Путин: Су-24 е свален заради доставките на незаконен петрол

Путин смята, че Су-24 е бил свален, за да се обезопасят доставките на незаконен петрол от Сирия за Турция. Ако това се докаже, подавам оставка, отговори Ердоган

Обратно в новината

Коментари - Путин: Су-24 е свален заради доставките на незаконен петрол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако има държава,която прави незаконни неща в света-това е Русия,КГБ,убийства,тероризъм и т.н.Така,че каквото и да говори Путин е като хепопотама в калта-целия омазан,ама устата му отворена

Моля, не приписвай висшите ни евро-атлантически "ценности" на тази руска федерация с над 60 народи и религии!

Че турция поддържа тероризма и е терористична държава го знаем отдавна. Гара Буново и Пловдив и т.н. Владимир Владимирович опита со кротце со благо да помогне на турция да стане нормална човеколюбива държава. Уви стана ясно, че с добро не става. Трябва КЮТЕК. Ердоган има последна възможност да избегне кютека като се извини и разкае. Казах!

В предишно изказване Путин каза, че самолетите му са видяли безкрайните колони от цистерни превозващи петрол и че от 4-5 хиляди метра височина краят им се губел зад хоризонта. Не е ли по просто да се даде направлението на тези колони и ще се разбере за къде са предназначени. Другият начин е да се запалят и те ще очертаят ясно направлението на трафика и страната към която са насочени и тогава и слепците ще са принудени да припознаят фактите! Няма за кога да продължаваме да играем на криеница и да говорим с недомлъвки, а хората да мрат.

Най-добре е да разбомбат кладенците, ама руснаците не искат. Част от паричките от петролчето, през Турция отиват и в Чечня. Кадиров е наш човек и за да не ни създава проблеми, на него и на приятелчетата му ще осигурим приличен стандарт. Путя, твоите солдати мрат в Сирия, ама и ти си в играта.

Абе вас на 4-ти километър ли ви събират?

Путин пак не е разбрал за какво става въпрос.Мъчи се да се изказва като последна инстанция,ама още много негови самолети има да падат

Ако руските самолети спазваха правилата и не нарушаваха границите на десетки държави сега нямаше Путин да говори глупости и да се излага пред света..ха.ха Всички знаем истината.

Не смесвай работата с действителността!

че си турчин, в което няма лошо(от което следва и напълно разбираемата ти позиция всеки път), но защо си с такова име?

Щерьо- пак ли сереш бе, малоумник. Овоня ефира бе, нещастник

че си въобразяваш, че знаеш на колко държави кой и колко пъти е нарушавал границите?????

В отговор на добрите чувства и крепки взаимоотношения, Путин е обещал на Ердоган, да му посади бор в задния двор...

путин отново захранва жадните за руски успехи русофили, като им предлага конспиративни теории, които те мноооого обичат.

Абдахаляр ти не си ли на "екенди намазъ"????????????

Чемодан, вокзал, масква.

Неее, ти не си "антиком", ти си просто поредният цървул, анти-човек... при това доста тъп!

Путин е АБСОЛЮТНО ПРАВ, нима не е повече от ясно политиката и далаверата на Турция, която тепърва започва да РЕКЕТИРА ЕС? Гнусна и коварна игра е заиграла Турция, ама дано се осъзнае УМНИЯТ свят и да УДАРИ тероризма, който се поддържа и от Турция и пак тя пуска и тургува със животите на тези УЖ така наречени бежанци!!!

Dimi

Турция рекетира ЕС от както е започнал конфликта в Сирия. Още от тогава разиграва въпроса с бежанците и получи редица отстъпки, а сега вече и финансиране... а края на конфликта така и не се вижда. Сега Турция се опитва да получи членство в ЕС разигравайки същата тази карта с бежанците...

"Умния свят" изобщо не е умен, а е по скоро манипулиран и зомбиран и няма надежда скоро да се оправи!

Колко незаконен петрол може да превозва един СУ-24, че да го свалят по тази причина?

Хаааххаааа....

От всичките репортажи най ми харесват тези, където след самолетните атаки избухват резервоари и тръбопроводи. Кой знай след известно време може да ни огрее да ги правим. Нашите политици ни оставиха без работа, но Путин ни осигурява бъдещето

Двамата диктатори само се мъчат да измислят оправдание за избиване на опозицията бореща се за налагане на традиционната за района демокрация. Свободата обаче е безценна. В името на евроатлантическите ценности никакви жертви не са напразни защото те са вечни.

