Открит урок на Путин: Изкуственият интелект ще владее света

Руският президент Владимир Путин заяви, че вярва, че страната, която постигне лидерство в създаването на изкуствения интелект, ще бъде владетел на света.

Обратно в новината

Коментари - Открит урок на Путин: Изкуственият интелект ще владее света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупаво е някой да иска да е "владетел на света" и да желае монопол, но явно не сте дорасли да го разберете.

Това ми прилича на пожеланието на нашия соц. диктатор при откриването на завода за полупроводници, който им пожела догодина да произвеждат цели. Типичен случай на самозабравил се и самозван император.

Ма Пичин не може да го проумее - още си мисли че рассия е империя и той император ;)

Империя ще има, но Путин НЯМА да е ИМПЕРАТОР1

В руските научни среди знаят,че изкуствен интелект отдавна съществува самосъздаден. Явно става въпрос за управляем изкуствен интелект създаден от хора.засега използваме само глас и разпознаване на лице чрез изкуствен интелект.Всеки може да влезе в преводача и да диктува по микрофона. Управлението на света е достатъчно от Господ. Той също е с изкуствен интелект ,създаден от друга цивилизация.

оти будалка подрастващите..изкуствените директиви скроени от Дугин му оформят речите.

Навремето Брежнев говореше колко е важна научно-техническата революция и знаем какво следва.

Какво следва ?

Путин без съмнение е умен държавник, който спря потъването на Русия и я изведе отново на международната сцена. Надявам се, обаче, че няма да излезе прав в прогнозите си, че изкуственият интелект ще владее света, защото това би било краят на човечеството и сбъдване на най-мрачните фентъзи романи.

Те тук уцели десетката! ТЕРМИНАТОР ! Но това НЯМА да се случи, поради причини който НЯМА да обяснявам! Но ШОУ ще има, ОБЕЩАВАМ!

И да обясняваш тъпата Мери няма да разбере.

Бедната, нещастна, окупирана и поробенна от мръсните американци Южна Корея, дето няма нефт и газ и по територия е 170 пъти по-малка от Свръхбогатата Свободна Огромна Независима Велика Русия, изпревари БВП на Русия с 10%! И кой е по-велик? Мухахахахахахаха!

И по-различно ли се разпределя този БВП от Русия или статистиката е най-важното?

Ми щом заплатите им са 20 пъти по-големи от Руските, където МРЗ е 100 евро, би трябвало да има някаква, макар и незначителна разлика!

А ти що пишеш на 64 битов компютър, произведен в комунистически Китай ? Що не пишеш на примитивен 8 битов американски компютър ??

искам да питам, абе верно ли некво жуже, което било в БРИКС, които били 3 милиарда, което е половината население на света, които били най мощната икономика, било натикало соросите в миша дупка, които сороси пък били натясно, щото били свикнали нашироко, и затова реват сега ?

Какво означава да владееш света??? Означава че ти назначаваш президентите на останалите държави като твои подвасални. ПЪРВИ ОПИТ НА ИЗКУСТВНИЯ ИНТЕЛЕКТ - УСПЕШЕН!

Не се стърпявам - форумните протестърски тролове от каква позиция коментират Путин? Така може да коментира човек от неговия ранг, не платена подлога. Когато станете 4 пъти поред най-влиятелна личност в света и когато започнете да разполагате с ресурс по-голям от този на целия останал свят, заповядайте. Иначе просто дължите уважение и е нормално да коментирате хора от вашата черга.

Сиреч да живее Империалистическа Русия! Кофти е, че изкуствения интелект, който, ще бъде създаден в САЩ, щото Русия е аутсайдер в електрониката, ще бъде владетел на света, означава, че Русия няма да я има! Много добра, направо отлична е прогнозата на Путин! А и на Георги Димитров: "Колелото на историята се върти и ще се върти до пълната победа на комунизма"! То ест Китай ще го има, а Империалистическа Русия ще гние на бунището на историята! Айде сега някой да нарече Г.Димитров форумен протестърски трол!

