Русия смени най-висшия си генерал, отговарящ за логистиката в Украйна

Постът поема генерал-полковник Михаил Мизинцев, който е в британския списък за санкционирани физически лица заради участието му в обсадата на Мариупол

Обратно в новината

Коментари - Русия смени най-висшия си генерал, отговарящ за логистиката в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нашите АК като ги сдавахме ги мажехме обилно с грес, не случайно....

колко жално гледа нагоре чакащ да бъде облян в семе :- )))) да е жив и здрав иначе. той подари победата на Украйна. такива некадърни балъчета ни трябват а в Педеруската Педерация на Путката е пълно с тях ;- )))

jingiby

Гледах, че воръжават руснаците с пушки, а сега и тоя ръждясал автомат. Не мога да повярвам на очите си. Дано нашите армейски складове пазят оръжието в добро състояние. Ака се наложе да се трепят изтерясали орки, де....

СAЩ щe cпeчeли вoйнaтa, нo пo Си Ен Ен, a pycнaцитe нa yкpaинcкия тepeн.

глупости

Ето сега ще видят тези "джендъри", "укри" и всички останали, които не вярваха на мощта на путинските варвари, какви "велики" дела ще извърши руската армия с новия пълководец! А истината е една - тя бе изяснявана многократно: "Путин загуби тази война още на 24.02.2022 г. Всичко останало е история, вкл. и заменянето на висшия команден състав на завоевателната руска армия в Украйна... Харков, Херсон, Донбас, Луганск, Крим, МНС..."

Накрая ке ви умаат с ядрено оръжие и ще се изпарите уркофашисти долни, не знам оти ви мотат още.

рашист долен, ще дойде и ядреното оръжие, а тозиг такива като теб ще ги бучиш на кол да взимат слънчева баня на ядрения вятър, простако долен

Всичко върви по план, товарищи, нема да се притеснявате. Мобилизираме пушечното месо, раздаваме му ръждясали калашници и пабедата е наша!

Огън, братушками, до последньий руснак!

Я обясни точно как се вижда, то и на САЩ и ЕС и Нато се вижда края, но сссрето го няма от 31 години,пък ЕС стана 27 страни беше 28 нато и то и сащ си е все там.

Тези генерали сами си признават, че в конвенционална война срещу САЩ, рф няма никакъв шанс. Разчитат на 6000 ядрени бойни глави и си водят операции, мобилизации и мастурбации без да им пука. Във война русия не е мечка, а направо слон в стъкларски магазин. Сигурно руснак е измислил поговорката, че в любов и на война няма правила...

Русия вече е спечелила два пъти: победила е първоначалната армия на Украйна, а сега побеждава новите въоръжени сили на Украйна, създадени и въоръжени с оръжия на НАТО.

И какви са обективните факти, на които правиш тези бодряшки изказвания. Всичко е ясно още от 24.02.2022 г. и ежедневно се доказва - няма смисъл да повтарям!

А на урките според теб,дали им давят след обедна добавка?

а нашите генерали са несмяняеми и неарестуваеми и невинни! щото сме си добре, по-добре сме от Русия! ще си върнем Влашко от Молдова и без референдуми! нали така, а?

И баща му е путя.

Ето един руски войник от елитните руски части. Готов да освободи Украйна. https://youtu.be/9ywIzthJzWo

Запада само си чеше крастата чрез Украйна. Украинците не знаят какъв к.р ги чака когато останат с един окръг и дългове за стотици милиарди. Тези които останат тогава ще гласуват доброволно за присъединяване , а запада и УСА ще пият по една студена вода както при Авганистан, Ирак и Сирия.

Ти явно не си съвсем нормален.

Че в Китай сменят правителството

До дращещия в ДИРа: Пичове ако сте тролове ви разбирам - работа като всяка друга! Но ако сте убедени,че Украйна ( която УБИ БЪЛГАРИ, и забрани официално българския език на нейната територия) е достойна за вашата подкрепа - НАИСТИНА ВИ СЪЖАЛЯВАМ!!!!

Няма свободни медии.

Днec Пocpaинцитe имaт пoвoд дa пoчepпят, вeчe бeзвъзвpaтнo ca зaгyбили caмo 5 100 тaнкa, a дo кpaя нa дeня щe пpaзнyвaт и зaгyбaтa нa 300 caмoлeтa. Хвaлa нa тaзи нeпoбeдимa apмия.

И аз теб, че подкрепяш страната, която 50г ни изолира от света.

Нека позная: До 3 дни са в Киев, а до месец - в Берлин, нале ?