факта че путин нарочно е закаснял за да не участва в церемонiята в памет на жертвите от тероризма достатачно говори колко му пука за хората

ДИРа тъй и тъй сте протурски настроени баре си вземете преводач! какво съм написал обидно? цитирам-"след сутрешната молитва подръжниците на Ердоган го взхвълят!брава,браво"и с това накърнявам "доброто име" на кого????????????

Накърняваш доброто име на господарите им!

Ами за тези,които още витаят в облаците,за да слязат на земята,бих препоръчал да се поразровят и в западни издания,книги и т.н. Често пъти пенсионирани служители на службите,след време проговарят.Или от политолога,и собственик на институт по разузнаване и информация Джордж Фридман ,а от него е и книгата "Тайната война на Америка". Ще ви се отворят очите! Има в пространството и много видео,достатъчно е да потърсите с неговото име...

момчета, рубли има но пари няма ...

Всичко случващо се в Сирия, в Либия, в Ирак, и в други подобни държави, е защото властите на тези държави са пречели на нечии интереси. Всичко останало са оправдания на предприеманите действия за прокарване на тези интереси.

"Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че ще подаде оставка, ако се потвърдят твърденията, че неговата страна е купувала петрол от международната терористична организация "Ислямска държава". Естествено, че Турция на държавно ниво не е купувала петрол ит ИД! Това са "обръчи от фирми и фирмички" около синчето и приближени на Ердоган, които, както в България, влияят задкулисно на турската политиката. Това е типично за джагалите, които с всички средства прокарват радикалния Ислям в нашия регион и дестабилизират цяла Европа. А, дори да им дадат доказателства, едва ли Ердоган ще си подаде оставката. Той, както се видя в случая със сваления руски самолет, е изпечен измамник! Дори и след като от САЩ поддтвърдиха, че турците са свалили самолета над сирийска територия, той продължава да говори, че защитавал "турското въздушно пространство"! Освен да смята, че част от Сирия му принадлежи по право, от което следва за него, че си взема петрол от собствени територии. Въобще, по-голям неглец от тоя в световната политика едва ли има. След като изключим американските политици, разбира се! Те са номер едно без никаква конкуренция!

Путин е прав, и сега благодарение на продажниците от ЕС, Турция шантажира цяла Европа. И май вече е време Меркел официално да отваря клубове на ИД, че и да ги подпомага финансово, нали са бежанци.

Руският Су-24 не е застрашавал Турция, но е бил свален и то над Сирия, а Ердоган дори не се извини и лъже като дърт циганин. Всъщност, може и да е такъе, защото сред турците, които познавам няма подлеци и са точни и държат на думата си. Започнах да се интересувам от световните събития в началото на 2014 и не съм чул Путин да лъже, а и свободните западни медии от месеци твърдят за бизнеса на Ердоганови с Даеш и също, че повечето от страните от ЕС топят дълбоко човки в евтиния петрол благодарение на Ердоган. Европейските лидери обаче наляха трите милиарда /уж заради бежанците/, ама е за да може да продължи далаверата, на която нямат никакво намерение да пречат.

Израелският бизнес сайт The Globes пише, че ИГ продава 20-40 хил. барела нефт ежедневно и печели 1-1,5 млн. дол. за денонощие. Керваните минават през Сирия и Ирак и купувачите са Турция и Израел. В статията пише, че нефта е от сирийския град Дир А-Зур, а също така и от Ирак близо до границата със Сирия и Турция. Именно там се "стичат" турските и израелските посредници, които на място се разбират за цената. Арабският вестник Al-Araby al-Jadeed пише, че след това нефта се превозва през територията на Турция до пристанищата и от там тръгва към клиентите, а Израел е един от главните клиенти. През август Financial Times съобщава, че Израел е получил 75% от нефта чрез тази контрабанда и повече от 1/3 е от турското пристанище Джейхан, което според Financial Times е "ШЛЮЗ НА Исламската държава за контрабандата - нефт, оръжие"

Много са страните, които купуват петрол от ИД, много! Путин ги определи колко са - 40 държави!!! А Турция е основния посредник. Дори далечна Япония купува от този петрол! За нас - не знам! Трябва да питаме Путин!

За глупаците , които пишат по-надолу ,колко незначима е Русия , ще кажа само това - нас ни има като народ и държава благодарение на Русия.Не Русия има апетити към опосканата ни земя , а Турция и нейните мекерета ,забележете , в българския парламент. А духът на руския народ , националната му идентичност , твърдата му позиция , когато става въпрос за дом и Родина - те са пословични. Нищо общо със сбирщината в САЩ , с мелезите в Европа и т.н. И за тези , които ще ме оплюят за написаното - никой не ми плаща , никой не ми промива мозъка . Аз просто съм българин - нормално мислещ, знаещ и обективен като позиция и мироглед.

