Коментари - Кисинджър: Русия и САЩ могат да имат общо виждане за света | Днес.dir.bg

Кисинджър: Русия и САЩ могат да имат общо виждане за света

Русия и САЩ рано или късно ще се убедят, че им е необходимо да действат заедно и ще съумеят да намерят общо виждане за бъдещия свят.

Обратно в новината

Коментари - Кисинджър: Русия и САЩ могат да имат общо виждане за света | Днес.dir.bg

Коментари

Киси,не ми говори и не подклаждай Русия да ни АНЕКСИРА. Боже не ни наказвай пак със Сталинско- Путевска окупация. Киси недей да идваш в Русия повече. Ще ти кажа,че Русия е много изостанала и бързо още ще изостава в НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ,които ще дефинират бъдещето на света. Твойто виждане като на старец е късо и слава богу. Моментното въоръжаване със зъби и нокти на Русия скоро ще се окаже скапване на Р.Ф. както СССР и Соца. Новите технологии ВЕЧЕ са произвели и ще произведат БЪРЗО съвсем нови оръжия,които ще сложат ред и ще наместят Путевци,чийто глави са пълни с петолъчки. Сакън не плямпай като комунист глупости. Виж кво стори Рейгън. Действа Рейгън 2 ,дано си жив да видиш резултата с Р.Ф..................

Моите уважения към старата лисица Кисинджър, но това са типични нищо не значещи дипломатически приказки! Русия иска да бъде оставена на мира да съществува във своите изконни съветски зони на влияние, което е естествено и нормално. Щатите искат да властват във целия свят и техните интереси да са глобални! Тоест Русия трябва да изчезне и да си остави ресурсите за да може Америка още едни 25 години да си върже гащите! Няма как да се съвместят тези неща!

кисинджър, абе да ви кажа, понеже със сигурност не го осъзнаваш: вие евреите сте много гнусно и извратено племе. сега разбра ли откъде идват бедите на света? от евреите.

Таман да е на истина. Дърт соросоид.

кисинджър и сорос да се хванат за кутренца и право при рокфелер

съюз. Единак е и на него му нареждат с кой да се съюзи. Което е добре, защото никога не слуша. Добре е за световната политика, а не за нас българите. Ще дойде време, когато "Великите", "Голямите Сили" ще разберат и нас и себе си. Би било хубаво да не си резменят ракети междувременно, но както вървят нещата.... едва ли... Би било, особено хубаво, ако вземат да ни послушат в "Не се изтребвайте- така Империи не се правят", женете се. Иван Асен 2-ри е по-умен и по-стар от Вашите псевдо-империи. Също така е владетел на държава по-стара от Вашите Цивилизации. Човекът е знаел, а Вие не!

Много си прав ! Според Мохамед бъдещето на света принадлежи на този , който най-много се размножава. Това е залегнало в Мюсулманството с искането мъжът винаги да се изфурква във жена. В природата е същото - оцелява видът на най-ебливите.

България предпочита съюз с Русия, вместо със САЩ. И това отново ще се случи

Само БСП-то и ДПС-то са за съюз с русия,но децата им са в Европа както и два милиона и осемстотин хиляди българи спасяващи се от руския непреставащ грабеж на България!

ТАЯ МАНТРА ..... Я НАУЧИХМЕ НАИЗУСТ ...... ДАЙ НОВА ПРОСТОТИЯ

като всяка колониална нация, се опитват да мигрират към метрополията с надежда за по-добър живот .... България е разграбена и унижена от наложеният ни нов Ньойски договор, наречен ЕС и НАТО!

Тръмп е изпратил Кисинджър да пита Путин, до кога ще му продължи мандата. Путин за сега е доволен, но Тръмпи трябва да се старае още ....

