Русия обяви за персона нон грата служител на българското посолство

Нотата е била връчена на българския посланик в Москва Атанас Кръстин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

служител на българското посолство "изгонен" Но милиони руснаци мечтаят да са на неговото място- изгонени от руската кочина.

е и?!?!?!? Та по-добре. Че кой българин пожелание иска да бъде в руската кочина?

Добре дошъл на българина от заточение.

Българи, не ви ли е срам да слугувате на руските империалисти, нямате ли чест, достойнство, морал, ум да разберете, че Русия ни третира като свой слуги и роби, като презрени крепостни крестяни...? Комунистите са национални предатели, винаги са били против интересите на България, в услуга на Русия, проклети да са!

Няма по гнусно, гадно, долно и т.н. изчадие от БЪЛГАРСКИЯ РУСОФИЛ! Само такова животно може да сложи минус на поста ти!

ей, прасета, тук всички сме русофили.

Напротив! Все по малко ставате, но за сметка на това все по миризливи!

империалисти, едни служат на руската империя, други на американската империя трети на османската (ердоганова) империя ма никой не гледа българския интерес което е мнооооого лошо. Продажни мекерета извикат ги в посолсвото четат им конско и излизат като припикано мушката

Е, то се очакваше...да не би някой да си е въобразявал, че след като България "от солидарност" с Чехия (няма майтап, това беше формулировката) изгони служител на посолството на Русия, тя няма да направи същото. Нещо повече, предполагам, че във Външно Министерство се радват, че мярката е огледална, защото можеше и да не е.

В Минеаполис отново има стрлби, убити и ранени ....

Ееее И!? В любимата ти Русия просто се ядът! Помниш ли Чекатило?

Русия да обяви персона нон грата гнусното джудже с мания за величие.

Сигурно намекваш за стария гнусен Джо

Байдън кани Путин на среща за да му признае, че Крим е руски, че САЩ не могат да спрат СП 2, че Донбас е автономна област на Укрйна, че Арктика е руска и Северния морски път се контролира от руснаците. Още - САЩ признават поражението си в Афганистан и Сирия и че НАТО е безполезна военна организация .... и т.н. ...

И като се събуди пет рубли между бузките ?

Русофилска пачавро! Защо просто не напишеш , че сънуваш България да е Руска?

КАКВО ОБЩО ИМАТ ТУРЦИЯ И АЗЪРБЕЙДЖАН С ЕВРОПА!!!?? WTF!!?? ЗАЩО НЯМА САНКЦИ ЗА ТУРЦИЯ И АЗЪРБЕЙДЖАН КОЯТО ИЗПРАТИ 3000 ДЖИХАДИСТИ ТЕРРОРИСТИ В АЗЪРБЕЙДЖАН!!??? СЛЕД НАПАДЕНИЕТО НАД АРМЕНСКОТО МАЛЦИНСТВО И УБИЙСТВОТО НА ЦИВИЛНИ АРМЕНЦИ.......ДИВАН ГЕЙТ.... ОТНОВО НЯМА САНКЦИИ...... БРАВО ГОСПОДИН ЛУКАШЕНКО САМО ТАКА, ЗА УБИЙЦИ ИСЛЯМИСТИ ДЖИХАДИСТИ НЯМА САНКЦИИ.....

Руслямска държава прати 60 000 души в Ислямска държава да колят мирното население.

За всеки мислещ човек които си е правил труда да чете т.н. "записки по българските въстания" изниква въпроса: как всички ги избиха при тази засада,а само върлия русофоб Захари Стоянов остана жив?На описаната тактика и умения за оцеляване дори сценаристите на поредицата за Джеймс Бонд биха му завидял.И от там втория въпрос: Дали пък само(ако изобщо) дядо Въльо ги предаде, имайки предвид че турците са по петите им,сякаш някой от групата носи тракер?А третия въпрос е :Дали е случайно това,че където се появи Захари Стоянов,следват предателства,провали и гибел,а той все оцелява.Разбира се след освобождениет,Захари Стоянов е в първите редове на новосформирания олитически елит(тип Иванчо Хаджипенчович).Сходни въпроси бих задал и за другия виден русофоб...Стефан Стамбулов.покрай т.н "Старозагорско Въстание" и изобщо...В неговите зони(случайно или не) и една пушка не пуква,но власта не пропуска да обязди след 80те хиляди руски,финландски и румънски жертви?Дане споменавам преследването на онези,които наистина са въртяли калъча срещу душманите.Поборници от ранга на Петко Войвода...пък и семейството на Васил Кунчев ако щеш.За тез двамцата убавци,антуража им и хилядите новоизлюпени след 3 Март 1878 година "поборници" какви сведения(освен собственните и на лакейте им драсканици) има,че са излизали срещу Турци,Помаци и Башибозук?

