Коментари - Русия изтри проектопредложението си за промяна на границите в Балтийско море | Днес.dir.bg

Русия изтри проектопредложението си за промяна на границите в Балтийско море

На сайта на Министерство на отбраната е написано: "Черновата е изтрита", без да се дават повече подробности

Обратно в новината

Коментари - Русия изтри проектопредложението си за промяна на границите в Балтийско море | Днес.dir.bg

Коментари

Някой май пак се е бил напил!

Хм, Троловете, путинисти. Един китайчо се е обадил на който трябва в Москва, да му дърпа ушичките! Че ако се закача някой с НАТО ще е много тежко за всички. Ако имате други обяснения (не сексуални с дебели негри , каквито са ви страховете) да коментира!

За да разгледаме текущата икономическа ситуация в днешната занулена отвсякъде колониална България трябва да погледнем икономическата ситуация в т.нар. Европейски съюз. Ще вървим от общото към частното. Евросъюзът като проект вече приключи. Германия, която доскоро беше главният икономически и индустриален двигател на целия Евросъюз е почти успешно деиндустриализирана и приключена като икономическа сила. Половината немски фирми и компании фалираха, а другата половина се разбягаха коя към Китай, коя към САЩ. Тук-там има останала по някоя фирма и компания, които са на доизживяване. Не е розово положението и в останалите държави от Евросъюза. Галопираща инфлация в целия Евросъюз, скъпа работна ръка, висок процент безработица, високи и постоянно покачващи се цени на всички стоки и услуги, липса на природни ресурси, суровини и енергоносители, и тотална липса на човешки ресурси. Щото това днешното в целия ЕС не са никакви човешки ресурси – преобладаващо мнозинство от нискоквалифицирано и необразовано население, трансджендъри, алкохолици, наркомани, педофили, хомосексуалисти, шизофреници, откачалки, орди от безработни и всякакви подобни социални отпадъци. Евросъюзът не представлява вече интерес за никого освен(все още) за световните играчи-спекуланти и за международната организирана престъпност. Китай като най-големият инвеститор в целия ЕС избяга и инвестира в страни извън ЕС – Русия, Беларус, Сърбия, Македония и др. Къде е колониална България в цялата тази европейска картина? България е една смешна, жалка, умираща и напълно занулена отвсякъде територия. Територия на посолствата. С продажен компрадорски „елит“, алчна и безскрупулна плутокрация изродена в клептокрация и без никаква икономика. По-точно казано налице е преобладаващо сива икономика - икономика на сектора на услугите и най-вече на спекулата, далаверите и кражбите от еврофондовете, обществените поръчки и от бюджета.

Видно място в спекулата и далаверата в днешна колониална хайдушка България заема секторът на строителството и търговията с недвижими имоти. Този сектор дава 40% от БВП(Брутният вътрешен продукт) на България. Друга важна особеност е, че през строителството и недвижимите имоти се изпират всякакви възможни мръсни пари от корупция и престъпност. За последните 25 години България се превърна в една световна пералня/перачница на мръсни пари. Перат и наши и чужди мафиоти, престъпници и корупционери. В резултат на това се наду един страховит имотен балон, който продължава да се надува до безумие. За последният четвърт век всички български политици и управници създадоха прекрасни условия за превръщането на България в едно огромно лайно, на което като мухи-лайнарки накацаха де що има по света мафиоти и престъпници, за да си перат парите в България чрез строителството и бизнеса с недвижимите имоти. Дойдоха дори мафиите от далечна Латинска Америка – колумбийската и мексиканската мафии. Да перат пари, разбира се, не да се наслаждават на природните красоти на България. Българските политици гарантираха на дошлите да перат световни мафиоти, че цените на имотите в България ще растат вечно и до безкрайност. И мафиотите взеха, че повярваха и се вързаха на обещанията. Като пример само: поне ¾ от българските строителни фирми са само фасади – зад тях се крият мръсни пари и капитали от цял свят

Накъсо казано: за всичките тези 25 години, в които се надуваше имотния балон, българската държава беше тази, която беше съучастник в това надуване на балона. Един вид държавна поръчка, така да се каже. Поради тази причина за последните 2-3 години сме свидетели как в България съвсем умишлено и съвсем спекулативно се създаде една изкуствена инфлация с цел да се запази и съхрани имотния балон и непрекъснато растящите цени на имотите. Щото иначе, ако гръмне този балон и става страшно – ще хвърчат глави наляво и надясно и то съвсем в прекия смисъл на думата. Глави на политици. Ще има много гръмнати и застреляни БГ-политици, като Фицото в Словакия. Щото мафията не обича да губи пари, много пари. Говорим за суми от порядъка на милиарди евро и щатски долари. А точно това ще стане като гръмне съвсем скоро имотния балон. Залогът е голям, затова и БГ-политиците и управниците правят всичко възможно, за да предотвратят гърмежа на балона, но в действителност те само отлагат във времето, това което неизбежно ще се случи. А случи ли се това България изпада във фалит. Перачите на мръсните пари обаче са тези, които трябва да си носят бремето и негативите от изгърмелият имотен балон – никой насила не ги е карал да инвестират пари в територия като България. То е все едно като да инвестираш в пустинята Сахара. Кой ял, кой пил, и накрая битият – бит, и така нататък.

