Русия е вдигнала по тревога изтребител, след като бомбардировачи на САЩ наближили границата ѝ

Те се отклонили от курса си към руската граница, добави министерството на отбраната на РФ

Обратно в новината

Коментари - Русия е вдигнала по тревога изтребител, след като бомбардировачи на САЩ наближили границата ѝ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, изненада! И „пиндосите“ имали ракети!

русия изкарала два москвича на магистралата... Голям смях.

След края на войната Русия ще отвори нов музей на дъното на Черно Море, изложба на бивши кораби предрешени като подводници. Лично Путин ще е екскурзовод, а руски тролчета ще са в ролята на умрелите руски военни..

пРоссия наподобява полу-умряла дръглива кранта, която постоянно прави опити да цвили, но така и не и се отдава ....

Си кочината и копка дупка. Че скоро войната ще е при вас, многознайковци. Не я мисли Русия 5та по покупателна способност, а България на опашката и едно ЖП няма. Скоро и електричество ще проси от много умни като теб.

Тези класации за покупателна способност къде ги чете? Руския статистически институт?

То в Нигерия и Венецуела е по-висока покупателната способност от България, защото са миризливи гета. А Русия е единствената държава извън Африка с епидемия от СПИН. Младите хора в цивилизования свят не знаят какво означава СПИН, а в руската кочина е нещо нормално.

Вдигнала е един изтребител защото толкова са и останали. Корабите на подводници, изтребителите на трактори.

И ракетите свършиха още миналата година...

Над Полша летя баба Яга с метлата .

НАТО те пази. Много те пази. Направо те окепази.

Втора година вече срещу мощното НАТО с перални стрелят, ама оцеляват някак хайванчетата.

Тази т.н. "статия" няма нищо общо нито с естествения, нито с изкуствения интелект.

Голямо писане срещу Русия!!! ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ САЩ И ЕВРОПА ГУБЯТ .КОЛКОТО И ДА ВИ Е НЕПРИЯТНО ТАКА Е ! ВЪРОСА Е ДА ГО ОСЪЗНАЯТ ПО-РАНО ЗАЩОТО ПОСЛЕ ЩЕ ПЛАЧАТ НО ЩЕ Е КЪСНО!

ти продаде нефтохим на блядавете и дефакто ни зароби ! . шибан москал, фалшв седесар, с червена книжка в задният джоб ! . просия отдавна е загубила войната, ама не в този смисъл който влагаш ! . ще я свършим икономически с пълна изолация !

чедо, стига се друса.....

Трай бе амджъказлия....Бг е офшорна зона ако не знаеш имбецилнедоебан....всяка чуждестранна фирма амерканска руска европейска пед...ера..стка каквато и да е плаща плосък корпоративен данък от 10%...ако имат и добра счетоводна къща могат могат дори и да не плащат данъци...всичко е законно ама проооозминдилкатотеб не ги схваща тия работи.....

Т'ва е демократичен бомбардировач Вееееееее ! Ама к'во разбирате Вие от Демокрация ?

2024-03-24 22:57:48 Хех (нерегистриран) Тебе не са те освобождавали помак смешен... ------------ те "асвабадиха" тия "братушки" ? . защо 8 години след "асвабаждението" воюваме с турция срещу тях, когато наистина се опитвмаме да се "освободвим" физически от тяхното "освобожгедние" ? защо, отговаряй боклук ! . теб кога те "освобидах" ? . ти видя ли го "робството" ? . беше ли там по време на "робството" ? . от къде знаеш, че си "българин" а не турче, след като твърдиш, че си бил 500 г "роб", а робите нямат прозиход, нямат история, нямат език, нямат религия ...нямат нищо !? . чакам отговор! . и защо реалната незцависимост която се случва цели 30 години след 3 март, не се харесва от мокалите ? . а за окупацията на 9 семтември ккаво ще кажеш ? какво "освобождение" става тогава, като бяхме съюзник на германния ? . защо е този арьоша в пловдив, като практически няма нито едни бляду, който да пукнал на 9 септември по време на "второто асвабажедние" ! . отговарй , боклук ! . със всички оръжия на нато, от 4 страни - огън !

