Русия и Украйна са били близо до споразумение за Черно море, но Киев се отметнал в последния момент

С него те щели да урегулират безопасността на корабоплаването с посредничеството на Турция

Обратно в новината

Коментари - Русия и Украйна са били близо до споразумение за Черно море, но Киев се отметнал в последния момент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може Украйна да се е оттеглила случайно. Украйна не прави така. Сигурно Русия и Турция са ги предизвикали да се оттеглят.

Украина военни кораби няма. А не мога да повярвам, че Русия ще тръгне да заплашва безопасността на корабоплаването. Следва, че то е безопасно и без споразумение.

Този дир.бг да не е сборище на миризливи русороби , като гледам коментарите направо фунти на изостаналата кочина на страхливото жуже от кремъл !!!!

Ама въпреки това си принуден да четеш и да дращиш, а? :))

При днешните обстоятелства,Украйна се оказа една фашизирана държава,с един объркан народ и един клоун от киевския цирк,днес президент на тази Руска провинция.

Украйна ще победи , а кочината раша ще загине , това е истината, не ме интересува какво мислят русоробите като теб , и най-добре е да стягаш багажа за москвето !!!

Ужас

Пак МИ6 са се намесили :)

споразумение с хохъл - загубена кауза пращаите ги при бандера...таман сте почнали

Законопроект о мобилизации уже направлен на подпись президенту Владимиру Зеленскому. аиде новата партида от 500 хилки да се гласи...последните...после вече на празна земя - лесно се ходи... кеф ти одеса..кеф ти киев

Че Окраина НЯМА ИЗЛАЗ на Черно море - кви споразумения!

Не си добре с географията подъл ватнико !!!

явно пак някой регулировчик е писал заглавието

Явно работещият в момента като пиколо в 3-звезден лондонски хотел Борис Джонсън отново се е намесил в мирните преговори.

Значи да останат сраженията в които Украйна търпи повече загуби и да се споразумеят да не потапят повече руските гемии. Дошъл им е ума в последния момент.

Всичкото укропитек у крематорск :)

е много ясно, всеки път като стане дума за преговори и мир я Бо Джо ще долети от Лондон, я Макарона от Франция, я Джоуи Би ще звънне от Вашингтон и киевските марионетки изпълняват послушно - да продължават да се бият до последния украинец, ама скоро май ще останат и без излаз на Черно море

Англичаните ги усетили и "Киев се отметнал".

Дир, защо не пишете какво е било предложението? Цитирате някакви анонимни източници, някой, някога, нещо...И освен това, да се отметнеш значи да си се съгласил, а след това да направиш обратното! Но за вас е важно да поддържате групичката руски агентчета във форума, за да не губят инерция. Инак, руското предложение е ясно: Крим се остава наш, не ни атакувайте корабите, пък ние ще ви даваме коридори за ваши морски съдове, е, когато разрешим!

Каза ли са им да се отметнат

Сина на главнокомандващия ВСУ Александър Сирски, подкрепя Русия и иска да получи руско гражданство…

Нормално, те са руснаци

Theodore Alexander

Истинските руснаци са украинците , а в москвето са русомонголи !!!!

Киев не са се отметнали а са следвали заповедта за преговорите с Русия т.е. Не да водят преговори с Русия а да будалкат Русия че водят преговори с нея

украинците преговарят само когато искат да спрат руско настъпление... явно този път руснаците не са спрели огъня, така като правеха досега, така че украинците са решили да си я карат както досега.

Точно тогаво британската орка Камерън се мотаеше наоколо.

Те се бяха споразумели и да не се нападат, пък виждаме какво стана...

Тва пък от къде го измисли?! Украйна още от 1992 година окупира рим и Севастопол, през 2008-а година се опита да изхърли Русия от Азовско море, като изби сума ти и руски рибари и граничари, амеждувреммено специално изпратени в Грузия украински военни части помагаха на Саакашвили за да нападне руските войници в жна Осетия... тъй че беше въпрос на време Украйна да се издъни... и товастана на 21 Февруари, 2023, когато Украйна започна да обстрелва Ростовската област на руската федерация.

Никакво споразумение с орките.

сега и Русия ще се оттегли от споразумението за създаване на държавата Украйна на територията на бившата УССР и проблемът ще се реши;)