за начало трябват 2 граници: 1. сухоземна граница между Естония и Финландия 2. сухоземна граница между Грузия и Украйна и за финал сухоземна: граница между Китай и Норвегия

са безплатни... Но, винаги след такива мечти границите на Русия се разширяват за сметка на мечтателите...

Путин бил зает в момента. С други по важни въпроси. Затова е отложил проектопредложениеразглежданезаседанието за другата седмица.

Непротивоконституциоснователствувайте за сега все още. Не е надсвирена от никоя новодумка. Времеубежище например. Е една смешка. В сравнение с нея.

Финланците искали контакт...договаряне!? Беше това преди...вече само ще ви удоведомят кво са решили.. Сами се набутахте в групичката на Прибалтика и Натото... сорка...

Че този път няма да има и Великое княжество Финляндское... а направо Хелзинска губерния

Ехааа голяма забава са нашите задунайци, които освен матерния си език друг не знаят. Иначе щяха да прочетат какво пишат скандинавските медии. Гнилият запад ги снабди с гугъл транслейт, ама те пак само ТАСС си четат. Шведи, финландци, цяла прибалтика от страх се тресяли и даже вече съжалявали че са в НАТО.... Еееехахаа... то затова блядовете по терлъци като пръдня в гащи са се измъкнали и са свалили съобщенито от сайта, нали. Ехаа, наистина голяма забава е със задунайските фатмаци. :-)))))))

ЙОсе...знам че чукча писател...ма пробвай да прочетеш статийката... за четене грантове не дават...ма поне за обща кулрура

Таваришч, в най-популярния шведски вестник Дагенс Нюхетер знаеш ли какво пише, щото аз там чета. "Докато няма официално изявление от руска страна, на това шведското правителство гледа като на провокация и няма да предприема никакви мерки. " Ясно? Ама то верно за четене не ти се плаща, хеле пък и когато езиците ги шпрехаш като Ицата- Айнцу, цвайнцу ....дрън.... :-)))))))

БХ мене Дагенс...магенс... щом за Готланд треперят..хем къде е на майната си...начи нещо не е добре работата

Боли ли!? Началникът на шведската армия Микаел Бюден предупреди за териториалните амбиции на Москва в Балтийско море, особено по отношение на големия шведски остров Готланд. "Сигурен съм, че Путин е насочил взора си към Готланд", каза Бюден пред германската медийна група Ер Ен Де. "Целта на Путин е да придобие контрол над Балтийско море", добави той.

ТаваришЧ това е свободно съчинение на дир.ру , ака ТАСС.бг . На шведите не им пука за маймунджолъците на ботоксния. Ако наистина бяха "загрижени" щяха да го пишат на първа страница на вестниците им. Ама там няма такъв филм. Ни в шведските ни в датските , ни в норвежките вестници. :-)))))))))

Ма как бе...аз не вярвам на ДИР..вярвам на тебе... Там пише ли и как Украина побеждава Русия!?

Аи пак писателю....никой не пише романи от ТАСС или РИА новости....цитират интервю... много ми е кеф кат се гърчиш кат червей и с емъчиш да изкараш черното бяло "Сигурен съм, че Путин е насочил взора си към Готланд", каза Бюден пред германската медийна група Ер Ен Де. "Целта на Путин е да придобие контрол над Балтийско море", добави той.

Кийофската хунта излови ли 500К укрохайванчета по спирките на метрото?

Хех...готин бъзик с натуфските бабаити... Финландия иска да се договаря...Швеция готова да брани Готланд... Естония търси конспиративни теории... А Литва квичи че знае че Клаипеда им е подарък...че въобще нямат място на Балтика... чак и руския посланник ще викала!? Ма мишки....кой ви караше да се бутате зорлем между шамарите ммм!?

Интересно шляхтата - тишина... Дудата да не се е подмокрила!?

От сутринта си се въодушевил, с едни и същи правописни грешки и бълваш текст, като ненормален!? Да нямаш проблем? Ще ти стане нещо. Няма как да замажете положението, че на РФ официален сайт, спешно махнаха текст, защото е трябвало да го махнат спешно. А си пиши каквото искаш.

до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.

Русите трепят бандерлюгите като хлебарки :)

Нещо си хиперактивен! Гъбки псилоцибинки?

Аз мога да говоря единствено от личен опит. На мен най-си ми пасва черен и голям. Но трябва да е и дебел

Нал тъй ве, хохлю небинарен :)

Руснаците и този път ще смажат западната нацистко фашистка смрад

Ясно

Крайно време е.. стига са ги тъпчели шепа путлерофашисти.

