Русия е предупредила Южна Африка, че арестът на Путин би означавал обявяване на война

Президентът Сирил Рамапоса е подал молба до МНС за освобождаване от задължението РЮА да арестува руския президент. Това ще е вторият път, в който страната няма да се съобрази със заповед на МНС, след като не задържа суданския диктатор Омар Башир

Обратно в новината

Коментари - Русия е предупредила Южна Африка, че арестът на Путин би означавал обявяване на война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сус, бре чернилки, как тъй няма да спазвате световния ред

Няколко вождове на канибалски племена са изразили общо съгласие да опекат путьо на чеверме с банан в задника.

Това не важи,ако арестуват двойник на Путин,а той без съмнение ще е такъв.Оригинала се крие в бункер и няма да стъпи в РЮА. няма никаква логика

Пригожин е истинския лидер на Русия - ще го откриеш на бойното поле, води войските. Джуджа Путин е палячо, който се крие 24/7 и от чужди и от свои.

Тоз негър не го виждам как ще се оправи в Сибир.

Ясно е че няма да бъде арестуван в Южна Африка.

Ясно е. Щом няма да ходи в ЮАР, няма ка да бъде арестуван там.

Казах ли ви, че Путин няма и да помирише ЮАР. Новината вече е факт.

Кой беше ти, калъффф?

дойде ли в България Путин и ще го арестуваме... даже и народен съд ще има.

Ти ли ще го арестували бепедал софииски ? Я виж там го издухай на мъжът си

Щерев ще го задържи с дупе и ще му врътне една свирка.

Значи всички бежанци ги карате в Русия !

Съдът в Крим да издаде запавед за залавяне лидерите на ЕС за съпричастност към извършения терористичен акт на Кримския мост. Да платят на "Вагнер" да ги задържат или.....

Другарко Дърева може ли водка от сутринта!?

Обикновено мразещите някого/нещо са Глупави! Доказано и във времето, и в този чат, и къд ели още не! Тези човекоподобни същества не могат да си изкажат мнението - все едно положителлно или отрицателно, без да обиждат, да се подиграват или заяждат! От тях излиза само злоба и омраза! И съм убеден, че това са фенове на ритнитопоковци, прости бачкатори, чалгари, остр8игани, татуирани и с ниско образование! За Възпитани е Култура и дума не отварям! То е все едно да кажеш, че на Северния полюс косят тревата през седмица, че ставала много висока ... :)

Вие Господине описахте всички русофилистици

Ами да не ходи бе. Това също е обявяване на война, след като са казали какво става ако го предадат.

Мнс …. Смях в залата, нещо като Евровизия

Абе той и Милошевич си мислеше така, ама като го тикнсха в панделата хич не му беше до смях. Та да не стане някоя грешка. Русия се оправи с Украйна та сега ще обявява война на Сульо и Пульо. Всъщност Путьо ще има огромен късмет ако го съдят в Хага. Просто беше прекара остатъка от живота си в луксозна килия, пушейки мемоари. И някой лев може да заработи. Иначе...не знам. Може и да го гръмнат.

Кой ще го гръмне? Някой евротравестит като теб???

Що си си сложил ник KGB? Това е руска служба, ако не го знаеш. СОРОСПИЯ ще те описва съвсем точно.

"Съдът в Хага издаде заповедта за арест на Путин през март, като го обвини в предполагаеми военни престъпления в Украйна. Рамапоса заяви, че не може да оправдае пред южноафриканския народ "поемането на риска от война с Русия". Това казва всичко.

А защо ли дедя Вова трябва да ходи в ЮАР ! ? Има си достатъчно двойници ... Пък и Лавров ще му свърши работата .

Поредната провокация, държава едва крепяща се е принудена да избира между света и война с Русия. Да не бяха го канили.

"Западните съюзници" пак "оказвали натиск", както си пише. ЮАР не е хукнала да арестува никого.

Нали затова са съюзници, ако не им харесва, да се рэазкарат и сближат с пРосия.

добре се развиват в брикс, вече се заплашват едни други с война, то за китай и индия това си е отдавна ясно

България трябва да изпрати наблюдатели на срещата. Да опипаме почвата за евентуално членство в БРИКС.

Дедо ходи се лекувай! Тук, там се намират добри психиатри!!!

:) Първо държави с такива като тебе не ги искат никъде. Втори .. отивай да разузнаеш.. :) Урунгел.

