Русия не спази ултиматума, Чехия й нареди да намали драстично дипломатите си в Прага

Москва трябва да изтегли десетки свои служители, окачестви ситуацията като истерична

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повече от 80% от българите обичат руснаците и има защо.Аз също обичам Русия.Обичам и сърби и македонци и всички славяни защото говорим един и същи език.

Където е стъпал руснака семо мизерия и кражби.България е под руско влияние 76г затова живеем зле.Другите държави които се отърсиха от руското влияние/робство/живеят добре.Не им нрябва на руснаците консулство и пололство в България.Ние бяхме в нормални дипломатически отношения с тях пред втората световна война и за благодарност ни окупираха.Под тяхна диктовка си избиха хиляди българи.Русофилите свободно могат да отидат в Москва.Никой не ги спира.Скоро Русия ще се разпадне.

Тука плюещите по Русия сороски мастии ислямски примати ли са ? Мангали ли са ? Защото никой бял православен не би плюл по друг православен християнин, при това и славянин... Това не е нормално и говори що за дегенерати и изроди са се пръкнали. Нашите национални предатели, които биха предали майка си и баща си за някой цент. Жалка картинка ! Да плюеш по тези, без които днес нямаше да имаш държава и още щеше да мяташ шалвари из Диарбекир с фес на празната кръгла кратуна... Да плюеш по тези, които оставиха костите си за свободата ти да не пъшкаш още поне 500 години под робство и децата ти да бъдат клани, изнасилвани и превръщани в еничери... Да плюеш по този народ и държава, която по етнос и религия ти е близка, за да угодиш на едни доказали се агресори, нагли, алчни, безскруполни, за които всичко се купува като стока...Варварите на 21 век !!! Англосаксонските дебили, които навремето са аплодирали и режисирали робството ни и страданията ни, а днес ни превърнаха в тяхна колония. И сороските мастии предават народа ни, държавата ни, историята ни, миналото ни, паметта на предците ни, костите на загиналите за свободата ни... Мерзост ! Долна и гнусна джендърска паплач ! Истински мастии ! Който им подхвърли трохички, негови са. Проституиращи боклуци ! Такива безродници и безбожници на всякакви мерзости са способни, защото са предали дребната си душица на сатаната... Гнусна измет ! Тръгнал да лае, да мрази, да проклина руснаците... Утре господарите им ще им забият по един гооолям банан за спомен...

Аплодирам !

Руснаците не са славяни те са татари.

вземи си багажа и при Путин.Никой не те спира.

Което е интересно: Чехия и Русия винаги били в добри отношения и нямали никакви противоречия, докато хазяина не им дал ритник в “правилната” посока за да знаят мястото си под стола и да лаят по сигнал и да изпълняват стриктно нарежданията. Добре, че пуделите са се подбрали малоумни и не усещат колко нескопосано, объркано даже без видимост на правдоподобност лъжат. Но хазяин е безмилостен - излага ги на показ като идиоти.

Братушка, много ти е зле българския все още... Я, вместо да се напиваш с изпитващия вземи, та поучи още малко, па си изкарай тестовете и чак тогава се опитвай да формираш мнение тук. Не, че няма пак да те хванем, де...

Според проучване на "Галъп интернешънъл": Почти половината пълнолетни българи не са наясно с правилото за пълния и краткия член в българския език. България се намира на 30-о място по медийна грамотност в Европа, в една група със Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина и Албания. Няма друга държава от Европейския съюз, която да се е представила по-зле, показва тазгодишният Индекс на медийната грамотност на фондация "Отворено общество". Как ще коментираш, злосторник? Чакам...

Рускиньо, не разбрахте ли, че сте мразени от целия ви заобикалящ свят??!!!! Извършили сте толкова много злини на толкова много народи, че оттук нататък ще си сърбате, каквото сте си надробили!!!

Ти си толкова българин,колко аз съм китайски импратор. Свали фес и после разправяй

А бе правилно ли разбирам от тази публикация, че суверенна Русия е длъжна да спазва ултиматуми и нареждания от други, васални на САЩ и без собствен суверенитет страни, или това са само нечии по-специфични усложнения след Ковид-19?

Не. Не разбираш правилно. Хората казват, че след като в Москва има 24 човека в чешкото посолство, то следва и в Прага руснаците да имат 24 човека. Сега изясни ли ти се?