Първото руско предложение винаги е най-добро!

Как гадно се гаврят русите с фащисаните, небинарни пидерасти :)

Нещо у кийофф спрял тока и метроро се набълбукало с гавна ...

А на фронта кво става :) Му га га га :)

Е няма такива дебили като задунайските ибрици на бункерния ботоксен шебек. Мозъците са им по-полирани и от тези на крепостните му. Шведи и финландци се били уплашили от маймунджолъците на шебека. Еееехаахаа. Ало, таваришчи имало едно кратко позвъняване в Кремль и след него маймуняка е напълнил поне две куфарчета , от тези специалните, които ги ползва вместо памперс. :-))))))))))

Русите трепят бандерлюгите като хлебарки :)

Ъхъ Йосе...лично Бидон великий се обади... нема такъв дебил....дори и за козяк е прекалено

Голям страх тресе римокатолическите педофили :)

Мачкай атлантическите гейове .

ЛНР обявява независимост (Ленинградска народна република), Русия остава без излаз на морето.

Ма нейсе :)

пуска войската расия да видим какво ще и се случи тамън ще отвори втори фронт... сега съдбата на говняшка се решава на бойното поле...

Има си ред, първо да изтрепят хохлофашагите до крак :)

за три дена

Му ха ха ха :)

Русите трепят бандерлюгите като хлебарки :)

пффф

Ееее, бива ли така? Нашите тука тъкмо им се запривижда победа над НАТО... п.п. Къс, ше се караме!

Победата си е над Нато :)

пффф

В Байлтийско море? Ама, вие верно вярвате на всякакви глупости. :)))

Ин йоур дриймс

ДМС "Газпром" :)

След като украинците потопиха черноморския флот на кочината време е нато да прати на дъното и балтийскиа. За да разберат руските циганьори какво е това потоп.

Русите трепят бандерлюгите като хлебарки :)

пффф

И що още не са свършили СВО след като са толкова успешни?

Трябва да се "денацифицират" още две милки укропрасета, няма как да стане изведнъж :)

Путлеровците наистина са пълни нещастници.

Хахахаха, как само си личите евроатлантиците, които сте се насрали и сега ви е криво, че РОССИЯ така ви изкара акъла, хахахахахахаха :))))

Извънредно: заради шока от руското проектопредложение, американският президент Джо Байдън е получил масивен сърдечен инфаркт. Състоянието му е критично, лекарите продължават да се борят за живота му.

пффф

Хахахаххахахахаха. Да, добре. :))))

пффф

Приказки от куфарчето, да? :)))

И защо да не си изтриват техни проекти и чернови???? Някой май непрестанно се вре из техните сайтове и вече е психясал тотално от това как от сламка да прави талпа...

Ти не си особено умен

Нали?

Братушките здраво се гаврят с полуфалиралите западни посерковци ха ха ха!

Язък, задунайските ибрици на бункерния ботоксен шебек, тъкмо бяха извадили сармати, циркони, нептуни и прочее анимационни герои да превземат Прибалтика, а то се окоза пак поредната кремльовска уйдурма. :-)))))))))

Язък за тренировките от 20+ години на ционистките мърши и губерниите им за нападение над Русия. Не могат една Украйна да спасят. ХАХАХАХА

за три дни ))))))))))))))))))))))))))))))))))

"след като предизвика объркване и опасения сред членовете на НАТО Финландия, Швеция, Литва и Естония, предаде Ройтерс." Западното насиране е било пълно, ха ха ха!

Не знам за Путлер, но в близко бъдеще Великобритания, Норвегия и Франция ще затворят Северно море изцяло. Така, че Балтийско ще стане езерно море. Плановете на бункерния траверс, както обикновено са без кръчмар.

Още един дет си мисли че затваря буркан с туршия!?

Путлер наистина е пълен тъпанар.

Ще, ще! Специално заради тебе ще! Колкото успяха да затворят Черно море!

пффф

Хахахахаха, е щото руснаците получават непрекъснато подкрепления в Черно море... Непотопяемия самолетоносач Крим остана без флот... :))) Че и им бомбят базите чат пат там. :))) НАправо победа, както и да го погледнеш. :)

Язък, че фронтът не е в Черно море, а?! За укропите де, откъдето и да го погледнеш хахахахахаха!

пффф

Не е там, ама руснаците губят кораби там... :))) И Змийския остров го върнаха като знак на добра воля, не че не можаха да го задържат... И не напредват много, щото пазят цивилните... Да, а един Сорос завиви шоколад в станиол, нали? :)))

Ма как ша трие бе та нас цял ден путинофилите ни квичаха на главата че има 10000 ядрени ракети и ще прай квот си иска, а ся изведнъж, отбой... Пак направиха слугите си за резил, мааму стара...

