Русия наложи санкции на съпругата и дъщерята на Джо Байдън

Освен Джил Байдън и Ашли Байдън, новите имена в "стоп списъка" са сенаторите от групата Макфол-Ермак

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е нечувешко! сега къде ще почиват тези жени!?

ами сеги. Как ли Байдънови ще преживеят "ужаса" да са под санкциите на Москва. Всъщност дали ще забележат, а.

това е че гоните синът ми Иля от САЩ....

син му си е добре и в Русия с баща на такъв висок пост той какво да прави в сащ, дрънкате си да не заспите.

а защоли детето не мисли точно тъй?

и аз искам Русия да ми наложи санкции..ха.ха.ха това е дискриминация..ха.ха

не пропускайте и внучката наоми дето сега байгън ще и прави сватбата в белия дом за сметка на данъкоплатците, какво плюене пада в американските форуми за тази сватба, тя е едно змийче което се подготвя да го замести, също наркомана сина му и цялата му фамилия- байфън 50г сенатор и вице така добре са се намърдали и грабят заедно, сестра му съдийка и брата прокурор и всички са се ояли на гърба на американците. И косово и войната със сърбите и сега усрайна са лично дело на дъртия Джо. Тръмп спря парите за зеленски и 4г им спря плановете ама дойдоха с измама която целия свят видя и войната и мизерията са налице, а една шайка за която мръсната гад работи забогатя.

Тия сенилни палячовци във Вашингтон изобщо не разбраха как капана за мишоци щракна. Щрак.

Ти у ред ли си? Какви ги дрънкаш?

Dobre e da si palq4o kojto kontrolira suft....

Ами яжте макдоналди без хляб бе говеда

От вашите комунисти ли зависи хлябът на гордите българи?Смешник.Ще видиш какви хубави патриот4ета си отгледахме.Ще го търсите Валерката.

И да по -добре "Макка" от сръбските ви смешни меса.Въобще руските комуняги и приятел4ата им от Белград какво ястие притежават.Не с4итаме кебаб4ета в 15- те им разновидностти.

Не разбрах какви са азиатските санкции..?

Да си е.еш майката...!

Руските опорни точки за русия фалит, който уж произтичал от факта, че видите ли, русия искала да си плаща задълженията, но санкциите й пречили, всеки вече ги научи, А нека сега да видим какви са РЕАЛНИТЕ факти. 1. На 24.02.2022г. русия НАПАДНА Украйна с армията си. Самата русия ИЗБРА часа, мястото и датата на нападението си. Следователно, самата русия МОЖЕШЕ да си плати задълженията, ПРЕДИ 24.02.2022г., защото на всички държави от ООН след 2014 г. им стана ясно, че ако русия си позволи да нападне и други части от Украйна, ЕС и САЩ ще я изключат от СУИФТ и ще конфискуват активите й в чужбина. САМАТА РУСИЯ от 2015г. насам прогласи ушите на света, че създава руска система, аналогична на СУИФТ, която да замени СУИФТ и в която основната конвертируема валута да бъде руската рубла. 2. Въпреки горенаписаното, русия НАГЛО ИЗБРА да НЕ плати задълженията си ПРЕДИ да нападне Украйна- т.е. преди 24.02.2022г., с цел да използва погасителния транш на тези задължения като инструмент за налагане на руската рубла като световна резервна валута, която да срине американския долар от господстващото му световно положение. Е- РУСИЯ НЕ УСПЯ ДА НАПРАВИ ТОВА, вместо това изпадна в технически фалит, който тя умишелно НЕ признава, защото, ако го признае, би следвало да признае и ВИНАТА СИ и за започване на руската агресивна война в Украйна, и за УМИШЛЕНОТО НЕПЛАЩАНЕ НАВРЕМЕ на задълженията си. Толкова са прости нещата, но не са за хора, които приемат руската гледна точка за чиста монета. НЕ, ИЗКЛЮЧВАНЕТО НА РУСИЯ ОТ СУИФТ, НЕВЪЗМОЖНОСТТА Й ДА ИЗВЪРШВА ПЛАЩАНИЯ В ДОЛАРИ ИЛИ ЕВРО И КОНФИСКУВАНЕТО НА АКТИВИТЕ Й В ЧУЖБИНА, НЕ СА ОСНОВАНИЯ РУСИЯ ДА ОТРИЧА УМИШЛЕНОТО НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА НЕЙНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Това е- който разбал- разбрал...

Поклон пред теб.Никакъв суфт не притежават.Те са молоумни.

Смърт на Сорос !!!

