17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За руснаците, България е само купчина димящи лайна които говорят. А НАТО за тях е огромна купчина димящи лайна които руснака ще смете за отрицателно време. Путин отдавна разположи руски емигранти( разбирай обучени войници) по цяла Европа. Готови, чакащи сигнал. България - 10000 руснаци(достатъчно за да я превземат) Германия - повече от 500000 руснаци Англия - между 50000 и 100000 Испания - над 50000 Франция - 30-50000 Финландия - 20000 Швеция - 10-20000 Гърция - около 30000 Европа си е превзета от руснаците, само че европейците още не го знаят. За това пък Путлер го знае добре.

Да си ходи всеки у тях! Тия "учения" на едните и другите до нищо хубаво за нас не водят.

Само войни, курви , газ и студ идат…

Без парите Пт Европа беловете ще ядат брезови кори А Блядките ще ми ядат кура

Супер, пупер,хипер, купер ... металолом ..

Били обезпокоени . Ами да слагат памперси и да започва памперсшоу .

Ами в последно време гледам героите от НАТО носят памперси. Особено след позора в Афганистан.. Ходят много осрани..

Шшшт тихо. Тихичкоо ... се скрий. Може вече да лети байрактар ...

Мдааа... Украйна е поръчила втора партида ТБ-2 от 24 бройки. За туй жижето пак се е вбесил в Кремъл и е крещял по телефоните.

Че те не купиха ли вече 65... па и с украински двигатели ще ги правят ... Спукана е работата на чебурашката ...

Не четете ли,че отдавна баилактар е разкодиран,и Нее опасност за Руската Армия.

Тия руснаци напоследък взеха да си правят ташак с останалия свят но както се казва играчка плачка ..на края да не седнат върху играчката.

В ОТКРОВЕНИЕТО ИМАМЕ - ЛЪВ , БИК, ОРЕЛ И ЧОВЕК , СИРЕЧ - СЪРЦЕ, ТЯЛО, ДУХ И ИНТУИЦИЯ МЕЧКАТА НИКОЙ НЕ Я БРОИ В БЪДЕЩЕТО ....ТЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ... НО ЛЪВЪТ ЩЕ ОСТАНЕ!

И Сталин се е дървел така на Хитлер, затова Хитлер го изпревари и удари пръв, но за съжаление нападна и запада и с това се самоуби. А тези “нови оръжия” на муджиците ги има отдавна на запад…

Нищо Нети знае тъпата глава,чети повече.

редно е НАТО да отговори огледално на руските заплахи в страни като България.

с какво ще отговориш ве дрипляк , с нарисуваните кенеFки ли, или с трудувашката лопата... ббаахаха много сте тъпи тва тролските мизерници

Точно на вас майките ви са ви родили в мизерия като ссср

Ние България сме съюзни Ка Велика Русия,а не не терористичното НАТО

А кой ви е казал на вас русофилите че руснаците искат да са ни съюзници ? Вече са ни записали като врагове и по нататък може само да сме им военен трофей но не и съюзник Само факта че Путин благодари на Македония за корилицата означава че изключва всякаква възможност за помирение. Даже и да искаме Така че ще си натискаме парцалите в НАТО защото и Македония си иска Пирин и Сърбия Видин а излезем ли от НАТО и другите съседи ще си поискат

Пораженец!

На турската гран’ца.Щит усямдисе и две май беши.Та… натовцити прайха и те учения от другата страна ама чак в Средиземно море и Шести Американски Флот водеше ,,дружината” им. Тяхното учение(само за сравнение) са казваши ,,Дисплей дитириминейшън” Сигурну и сега на стотици хиляди натовски дисплеи се следи и записва руско-беларуското учение и вече наистина могат с лекота да унищожат колкото си войска и машини искат. При такава концентрация. Дубре,че не сме в Варшавският договор вече,а сме в НАТО

служих в кашишкия полк в Марица(Симеоновград). Командир на полка бе ....капитан. Гайдарски. А писар в щаба бе полковник. Когато се ходеше на учения до турската граница, танкове и джугани се връщаха месец в поделението, на буксир. Старшините с дни събираха пияни войници от кръчмите по селата. Едва ли се е променило нещо и на тези "учения" на Путя?!

