Тръмп благодари на Путин за експулсирането на дипломати

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е благодарен на руския президент Владимир Путин за решението му да съкрати броя на американските дипломати в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп благодари на Путин за експулсирането на дипломати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кгб в помощ на цру, а Тръмп помага на Путин да си облече сакото ..

Май съм объркал нещо???? Разбрах!!!! В понеделник, ще пиша, че САЩ са великани, а във вторник-Русия:) ИЗГЛЕЖДА САМО ТАКА МОГА ДА ВИ УГОДЯ??????? ................и да не бъда трит защото съм написал нещо, БЕЗ ОБИДИ!!!:)

Кое според вас е по демократично???? "У нас кардинально различаются подходы к оформлению виз. Американская процедура предполагает проведение личного собеседования. И это требует намного больше времени и трудовых ресурсов. Российские визы в США выдаются без проведения собеседования, а документы можно отправить и по почте???????????? ..........както в 18 век или както в Русия????? Всеки американски полицай може да ви върне обратно от летището, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМАШ ВИЗА, САМО ЗАЩОТО СПОРЕД НЕГО СИ СЪМНИТЕЛЕН????????????? НЯМА ХЪМ, НЯМА МЪМ-ДЕМОКРАЦИЯ!!!!!!:)

граждани в дипломатическите представителства в Русия били 1/4,т.е от 1200 човека персонал,300 са американци.Останалите,обслужващия персонал са руснаци.Значи значителен брой руски граждани ще останат без работа,а товарищ Путин може и да ги обвини за американски шпиони.

Демокрацията, ДАВА ПРАВО НА ВСЕКИ СВОБОДА НА СЛОВОТО!!!!!!!!!!!!!! Аз не съм обидил никого, просто коментирам!!!!!!!

Някъде по сведа да има такава ...само на книга и думи-а пендели въляло

...а ТихБялДунав Се вълнува, че И Магнитски Се развя...

Тоз Тръмп 'зе и да се подиграва на Хуйло. Не е убаво тъй, нема дипломатичност, толерантност и политкоректност.

Прекрасен избор на името-Ви !

Недейте тъй, колега. Не е виновен той, а родителите му )))

За Протокола : - Краят на Пореден рунд на К.О. на Овалния върху ДнешноКремълската кагеБейска боксова круша.

След последните санкции Хуйло ще трябва да отстъпи и остатъка от Сибир на Цун Кай Хуй от братски Китай- белким му прати неколко влака оризец да изхрани ватниците си през зимата...

Путин,с противното си натрапване,създава непрекъснати поводи да му се подиграват!Изкривените напъни за величие го правят смешен и жалък!Видяхме го гол до кръста ,сниман с риба,остава да го видим и чисто гол ,яхнал сибирски глиган!

Дори и щуката е гонил цели 2 часа, левакът му. Сигурно още е в реанимацията след "подвига"...

+++++++++++++++++++

Учудващо неточни сведения. Пессков каза, че тези действия са в отговор на действията на предишната администрация на Обама, която отстрани руски дипломати и конфискува руска дипломатическа собственост. Русия изчака дълго време, дали новата администрация ще промени нещо. И отговорът и беше адекватен. Еврейските смешници отново си противоречат.

Ама чакайте ся, тов. Атилейский ! - нъл Тръмп Ваш я ?! ...КакТак Еврей зер, Гхерунда Задунайшкая ?!

общата китайска задлъжнялост отнесена към БВП е много по-голяма от американската ся кво правим??

А бе този Тръмп разказа играта на американските бърократи, мързеливци, нелегални емигранти и тем подобна измет! Затова в САЩ и у нас тази гмеж надава такъв вой!

Тръмпуня направо да отзове и останалите- така ще се стигне до 0 визи за никому ненужните ватници-рашки. След което да благодари отново на Хуйло кат му застопори милиардните авоари на Запад- нищо лично, просто с тях се подрива.

Дискретно : - с личните 'авоари' на Късака (и Сье) - е Факт ...а В Момента тече отн. Развъртяните.

