Русия: Хибридната война, за която САЩ ползват Украйна, ще завърши с унижение като във Виетнам

Мария Захарова заяви, че украинците "насила са карани да бъдат избивани като "пушечно месо", но САЩ вече не залагат на украинска победа срещу Русия"

Обратно в новината

Коментари - Русия: Хибридната война, за която САЩ ползват Украйна, ще завърши с унижение като във Виетнам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пияна пача!

Троляк квичи ама кррвана си върви! Украйна ще рзцепи рашка говняшка на по малки свинеферми. Стойна си го е казала, че рашка ще бъде унижена и после дълги ще си кротува. Нали не очаквате, че когато целия нормален свят е против теб то просийците ще са добре. Няма как това да се случи. Блатото се увеличава и ще погълне и вова и захарова. Чудя се кога руските пияндета ще се събудят и ще си оправят кочината

Руслямската пропаганда внушава на руските примати, обитатели на педерацията, че за нещастният им животец е виновна Америка и Запада, подобно на суеверията на нашите лековерни русофилистични добитъци, които вярват в същата пропаганда, как България е на последни места по показатели икономика, демография и т.н., за което е виновна, видиш ли .... демокрацията ...

НРБ съществуваше единствено и само 2млн кашика да се опитат да спрат турците и гърците. 25% от БВП на НРБ отиваше за оръжията, с които да мрем в името на Раша. АЕЦа си го платихме, но ни го построиха с идеята да го гръмнат когато ни размажат турчилята и НАТО

Само ще напомня, че за 140 години от съществуването на Третата българска държава, Турция НЕ НИ Е нападнала НИТО ВЕДНЪЖ, за разлика от просташка пРоссия, която ни е нападнала НЯКОЛКО пъти, и ни е ограбвала, и е безчинствала .... и т.н. !!!

Абсолютно точно!!!

Ама нали Мосю ПутЕ трябвало да денацифицира нещо си и целите?!? не били постигнати още? Е, САЩ просто пращат оръжия да спрат лудостта му

Спасителният безаналогов кораб "Комуна" е глътнал вода в Севастопол.

е права - те американците са свикнали с униженията, те тъй му викат демократично волеизлиание

Само да не завърши с унищожение като в - Ливонска война война 1558- 1583 г. - Руско- османската война 1710- 1713 г. - Кримската война 1853- 1856 г. - Първата Световна война 1914- 1918 г. - Афганистан 1979- 1989 г.

Русия и Турция водят 13 войни от които Турция печели 2 (тези които си цитирал) Първата световна война я печелят Русия със съюзниците. от Афганистан си тръгнаха като победители ако не знаеш и след тях протежето им управлява още 2 години. Четете я тая история и да я подменяте то тя е една.

Доста история съм чел, от теб за пръв път научавам, че Русия "печели" ПСВ. Брест-Литовски мирен договор, положението на Полша, Финландия и прибалтийския регион, нещо да кажеш? Изгубени 1 милион кв.км земя и 1/3 от населението. Е%ем ти спечелената война, не смея да си помисля какво щеше да бъде, ако Русия беше изгубила :)))

Само не преувеличавай! Руско- османските войни са 12, от които Русия губи 5!

Чети повече бе каун. Просия първата свтовна капитулира, а съюзниците я печелят. Втората световна САЩ им пращат оръжия иначе сега просия нямаше да има както и други европейски страни освен германия. Па чети ги малко тез подробности и не възхвалявай помийната яма просия

Че така си се захвалил с турските войни. Явно си лапач на турски резани чурки

Само да не завърши с унищожение като в Афганистан 1989 г.

Има само едно малък проблем, и той е че САЩ ги боли фара и за Виетнам и за Усраина :( Важно е те да са си добре.

"САЩ вече не залагат на украинска победа срещу Русия" Ами те още от преди "контранастъплението" не залагат на победа. Искат единствено повече жертви, и от двете страни. Колкото по-рано украинците осъзнаят този факт, толкова по-добре за тях.