Хаха мърльо,служил си трудовак,аз съм служил в елитни воински,турците знаеха,че имаме перфектна модерна армия,а за Путин не мисли,Русия диктува модата в въображението и иновациите е армията в света.!!!!!!

По време на Варшавския договор какви учения правехме само по южното черноморие. Амфибиите като че ли извираха от морето и излизаха на плажовете, танковете от ямболската дивизия ги атакуваха от сушата. Братската авиация от Южния военен окръг на ССС от Кубанските степи и Краснодарския край пристигаха за 15-тина минути и на турските съюзници на НАТО им трепереха гащите от страх. Тези самолетни ята бяха много страховити и респектиращи и ние много се гордеехме с тях. На граничната бразда имаше полоса с кльон, който птица не можеше да премине, който по-късно демократите унищожиха и за да изградят калпаво негово подобие потрошиха милиони левове народна пара! Пък БНА какви офицери и войници имаше само, не като сега - джендъри и полски пъдари. Мъжете бяха мъже, жените бяха жени, а децата играеха до тъмно, без да се страхува някой да не бъдат отвлечени. Най имахме самочувствие лете, когато дойдеха полякините по плажовете и продаваха кремове и лосиони НИВЕА и парфюм Бъйт може и ВСИЧКИ БЯХМЕ ДОВОЛНИ И ЩАСТЛИВИ,понеже чукането беше без пари !!!! Анадънмо, амсалаци !

Ей прос си беше и прос си остана.Докато вие се дървихте на НАТО-то ние ,,труженичките” на ДС-е правихме разни работи на западни немци,австрийци,англичани и поляци.Но не за да научим някаква информация ,а за да заработим пари за ДС-е шефовете. Тогавашната ви държава беше копие на съветската.Корупция,безхаберие и простотия.Както Руменовото ,,правителство” кега

Помним. Помним и кльона, който трябваше да пази народа да не избяга от тоя рай. И граничарите, който получаваха награда за всеки застрелян в гръб. И нуждата от разрешение от МВР ако искаш да отидеш до Петрич или Резово. Помним и мъжките мъже и женските жени точещи лиги пред Кореком и готови на всичко за неща които сега има във всеки супермаркет. И крем Нивеа във всяка аптека.

Във вестник "Стършел" ли пишеш, друже? Или в някое вестниче с фантастика? Защото съм бил на армейско учение на армия към Варшавския договор и такова нещо нямаше. Имаше безбройни кашишки атаки до побъркване по баирите на "Корен", слаба храна и баня на 20 дни по един път. Така че ,посмали малко ентусиазма си.

Дедо пич,апселютно си прав,аз съм израстнал в това време.!!!!!!

Не трябваше ли да правят ракета Сармат? Или без украинците не става? Дано на тези автомобили дръжките на вратите да са наред, за да не става Путин отново за смях, като се хвали с безаналогови оръжия. :)

Ще станем пушечно месо, заради НАТО!

това ще е съдбата на всички рускопокорни предатели. Намажете се с подправки преди това че руските канибали няма да ви харесат..ха.ха а ние това не искате ,НАЛИ?

Да жив и здрав Ердо да ни пази !

Колкото и да се напъват рашките хибридки и няколкото им подлоги , няма как да променят факта , че ние Българите мразим рашка говняшка от сърце !

така си е.. затова сме в НАТО и ЕС.

Някои страни от НАТО били ,,обезпокоени" от съвместните военни учения на Русия и Беларус. Зеленски даже моли Байдън за помощ. Но Байдън има по-големи проблеми. Пък и трудно съобразява. Тръмп публично го нарече идиот.

Трябва да има повече бази на НАТО в България като пряко застрашени от руските окупатори и терористи.

Най-големи успехи България е постигала, когато е била съюзник на Русия. Във всички области ... Даже в армията, основните въоръжения са все още от съветско време

Абсолютно.

Това е вярно, ако разглежданият период е само от 1944 до 1989 година. Извън този период България е постигала най големите си успехи само когато не е имала нищо общо с Русия...