Браво на Тръм!!! Прав си е- всички които работът в посолствата на страните по света са подли богаташи имащи полза от бившите президенти кийто те са подържали в предизборната комнания а в замена получават раьота в различени посолства (това си е факт) но искам и да добава това което не пишат у нас. наши участват а шофора е умрял при убиството на бивша ук-ка депотатка не вярваща в Майдана през 14г става в опозиция (а на укине всички опозиционери се убиват )а второто е сервис на морето - пълна цигания - нима ли вече няма и българи в този силно печелен отрасъл - го=на

Ти в кое училище си завършил? Искам да запиша внучката си да учи там, ЗАЩОТО СЪМ ВЪЗХИТЕН ОТ ГРАМОТНОСТТА ТИ!!! Не искам като много други млади деца да се погуби в друго школо!!!! МУ ХАААААААААААА

Руският скот ще да е намерил някъде килийно училище за недохора. Дано изкара поне среден 3 там ...

големият въпрос е каква е благодарността на руския народ към путин ако любовта им е същата както на либийците към кадафи и на иракчаните към саддам....

народите на Ирак и Либия обичаха своите ръководители. Унищожи ги именно САЩ. Но с Русия нещата не стават по еврейския сценарий. А сега имат работа и с Ким Чен Ун, който не си играе.

"Ако се е шегувал, трябвало е да знае, че не бива да го прави. Ако не се е шегувал, това е нещо безпрецедентно". Бе тези американци си направиха президента безгласна буква. Как смятат да я карат нататък ??

президентът на сащ не е безгласна буква има много власт просто не е едноличен султан заобиколен от слуги и роби като путлер тук ти е проблема в преценката

американците си направиха президента безгласна буква, а в други държави президентът прави народа си безгласни букви. Живот!

Тръмп благодари на Путлер, че сега ще има основание да изгони повечето агенти на КГБ работещи под прикритие в посолството. от 900 руснаци с добри заплати ще останат със 755 по-малко. А опашките и таксите ще скочат до небето. А и имат запас още 145 руснака за изритване. Това джудже е генни, бе! В тъпотията му е гениалността.

Руснаците са ВЕЧЕ по-малко. С това действие Путин реагира на текущото положение, така че гонене на руски дипломати не се очаква.

С тоталната си некомпетентност Путя избра възможно най-големия клоун за кукла на конци в Белия дом. Действително американците не бяха виждали що е то популизъм, пропаганда и руски тролове, така че успя да класира тоя малоумник на изборите. Та изгърмя си Путя единствения патрон на халост с Тръмп смешника, и сега като изхвърлят това чучело (до Нова година е аут) на Жужи "гения" от КГБ така ще му се стъжни, че ще му се иска никога да не се е бъркал там, където не му е работа. И те така, другари и другарки.

Путин не е издигнал Тръмп за президент на САЩ. Критиките към него за някаква хакерска намеса от страна на Русия са просто смешни.

Да бе другарю, как. ВЕрваме ви. Ама по-важно е едни други хора какво вЕрват. :)

много вероятен изход но дали сащ ще пожелаят да покажат че русия им е избрала президента?? това би било огромен удар по демокрацията! а и реално не е ясно действията на путин до колко са повлияли ясно е че е имало действия но до колко са повлияли не е ясно по-вероятния изход е тръмп да си остане но да го накарат да мачка путин колкото и да му прави мили очи в личните изявления но не изключвам и да го махнат ся да видим какво ще каже разследващият

???????????????? Какво си написал професоре?????? Прекрасен и най-вече смислен анализ си направил на ситуацията!!!!!! МУХААААААААААААААААААААААААААА ............Само да не те уволнят чорбаджиите ..........с цел икономии:)

комуноидните слуги си мислят,че и другите хора като тях са роби......жалки малки хорица,радвайте се,че все още дишате а ние ще се оправяме и без "чорбаджии"-ПОНЯЛИ????

Не разбирам !?!?!? Уж в Русия са само ватници, чизмари, алкохолици, демек тъпанари някакви, а пък били разбили системата за гласуване във свръхтехнологичните САЩ и избрали Тръмп за президент !?!?!? Бах мааму му, ами ако изтрезнеят имате ли представа какви чудесии могат да сътворят ? Просто сте смешни, да не кажа жалки !!!