тестваха реакцията ....и видяха , че нямаше такава! . следва - опит за реална промяна на границите ! . султана д се готви да заключи и южната порта...северната порта е заключена с приемането на финландия и швеция!

Се върхушка на ДС и господарите им от Посолствата са наясно, че ако наистина стане трета световна и е конвенционална, от гои идиоти, които щават и продават на кило, Българският народ ще стане проблем номер едно на Окупаторите от западащата ционистка губерния Европа и шефовете им от САЩ?

Коволи каза, че Русия няма възможност и армия да победи в Украйна. С тези генерали и политици победата ни е гарантирана. Слава Кокаине.

Дрънкат малоумия и тролят в нета. Руснаците тролят мършата краварска директно с карти. ХАХАХАХАХ

Русия греши! Финландия, Прибалтика и Украйна са си техни. Лигльовци... отказали се.

На евроатлантиците им се е дръпнало акото, при все, че евроатлантическият вход е добре разширен и трудно задържа каквото и да било, което иска да излезе.

То нарича документа "преднамерена, целенасочена и повишаваща напрежението провокация", която цели да сплаши съседните страни. ------- Какво има да се плашат и какво подскачат "цивилизованите атлантици"? Има си международни договори, документи и т.н., и ако наистина границите не са определени точно както е записано, да се коригират. Нали цивилизования западане свят иска ред, основан на правила? Какво лошо има Русия да иска нещо да бъде коригирано според действащите правила? Там май ги стяга чепика. Значи, ако нещо им изнася - надава се вой за спазване на правилата. А ако ако написаното не им изнася, викат - чекай малко, ти спазвай, но ние ще помислим и преценим.

Само зло идва от Кочината.

Прав сте :)

Може пък да са искали да отстъпят териториални води.... заради промени на географията...

Добър бъзик. Синонимът на загриженост в случая е шубе. Храбрите членове на НАТО в района спешно са увеличили покупките на памперси.

от пасивния педераст вова путката никой не се страхува предложението е да върне Кьонигсберг

Потресаващо...на педерасти не триете... на простото питане Рига и Хелзинки да връща ли търкате веднага!? Щом педераст не е обида..модераторе..ти такъв ли си!?

И може и путка да си!? Непоръбена...

Да де, но защо руснаците сами се отказват? Защото нямат памперси и предварително напълниха гащите от страх, да не би да им затворят напълно изхода от Балтийско и Северно море в океана.

То тъи с езатваря...кат буркан с туршия мм!?

Единствения който може да затвори нещо е Русия Арктика...и Северния морски път..

Някой вече е поизтрезнял!

:) Ми като ви чета коментарите, бъзикът им е успешен. Щом и вие - троловете чак сте напълнили гащите ...

Е верно са тъпички по западен модел и не се усещат. Или не признават. Такова заявление се решава в резултат на двустранни преговори. При това на политическо ниво. Такива предложения от Русия няма. Вместо това идват от военното министерство, предложение за промяна на границите. Което после изтриват. Намека е повече от ясен. Ако искате да вкарвате войски в Украйна и да се биете с Русия, после границите няма да са същите. Ако си седите мирно и кротко, няма да има промени. Това е посланието. А бе агресия. А Прибалтиките са много странен случай. Това са земи, купени от шведския крал от Петър 1 за някакво голямо количество злато. Казано просто, тия земи са руска собственост. Ама така се получава, че заселилите се в тях някак ги открадват от Русия. Не са ги плащали, май не са дарени. Просто си ги присвояват. Поне да бяха платили цената, която са дали руснаците :))))))))). Но се взеха на сериозно щото по времето на соца трябваше да са витрината на СССР пред запада. Останалите живееха по-зле, за да са добре и витрина тези. И тогава, решиха, че са някаква висша класа. Ама като останаха на собствена издръжка, видя се че са нищо. Основно се прехранваха от транзита от Русия и Беларус. Ама Русия построи на гол бряг ново пристанище. И сега Прибалтиките просто издъхват и бягат в Обетования запад. Балтийските тигри нещо станаха балтийски мишлета. А сега май САЩ са решили да ги ползват за еднократна употреба срещу Русия, да започнат световна война. САЩ все още илюзионират, че както в ПСВ и ВСВ ще седят кротко зад океана и ще продават пак оръжие. А след войната, ще раздават милиардни кредити.

Ало, грозната истина, троле руски, Ти излъга за броя на руските туристи в Бразилия по време на световното по футбол. Излъга за радиационната обстановка в България в началото на май 1986. Излъга като преувеличи силно вредното въздействие на обеднения уран. За тези съм те хванал, вероятно си излъгала и за куп други неща. Сега си тръгнала да обясняваш, кой какво намеквал. Те ваишите границата на Украина не могат да поставят както са поискали, беза да има чужди войски там, пък тръгнали да се заяждат и с други държави. Едно време Хитлер така е прекроявал граници по историческите земи на райха, до един момент заедно със Сталин. А ти май пак си трол?