Тичай към украинската граница, тъпак. Само там ще оцелееш. Продажни отрепки като теб - тука с удоволствие тричаме. И гледай да не се изпуснеш някъде какво нищожество си, че и по пътя има кой да ти смаже представите за род и родина.

че няма да отговориш на нито едни от поставените въпроси ...защото няма как да отговориш на тях, ако не кажеш истината - просия е най-голямият исторически враг на българия !

Братушките ни освободиха на 3.3.78 г. Второто освобождение е от фашизма - на 9.9.44 г Паметниците в Сф и Пд са антифашистки. За останалото ти квичене няма отговори, защото си написал умопобъркващи глупости за робство и т.н. с предпоставката, че някой трябва да го е "видял". Тази твоя предпоставка показва само, че си изключително тъп интелектуално. И езикът ти, боклук например, го доказва отново и отново. И сега, избърши си плюнките и се успокой. С лъжи, плюене и лигавене няма да промениш историческата истина. Между впрочем даже управниците ни - немци и те са отдавали дължимото на Русия, защото наистина е безпрецедентен случай 3.3.

Воюваме срещу тях заради Фердинанд , както сега /може би / ще воюваме пак с тях заради такива като Соломон Паси /защо ли?/ , Тагарев и т.н. И после пак ще се чудим "Що ли ни е мокро на дупето?" !

Единственото спасение от ядрена война е демократите да не направят някоя простотия до изборите, това първо и второ да ги загубят. При спечелване на демократите войната е в кърпа вързана

Дир-а май сте на рубло хранилка.

Ботоксовото джудже пак е напълнило гащите, защото дори то, с мътилката която смята за мозък, е осъзнало че това не са някакви смачкани украинци а добре подготвени пилоти,. А и нека види колко е хубаво да си обект на провокации.

Междувременно терористите бягали към Укрия и позорно треперещи при залавянето си, си признават вината в руския съд…а преди това са изпяли всичко. Абсолютно всичко.

Хахаха, да бе, бягали към укрия, с рено с беларуски номера. Точно към укрия, дето границите се пазят са минирани И ОТ ДВЕТЕ страни! Трябва да са доста тъпи терористи! Като теб!

2024-03-24 22:36:22 Без паника (нерегистриран) Или или или, а може и или…тъпунгери… ------------ имперски боклук ..ако си българин, кажи ми честно и откровено ..ама честно- какво ти пука за москалите ? какви ти пука дали ще продължи да съществува х ибридният им проект от 16-и век "просия" или не ??? . искам да знам - какво ти дреме на теб тая работа !? много ми е интересно да разбера , щото такава "отдаденост" на едни народ, спрямо една измислена "нация" е без аналог в човешкото история ...без аналог ! . самият факт, че ти си толкова "отдаден" ментално на москалите, показва, че имаш някъкъв огромен вътрешен проблем и че хич, ама хич не си "освободен" от никкаво "робство", а си дълбоко , много дълбоко потопен в него !

Как няма да ми пука за хората дето са ни освободили и сега съм тук зарад тях, бре мекере долно??? За кой да ми пука - за американци ли??? Абе де ви копат такива наркотизирани отрепки, бе??? В четадоновата програма??

са те "освободили" ве ? . няма никкаво "освобждание" а много хитро и подло психологическо обсебване ! . като те гледам ....и чета ...хич не си "свободен" ...ама хич ! свобовднит не чества "освобождения" ! . като са те "освободили" що се опитват да ти казват, - какво да правиш, къде да членуваш , какви оръжия да имаш, и т.н.. . кви американци ве ...защо тялма да ти пука за някого другио ? мой много обичаш да си в позицията на "освободен", а значи ...наведен и подчинен ! . със всички оръжия на нато, от 4 страни - огън !

Тебе не са те освобождавали помак смешен... въри носи ибрика на Магнитски а после обслужи и базата...безплатната...