Искуственият интелект се създава от естествен интелект, а американците си нямат такъв, за това събират от цял свят. Има една малка подробност, че пчелите идват за меда, разбирай долара. Сега все още е световна валута. Путин и Си Дзин Пин не мислят дълго да държат като такава. Когато медът свърши и пчеличките ще се разлетят и тогава средностатистическият американец дебил ще трябва да става учен.

Няма седмица, Путин да не изръси някой вселенски идиотизъм! Последния: "Русия ще развива цифрова икономика"! Аланкоолу, народа иска да яде да се облича, да се вози, цифрите не се ядат, те се пишат! Представям си Путин облечен с цифрови гащи и цифров костюм, вози се но две цифри "00", пие цифрова водка и замезва с цифрова сьомга Голям майтап!!

да допълня, и асвалта у нас не се яде, хората искат да плюскат, не щат магистрали.

Голяма работа е Путин, преди година, две помня беше обявен за човек на годината, на първо място, заедно с южнокорейската чалгаджийа Ли Чер Ин, двамата с по 9.5%! От тогава насам Путин си отава първия чалгаджия на планетата, ръсейки световни идиотизми, щом си отвори устата на публично място! С което много радва "тъпата", но за разлика от него цивилизована публика!

Да не поверваш, че товарищ Путин го е казал тава нещо :))) Я па си мислех, че ракетите, танковете и подводниците без интелект, ще владеят света :)))

Сталин печели много уважение. Без него руснаците можеха да са към 350 милиона сега. Това би било катастрофа за Европа и света. Путин също печели много уважение. Руснаците масово напускат Русия за да живеят в САЩ,Европа,БГ и навсякъде по света,но не и в Русия

не е вярно, никой, освен хиспаник не ходи вече в щатите.

Я кажи що 2 милиона кримчани избраха Русия ? Що не щат в демократична, проамериканска Украйна ??

Как звучи само. Човечеството на изкуствения интелект. Създаден по свой образ и подобие. Интелектът на човека става все по-оскъден (ако го е имало изобщо) заради машинките към които бива прикрепян. Изкуственият интелект не усеща болка и няма да разбира всичко за човешката натура, но още щом му сложат рецептори за болка и изгаряне, той ще започне да разбира как да подчини хората на своите идеи, които са предпрограмирани за посоката по която трябва да поеме бъдещето на човека със и без интелект. Диктатурата на машината. То и сега я има, но се казва диктатурата на системата.

Открит урок по путинизъм: Как се лъже, краде, убива и не ти пука за престъпленията ти

Има ли друг такъв лидер в света? Представяте ли си нашият в подобна ситуация? Прихнах от смях, а е за реване с глас!

Ами дори при соца ние развивахме информатика и кюмпютърни науки, не мужиците. И сега в софтуера делът на тази индустрия в икономиката е 10 пъти повече отколкото р Русия. Колко са пред ватниците големите нации пък не ми се мисли, Джуджи си прави пак пиар , малоумно свързва развитието на ИИ с дъжавата и колко велики биха станали, което е балсам за оскотелите мужици и придава смисъл на импотентността и злобата им от 100 години ,а се получава както винаги. Тези хора не подлежат на развитие, тор и суровинен придатък.

Така като си ги дрънкаш, имаш ли на представа каква е тяхната образователна система и каква нашата? Да знаеш случайно, че имат единен изпит (матура) по всичко и всяка година? Намери един руски учебник по информатика и едни български и ги сравни? Някой меши компютрите с компотите май!

