”Дядо Путин” запази ”президентската интрига 2018”

Владимир Путин запази "интригата 2018" - не каза дали ще иска четвърти президентски мандат, пишат руски издания.

Обратно в новината

Коментари - ”Дядо Путин” запази ”президентската интрига 2018” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментарите от руската преса не се нуждаят от коментар.

Пак го казвам Путин ще излезе от Кремъл само с краката напред.

Синчето да отрасне и да го наследи. Нали знаете ме има син от татаркАта - мюсюлманка? Да е живо к здраво детето де.

Друго си е да имаш офшорен милиардер за президент. Буркина Фасо, Уганда и Нигер ряпа да ядат ;))

Е ортодоксаленндуховен педераст който без зелените си човечета и атомните си оръжия щеше да е и Тетевен колкото премиера на Уганда.

Види се глад не глад властта в Русия се взима само с преврат / Най -пресния Путев-Елцин/. Путев ще си е до влизане във фризера, както Брежнев,Андропов, Черненка, Сталин и вперьод............!! Радвайте се Мужици,Путев Ви успокои нищо добро не Ви чака. 21 век ще живеете като през ВСВойна- Ура да живее руската сатрапска към народа си върхушка и олигархия по рускаму !!!!!!!!!!

пожизнен президент! насрални и компания либерасти-соросоиди да го духат!

Направо цар да се само направи и да разкара мумията за да подготви място за себе си ;))

МНОГО ПРОСТО Е! Щом краварите бесуват както сега - ще се кандидатира още един път! ... за живец

ПУТИН И ЕКИПА МУ ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ И ГО ПРАВЯТ,ЗА ДА СЕ РАЗВИВА РУСИЯ!!!

Гледах с кеф "Пряката линия"! "Мъпет Шоу" ряпа да яде! Пиех се водката Путинка, замезвах си със сельодката и червата ми се преплитаха от смях! Добре, че не стигнах до диарията!

Че ти кога си излизал от диярията и олива нето, бе?

"Животът в Русия, за нещастие, винаги е бил тежък, както пише един поет, но пък за щастие винаги е кратък."

Кумчо Вълчо забелязал, че кума Лиса по цял ден ходела след коча и не се откъсвала от него.Той на паша тя на поляната, той пие вода тя пак до него и така от сутрин до вечер.Ден така втори, трети накрая вълкът извикал лисицата и я попитал.Комичке мари защо денонощно вървиш след коча.Лиса го погледнала учудено и отвърнала, абе вълчо ти не виждаш ли какви огромни топки висят под опашката на коча а?Чакам да паднат щото бая ядене ще падне. Та така и хамериканците барабар с всичките си подгласници, като Лисана, чакат Русия да се срине и както казваше Петко Бучаров, лека му пръст ДА АМА НЕ. Наполеон се опита и последва доживотно заточение на остров Елба, Хитлер се опита и се самоуби в личния си бункер.Какво ли го чака хамериканския лидер който ще посегне на Русия?

А малко ли е срината Рашка, вечната боркиня за оцеляване? Ватниците милите чакат 'неизбежния' крах на Америка и долара от 2001 насам: Youtube: Краткая история краха доллара

от това което се вижда е срината България с половин останало население опоската и празна територия и почти целият ЕС населен вече от африканци и араби.

Другари пришол пиздец.Пак на нахуяриха.КО ПРАЙМИ СЯ

Ако не се кандидатира ще стресира руския народ.Толкова разчитат на него,че вчера го занимаваха със своите малки човешки проблеми,и той ги решава.

Интригата не е дали ще се кандидатирата за 4 път за президент, защото 100% ще го направи и бъде единодушно избран. Интригата е дали за втори път ще промени конституцията, за да може да се кандидатира директно за 5ти мандат, без да прави селски номера като предишните с Медведев.