От турско иго, малоумен, безриден, неграмотен, кретен. Не ти отърва, а? Идкаш да си с феса. Ама няма начин. И затова са ти виновни руснаците.

мозък

Да точно така, вие летите до Полша, и ние можем да летим по ръба!

Пиши на украински бе

Кои сте “вие”?

Укропитеците са потопили още два десантни кораба в Черно море.

три

В тази статия за какво се говори последно - за руския изтребител, за американските бомбардировачи, които си били камшика като разбрали, че към тях идва изтребител, който стреля зад хоризонта, за спомените на англичаните от ВСВ или за украинските пилоти, които най-вероятно няма да излетят или няма да се върнат, защото видях клип в който руснаците вече ги чакат с нетърпение. Чудех се ако нашите пилоти се готвят по 2 години в щатите, украинците как ги подготвиха за 4 месеца. Явно не са хора, явно са украинци с македонски корени, защото само тези може да се научат да летят за толкова кратко време.

научили са се толкоз бързо, защото най-дълго се учило приземяването, а то на тях нямало да им трябва...

абе вие да нямате директна връзка с пасоля? Новините от джамахирията край нямат .....

Украйна

Няма да живее…

Щом почна да се вдига по тревога най-бързия и най-тежкия изтребител в света, наближава свалянето на нещо. Миг 31, ама никак не е случайно оръжие. Почват да се изпитват двете страни, кой колко е сериозен. С много тъга , с много жал разбирам , че дните на Украйна са преброени. Демократите и техните подлоги в европа, не позволиха да се спасят от смърт хиляди украинци, в полза на печалбата от оръжейните сделки. Спечелилия изборите в русия вече няма спирачки и повод да се сдържа. За критиците на това което мисля, само ще спомена, че според укипедия има произведени 400 бройки МИГ 31. Дори да са 40 , е смразяващо много.......армагедон.

пффф

Боже, колко страшно! Отивам да си сипя мляко в кухнята, че съм разтърсен, колко е могъща и яка Русия... Направо ми е страшно...

Въпреки иронията, летището където щяха да се позиционират украинските ф16, вече не може да се ползва. Няма страшно , не се страхувай. Аз и не плаша никого, нито съм русофил или американопоклонник. Стар съм да ти се връзвам на приказките, но от вчера нещата са сериозни.

Очаквайте новини за "Ямал" и "Азов". Две нови попълнения за подводния флот на Русия... Шансовете да направят десант на нещо, което изисква повече от 100 човека стават все по-малки и по-малки...

пффф

Опс, Мутрофанова се обади и каза, че ако съберете 20 минуса, само една боя на "Ямал" и е като нов. Ако ги направите 40 и на "Азов" ще му ударят една боя и ще го върнат в строя. Дерзайте, ребята! Всичко е във вашите ръце!!! Не разочаровайте руската наместничка на задунайските територии. :)))

Защо да правят десант като напредват по суша? Десанта е малка експедиционна сила. Безсмислен е за друго освен за специфична задача. Досега имаха кораби и не направиха десант. Отделно имат ВДВ - парашутен десант - ама нема смисъл. Тъпунгери от пропагандата без мисъл и смисъл…

пффф

Аааа, значи тия кораби просто не им трябват и украинците даже им правят услуга като ги отървават от тях... Пък аз мислех. че цялата патаклама е защото искат да имат флот в Черно море и Крим им трябва като база... :))))) Бахти, как съм се объркал. Благодаря, че ми го разясни... Скоро Киев ще пада ли? Един твърдеше, че тая година вече 9 май, парада ще е там. Ти как го чувстваш? :))

Дали им трябват или не, не е от значение. Тъпата ти опорка, че ще има десант е несъстоятелна, защото все още имат достатъчно за да го проведат. Но не го правят. Мачкат по суша. Както направиха и с достъпа до Крим. Айде лягай наркоман. Не ставаш.