Има , разбира се, Ким Чен Ун, Мадуро , всички громят Запада с технологии и интелект, съответно във нефтена Венецуела няма бензин, а Роснефт практицески фалира след десет пъти скок на цените на нефта и стана китайски. Всичко това е само е интелект с модел савецка Русия, на всички подобни примитиви много им се отдават науките и технологиите за словесни магии и заклинания.. У нас бай Тошо громеше врага с полупроводници , че и цели проводници, та плюнки му хвърчаха от устата, затов и научно сме по-напред от саш.

какъв бай Тошо, бе маук, виж си сегашните лидери с излъчване на пленен канибал! Бай ти Тошо не е въпрос на обсъждане, но имаш ли спомени от него или си ги ломотиш на автопилот?

На москалите всеки интелект им стои изкуствен. Първо славят някоя мутра , която ги гаври и коли, после я понаплюват и накрая обявяват и касапина и смердовете му за велики и цялата гавра за свята и велика и през цялото време се роят получовеци, мизерия и порок. И така близо хиляда години без пауза. Всичко измислено в белия свят им стои изкуствено за интелекта :уж имат избори, пък нищо не избират -управлява ги едно и също джудже 18 години , уж икономика и предприемачи , пък всичко у ченгета , приятели на джуджето, уж имат медии пък всични на приятел на джуджето, дори рокерите им слуги на джуджето. Всичко им привнесено и все си остава изкуствено. По -изкуствен интелект няма.

Е това интелект : страна управлявана от милиционерски интелект щяла да става първенец в изкуствения интелект . такава мисъл може да роди само увреден неврогенетичен алгоритъм Айде тази година изкуствен интелект , догодина естествен интелект и датчици на ладата .

Путин 1ви Терминатор II

Е ...как???? Няма ли да е Путьо 2-ри император на Рашка-говняшка.

Не знам дали си Филип , но си ...........Мърльооу, 100 по 100 !!!!!!!!!!!!!!

Достатъчно е споменаването само на "владетел на света" за да се замислим каква опасност се крие зад едно такова "бъдеще" на "човечеството"! Светът е оцелял, не само защото се е смял, а и защото е бил независим от един единствен владетел бил той и свръхинтелект.

Кой ще го създаде?Мозъците в русия изтичат на запад.300 хиляди руснаци емигрират годишно.Най-богатите и образовани.

Хахаха буахахахахаамуахахаха и кварталният милиционер и Дойче зеле ти вярват.

по 300 хиляди мигрираха преди 20 години. Сега са значително по-малко. Интересното обаче сега е, че по данни от ООН Русия е втора след САЩ по прием на емигранти, за което някой хора не обелват и дума.

Да на ниско квалифицирани хора от бившите съветски републики.

Верно ли бе пак ли Дойче зеле, колкото умряха от глад после колкото фалираха по три пъти на ден в медиите толкова и 300хиляди емигрират.толкова си е пропагандата.и къде да отидат за купони в сащ дето 70милиона души чакат за купони или в превърнатите в гета Лондон Берлин Париж .там ходят май само африканци и талибани.

Винаги съм си мислил че Путин има ИИ. Това не е човешко. САЩ си имат супермен,Русия си има Путин :))))

Ревете соросоиди,дори клетите американски купоннци от гетото с шпертплатовите колиби подписаха петиция дедо дедо ви сорос да бъде обявен официално за световен терорист.честито.нема пари.

ти не си ли в московската джамия?

Дали си в джамия, синагога, църква катедрала или какъвто и де е било храм няма никакво значение. Не е важно дори и каква религия изповядваш, дали си мъж или жена, дали си бял или чер. Единственото важно е какво имаш в главата. Процедурно те питам - Ти какво имаш в главата?

"Благодарение на Интернет откритият урок беше проследен от над един милион души. "-интернет не е ли рожба на хамерите

Да, но Интернет не е изкуствен интелект.