наскоро нали каза: "Дълго ще издържим на санкции". Значи пак се гласи да го "изберат". Руснаците щат нещат ще си имат ботоксчо и занапред...

loyola

Ами на интервюто с Оливер, каза че когато е приел да стане президент, било "за винаги", т.е. ще стои докрай.

Путин е роден през 1952г.

Невзрачен некaдърник.

Като гледах и слушах В.В.Путиин се убедих, че той е от малкото световни лидери съчетаващ интелект, мъдрост и патриотизъм. Проблеми има навсякъде, но той е от малкото хора, които мислят по-вече за народа си, от колкото за себе си. Нашите соросоиди ще квичат, като прасета все повече и повече, защото Русия все повече се справя въпреки санкциите и за доброто и на другите народи по света, включително и жалките соросоиди.

На оплакванията на успелите да се доберат до линията нещастници, великия вожд великодушно помага - на тоз областен управител щял да нахока, други там щял да смъмри. А милионите неуспели да помолят? Держитесь там, суки. Пълен идиот трябва да си за да не виждаш че проблемите на Русия са системни и че така държава не се управлява. Обаче руснаците треперят че махнат ли Путин цялата му жалка конструкция ще рухне като къща от карти.

Селски номера!

Точен коментар: На самом деле, всей совокупностью своих речей, Путин практически повторил речь великого Виннету сына Инчучуна, который принес две новости, для своего племени. Одну плохую и одну хорошую. Плохая новость состояла в том, что грядет голод и племени придется есть фекалии, а вторая он знает, где их много.

свършиха парите от козяк ли кво стана.Дай още некой виц да се поразссмеен, няма само дойче веле да разказва анекдоти.

Може. Послушай това: Семён Слепаков: Песня про нефть

А, какво стана с баба Путина? Да не си е сменила фамилията на Курина?

незнам ама с оня беззъбия дедо макейн маймунов -сенатора му опадабли зъбите следа като руснаците убили братчед му Ибрахи абу бакар ал багдади от ИДИЛ.Санкции до дупка :предложението : да се забрани на руснаците да купуват кравешки лайна от САЩ единственият автентичен продукт останал в гетото.

.... и 50 /ПЕТДЕСЕТ!!! /милиарда загуби за "велика Русия" ! "Ох, кеф, голям кеф."

Хората биват два вида:хора СЪС ЗНАЧЕНИЕ и хора БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. Легендата за "самодържеца путин" се подържа от средите които са го поставили на това място и е предназначена за хората втора ктегория.Тези от които зависят нещата са наясно с целите на тези които определиха путин няма как да се вържат на тази глупост-"самодържеца путин".Така че "отдаденоста" в поддържането на легендата от тези които са я измислили е странна

това дето си го написал, става за реферат по диалектика на материализма. или за отчетен доклад на партийният секретар на първичната партийна организация!

Момче,ти си от втората категория, нали знаеш.Така че айде да не ми се прави на умен.Аз не съм като теб...

прошляци кво се занимавате още с тая русия и тоя путин бе нали дойче веле и снн /потвърдено от бтв и анолската агенция диарбекир/ обявиха ,че руснаците не са яли вече 800 дни ,и русия фалира на коледа преди това на великден и така по три пъти дневно.Стига толкова.

че няма да иска четвърти мандат е ясно от как си направи лична гвардия от 400 000 опричники? ще става цар самодържец!

Интригант ...

Руснаците работят при ръководството и под контрола на Путин. Военното ведомство на Русия потвърди новината, че лидерът на Идил Авраам Богдади, 30 министри и главатари от неговия щаб и охрана от 300 души са били ликвидирани с авиоудари в нощта на 28 срещу 29 май! За сметка на това жидоянките му пречат всячески и подпомагат ИДИЛ както едно време Алкайда! Това е положението, драги омразници на Путин.

Путин, да си жив и здрав, копеле! Инак ни спират субсидиите евреита! Еби му мамата! Ще ни разкатаят без теб! Дори сградата на раковска ще трябва да напуснем! бухххууууу...

