Коментари - Русия предлага на САЩ размяна на затворници, за да си върне пилот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пълно с путинофилски кретени.....

Краварските олигофрени сте повече, за жалост.

Явно тоя наркотрафикант се е отчитал лично на Джуджетата , щом цялата държава се е задействала заради него !

Американците арестували руски пилот в Либерия???И то преди 10 години.А либерия къде се намира,сигурно е 52ри американски щат???

Да си искаш твой гражданин хванат и осъден за дрога и то на всяка цена.Да го размениш за човек служил на държавата си чрез шпионаж.Интересно

Що чини в путландия един нормален човек, мога да обиколя света с круизи, но да стъпя на руска земя, през акъла не ми. МИнава.

:((Много тъп коментар,Руснаците ли имат служба с борба с наркотичите или американците???И колко са свили нарко търговията американците???

Можеш само да се хвалиш. Ако наистина пътуваше по света през ум нямаше да ти мине да пишеш подобни глупости. Дори не знаете колко много ви издава съдържанието и начина на писане. Виждал си круиз на снимка.

Даже и снимка не съществува на руски круизен кораб.С размерите на американските плаващи хотели.Почему ли?Ами потому что няма кой да ги проектира и корабостроителница в Русия която да го построи

Хубаво, ама пилота иска ли да се върне в кочинката... Вероятно условията на задържане, са по-добри от ежедневните в азиатската империя. Пилота да направи искане да пратят и семейството му...

Руснаците са като циганите, само че по грозни и гламави.

А американците са като негрите, пуерториканците, мексиканците, пакитата, индийците и каквато там още паплач съставлява тъй наречения американски народ. Изключая коренното население, което е там по право, само че "великата демокрация" е изтикала в резервати, разбира се!

Американският народ не се състои от тази "паплач", която даваш за пример. Пионерите на Америка са англичани, германци, шведи, ирландци и т. н. - тоест европейци, и то много повече европейци от такъв балкански мелез, какъвто всъщност се явява Ваша милост.

Пионерите на САЩ не са американския народ, глупако! Пионерите са били онези, които са заграждали и избивали коренното население! В наши дни са сбирщина от всякакви народности и потомци на бившите им роби!

Rank Country Nobel Prizes 1 United States 368 2 United Kingdom 132 3 Germany 107 4 France 62 Russia: 23 No po orajie sa parwi. Tapanar s tapanar i ruska podloga.

Хаха, естествено! Който плаща - печели! Обама с "Нобел" за мир, хаха! Да не говорим, че когато руснаците са откривали неевклидовата геометрия, закона за запазване на материята, менделеевата таблица и т.н. достижения на руския гений, които се ползват и досега в науката по цял свят, институцията на нобеловата награда даже не е съществувала!

Ха, руснаците са отчаяни смешници. Станаха шутовете на света. Бедни и нагли ха ха.

Бедни и нагли, ама нещо не виждам краварите да поставят ултиматуми или да опитат да си освободят престъпника, хаха!

Ти пък какъв се явяваш, защитник на пияния народ ли?

Русия е достатъчно могъща, за да няма нужда от защитници. Питай мучащите дегенерати, които не смеят да припарят и само лаят отстрани как щели да си "защитават гражданите".

Америкосите що не си го освободят с таен спецекип от прехвалените си тюлени, хахахаха!

Имаш предвид като "ювелирната" операция в Техеранското посолство ли ;^?

Казах какво имам предвид! Само тъпаците не схващат.

Двама джендъри в колона по един могат де свършат всичко!?

Могат да се оправят един друг! Не е чудно за краварската армия, там транссексуалните са официално позволени и поощрявани.

То това да не е някой холивудски филм.

Отвличат, убиват, тровят- цивилни, деца и това е нормално за Путлер, кажете, че не фашист?

Този вой се започва от Русия заради руските дипл.имоти,, а не заради задържани руски граждани, Русия пет пари не дава за свои граждани, те се пишат в графата загинал за родину и се дава медал на родителите. Путя си иска имоти които бяха превърнати на руски бърдаци с руски проститутки. Там скрити камери снимаха американци за да бъдат след това шантажирани и вербувани.

Не се коси чедо ! Капути като теб не ги снимат никога !!

Този вой се започна от краварите, които усетиха, че за пореден път са си подложили задника на неправилната държава и сега си получават заслуженото.

ТИ - "изби рибата" с Върховна ТЪПОТИЯ !!!! Ужас , докъде сме го докарали интелектуално като народ:-(((((. А бе ГЛУПАКО , кой нормален ще отиде да се Ч...ка в чуждо посолство ???? И то във САЩ , където за 100$ можеш да купиш за няколко часа цяла къща , заедно с ползвателите и !

Имотът си е техният по дипломатически закон

Имам съмнение че той иска да се върне !

Не знам кое крив и прав, но този е задържан от американци в Либерия, което е абсолютно противозаконно!

Либерия беше наша република та имахме право да сме там! Както и Крим наш!

Затова ли мучащите задържат хора в нея бе, тиквеник!

Друга новина няма днес това найважна новина

Като не ти е "найважна", не чети, келеш! Ясно ли е!

Не ти е важна, ама четеш и коментираш, гиди спамер ниеден такъв :-)