С нетърпение инвазията на Южна Африка. Нежните Вагнерски дупета да направят десант в ЮАР и да пада кекс

С тази молба официално казват на МНС(на САЩ по точно) че няма да я изпълнят. Останалото са приказки подробности.БРИКС вече започва да заявява сериозни интерес.На практика всички в БРикс са недоволни от световния ред и започват промени.

С тази молба официално се делегитимира от Европа у САЩ. А без Европа и САЩ тези чернилки са една голяма нула.

Спокойно, с Русия зад гърба си няма да имат проблем. Дори без да слагам в сметката държави като Китай и Бразилия.

Що си си сложил ник KGB? Това е руска служба, ако не го знаеш. СОРОСПИЯ ще те описва съвсем точно.

Парите на БРИКС са обезпечени със злато! за разлика от Американския долар обезпечен със снмката на умряли президенти.

Това е лъжа. В стил кремълски руско съветски мекерета. Аз не знам кои пари на Брикс са обезпечени със злато. Знам кои не са. Започваме с руската рубла. Тя очевидно не е обезпечена със злато. Самия факт че се срина спрямо другите валути го потвърждава. Индийската рупия със сигурност няма златно обезпечение. Със сигурност и бразилското крузейро няма. Не съм много сигурен за китайския юан, но по скоро няма. Иначе китайците нямаше да пропуснат да се похвалят За ЮАР не знам. Честно си признавам. Но даже рандът да има златно обезпечение няма как да стане официална валута на Брикс. Просто ЮАР са много малка държава в сравнение с Китай и Индия. Пък и с Бразилия и Русия. Тъй че лъжата ти е разкрита.

Балък такъв има депозирано злато от 5те страни членки можеш да провериш в Банката на БРИКС казва се New Development BANK. Новите при на БРИКС ще бъдат обявени на тази среща! президента Рамапоза го каза публчно по новините. Това също може да се првери.

Що си си сложил ник KGB? Това е руска служба, ако не го знаеш. СОРОСПИЯ ще те описва съвсем точно.

РЮА ще се бори с бедността и глада, под страх от война, да не би Русия да ги нападне... То затова Ердоган обърна гръб на Русия, защото знае, че инвестициите идват само от ЕС!!! Та така с Рамапоса...и Южна Африка

Ако Путин иде в ЮАР.По добре да си стои в Рисия.Ина4е западните служби няма да пропуснат да хванат Путин.Абе да му мисли охраната на Путин,как ще го опази.Освен да пратят двойник и да видим тогава какъв цирк,ще стане като го отвлечат

То не е сигурно, че оригиналният Путин е между живите. Някаква кукла на конци.

Белите южноафриканци ще посрещнат Путин като освободител, хахаха!

Белите южноафриканци хич не са глупави. Глупави са чернилките. А най голямата глупост, която направиха е че изгониха белите високообразовани граждани на ЮАР. После се усетиха, ама късно. Първоти присаждане на сърце е направено в ЮАР. От бял лекар, естествено. Те, павианите, освен да искат нещо друго не знаят...

Представяш ли си? По една или друга причина самолетът на Путин каза в Нидерландия, местните го арестуват и слагат в ареста.........Това може да се случи на туткин ден.......Глупаци!

Всъщност, при това ниво на руските самолети, е много трудно да се подбере маршрут от Русия до ЮАР. И ако кацне за презареждане някъде на неподходящи място Путьо може и да го арестуват. Как ще обяви Путьо война на Саудитска Арабия, да речем. Или на Сомалия. Или....Ами де да знам. Всъщност от ареста ли ще обявява война. Или пък с помощта на адвокат. Лошо му се пише на Путьо. И как му треперят гащите...

Само дето ЮАР е доста по-корав орех от Бендери, а единственият начин да ги докопат е да използват ЯО. От друга страна, по-добре там, отколкото в сърцето на Европа.

Не, че ще нападнат ЮАР. А, че ареста на чуждестранен президент е все едно ЮАР не зачита тази държава и обявява война. По тъп си от черния. А как САЩ сплашиха МНС писаха много. Всички си траят на тоя въпрос. Или ще кажете за по-силния е едно, за по-слабия друго. Внимавайте с този начин на мислене. Подвеждащ е към кофти изводи.

Глупости, ЯО...достатъчно е един руски разрушител, въоражен с крилати ракети "Калибър" да се появи на няколкостотин километра от Кейптун.