"Сходни въпроси бих задал и за другия виден русофоб...Стефан СтамбУлов" - какъвто си отпадък и безродник, най-добре е да му ги зададеш лично. На никой в България няма да липсваш. Може би в Русия, но не и в България.

Само лъжи се леят от тебе боклуко. Стефан Стамболов е върл русофил до 1880 г. После виждайки каква долна сган са става русофоб.

Никой вече не се интересува от лъжите на кремълската хунта. Стана ли са за посмешище и те и слабоумните им рупори, като теб.

Нищожество! Просто посочи поне един....не 10 а един поборник са свобода който да не е МРАЗИЛ Русия!!!!!!

кръвосмешените орки русофили у Сибир да копат картофи. Нямат място в България!!!!!!!

Много русофобска трол днес тук заработва парички.Но с къса памет.Я кажете кой пръв реши да угоди на САЩ и изгони дипломат.Само не ми говорете за шпионаж,защото и този път доказателства няма да има

Какъв шпионаж бе левак? Гоненето на руски псевдодипломати си е вече народен спорт в много цивилизовани държави.

Руски свинчета, по-добре не споменавайте турция, че вашия хомо-ВОжд с ботокса направи пътека до Анкара да олабва мерака на ерДоган манафа! Хе Хе Хе

ХА,ХА,ХА РУСНАЦИТЕ ИЗГОНИЛИ ТЯХЕН АГЕНТ ОТ МОСКВА!!!

По-големи боклуци от руснаците са само българските им наложници тука. които с широк разстворени задни бузи търчат да защитават всичко руско. То бива курварлък ама за рубли не бива.

Така е,но същото важи и за Турция,САЩ и Израел в момента.

........., друго си е за долари едно такова приятно.

Ние българите мразим Русия от сърце. 45 години им бяхме роби, но вече сме в ЕС и НАТО, а те са една провалена азиатска държава. Настигнахме ги по БВП на глава от населението и след една година ще сме по-богати от тях. За ниво на демокрацията пък да не говорим.

Само вижте главната страница на тоя сайт! ПОЛОВИНАТА новини са свързани с раСССССия! Абе ние Дагестан ли сме или БЪЛГАРИЯ - Член на ЕС! КАКВО СМЕ!

По цел ден милиционерските "медии" в БГ ни занимават с руската газ, руския атом, русктие проекти, как се бил пошегувал коня ларвов или ботокса путКин! Целият свят за ченгетата дето изкупиха всички български сайтове започва с раСССССия и свършва с техните денги!

За разлика от унизителното положение, в което бе поставена България през 1919 г. от победителите и особено обидното високомерие на Англия и арогантната надменност на Франция, отношението към България през 1946 г. е съвършено различно. През 1919-а българската държава нямаше нито един приятел, нито една делегация, която да прояви съчуствие към тази страна, вкарана във войната като съюзник на Германия от авантюриста Фердинанд. През 1946 г. на Парижката мирна конференция България получи мощната подкрепа на Полша, Чехословакия, Югославия, всички жертви на хитлеристката агресия, и особено на СССР. 

Всички тези държави са жертви има СССР, особено Полша

Големи яйца..... Русия да го духа...

Е, па за мен Русия е нон грата!!!

На 31 юли 1892 г. националният предател, физически и морален изрод, сифилистикът Стефан Стамболов предлага на турския султан Абдул Хамид ІІ България да се върне под турско робство. Това чудовище, което по време на Априлското въстание се крие в Румъния, а по време на Руско-турската освободителна война, вместо да се сражава на Шипка, търгува с гранясала сланина, половин година след първия си опит отново  (в качеството си на български МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ) изпраща ново предателско писмо, с което кани турските войски в България. След 500 години борби, въстания, хайдути, чети, комитети, след Ботев и Левски, след Априлското въстание, след кланета и масови убийства на българи от озверелите башибозуци, след една тежка Руско-турска освободителна война - този изрод се просва в темане и ближе султана по известното място: "Аман-заман, челеби, изпрати отново башибозука си в Българско, защото такива хубави далаверки си правех по турско!"

