17-11-2017 20-11-2018

Коментари

през курката ми е

Спасете планетата от руския бензин

Всички следва да бъдат изгонени! След това чакаме с хляб и сол новите ни Освободители и нека си увеличат персонала с още толкова, колкото имат сега! Няма да си играем на шикалки! Ние страна на предната боева линия ли сме или какво?!

Ще вземат мерки? Ако ще и да дават мерки ми е все тая.

Какви мерки бре, хазарски копелета грозни, ще ни затворите "Берьозките" ли? Или ще си вземете кичозните чучела, които наричате паметници, и ще си ги заврете в задниците? Гробар да ви вземе мерките на вас, измет азиатска!

Долните соросооидни мекерета трябва позорно да се изритат от България.

Такава е дипломатическата практика. В МВнР на България трябва да знаят, че с изгонването на руски дипломат от София, гонят български дипломат от Москва. Не трябва да се забравя, че наскоро Цацаров и Гешев бяха привикани по спешност във Вашингтон

Е да си вземат и другите руснаци и да си ги развъждат в русията .Никои насила не ги е викал в България.

ПРОДАВАЙ!!!!!!Цените главоломно падат.................

Вън руската кочина от Европа!

а лайнарите да си взимат базите

Ние, българите, сме на страната на Русия. Още повече, че това е американска поръчка

И 60 да изгоним, пак ще са повече от нашите дипломати в Москва. Трябва да има паритет - колкото тук, толкова и там.

То и баце беше обединител балкански ама вече никой на балканите го не иска

А Русия? - Русия да го ду...ха..

Русия за всичко отправя закани, затова никъде повече не се кани.

А кравари няма ли у нас шпиони? България стана треторазрадна държава. За посланик на САЩ пратиха кюрдката Мустафа! Страхотен майтап!

Цветанов се оказа голям играч. Все пак накара Борисов да изгони руски дипломат.

"Съединените щати оценяват високо последните действия на българското правителство в защита на суверенитета и независимостта на страната от зловредни влияния. " Достатъчно красноречиво, както искате, така го разбирайте...

Ние Българите сме за България и не харесваме шпионите независимо какви са те.

Вън хазарската измет, изгонете всички свини от посолството зад Урал!

ха ха ха

А краварите кой ги кани в Сирия,Ирак, Афганистан, Либия, Украйна, Виетнам....?

С тях сме съюзници бе олигоф...рен.

Очакваме туристи от Либия,Сирия и Авганистан да запълнят празното място на руските туристи шпиони.

Краварите клатят жена ти в момента, замисли се, ако можеш!

Хазарската измет е в украинската кочина

В тия държави първо е била ссср.

Русия навсякъде я канят - само през последните седмици Емирати, Саудитска Арабия, сега президент на куба е в Русия. Не мога да изброя всички страни. Жалко за България - стана една подлога, изтриваака, о която всички се бършат.

Какви мерки бре, хазарски копелета грозни, ще ни затворите "Берьозките" ли? Или ще си вземете кичозните чучела, които наричате паметници, и ще си ги заврете в задниците? Гробар да ви вземе мерките на вас, измет азиатска!

Наигра се Вовата - кирилицата им я били дали македонците, православието - Византия. Не сме треторазрядна държава, а съществуваме от 681 г. Ще ни уважават!

Ако изгоним говедата и свините от козяк до Урал много ще ни излезе солено по добре да ги дадем за лечение на Ердоган

Какви мерки бре, татарски магарета грозни, ще ни затворите "Берьозките" ли? Или ще си вземете кичозните чучела, които наричате паметници, и ще си ги заврете в задниците? Гробар да ви вземе мерките на вас, измет азиатска!

Еми ходи и ти в Куба. ако искаш и в Северна Корея :)

джинджър помниш ,но православието е от византия прочети малко.

България...остава предател завинаги!!!! Историята го показва! И сега пак и отново !!! Фактите са налице прочетете ,нчкои от комментарите!!!! Деградацията и глупоста с номер 1!!!!!

Голяма глупост върши българската прокуратура и МВнР. Потърпевши пак ще са българите

Руските туристи да се носят при чалмите в Турция - те са си вече роднини. кой е булката, кой младоженеца нас не ни интересува. БЪЛГАРИЯ е за ЕВРОПЕЙЦи, не за ватенки и талибани.

Канят навсякъде - сега е на Куба, миналата седмица - ЮАР, други африкански страни, Евгипет. Канят ли българия някъде? Никъде. Само когато е необходимо да използват Бойко, тогава или му се обаждат, в редки случаи канят...

С всеки изгонен руснак българите само могат да спечелят. Вече загубихме 45 години докато ги търпяхме.

България не е Русия..тука няма МИЛИАРДИ!

Виждам, че сте неграмотен. Православието на Русия е дадено от България - и до ден днешен службите са им на старобългарски език. Само дето не признават това, понеже ги е срам, че са ограмотени от малка България!

Да си преместят в Африка ,лика прилика са си.

Браво, браво, само така, много добра новина!

Явно се търси дипломатически скандал по поръчка от САЩ. Нормална практика е руския дипломат да бъде отзован тихо и спокойно, без медийни изяви. Но сега се вдига излишна шумотевица, предвид Български поток и АЕЦ Белене

Всички са шпиони в това посолство! Всички следва да бъдат изгонени! След това чакаме с хляб и сол новите ни Освободители и нека си увеличат персонала с още толкова, колкото имат сега! Няма да си играем на шикалки! Ние страна на предната боева линия ли сме или какво?!

Русия е наритана от цивилизования свят. В момента си общува само с Ердоган и африканските страни.

Вместо да се извинят и да искат прошка руските окупатори се държат като наши господари и ни хокат...и заплашват. А не може ли ние на ответните техни мерки да затворим пътя на руски газ за югоизточна Европа и ще умрат от глад и да изгоним всички с руски паспорти?

До там ли се стигна? Брата да се налага разузнава, какво прави другия брат! Това е недопустимо. Няма да ни бъде простено. Защото каквото и да правим! Задниците си да съдерем, пак запшада няма да ни приеме за "свои". Защо? Защото до съвсем скоро бяхме съюзници във варшавски договор.

Отново ББ ви прави театър и то на всички. Идеята на ББ е да се докаже на запада, че е 100% техен човек за да не го разследват за корупция. Това е и нищо друго. Не казвам, че руснаците не шпионират, това обаче го правят и всички други. Но целта на ББ е друга..... Може обаче и да не му се получи. Иначе казано - ватенките не са готини, но пък ББ какъв е ?