Русия и Беларус планират военно учение на границата с Украйна

Тренировъчните бойни действия ще бъдат проведенио в "средносрочна перспектива"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

освен и ние с НАТО да проведем военно учение на границата с руската империя.

Смешник! Къде ви е армията бе пундек?

Учението е за да се разясни на белоруските войски на коя страна ще участват при евентуален конфликт.

Войната, на която и викат конфликт си я има. И в нея гинат украинци и руснаци. Въпрос на не много време е Беларус да бъде нападната от РФ. Просто народът там ще изхвърли "Батя" и руските му подлоги и Русия в нея ще открие следващата заплаха.

се записаха в армията на САЩ за да си сменят пола безплатно. После на заден ход ще нападат Русия

САЩ ще се бори против Русия до последният украйнец. Сърбия ще се бори срещу България до последният македонец.

до последния македонец

България ще се защитава. До последния македонски автобус. На нейна територия.

Лудите говеда от тази треторазрядна кочина Америка пак се опитват да подпалят фитила на войната в Европа! Но ми е чудно кой ще воюва за техните интереси? Британските телета са твърде страхливи, германците не са идиоти и нямат никакво намерение да умират за чуждите интереси на Краварника, франсетата, испанците италианците още по малко! Единствените които остават по умирането в НАТО са шляхтите поляците и прибалтийските мръшляци които не стават за чеп за зеле! Ако искат да насолят краварите и да победят ще трябва сами да се сбият с руснаците, за което не им стиска и от което пълнят гащите! Кравите никога не се бият с някой който не е поне 100 пъти по слаб от тях...А дори тогава го отнасят яко както с виетнамците, афганистанците корейците и т.н!Факти!

са монтирани. Обявете война на Русия бе хибридаджии,защо квичите от страх

Каква Куба бе? Отдавна ви изхвърлиха от там!!!

"Москва отрича да планира подобно нещо" На Москва "може" да се вярва! 04 март 2014 Путин: Русия не е изпращала войски в Крим "Хората с униформи без отличителни знаци в Крим са местни милиции, а не руски войници. "Всеки може да си купи каквато униформа иска, а и такива униформи има в много бивши съветски републики", отговори Путин на въпрос защо униформите им приличат много на руски" 28 март 2014 Путин: В Крим демонстрирахме мъжеството на руската армия "Руският президент похвали в петък армията за мъжеството, проявено при завземането на украинския полуостров Крим, което според него разкрило качествено новите й възможности." 28 март 2014 Русия гневно отрече да трупа войски. „Русия разкритикува твърденията, че е струпала войски по границата си с Украйна… В тази връзка руското външно министерство посочи, че за да правят подобни изявления, западните лидери са или зле информирани, или злонамерени“. 18 април 2014 Русия потвърди че трупа войски по границата с Украйна. „Дмитрий Песков за пръв път потвърди официално, че Русия е разположила войски… близо до границата с Украйна заради кризата.

Когато мангалът Колин Пауъл размахваше шише с пясък и го обяви за хим.оръжир на Садам От този момент само шизофреник може да вярва на вонеешите говеда

"Руският президент похвали в петък армията за мъжеството, проявено "Руският президент похвали в петък армията за мъжеството, проявено при завземането на украинския полуостров Крим,,, е па точно така е казал Путин - при завземането на украинския полуостров Крим? мноо си тъпо говедо ве..ббхахаха

защото в границите си правят учения. Вие западни мръсници излъгахте Горбачов който изведе руската войска от Германия Буш и Кол обявиха че източна граница на НАТО е източната граница на Германия.Американците останаха в окупираната с 37 бази Германия Купихте продажната върхушка на Изт.Евриоа която вкара народите без референдум в НАТО. Кой търсите на границите с Русия бе хибеидаджии! Трябват ви без пари руските богатства? Елцин ви ги даде но Путин е патриот и без пари не дава. Той ще ви еве майката

Скрий се бе руснак! Проблемите на Русия със САЩ изобщо не ни интересуват нас Българите! Ходи си обратно в Сибир

И това ми го казва човек, който не знае, дали баба му и дядо му не са били узбеки, татари, башкири, казахи, чуваши, чеченци... все "славянски" народи!