След влизането на България в ЕС и НАТО, българите отново са ограбени и унизени като в годините на турското робство и думите на Ботев са актуални и днес: Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил

Абе малоумник , през руската окупация , цялата страна беше в ограждения и стреляха на месо, някои да не избяга. Сега пак слагат ограждения, тоя път никой да не влезне. Разликата е сериозна -от заградени роби, до желано място.Унизени сте само дребните червени безполезници , щото нямаъе власт да унищожавате български съдби и щото големите птици , към които се мъчихте да се присламчите , отлетяха нависоко и на запад с парите без да ви вземат с тях и сега ви пускат само опорни точки за илюзорна връзка с тях, които да грачите наволя и на някоя друга екскурзия до столицата и Бузлуджа , вместо лятна почивка.

Много глупава реплика ...Глупчо, в България никога не е имало руски военни бази. Но сега има. Златен период за българската държава бе времето когато бяхме в съюз с Русия. Образование, здравеопазване, армия, заплати, пенсии ... - всичко беше както трябва.

След 1944 г. в Русия се забелязва нарастване на интелектуалния ресурс бъз оснава на българо-съветската дружба. Това особено се забелязва след 1990 година и прираста на рускини в България.

Тук се ръсят простотии

близките контакти с еврогейската култура не прощава на интелекта ..

Ами Русия е прва по спин , пък той идва основно от гейове. Та руснаците не стига, че сте първи гейове, ами сте и от най-отвратителните -прикритите. Гледаш го прави се на мъж, пък то руски треперлив разхлабен анус.

от русофили какво да очакваш ? Само простотии за съжаление.

какво да кажем за страна в която историята и започва след Великата Октомврийска революция, чествана през ноември ? Каква страна със сто годишна история. Предците им си ги избили до девето коляно, заедно с децата. Гнусна история.

щото Литва, Латвия и Естония дъжат своето съществувание на Октомврийската революция

са ги поробили ли ? Говоря ти за Русия, която започва великото си съществуване от оня чичко с каскета на когото му държат восъчната фигура в оня хладилник !

Димитър Благоев като депутат от българското Народно събрание произнася от трибуната на НС , че не българин, а е славянин. Георги Димитров. Друг славянин започва да раздава български земи и народ и македонизира насила българите в Македония, когато окупаторите го докарват с вмирисания си ботуш на власт

за жалост и ние сме имали мекерета и всичките са били закърмени от руската революция.

Кисинджър и Путин разговаряли на четири очи. Путин изпратил поздрави на ТРЪМП

Колко трогателно.

С кинтите дето са платили на този световен дипломат, руснаците можеха да изхранят поне 10 детски градини в рамките на една петилетка - хахахахах

Славяни, създатели на културата! Били държава 4 в.пр.н.е. а славяните дошли на Балканите 4 в сл.н. е. но нищо, айде в мелницата на историята кой ти гледа 8 века !

Новия световен ред е огледало на стария. Едните са умни и богати, другите само дрънкат оръжия. Китай, Виетнам са другата страна на медала - икономически и финансови успехи, далече от Русия. Дори и Куба се отдели за радост на народа.

Народът ни е славяно-български, историята ни славяно-българска/Паисий/, езикът и писмеността - също славянобългарски. И руснаците са славяни и християни, за това се родеем с тях

Славнобългарская, в средата на 18 век руския панславизъм не е настъпил на Балканите, и българите не се считат за славяни

Народа ни е умен и няма нищо общо с руската простотия. Погледнете колко международни награди печелят българските деца по математика, физика, шах-мат, гимнастика ?

деца дето се учат по специални програми от професори и т.н. да дадат лице. Народа е доста тъп в стадото! Не се лъжи! То ако всички бяхме такива, щяхме да сме като евреи, а не работници и селяни за стотинки!

поздравяваме отмиращите като вид ергогейци с Любимая песня Путина ЛЮБЭ-ДЕВЯТЫЙ ВАЛ

Ние, българите, черпим за поздрава с Бояришник и брезови кори. Воблата свърши. Славянски дефицит, какво да се прави? След предстоящия край на панславянството и панправославието по кремълски с изчезването на славянския дефицит, ако още ни пеете може да има и вобла. Певци сте вие, певцииии. Преди пеехте на партийния , на ДС , на кварталния , на отрядника дори, а днес на еврогейовете.

не си пляснеш една "Калинка-Малинка" и да се свестиш ?

Благоев, престъпният алкохолик Димитров и подобни българомразци.

