sueddeutsche Zeitung отбелязва, че в последно време сред руските наборници има все повече бивши криминални престъпници. Вестникът задава въпроса, как се вписват тези факти в образа на руската армия, състояща се само от „герои и освободители”. Броят на населението на Русия намалява непрекъснато, хиляди млади хора на донаборна възраст са или болни, или наркозависими, но МО е принудено да попълва редовете на военнослужещите с млади мъже с криминално досие, коментира авторът, като добавя, че тази тенденция носи в себе си взривоопасен потенциал, водещ до изблици на насилие в армията. Der Standard пък отбелязва, че нерядко издевателствата, които новобранците са принудени да търпят от старите войници завършват с тежки осакатявания и дори смърт. По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнес. По данни на вестник „Събеседник” някои от войниците са принуждавани да стават проститутки, други търгуват със себе си по собствено желание (като с част от печалбата си плащат за правото да излизат свободно от казармите). Клиентите основно обслужват новобранците, особен „интерес” имало към студентите. По данни на международния гей-гид Spartacus, в самия център на Москва може да бъде „купен” войник или курсант. Цитират се дори коментари на „ползватели”, които препоръчват секс-турове във военните части в Подмосковието, където офицерите изнасяли на КПП-то фотоалбуми със „секс-бойци”. Цените, ако се вярва на изданието, варират от 100 до 500 долара за нощ, пише „Комсомолская правда”. Някои войници, не издържайки на насилието се самоубиват, а военните го приписват на „неуравновесена психика”. През 2007 година към правозащитната „Войнишки майки от Петербург” са се обърнали редници от военна част номер 3727 в Санкт-Петербург, разположена в самия център на града и съвсем близо до Дворцовия площад и Ермитажа. По техните думи, освен изнудване, мъчения с електрически ток, бой с металически табуретки, старите войници принуждавали новобранците да проституират. „Старите кучета” редовно ги принуждавали да им носят пари, ако нямали-изпращали новобранците в града да просят, ако парите им се виждали малко ги пребивали и „предлагали” по-лесен начин-да практикуват мъжка проституция. При това, както заяви пред радио „Эхо Москвы” правозащитникът Руслан Линков, ръководството на щаба на вътрешни войски и военната прокуратура са били наясно със случващото се в тази военна част. В създаването на „клиентска мрежа” участвали високи чинове от командването на частта. По думите му, сред клиентите на войниците-проститутки имало дори генерали от вътрешни войски и служители на ФСБ. Съпредседателят на „Войнишките майки” Ела Полякова казва, че в списъка на така наречените „клиенти” имало полковници от ФСБ и генерали в оставка”. „Русия е най-благоприятната страна за любителите на острия армейски секс”,споделя опит в Spartacus потребител, който дори дава подробни указания и упътвания. Не е тайна, че мястото, където гей-проститутки предлагат себе си е площад „Героите на Плевен” и именно там може да бъде „нает” за цяла нощ военнослужещ. Кореспонденти на News2You.net со влезли в ролите на застаряващ холандски бизнесмен-гей и негов преводач и отишли на площада, за да проверят дали войници от руската армия „заработват” като проститутки. На площада те видели само няколко в нищо неотличаващи се по външност млади мъже, но не и жени. „Гей-бизнесменът” останал в колата, а „преводачът” тръгнал да се договоря. Сергей, който работи на площада му казал, че курсантите обикновено идвали след отбоя. Действително, малко по-късно, когато почти се стъмнило, пред паметника се появили трима млади мъже-късо подстригани, движели се „в крак” като на плаца, пише авторът. Той ги заговорил и им казал, че придружава чужденец, който е любопитен… Единият от военнослужещите веднага го прекъснал с думите: „500 рубли за час, 50 хиляди за

Ей деди, да вземеш да си изпиеш хапченцето, че много ти се е разхлопала дъската!

Офффф!!! Всеки ден ли ще ни занимават с тая руска паплач??? Кой го интересува тоя скапан парад? Може би само нашите русофилски идиоти. Смешни стават блядовете с тия напъни да се докажат пред всички.

Коя държава и кой народ не иска да има силна и боеспособна армия, модерно въоръжена, обучена, с традиции и дух на победители? Всичко това руската армия го има. 74 парада на победата са направили, ще направят и юбилеен 75-ти. Ние кои победи да празнуваме, като все сме били от губещите. За съжаление това не е поради липса на качества и смелост у българския войник, а поради липса на читави управници. От това страдаме и сега.