Не, не ни се изясни. Защото дипломатическият протокол е деуг. Махаш 20, отсреща също гонят 20... Какво ги интересува, че без 20 човека първото посолство остава празно хаха Да бяха мислили преди това еврогейските мастии, които се разлаха срещу Русия по сигнал от дебилните си господари... Всеки плаща за грешките си и следва съдбата си..

Пет чехи в мацКва Пет блядки в Прага Справедливо е

Дори според руснаците Защо трябва да имат посолства в ЕС? Едно им стига В Брюкстл да речем И само посланик , шофьор и готвач Други ако има ще са и без това шпиони

Абсолютно вярно!!!!!!!! Шпиони на добра разкладка и готин живот - това са руските "дипломати"!! Обратно в Сибир и Камчатка!!

Защо няма статия за американския посланик в Москва, който го изпратиха на принудителна отпуска във Вашингтон.

Кой това? Путин ли го е пратил в отпуска?

Че след като Путин избира президентите на САЩ, що да не прати посланика им в отпуска?

Знам, че пРосия ГАРАНТИРАНО ще гризне дървото, и то много скоро !!!!

Ти си отдавна гризеш дърво огладняла свиня, щом си последен в Европа по всичките показатели, най вече няма какво да ядеш,освен да се храниш от свинското корито както и не почти не произвеждаш храна и всичко купуваш многократно по-скъпо и чуждо с ниско качество и ти държат в ЕС за абориген

Без майтап не знам чехите с евро ли са или с крони ..както и да е какъв им и е курса към рублата .. честно не знам

Това рублата, не беше ли вид тоалетна хартия ?!?!?!

То руслямците не вярват в рублата, какво остава за нормалните хора Днес Валути се наричат - Американски Долар, ЕВРО, японска Йена, Британски паунд. Останалото, особено извън САЩ и ЕС, е за домакинска употреба .....

И да е - никой не я харесва. Хем ежтиняшка, хем жули! Може би само за тапети става, че иначе шаренка... Ама пък много селяшко. Типично за руснаци!

Чехия на своите цигани не може да нареди камо ли на Русия дето я отърва от Хитлер. Ама чехкините и при Хитлер и у нас и при руснаците са били добре.

А каква е разликата между вас и руснаците?

За миналата година Русия загуби над половин милион души население, а проруска и дупедавска Бълхария над 50 хиляди. Две супер новини. Няма нужда да съществува България след като тя е руска колония и троянски кон в ЕС и НАТО. За справка на отчаяните русосифилистици - по данни на руския демографски център до 2100 година Русия ще е много под 100 милиона души, това го казват руснаците, а не учени от Запада или САЩ, тъй че не може да го отречете. Сори, топката е във владение на демократичния свят, а вашият плач и скърцане със зъби са музика за ушите ми. Апропо, Китай, накогото се надявате да събори САЩ /защото и вие дори тайно не вярвате на Русия, че може да стори това непосилно за нея дело/ до 2100 година ще е между 700 и 900 милиона души, а не близо милиард и половина сега, за разлика от САЩ, които от 330 милиона ще са близо половин милиард по това време. Сори, лузъри!

По колко цента вземаш на лъжа? В тоя постинг като гледам може и да са ти се събрали за цял долар?

Зевзек

Чети и се забавлявай на сайта на Росстат. https://rosstat.gov.ru/storage/mediabank/TwbjciZH/edn12-2020.html Прираст на населението за 2020 -(минус)688729. Още -183697 има за януари и февруари 2021. Въпросът сега е дали теб те е срам така да обивняваш хората?

Тук има пълни данни за последните стотина години. Както се вижда някъде има спад, някъде прираст, но като цяло населението през последните години се крепи около 146-148 милиона благодарение донякъде и на прилива на мигранти или завърналите се от чужбина. Така, че колкото и да ти е мъчно, не можеш я погреба Русия, няма как да стане това. Пий си хапчета и се успокой. statdata.ru/russia

Да се нарича България руска колония, при условие че в нея има 5 военни бази на сащ, всичките политици ходят да се кланят на Козяк, Бокаса провали всички големи многомилиардни руски проекти за времето на управлението си, е чист дибелизъм. На такъв трудно някой може да се върже

Ясно. Всички други ще намаляват, ама САЩ ще растат. На какво ще растат, на негри ли? И като скочат на Русия и на Китай, та стой да гледаш. Ти вярваш ли си на тези глупости, които ги пишеш?

