Русия прехвърля в Беларус изтребители от своя Източен военен окръг

След пристигането си екипажите застъпват на бойни дежурства за противовъздушна отбрана в рамките на проверка на функционирането на единната система за ПВО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спят ли някои хора? "Виеннокосмически" "По-рана министерството". ???

Ами нямат хората проверка за правопис.... Аз имам на компютъра си дето не ми трябва, ама те Дир-а дето с това си вадят хляба нямат проверка... Или не знаят как се използва... все тая. Редовно, практически във всяка статия виждам изядени букви, чисто механически грешки дето едно време ги оправяше човек на длъжност "коректор", а сега уж има компютри ама няма кой да ги използва...

Интересно, Беларус губи суверенитета си при наличието на руски самолети а България на губи своя суверенитет пири наличието на испански самолети.

"Съюзна държава"... това е нещо ново, от тип добре забравено старо (СССР). Явно Лукашенко е иззул гащи. Е здраве да е - то боли само първият път. Поне така съм чувал. :D

катастрофата им е близо, и правят последни опити да овладеят ситуацията....

след като се разпадна СССР отделните републики започнаха да воюват и потърсиха закрила от Москва, създаде се общност на независимите държави, в нея членуваше и Украйна, но напусна, имат и военен договор, точно на него се позова Азербайджан когато поиска помощ, Путин се противопостави, че това са вътрешни проблеми, но Армения настоя за намеса.

Какво нещо е власта? Има една италианска поговорка, че жаждата за власт е по сладка от секса. Лукашенко предаде собствената си Родина на чужда страна, само и само да се задържи на власт. Трагедията е за изстрадалия беларуски народ! Същото се отнася и за Сирия!

-no pain, no gain. -Свободата е твърде скъпо нещо, че да се подарява. Тъй като се плаща винаги с кръв, глупак е тоя, който плаща за чуждата свобода. -който ни освободи, той ще ни зароби (В. Кунчев)

Русия спаси Беларус а не Лущкашенко.Иначе и чакаше участта на "демократизация" по анголакси като нещаснтата Покрайна

дузина червени путитролчета пишат тук глупости и взаимно си се кефят :)

по-весело ще стане, когато Путин изпрати руски хиперзвукови ракети в Куба. Тогава ще видим какво ще плещи този Прайс! Ракетите Циркон летят с 5-8 МАХ - тоест около 2 км в секунда. ВЪПРОС: за колко време стигат от Куба до Маями, като знаете че разстоянието е 140-150 км.

Първо да ги произведат.

с има няма година и половина.Те вече са на въоръжение по суша въздух и море.

В Маями почти половината население са бежанци от Куба. Ако руснаци изстрелят от острова ракети дето ще убият други кубинци да ти кажа ли какво ще им се случи?

Какво?

Всъщност разстоянието от Куба до Маями е около 90 км. Тоест ракетите ще долетят за има-няма 1 минута. Ако някой е в WC няма да има време и да си вдигне гащите за да избяга.

"Той каза още, че настоящото предислоциране поставя под съмнение суверенитета на Беларус. " А предислоцирането на военни части на НАТО поставяли под съмнение суверенитета на страните, където те се настаняват?! Например у нас идват самолети от Испания и Холандия. Щели да дойдат и 10 000 човека от НАТО. Тона какво значи? Че нямаме суверенитет ли? Ние искам отговор - аз го знам отдавна!

ха-ха.... в НАТО ни вкара законно избрано правителство и парламент. А плановете какви войски къде да се разставят се вземат от командването на НАТО където България има представители. И няма да докарат 10 хиляди войници, дори за учение. Е евентуално ако сме заплашени - да, но в момента ние не сме. Войниците трябва да са по границата с Украйна и Беларус.

полага всички усилия да му подпалят задника. Ма кой квото търси рано или късно го намира.

Последно като проверих май на страните от НАТО им подпалиха задника в Афганистан неуки талибани..

"Говорителят на Държавния департамент на САЩ Нед Прайс каза, че настоящото предислоциране поставя под съмнение суверенитета на Беларус." Тогава излиза, че всяко кацане на американски военен самолет в ЕС, 'поставя под съмнение суверенитета на ЕС...'

Прав си. Ама ЕС първо трябва да има суверинитет, та после да го слагаме " под съмнение"

"Говорителят на Държавния департамент на САЩ Нед Прайс каза, че настоящото предислоциране поставя под съмнение суверенитета на Беларус." Наглост до безкрай. Русия и Беларус имат обща ПВО и договор за военна взаимопомощ. Ама, видиш ли, това поставя суверенитета под съмнение. Г-н Прайс, американските бази в България не поставят ли под съмнение нашия суверенитет ?

Июаш армия-имаш независимпст! Нямаш армия - храниш чуждите!

Нормално е да вземат мерки при цялото това натофф-ско дрънкане на оръжие по границите им.