Присмехулник, опитваш се да се правиш на оригинален ама не вървиш.

Средната продължителност на живот на руснаците е 62г. Путин е почнал 64. Време му е да го мумифицират и при Ленин..ха.ха.ха Ще се съберат двамцата защото са жужета..ха.ха

ЕВАЛА ,ТЪКМО ДА СИ ОТДЪХНЕ РУСКИЯ НАРОД ОТ ДИКТАТОРА И КРЪВОПИЕЦА НА РОССИЯ

бе нали беше 59г., после стана 39 год. ти сега се излагаш с 62. А и забравих : спорде дойче зеле русноаците не са яли вече 1569 днии, а пък а всичкото отгоре фалираха на великден преди тованаколеда и преди това на свети унуфрийй.

Щерев, не се бъркай в Божиите дела, да не го изпревариш!

Тук няма никаква интрига. Повече от сигурно е, че Путин ще иска нов мандат. Интригата е в това, дали ще му го дадат руснаците.

ти как мислиш? Че няма ли? Рейтинг 70% - два пъти повече от Макрон, пет пъти повече от Оланд и 10 пъти повече от Потрошенко.

А рейтинга на Брежнев навреме е бил 99,99999%, така че вожда Лилипуткин го доближава!!!

Путин ще изкара още един мандат.... за "радост" на соросоидите! ЧЕСТИТО!

нищо няма да изкара , даже и този в момента , до края на годината в русия ще има маидан

Паисий

гладна кокошка просо сънува

с или без майдан, до края на 2018 г. русия я очакват големи промени. следва ес. да се готвят щатите. китай ли?- последен. :)

Как Джуджан направи милиарди само чрез посредническата си компания Гунвор учредена в Швейцария и неплащаща данъци в Русия и задължаваща всички нефтени руски държавни компании да работят чрез него ще видите във 5 минутното видео Петька Колбин кошелёк Путина

това филмче с оня мач и онова видео вече сме го гледали и актьорите познаваме.То гьолбелса на на дойче веле дотам падна, че даже забравя да смено поне актьорите сценките

Вие манипулаторите какво друго може да кажете и измислите на фактите и истината. Почвате или да обиждате или да манипулирате и да се смеете като варени глави.

Този ще е на власт докато всички кравари се ОПУТЯТ тотално и окончателно.

Ох Божеее...!И все москалите опутини и здраво прегърнали долара!

Този,ако беше положил малко усилие да подобри състоянието на руснаците щеше да си направи по-добра реклама

подобрението на състоянието не е ли работа на всеки индивид, според теориите на "свободния" "пазар"? държавата не е ли лош стопанин? за какво врякате тогава?

е длъжна да осигури ред, закон и правила важащи за всички.

Путин: Не ме занимавайте с глупавите си проблеми, не ме интересуват. Оставете ни да си крадем на спокойствие - ние сме патриоти.

Aко патриотите крадат така както казвате, какво ли да очакваме от евроориентираните космополити за които няма дом, родина и сънародници?

В нормалните държави съществуват и се спазват закони, в Русия обаче е друго - борбата с корупцията 'подкопавала устоите на държавата'.

ние дължим много на путин, дори нашето съществуване, инак няма кого да мразим толкова много, освен собственият си народ!

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ -ПРОЖНАТА ТВАР СЪС СНИМКА ИВАН ОТ МОСКВА ЕВ НИК НА БЕГЯЕЕЕЦА( ЩЕРЕВ ) с което порвъждава че умственния му потенциал е ниво по ниско от този на иман от москва но без снимка

Смяташ ли, че не е ясно кой е това жалко менте, та се хабиш да го обясняваш? Забавлявай се с безпомощността, малоумието и сбъркаността им, подритвай ги от време на време и наблюдавай как квичат и се гърчат. :)))))

За такива като теб и подобните ти ще дойде скоро "видьов ден" продажна твар,много скоро дори не знаеш колко скоро

И също така, въпросът е: има ли държава в света, чиито елит да е способен да се придържа към висшите принципи на човешкото съществуване, в името на благото на своя народ и на човечеството като цяло? или всички са обзети-малко или повече- от алчност, егоизъм и тщестлавие?