Във Виетнам САЩ изгубиха 50000 войника но либерал - демокраДската система оцеля и се разви. В Украина САЩ до сега нямат и 1000 войника убити. Но след като загубят схемата им за ограбване на света ще се окаже пред най-сериозното си изпитание. Може и да се срине, завинаги.

За разлика от Виетнам и Афганистан сега американците няма нужда да измират Тука вие новоимерските русодебили вършите работата и затова провала може да бъде само ваш Американците и Европа и всички цивилизовани страни само помагат на украинчетата да ви избиват повечко и си развиват военната промишленост на ваш гръб поняли ? А всъщност самия факт че украинцита са готови да измрат а не да са ви васали полазва че за нищо не ставате Поняли ?

Ами за нищо не става руският боклук. От 1917г. само паразитират върху човешката цивилизация!!! Няма по гнусно подобие на държава от руслямската педерация!

То и тебе макя ти те е събирала с лъжичка от килима, ама ей го на, сега сереш мозък тук...

Всяка крава да си знае гьола! И да си мучи само от него...

Във Виетнам се биха американци и се унижиха. В Украйна се бият руснаци и в момента се унижават.

Американците във Виетнам се биха като гости. Дори ги приемаха за агресови. Русия във върнатите им територии се отбеаняват. Няма нищо унизително когато те нападнат да се отбраняваш. А най.логично е ако има свестни хора и да им се помогне. Ако аз те нападна с банда в дома ти и ти си съм и се отбраняваш и аз все пак доминирам, това не те унижава. Осъдително е когато кибиците гледат и не ти помагат.

Как сте, как сте български роби? Роби на САЩ, Сороса, НАТОто и ЕС? Добре ли ви е? Добре ли ви евтаназират и геноцидират с вашите масови мизерни месечни заплати от порядъка на 933-1500/1600 лева максимум?? При цени на всичко и особено на хранителните стоки 5 пъти над цените в най-скъпите държави като Люксембург, Норвегия и Швейцария. Да ама там поне хората вземат прилични заплати и имат добри доходи. А вие, роби? Вие с вашите смешни, жалки африкански заплати... Впрочем и в африканските държави вече имат по-високи заплати и доходи от вас! А вас ви е страх да гъкнете насрани от страх и ужас! Страх ви е да грабнете сопите, тоягите, коловете, мотиките и лопатите и да излезете по улиците, за да размажете кухите, крадливи кратуни на тези, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка до смъртта и гробищата! Неслучайно днес в умираща колониална България най-печелившите бизнеси са точно САМО 2(два): погребално-гробарските услуги и бизнеса с бързите кредити и мутро-ченгеджийските заложни къщи. Една шепа бандити, крадци и мизерници си откраднаха и приватизираха за лични нужни цяла една държава, а вие, идиоти такива, още не можете да проумеете и разберете какво става вече 35 години! Чакате тези същите продажни изроди да ви оправят. Е, хубаво ви оправиха - одраха ви дори вече до под кокал, смъкнаха и душите ви! Откраднаха живота и мечтите ви и ви докараха колективно до гробищата! Ама почакайте още съвсем малко - като гръмне АЕЦа с това несертифицирано ядрено гориво, непригодно за ВВЕР-реакторите. Ще светите като ЛЕД-крушки! И се оправяйте после сами и както намерите за добре. Щото същите тези бандити, които ви докараха до гробищата, ще си бият камшика и кой откъде е - по екзотичните острови с окрадените милиони и милиарди! Пари откраднати от всички вас!!! Стойте си там в лайната, робството и мизерията и бъдете щастливи! Роби!

По-въпроса за горивото обаче преиграваш с антиамериканската пропаганда. То е обеднено и де факто няма никаква опасност за хората, ако не стане авария (Не дай Боже.) Но стане ли авария (да пази Господ) и сертифицирано да е е все едно. Проблемът с АЕЦ не е в горивото. Това е екологично най-чистата енергия. Проблемът е със замърсяванията от минното дело за добив на уран. Като замърсяването не е от самия уран, а от тежките метали. Така че там площта не може да се ползва за селско стопанство, например.