А ти???

ами те растат на негри и латиноси. преди няколко години броя на белите там вече е под 50% и продължава да пада.

а защо мислиш, че като препостваш лъжите на руските соросоиди някой ще им повярва и ще им се върже?

Същите боклуци дето ги цитираш през 2008 са предскаазвали, че 2025 в Русия ще останат 125млн, т.е. да им се сбъдене прогнозата в следващите 4 г трябва да умрат допълнително 23млн руснаци https://www.hse.ru/news/1163631/3194460.html

А бе не знам колко население е загубила Русия през миналата година, ама като гледам как киевските нацита не мирясват с дивотиите си, ако не през тази то през следващата година Русия може да си увеличи населението още с половин Окраина, така че да не берем грижа за Русия, а за "демократична" България, че от 9 млн. при "диктатора' сега сме я има я няма 5-6 млн. и както върви...!

Точно. Ние станахме наполовина от славната ни демокрация, те реват на чужд гроб, наште пишман демократи, джендър-либераст-толераст-педерасти...

"Русия не спази ултиматума ..." . Хей манипулатори, на Русия НЕ МОЖЕ да се дават ултиматуми. Тия , дето ги дават, са пионки, които са поставени на тия места, без да се пита народа. Това са еничари, като нашите, които изпълняват чужди заповеди и престъпват клетвата си, дето я дават пред народа си, когато встъпват в дкъжност.

Еничари са само тези срещу Русия, а тези срещу САЩ са патриоти, нали проруски боклуко.

Борисе, не петни името. Имаме двама царе с това име, ама те не са предавали България, така, както ти го правиш

Зевзек

Какви царе имате? Ако беше българин, щеше да си БДС, не ГОСТ.

Чехите ако не харесват действията на управниците си ще ги смянят. Те не са давали клетва на Путин за да са предатели. Нещо си прекалил с дрогата.

Ако питаш народа, той ще поиска руските Станко от 60-те години пак да дойдат. Нали бе?

Нормално, чехите не са путки като нас и респективно затова са поне два пъти по - богати от нас.

Не знам само какво ще правят в Карлови Вари където руския е официален език и изхранва хиляди мразещи руснаците?

Мислиш че руснаците които ходят в Карлови вари ще го отбягват от патриотични чувства? Шегобиец.

Не си схванал подтекста. Собственоста е руска. А който плаща той поръчва музиката .

В какъв илюзорен свят живееш човече? Мислиш че руските олигарси ще демонтират прекрасните къщи в Карло вари и ще ги пренесат в Кисловодск? Това им е резервното пристанище за всеки случай, ако изпаднат в немилост. По дребните варюги, разни полицаи и чиновници рекетьори купуват къщи по българското черноморие със същата цел.

Зевзек

Г-н Sinergichen, Ако ти платя, ще дойдеш ли да ми посвириш?

явно имат нужда от нова "пражка" пролет....

Пък утре Русия ще изгони всичките чешки депутати и готово

Това беше през 1968. И тази е причината цяла Източна Европа да се напъха в НАТО веднага щом това стана възможно. Тези които се забавиха като Украйна и Грузия им се случи случка.

Това е работата на "Световното зло" наречена Америка тези изроди, тези престъпници и убийци с всеки изминат ден стават по-зли и бесни като псета "насъскват "страни като Украйна,Грузия, Латвия,Полша сега и Чехия.Тези престъпници ще предизвикат със своите провокации Третата Световна война.Също като далечната 1938 година.

1938 година мина отдавна. войната свърши, после социализъм, комунизъм... в Русия вече правят перестройка, а вие още заводи взривявате!

Навремето мутрите правеха точно това. Пращаха някой дребен да те дразни, и ако му отвърнеш, веднага те пребиваха. А дребния налагаше последен

Не ми пука нито за едните нито за другите. Хайде България да заеме освобождаваната търговска ниша.

_stankow

Аха, ще ни пуснат нас. Всяка освободена пазарна ниша мигновено се заема от западняците.