че войските не "на нато", а на - англия, франция, германия, полша, швеция, финландия и трите прибалтики ще влязат в украйна ! . междувременнто украйна ще получи от европа и от сащ всичкото най-ново и най-мощно съвременно оръжие ! . приграничните градове на просия с украйна ще бъдат изпепелине така, както са изпепелени градовете на украйна ! (глава 18 както ви е почерпила, почерпете я двойно ....и ще гори в огън ...) . започва обръщалка ..и тя щойде ...от тръмп ! . признаците за нарастващо притеснение на блядовете , виждайки че губят кавказа е организираният майдан в армения,! . започва обръщалка !

Никой не ти вярва, защото от тия войска има единствено САЩ. Останалите имат общо 100 000 ведно със чантаджиите и генералите (които са бая повече от нужното).

Няма да си приказваме. Тогава няма да има кой да ти плаща да спамиш тука.

Хахаха, укрите са се изнервили защото според посшедните сводки на западните разузнавания е паднала политиката да не се атакуват ВИП персони.:) Подоляк, Бъданов, че даже и зеленясълия наркоман са на тезгяха.

пффф

Те в началото Зеленски в Киев го търсаха да го поздравят с предсрочното му пенсиониреане руснаците, нали? :))))

Не само не са го търсили, ами Израел официално призна, че са обещали да не го бият :). Ама ти си поредния троляк без знания, информация, способност за четене с разбиране, но пък с многоредов ексел с опорки :).

пффф

Я дай линк. :)))

Линкове в дира няма, тъпунгер. Заради вас. Щото постоянно олеквате. Ползвай гугъл :).

Скоро всеки ще наближава нечия граница, засегнатият ще вдига изтребители или каквито самолети има, и някой път на някой пилот ще му причернее и нещастието готово. Намесата в чужди войни не води до нищо добро.

Gugnelid

Украинците били избали Ф-16? Айде стига бе, верно ли? Колкот и ние ги избрахме - накараха ни да се откажем от Грипените и да си платим Ф-16-ки, които още не са построени, а Грипените щяха да са на въоръжение преди две години най-малко. Да не говорим, че украинците ще получат Ф-16-ки без да ги плащат, а ние си ги платихме и си летим на делтапланери. Жалка работа...

воскиа на англия , франци, германия, полша, швеция, финландия и трите прибалтики ...ще влязат в украйна! . граничните градове на блядавете с украйна ще бъдат изпепелени! . украйна скоро време ще получи всичко най-мощно което има нато !

Получи го вече. И изгоря. УкроДеБил…

Колко бустерпета си направи бе обезумелия?!

ясно, азиатския ботоксовия мангал трябва да се види победен, отстъпките и дипломацията те я приемат за слабост, на кой му пука всъщност за кочината колкото две Полши население...

Не падайте духом джендъри и соросоиди

Няма да им е за пръв път. Както отиват, още по-бързо бягат. Като им е къса паметта.

"Украйна трябва да победи, вашата победа е наша победа", Чакай сега, кой се бие с Русия - Украйна ли, НАТОто ли, янките ли или Ингилизите. Май стана много пренаселено в тази война, но въпреки това РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ !!!

А според Арестович (бившия укропропагандатор, избягал в САЩ от убийците на наркомана): У терористите заловени за атентата в Крокус са останали достатъчно уши и пръсти за поне 3-4 разпита. Треперете мърши. Като заловен таджик на украинската граница.

под шипковият храст..хахаха

На Мутрофанска кое и е тролското име тука че да я питам нещо важно ?

Тя пък точно с екскременти като теб ще си губи времето...

Ще те светнат.

Група от четири самолета МиГ-31 е в състояние да контролира въздушното пространство с фронтална дължина до 1100 км. Първоначално изтребителят е разработен за прихващане на самолетни крилати ракети

Я, мажоретките кудкудякат. Споко бе - САЩ имат избори - не могат да си позволят смъртта на американци. Още по-малко зарад укри. Айде обратно по мазетата, че скоро иде пицата с кристали. Нощта ще е дълга за вас, отрепки.