Браво! Да си жив и здрав и дано има повече мислещи хора!

А, бе по всичко личи, че аркадашът на нашия малчо, Мемет Доган - "големият" ЕрДоган ще си ходи...

така като слушам обвинения наляво и надясно кой и защо е свалим самолета, да не чуя след месец/два руски откровения че те самите са провокирали умишлено турците. Както беше с признанието за зелените човечета в Крим.

Ма разбира се....Руснаците сами си преебават стратегически партньор и проекти за милиарди. Ти как каза, че се казваш? Троли Тролев ли?

Обаче преди кат щеше да се строи АЕЦ и турски поток турците бяха най-убавите и не се чувеше лоша дума за тях от троловете. Сега като ритнаха путин по задника и интернет е залят от антитурски постове :D

Споко, турските тролове сме повече.

На разпран ).( само анадолци са му в главата!

Особеностите на руската национална политика изисква разрешаването на руско-турския спор да бъде разрешен по стара традиция на неутрална територия като нашата, с масираното форсиране на река Дунав от руския солдат и ответната реакция на турския аскер, който ще се барикадира във Фелибето и от Рахат тепе ще наблюдава нивото на река Дунав! В същото време международната анти-терористична коалиция, начело със САЩ масирано ще бомбардира София, защото според данни на ЦРУ се е превърнала в гнездо на тероризма, където в Централните хали се върти незаконна и престъпна търговия с петрол, газ, оръжие и наркотици!

Всички безбройни коментари по темата, могат да се кажат само с две думи. Води сде война между две религии. Нашите цивилизациони цености и дори живот са под опастност. Всеки нормален човек трябва да си отговори на въпроса - ОТ КОЯ СТРАНА НА БАРИКАДАТА СЪМ. Нека поне един малоумник има куража и напише в открит текст-аз съм от противната страна на Русия.

Ами ти от коя страна на България си ? От тази отвъд Дунава ли ? Или нямаш куража да си признаеш ?

Лъжеш се приятелю! Тая война не е религиозна, защото ИД - ДАЕШ са наемници и сбирщина, която трепе наред и християни и мюсюлмани и атеисти. Зад тях се крият други сили, като те оставям да се сетиш сам кои са!

В последно време сме свидетели на много възходи и падения на диктатори и временни величия.Видяхме и Горбачов-жалук предател като Юда, Видяхме и Саддам, Чаушеско, Кадафи, Мубарак ,Милошевич.Знаем и за Кенеди и Дювалие. Явно сега ред е на Ердоган да си плати за делата.Примката все повече се затяга около шията му, а той скача от лужа в унижение и истерия.По стъпките му върви и онази изкукала елементарна женица Ангела Меркел.Всички са скочили на Сирия и Русия, пропагандната машина мачкаща до сега наред, нещо зацикли.Фитила на ужаса е запален, остава да видим колко още ще продължи агонията.Всеки който си мисли, че това което сториха на Русия, Украйна и България ще остане безнаказано, жестоко се заблуждава.Мизерниците които изплуваха в този хаос препикават да не би да дойдат отново руснаците, защото Сибир е необятен и има място за много тор.

И Путин, защо го забравяш или от учтивост. нашия цербер диктатор не е като другите? Я бегай от тук, сменете точката, не върви

Като е започнал да дава обяснения за паднали самолети да каже и защо русия свали малайзийския самолет.

Холандските разследващи кога заявиха, кой е свалил самолета?

Този въпрос отнеси към проамериканската хунта в Киев, а може и директно до Фашингтон! Там най-добре знаят! Как са планирали операцията!

Значи за Турция е по-изгодно да търгува с муджахидините от ИД, отколкото с Матушка Русь. Това не говори много добре за Русия...

Парите от ИДИЛ влизат директно в 10 джоба, а търговията с Русия около 30 млрда. на година се раздвижват в икономиката им. Легално и НЕ легално.