Путлер си мисли, че с методите на Сталин има начин да се информира какво кроят враговете му - Ну заяц, ну погоди!

Да разбираме - методите на бай дън за ,,световно лидерство" са по - различни ?

"МъДА"а ти какво си мислиш, колко си умен и оригинален. Мисли си !!!!!!!!!

Комунистииии . . . . Трябва ли нещо да ви казвам бе продажници . . . . ?

Напомни .

=====Коя е Чехия ли ами държава в която путлериски гниди с едноклетъчни мозъчета, като теб оги не виреят, там просто ги наритват по смрадливите задници и обратно в азиатската кочина....

Не се ядосвай - върни се в анадола да те успокоят .

Така, така , ритай рашките в сурата за да те обичат :)))

Пак е тук,майора на педалите,редник павльо и взвода гейчета.Още ли не сте тръгнали да се биете срещу Русия?,доста умопобъркани и педали в тая България ей.

Все едно,аз да дам ултиматом на Бойко !

ТОВА Е ПО ВЯРНО И ПРИЕМЛИВО

На 31 април Чехите ще нападнат Руснаците ... може да е на Хокей на лед но ще ги нападнат ... приемам залози :)

ЗАКЪСНЯ, НАПАДЕНИЕТО БЕШЕ НА 30 ФЕВРУАРИ

=====Сега на 70 бляда от посолството в Чехия, се стъжни,....така де от центъра на Европа отново в смрадливата кочина мужикистан, ....не е леко но блядовете си го заслужиха!

А ти пак ще лижеш гъзове за коричка хляб .

Че коя е Чехия да поставя ултиматуми .Американски еврейски подлоги,но ще ядат мамула.

Чехия е като България - държава на ЕС и НАТО, т.е. по-силна от Русия и военно и икономически :) , защото сме част от съюза. Това му е смисълът. Освен това Русия се опитва навсякъде да си вре носа, особено в бившите си сателити от източния блок. Никой не е длъжен да го търпи това. Глупостите, че нямат нищо общо, могат да минават пред русофилите. Пред трезвомислещите хора не минава.

Чехия е пудел на САЩ също като нас.Каквото каже господаря, това се прави.Явно сега всички пудели имат заповед да гонят руски посланници.И те я изпълняват с хъс. Браво,миличките те,ще получат похвала от господаря си!

Леле,колко си форматиран.

Е сега Ротенберг ти се обиди на евреин

Чехите може и да са малки, но явно имат топки да кажат каквото мислят, а и не са сами, ясно е кой стои зад тях))

Вай, вай, вай.

Чудя се как може едновремнно да си фен на комунизма и Пуитн ?

Байдън и Харис подкрепят БЛМ... ектремни комунсти, а Путин пита как може тези двамцата да са толкова безхарактерни;)

Песков ти ли си?

Както е тръгнало и МадУро ще ги изгони.

Нападнала мухата слона

Всичко започна с опита за убийство на президента на Белорус Лукашенко който беше( отразен ) от световните медии)) Да отвлекат вниманието измислиха история от 2014 година. Както Путин ги нарече чакали))

По принцип, това е добра основа за международен стандарт: максималния брой дипломатически служители в посолствата на две страни да е равен, освен ако специално и с конкретна цел между тях не е договорено друго. Така всяка бройка ще е ценна и няма да се харчи за заемане от шпионин, щото ще куца дипломацията тогава от липса на персонал.

Ако това се спазва, ние колко дипломати трябва да имаме, реципрочно със САЩ, Русия Китай, Индия и др. То няма да стигне народа.

Това са глупости, дори не се казва за колко време са изгонени. Пълен фарс, без реални последици за никого. Но пък се шуми по медията

Чехия ще изгони още над 60 руски дипломати, като така ги ограничава до броя на служителите на своята мисия в Русия. "Това е реакцията на Прага от решението на Москва да експулсира 20 служители на чешкото посолство в Русия и отказът на Москва да им разреши те да се върнат", обяви пред журналистите външният министър на Чехия Якуб Кулханек. "Ние ограничаваме броя на дипломатите в руското дипломатическо представителство в Прага в съответствие със състоянието на щата на нашето посолство в Москва. Решението влиза в сила от днес. Руската страна получи срок да изтегли своите хора от Чехия до края на май", каза Кулханек.