ЕТО ВИ ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ОЩЕ ОН ЕДНО ВРЕМЕ ЗА ИСТИНСКОТО ОТНОШЕНИЕ НА МОСКАЛА КЪМ БЪЛГАРИЯ: https://topwar.ru/172975-samaja-slabaja-armija-organizacii-varshavskogo-dogovora.html

ти са майтапиш...ха.ха.ха или се подиграваш с българската трагедия на руско робство. Армията беше нужна да пази режима в Москва от НАТО, а българските деца работиха безплатно по бригади да хранят руските господари с хубави български зеленчуци. А Москва ни дължи 85 милиарда само от откраднати уранови руди.. а да не говорим за злато и други скъпи ресурси.р

говориш за Тутраканския фронт, когато генерал Иван Колев влиза завинаги в учебниците по Военно изкуство....прегазвайки в галоп с кавалерията си руските оръдия и солдати посмели да влязат в България? Или за генерал Владимир Вазов говориш, Героят от Дойран, смазал общата руско-сръбска армия? Ну сука, о чём говориш?

Както винаги, българският народ е на страната на братска Русия, нашата двойна освободителка.

Както винаги, българският народ е на страната на БЪЛГАРИЯ. Вие, боклуците, на чия страна сте, не ни интересува.

НЕ НИ Е АСВАБАЖДАВАЛА , НАПРОТИВ - ДВА ПЪТИ НИ ОКУПИРА И ОЩЕ СТОИ ТУК ! НИКАКВО ТУРСКО " РОБСТВО" НЕ Е ИМАЛО В КЛАСИЧЕСКИЯТ СМИСЪЛ ДА НЕ ГОВОРИМ ПЪК ОТ КАКВО НИ "АСВАЖДАВА" 9-И СЕПТЕМВРИ - ТВА ОСТАВА ЗА МЕН ЗАГАДКА !? 44-А ПРОСТО НАЙ-БРУТАЛНО НАХЛУ В БЪЛГАРИЯ И НИ ОКУПИРА .... "МЕНТАЛНО" ! СМЪРТ ЗА РУСИЯ = СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ !

Аз вярвам на Виктория Нюланд, зам. държавен секретар на САЩ, че ЕС е ,,шибан". Същото се отнася и за НАТО. По-добре да излизаме от тях

Казваш го като че си убеден , че ще ти влязат капейки в жапата , а тавариш ?

2021-09-12 15:41:25 чекиджия (нерегистриран) А, бе путк.. шляпава , там ни е ,,сейфът,, за писменост , език , вяра, износ на продукция.. Майната ти, говедо анадолско!!! ----- БЛЯД СКАПАН ! ТАМ МУ БИЛ СЕЙФА .... КУ-КУ ! ЛУД ! ВЯРАТА ИМ НИЕ ИМ Я ДОДХМЕ ! С ТАКОВ МИСЛЕНЕ - ДА НЕ СЪМ ТЕ ЧУЛ ДА МИ ГОВОРИШ ЗА "БЪЛГАРЩИНА" - ТЯ СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ! ТИ МАЙ ЗАБРАВИ ОНЯ КАПУТ-НЕВЕРНИК - МАЙОРГ УНДЯЕВ С РАСОТО, КАК СКЪСА ПАГОНИТЕ НА ТЕХНИЯТ МУНЧО НА СРЕД СОФИЯ ИВИ ПРАТИ АЗБУКАТА М МАКЕДОНСКИТЕ ЗЕМИ... И НИКОЙ ТУК НЕ КЪГНА ОТ ТУКАШНОТО "РЪКОВОДНПО ТЯЛО" ! ДА НЕ СЪМ ТЕ ЧУЛ ДА МИ ГОВОРИШ ЗА "БЪЛГАРЩИНА" - ВИЕ Я ПОГРЕБАХТЕ ! САКАПАНИ БОКЛУЦИ - НЕ МОГАТ ДА СИ ОТСТОЯТ ДОСТОЙНСТВОТО И ШЕ СЕ ЧУДЯТ, ЧЕ НИКОЙ НЕ ИМ ГЛАСУВА И НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА СЕ ДУПЧИ ... ЗА ДА ВИ ДЕЛЕГИТИМИРАМЕ ПРЕД ЕВРОПА БЕ, НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ЩО НЕ НЕ СЕ ДУПЧИМ И ЩО НЕ ВИ ГЛАСУВАМЕ В ЦИРКА, НАРЕЧЕН "ИЗБОРИ"! ТИ МАЙ ЗАБРАВИ КАК ОЩЕ ЕДНО ВРЕМЕ НЕ ВИ БРЪСНЕХА ДА НИЩО С ДУМИТЕ: "А, ТО КУРИЦА НЕ ПТИЦА!" ... ОЩЕ ТОГАВА ГИ БЯХ НАМРАЗИЛ, ЩОТО ВИДЯХ ОТБЛИЗО ИСТИНСКОТО ИМ НАДМЕННО ОТНОШЕНИЕ!