с изкуствен интелект...:)))

кой и какъв интелект има се вижда и от протеснатната хамерска сган която и днес само тя и пише - поради липсата на този интелект в черните им глави

Иване, честит Байрям...ха.ха Путя и на празниците ли ви кара да работите..ха.ха

НА 15 СЕПТЕМВРИ МУТРАФОНЧО И ТОЙ ЩЯЛ ДА ДАДЕ ОТКРИТ УРОК НА БГ ДЕЧИЦАТА И ДА ДЕМОНСТРИРА ПОЗНАНИЯ ПО ИНДИАНСКА КУЛТУРА , ПАСЕНЕ НА СВИНЕ И БЕЙЗБОЛ :))) ... А ОТ ЦК НА СИК ЩЕЛИ ДА РАЗДАВАТ НА ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ ШАРЕНИ БОМБОНЧЕТА С КРИСТАЛМЕТАМФЕТАМИН :))

Путинска логика Изкуственият интелект ще владее света. Кой обаче ще владее изкуствения интелект? Ботоксът му е в повече. Жужи изтрещя. Да не говорим че повечето училища в Русия не отвориха днес Има празник Курбан Байрям

Честит им национален празник на руснаците "Курбан Байрям"..ха.ха Ще махат на Кремъл петолъчката и ще слагат полумесец..ха.ха а гледа ли видеото пред московската джамия -най малко 200 000 килимчета по московски улици..ха.ха

това им липсва на путеноидите-интелект! когато путя го създаде ще им го наливат с фуния през задните части :))))

Дори и полуинтелект да направят пияндурниците, пак е притеснително за родните подлоги. Ще пуска по-смислени коментари под статиите в дирника и за по-малко копейки. Само да не се пропие с боярщник.

Изкуствения интелект трябва да се държи като куче на синджир ! Иначе изтърве ли се хората стават излишни !

Изкуственият интелект или изкуственият президент на Русия?

Ако изкуствения интелект завладее света значи е излязъл от виртуалната реалност и е извън обхвата на процедурите, за които създаден, т.е. създаден е достатъчно разнообразие от изкуствен интелект, чийто съюз да надхвърли човешката мощ.

Ако в Путлерастан създадат изкуствен интелект то той първо ще се алкохолизира и ако успее да изтрезнее някой ден или ще емигрира или ще се самоубие!! Какъвто и да е интелект няма да оживее в тази част на света!!

България няма нужда от никакъв интелект. Потурнаци в национални панталони ,наречени потури. Продажници

Понеже никой от платените не отговори... Да те попитам и теб? Последно... В Русия нямат наука, няма образование, нямат какво да ядат и лъжат, че имат потенциал да направят подобно нещо, или... Определят кой да е президент на САЩ, променят маршрута на военните им кораби, намесват се в политиките на държавите? А ако са толкова бедни, Защо в Гърция беше пълно с Руснаци? Защо по нашето черноморие сервитьорите се надпреварваха да им сервилничат? Къде е истината?

Това че някъде е "пълно" с руснаци е много относително.Донякъде се създава такова впечатление защото те са най-пияни,шумни и вулгарни! Но това че 2% от блядовете могат да обикалят света с пари откраднати от останалите не е доказателство за богатство на нацията! А в Гърция специално българите и румънците са в пъти повече от руснаците!!!!!

Никоя друга държава не би оцеляла като Русия след нападението и от Хитлер ! 20 милиона избити мъже ! Алкохола е било единственото което е давал сили и кораж на премръзналите бойци във войната през дългата зима ! де да имахме като руснаците чувството за национална принадлежност и гордост ! Положителни щяхме да сме по-добре от сега !

Бай Ставри

Страшно прозрение Я кажи ще има ли правителство Нинова до 2656 та година

човекът който връща света назад в средновековието седнал да плямпа общи приказки за бъдещето

наи-отвратителния трол си ти

е превъртяло, въобразява си че е световен учен енциклопедист и раздава скудоумия наляво и надясно ???

да то е логично.не се напива в банята и ще ходи всеки ден на работа но и наи основното:ще взима логични и обосновани решения.