Псвен че си тъпанар и лайнар нищо повече не могфа да добавя. Но, че Стамболов е наритал руската измет и българските им подлоги тука си прав. Стамболов е един от прървите, които осъсзнават какви боклуци са руснаците. Накрав дори русофила Иван Вазов приснава, че са такива и се отрича от тях.

Наглитер лъжи на червения боклук няма да минат. Стамболов никога не е искал Турски войски в България. Предложи е дуалистична държава, като Австроунгария, като всички български територии останали в Османската Империя минат под бългаско управление, като в империята се създаде автономно българско царство със свое правителство, войска и парламент, съставен само от българите, като депутатите му се избират по вишегласие. “А дали няма да има опасност един ден да замръкне Урумели бейлер-белък, а да осъмне Българско кралство, както това стана в Източна Румелия?” - пита султана и отказва предложението.

Руски тъпунгер си ти...Стамболов е един от важните БГ апостили през Априлското въстание. Помагал е на руските войски през войната, като търговец. После ни освобождава от мръсния руски ботуш, и Русия го убива

Наскоро Чехия поиска жест на солидарност от Швеция и те да изгонят някой руски посланник. Шведите отказаха. Само Тиквата се направи на по-католик от папата. И без никакви причини и поводи изгони руски дипломат. Дълго ще изчегъртваме наследството на ГРОБ.

Язък, развалиха харашото на още една калинка....

Са страшни,защото племето е мръсно.Крадци,Убийци Алкохолици, лъжци и... Господ му бил кучето Тангра Егати монголските татари

Кефя се! Българофобите, русофоби, слагат минуси за запазване териториалната цялост на страната! Нормално, след като техния патрон стамболов е ходил да предлага България на Султана!

С лъжите къде си тръгнал бешмульо?

Ако не беше България да им дадем писмеността и християнството, Русия изобщо нямаше да я има. Щеше да бъде Казакстан или Монголия.

Така сме ги набутали с робска религия и ненужна азбука, че атом ни е малко!

Ако не беше Кан Аспарух България пък изобщо нямаше да я има.

Ако не беше Русия, сега щяхте да носите сини фесове с червени пискюли

Верно ли ? Ебати смешника :)))

Това е хипотеза. Руслямска държава проваля Цариградската конференция на която се обсъжда автономия на цяла България

Стига сте ни занимавали с тези азиатци. На нас българите ни дреме на гъ3а за Русия. Най-добре да им затворим посолството и да ги изритаме от България завинаги.

Българската окупация е най-смъртоносна за гръцкото население – българската армия избива общо 40 000 гърци, докато Германия екзекутира 21 000, а Италия – 9000.

Пак нагли червени лъжи. Никой не е избиван бе долен боклук.

ПИПО

Напротив това са факти и е абсолютно вярно, макар и да няма връзка със статията. През втората световна българската армия избива на 40 000 гърци, като заличава направо цели села.

Няма такива факти. Има водени бойни действия с партизани. Няма заличени села.

ПИПО

От Укипедия българската държава налага политика на жестоки репресии над местното гръцко население, затваряйки гръцки училища и забранявайки изучаването на гръцки език.[7] Тази политика цели пълното експулсиране на гърците от региона.[8] Гръцките кметове, учители и други официални лица са депортирани или избити.[9] Българската власт конфискува цялата собственост на гръцкото население и я прехвърля на българското.[7] Като последица от тези действия, гръцки партизани и цивилни организират Драмското въстание в края на септември 1941. Въстанието е потушено безкомпромисно, като 3000 въстаници (от които 1000 невъоръжени) са убити, а в следващите седмици българската армия убива 15 000 гърци, като в някои области са разстреляни цели села.[7] Българската окупация е най-смъртоносна за гръцкото население – българската армия избива общо 40 000 гърци,

Това са нагли лъжи. Нападението на гърците в Драма приключва с 1600 убити гърци и 211 българи. Абе вие боклуците ще изкарате и Генерал Вазов, че е избил десетки "невинни" англичани и гърци. Други убити няма. Може да е имало изселване и само толкова. Гърците естествено лъжат, а боклуци като тебе преправят Уикипедия с лъжи. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1%80%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%B2%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5

Айде сега мутрафонова заедно с 98% от рашките по посолство и консулства с шутове към масква ! Колкото по-малко рашкая сволоч мърси земята ни , толкова по-малко :)

Руснаците пак ще опъват каиша и ще изпразват празния си джоб след като Запада ги накаже за безобразията на техните продажници, които си напълниха джобовете предоволно и тях цените на нищо не ги събаря. Те ще им сърбат попарата.