Време е да излезем от НАТО и ЕС, за който Вики Нюланд каза че е шибан. И да сключим договори с Русия

Добре, ама другия път.

Аре чемодан, вагзал, масква и не капацитетствай какво е времето според рашкая сволоч !

Павел Говняшки

Че кой те спира бе? Излизай от ЕС и НАТО и отивай да сключваш договори с Русия. Що седиш в тоя гаден запад и ЕС? Ама нещо не ти се ходи там, да живееш, а? Предпочиташ да си си тук в гадният ЕС, а не в раят на земята, Русия. Не ти се сърдя. Даже и руснаците не щат там. И бягат масово в гадният ЕС и отвратителните САЩ. Не ти е лесно, а? Опитваш да набиваш опорки, а те не покрити с нищо...

С удоволствие, но не ни пускат. Мръсните еврогейтаци са впили пипала в родината ни и яко я доят.

Кой точно те спира на границата? И не наричай България, родина. Тя не ти е родина. Твоята родина се нарича Русия. Изчезвай натам и се наслаждавай на раят. Ние, българите, си харесваме и обичаме родината и единствено за нея милеем. За Русия въобще не ни дреме.

Руският военен гений е недостижим. На Запад пак започна голяма олелия. Българските соросоидни посерковци също скимтят

Тогава що ривете все рашкая сволоч бе вата ?

Вата има в главата ти

2021-09-12 15:29:22 Завет на нашите деди (нерегистриран) България и Русия винаги заедно ! ------ "ВСЕКИ ТРИУМФ НА БЪЛГАРИЯ Е СМЪРТ ЗА РУСИЯ" , ЗАХАРИ СТОЯНОВ ! НИКОГА НЕ СМЕ ХАРЕСВАЛИ БЛЯДОВЕТЕ ... НЯМА КАК ДА СЪДИШ КАКВО Е БИЛО ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ТЯХ ВЪВ ВРЕМЕНАТА НА ДЪРЖАВНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ /СОЦИАЛИЗЪМА/, КЪДЕТО НЯМАШЕ ПРАВО ИНДИВИДА НА ЛИЧНО МНЕНИЕ И ОТНОШЕНИЕ! -----

Не вярвай на Захарито. Стамболов е казал, че много лъже. Накрая съпартийците му го отровили в Париж

Да , но триумфът на България беше, когато бяхме заедно с Русия.

Съвет..С "ферментира",,. Нормално! Очаквайте преустройства! Дал Бог добро!

Ми, да! Плекрояване на Уйкрайната, сухопътен коридор до Калининград...Има ...

Зелениково сигурно се е наакал от страх и моли Байдън за помощ.

България и Русия винаги заедно !

Ние българите, сме на страната на Русия

НИКАГО НЕ Е БИЛО ! КАКТО ВИНАГИ, НЕ ЗНАЕШ КАКВО Е БИЛО ВИНАГИ ОТНОШЕНИЕТО НА БЪЛГАРИНА КЪМ МОСКАЛБА - МЕКО КАЗАНО - НЕПИРЯЗЪН !

,,Както винаги" винаги е било. Българите помнят тачат и обичат своята освободителка Русия

ТОЧНО ОБРАТНОТО ! А ОТ КЪДЕ СИ СИГУРЕН, ЧЕ СА Я "ОБИЧАЛИ" ? ЩО ТАКА МИСЛИШ ? БИЛА "АСВБАЖДАВАЛА" ПОКРАЙ ЖЕЛАНИЕТО ЗА ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ПРОЛИВИТЕ ... АМИ ДА НЕ Е БЕ - ТО ИЗТЕЧЕ ОТДАВНА "ПО ДАВНОСТ"- "ВЕЧНАТА" БЛАГОДАРНОСТ !