Каза извънземното джудже ! И жена му каза , че е ментак .

Кавалери на ордена на почетния идиот: 1)Суджук паша Симитлията---за цялостен принос за прееването на България!.. 2)Цецо Цървула---за беззаветна преданост на шефа си, 3)Томислав Дончев--за престъпно съглашателство на сравнително умен човек---с банда СИК аджийски престъпници! ..... .... И Т.Н.---:)))))

Г-н Путин, София е столицата на Мордор. Ша ви изнесьем и интелекта и страпоните.

Да попитам платените. Последно... В Русия нямат наука, няма образование, нямат какво да ядат и лъжат, че имат потенциал да направят подобно нещо, или... Определят кой да е президент на САЩ, променят маршрута на военните им кораби, намесват се в политиките на държавите? А ако са толкова бедни, Защо в Гърция беше пълно с Руснаци? Защо по нашето черноморие сервитьорите се надпреварваха да им сервилничат? Къде е истината?

се едно да питаш що рускините ходят да се перат с турци или примерно щерката на пу - с холандци???

За Рускините не знам, но Германките вече са много на вътре с мигрантите. Засега само секс и не искат да се впускат в сериозни връзки, но има време.. Ще им промият мозъка. А ти да беше казал нещо по въпроса, или без лиШче не пишеш?

се едно теб да те питам, защо се трамбоваш с неграта в Сарафово. Трай си бе калтак

а твоята щерка на околоврастното по-добре ли е?

ИИ вече има! Ти си Изкуствения Идиот по тези форуми!

Репликата беше към >>>

айде дано руснаците направят ИИ щото ми писна да споря с тролски идиоти!!!!

Микрон съобщи ли вече как точно Русия и Путин "ще си плащат за Окраiна", или още не е?? За едни протестърски олигофрени питам, благодаря...

Има САЩ, има войни и терор Няма САЩ, няма войни и терор

Ще има друга държава на върха и ще прави същото - справка империите през вековете. Човекът по природа е тиранин за себеподобните си, стоящи по-ниско в йерархията.

а стига глупости войни е имало много преди сащ русия специално е направила много повече войни от сащ заврете си тъпата пропаганда .... дано поне като имате ИИ да измисляте по-умни опорни точки

Дано не се стигне до там изкуствения интелект да владее света,защото той ще ни и унищожи! Ако хората станат малко по духовни и не толкова материално зависими,няма да се стигне до изкуствен интелект! На руските политици,както и на американските в главите им са само войни и оръжия,власт и разделения,кой ще владее света пръв... Това си е ново построяване на Вавилонската кула,политиците правят всичко възможно да накарат хората да забравят за Бог и духовната им същност... Стига с тези войни и оръжия,пари и материални блага,стига,това води единствено до погибел...

Браво джуджи,даже Хитлер не можа да постигне такива върхове на мисълта

Цялата пропагандна активност на соросоидните еничари в момента, има за цел да отвлече общественото внимание от факта, че Американска Държава на практика окончателно загуби войната в Сирия срещу сирийския народ и е също толкова безсилна пред Ким и неговата Северна Корея, надявам се ясно е това нещо.

Въпрос от репортери на СНН към репортери на БЛУМБЪРГ: "ЩО не вземате репортажи от Бойко Борисов!"...? ...отговор: "Щот не можем да му извадим суджуците от устата!:)))) Пробвайте вие!" :))))

борисов е българският срам заедно с обединените идиоти а путин е руският срам

Къв ИИ в Колхозна Раша ??? Там само самовари и дървени сметала се правят. Знаем знамето на СССР(Раша) - сърп и чук.....това са високите технологии на алкашите

Канадецо, недей така зверски да ги тормозиш мурзилите. И те са хора, малко първобитни, но все пак се опитват да победят абизяните на тема IQ. Засега са с едни гърди пред тях, благодарение на техния вожд жужи первий.