Охоо...трола с калта... научи ли разликата между банка и депозитар... И погледна ли атласо как се стига до средна азия без Русия

И не май...ми и юни пак си си трол..

хахахаааа олигофрена е на линия :))))))). С тоя ник. Иначе пляска коментари с други никчета, но все така тъп. Ма да ти кажа ли точно какво си хванал, ама да не ме изтрият. Всичко което изреди вече няколко пъти ти се ДОКАЗА, не толкова че лъжеш, колкото, че нищо не разбираш по темите и че нищо от твоте твърдения не беше вярно. Ако си толкова тъп, дори доказателствата да разбереш, това вече си е за психиатър. Няма какво да ти се доказва повече. Ако имаше поне 3 г мозък, можеше пак да опитам. А сега вече лъжеш, че нещо си бил доказал. Между другото ако не вярваш, като наминеш в България, обади се да чукнем едно басче примерно за 300 К, но не в долари. като ги загубиш, може и да се научиш :))))))) А конкретния ти коментар, какво да се каже, просто немам думи. То бива да е глупав човек, то бива, ама чак пък толкова и то да умее да работи с комп. Не се връзва. Нито си разбрал статията, нито си разбрал коментара. Въпрос на заяждене.

Мдааа...нищо конкретно..общи приказки...жалък опит за обида и гърчене кат червеи... нормално кат за гламав трол...не съм и очаквал друго...отвяряй мапа и гледаи улиците...

Това е трола с ник зевзек...ако не го познавате...

3евзек

Ало, грозната истина, тролице руска, Доказана лъжла си ти. Лъжеш дори за това с колко ника пиша. 13 от 15 съветски републики имат за свой национален празник деня на независимоста от СССР. Всички бягат от руската корупция и мизерия. Никоя европейска държава извън влиянието на СССР няма цели кални квартали в своите областни центрове. Въобще цялата ви ценностна система е сбъркана. Нашпример според Хех аз съм трол, защото съм видял руската мизерия в мапса, не защото я няма. Но не аз, ами например ти, си трол!

Русия е хубава страна, но се управлява предимно от психопати.

от кого да се управлява от Гейове и Педерасти ?

Насранити тиритории на Посолството

Както заяви руският президент - Русия НЯМА ГРАНИЦИ. И никой не може да я спре - трябва да си готов да умреш за да опиташ А това автоматично изключва говнатовците от играта...

Той има впредвид руският свят който включва всички руснаци по света и това е по-скоро духовен свят отколкото някакви реални граници. Светът и връзките между хората не са само в рамките на материалните граници. Духовните връзки дори са по-силни от тези в границите. Изтриха ти твоя коментар заедно с моята реплика но ти явно много държиш да го изкараш агресор. Но аз пак я пускам - претендирам че го разбирам. Те (Русия) са жертва въшност.

3евзек

Т.е. става дума за нещо като чистата раса в третия райх, нали?

Да ви разкажа един виц. Преди месец Блинкен беше в Израел, точно докато е там, Израел решава да "придобие" територии на Западният Бряг и да ги направи израелски. Журналисти питат Блинкен на летището "Вие знаете ли че докато бяхте в Тел Авив, Израел си присвои земи от Западният Бряг". Блинкен изгледа ококорен и съумя само да каже "Ако това е истина, то тогава това би било много притеснително". Това е коментара на САЩ относно променяне на граници и взимане на земи от техен "съюзник" - съюзник в кавички, защото Израел държи САЩ за топките и както Блинкен каза "Идвам тука в Израел не само като Американски бюрократ но и като еврейн"! Негови думи!!! После имаме една шега изиграна от руското МО. Пуснали нещо си на някакъв сайт. Олеле мале! Вой до небесата!!! Как можело така! Е...дами и господа. За това им конфликт в Украйна, и за това ще има още много военни конфликти в обозримото бъдеще. Защото лицемерито на Хегемона, не може да бъде толерирано! Носете си новите дрехи и се радвайте на живота, че не се знае какво такива като Блинкен може да натворят утре!!!

Руснаците си направиха един майтап и великите евро-натовци се изпонасраха. И нашенските малко...

Коментари - Русия изтри проектопредложението си за промяна на границите в Балтийско море | Днес.dir.bg

Русия изтри проектопредложението си за промяна на границите в Балтийско море

На сайта на Министерство на отбраната е написано: "Черновата е изтрита", без да се дават повече подробности

Обратно в новината

Коментари - Русия изтри проектопредложението си за промяна на границите в Балтийско море | Днес.dir.bg

Коментари

Някой май пак се е бил напил!

Хм, Троловете, путинисти. Един китайчо се е обадил на който трябва в Москва, да му дърпа ушичките! Че ако се закача някой с НАТО ще е много тежко за всички. Ако имате други обяснения (не сексуални с дебели негри , каквито са ви страховете) да коментира!