И ТРЯБВА СЪВРЕМЕННО ОРЪЖИЕ - БОЙНИ ДРОНОВЕ, КОИТО СА И ЕВТИНИ, В СРАВНЕНИЕ С ТРАДИЦИОННИТЕ ОРЪЖИЯ! ВИДЯ СЕ КАКВО НАПРАВИ БАЙ ЕРДОГАН С АРМЕНИЯ - ПОТРОШИ ИМ ВСИЧКИТЕ ЖЕЛЕЗА, БАРАБАР С ИСКАНДЕРИТЕ С БАЙРАКТАРЧЕТАТА ... И ПОСЛЕ МОМЧЕТАТА НА АЛИЕВ ПРОСТО СЕ РАЗХОДИХА "НА ЧИСТ ТЕРЕН"

В България пък изпробваме различни ваксини, които също са нови ?!

Руски роботи :)

...в задника ти! ...Обнадеждаващо!!

А вътре Вова, пиян на кирка, върти яко педалите, хахахах! Като оня другия “робот” и танка “Сармата” на Ден Павредъй!

Нещо за севернокорейските учения няма ли да издрискате?

КРИМ Е РУСКИ !

Имат военна техника пробват я , а ние имаме военна техника на Хартиики и сме платили , но няма да я пробваме , защото Тикви ни управляваха до преди 5 месеца ! ДОЛУ ГРОБ !

А ти си имаш кило капейки между бузките селчо ?

Павел Говняшки

Червено вино снощи пих, и капка не остана, и морни джуки аз изтрих в куреца на Ганьо. Червено вино снощи пих, и капка не остана, и морни джуки аз изтрих в куреца на Ганьо! Не бих желал дори и кура на султана по устните ми щом гори спермата на Ганьо! Да бях аз някой чародей пред него да застана, ще му поискам три неща и първото е Ганьо. Иди си дневна светлина ела ти нощ желана, че имам среща аз тогаз със моят мили Ганьо. Баща ми, майка ми крещят, какъв педал съм станал. По дяволите да вървят, и аз при моят Ганьо! Чачача Гоньов хуй ми е в гъза чачача.

Тетаво е да си бляд в рашка говняшка , а "адашче" ?

лапай рязаните бургии на местан и доган ве члугинче нещастно. не те ебал само тоа мангал дет го е мързяло да та изклати..ббаахаха

А шеломов в нов , рашки скафандър ли беше или още преносва американдкия ?

Откакто баща ми забремени другия ми баща, от който с цезарово сечение през задника се пръкнах аз, покрит с лайна Оттогава съм казал на двамата си бащи да се ебат само в устите, защото съм голям боклук и втора отрепка като мен не искам да се ражда Извинете, че съм жив!

Радев викнахте ли го да му предложите някой танк ? Нали сте дружки.

Деса простакеса е от Дулово

Остави продажните и страхливи гяури да ги трамбоват манафите и не давай жертви. От Кавказ до Истанбул е с над 1000 км.ппо къс път.

ЦЕЗАР На роби държава и армия не се правят защото робите са винаги предатели

Радев е типичният роб.

на Радев

Командваш си се с огледалото ли ?

Теб вата яко те трамбоват манафите докато твая женщина заработва по магистралите в БГ конвертируеми левчета и асоциираш , А?

тебе те трамбоват рязаните бургии на местан идоган. ббаахаха

Неграмотният русофил не знае, че Русия напада на два фронта и през Балканите и през Кавказ. Но откъде да знае, като е ходил на училище до трети клас. На Балканите руснаците една не губят войната единият път ги спасяват българските четници, втория път румънците. След войната Руският император дава на Сърбия и Румъния две български етнически земи - Ниш и Северна Добруджа. В Кавказ директно си анексира османска територия.

Ще пробваме хартиите но по късно

Както и ЕС на границата с Русия.