Скоро Русия ще им изрита още стотина, с цел икономии! МУХАХАХАХАХАААААА:)

Ми остават още 145 русни граждани работещи в посолствотол Няма проблем още 100 да изхвърлят. МУХАХАХАХАХАААААА:)

Анджек де, за туй говорим!:))))))) Че гроздето е кисело:) МУхааааааааааа хаааааа

Този път Русия тропна с крак.

Друг положителен момент за руските гражданЯ е, че ще висят много по-дълго пред американското посолство..А докато висят, могат да се наливат с течен сапун..Голям кеф

ми не се е шегувал. подиграваол се е с яловите контрасанкции на раша!

реално никой не може да каже кога тръмп се шегува кога преувеличава кога е сериозен а това е малък проблем когато си президент на сащ вече и карикатурите от китай и кндр му се подиграват

Ама, мноооо мЪ "кефят" янките, бе !! :-D Толкова са нагли и безочливи, тея сладури, че чак са "симпатични"... Винаги смятат, че може да газят наред и да се ебават с всеки, НО когато някой им реагира или им се опре, веднага се оказват изненадани, учудени и разочаровани от ответната "реакция" и "агресия", проявена срещу тях!!... Явно не са чували никога хубавата БГ поговорка: "Каквото почукало, такова се обадило" ;-)

Къде видя наглост в случая, бе кретен? Напротив Тръмп благодари на Путлер, че сега ще има основание да изгони повечето агенти на КГБ работещи под прикритие в посолството. от 900 руснаци с добри заплати ще останат със 755 по-малко. А опашките и таксите ще скочат до небето.

Както я е подкарал, Тръмп няма да изкара мандата си!

Така е! Краварите имат нужда от Русия даже по кадровите си въпроси! ФАКТ!

Това са професионални разузнавачи с конкретни задачи и много болиииии!

ходи на чичо курнелия да та оправи ;)

Това са професионални разузнавачи с конкретни задачи и много болиииии!

Тръмпи да не се прави на интересен, че руснаците, както го сложиха, така могат и да го махнат !

Най-накрая ще го махнат, наистина, и пак ще кажат, че руснаците са го направили ! :)

симо

ДД е онази институция ,която НЕОТКЛОННО провежда глобалистичната политика на Пакс Американа,независимо КОЙ е президент...Тези авгиеви обори разнасят огромна смрад и отрова по света....Прав е Тръмп като иска да ги промени.Дано и други ДЪРЖАВНИЦИ му помогнат.

Скоро Тръмп ще благодари отново за икономиите от печатане на щатски долари, защото Русия и много азиатски държави няма да ги ползват :)

Ще се забърсват с рубли!

Този шут да върви в цирк, Белия дом е за президенти, не за комедианти..

... то, и Роналд Рейгън беше "комедиант", но беше И Президент... Ама сигурно не го помниш тая, щото си много малък...;-)

Що бе, тъпунгер? Щото Рейгън е бил артист ли? Толкова си тъп, че и най-тъпите путлерасти биеш в това отношение. Къв парадокс, а? Рейгън е с висше икономическо образование и е на светлинни години пред примерно любимото ти джудже Путлер.

Дир е синоним на некадърност и мафиотска журналистика която хаква акаунтите на потребители за което ще бъдат съдени до дупка за милиони, ще им бъдат отнети лицензи, блокирани и някой от тия тарифата ще ги вкарам в затвора

Америка спести милиони, Русия загуби милиарди, голем е Путя, стискам му палци, може и да успее.

По-добре му стискай нещо друго!

... връткат?!? тя би трябвало постоянно да е на път... по-скоро - на кръстопът...

Връткат я дъртата чанта че няма по млади и по хубави

Нищо ново под слънцето.Тарикатите взаимно се освобождават от неудобните.Номера е друг да им свърши мръсната работа.И вълка сит, и агнето цяло.Сигурно и Мелани си връткат..