Да ни папкаш акото русоробе

Нахуиник по добре с 1000$ отколкото с 6000 рубли в Рашка .ти смятай катърски.

Прав си бате, много си прав.... 100000+++++++

Русия ще победи в тази война.Жалко за жертвите които ще дадат и двете страни.

Да предположим! Как според вас изглежда тази победа. Накратко!

тая пияна шлюха пак е наговорила 1 тон лъжи да не забравяме че само 3 дни преди бруталното нахлуване на москалския отпадък в Украйна тя каза "само луд би си помислиш че русия ще влезе в Украйна"

Обръщам пак внимание на фактите. 21.02.2015 ООН са признали Донбас за отцепена и независима от Улрайна територия. Русия никога не са навлизали в Украйна. Но икрайна са разполагали тежка военна техника на граничния пубкт на Донецк, което е агресия.

Мазна лъжа. Суверинитета на Украйна е признат на международно ниво от ООН и от Русия включително :)))

На 1 март 2014 г. заместник-генералният секретар на ООН Ян Елиасон заявява на брифинг, че Бан е "повторил призива си за пълно зачитане и запазване на независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна".

Съветът за сигурност на ООН (Резолюция 2022) като Минск 2 (17.02.2015 г.) (вижте резолюциите и решенията на Съвета за сигурност на ООН от 1 август 2014 г. до 31 юли 2015 г. Документ ср2202. Изпиши документа с латинска транскрипция. Не ми постват постинг с латински букви в дир-а.

На 2 май 2014 г. той призова "всички страни да зачитат изцяло суверенитета и териториалната цялост на Украйна". На 3 май 2014 г. Бан подчертава , според съобщение за пресата, "необходимостта всички да зачитат изцяло единството, суверенитета и териториалната цялост на Украйна".

До Хехех 1. Става дума за Донбас. Не за Украйна. 2. 2018 в бундестага имаше доклад за украинския фашизъм. Каза се, че фашизъм никога не си е отивал сам. И че Германия трябва да вземе мерки против фашизма в Украйна. Депутатите ръкопляскаха до един. САЩ забрани всяко движение по темета след това. 3. Всичко това е интрига, която цели да спре ресурсите на европейската индустрия, да скапе икономиката на ЕС, като САЩ я ограбят. Сега плащанме тройна цена за газ на САЩ, а милиадни европейски фирми бягат в САЩ, за да оцелеят от енергийната креиза, в която САЩ вкараха ЕС. Целта е да отворят работни места в САЩ и да плащат данъци там, което е големият коз на Байдън за изборите. Но за сметка на ЕС, вкл. и на България, която е вързана за ЕС. За САЩ днес ЕС е мрежа за шарани. И искат да влязат още шарани. ЕС никога не е приемала страни безразборно, а денс подритват да вземат РСМакедния и Украйна - САЩ го иска, защото са безогледни мошеници, крадци и по това, което правят - убийци. Украинцките нацисти и отчасти народът на Украйна е само прокси на интригите и икономическите интерси на САЩ. Време е да сменим политиците, окито допуснаха това да се случи. Урсула е главната к_чка на САЩ. И неонацистка по методите, които рилага в до тогава мнго демократична ЕС, а вече ЕС неофашизиран от нея и съратниците й.

През май 2015 г. генералният секретар е в Киев по повод честването на 70-годишнината от края на Втората световна война. "Организацията на обединените нации и Украйна са силни партньори: Украйна е член-основател на Организацията на обединените нации и е независима от 24 години", казва Бан тогава.

Обърни внимание на датите в постинга ми по-горе. Това са последните решения. Както виждаш последното е от 2015 година. То е актуално. Следователно към 24.02.2024 Русия де юре не е навлизала в Украинска територия, а е помагала с военна помощ на призната за независима територия наречена ДНР и ЛНР. Де факто и де юре конфликтът до референдумите миналата година е конфликт между Украйна и ДНР и ЛНР. ДНР и ЛНР като независими територии имат право да се присъединяват към съюзи. Така цех Украйна нямат никакви права и претенции към тези територии след Минск 2 и посочените дати на документите на ООН.