Ужас. Това е ужасен акт на агресия срещу Демокрацията и евроатлантическите ценности

Как започна Втората Световна Война? Началото: Декември 1933, „Източен пакт” – СССР и Франция предлагат на Германия, Англия, Финландия, Чехословакия, Полша, Литва, Латвия и Естония „Договор за колективна безопасност на Европа”; Германия и Полша отказват и провалят „Източния пакт”. 26 януари 1934, пакт „Хитлер-Пилсудски” – Германия и Полша приемат декларация за ненападение. Полша гори от амбиция да участва в разчленяването на СССР. 18 юни 1935, пакт „Рибентроп-Хор” – Германия и Англия сключват „Морско съглашение”, което дава възможност на нацистка Германия да построи нови 82 военни кораба и да се изравни с военните флотилии на Италия и Франция и да доминира в Балтийско море. 12-13 март 1938, Аншлус на Австрия – В нощта срещу 12 март в Австрия навлизат германски войски. Австрия капитулира. В 4 ч. сутринта във Виена пристигат Химлер, Хес и Шеленберг; австрийският канцлер Курт фон Шушниг е арестуван и откаран в „Дахау”, а след това и в „Заксенхаузен”. На 13 март в 19 ч. Хитлер влиза тържествено във Виена с бъдещия фелдмаршал Кайтел. 10 април 1938 – референдум в Австрия и Германия одобрява аншлуса. 30 септември 1938, „Мюнхенско съглашение” – подписано от Хитлер, Мусолини, Чембърлейн и Даладие. Англия и Франция, които имат 5 пъти повече и по-добре въоръжени дивизии и могат да пометат Хитлер, обричат на гибел Чехословакия. Чембърлейн уверява Хитлер, че „ще получи всичко без война и без забавяне”, защото „ужасна, фантастична и неправдоподобна е мисълта, че ще трябва да рием траншеи и да носим противогази заради някакви хора, за които нищо не знаем”. От север „поляците се нахвърлят като алчни хиени на Чехословакия” (Чърчил); от юг са другите хиени – унгарците; от запад - Германия; няма вече Чехословакия, има протекторат Бохемия и Моравия. Полша отказва да пропусне войските на СССР в помощ на Чехословакия. Пътят към войната е отворен. 30 септември 1938, пакт „Хитлер - Чембърлейн” – Англия и Германия сключват договор за ненападение. 3 октомври 1938, Чърчил – „Англия имаше избор между войната и безчестието. Тя избра безчестието и ще получи войната”. 6 декември 1938, пакт „Рибентроп-Боне” – Франция и Германия сключват договор за ненападение. 22 март 1939, пакт „Рибентроп-Уорбшис” – Литва и Германия сключват договор за ненападение. 11 април 1939, Директива на Вермахта – „Независимо от съществуващия договор, трябва да решим проблема с Полша окончателно”. 17 април 1939 – СССР предлага на Англия и Франция договор за взаимна помощ; Англия отказва. 22 май 1939, пакт „Рибентроп-граф Чано” („Стоманен пакт”) – „Германско-италиански договор за съюз и дружба”, подписан на „XVII-та година от фашистката ера”, в присъствието на Хитлер и Мусолини; препотвърждава „Антикоминтерновския пакт”. 23 май 1939, съвещание на Вермахта – Хитлер: „Отпада въпросът дали да пощадим Полша. Остава решението: при първи подходящ случай ще нападнем Полша”. До войната остават 3 месеца и 7 дни. 31 май 1939, пакт „Рибентроп-Мунк” – Дания и Германия сключват договор за ненападение. 7 юни 1939, пакт „Рибентроп-Селтер” – Естония и Германия сключват договор за ненападение. 7 юни 1939, пакт „Рибентроп-Мунтерс” – Латвия и Германия сключват договор за ненападение. Сега теглете една черта. И зачеркнете всичко изброено по-горе. Изтрийте го и от съзнанието си. Това не е било. Не се е случило. Англия и Франция не са подписали смъртната присъда на Чехословакия и респективно – на цяла Европа. Полша и Унгария не са разпарчетосвали Чехословакия в съюз с Хитлер. Полша не се е обезсмъртила като „хиената на Европа”, понеже иска да се изживява като невинна жертва. Няма Аншлус, няма Герника, няма Антикоминтерновски и Стоманен пакт, няма Мюнхенска сделка. Изобщо – никой никога не е сключвал никакви съглашения с Германия. Това го прави само и единствено Кремъл на 23 август 1939 г. чрез пакта „Рибентроп-Молотов”, когато СССР и Германия сключват договор за ненападение. Ташак! ОСЕМ ДНИ по-късно, на 1 септември 1939 – Германия напада Полша. Войната започва. https://www.olx.bg/ad/dve-yaponski-portselanovi-vazi-CID262-ID80Fkg.html#6066d3e77b