То това е добре. Само че кой ще пусне руски разрушител до Кейптаун. Как ще излезе през Босфора. А ако излезе как ще мине през Гибралтар или Суецкия канал. А ако рече да дойде от Балтийско море, кой ще го пусне през приливите между Дания, Германия и Швеция. А и да го пуснат как ще се оправи с американските самолетоносачи. Това са мечти на дебили.

Понеже се оправи с Украйна, колко му е да обяви война и на РЮА? Множество мургави руснаци има там за асвабаждаване .

Стои си в Москва и си бомби укропите. Не се занимавай с глупости. Процесите вече са задвижени. САЩ и ЕС бавно и мъчително умират

Това, за САЩ, го слушам още от средата на 70-те. Егати мъчителната смърт, дето трае вече половин век...

Ако се замислиш и САЩ не са това, което са били. Не само емигрантите, негрите, реалното производство. Но разбира се в момента са най-силната държава. И недей Русия да се разпадне, че много оръжие остава в ръцете на едни с чалми. Тия не им трябва демокрация.

МИ те фалираха ве, мухите ли си зяпал. 1972 се отказаха от златния стандарт на долара. Петролната криза в началото на 1980-те съвсем ги закопа и ако не беше белязания с петното Горбачов да предаде десетилетия труд на соц блока и да продаде милиони човешки съдби бяха си заминали краварите. Сега няма спасение понже Путин яко бие в зъбите!

да се разберат помежду си той да отиде там на 22-ри по СТАРИЯ православен календар (а не по модерния Грегориански календар). Така ЮАР може да твърди, че не са го познали на летището, както и че е липсвал на официалната среща! За да е още по-сигурно, че няма да го арестуват, Русия да взриви още няколко големи язовира в Африка (без човешки жертви, разбира се) и Путин да преплува невидим под водата, като накрая избълбука оттам направо в залата на срещата. За още по-сигурно да си облече една зелена униформа без отличителни знаци и да си сложи едни тъмни очила и маска на лицето, както направи 2014 на Крим.

Домакина ти казва недей идвай че сме длъжни по догпвор да те арестуваме ...и ти вместо да му благодариш ходиш и го заплашваш с война ! И то уж "приятел от Брикс "

да му вземат куфарчето с кодовете за атомните бомби от ръцете още като стъпи в ЮАР. Тогава да заплашва с война колкото си иска. Или пък, ако куфарчето го няма, да остане в ЮАР поне 15-20 минуте след обявяването на войната, докато собствените му ракети-пиратки пристигнат там и почнат да избухват.

Ще си изтеглят войските от Украйна ли за да имат със какво да нападнат Южна Африка ?

Русия заплашва Южна Африка с война ... Китай и Индия не се знае кога ще се нападнат едни други и най -скъпата валута там е 15 стотинки ! Клубът на Цървулите

Пътя го е страх няма да иде. Той Пригожин му изкара акъла камо ли държава като Южна Африка. Как ще им обяви войнс

Голямо напъвабе от страна на чебурашките ама накрая Путин просто няма да дръзне да дойде.

След предстоящите масирани ядрени удари тази седмица, повече подобни въпри няма да възникват!

Живеем в свят на абсурдите...а защо питам аз от международния съд не изпратят призовкари да връчат призовка на Путин да се яви в Страсбург,знаят кога и къде ще бъде. 40% от населението на света и 99% от циганите членуват в БРИГС

и ти едни абсурди ги пишеш, мани, мани

Шубето голям страх.

Хиляди се евакуират от плажовете наоколо. Намерен е фас от цигара западно производство.

Обосралься опять

Значи кремлинският плъх да му мисли. Или ще отвори нов фронт в Африка, или по-добре да си стои в бункера:))) Черният страхливец може и да не смее, но други може да арестуват Путьо траверсата:)

Живи ще се изядат някой хора когато Путин присъства на срещата и така както е отишъл се прибере! Чудно какъв натиск ще оказва запада на РЮА след като покрай зърнената криза им дадоха чек за 200 млн. и думите търсете друг износител. Отделно ако имат глупостта да извършат арест ще са изцяло сами в работат. Никой няма да посмее да им се притече на помощ докато Путин не е територия пазена от НАТО. Тъй че извода е очевиден за РЮА Между другото ето позицията на Америка по въпроса с МНС в случай че ги погнат тях: "През 2018 година САЩ заплашва да арестува и санкционира съдиите, ако американци бъдат признати за виновни относно военни престъпления в Афганистан.[14] Тогавашният съветник на национална сигурност на САЩ Джон Болтън заявява: „Ако съдът преследва нас, Израел, или други съюзници на САЩ, ние няма да седим със скръстени ръце“. [14] Също добавя, че биха санкционирали всички компании и държави, които подпомагат МНС в издирването на американци" - от страницата им в Уикипедия Международен съд ама май само за малките страни! хахахха

Африканските лидери са купени, от Русия и от запада. Това не са лидери, а марионетки.