Българите са наследници на траки и славяни. Има малко прабългари в Добруджа и Лудогорието. Северна България е залята от славянско море - седем големи славянски племена

А може е и океански излаз да имаме , а не само море.

Със славяните в Русия наистина сме океан

7 племена без име, само едно севери! Иначе Аспарух минал Онгъла и бил 60 хил. гръцка армия с 10 хил. българи, от тях само 2-3 хил.бойци и се слял със славянското море, а траките изчезнали и се появили в сегашна Румъния, само и само за да обслужат тезите на комунистическата история! Много достоверно!

България е славянска държава, както Русия

дето българите и траките не са славяни! Па и половината руснаци!

нито славянин, нито трак и най малко пра българин. Ти си просто еврогей ..

Пост комунистическа държава в която не бяха проведени дълбоки и всеобхватни декомунизация и лустрация е . Защото е такава пишеш лъжи. Ако се бяха случили дълбоки и всеобхватни декомунизация и лустрация нямаше да пишеш тук лъжи.

колко думи написа, на които не знаеш значението ...

да се случи, свободата не се иска от всеки, повечето хора предпочитат да са роби, те сами не могат нищо! Не са българи, те са славяни!

Днес Москва е спуснала много неблагодарна задача на малките петоколонничета - червените български тролчета. Те трябва да убедят, че товарищ Кисинджър е пратеник на правителството или на президента който е в Москва за да проси дружба с Кремъл.

Точно така е. Има информации от много места. Тръмп е в затруднение и праща Кисинджър в Москва. Освен това Кисинджър трябваше да почака, защото Путин имаше среща с немския външен министър Габриел

Тръмпи е изпратил Кисинджър с помирителна мисия в Москва

трябва да се уговорят условията за капитулация и ако може Путин да не назначава Жириновски за генерал-губернатор на новите западните руски губернии ... :)

Македония е руско творение, както и Титова Югославия! Приятели!

Кисинджър е дошъл да каже на Путин да си наляга парцалите защото на САЩ им свършва търпението от безкрайната глупост на Путин и неспособноста му да предвиди последствията от действията си!

Знае ли някой, как стана така , че част от северните племена станаха скандинавци, другата част стана милиционери , комисари и алкаши ? Едните живеят като бели хора, а другите като поробителите си преди векове.

Ами разликата идва от московските князе , които се търкалят като служанки 300 години из посттелите на монголските ханове , за да подноявяват грамотата от хана да тормозят и рекетират руските княжества. Там някъде възниква друг сюжет стед севернаците - Масква, продължението на ордата. Само сравни комите , мокшите ерзяните и къде финладците , с които са един език. Къде е новгород и къде стигнал Стокхолм , които са били варяжки селища.

Дъртия го пратиха да разбере кво става в Москва. САЩ видяха дебелия и сега се правят на шутове- хаха, хихи, хохо, иху аху, зиги биги, ама ние на майтап бе, охохо, фиу фиу... Айде разбрахме се...

Не са го пращали

Тръмп предпочита Туитър. Там има информация по въпроса

Гербът на Москва - Руски войн пронизка Барадж - символ на победата над Волжка България.

Съвременна България се създаде след СЪЕДИНЕНИЕТО на Княжество България с Източна Румелия. В Източна Румелия пра-българи не са се заселвали и ние сме си славяни и траки с векове.

Щом са изпратили старчока Кисинджър в Москва с помирителна мисия .... Освен това, САЩ отказват да плащат вноската си в ООН за анти терористични и мироопазващи мисии. Май и парите свършват ...

Как научихте, че САЩ, правителството или президента пращат Кисинджър в Москва и защо ние не знаем? Няма нищо на сайта на правителството и президента свързано с - изпращоне на Кисинджър в Москва.

той дядо Хенри просто така се разхожда, от старческа скука и случайно срещнал Путин в гората ...

Вие не знаете защото сте психотролчета. Повече пишете, от колкото четете

крава%рите не са предизвикали чак толкова конфликти и убили толкова народ като адол хитлер- само около 15-18 мил., а адолф цели 20 мил, не ги обиждаите...