Пак ние ще опъваме каиша и ще изпразваме празния си джоб след като Русия ни накаже за безобразията на нашите продажници, които си напълниха джобовете предоволно и тях цените на нищо не ги събаря. Ние ще им сърбаме попарата.

САЩ обявяват икономически санкции на Русия и през това време увеличават търговията между Русия и САЩ многократно, без конкуренцията на останалите държави. И на това му викат политико-икономически коректен подход. А вие си коментирайте, не пречите никому.

Ето защо ние с увереност заявяваме на българите, нашите приятели - българи, бъдете спокойни, вашата граница ще остане непокътната!“ Вячеслав Молотов

Турция обича българи които мразят Русия. По един особен начин ги обича...

Хваща се за палците пред тях ?

Я да ви цитирам едно чуждо мнение под друга статия в ДИР - за 7-дневното спиране на газа от Турция и исканото в тази връзка ново увеличение на цените в България...: "2021-05-26 13:45:56 Ум тъпия делфин (нерегистриран) Толкова за пълната газова диверсификация на евроатлантическия тъпан Борисов. Газпром ни обяви служител в посолството за Persona non grata, спря ни чартърите и туристите като цяло и ни резна за няколко дена газта.И това е само предупреждение. Често се питам, само на тая територия ли сме толкова безхаберни и прости, че търпим такова управление."

Така е защото НЯКОИ ИМАТ ИНТЕРЕСИ (ПРЕЗ ДЕВЕТ МОРЕТА В ДЕСЕТО) А НИЕ НЯМАМЕ ИНТЕРЕСИ. Нямаме и политици, ИМАМЕ ЛУМПЕНИ, нарекли се политици. Великобритания НАМА ВЕЧНИ ВРАГОВЕ има ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ! (ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС)

България бе включена във фашисткия пакт и се изявяваше като най-верния сателит на хитлеристка Германия. Това констатира още през 1941 г. американският президент Рузвелт. Две години по-късно, през август 1943 г., шефът на американското разузнаване за Европа Алън Дълес директно заявява на българския посланик в Швейцария Кьосеиванов, че България, която най-активно помага на нацистка Германия, след войната ще бъде отговорна заедно с държавите от Тройния пакт. Следователно, всякакви надежди българската страна да не бъде наказана са илюзорни. Алтернатива на влизането на съветската армия в България е тя да бъде окупирана от английски войски, за което най-упорито настоява Чърчил с искането за откриване на втория фронт не във Франция, а на Балканите. Като се има предвид яростната подкрепа, която оказват англичаните на териториалните претенции на Гърция към България, реалността българската държава да загуби нови територии и да бъде тикната в поредната трета национална катастрофа, е очевидна. Тук е мястото да се припомнят думите на Чърчил именно на Парижката мирна конференция: „Аз познавам българите от 30 години. Те са грешен народ, който заслужава да му бъде предаден строг урок“. Нямаше сила в Европа, която в този момент да може да попречи на Лондон да не удовлетвори поредните териториални аспирации на гръцките националисти към България. А това означава, както днес летуваме на Егейско море, минавайки българо-гръцката граница, така и през зимния период да чакаме на опашки на същата граница, отивайки на ски в Банско или Пампорово.

Третата национална катастрофа и три фалита на хазната докараха на България твоите благодетели, а това че е фейк нюз, си личи от Ленинград, както вие му казвате (ул. Савушкина)!!! Силно се надявам този пост да не бъде зачетен в дневната ти норма!!! С пожелание за по-ниска ставка за мурзилстването и по-малко ръждиви копейки в мръсната ти, предателска, мурзилска ръчичка, върви на Х@йлото си!!!