Само така! Поведението на натовчетата е като на бит помияр край чужд плет - лай и квичене, налитане към оградата и още квичене. А като видят тоягата изчезват със скорост на бит... евроджендър, квиченето продължава от безопасна (според тях) дистанция. Забравят, че на Русия ръцете са дълги, достига навсякъде.

Сега могат свободно да им го нахлузят отзад в Сибир! Зорге го нема.

И какво ще превземат в Сибир? Сигурно дърветата. А в Якутск в момента е - 25°,ще им измръзнат тюлените на Амиците.

Само едно не ми е ясно от цялата тази ситуация - как ще се казвам САЩ след като Русия приключи с тях ? Съединени съветски кравари , Сащистан?

на мястото на САЩ ще има блатисти земи, контролирани от паравоенни образования.

Отбранителни самалйоти! Обединената държава Рус-Беларус. Браво! А на нас? Според Путаран ние нямаме право на отбрана със съюзници!? Има една приказка от Крум страшни! Който не щеш путйо мира - на ти секира!

Като не щеш!

Като вади секирата / ако въобще я извади/ НАТО мноооого трябва да внимава на КОЙ я показва, за да не им я завре отзад.

и поредната заплаха за окупацията на източна украйна, бункера дефакто ... съживи нато ! някой замисля ли се над това ?! фактически нато от една в някаква степен "харниена" организация, вече не е съвесм такава ... заплахите на джудето фактически съживи нато! давай така путя, ти го можеш ! успя за 10 години да направиш така, че и уж най-големите "братушки" /поне на хартия/, вече не са такива за теб!

Слагай от време на време по некоя Главна буква, в това "мъдро " писание. А, и да си пиеш хапчетата.

Агресорите от НАТО каквото търсят ще го намерят. Справка Швеция,Турция,Франция,Германия

сега като ви вкарат и езикова полкция ще видите що е то ЕССР и Атлантически ценности на живо.

Естествено, че няма да има война. Такава би станала ако 1: Украйна я приемат в Нато и 2: ако разположат разни ракети на нейна теритирия. Това ,което виждаме сега е все едно руснаците казват " Ако ни заплашите наистина, ето - така ще ви отговорим. Имаме и воля и възможност." Това е.

колкото япония има суверенитет. когато им гръмна фукушима, японците предложиха на сащ да им изкупят щатските облигации за държани от японското правителство за да се ооравят с. 329 милуарда. краварите им пойазаха среден пръст и им казаха ако пуснат акциите ще им изключат банковата система, ще блокитат картовите разплащания и щд им спрат тока до ча. толкоз струва суверенитета на япония и щатските бази там. ве

това може би ще е началото на отделянето на Биробиджан от РФедерация.

Пристигат свежите сибирски дивизии. Зер пльоха! Зер пльоха! Алес НАТО капут!

Къде е драмата? Откъде идва цялото говорене за война? Не разбирам. Много шум за нищо. Русия помага на съюзник. САЩ казаха че само ще засилят защитата на своите съюзници в НАТО без да влизат в Украйна. Аз не виждам конфликт.

Ние българите, сме с Русия и Беларус /която също е Русия/ , против САЩ и НАТО

Говори само за себе си. Като си за тях, прав ти път - заминавай веднага

И на балканите ще има война

Сега ще се крещи не само за суверинитета на украинците,но и на белорусите.Нечувано нахалство ,а техните войски какво правят в чужди държави,да ходят да си пазят САЩ

Много правилно го е казала. Държава в която има чужда войска НЕ е суверенна. Което сериозно поствая под въпрос суверенитета на някои други територии..... в ЕС.

Едва вчера Бай Джо е разбрал, че при руснаците нема лабаво. Разхождайки костюма си по коридорите на Старческия дом (Белия дом) решил, че в Украйна джуки няма да изпраща. И правилно.

Значи там където има НАТОвски бази трябва да се постави под въпрос суверенитета на държавата, а?!?!?

Стратегията на САЩ е същата като ВСВ ,насъсква другите държави една към друга и на финалния етап се включва да обере позитивите далеч от свойте граници!

По Гриндъра ще ги познаете

Трябва да се провери на коя армия се е клел. Това е важен критерий за недопускане в избори или властови постове.

Трябва Путин да разположи ядрени ракети в Куба и Венецуела и да струпа огромна армия в Сърбия и Беларус !

Пич, в Куба няма кой да му разреши.

И как ще го спрат според теб? А да сетих се ти знаеш повече,но го пазиш в тайна,защото със Столтемберг се чувате редовно.

Мич, много е простичко. Просто искат съживяване на туризма и много американски туристи с $$$. Разбраха, че рублите не им вършат работа.

Бълнуваш.Имам приятели и в Куба и в Щатите.Куба не е БГ 1989г.

Беларус сега е като Украйна преди. Когато народа се отърве от продажният президент, Беларус ще стане враг на Русия както Украйна.

