Русия осъди украинец на 8 години затвор за шпионаж

Осъденият е адвокат, той не планира да обжалва присъдата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Руски съд вчера осъди украински гражданин на осем години затвор за шпионаж" по правно е да се напише "Руски съд вчера осъди гражданин на осем години затвор защото се е родил украинец" ... И ние трябва да взимаме пример от Русия и да осъждаме руските шпиони и мекерета.

Достоен наследник на дедите си, древните шумери, този патриот презрял собственото си благополуче в името на победата на родината над ватната заплаха, искаща да върне отново единна и демократична Украйна в подчинение на тоталитаризма и мракобецието не пада на колене пред врага за да проси милост.

И като как двигателят на МИГ 29 е секретен за Украйна? До колкото си спомням, украинските ВВС са въоръжени с този самолет и сами могат да си разглобят един двигател, като толкова искат да видят какво има вътре... Виж, ЗРК е друга бира... Ако наистина е търсил сведения, де... Защото знам от историята как руснаците скалъпват обвинения.

" но не отрекъл, че е смятал да предаде на УСС части за двигател на МиГ-29." Явно имаш проблем с осмисляне на написаното .

Путин може да какъвто си поиска. Той е полу-Бог хахаха

"Украина - промайка на човечество" (отскоро в Украина излезе този " научен" труд съвсем сериозно от доктор на исторически науки), тя е изкопала Черно море, първа опитомила кон, създаде първа подводница и какво не друго.Кратко - украинци били исторически най-велики, а сега без Русия останали гола-вода. Тръгнали до крадат.При това Украина като държава не е съществувала.

Хаха, леле колко си зле.

Нека задунайските крепостни ботове започнат с путинските частушки СЕГА!

На кой му интересни изцепки на контузения и озлобен от собствената немощ. Нито Русия, нито Путин не са ти лекари.