путин очевидно си става за поста, който заема. въпросът не е там. въпросът е, има ли държава в света, вкл. русия, в която т.нар. establishment-бил той бизнес, административен, силов или пък в сферата на културата, да допуска безпрепятствено и честно кадърните, почтени хора в своите редици?- без връзки, без наследствености, без изкуствени протекции?

Американския бизнес е пълен с лидери започнали от мейл рум-а (дъното), в ЮК също. Русия въобще не е 'включително' с цивилизования свят - родовообщинните отношения там са по-скоро сходни с Африкански страни или отминали епохи. Путин не заема пост а трон и руски т.нар. 'институции' не са система, а се състоят само от клановете които ги представляват, слети с бизнеса и без НИКАКЪВ контрол.

ще се съглася с някои от тези неща, но не с всичките. темата е огромна, така или иначе, а тук няма достатъчно място да се разгърне.

известно и доказано в САЩ т.н. бизнес/мафията/ и поставянето на палячо президенте през4-8 години е дело на 2-3 олигархични клана и така е от 150 год.А иначе ти си пусни следваща холивудска боза

Тая статия от руските издания е много полезна за заблудените путинофили!И руснаците проумяха колко е вреден Путлер за тях!

АФЕРММ БА БЯГЯЕЕЕЕЕЕЯЦ - АКЪЛ МОРЕ А ПОМИЯ ЙОК

най-мъжкарското нещо за русофилките е да си играят с топките на лидера

Сбърканяшка ти работа. Сбъркана самоидентификация, сбъркано поведение, сбъркани реплики...

Аз чакам още мине соматоха от 12июнь и стоя заключен в апартамента в масква, обаче нет водка, нет бояришник, нет одеколон!

Коя е тази "сОматоха", манго простестърски? :))))))

ами скачай от балкона и право в ледницата.

Не бой са Ванушка, ида! Минах на аулин, 100гр спирт 95градуса в 400гр вода и ет тибя водка!

Да не беше бягал от часовете по математика, за да се дупиш на турските тираджии по магистралата, щеше да знаеш, нещо за пропорциите. :))))) Със 100 гр. 95 гр. спирт и 400 грама вода, можеш да постигнеш някаква имитация на арак или саке, но не и водка. Тъпук си, ама то простестърите сте такива до един. :)))))

Привет Михаил Ивановичу)) Изгледайте краткия клип и телефонния запис как обсъждат близо половин милиард инвестиции принадлежащи на Путин.

Аха... и дъщерите му живеят в чужбина, нали? :))))) Чак пък толкова да сте гламави...ама от сбърканяци какво да очакваш? :)))))

тия филми сме ги гледали и мачовете сме играли и актьорие познаваме.

Първо сме товарищи. И второ използвайте псевдонимите.

Путин е добродушен, кротък и миролюбив човек. Световен лидер с огромно влияние и популярност в света. А соросоидите изпадат в транс и ужас, когато се появи информация за него. Направо хвърлят къч във въздуха

добродушен кгб :)))) вие наистина полудяхте сериозно

Протестърските изцепки в Рашата не виреят и нашенските пудели се задоволяват да плюят задклавиатурно. Да де, ама така никой не е успял до сега - да ръсиш злоба и да чакаш нещо добро да се получи.

русофилите са като орките на саруман: "Саруман, Саруман, Саруман"

Трътло, много филми гледаш. А реалността е доста различна, от филмчета с глуповат сценарий и ефектни декори. :)))))

:))) мда толкин е елементарен а путлер е сложен :)))) лижи топките там пършив помияр