Да това ще им реши всичките проблеми.Ти си просто още един гений на българската мисъл.

Македония ке вземе Бугария ако има война НАТО и Русия

С прашки и фунийки?

Давай Димо, чакаме ви. Отдавна не сме се били и младежта има събрана енергия. Ще ядете як тупаник по братски .

на хърватския президент, който каза, че ще изтегли войниците си от НАТО, при евентуален конфликт на Русия -Украйна. И се сещате защо, защото не желае да слугува на Америка....той не е слуга, а ПРЕЗИДЕНТ на свободна и демократична държава!

и на мене ми направи впечатление изказването на хърватина..абсолютно балансирано,дипломатично и прагматично изказване.Това е президент и държавник

Радев и Петков вкарват България във войната срещу Русия.Само след седмица хиляди ковчези с български войници ще почернят страната. За Радев и Петков е важно България да бъде плацдарм и българите да са пушечно месо.

Какви хиляди ковчези? Цялата ни армия е 500 войника, 6 пенсионирани пилота на два Миг-29 и другото са чантаджии!

България трябва да бъде изравнена със Земята за да може американските самолети да кацат навсякъде. Само война ще унищожи българите от лицето на Земята.

искаш да кажеш конкретно Люлин. ок

От там ще почнат сигурен съм.

Чакай малко.Ама ти не разбираш, че България е името на територията и няма как да се изравнява със земята.

Е са разбрахте ми че газо и бензинп колонката си имат со ственик и не е безплатна както ни о ещаваха от брюксел и вашингтон.

Безплатно обещаваха само болшевиците.

бий врага, за да те уважава!

дотук се е разписал вече 2(два) пъти - веднъж като "Вечна дружба" и още веднъж като "ЕТО КОЙ". Браво, чудесно - заработи си вече 2-та лева. Сега ще има за 1 брой кренвирш "Народен"(от най-евтините, на промоция) и кофичка кисело мляко "На баба" 2%.

Хехе, плащат ни по 10$ на пост... Кви 2 лева, тва да не са ти по 1 рубла на псот та за цел ден да изкараш за кренвирш?!

са нa процес на предислоциране Превод: В процес Съюзната държава Русия-Беларус Превод: редакторката е още снощна, такава държава няма са казва в съобщението Превод: СА казва на село, иначе е СЕ казва По-рана министерството съобщи Превод: по-рано По-рана министерството съобщи, че тази проверка на два етапа. Превод: това изречение безглаголно, сложете си глагол по избор

хайдее, сега Полша ще бъде застрашена

Според простите като Вас, ще бъде застрашена...

Направо във въздуха ще правят проверки на натоеските хамбари да ли са пълни с контрабсндни стоки през задния фюзелаж ще ги инспектират.

Таварищ Путкин се е задл сериозно да възкреси Се Серето и после Варшавския договор и СИВ, България ще е пръв кандидат

Забръй за СССР имаме си ЕССР. Джуджето не му дреме за умрели мастодонти. Гледа си бизнеса

Schilo

"Той подчерта, че настоящото предислоциране поставя под съмнение суверенитета на Беларус, допълни Ройтерс." Само да питам- предислоцирането на чужди армии на територията на други държави от НАТО, какво е по отношение на суверинитета на "приемащата"?

Защо задаваш неудобни въпроси? Нали знаеш англосаксонското лицемерие: Казахстан член на ОКДБ кани войски от други членеве на съвета - това е инвазия, САЩ вкарва войски в други членки на съюза - това е в реда на нещата. Добре че наще шмутки поне имат избор та са си избрали франсета...може би щото ги биха по полята преди години та се надяват да си тръгнат.

Честно казано, франсетата и испанците са ок.само да не пратят тука американци и британци ( оше са.членове на Нато).

Пак си неадекватен !!!! Кой и кога в настоящата криза, създадена от бандитска държава пPocuя, е заплашил Беларус, че налага разполагане на бойна техника на територията на Беларус.....

Що си толкоз прост? Беларус е част от одкб

АГРЕСОРА И КОЙ СЕ ПОДГОТВА ... ЗА НАХЛУВАНЕ ! ЗАЛАГАМ 1000 КЪМ 1, ЧЕ БУНКЕРА ПЪРВИ ЩЕ СТРЕЛЯ, В РЕЗУЛТАТА НА "ОБЛИТАНЕ" НА САМОЛЕТИ НА НАТО, НО БЕЗ ДА ПРАВЯТ НИЩО ДРУГО! НО ДЖУДЖЕТО ЩЕ СТРЕЛЯ ... ЗАЩОТО ГО ИСКА ! МНОГО ГИ Е ЯД ЗА СМЪРТТА НА СЕ СЕ СЕ РЕ И СИВ !

В грешка си. Пък и в момента населението на повечето републики е в Москва търсещо препитание. И украинците идваха в Москва. Намеси се Западът и ги подтикна към братоубийствена война. Все едно да се бием с македонците .