Русия обяви, че е отблъснала украински атаки с 20 дрона срещу Крим

Мишени на нападенията са били различни обекти на анексирания полуостров

Обратно в новината

Коментари - Русия обяви, че е отблъснала украински атаки с 20 дрона срещу Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Войната на Украйна срещу Русия е начин на Зеленски да подари Украйна на САЩ , затова подписа договора ЛендКредит. Това е нещо като договора петрол срещу храни, а в случая е оръжия срещу земи.

За сделката си прав. Ноо има една дребна подробност - земята не може да бъде изнесена, новите (вече руски) управници просто ще я национализират.

перемогата???Или тя вече беше???;)

Ще стане интересно

особено ако поникне гъбка над Варшава:)))))))))))))Толкова тъпи ли се раждате,или задобрявате вполследствие???

Отново за руснаците ! Излагация след излагация

Друзя,няма да се плашите,скоро в тая посока ще летят Ф-16,ATTACAMS и TAURUS.

колко да е скоро-то дотогава няма да има за какво да летят;)Освен ако не замразят конфликта за поне 5 години и после да го възобновят:)))))))))))Иначе няма друг начин окраината да просъществува толкова:))))))))))))))

Колко еволюираха украинците тази война и къде са сега . А при руснаците е обратно -деградация до ниво мишоци

от обикновени нацисти през 2020г. станаха "борци за демокрация" през 2022г.:)))))))))))))))))Което си е нормално,днешната "демокрация" не е никак далеч от тази на Хитлер;)

Всеки ден ги блъскат вече руснаците на собствена територия и по зле ще става . Нека да усетят от първа ръка вкуса на войната .

Няма укри, няма проблем!

Видяло се е ,че рашките че рашките ще трябва да отплават от Крим.

Към Одеса :) Му ха ха ха :)

Защо на плажовете по морето няма паметници на незнайните рускини ?

Щото имаме опазване на околната среда и водите !

Но може да направим паметници на незнайните укрошаврантии :)

Русия обяви че върви по план.ха.ха сама се хвали като на събрание на КПСС..ха.ха тридневната излагация продължава..ха.ха

Пак ще пищят като за запоро Май ще повторят тунела от Полша!!!?

Не може да има сравнение между руското ПВО и производителните възможности на Русия с тези на Киев. Все едно да сравняваш възможностите на Мексико с тези на САЩ.

Дронове ли? Пак ще чупят прозорци и ще отчитат големи успехи. По-голямата част от дроновете са майтапчийска работа и ги използват само за създаване на паника!

Абе не е баш така. Ако е така, защо руснаците в началото на СВО нямаха почти нито един, а сега произвеждат и използват в порядък повече от Украйна? Това са много гадни машинки. В Телеграм е пълно с клипове и от двете страни на дрончета за по 2 000 долара, които поразяват танкове за по 2-3 милиона и в най-добрия случай ги обездвижват. Отделно са перфектни за наблюдение, както и за неутрализиране на пехота в окопи. Срещу 2000 долара правиш едно РПГ умна бомба. За сравнение - ПЗРК Игла - 30 000 долара. Преди седмица с лодка -самоделка за, да кажем, 50000 долара с електрониката, украинците почти потопиха миночистач за десетки, да не кажа стотици милиони - руснаците го докараха до сух док, но надали ремонтът ще е по-малко от 2-3 месеца, а щетите, 10,100 пъти повече от лодката. Много гадни машинки са - малки, трудно уловими от радарите - 2-3 такива могат да потопят самолетоносач(без адекватна защита).

още няма алтернативен източник за тази информация. Ако съдим по това колко успешно е руското ПВО, от тия 20 поне 10 са ударили цели.

Това са дребни подробности от пейзажа. Важна е ПЕРЕМОГАТА! Пак напреднахме с 3 сантиметра в Запорожието! Удържахме позициите цял час! Готвим нов КОНТРАНАСТУП! Целия прайд сме ОКРИЛЕНИ!! Отиваме да се почерпим с бяло сладко...

Трите най зле представящи се валути са на БРИКС

Явно за тази контраонфазива говорят толкова време ! А аз очаквах поне 200 дрона !

бягат като овци

И Ройтерс да вземе да пише, като цитира укропитеците, че твърденията на укропитеците не могат да бъдат проверени от независими източници”….. или при тях всичко е Ок:)))) Гиди измамници със вас….. ковидни

Ама ние сме ваксинирани. А ти последва ли нашия светъл пример?

Да не са били два? За един прЕател питам. Понеже сме свикнали, когато руснак каже нещо, да гледаме де е слънцето...

Слънцето е на Козяк... Биете ли се още в центъра на Бахмут хохолски троле!?

Като стана дума за Бахмут - колко време отне на руската кочина да превземе градче колкото Перник? 10 месеца? Неможачи.

Бахмута це Украина ли е...фортецята...

За три месеца ...=контранаступ...там е още от май...край Бахмут...едно село нямате взето..

Както бях писал - украинците започнаха да произвеждат дронове. Атаките стават с все повече дронове. Стигнаха 20, скоро хиляди на атака. Войната ще е на дронове! Хайде пак блъскайте минуси срещу фактите, като не можете да мислите!

Голям мислетел и писател си ти, ама аз вярвам повече на Арестович /той друго казва /па е и по украинец от теб.

трудно руските военнопрестъпници могат да задържат откраднатото.. Всички орки ще горят в АД-а

Ами руснаците да се активизират, това е нападение към техни граждани, на територията на техен конституционен субект. Да почват мостовете в Усрайна, далекопроводи, подстанции, жп линии, основни пътища, бункерите на бандеровската хунта и пр.

Я кажи предателю като какво определяш обстрела на Русия срещу градовете в Украйна???? Това не е ли нападение срещу жителите на Украйна предателю и продажен руски трол?

Ми не боклук..няма никви обстерли...жалят си техните македонци..

Точно подстанции жилищни сгради в болници детски градини молове и всякаква цивилна инфраструктура.

В няколко кораба и ги размазали Така ги спрели Разбираш ли нали

Пък малко по-късно винаги се оказва че не е точно така. Последния път един десантен кораб за малко не потуна заради отблъсната атака без щети и жертви. Разбира се за Русия всяка атака срещу Русия тероризъм а всяко нападение от страна на Русия е освобождаване.

Тя и усраина твърди, че е смъкнала 30 ракети от общо 20...

Ти беше там да видиш колко Химарса доставяха нали!?

Или на тебе предателя лично ти докладваха от руското посолство или случайно беше в руския генерален щаб когато разузнаването на Русия докладваше за доставените бройки???? Интересно предателю какъв ти е източникът на информация за малоумните коментари?

Къв източ1ник на информация бе малоумник!? Руското министрество на отбраната казва унищожихме толкоз и толкоз... Ти ако щеш вярвай...гледай Сннн и УНИАН...все тая

Когато започнат да идват по 2000, може да е различно.

Абе без намесата на Батман и Супермен няма да стане работата.