Амчи Запада що толкоз се пуаши от няколко Армати дето не палят, и самолети- анимация ??? Много бъзлив тоз Запад бе!

Тъ-пите рашистки тролчета повтарят кремлинските опорки, че хибридните окупатори дрънкат празни оръжия на собствена територия. И го правят за жълти копейки, предавайки Майка България! Такива под-логи са национални предатели!

Амчи тебе кво те е страх от празни оръжия ??

Го западна урво

Ние, българите сме с Русия

Хората имат армия, имат мотивация и провеждат военни учения на собствена територия. Съюзът между РФ и Беларус укрепва все повече. Същевременно РФ провежда съвместни учения и с Китай

И Русия и Беларус са до Украйна и там ще провеждат военни Учения , САЩ където и е кеф там провежда ! Като чувам ще има база на САЩ до Варна и ставаме потенциалена точка за ракетни атаки от страна на Русия , колкото и дв крещим че сме с Русия !

Те ако искат да нападнат ще пренесат войските по въздушен път по предварителен план. В момент когато на Запад нищо не очакват. Така изненадата ще е пълна - концентрация на войски на Западната украинска граница докарани по въздушен път, блокада на украинските брегове откъм Крим и настъпление вече от всички страни към Украйна. Което неминуемо ще стане, по интересното е защо досега не е станало. И отговорът е, че руснаците не са наглосаксонски хищници и искат да прикоткат Украйна към тях. Впрочем американците бяха готови да нападнат Куба при аналогични обстоятелства без изобщо да държат сметка за цената. Разчитайки че там има само няколко руски ПВО батальона, дивизия в най-лошия случай. И бяха пратили флота си да спре руските кораби като наричаха това карантина

В РФ вече се шегуват с това "нападение".... даже и вицове се появиха: Добре, че от Киев обявиха сроковете за нападението, че да може руското МО да го вмести в графика си с планираните дейности! :))))

На чия територия са ученията? Все си мисля че, на собствената си територия могат да си правят каквото си поискат.

Руските окупатори са добре дошли само в Карлуково, където ти и другите приятели на Русия стоите вързани в карцера, бедни ми крети

И русия, и Беларус са като плюнки пред нато

Май не си много в час?

Каквото повикало, такова се обадило. Нищо хубаво за нас. Руснаците са си у тях, другите ...

Са си като у тях И това трябва да се промени и да се махнат

Руснаците са добре дошли в България, все пак два пъти са ни освобождавали. По-скоро вие си обирайте парцалите и марш при американските си господари, както го направиха и афганистанските отрепки.

Гебеец първо мнозинство в парламента на разни Атаки и Вързаждания, после казвай кой е добре дошъл. Дотогава айде по скромно.

Тази зима ще нападнат Украйна и това ще бъде края на Русия такава каквато я познаваме...Лошото е, че Европа ще се напълни с емигранти...Вова ще довърши делото на Ленин/Сталин и от Русия ще възникнат 10-тина нови държави....

А дано стане, отдавна е дошло времето братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

И да те нафака по братски, та да ти дойде умът в главата

Мачкай Вова, джендър демократичната сган!

Твоя вова и той е преоблечен джендър.Да не мислиш ,че това е оригинала?

Те поне си правят обученията в границите на страната си. Ами на американците като границата е чак на друг континент що дирят в Черно море?

Черно море е на НАТО. Огромната част от акваторията е на натовски държави, или техни съюзници. Какво точно не разбираш? Защо кораб на НАТО е в море на НАТО?

Такава държава НАТО аз не знам, за разлика от джендърите, които измислиха и доста полове.

Аз не знам такава държава, ама там си измислиха крадлив и несменяем цар като Путин с лакей лукашенко

А НАТО на кой е?

Два дебила это сила…