За да разгледаме текущата икономическа ситуация в днешната занулена отвсякъде колониална България трябва да погледнем икономическата ситуация в т.нар. Европейски съюз. Ще вървим от общото към частното. Евросъюзът като проект вече приключи. Германия, която доскоро беше главният икономически и индустриален двигател на целия Евросъюз е почти успешно деиндустриализирана и приключена като икономическа сила. Половината немски фирми и компании фалираха, а другата половина се разбягаха коя към Китай, коя към САЩ. Тук-там има останала по някоя фирма и компания, които са на доизживяване. Не е розово положението и в останалите държави от Евросъюза. Галопираща инфлация в целия Евросъюз, скъпа работна ръка, висок процент безработица, високи и постоянно покачващи се цени на всички стоки и услуги, липса на природни ресурси, суровини и енергоносители, и тотална липса на човешки ресурси. Щото това днешното в целия ЕС не са никакви човешки ресурси – преобладаващо мнозинство от нискоквалифицирано и необразовано население, трансджендъри, алкохолици, наркомани, педофили, хомосексуалисти, шизофреници, откачалки, орди от безработни и всякакви подобни социални отпадъци. Евросъюзът не представлява вече интерес за никого освен(все още) за световните играчи-спекуланти и за международната организирана престъпност. Китай като най-големият инвеститор в целия ЕС избяга и инвестира в страни извън ЕС – Русия, Беларус, Сърбия, Македония и др. Къде е колониална България в цялата тази европейска картина? България е една смешна, жалка, умираща и напълно занулена отвсякъде територия. Територия на посолствата. С продажен компрадорски „елит“, алчна и безскрупулна плутокрация изродена в клептокрация и без никаква икономика. По-точно казано налице е преобладаващо сива икономика - икономика на сектора на услугите и най-вече на спекулата, далаверите и кражбите от еврофондовете, обществените поръчки и от бюджета.

Видно място в спекулата и далаверата в днешна колониална хайдушка България заема секторът на строителството и търговията с недвижими имоти. Този сектор дава 40% от БВП(Брутният вътрешен продукт) на България. Друга важна особеност е, че през строителството и недвижимите имоти се изпират всякакви възможни мръсни пари от корупция и престъпност. За последните 25 години България се превърна в една световна пералня/перачница на мръсни пари. Перат и наши и чужди мафиоти, престъпници и корупционери. В резултат на това се наду един страховит имотен балон, който продължава да се надува до безумие. За последният четвърт век всички български политици и управници създадоха прекрасни условия за превръщането на България в едно огромно лайно, на което като мухи-лайнарки накацаха де що има по света мафиоти и престъпници, за да си перат парите в България чрез строителството и бизнеса с недвижимите имоти. Дойдоха дори мафиите от далечна Латинска Америка – колумбийската и мексиканската мафии. Да перат пари, разбира се, не да се наслаждават на природните красоти на България. Българските политици гарантираха на дошлите да перат световни мафиоти, че цените на имотите в България ще растат вечно и до безкрайност. И мафиотите взеха, че повярваха и се вързаха на обещанията. Като пример само: поне ¾ от българските строителни фирми са само фасади – зад тях се крият мръсни пари и капитали от цял свят

Накъсо казано: за всичките тези 25 години, в които се надуваше имотния балон, българската държава беше тази, която беше съучастник в това надуване на балона. Един вид държавна поръчка, така да се каже. Поради тази причина за последните 2-3 години сме свидетели как в България съвсем умишлено и съвсем спекулативно се създаде една изкуствена инфлация с цел да се запази и съхрани имотния балон и непрекъснато растящите цени на имотите. Щото иначе, ако гръмне този балон и става страшно – ще хвърчат глави наляво и надясно и то съвсем в прекия смисъл на думата. Глави на политици. Ще има много гръмнати и застреляни БГ-политици, като Фицото в Словакия. Щото мафията не обича да губи пари, много пари. Говорим за суми от порядъка на милиарди евро и щатски долари. А точно това ще стане като гръмне съвсем скоро имотния балон. Залогът е голям, затова и БГ-политиците и управниците правят всичко възможно, за да предотвратят гърмежа на балона, но в действителност те само отлагат във времето, това което неизбежно ще се случи. А случи ли се това България изпада във фалит. Перачите на мръсните пари обаче са тези, които трябва да си носят бремето и негативите от изгърмелият имотен балон – никой насила не ги е карал да инвестират пари в територия като България. То е все едно като да инвестираш в пустинята Сахара. Кой ял, кой пил, и накрая битият – бит, и така нататък.

за начало трябват 2 граници: 1. сухоземна граница между Естония и Финландия 2. сухоземна граница между Грузия и Украйна и за финал сухоземна: граница между Китай и Норвегия

са безплатни... Но, винаги след такива мечти границите на Русия се разширяват за сметка на мечтателите...

Путин бил зает в момента. С други по важни въпроси. Затова е отложил проектопредложениеразглежданезаседанието за другата седмица.