Не е - черно и бяло е! Единият е агресор, а другият жертва. Сега е моментът да са обадиш на Путин и да го "помолиш" да изтегли варварите. Простичко е, нали - поне за теб. Привиждали му са и други багри - няма такива в тази брутална война, особено след като тя влезе в домовете на Русия (след "частичната" мобилизация). Други въпроси?!

Путьо ти в казарма ходил ли си. Личи си че за война знаеш само от фейсбук.

ПОДКРЕПЯМ БЪЛГАРИЯ ИДИОТ!!!!

Тези победи кота са се случили?

Предизвиканата от САЩ война в Украйна има две цели. По голяма и по малка. ..... Голямата цел на САЩ е Тотална Експлоатация на ЕС: -ЕС реши да загуби единственото си конкурентно преимущество пред.. Света! ЕВТИНИТЕ РЕСУРСИ ОТ Русия! -Европейските компании са Принудени да се преместят САЩ, където ресурсите са по-евтини. Так САЩ печели огромни инвестици8и от ЕС +огромен брой пецилисти идващи с ЕС компаниите. -ЕС Вече е Само принуден да купува много по-Скъпите САЩ ресурси, сравнени с Руските евтини ресурси. -ЕС ще купува много повече скъпо оръжие от САЩ, заради "руската заплаха" за Трилиони долари. Всеки опит за недоволство ще бъде жестоко сзван от колониалната армия на САЩ в Европа и национални Предатели в съответните страни. ЕС се превърна в жалка, бедна, незначителна ограбена колония на САЩ!

Жив комунизъм! Не уволняват, а преместват на друга работа!

При това "благочестив христиенин" - с кръста на гърдите. В битка с алкохола...

Русия и САЩ имат някаква уговорка,те печелят от тази война финансово,Европа губи,Европа се срива,трупат пачки на гърба на хората,а те се лаят и спорят.Класика

Украйна никога не е имала толкова самолети и танкове, от тук ти е ясно че цитираш руските лъжи. Те руснаците вече 25 пъти унищожават украинците, и все пак още бягат от украинците. 5100 танка???

Русия никога не е спазвала договорите които е подписвала. Един от договорите е че ядрена страна няма право да заплашва неядрена страна с ядрено оръжие. Това е ниско и жалко, но такава е и самата Русия и руснаците. Нали на това се основава неразпространението на ядрени оръжия. На това обещание от страна на ядрените сили.

Европа губи. Доктрината на САЩ е да са господари еднолично.

Украински канал публикувал видео с ръждясали картечници раздадени на мобилизираните - дрън дрън пак фейкове от евтините

Няма такива договори. Но имаше за неразширяване на НАТО.

Те руснаците казаха, че ще бомбят подстрекателите - ти що мислиш, че ще бомбят Усрайна където са 50 процента руснаци

Тази опорка не е модерна, разбрахме я - давай друга! Досадно е вече!

И къде е този договор за "неразширяването" на НАТО?!

Двуполюсен свят не е нещо ново. !Имаше го допреди 30 години. И ние бяхме на източния полюс, но там беше мръсно и мизерия! Ядохме му попарата! Но този полюс се стопи от само себе си Сега сме на другия полюс - чисто, прекрасно, благоденствие!

Всичкия скрап на СССР беше закаран там за утилизация, какво се правиш на ощипан? Според Bloomberg САЩ и НАТО са вложили 10 пъти повече средства в тази СВО от Русия и това не е попречили на Русия да постави Европа на колене.

БРАВО ! Победата е Близка ! Генерал Мизинцев е боен Генерал и не жали Укрите ! Смарт на Утро-Нацистите !

Фейк, фейк.... И заради такива фейкове, хвръкнала главата на началника на обоза на армията на РФ. :-)

И ти вярваш на Укрите ? Те са мангали и ограбват сега нас БългаритЕ. !

Па и той руснак. Прост ,закостеняла пияница

Според руските медии уволнението му не е свързано с преместване на друга длъжност, а с лошо материално осигуряване на мобилизираните руснаци и армията. И така, точно днес се появи видео, на което се вижда как на хора, мобилизирани в Приморския край, се раздават ръждясали картечници. Страна.ua – интернет-газета. Главный редактор интернет-газеты "Страна.ua" Игорь Гужва Учредитель ООО “Ласмак” Адрес: 04119, Киев, ул. Деревлянская, 20, офис 2 телефон: +380 (44) 591-13-15 Този укърски парцал не е руска медия.

Не забеляза ли че светът се е променил напълно за тези 30г.