Дедо. Нахендри го на евроатлантиците до сливиците и квичат на умряло. СССР бил виновен за войната според тях ? Боклуци.....

Рейгън наречу русия ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО.

Това по-долу знаеш ли кой го е казал? Сталин! Така цялата ти демагогия, която си написал става напълно несъстоятелна. 1. «Война идет между двумя группами капиталистических стран… Мы не прочь, чтобы они подрались хорошенько и ослабили друг друга. Неплохо, если руками Гитлера будет расшатано положение богатейших капиталистических стран (в особенности Англии). Гитлер, сам того не понимая и не желая, расстраивает, подрывает капиталистическую систему… Мы можем маневрировать, подталкивать одну сторону против другой, чтобы лучше разодрались. Пакт о ненападении в некоторой степени помогает Германии. Следующий момент – подталкивать другую сторону…» 2. «Если мы заключим договор о взаимопомощи с Францией и Великобританией, Германия откажется от Польши и станет искать “модус вивенди” с западными державами. Война будет предотвращена, но в дальнейшем события могут принять опасный характер для СССР. Если мы примем предложение Германии о заключении с ней пакта о ненападении, она, конечно, нападет на Польшу и вмешательство Франции и Англии в эту войну станет неизбежным. Западная Европа будет подвергнута серьезным волнениям и беспорядкам… Нужно сделать все, чтобы эта война длилась как можно дольше в целях изнурения двух сторон… Придерживаясь позиции нейтралитета и ожидая своего часа, СССР будет оказывать помощь нынешней Германии, снабжать ее сырьем и продовольственными товарами…» 3. «Если бы СССР заключил договор с западными державами, Германия никогда бы не развязала войну, из которой разовьется мировая революция, к которой мы долго готовились… Заключив договор с нами, Гитлер закрыл себе путь в другие страны. С точки зрения экономики он зависим только от нас, и мы направим его экономику так, чтобы привести воюющие страны к революции. Длительная война приведет к революции в Германии и во Франции. Наши поставки немцам будут такими, что они будут оставаться голодными… В результате экономических договоров он открыл нам дорогу в рейх. Его война обессилит Европу, которая станет нашей легкой добычей. Народы примут любой режим, который придет после войны…» 4. «Там, на западе, три самых больших державы вцепились друг другу в горло, когда же решать вопрос о Ленинграде, если не в таких условиях, когда [у них] руки заняты и нам представляется благоприятная обстановка для того, чтобы их в этот момент ударить… Воевать-то они там воюют, но война какая-то слабая, то ли воюют, то ли в карты играют. Вдруг они возьмут и помирятся, что не исключено…»

Нали си е на тяхна територия

Значи, когато НАТО прави учения - това било злобна провокация. Когато обаче Русия прави учения, ми нямало проблем, нали си е на тяхна територия. Излиза, че или аршина ви е двоен, или сте тъпи като гьон, путинофилите....

Тъпи сме като гьон, но обичаме Русия

Двоен е аршина и сте тъпи като гьон. Русия си е на нейна територия, до като сатаНАТО не е.

КГБ, мерси, че ни доказа, че сте прости, като гьон...

Един богат американец имал голяма къща с три тоалетни. Едната със златно гърне, другата със сребърно, третата - с фаянсово. Но като чул, че руснаците идват се насрал в коридора. Не можал да стигне до тоалетните

В прав текст му казват, че е руска свиня, а цялата руска нация се състои също от свини. Симпатично видео е, забавлява

Гледай си свинското видео ... Ти сигурно си продажна свиня

Колко точно определение и на Жириновски, и на руснаците Наистина е приятно да го гледаш

Не знам дали руснаците са свине,но българите са.Доказват го всяка минута по тесните квартални улички с разни стари и нови BMW-та и Audi-та.