Непротивоконституциоснователствувайте за сега все още. Не е надсвирена от никоя новодумка. Времеубежище например. Е една смешка. В сравнение с нея.

Финланците искали контакт...договаряне!? Беше това преди...вече само ще ви удоведомят кво са решили.. Сами се набутахте в групичката на Прибалтика и Натото... сорка...

Че този път няма да има и Великое княжество Финляндское... а направо Хелзинска губерния

Ехааа голяма забава са нашите задунайци, които освен матерния си език друг не знаят. Иначе щяха да прочетат какво пишат скандинавските медии. Гнилият запад ги снабди с гугъл транслейт, ама те пак само ТАСС си четат. Шведи, финландци, цяла прибалтика от страх се тресяли и даже вече съжалявали че са в НАТО.... Еееехахаа... то затова блядовете по терлъци като пръдня в гащи са се измъкнали и са свалили съобщенито от сайта, нали. Ехаа, наистина голяма забава е със задунайските фатмаци. :-)))))))

ЙОсе...знам че чукча писател...ма пробвай да прочетеш статийката... за четене грантове не дават...ма поне за обща кулрура

Таваришч, в най-популярния шведски вестник Дагенс Нюхетер знаеш ли какво пише, щото аз там чета. "Докато няма официално изявление от руска страна, на това шведското правителство гледа като на провокация и няма да предприема никакви мерки. " Ясно? Ама то верно за четене не ти се плаща, хеле пък и когато езиците ги шпрехаш като Ицата- Айнцу, цвайнцу ....дрън.... :-)))))))

БХ мене Дагенс...магенс... щом за Готланд треперят..хем къде е на майната си...начи нещо не е добре работата

Боли ли!? Началникът на шведската армия Микаел Бюден предупреди за териториалните амбиции на Москва в Балтийско море, особено по отношение на големия шведски остров Готланд. "Сигурен съм, че Путин е насочил взора си към Готланд", каза Бюден пред германската медийна група Ер Ен Де. "Целта на Путин е да придобие контрол над Балтийско море", добави той.

ТаваришЧ това е свободно съчинение на дир.ру , ака ТАСС.бг . На шведите не им пука за маймунджолъците на ботоксния. Ако наистина бяха "загрижени" щяха да го пишат на първа страница на вестниците им. Ама там няма такъв филм. Ни в шведските ни в датските , ни в норвежките вестници. :-)))))))))

Ма как бе...аз не вярвам на ДИР..вярвам на тебе... Там пише ли и как Украина побеждава Русия!?

Аи пак писателю....никой не пише романи от ТАСС или РИА новости....цитират интервю... много ми е кеф кат се гърчиш кат червей и с емъчиш да изкараш черното бяло "Сигурен съм, че Путин е насочил взора си към Готланд", каза Бюден пред германската медийна група Ер Ен Де. "Целта на Путин е да придобие контрол над Балтийско море", добави той.

Кийофската хунта излови ли 500К укрохайванчета по спирките на метрото?

Хех...готин бъзик с натуфските бабаити... Финландия иска да се договаря...Швеция готова да брани Готланд... Естония търси конспиративни теории... А Литва квичи че знае че Клаипеда им е подарък...че въобще нямат място на Балтика... чак и руския посланник ще викала!? Ма мишки....кой ви караше да се бутате зорлем между шамарите ммм!?

Интересно шляхтата - тишина... Дудата да не се е подмокрила!?

От сутринта си се въодушевил, с едни и същи правописни грешки и бълваш текст, като ненормален!? Да нямаш проблем? Ще ти стане нещо. Няма как да замажете положението, че на РФ официален сайт, спешно махнаха текст, защото е трябвало да го махнат спешно. А си пиши каквото искаш.

до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.

Русите трепят бандерлюгите като хлебарки :)

Нещо си хиперактивен! Гъбки псилоцибинки?

Аз мога да говоря единствено от личен опит. На мен най-си ми пасва черен и голям. Но трябва да е и дебел

Нал тъй ве, хохлю небинарен :)

Руснаците и този път ще смажат западната нацистко фашистка смрад

Ясно

Крайно време е.. стига са ги тъпчели шепа путлерофашисти.

Първото руско предложение винаги е най-добро!

Как гадно се гаврят русите с фащисаните, небинарни пидерасти :)

Нещо у кийофф спрял тока и метроро се набълбукало с гавна ...

А на фронта кво става :) Му га га га :)

Е няма такива дебили като задунайските ибрици на бункерния ботоксен шебек. Мозъците са им по-полирани и от тези на крепостните му. Шведи и финландци се били уплашили от маймунджолъците на шебека. Еееехаахаа. Ало, таваришчи имало едно кратко позвъняване в Кремль и след него маймуняка е напълнил поне две куфарчета , от тези специалните, които ги ползва вместо памперс. :-))))))))))

Русите трепят бандерлюгите като хлебарки :)

Ъхъ Йосе...лично Бидон великий се обади... нема такъв дебил....дори и за козяк е прекалено

Голям страх тресе римокатолическите педофили :)

Мачкай атлантическите гейове .