Много лъжат тия руски тролове бе :)

Чаааааааааааааакаме да покажеш къде "ООН са признали Донбас за отцепена и независима от Улрайна територия. Пейстни-ни текста от резолюцията от 2015. ;- )

Както беше казал някой навремето. “Може и да нямам достатъчно сили и възможности за победа, може и да ме победиш. Но ще те накарам да помниш завинаги, че си воювал с мен ! “. Какъвто и да е изхода от войната, Русия ще бъде изтормозена и изцедена икономически, с огромни загуби на млади трудоспособни мъже, и изолирана от по-голямата част от цивилизованият свят Докато на Украйна ще бъде помогнато за пълното и възстановяване, и ще бъде приета във всички международни организации в които има желание да членува.

Познавайки манталитета на егоистичния западняк...няма безвъзмездна помощ при тях. Това е борба за територия която те водят извесно как. Питай индианците в Америка и те ще ти кажат как стоят нещата с инвестициите.

Помощта идва когато е дошло времето да дойде. Жабата трябва да се подгравя бавно, за да не се усети и изкочи. Фронта вече не е в Украйна. Няма спасение срещу нисколетящи дронове управлявани от изкуствен интелект, те избягват ПВО. Бензиностанцията ще гори! Няма жив човек по улиците на Белгород, работи се сега върху следващи важни цели навътре. Блядовете в Украйна дават фира през деня от рояци украински дронове, през нощта Баба Яга ги чисти методично. Въпрос на Време е кога ще започне бързия и унизителен разпад на Блатная.

Съдбата на Украйна след американските помощи ще е тази на Германия: Тук се говори всякакъв език, но не и немски; яде се вякаква храна от цял свят, но не и немска; има всякави стоки но маде ин Джермани са вече сериозно свити. Една мулти-етнически населена територия. Много е важно когато се изтощи Украйна и рухне (частта на запад от Днепър) с какво като етрнически групи ще се засели. От това ще зависи и диалога с тях.

ах, шугър маша отново няма връзка с действителността, значи някой насила ги кара украинците да ги избиват?а кой ги избива?американците?брей, не знаех, че американците са нападнали украйна, ама все пак същата тая нали каза, че само ненормален може да повярва, че те ще нападат украинските си братя... колкото до виетнам - американците загубиха войната заради общественото мнение и реакцията на политиците в америка, не заради американските военни.

Погледни ДНК анализът ан Украйна и Русия. Славянски народи като всички нас, но не братя. А ако те са братя то всички до Чехия сме братя и сестри.

Захарова, вижте ситуацията каква е. Мисля, че не греша. Това не е хибридна война срещу вас. Основният проблем е, че в тези територии на Запад от Днепър имате наляти много инвестиции през последните 100 години. С финансирането се цели напълно изтощение на Украйна до степен на пълна финансова зависимост от Западни (Американски главно) инвестиции.Така се заличава цялата култура, и спомен за Русия а така също и влияние. Поради тази причина мисля, че трябва да настоявате за напълно признаване на върнатите ви земи, но и за 100 процентно влияние на тези области до Днепър (на изток) а както и инвестиционни привиледии. На първо място там трябва да се говори руски и обучението да е на руски език. Така се обособява територия наподобяваща Кърджали в България. Област, заселена изцяло от турци, но с обучение на турски, телевизия на турски, собствена партия и т.н. Държава в Държавата която само формално е част от БГ територия. Така трябва да са земите до Денепър за вас. Руски земи, заселени с руснаци предимно, с обучение на руски, руски инфраструктурни инвестиции и права на ползване и т.н. Формално Държавната ви граница е до върнатите земи, а не формално Днепър е естестверна граница. Това не може да се постигне за момета силово (не трябва), защото бъдещето ви е като основна част от единен Евразийски съюз. Де фактно вие с нищо не сте нарушили правата на Европейските народи и не трябва да бъдете съдени. Имате същата политика както и контонентална Европа. Всеки си е в Държавата. Така и вие: Имате претенции към изконни руски земи населвани с руснаци, които при това желаят да са част от РФ. Самите Европейци не могат да разчитат дълго на Щатите именно поради тази корена разлика в политиката им. Те (американска политика) унищожават доместното население и заселват пришълци. Но, в момента Европа като носител на цивилизацията и културата не може и да отдели толкова срества за отбрана че да конкурира Щатите.