русия е предизвикала стотици пъти повече войни от сащ! те сами са избили повече руснаци отколкото хора сащ са избили по целия свят само иван грозни е избил 8 милиона руснаци

Знаеш ли през 16 век колко е било цялото население на Русия и Европа ? Или просто си пишеш така ...

руснаците са славяни поробени от варязи - викинги поробени от монголите за разлика от българите обаче нито славяните там нито варязите са имали писменост и култура докато не взимат българските!

Руската култура е продължение на българска и всички които са против руснаците, са поредните антибългарски мекерета ...

кога ще го кажат?

Българите нямат култура на татаро-монголсаката орда, каквато имат руските милиционери и комуноди. Объркали сте се. Българите са европейски народ, а не азиатски.

Защо ми се струва, че този се измята и се старае сега да обърне палачинката от другата страна. Русия години наред им прави податки, но те ги отблъскват и насъскват и другите срещу нея, а сега ми запя друга песен. Довчера беше за конфронтация, а днес се усуква. Интересно какво се промени за да запее тая песен, защото не вярвам промитите американски мозъци да са поумнели. Нещо по скоро ги е подплашило.

тоз пък и той не пукна най-накрая

РОТШИЛДИТЕ СА ПРАТИЛИ СТАРАТА КУРВА ДА ПРЕГОВАРЯ ЗА МИР С РАШКИТЕ ....:))) ... А РАШКИТЕ ГО ГОСТИЛИ СЪС СУПА ОТ СВИНСКИ ВОНТОНИ ( ПЕЛМЕНИ) ....

Твоите хазяи в Детройт само като си помислят, че могат да чуят "Вставай страна огромная" пълнят гащите и ходят на психолог.

Както е казал банкерът Буров: Всеки българин като види руснак трябва да падне на колене и да му целуне ръка. Аз бих добавил- не само да му целуне ръка а и да го целуне по гъза. Ако не беше Русия и кръвта на 200000 руски войници булгаристанци сега щяха да са територия на братска Турция. Измет проста и невежа. Пуснете си "Прощание Славянки" и паднете на колене пред велика, могъщша и братска Русия. Измет.

Че целувай, кой те е спрял? Може да и да им свириш на кавал...

Каквото и да решават Русия и САЩ, България винаги и завинаги е на руска стрна

Някой, някъде и по някакъв много интересен начин е въвел в заблуждение САЩ, че именно те знаят какво е добро и зло, какво е правилно и какво не. Те са му повярвали и от там идват всички проблеми на обикновените хора по света.

САЩ е един успешен икономически модел. Американския народ е успял народ. Богат народ. Русия и руснаците не са. Над руснаците тегне 3 вековно татаро-монголско иго и именно гените на татари и монголи са причина за това, Русия да у орда. Да действа и да се изживява като орда.

а стига с глупостите чечня дагестан якутска коми чукотка ..... славяни??? русия иска да пороби всички сигурно на всичките им разправя че са общ етнос къде са китайците къде са финландците къде са чукчите??? русия си е миш-маш де факто славяните са били поробени от варягите дори са ги пращали в робство в азия разкарайте си тъпите лъжи в сибир

А сега направи анализ по същият начин на САЩ и да видим какво ще стане.

сащ не изливат панславянска имперска помия за всички е очевидно че в русия живеят много народи това е империя с много религии и етноси на кой замазвате очите???? хората не са чак толкова глупави!

Може би е прав дядо Хенри. Ако Путин назначи Жириновски за губернатор на новите американски губернии. Историята показа, че без надзор на действията на еврейско-англосаксонската олигархия, светът е заплашен от разрушаване...