Един куп лъжи на доле боклук. Първо сме обявили война на Англия и Франция, но не участваме никъде в бойни действия, за разлика от другите "не толковая верни" съюзници на Хитлер. Дълес нее контактувал с Кьосеиванов, но пък На 6 март 1943 г. Дълес пише във Вашингтон, че трябва да се предприемат мерки за откъсване на сателитните държави от Оста. Той споменава Румъния, Унгария, България и донякъде и Хърватия. Обосновката, която прави, е, че тези държави са влезли в Тристранния пакт под натиск и в резултат на окупация. За да се откъснат от Оста, на тях не трябва да се предлага безусловна капитулация. Такава капитулация трябва да се иска само от основните държави от Оста, но не и от сателитните държави – пише Дълес. Дори той стига дотам да говори за икономическо сътрудничество с тези сателитни държави и подпомагане на възстановяването им след войната. (Милев се връща в България на 18 март 1943 г., т.е. телеграмите на Дълес са изпратени по време на неговата мисия в Швейцария).

Майната му на русия!

Вече се объркахме кое на кое е "ответна мярка" ... :D Не е ли време мурзилките от Кремъл да спрат този цирк ? За какво им е ?

_stankow

Вече се объркахме кое на кое е "ответна мярка" ... :D Не е ли време евробюрократите да спрат този цирк ? За какво им е ?

Циркът е на "Савушкина", правят го твоите благодетели!

Ние българите, мразим Русия. И то безплатно.

Вие сте псевдобългари. Или квазибългари ... Още - ерзатцбългари. Или някакви маймунски недорасляци

И не правят нищо безплатно !

Ако начело на българската армия застане Плевнелиев, а помполит - Моню Паси, може да победим Русия

О, 100 % хахаха

Трябва най-после да им закрием посолството в София на тези смешници. Само така ще отрезвеят. Руският човек мизерства, работи за няколко стотин евро на месец и пикае в дървени къщички пред блока. А Путин и една шепа хора тероризират цялата държава и обират милиардите. И резултатите са налице.

То и циганите у нас сте така - но смо права имате

Каквото сме си повикали, това са ни отвърнали. Нашите дипломати в Русия служат на съюзническите си служби, а в Русия има много неща за проучване. Голяма страна, много ресурси, обекти за наблюдение!

Още в началото на конференцията в Париж гръцките управляващи разбират, че максималистичните им териториални претенции няма да минат и съкращават техния размер. Последният вариант на гърците за отнемане на български земи е дословно следния според чл. 1 от тяхното официално искане: 1. Пирин планина 2. Родопа планина 3. Карлъшкия балкан 4. Веригата Беш тепе с долината на река Арда, т.е. границата с България да минава на 30 километра от Пловдив и 90 километра от София. Мотивът на южните ни съседи е гарантиране сигурността на Гърция срещу бъдеща българска агресия. Територията, за която се претендира, е с площ от над 10 000 кв. километра с население над 400 000 души. 

На Парижката мирна конференция съседите ни претендираха за наша територия с площ от 10 000 кв. км с население над 400 000 души Молотов заявява: „Българи, бъдете спокойни, вашата граница ще остане непокътната!“

Да, така е! Сталин ни е спасил, защото сме му православни, славянски братя! Хитлер пък ни е дал излаз на Бяло море и Македония, защото сме бойни другари от ПСВ. Ивъобще двамата нямат нужда от силен подчинен сателит, през който да си прокарват интересите на Балканите. Хитлер и Сталин излиза, че са криптобългари, а не грузинец и австриец... Ц ц ц... След македоската славянска азбука научихме още нови исторически истини.

Политиката на необуздан терор на временната българска власт в Западна Тракия и Македония лиши и единственият безусловен защитник на българската кауза на Парижката мирна конференция - Съветският съюз - от достатъчно силни аргументи в полза на българските земски искания.

Може би! Което не променя факта, че и на Хитлер, и на Сталин им е било през мустаците за България. Те са тормозили, а грузинецът е и избивал собствения си народ, но за българския народ видиш ли скачат на литър кръв и метър кожа. Голяма любов, голям патос..