Нещо напоследък шамари от всякъде по азиатската морда. Нямат ли поне една приятелска държава нещо добро да каже за орките?

Бог грудей и шоп ствислых Бог лаптей и пухлых ног горких лиц и сливок кислых вот он, вот он русский Бог!

Пука им на руснаците ,чехите не са никакъв фактор нито пък ние ,тъй че трябва да сме по–обрани в това което правим !

И чехните и ние сме част от ЕС ..така , че с тия предупреждения бегай към Коми

Кои сме ние,едни мижитурки ,които лижем чужди задници.Армията не може един стадион да напълни,а пък оръжията са от едно време.Като гледах днес руските маневри в Крим ми се зави свят,само хеликоптерите бяха над 300,а ракетните установки хиляди.

Тоя дето лиже чужди задници , си ти ..виж военният бюджета на САЩ и после тоя на Русия , па тогава говори за паради

Прашчай Григорий. И чешите ви наебаха.

Ами той и Гебрев отрече че забъркан в чешката далавера... нищо че продължава да твърди че руснаците са го отровили. То в тази история или всички казват истината или всички лъжат та се късат, ама не е хубаво баш журналистите да се правят че са забравили за информацията която вече са публикували, но подлива вода на чешката версия за двата взрива в складовете които чудодейно се оказаха без собственик;)

Важното е, че чехите им запалиха метлите на ватниците.

И сега чехите реват наляво и надясно че не са очаквали такъв шамар от руснаците, виж в по предните статии как са хукнали да търсят подкрепа от батковците че шубето е голям страх-)

Чехите имат голяма вина пред изгонените от територията германци и заграбването на имуществото им. Също избиването на много хора без съд и присъда са по етнически признак след края на втората СВ. Поинтересувайте се за Марша на смъртта, при който от Бърно са изгонени почти всички живеещи там немци, които са съставлявали 50% от населението му или окло 30хил души. По време на прехода от 55км до границата с Австрия, от тях умират около 8 хил души - предимно жени, деца и старци. Около 250 хил етнически немци са загиват общо при гоненията или изселването на им от територия на Чехия.

Тава са сътворили "асвабадителите" азиатски.

Това са сътоврили самите чешки националисти. Руснаците тук нямат никаква вина или участие в тези престъпления.

лайняр можеш ли да си докажеш с факти гнусната лъжа? ако не можеш си затври устата, с прекалено много лайна си се наял, не се стои край тебе като я отвориш. Имай малко уважение към другите.

разбрахме дали е имало и старици,а ако е имало къде са отишли те.

по добре да не знаеш, защото като разбереш няма да се зарадваш.

А за колониялните политики на Австро-унгария няма ли да споменеш? За това че един Чешки град се напълнил с немци няма ли да споменеш?

Политиката на Австро-Унгария я виждаме навсякъде около Австрия - църкви обществени сгради, университети и какво да е друго, катко в останалите австрийски, градове, дори и по-хубави. Т.е. ако и местното население да е по-многобройно от немците, те осигуряват на всички поданици еднакви условия за живот, образование и развитие. Ако не вярваш разходи се в Словакия, Чехия, Унгария и Словения да видиш какво са оставли "колонизаторите". Ти като говориш за колонизатори ни разкажи какво остави Британия в Индия например, или САЩ в Ирак и Афганистан. Соросоиски фашист продажен.

Как един унгарски град се е напълнил с унгарици? Ако успееш да си отговориш на този въпрос може да разбереш и как в Бърно до преди 75 години половината население е било, немско, преди да стане изведнъж на 100% чешко.

Това че хейтите Чибурашките не трябва да ви отказва от това да хейтите и Фашистите. Всичките са боклуци които не им пука за Бъглария.

селски, фашистите са твои другари, не мои. запиши си, че не обичам да повтарям.

какви фашисти е илмало преди 500 години бе идиот? защо мислиш, че всички немци живеещи на територията на сегашна Чехия и от 500г до 1945, са били непременно фашсти? Бива ли да има такива уроди по света като тебе, а?