Вчера, Конгреса одобри $95 млрд за Украйна. Какво отказване, какви 5 лева?

Права е жената. Виетнам или Афганистан 2 - тъпия нашественик си тръгва насран....

Виетнамците набиха и Китай ;)

САЩ бе във Виетнам с МАНДАТ на ООН. Но избора бе на САЩ, да изостави Виетнам и да откъсне Китай от СССР. Заради САЩ, днес Сибирь е суровинен придатък и заден двор на Китай. А Виетнам днес е поредното АЗИАТСКО ИКОНОМИЧЕСКО ТИГЪРЧЕ.

Аз съм съвременник на тази Сцена, как в Сайгон, от Чантията на Американското Посолство излита Последния До Дупка Препълнен Американски Хеликоптер с подаващи се крака от него. Това НЕ Може ДА СЕ ЗАБРАВИ.

А помниш ли как умре СССР ?

Последен напуска Виетнам майор от авиацията. В последният момент качва семейството си с 4 деца на "Чесна" и лети в океана препълнен с американски кораби. Прави опит да кацне на самолетоносач, но пистата е пълна с хеликоптери. Пуска бележка, че горивото му свършва. Тогава ПЪРВИЯТ ЧЕРЕН КАПАТАН на самолетоносач в САЩ дава заповед: Хелиптерите в морето! Днес двата сина на виетнамския герой са генерали от американската армия. Двете му дъщери са висши служители в американската администрация. Те са по-американци от всеки бял или черен преселник в САЩ.

Има много голяма част от руското население, включително Путин и Захарова, които в действителност не могат да повярват, че хората (в частност украинците) са готови да дадат живота си за независимост и свобода без някаква външна намеса. В крайна сметка, Путин като част от КГБ точно с това се е занимавал през 70те / 80те - да обединява хората на Запад срещу демократичните им правителства. Най-смешното е, че Украйна реално имат нужда от Запада, а Запада не само че се мотае да им помогне, но и дори когато им помага, е с мижави средства.

Руските оръжия си гърмят, ей така просто за забавление, насам - натам, и изведнъж гадните американци карат обикновени украинци да на мястото на стрелбата и ги убиват. Защо гадовете ги карат да стоят на украинска земя и да загиват?!?

пред конгреса : "" господи, благослови америка !!" = ха ха ха !

Западняците искат да изорат неораната плодородна нива Русия, но Путин пази несметните природни богатства.

а на земята ! . ако не са тези "богатства" от земята , блядовете още щяха да са по дърветата !

това на снимката мъж ли е?

Не, варненец е.

Белите Шапки трябва да избият Драко-рептилите и всичко ще се оправи...

Тъпанар

Основна тактика на кремълската пропаганда е да обивняват другите в собствените си грехове. Е кухите червени манерки кълват ли, кълват...

Петродолара гушне ли букета - гушва го и печатницата ...! И войните по Света спират ...

В работническо дело ли го прочете?

излъчва физическа нечистоплътност ! 100% мирише ужасно !

тя да не е като майка ти ???

а12 мутрафоня го е изсрал

Мария Захарова заяви, че украинците "насила са карани да бъдат избивани като "пушечно месо" =========== кой ги избива ? уса или просия ? . кой стреля по тях ? кой разрушава ? кой унищожава ? кой граби? кой убива ? . вие, москалите ! . изтегли се от украйна .... и всичко за всички ще приключи!

Точно така! Трябва да се изтеглят всички чуждестранни наемници,военни инструктори и СВО-то спира

СВО-то се осра

2017 година Кнесета в Израел обяви Джордж Сорос за заплаха за сигурността на държавата и има доживотна забрана за влизане в страната !!! Защо ли ???