Русия първо трябва да признае ПОБЕДАТА на Англия и САЩ над Германия и РЕШАВАЩАТА им ПОМОЩ за съветската армия. 50 атомни бомби еквивалент на Хирошима всеки ден са изсипвали над Германия английски(основно с полски пилоти) и американски самолети. Германската армия 3/4 е изведена на ЗАПАДНИЯ ФРОНТ. Танка Т34 е АМЕРИКАНСКИ!!! Всички камиони на обоза и шасита на катюшите са АМЕРИКАНСКИ КАМИОНИ. Прословутите щабни "уазки" са 100% АМЕРИКАНСКИ JEEP. ТРИ МИЛИОНА ТОНА АМЕРИКАНСКИ КЕРОСИН за съветските самолети. Съветските ушанка ядат в окопите АМЕРИКАНСКА ТЕЛЕШКА ГУШОНКА(месните консерви от съветските филми на пропагандата). 40 МИЛИОНА КОМПЛЕКТА АМЕРИКАНСКИ ПЕНИЦИЛИН. Ушанките са спасявани с американски антибиотик. СССР не е знаел какво е масово производство на пеницилин. Бинтовете, чорапите, бельото, военните ботуши.....всичко това е АМЕРИКАНСКО, ушанко червена. Единственно дебелизма и безочието са Съветски. Руснаците са нормални хора в нормална среда и в САЩ, ШЕСТ МИЛИОНА РУСНАКА, са средна и висша класа на обществото. Докато Жужи не бъде свален с шайката олигарси и се престане с тази ПОБЕДОБЕСОВЩИНА, не се тръгне към реална частна собственост, конкуренция и сигурност....Русия я очаква разпокъсването на бейлици, както при Узбек хан.

Да не си спал на течение? Явно много си зле с историята!

74 парада ли, що не прочетеш малко как Сталин ги беше забранил 9-то майските паради, а "день победы" беше станал обикновен работен ден?

У РАША ИМА 500 000 ЗАРАЗЕНИ ОТ КОРОНА И ПО 10 000 БОЛНИ НА ДЕН, ЖУЕТО ОБАЧЕ ПРАВИ ПАРАД. ТУЙ ТО РУСКИЯ КРЕТЕНИЗЪМ

нали в кравария минаха 300 000 умрели

Аз не виждам някой да се захласва по Кравария , както я наричаш. Обаче за Мурзиландия всеки ден една сурия русофили-дебили припадат и получават душевен оргазъм. Толкова сте се издухали ,че все кравари са ви в главата. Хапченцата по двечки на гладно, както ви предписа доктора.

И сега прави щуротии за да остане пожизнен руски зар. В момента в Беларус Лукашенко прави същите щуротии - арестува всеки тръгнал на изборите срещу него. НО в цяла Белорусия се вият КИЛОМЕТРИЧНИ ОПАШКИ от обикновенните хора даващи ки подписите в подкрепа на всеки от кандидат-президентите....различни от Лукашенко. Или ще има тъмни години терор в Беларус и Русия, докато умрат диктаторите, или народите няма да издържат и ще пометат диктаторите си.

че болните от спин са около 1,4 милиона.... В чичко Гугъл пише:По состоянию на 2019 год в России проживало 1,068 млн инфицированных, 70,5 % состояли на диспансерном учёте. По мнению академика Вадима Покровского, эта цифра составляет только 70 % от реального количества людей, живущих с ВИЧ в России

Имат армия,репетират! Ние нямаме армия..Не репетираме!

Българско знаме няма пленено , а с руското какви гаври имаше в Афганистан и Сирия !

какво гаври има сега от страна вашите хора чернилките дето ги защитавате понеже ви ебът

САМО РЕДИ 2 ГОДИНИ КАК АМКЕРИКАНСКИТЕ ДРОНОВЕ ИЗБИХА 800 ВАГНЕРОВЦИ. ПОСЛЕ ПУТЛЕР ОБЯВИ, ЧЕ БИЛО ОК, ЩОТО БИЛИ НА ЧАСТЕН ДОГОВОР!

очите са големи,нали така бе любителя на негърскокраварските уйеве

Всички русофилчета в училище бяха деца на партийни секретари и директори на държавни предприятия и бяха освободени от физическо , манифестации и бригади ! Затова сега като видят паради в Москва квичат от умиление , ама не знаят какво е да набиваш крак с часове !

беше освободен от тия часове и те возеха със служебната волга да клеветиш,а сега клеветиш пак само че за помия

А нас това защо трябва да ни интересува?!

трябва да те интересува,понеже ако не бяха ТЕ сега пак да си си продажния българин със феса

Армата и влекача там ли са?

Пълен смях!

къде бе в кравария ли

Крокдилът Гена получи еректция, да го издам Не от войничетата, а от главнокоманвшия - Путкин! Чакаме нов мультфильм с ново безаналогово оружие!!!

е независима държава, за разлика от България която няма суверинитет. Ако иска ще репетира, ако иска няма да репетира

Марш от тука, русска свиньо!

лапай хуя и отивай при мустакатия турчин да те мушка

Ало мутрагена, по-лекичко да не счупиш някой зъб!

Ужас, готови са да подложат на риск здравето на хората само за да дрънкат оръжие, но оръжие не се яде а народът гладува.

ти ядеш черни вибратори които ти подари още Обонго

ти като си гладен не завиждай а яж хуй

защото са ПОБЕДИТЕЛИТЕ,а другите побетители сами се победиха със свободната си либерастия и позволиха на чернилките и циганите да им преземат победите

и затова още спят по печките отгоре ватниците миризливи

сороския циганин дето мирише на кюмбе и спи в стаята дето няма комин и пали паркета