Вица на Жириновски е смешен. Защо обаче американците са по целият свят, а руснаците серат на двора, Жириновски обяснява ли?

Като че изваден от филма живите мъртви Отвратителен е

Можеще да се види на летище Бургас до 1990 г как изглуждаха победителине във втората световна война'с басмените рокли и западняците дъс качественинеи скъпи друхи и куфа.и.И с маркитув джоба а не рублите с цена на вестник.

То лъскавото не се яде. Па даже и найлона, с който обвиват хляба. И откакто го ядем децата ни стават диабетиците. А май богатите в САЩ си носят именно изцяло памучни ризи, а найлоните и синтетиката я оставят за негрите и разни с особени сексуално наклонности, които показват като уродливи клоуни и палячовци по телевизията на които искрено се присмиват като са сред техните си хора. Та не всичко, което блести е злато. Най-често е китайска дрънкулка, която като я купиш задлъжняваш към Китай.

А най ме кефи Арденската операция. Там децата на хитлер, такъв бой бият натовските Англия, Франция и САЩ, че Чърчил моли на колене Сталин, да помага! Страхотен натовски цирк, както сега!

Срещу 7 милиона немци При това ги жертва на собствена територия Няма такъв неграмотник и никога не е имало

Да! За това Путин прави учение! На западняците не може да се вярва! Франция и Англия имат договор с Полша. Германия я напада. Сталин дава две седмици на Англичаните и франция и тогаваа влиза. Хитлер напада вероломно, бед да обяви война! Това показва, че на НАТО, не трябва да се вярва!

А как удобно пропускаш факта, че Сталин с години се моли на запада, да отвори втори фронт срещу Германия, че швабите вече чукат на вратата му в Москва...

Не се моли! Има го в договора! Обаче Сталин помага , ама Чърчил гледа как ще свърши Сталинградската битка! Нали? Подли са западняците, подли! Остави, ама и Наполеон е имал договор за ненападение с Русия, и той напада, щото от всички държави в Европа, само Русия не се присъединява към морската блокада срещу Англия.

А руснаците едни такива мили и добри, а... финландците ги нападнаха, Литва, Латвия и Естония ги нападнаха, Полша ги нападна... ужас, ти казвам... Тая огромна империя с 200 народа в нея, как се е образувала, дявол знае... сигурно, всичките все доброволно са се присъединили... Хич не си прост...

Обаче, САЩ за няколко месеца, не можа да превземе два- три японски острова! Япония се предава, след като Червената армия разбива Квантунгската армия в Манджурия. И сега се изучава в учебниците!

Довело до колосален брой човешки жертви от страна на Русия. Ама героят жуков е казал, че е много по евтино да пуснеш пехотата да настъпи и взриви мините, отколкото да ги чистиш с техника, каквато нямаш

Къде бе в Манджурия? Я се скрий! Всичко става без жертви! За това се изучава в учебниците!

Съветски съюз: 9780 убити 911 изчезнали 19 562 ранени 300+ унищожени танка Мдааа, какво са за путинофила, някакви си там 10 000 убити и 20 000 ранени. Направо си е без жертви...

Срещу 1 милионна армия! Ха ха ха ха

Ако ще и срещу 5 милиона - дали са жертви. Ти буквално каза, без нито една жертва. Това какво означава? Че си лъжливо путинофилче...

Няма по-нещастна рускиня от мен. На 36 съм, а съпруга ми Путин- на 70. Алчна съм и затова се жертвах.

Нещастната и армия за друго не става

Защото всички читави рускини отдавна се изнесоха, за да работят по магистралите на Запада

Така както те виждам да пишеш, си мисля. че си анално податлив!!! Вярно ли е?

Че обичам да се празня на челото на такива като тебе. Възбужда ме.

дебелото черво ли като чуеш за Русия!!! Не се плаши! Така са всичките американски педали.

Ами да, затова всички се насират, като чуят за Русия. Добре че има памперси, за да не замърсяват природата)