НАТО,или по-точно САЩ ,които определят поведението на НАТО,непрекъснато предизвикват Русия -дали това е за да се докопат до информация за новите оръжия,които демонстрират руснаците/напр.средствата за заглушаване на противниковите радари и блокиране на електрониката/,дали за да стимулират солидарност у членовете на НАТО,дали ,за да накарат руснаците да допуснат грешка и да затънат в някаква авантюра ,не е ясно!Но все по-често се прокрадват някакви приказки за това ,че руснаците вече разполагат с ГФО-геофизично оръжие-средство за предизвикване на природни катаклизми.Дали го има наистина и дали руснаците може да прибегнат до изпробване на някоя територия!?

САЩ да не са северна корея или иран, че да чакат технологии от раша, която е с поне 40 години назад в развитието си?

Само да добавя и не се стресирайте още през 69г. апаратурата за радио електронна защита е на руснаците е правена в БАН, тоест ние сме им дали ход. После те си я усъвършенстват до неузнаваеми параметри. Примерно също така пак ние сме им подшушнали за локализацията на СТЕЛТ. Знаете ли в Сърбия как бяха свалени 5 СТЕЛТ-а, нищо, че официално е само 1? Слагат на поляна малък бензинов агрегат за 220 волта, включват микровълнова печка и чакат да засекат лазерния мерник на СТЕЛТ-а. После вече е лесно. САЩ официално изкараха СТЕЛТ от въоръжение през 2013г. А не официално веднага след случилото се. Конгреса им ги обяви за НЕ ЕФЕКТИВНИ!

Япония е една хилядна от Русия,като територия и няма един пирон суровина на цялата с територия, само камъни пръст. Но това не е пречи да е третата икономика в света. Правете си сметка колко са умни Рашаните. А какъв пердах ядоха от Япония още се помни, изтриха целия Руски флот. Добре, че САЩ се занимаваха с Япония, иначе щеше да има Русия ама друг път,.И вместо да целуват ръка на тези коитоим дадоха милярди (ЛЕНД ЛИЙЗ) и се биха с Японците и отвориха втори фронт, ги псуват и ненавиждат. Ей това е благодарност, така може да рзберете колко струва една нация.две стотинки

А ти смени ли си памперса? Още мирише по нашто черноморие от твойте из*ражнения!

Погребахте ли втория пилот? на СУто дето рязаните го свалиха с прашка? насран ли беше?

БРЦК

Дадоха им милярди , ама срещу тонове злато. Кво заблуждаваш ,че е било едва ли не подарък. Те така даваха и на Хитлер в началото.

Щом Европа не иска съюз с християнска Русия,а предпочита да я населяват в бъдеще милиони турски и арабски мюсюлмани,тя е загубена.Само Путин може да спаси Европа.

колко православни са чеченците, които направиха с благословията на пусито най-големия ислямски протест срещу Шарли? Рамзан кадиров и неговите морални полиции? Колко православни са и дагестанците, монголите и чукчетата?

Друго си е викаш Саудитска Арабия ,спонсора на ИД и Ал Кайда... Да не бяха само лошите монголци дето наводниха Европа...

А заслужава ли си? Колко пъти ще ги спасява? Какво стана след като спаси Европа от кафявата чума и каква беше цената и признателността? Французите и европейците изопачават историята и се кланят на Щатите, за това, че са дебаркирали при свършен факт.

единият купува петрол от ид, но мръснишкото е, че бомбардира кюрдите. Другият пък бомбардира, къде що види рафинерия, цистерни, за да се пробва да вдигне цената на петрола, че рублата вече е по-евтина от тоалетна хартия. И двамата са един дол дренки и когато и да ги премахнат ще е късно.

Ердоган е длъжен да дава и % на Бг. СОРО$ИТЕ. Разбрахте ли бе шалвари -хранят ви с пари от човешки органи и контрабанда. Не ви ли е гнус да ги приемате. Местан не го е гнус но вие сте засега анонимни и си траете

Нали соросите отговориха по-долу, че парите не миришели...

Ислямска държава е с логистичната подкрепа на Турция и финансиране от Катар и Саудитска Арабия. Дори знамето на Ан Нусра е почти идентично със знамето Саудитска Арабия. Комуникациите на ИД са изцяло качени на спътникови носители. Тя оперира изцяло с финансиране през световната банкова система.

А Кристин Лагард се изцепи, че ислямисткото финансиране действа стабилизиращо на световните финанси!? Какъв цинизъм - потвърждение, че парите нямат мирис.