Споко краварите са силни само срещу невъоръжени деца по чехли , хутите ги правят на луди от месеци ... видя се колко са гоУеми биячи

Напълнил гащите

Явно муцуната ти е била точно отзад на Путин, щом знаеш...

БУМ! .....майтам бе ! Не се шашкайте !

Звучар копейите знаейки че неизбежното иде и Сащ ще нахлуят в руската кочина скоро !

Те нахлуваха и във Виетнам, Сирия, Югославия, Афганистан... И знаем как завърши всичко. Предсави си да нападнат директно в Русия...

Миг-31 разработен през 1968, започва производство 1979. Тая барака е на повече от 40 години...

Откакто обучените от нато влизат в бой, броя на загиналите украинци ежедневно нарасна с около 500. Горе долу се удвои. Явно добре ги учат.

Знам. Вече това не се брои за новина, но вярно ли е ,че са потопили още два от най големите руски десанти кораба ?

И подводници вече потапят. И всичките ракети пак свалиха. Даже повече от изпратените.

Прави впечатление че днес украинците свалиха по-малко руски ракети и даже ракетите удариха целите си. Промяната беше че смениха преса аташе то на ВВС на Украйна.

Фашистичку Ви майку да поебем https://t.me/rian_ru/237816

Американските бомбардировачи наистина да навлязат в русия . И не само . И пехота и флот и всичко :)))

И аз чакам...да няма прегради до отида до Кремъл...по лично-интимна работа. В София ще оставя на роднините от петорно дестилираната водка от Швейцарския резерв за руската армия като стуигнат до София да има къде да отседнат и какво да пийнат качествено.

Следващия път бомбардировачите на Сащ да влязат в Самая Магучая

ТЕ МОЖЕ И ДА ВЛЯЗАТ, НО НЯМА ДА ИЗЛЯЗАТ!

Деменсията е атакувал София добре че са го върнали...

не бе, тя Русия е агресора.. ФАЩ нямат нищо общо… абе, малоумни евроаналници, представете си руски бомбардировачи да наближаваха границата на ФАЩ, а??

Просия е агресора в случая. Дано САЩ да и пуснат малко бомбардировачи че да ги поставят на мястото им там в дупката. Па ти като се радваш на рашка ходи там бе лайно тъпо

Редовно се случва, около Аляска, ама никой не реве за тая работа.

По. Точно два пъти всяка година от двете страни. Просто да проверят дали другите са задрямали.

Рано или късно Щатите и Русия ще се нагърчат едни други. Дано да не е скоро, или поне да не близките 10-ина години - тогава ще съм умрял и ще ми е през дедовия ;))

всички ще сме умрели ако се награбят.

Точно никога. Преди 50 години и едните и другите с пари, разбраха.. че не е много сигурно, че ще има къде да ги харчат, ако се скарат... Дано, поколенията "наготово" .. са наясно с това.

тези украински пилоти ще умрат научени. не за себе си а за цяла англия. т.е. те ще умрат а англия ще си остане. колко възвишено!

Някои от тези пъти ще е наистина капейки ! Ха пробвайте още някоя ракета да мине през полското пространство :)))

защо през полското? апропо, Полша също има мераци за земята, от която е скърпена УСР. и сега се хапят по гъзот, че не са с Русия. С обща граница...

С това което се случва и това което пишеш че изглеждаш прост

32 руски бомбандировача в момета летят към Киефф - утре ще четем в новините

Бе капейка ? Нали Сащ са най големия им враг уж ? Да не ги е бъз ?

Утре бомбардировачите ще са -32

Че Путьо ще получи инфаркт

Е какво ще направи Русия ? Какво? Видя се как четрима резани урода изтрепаха една концертна зала хора и си тръгнаха, без да дойде и един милиционер

Да опитате и вие от тая отрова. Белкем се научите на човечност. Ма знае ли човек, това вашето си е диагноза. Платена.

Значи ингилизите обучават 60 000 украинци, включително летци, предоставят мангизи, муниции, боеприпаси, оръжия, разузнавателни данни и т.н. Изобщо не водят война срещу Русия, където от Украйна е само терена и пушечното месо, нали?