Паметникът на съветските окупатори, стърчащ в центъра на София, посрещна първото юлско утро на 2017 г. с надпис: БКП са терористи. Надписът е изписан с големи червени букви, въпреки, че през последните години зловещият монумент е старателно пазен от СДВР, със съдействието на Руското посолство у нас, което дори било закупило камери за видеонаблюдение. Това е поредният протест на будни софиянци срещу символа на 45-годишното робство, наложено с кръв и репресии от Червената армия, окупатор на България. В социалните мрежи вече се появи и информация, че надписът е още от 30 юни или дори от предишния ден, но никой не го е забелязал. Вече трето десетилетие софиянци водят битка с общината и държавните институции за събарянето на паметника, аргументирайки се, че сме единствената европейска столица, в чийто център се издига паметник на окупатор. Българските комунисти, социалисти и русофили обаче ревностно защитават монумента, мотивирайки се с някакво несъществуващо освобождение от фашистко робство.

НЕ САМО СМЕ ТЕРОРИСТИ , АМИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ МИ МЕРАК Е ДА ВЗРИВЯ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА В КЕНЕФА .... ПО СТЕНИТЕ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ КАФЯВО-ТИКВЕНА АБСТРАКТИВНА ЖИВОПИС :))

Защо само се пениш, а не опиташ?

Някакви среднощни психодесни тъпчовци, които са живи, благодарение на Съветската армия, пак са си плюли на суратя

Ненормално е написаното от теб. Ако има жив благодарение на окупатора, то той е член на Коминтерна и или заблуден комунист от войната на българските комунисти срещу собствения им народ.

То това, че БКП е терористична организация си е факт...Ама почитателите на тази организация са невежи идиоти и не знаят..Знаят само, как се нагъват кебапчета

Никакво сближаване с руснаците ей!!! Никакво разпределяне отново на сфери на влияние. Веднъж след Студената война се разбрахте да оставите България на Русия и видяхме руските агенти от ДПС и БСП до къде ни докараха!!

Но България винаги е в руска сфера на влияние. По желание на самите българи

По желание на някакви българи, които са се нарекли - славяни, каквито не са. Но те не са всички българи.

СИ ЦЗИПИН ВЧЕРА КАЗА : "ВРЪЩАНЕТО НА ХОНКОНГ НА КИТАЙ СЛОЖИ КРАЙ НА ВЕКОВНОТО УНИЖЕНИЕ НА КИТАЙСКАТА НАЦИЯ ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ" .... ТАКА ЧЕ НОВ СВЕТОВЕН РЕД МОЖЕ ДА ИМА И МЕЖДУ РУСИЯ И КИТАЙ :))

Московското милиционерство васално на китайския император покорно отстъпва Сибир и Средна Азия.

Това руснаците сте много "свободолюбива" нация, ей! Умре ли сте да станете слуги на китайците, мамка ви робска!!!

НА КАНАДСКИЯ ВАНКУВЪР МУ ВИКАТ ПОДИГРАВАТЕЛНО ВАН КОНГ :))) .. А ВЪВ ФЛОРИДА И КАЛИФОРНИЯ БЕЗ ИСПАНСКИ НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ РАБОТА :)) НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ПРЪВ ЩЕ СТАНЕ КЛАТИНО-АМЕРИКАНСКА-ИТАЙСКО-ИНДИЙСКА РЕПУБЛИКА :))

Масква от основаването си се занимава с подкопаване и грабеж, тя никога не рзчитала на собствено развитие. Москва е била най-неразвитото княжество в региона, засилва се като князът и като слуга на татарите добива право от тяхно име да е граби , подкопава и рекетира другите по-развити княжества с татарска помощ. След като ограбва и унищожава неземно богатия Новгород и Псков , това оства и досега основно в руската икономика и политика -подкопаване и рекет без развитие. И сега прочутия руско промишлен комплекс изнася по-малко отколкото русия рекетира само от България чрез Нефтохим, газа , горивата и крадливи проекти.

САЩ постоянно се занимават с подкопаване и грабеж в света. Постоянно рекетират другите държави в свой интерес. Но не могат да рекетират Русия. Винаги получават един руски юмрук в тъпата си хищническа зурла

Груьо, стига мисли за Русия. Мисли поне малко с главата си за България. 50 години братушките ни държаха най-бедната държава с соц блока, изнасяха природните ни богатства за жълти стотинки и ти подхвърляха банани като на маймуна за Нова година. След прехода руските агенти от ДПС с помоща на БСП корумпираха всички институции и още не може да се оправим. Стига само с тази любов към майка Русия!!!