Пълно унижение на САЩ и пълна победа на СССР беше постгнато в Виетнам!

И къде го сега СССР

в афганистан ваз ви ебаха , като маче у дирек !

Ако не принудят зеления кретен да започне мирни преговори, колкото и нули да пишат след цифрата за помощ, скоро няма да има кой да използва помощта. А този действа в името на парите, сигурно също и от страх, на накратко избива народа си не по-зле от кремълския идиот. Въпросът не е ще спечели ли Русия, а, както го каза Тръмп - да спрат да умират, да спрат да се избиват. Никой не може да спечели войната - нито Киев, нито Кремъл. То и двете са диктатури. Как си представят продажниците Украйна да "спечели войната"? Няма такъв начин.

Няма начин кон да пише

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 82260 прочита 32 коментара Автор: БЛИЦ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Статията я има,още не свалена... Това е истината !!!!!

Шилo

Това ли истината бе, вата? Коя истина, на късопишещите ли?

Покажи какво си написал на лекуващия те психиатър !!! Трябва да ти увеличи дозата,или да ти предпише по-силни медикаменти ...

Ти гледай да не стане като вашето осиране в Афганистан!

Вече 2 години има Специална,Военна операция в Украйна. Защо козяшко-соросоидната сган не заминава да се бие с руснаците,а повръща по форумите ???

Шилo

А ти, вата малоумна, какво още правиш тука, ами не отидеш да помагаш в 3-дневната операция по превземането на Киев?

КОЙ си ти,за да кажеш това бе,травестит ??? Нека да излезе Кенет Мартън по телевизията и да обяви официално,че няма да ви пази и.....ще видиме.....

Тия 3 дни видите ли вече 2 години били хахахахахахаха

Я люблю Маша ,макар и Безцицевая,макар и да пие като смок водка,но е говорител на любимият ми диктатор

А за нас ще завърши с нов народен съд, Белене и лопати в главите на шорошпийте.

И публично изтричане на псевдопатриотичните путьовци

Ще видим ,манго.

Как завърши войната на СССР с Афганистан 1979-1989г.?

В Афганистан руснаците бяха 10 години...сами срещу цялата ислямиска паплач въоръжавана от американците... И се изтеглиха със оръжието и знамената си... дори и оставиха марионетката си Наджибула да управлява още 2,3 години... докато алкохолика Елцин не му спря военната помощ... Едни други бяха в Афганистан не 10 а 20 години...Никой не им пречи...че даже и цялото НАТО впрегнаха да им помага... И избягаха зарязвайки оръжие за десетки милиарди...а ренегатите им...повярвали в американското могъщество и американската защита... висяха по вратите на излитащите самолети...Схващаш ли разликата!?

Да, срещу непобедимите козари с джапанки и чалми.

500+

Припомни ли си троле!?

Да припомних си,прибраха се с 15000 герои по-малко

Българската академия на науките(БАН) е упълномощена да заяви, че с протокол Номер 0390 от 19.04.2024г единодушно реши като единица мярка за тъпотия и кретенизъм да въведе мерната единица 1 Саб. ( в чест на Венко Сабрутев от ПП). Приема се, че 1 Саб = 1 000 кретени. Единицата мярка влиза в сила от 01.05.2024г. Изпратено е писмо-уведомление за въвеждането на новата мерна единица до Международното бюро по мерки и теглилки в Париж, Франция.

Аве сопол,какво общо тая дрисня със статията?

ще гледаме пълни памперси върху Боинг връщащи се при Бай пън.

Като във Виетнам е добрият вариант. Лошият е пълно унищожение.

Да е лош :)

Заради една извратена върхушка ще загинат милиони невинни хора. Не виждам нищо хубаво в това. А не е и казано, че на нас ще ни се размине

Аналогиите са и неправилни на тая мисирка. В Афганистан и Виетнам общото беше че народът в голямата му част очевидно не желаеше това което му носят от САЩ, както между другото и от СССР като говорим за Афганистан или от Китай като говорим за Виетнам. И резултата е че не успяха. Сега в Украйна не искат това което им готвят от Кремъл и това се видя и на не едни демократични избори и при мобилизацията срещу нашественика. Така че ситуацията е като с помощта на САЩ срещу хитлерофашизма която се увенча с успех. Сега е помощ срещу путлерофашизма и ако е достатъчно присърце няма причина да мислим, че няма да се увенчае с успех.