СЕГА Е МОМЕНТА ДА УДАРИТЕ ИСЛЯМИСТИТЕ ОТ ДПС В БЪЛГАРИЯ - ОБАЧЕ С ТИЯ АЗИС-ЧОВЦИ ОТ ГЕРБ НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СТАНЕ :)))

ИНТЕРЕСНО ЧЕ БОЙКУ МУТРАТА И ПОМАКИНЯТА СА СЕ СПОТАИЛИ КАТО ПРЪДНЯ В ШАЛВАРИ - НЕ КАЗВАТ НИЩО ЗА ТУРСКИТЕ УБИЙЦИ .... А ИНАЧЕ СА МНОГО УСТАТИ ???

не е само герб. ами с тази американска пета колона в лицето на радан и протестна мрежа как да стане....

Кво си сложил България и снимка на Путин, Явно си Руско чадо и си искаш губернията, руски нахалнико! Как не те е срам, доста ниско.

Ти нали си почитател на този българин на снимката, може да критикуваш.

бе кой го брой за слива Путин с неговите самолетчета правени още некога си

Що? Ваште кога са правени?

Що се морите? Явно е, че Русия не става за две стотинки.Що се пените толкоз, ни наука, ни икономика, ни селко стопанство, едно големо нищо и едни големи ракети, които може и да са едно големо нищо и те. Почти всички не ви харесват, а тезикоито ви харесват са единици и най-вече малоумници. Като цяло икономически сте колкото Италия, а се пените все дно сте САЩ.Иска ви се, ама не сте,нито голямаикономичска сила, нито военна, Ердоганчо ви сложи на мястото ви. Сега помълчете и сиполачете,истината е тежка за понасяне.

Държава на 5 место в света с национален вътрешен оборот за слаба икономика ли я смяташ. На 5 место. Направи справка и после драскай. На 1-во е Китай, 2 САЩ и т.н. А що се отнася за науката.......пфууууу много си бос соросоиде.

не пето а седмо!!! Е италия, русия е 9та. На първо е ЕС,на второ САЩ, на трето Япония. Страшен тъп трол си! за науката и русия само вицове се разправят! Нямат един университет в топ 100.Досвидания Руснако

9.Италия- БВП- 2.1 трильона долара. 8.Русия- БВП- 2.2 трильона долара. 7.Обединено Кралство- БВП- 2.4 трильона долара. 6.Бразилия- БВП- 2.5 трильона долара. 5.Франция- БВП- 2.7 трильона долара. 4.Германия- БВП- 3.6 трильона долара. 3.Япония- БВП- 5.1 трильона долара. 2.Китай- БВП- 9 трильона долара. 1.САЩ- БВП- 16.2 трильона долара. Русия е много по слаба дори от Япония,близък техен съсед които нямат един пирон суровина на острова си, ташшшаааакккк!

Щалвар, ще ме умориш бе ески калтак.Ама боз , халва и чалма могат да родят голям бабаитлук.На кое място е поставил руснаците американския ибрикчия Ердоган бе кюлхане-на гьота си ли.Да там са руснаците и яваш. яваш ще му разтворят бузките.И ще му бъде татлъ, татлъ този сикиме бурзан гиби.А хаирлия да е, чоджум.

Май твоя прехвален свят, обут в потури, с чалми и броеници, както преди 2 века, рони кървави сълзи, и това е само началото. Имаш наглостта за претенции, че сте велики с икономика, търговия, науки...кой летя пръв в Космоса, кой измисли менделеевата таблица, кой е Ломоносов, кой е Н.И.Пирогов, кой е Толстой, кой е Максим Горки, коя е Елена Витриченко, кой е Поветкин, кой е Чайковски и т. н. и т.н, кой победи в световните войни . Отговори си сам на въпросите, и колкото и да търсиш назад във времето, освен Ататюрк, друго няма да откриеш. Така, че можеш да си гризеш ноктите и да ръмжиш от злоба, типично е за некадърните и завистливите.

Търговията с петрол е само върха на айсберга. Ердоган трябва да доказва, че не знае още много неща. Примерно търговията с човешки органи, на дечица, ужким станали жертва на ИДИЛ. Целенасочено са избивани дечица, вземат им органите и същите осъмват като резервни части в друго зад атлантическо детенце с богато семйство. Това с ИДИЛ е изкривена философия. ИДИЛ са военна структура, със старшинство, добре финансирана, за да изпълнява ПОРЪЧКИ!!! РАзберете го това. Няма тероризъм! Това са военни диверсионни действия. Ето за това трябва да се говори. Обама да не ми се прави на луд.

Все се питам дали турците и техните "приятели" умишлено се правят на нагли идиоти или по принцип са си такива!