Щатите яко роизвеждат , 16пъти повече от русия . Гугъл, майкрософт, интел, амазон , епъл, мощно хай тек , сещаш ли се , само те произвеждат повече от цяла русия заедно с нефта и газа и. А Русия разчита само на суровини и рекет.

Америка: На приказки едно, в действителност абсолютно друго. Действията им приличат поразително на гестаповските по времето на холокоста. Продават илюзии на клиентите, а на практика концлагер и терминация. Когато се усетят народите ще бъде твърде късно за каквото и да било. Малобройни, уплашени от ракети и оръжия ще чакат безболезнена смърт или 2-3 месеца повече живот в услуга на доминиращите САЩ.

мда а в москва всичко е истинско особено на сивушкина и на любянка

Ако Америка е Гестапо, то има надежда, защото гестапо е победено приз ВСВ. Тук обаче изниква един въпрос какво е тогава РФ? Пионерчетата от Артек с крилца ли или свърталище на херувими? Защо не мислите преди да цапате форума?

Никой не казва да се подлагаме на РФ?!?! Просто на побойника трябва да му се насини окото иначе ще тормози дълго време целия клас.... То и за РФ и за Т важи същия принцип. Всеки да си гледа масата, ако ще и да си я цапа, това не е проблем на света.

Противоотровата е силни и мотивирани нации с правителства защитаващи своите граждани. Единственото допустимо е икономически съюзи на практичен принцип съблюдаващ интересите на всяка една участничка в процеса. Всичко друго е ала бала!

Когато делата на американците боксуват и стане напечено, в Москва се появява висш американски представител с миролюбиви предложения. Сега този човек е Кисинджър. През различни периоди, в Москва по спешност са идвали вицепрезидент Никсън, Марлин Олбрайт, Кондолиза Райс ....

Не се разбра кого представлява Кисинджър освен себе си и Кремъл, но едва ли е , цитирам, "висш американски представител с миролюбиви предложения." Никъде не пише, че американският президент или правителството на Америка са пратили престарелия застъпник на Москва - Кисинджър да проси мир.

Тъпчо, през изминалата седмица Кисинджър бе на посещение при Тръмп. И даде много интересно изявление след това. Има го даже в Дир. Но ти си на руска вълна и си го пропуснал

Обичайна практика. Проверяват с пръчка колко е дълбоко и къде могат да форсират реката. Безобиден стърчок, нахилен, леко дименцирал, с репутация.... Всъщност доклада най вероятно вече е на бюрото на ЦРУ и ВПК на САЩ.

Коментари - Кисинджър: Русия и САЩ могат да имат общо виждане за света | Днес.dir.bg

Кисинджър: Русия и САЩ могат да имат общо виждане за света

Русия и САЩ рано или късно ще се убедят, че им е необходимо да действат заедно и ще съумеят да намерят общо виждане за бъдещия свят.

Обратно в новината

Коментари - Кисинджър: Русия и САЩ могат да имат общо виждане за света | Днес.dir.bg

Коментари

Киси,не ми говори и не подклаждай Русия да ни АНЕКСИРА. Боже не ни наказвай пак със Сталинско- Путевска окупация. Киси недей да идваш в Русия повече. Ще ти кажа,че Русия е много изостанала и бързо още ще изостава в НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ,които ще дефинират бъдещето на света. Твойто виждане като на старец е късо и слава богу. Моментното въоръжаване със зъби и нокти на Русия скоро ще се окаже скапване на Р.Ф. както СССР и Соца. Новите технологии ВЕЧЕ са произвели и ще произведат БЪРЗО съвсем нови оръжия,които ще сложат ред и ще наместят Путевци,чийто глави са пълни с петолъчки. Сакън не плямпай като комунист глупости. Виж кво стори Рейгън. Действа Рейгън 2 ,дано си жив да видиш резултата с Р.Ф..................