Марионетки та марионетки, но най-големият страх е да не изгорят. Най-вече буквално в огньове на война заедно с всички хора около тях, което им вещае живот без мир и спасение. аххах

Очевидно е кофти да си РЮА. Явно е кофти и да си в БРИКС. Да си пожизнен диктатор също не е добре, че властта се сдава само посмъртно. Или затвор... А решението е просто. Не го канете бе Рамафоса!

споко руснаците сами ще му теглят куршума ако не днес то утре

На тази среща ще бъде произнесена смъртната присъда над долара, като единствена резервна световна валута. Тази среща ще е преломна за света. Ще станем свидетели на това как с общи усилия на свободните нации, досегашния световен хегемон САЩ ще бъде свален от трона! Свътът се променя пред очите ни и ние сме щастливци защото ще бъдем съвременици на такъв исторически момент!

Ава брачед пили си аспиринчито много си прост

Ще ни умориш от смях. А най-забавното е, че си вярваш.

Ае стига глупости бе! Достатъчно доказа, че си глупав! И коя борса няма да търгува с мейджър валутите? Лондонската? Франкфурт? Токио? Ню Йорк? Коя? Въобще знаеш ли какво е валута? Знаеш ли какво е мейджър? Аман от финансови дебили ръсещи тъпотии!

Днес 91,18 рубли за долар и 102,34 за евро. В самата Русия повече. Що така в Русия ги помпат тези вражески валути?

Късокракото джудже терорист в кремълския бункер ще бъде бито и евано. Рано или късно. А родните му фенки, като Бялата Златка, Копейката и Карбовска, ще ронят горчиви сълзи.

След 22 август светът ще се дели на две: светът на миналото, воден от САЩ и светът на бъдещето, воден от БРИКС!

Хахаххахахахаххахахаххахаххахахаххахахахаххахахахахйайахахайаййахахаххахахахахахйайайаййайайайайаййайахсхйахайахайяйайа

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Шкумба, ти ли си?

Путин взе Киев и заплаши НАТО да си ходи февруари 2022 Резултати НАТО се увеличи Финландия и Швеция НАТО се въоръжава на границата с Русия Путин си взе палците и с е окопава и минира да не загуби територия по малка от България която превзе за 520 дена Путин е изолиран от по голямата част от цивилизования свят Русия изгуби позиции и. пазари , изгуби влиянието си над Европа Ердоган го източи и го лашка , Индия и Китай го точат . Военизирани дебили Кадиров и Пригожин колят и бесят в оркистан Изби едно солидно количество рускоговорящи . Целите са постигнати Нали путинолизачи дебилни

22 август е преломен момент за света. След нея ще се говори за светът преди нея и след нея!

Точно! Преди да бъде арестуван Путин и след като беше арестуван!

22 август е преломен момент за твоята последна мозъчна клетка. След нея ще се говори за светът преди нея и след нея!

Май този е ходил на уроци при бат Боцко: "Аз главен атлантик, но ходя да подарявам кученца на Путин. Прецаквам АЕЦ з аилиарди, ама си давам трибуквието за турски поток. И пр. примери бол...."

Имали 40 процента от населението и искали да са фактор в ООН. Ами да се включат с 405 от средствата по програмите на ООН тогава? А не само САЩ, ЕС, Астралия, Япония и Канада да се ръсят с пари.

овчи ти знаеш ли например колко милиарди е инвестирал Китай само в Африка? на краварите ще им трябва 1 година само за да напечатат тоалетните хартийки ;)

МНС, нито е "международен", нито е "наказателен", а най-малкото е "съд"! Хахахахахахахахахаха!

Значи Путин спокойно може да бъде предаден на Хага, тогава, щом не било толкова страшно!

Всяко насилствено задържане на един държавен глава е равносилно на обявяването на война. Какво не ти побира кухата кратуна?

Явно твота е куха и то доста, щом не успя да осмислиш написаното! Никъде не коментирам какво е арест на държавен глава, че да ти се обяснявам на отговор, който няма връзка с коментара ми!