Нови пожари в Русия взеха жертви

Осем души загинаха, а 14 пострадаха при нови пожари в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Нови пожари в Русия взеха жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кога е насрочена следващата молитва за дъжд? Организирана ли ще бъде или може и самостоятелно да я правим?

Не подценявайте руския народ, защото до сега да сте още под турско.

Не подценявай руската политика, защото все още си под руско!!!

тази ми е най-любимата фраза-напомняне за дължимите преклонение , любов, признателност към пияндурниците - дегенерати , които унищожиха половин Европа и най-вече злощастната България- повтарайте я по-често ,да не вземе някой да забрави на кого дължим целия ужас струпал се върху народа през последните 60 години .

Хане,ти кога се върна от Русия???

Медведев призна, че Русия не се е справила добре с пожарите, поради неподготвеност и некадърност на отговорните за това органи, както и поради парализата на местните власти. Срамно е, по-малко от месец след големите пожари около Москва, нещата в друга област да се случват по същия начин

Спомнете си пожарите в Гърция,Испания,САЩ...И там ли хората са тъпи и пропили се? Мисленето ви в тази насока е много мащабно,даже глобално. Особено когато става дума за трагедии и отнети човешки живота.

какво да очакваме от страна с толкова пропили се хора, които явно че така изразяват отношението си към действителността.

Нали ББ ги беше загасил тези пожари ...

Пожарите се гасят, но не и тъпотията.

В Русия май чакат да се угасят от само себе си , я дъжд завали , или всичко дето може да гори си изгори ... защото бедствия не се преодоляват без инфраструктура , техника и добра организация , само с едните показни акции не става ...