Моите уважения към старата лисица Кисинджър, но това са типични нищо не значещи дипломатически приказки! Русия иска да бъде оставена на мира да съществува във своите изконни съветски зони на влияние, което е естествено и нормално. Щатите искат да властват във целия свят и техните интереси да са глобални! Тоест Русия трябва да изчезне и да си остави ресурсите за да може Америка още едни 25 години да си върже гащите! Няма как да се съвместят тези неща!

кисинджър, абе да ви кажа, понеже със сигурност не го осъзнаваш: вие евреите сте много гнусно и извратено племе. сега разбра ли откъде идват бедите на света? от евреите.

Таман да е на истина. Дърт соросоид.

кисинджър и сорос да се хванат за кутренца и право при рокфелер

съюз. Единак е и на него му нареждат с кой да се съюзи. Което е добре, защото никога не слуша. Добре е за световната политика, а не за нас българите. Ще дойде време, когато "Великите", "Голямите Сили" ще разберат и нас и себе си. Би било хубаво да не си резменят ракети междувременно, но както вървят нещата.... едва ли... Би било, особено хубаво, ако вземат да ни послушат в "Не се изтребвайте- така Империи не се правят", женете се. Иван Асен 2-ри е по-умен и по-стар от Вашите псевдо-империи. Също така е владетел на държава по-стара от Вашите Цивилизации. Човекът е знаел, а Вие не!

Много си прав ! Според Мохамед бъдещето на света принадлежи на този , който най-много се размножава. Това е залегнало в Мюсулманството с искането мъжът винаги да се изфурква във жена. В природата е същото - оцелява видът на най-ебливите.

България предпочита съюз с Русия, вместо със САЩ. И това отново ще се случи

Само БСП-то и ДПС-то са за съюз с русия,но децата им са в Европа както и два милиона и осемстотин хиляди българи спасяващи се от руския непреставащ грабеж на България!

ТАЯ МАНТРА ..... Я НАУЧИХМЕ НАИЗУСТ ...... ДАЙ НОВА ПРОСТОТИЯ

като всяка колониална нация, се опитват да мигрират към метрополията с надежда за по-добър живот .... България е разграбена и унижена от наложеният ни нов Ньойски договор, наречен ЕС и НАТО!

Тръмп е изпратил Кисинджър да пита Путин, до кога ще му продължи мандата. Путин за сега е доволен, но Тръмпи трябва да се старае още ....

След влизането на България в ЕС и НАТО, българите отново са ограбени и унизени като в годините на турското робство и думите на Ботев са актуални и днес: Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил

Абе малоумник , през руската окупация , цялата страна беше в ограждения и стреляха на месо, някои да не избяга. Сега пак слагат ограждения, тоя път никой да не влезне. Разликата е сериозна -от заградени роби, до желано място.Унизени сте само дребните червени безполезници , щото нямаъе власт да унищожавате български съдби и щото големите птици , към които се мъчихте да се присламчите , отлетяха нависоко и на запад с парите без да ви вземат с тях и сега ви пускат само опорни точки за илюзорна връзка с тях, които да грачите наволя и на някоя друга екскурзия до столицата и Бузлуджа , вместо лятна почивка.

Много глупава реплика ...Глупчо, в България никога не е имало руски военни бази. Но сега има. Златен период за българската държава бе времето когато бяхме в съюз с Русия. Образование, здравеопазване, армия, заплати, пенсии ... - всичко беше както трябва.

След 1944 г. в Русия се забелязва нарастване на интелектуалния ресурс бъз оснава на българо-съветската дружба. Това особено се забелязва след 1990 година и прираста на рускини в България.

Тук се ръсят простотии

близките контакти с еврогейската култура не прощава на интелекта ..

Ами Русия е прва по спин , пък той идва основно от гейове. Та руснаците не стига, че сте първи гейове, ами сте и от най-отвратителните -прикритите. Гледаш го прави се на мъж, пък то руски треперлив разхлабен анус.

от русофили какво да очакваш ? Само простотии за съжаление.

какво да кажем за страна в която историята и започва след Великата Октомврийска революция, чествана през ноември ? Каква страна със сто годишна история. Предците им си ги избили до девето коляно, заедно с децата. Гнусна история.