ЛНР обявява независимост (Ленинградска народна република), Русия остава без излаз на морето.

Ма нейсе :)

пуска войската расия да видим какво ще и се случи тамън ще отвори втори фронт... сега съдбата на говняшка се решава на бойното поле...

Има си ред, първо да изтрепят хохлофашагите до крак :)

за три дена

Му ха ха ха :)

Русите трепят бандерлюгите като хлебарки :)

пффф

Ееее, бива ли така? Нашите тука тъкмо им се запривижда победа над НАТО... п.п. Къс, ше се караме!

Победата си е над Нато :)

пффф

В Байлтийско море? Ама, вие верно вярвате на всякакви глупости. :)))

Ин йоур дриймс

ДМС "Газпром" :)

След като украинците потопиха черноморския флот на кочината време е нато да прати на дъното и балтийскиа. За да разберат руските циганьори какво е това потоп.

Русите трепят бандерлюгите като хлебарки :)

пффф

И що още не са свършили СВО след като са толкова успешни?

Трябва да се "денацифицират" още две милки укропрасета, няма как да стане изведнъж :)

Путлеровците наистина са пълни нещастници.

Хахахаха, как само си личите евроатлантиците, които сте се насрали и сега ви е криво, че РОССИЯ така ви изкара акъла, хахахахахахаха :))))

Извънредно: заради шока от руското проектопредложение, американският президент Джо Байдън е получил масивен сърдечен инфаркт. Състоянието му е критично, лекарите продължават да се борят за живота му.

пффф

Хахахаххахахахаха. Да, добре. :))))

пффф

Приказки от куфарчето, да? :)))

И защо да не си изтриват техни проекти и чернови???? Някой май непрестанно се вре из техните сайтове и вече е психясал тотално от това как от сламка да прави талпа...

Ти не си особено умен

Нали?

Братушките здраво се гаврят с полуфалиралите западни посерковци ха ха ха!

Язък, задунайските ибрици на бункерния ботоксен шебек, тъкмо бяха извадили сармати, циркони, нептуни и прочее анимационни герои да превземат Прибалтика, а то се окоза пак поредната кремльовска уйдурма. :-)))))))))

Язък за тренировките от 20+ години на ционистките мърши и губерниите им за нападение над Русия. Не могат една Украйна да спасят. ХАХАХАХА

за три дни ))))))))))))))))))))))))))))))))))

"след като предизвика объркване и опасения сред членовете на НАТО Финландия, Швеция, Литва и Естония, предаде Ройтерс." Западното насиране е било пълно, ха ха ха!

Не знам за Путлер, но в близко бъдеще Великобритания, Норвегия и Франция ще затворят Северно море изцяло. Така, че Балтийско ще стане езерно море. Плановете на бункерния траверс, както обикновено са без кръчмар.

Още един дет си мисли че затваря буркан с туршия!?

Путлер наистина е пълен тъпанар.

Ще, ще! Специално заради тебе ще! Колкото успяха да затворят Черно море!

пффф

Хахахахаха, е щото руснаците получават непрекъснато подкрепления в Черно море... Непотопяемия самолетоносач Крим остана без флот... :))) Че и им бомбят базите чат пат там. :))) НАправо победа, както и да го погледнеш. :)

Язък, че фронтът не е в Черно море, а?! За укропите де, откъдето и да го погледнеш хахахахахаха!

пффф

Не е там, ама руснаците губят кораби там... :))) И Змийския остров го върнаха като знак на добра воля, не че не можаха да го задържат... И не напредват много, щото пазят цивилните... Да, а един Сорос завиви шоколад в станиол, нали? :)))

Ма как ша трие бе та нас цял ден путинофилите ни квичаха на главата че има 10000 ядрени ракети и ще прай квот си иска, а ся изведнъж, отбой... Пак направиха слугите си за резил, мааму стара...

тестваха реакцията ....и видяха , че нямаше такава! . следва - опит за реална промяна на границите ! . султана д се готви да заключи и южната порта...северната порта е заключена с приемането на финландия и швеция!

Се върхушка на ДС и господарите им от Посолствата са наясно, че ако наистина стане трета световна и е конвенционална, от гои идиоти, които щават и продават на кило, Българският народ ще стане проблем номер едно на Окупаторите от западащата ционистка губерния Европа и шефовете им от САЩ?

Коволи каза, че Русия няма възможност и армия да победи в Украйна. С тези генерали и политици победата ни е гарантирана. Слава Кокаине.

Дрънкат малоумия и тролят в нета. Руснаците тролят мършата краварска директно с карти. ХАХАХАХАХ

Русия греши! Финландия, Прибалтика и Украйна са си техни. Лигльовци... отказали се.