Самохипноза!?

Но да...галицииците не искат Кремъл....няма и да ги закачат... Да се оправят с щляхтата...Лвов е тяхен и без това

Защо тикви като теб си мислят, че разбират много? Нито с Виетнам си наясно, нито с Афганистан, камо ли с Украйна! Да не говорим, че си личи, че и от САЩ, хал хабер си нямаш... Ама лошо няма, имаш си мнение и го изразяваш.

Вземи да ни осветлиш бе далечен мъдрецо. Или мислиш че отдалеч ако се надуеш достатъчно никой няма да забележи че си кух?

Тоя е от моите тъпанари. Тук се прави на недостъпен ама колко .уя ми е изял )))))))))))))))))))))))))))

И то безплатно...абсолютна тиква е тоя хех )))))))))))))))

Гълтай...

Само че, що ли забраниха изборите в усраина :) Му ха ха ха :)

Не са ги забранили бе. Просто е против правилата на демокрацията да се провеждат при военно положение. Това не ти е Кремъл да правят псевдоизбори и референдуми за параван.

Сега в Украйна някои не искат това, което им готвят от Кремъл, а други искат. Тези които искат и имаха тази възможност, гласуваха на референдуми. Други пък не искат, това което им готвят от Киев (или по-точно казано от Вашингтон и Лондон). Та, ще видим накрая. :)

Ще мислят нова екзотично евакуиране...хеликоптер от покрива на посолството... самолет бързащ да излети дори и с неприбрани колесници и висящи льольовци по тях...

Продължава да ми харесва много аналогията между талибаните и кремълското мракобесие. И съм съгласен че евентуален "мир" под кремълската диктатура ще е вероятно по-страшен от войната в момента. Напоследък и официален Кремъл явно не се свени да го признае.

Ма изтрили са ми поста душко... за това че имат майки а не родител 1 и ще няма геипаради.. закостенялост та дрънка...кат кухата ти кратуна

Ами, воювайте тогава, ние ви подкрепяме :) Ха ха ха :)

Боже, божеее-цял свят ги плюе, а те (братушките) си мислят, че дъжд ги вали. Нагли, прости, кухи, вечно пияни, страхливи, подли и т. н. , разберете бе - цял свят ви мрази вече и за туй нещо бъдете благодарни на малкия, грозен пи..одръп, който се крие в бункера и отвреме-навреме излиза по телевизора и насъсква верните кучета! Едно е сигурно - неговите деца пушки няма да хванат, децата на верните му лакеи-също....за другите - дреме му... палта за раздаване има бол, водка също... Мизерни малоумници!

Къв свят бе малоумник...коите излъга че САЩ и ЕС... хамбургероядците и джендърите са света!?

пффф

Ти сега индийците или китайците предпочиташ от БРИКС? :) Щото руснаците са само 140 милиона и доста от тях са руснаци само по паспорт... :))))

Що...германците колко са... Вица за Юсуф и Хасан дет се чудели тоя кво смешно име има - Гюнтер...чувал ли си го!?

Франсетата от Магреба и индо-паки британчетата!? Русия пак е по добре от тях...място много...разни Хелзински комитетети не признава... които не иска да живее с руснаци - ще живее с мечките в Сибир...

Бих живял с теб, лобов...хех

Мри бе третополов...пълни шепата с хормони и гълтай... представяй си че е на Кирчо..Кокорчо...Тиквонии, Магнитски

Забелязал съм, че колкото пъти Захарова и Песков си отворят устата, Лавров хуква по просия от този и оня, кълнящ се във вечна братска обич. -Който, каквото има, да помогне. с каквото може...

Имаш халюцинации от долнопробната шльокавица, смени пукницата!!!

Ганьо, пак ли си налапал шишето и тормозиш 112?