"РЕАЛНИТЕ факти" са,че си в процес на смяна на пола...

Ако те дойдат ние ще ги посрещнем.Ние сме НАТО.4акам ви руски педали,от 68.

Изтрит е коментарът ми за мръсникът и комунисти4ески прокурор А. Атанасов.Страшен мръсник,нарущавал правата на сънародниците ни от Разград.

Русофилите са БОКЛУЦИ. ДЕЦАТА ИМ ГО МИСЛЯТ.

Ти и всички рсофоби сте боклуци!

10+

Ей това ще ги довърши семейство Байдън.

Сега ще им пропадне ваканцията в Чукотка. Ужас.

Комунистите ве4е съвсем губят реалност с действителността.Интелигентен 4овек като Госпожа Байдън вероятно не знае локацията на селяните от Москва.О заболя ли ви.Спокойно.А Злото дойде ,Ние ще го посрещнем.

Не позволяват плус???

В Лангли знаят какви сте ,но се излагайте...

Репресия на комуниста Рашков.Пълен боклук и педераст с прекратени правомощия!

Сигурно денонощно плачат и са депресирани "санкционираните".Защото каквото и да ми приказват американците за Лас Вегас Ел Ей и за Голямата ябълка/Ню Йорк/,ДРУГО СИ Е ДА СЕ ПОРАЗТЪПЧЕШ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД ! Загубата за Байдън е "огромна".

Нито Байдън и дъщерите му ще идат в Русия (нито пък на много други места включително България) нито пък Путин и дъщерите му, на който САЩ вече наложи санкции, ще идат в Америка, дори и да нямаше санкции. Това е просто бюрократична мярка, която като много други, няма много общо с реалността и практиката.

Не е точно така. На Путлер и дъщерите, и метресата живееха из гадната гейропа до последно. И на Медведев синчето в щатите. То и на нашите русороби децата им в Европа живеят, ама шизофренията не прощава.

Чебурашките става все по-жалки и отчаяни в опитите си за ответни мерки

Руски изверги цял свят ви намрази, кой очаквате да дойде в страната на УЖАСИТЕ ?!

Само джендърите и васалските държави, тъпо същество такова!!! 135 държави от 200 не подкрепят санкциите с над 60% от населението на планетата. Така, че леко с лъжите!!! Скоро, надявам се, всички ще забравят фалиралия долар на най-фалиралата държава в света САЩ, която ще може да си печата смешните хартийки за печката, и да видим с какво ще ти плаща!!! И вече няма да може да изтегля с тези напечатани нищо незначещи хартийки най-умните жители на всички държави по света!!!

60% от населението, но 10% от световния БВП!!! Ха-ха-ха.

Колко рубли имаш бе руски боклук?

Не лъжи русоробе. Декларацията срещу Русия в ООН я подкрепиха почти всички. Даже китай пасува и само шепа държавици се наредиха до русия.

За разлика от руските олигарси и техните деца, американците /и бедни и богати/ хич даже не са се изтрепали да ходят в Русия.

Що бе? Онзи каратиста с шкембето - Стивън Сегал под обсадата е там.

Така де - карате, айкидо, кьокошинкай - все е кьотек. Не съм специалист.

Той е с руски корен.

Леле, ми ако Путин наложи санкции и на мен и на овцете ми, и на магарето Сивчо направо съм загинал.

Към момента това изглежда като проява на чувство за хумор. но не се знае какво ще бъде положението след година - две. Току-виж, на Байдън му се наложи да подписва капитулация в Москва, няма да може да вземе семейството си, а това на неговите години е проблем. Или пък новите превилегировани подгонят старите такива. Къде ще бегат тогава белите сенатори, а? Така че нашенските евроатлантици да не бързат с необузданото веселие:)))

Бива ли да си толкова тъп. ТЪП КАТО РУСОФИЛ, Единица мярка за тъпота.

След година-две едва ли ще я има Москва.

Хапчетата !!! Бързо...

Аууу, щерка му е в потрес... как сега ще си изкара планирания летен отпуск в романтичния Магадан? :)))

Жена му още повече - как ще си получи сега новия Москвич, за който преди 10 години направи вноска 100% от цената...

Това е ебаси майтапа ;-) ХАХАХАХАХААХАХАХАХААХАХАХАА=ХАХАХААХАХААХА само Копейкин и полезните идиоти от БГ които му се възхищават иска да ходи в Русия.... виж него ако санкционират, повече ще има дикиш.

Това,че си глупак е повече от ясно !!!

+++

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ колко само са безпомощни блядовете....