Преди две години ходих в Бърно и тогава като гледах църквите и обществените сгради на външен вид същите като тези в Австрия се чудех кой ги е строил. Като се върнах и се разрових в интернет, разбрах какви са били причините и защо на всички сгдади строени преди 20век няма информация за това кой ги е направил, т.е. за немските им строители и собствници. Т.е. немците са строили и развивали страната 500 годни, а накрая чехите са ги изгонили и са си присвоили имуществото им и историята им. Не че, в прибалтийските държави ли в половин Полша не е по-различно.

Приятел, половината архитекти дето са строили стара София са чехи по народност. Чехите са едни от най-известните архитекти на 19-20ти век. Ама ти няма как да го знаеш това защото си бил зает да се жабуркаш със немска сперма докато хората са ти го обяснявали.

Това, което пишеш е чудесен аргумент в подкрепа на това което съм писал по-горе, след което заплюха АвстроУнгария и я обвиниха, че провеждала колониална политика. Ами нали точно колонизаторите са ги образовали и научили тези чешки архитекти на занаят, а не както и нас турците да ни държат 500 години в мрак и тъмнина.

Явно си завършен дебил щом не можеш да намираш логическоследствените връзки и пишеш глупости, а на всичкото оторе и обижаш. Такива като тебе може само да ги съжалява човек, Господ достатъчно те е наказал.

Руснаците трябва да се разберат с Германия и да седнат да обсъдят как да и се върнат заграбените от Полша и Чехия територии и имущество след края на ВСВ. Тогава тия мастии може и да си седнат на осраните задници.

Примерно да върнат Кьонигсберг?

Май не можем да разбираме като четем. Опитай пак, може и да ти се получи ако внимаваш.

Ако ще и да е радиоактивната пустиня, нека!

А това, че ние сме на тая територия не се брои, а? Да ви е.. в "патриотите" продажни!

Това е положението! Не можете да оплювате Русия през цялото време, мислейки, че всичко ще мине за вас. Няма да мине, както каза великият Бисмарк - Руснаците бавно се впрягат, но бързо яздят!

Що па да не може, да те ева и подметката безродна

Ти напълно си изкукал.

време е да дойдат санитарите и да те приберат, че много ти се събра вече.

Никакъв интерес нямаме от накаляване на напрежението. Аман от клатене на въздуха, за отклоняване от проблемите на страната.

Накаляване що за българска дума е?

Браво на чехите! Руснаците са наглия до безобразие! Евала!

Така се действа с руските наглеци! Браво на чехите!

А като е "Браво!", що тичат без време и плачат за помощ от ЕС и НАТО. Руснаците още не са им отговорили, а те вече търсят под чия пола да се скрият. Или като да се насерем, всички сме майстори, а чистенето други да го правят вместо нас!

Ти на ек на ек ли искаш ..да те ева и дебила

Колкото по-вече власт натрупват американците в Източна Европа, толкова по-вече ще напомнят на Съветскиа Съюз. В интерес на България е нито Америка, нито Русия да има абсолютен контрол, вместо това да има баланс и всяка да се опитва да ни спечели на тяхна страна. Как да им го обясня това на нашите русофили и американофили ?

съветския

умом россию не понять аршином общим не измерить лавров сказал-мъй дебилы, брять и здес лаврову можна верить

О-о, новият български поет-анархист вече се е родил! Все пак поработИ върху руския, имаш известни пропуски!

Натискът върху Русия от САЩ е разбираем, като се използват управляващите слугини в Източна Европа. Чехия все още е под американски контрол, но реално САЩ вече загуби контрола върху България и Полша. Ние вече сме под руски контрол за неразбралите все още.

и как реши че сме под руски контрол ?

Много просто - газта от Русия по турски поток вече минава през България и влиза в Сърбия. А, северен поток никакъв не се вижда още!

Мокрите сънища на Путин! Полша по руски контрол! Може полските въже да плющат рускини, но Поша никога няма са е с Русия! Полша помни руските зверства и глада причинен от руснаците!

Полша и мъже!!!! Че и да плющят рускини!!! Абе, ти какво си шмъркал, бе? Тия са по-големи пияндурници и от руснаците, и от скандинавците, взети заедно. Те ако го можеха, полякините нямаше да ходят със смъкнати гащи по Европа. Ако не си чул лафа, да ти го кажа" Полякиня не е националност, а професия!"

Айде , айде ..не съм чул поляци да са запивали с бояршник . Единствените по-долни от рускините в момента са украинките