Реализация продукции Гособоронзаказ Украины В 2018 году объём гособоронзаказа Украины запланирован в объёме 21,3 млрд гривен (около $800 млн). Приоритетными направлениями гособоронзаказа на 2018 год обозначено обеспечение Вооружённых сил ракетной и бронетанковой техникой, средствами РЭБ, средствами ПВО, БПЛА и антиснайперскими системами. Экспорт, Торговля оружием : По оценке Стокгольмского института исследования проблем мира (SIPRI), по итогам 2014—2018 годов Украина заняла 12-е место среди стран мира по объёму экспорта вооружений с долей в мировом экспорте 1,3 %; основными импортёрами вооружений из Украины за тот период были Китай (27 %), Россия (23 %) и Таиланд (14 %).По данным SIPRI, в 2016 году Украина экспортировала военную технику на сумму $528 млн, из которых техника ВВС — $196 млн, техника сухопутных войск — $145 млн, двигатели — $168 млн, ракеты — $19 млн. По данным «Укроборонпрома», объём экспорта вооружений и продукции военного и специального назначения предприятиями концерна в 2016 году составил 756 млн долл.[8] Предприятия По состоянию на начало 2018 года, в выпуске продукции военного назначения и комплектующих для ней участвовали 447 предприятий Украины. Предприятия авиастроения и авиаремонта ГП «410-й завод гражданской авиации» ГП «Казенное предприятие специального приборостроения „Арсенал“» ГП «Винницкий авиационный завод» ГП «Закарпатское вертолётное производственное объединение» ГП «Запорожский государственный авиационный ремонтный завод „МиГремонт“» ГП «Запорожское машиностроительное конструкторское бюро „Прогресс“ имени академика А. Г. Ивченко» ГП Конотопский авиаремонтный завод «Авиакон» ГП «Красиловский агрегатный завод» ГП «Луганский авиационный ремонтный завод» ГП «Луцкий ремонтный завод «Мотор» ГП «Львовский государственный авиационно-ремонтный завод» ГП Научно-исследовательский институт «Буран» ГП «Николаевский авиаремонтный завод» ГП «Новатор» ГП «Одесский авиационный завод» ГП «Опытно-конструкторское бюро авиации общего назначения» ГП Киевский завод «Радиоизмеритель» ООО «Радионикс» ГП «Ремонтный завод радиотехнического оборудования» ГП «Тячевский завод „Зенит“» ГП «Украинская авиационная транспортная компания» ОАО «Украинский научно-исследовательский институт авиационной технологии» ЗАО «Фазотрон-Украина» ГП Харьковский машиностроительный завод «ФЭД» ГП «Харьковское агрегатное конструкторское бюро» ГП «Чугуевский авиационный ремонтный завод» Государственное производственно-техническое предприятие «Южавиапромналадка» (г. Запорожье) Предприятия судостроения и морской техники ГП «Киевский научно-исследовательский институт гидроприборов» ГП «Киевский ремонтный завод «Ремдизель»» ГП «Киевский судостроительно-судоремонтный завод» ПАО Завод «Кузница на Рыбальском» ГП «Исследовательско-проектный центр кораблестроения» ГП "Научно-производственный комплекс газотурбостроения «Зоря»-«Машпроект» ГП «Николаевский судостроительный завод» ГП Херсонский государственный завод «Паллада» Предприятия радиолокационной техники, ПВО и связи ГП «Центральный ремонтный завод средств связи» ГП «2-й ремонтный завод средств связи» ГП «Житомирский ремонтный завод радиотехнического оборудования» ГП Киевский государственный завод «Буревестник» ОАО Киевский завод «Радар» ГП «Львовский научно-исследовательский радиотехнический институт» ГП «Львовский радиоремонтный завод» ГП «Научно-исследовательский институт „Квант“» ГП «Научно-исследовательский институт радиолокационных систем „Квант-Радиолокация“» ГП Казенное предприятие «Научно-производственный комплекс «Искра»» ГП «Оризон-Навигация» ЗГП «Радиоприбор» СКБ «Молния» Одесский завод «Нептун» ООО «Телекарт-прибор» ОАО Тернопольский радиозавод «Орион» ГАХК «Топаз» (г. Донецк) Предприятия бронетанковой, автомобильной и специальной техники Казенное предприятие «Змиевский ремонтный энергомеханический завод» Казенное предприятие «Харьковское конструкторское бюро по двигателестроению» Казенное предприятие «Харьковское конструкторское