са изключително нагли! но в никакъв случай не са идиоти!!! най-вероятно Ердоган крие някой коз в ръкава си, или се надява, че АЕЦ, Турски поток и ЕС ще го оттърват от възмездието. и разбира се, има невероятния късмет, че всичко това се случи след президентските избори, а не преди тях.

Путин е единственият политик с последователно и мъжко поведение, предпочете вместо да се повира по колоарите и коридорите, като мишка с Ердоган на четири очи, да застане открито пред всички и да изрази мнението си. Това е акт, достоен за пример и уважение. Ердоган се опитва да се измъква, приписвайки си неща, които не е направил, също като едно насрано дете, което хем не ще да отиде до тоалетната, когато му се ака, хем не си признава вината, когато му се скарат , че се е омазало. Но иначе, за контрабанда го бива, ни лук ял ни лук мирисал.

Цял свят разбра,че Турция подкрепя Ислямска държава,само Протестна мрежа още не знае. Но какво ли има чудно,същата мрежа смята 3-ти март за тъжна дата от българската история,така че простено им е някак...

3ти март е много тъжна дата, заменяме Турската с Руската окупация. А ти не си разбрал. че Русия е второто най-голямо зло след Турция за България.

svetoslav11111@abv.bg

да,ето за това нещо говоря. благодаря,протестър,че ми онагледи думите.

Практиката показва съвсем съвсем друго... Откак сме под американска окупация хаир не сме видели!!!

абе тоя султан ердоган за луди ли ни мисли нали точно туркмените вардят конвоя на камионите с контрабандния петрол докато влязат в турция.

Коментирайки свалянето на руския бомбардировач Су-24 в Сирии от турските ВВС, бившият съветник по въпросите на националната безопасност на Ирак Мувафак ар-Рубаи заяви, че Турция често нарушава въздушното пространство на страната."Иска ми се да кажа следното на господин Ердоган. Той нарушаваше въздушното пространство на Ирак в течение на последните 12 години, за да нанася удари по Работническата партия на Кюрдистан и отрядите на народната самоотбрана. Нито една терористична организация не може дълго да се задържи самостоятелно без помощта на съседна държава, в този случай това е Турция. Няма съмнения, че Турция косвено помага на "Ислямска държава", подчерта иракският депутат. "Бих искал да обърна внимание на факта, който не намира отражение в международната преса - имам предвид лечението на терористите от ИД. Тях ги лекуват в турски болници, както в пограничните райони, така и вътре в страната. Имаме информация от нашите разузнавателни служби, съгласно които ранените терористи от ИД са лекувани даже и в Истанбул", разказа ар-Рубаи. "За последните осем месеца "Ислямска държава" успя да продаде нефт за $800 млн на турския черен пазар. И всичко това се случваше под носа на турското разузнаване и службите за безопасност. И аз изобщо не се съмнявам, че турските власти прекрасно знаят за тези сделки и си затварят очите", добави той.

ОТ 17 ВЕК ДО 21 ВЕК РУСИЯ ВИНАГИ Е КРАЙНИЯ ПОБЕДИТЕЛ В РУСКО-ТУРСКИТЕ ВОЙНИ :))) .. ТОВА ДОРИ ТУРКОФИЛИТЕ И РУСКОФОБИТЕ В БЪЛГАРИЯ ГО ЗНАЯТ ОТ 1878 ГОДИНА ТА ДО ДНЕШЕН ДЕН :))

Разбира се,наскоро писаха,че точно 14 били войните (точно толкова победи за Русия)! Виждам,че имаш и два минуса -можеш ли да си представиш на това ти съобщение,чисто фактологическо и вярно,да имаш минуси? Аз например,когато на някой пиша минус,винаги пиша и опровержение,а тук няма такова (не може и да има,де).Можеш ли да си представим,какви същества тук участват във форума? За центове ли, от тъпотия ли,не знам и аз-:(

когато росен п. установи дипломатически отношения с младата ислямска държава,предлагам да изпратим лидерите на протестна мрежа за посланици там.

Шефът на турското разузнаване официално заяви, че Турция трябва да открие консулство на ИДИЛ в Истанбул, а Западът било крайно време да признае официално ИДИЛ.

Ердоган се оплака на Путин, че е получил сведение за 7 земни труса 3-та по Рихт в Оклахома преди 12 часа.Америкън пийпъл товари багажа на пикапите и се готви да бяга в Айова.

Luna0102

Ако Ердоган подаде оставка в което аз дълбоко се съмнявам, това ще е едно от малкото положителни неща които Путин е направил.

Меркел ще гарантира ли колко и какви хора ще шарят легално из Европа?