бюро по машиностроению им. А. А. Морозова» ГП «482-й конструкторско-технологический центр МО Украины» ГП «99-я автомобильная ремонтная база» ГП «Завод им. В. А. Малышева» ГП «Житомирский бронетанковый завод» ГП «Киевский бронетанковый завод» ГП «Львовский бронетанковый завод» ГП «Николаевский бронетанковый завод» ГП «Николаевский ремонтно-механический завод» ГП «Харьковский бронетанковый завод» ГП «Харьковский завод специальных машин» ГП «Каменец-Подольская автомобильная ремонтная база» ГП «Запорожский автомобильный ремонтный завод» ГП «Киевский автомобильный ремонтный завод» ГП «Львовский автомобильный ремонтный завод» ГП «Одесский автомобильный ремонтный завод» ГП «Ровенский автомобильный ремонтный завод» ГП «Харьковский автомобильный ремонтный завод» ГП «Черкасский автомобильный ремонтный завод» ЗАО «Лозовский кузнечно-механический завод» ОАО "Научно-производственное объединение «Киевский завод автоматики» Кременчугский автомобильный завод Киевский завод «Стройдормаш» Предприятия ракетно-артиллерийского вооружения и боеприпасов Государственный НИИ химических продуктов ГП «Балаклейский ремонтный завод» ГП «Государственное Киевское конструкторское бюро «Луч»» (Киев) ГП «Знаменская ремонтная база» ГП «Конструкторское бюро «Артиллерийское вооружение»» ГП Компания «Артем»(Киев) ГП «Научно-производственный комплекс «Прогресс»» ГП «Шепетовский ремонтный завод» Донецкий казенный завод химических изделий Жулянский машиностроительный завод «Визар» Казенное предприятие «Шосткинский казённый завод «Звезда»» (Шостка) Казенное предприятие «Шосткинский казенный завод «Импульс»» Львовский государственный завод «ЛОРТА» (Львов) НТК «Завод точной механики» Украинский научно-исследовательский конструкторско-технологический институт эластомерных материалов и изделий Химическое казенное объединение имени Г. И. Петровского КБ «Артиллерийское вооружение» (Киев) Производители стрелкового оружия НПП «Валар» ООО «Зброяр» ОАО «Завод „Маяк“» Научный центр точного машиностроения НПО «Форт» Производители средств индивидуальной защиты и снаряжения Институт проблем материаловедения им. И. Н. Францевича Институт сверхтвёрдых материалов имени В. Н. Бакуля НПП «Темп-3000» Прочие Центральное конструкторское бюро «Ритм» ГП «45-й экспериментальный механический завод» ГП «63-й котельно-сварочный завод» ГП «171-й военный завод» ГП «277-й центральный завод по ремонту электротехнических средств» (г. Нежин) ГП «464-й военный завод» ГП «732-й военный завод» Завод «Бета», г. Гайсин Жмеринский завод «Сектор» ГП «Изюмский приборостроительный завод» НПФ «Имкас» ООО «Хамонд» Киевская военно-картографическая фабрика ГП «Киевский завод «Генератор»» ОАО «Завод «Коннектор»» ОАО «Завод «Меридиан» им. С. П. Королёва» ГП «Микротек» ГП «Производственное объединение „Карпаты“» «Спаринг-ВИСТ Центр» Тернопольское государственное научно-техническое предприятие «Проминь» ГП «Научно-производственный комплекс „Фотоприбор“» ГП «Харьковский механический завод» Мукачевский завод «Точприбор» Черкасский государственный завод химических реактивов Черниговский завод радиоприборов Электрон Эротрон КОНКУРЕНЦИЯ В ТОЯ БИЗНЕС Е ТАКА.... КАТО В БИЗНЕСА С НАРКОТИЦИ....РАЗЧИСТВАНЕ НА КОНКУРЕНЦИЯТА. ЧЕТИ И СИ ПОМИСЛИ ХУБАВО ДАЛИ УКРАЙНА НЯМА СЛУЖБИ КОИТО НЕ ОТСТЪПВАТ ПО НИЩО ОТ РУСКИТЕ....

Да ги нападнем! Тримата ни командоси от специалните ни сили предвождани от великите полководци Пасито и Плевньо ще ги превземат от раз! Руснаците ще ги заболи корема от смях и ще изпопадат от седалките на танковете и самолетите! Само да се пазят нашите от парадния им оркестър, щото съм чувал че нямали хумор! Този на барабаните с бухалките е най-опасен! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ти добре ли си? Кой иска да напада Русия? И защо ни е на нас да я нападаме? Това руснаците ли го искат? Да ги нападнем и да ги освободим от диктатора (Раз)Путин? Де такъв късмет де!

Тебе никой не те пита! Предните окопи , като им кажат напред и не мислят!