щото Литва, Латвия и Естония дъжат своето съществувание на Октомврийската революция

са ги поробили ли ? Говоря ти за Русия, която започва великото си съществуване от оня чичко с каскета на когото му държат восъчната фигура в оня хладилник !

Димитър Благоев като депутат от българското Народно събрание произнася от трибуната на НС , че не българин, а е славянин. Георги Димитров. Друг славянин започва да раздава български земи и народ и македонизира насила българите в Македония, когато окупаторите го докарват с вмирисания си ботуш на власт

за жалост и ние сме имали мекерета и всичките са били закърмени от руската революция.

Кисинджър и Путин разговаряли на четири очи. Путин изпратил поздрави на ТРЪМП

Колко трогателно.

С кинтите дето са платили на този световен дипломат, руснаците можеха да изхранят поне 10 детски градини в рамките на една петилетка - хахахахах

Славяни, създатели на културата! Били държава 4 в.пр.н.е. а славяните дошли на Балканите 4 в сл.н. е. но нищо, айде в мелницата на историята кой ти гледа 8 века !

Новия световен ред е огледало на стария. Едните са умни и богати, другите само дрънкат оръжия. Китай, Виетнам са другата страна на медала - икономически и финансови успехи, далече от Русия. Дори и Куба се отдели за радост на народа.

Народът ни е славяно-български, историята ни славяно-българска/Паисий/, езикът и писмеността - също славянобългарски. И руснаците са славяни и християни, за това се родеем с тях

Славнобългарская, в средата на 18 век руския панславизъм не е настъпил на Балканите, и българите не се считат за славяни

Народа ни е умен и няма нищо общо с руската простотия. Погледнете колко международни награди печелят българските деца по математика, физика, шах-мат, гимнастика ?

деца дето се учат по специални програми от професори и т.н. да дадат лице. Народа е доста тъп в стадото! Не се лъжи! То ако всички бяхме такива, щяхме да сме като евреи, а не работници и селяни за стотинки!

поздравяваме отмиращите като вид ергогейци с Любимая песня Путина ЛЮБЭ-ДЕВЯТЫЙ ВАЛ

Ние, българите, черпим за поздрава с Бояришник и брезови кори. Воблата свърши. Славянски дефицит, какво да се прави? След предстоящия край на панславянството и панправославието по кремълски с изчезването на славянския дефицит, ако още ни пеете може да има и вобла. Певци сте вие, певцииии. Преди пеехте на партийния , на ДС , на кварталния , на отрядника дори, а днес на еврогейовете.

не си пляснеш една "Калинка-Малинка" и да се свестиш ?

Благоев, престъпният алкохолик Димитров и подобни българомразци.

Българите са наследници на траки и славяни. Има малко прабългари в Добруджа и Лудогорието. Северна България е залята от славянско море - седем големи славянски племена

А може е и океански излаз да имаме , а не само море.

Със славяните в Русия наистина сме океан

7 племена без име, само едно севери! Иначе Аспарух минал Онгъла и бил 60 хил. гръцка армия с 10 хил. българи, от тях само 2-3 хил.бойци и се слял със славянското море, а траките изчезнали и се появили в сегашна Румъния, само и само за да обслужат тезите на комунистическата история! Много достоверно!

България е славянска държава, както Русия

дето българите и траките не са славяни! Па и половината руснаци!

нито славянин, нито трак и най малко пра българин. Ти си просто еврогей ..

Пост комунистическа държава в която не бяха проведени дълбоки и всеобхватни декомунизация и лустрация е . Защото е такава пишеш лъжи. Ако се бяха случили дълбоки и всеобхватни декомунизация и лустрация нямаше да пишеш тук лъжи.

колко думи написа, на които не знаеш значението ...

да се случи, свободата не се иска от всеки, повечето хора предпочитат да са роби, те сами не могат нищо! Не са българи, те са славяни!

Днес Москва е спуснала много неблагодарна задача на малките петоколонничета - червените български тролчета. Те трябва да убедят, че товарищ Кисинджър е пратеник на правителството или на президента който е в Москва за да проси дружба с Кремъл.

Точно така е. Има информации от много места. Тръмп е в затруднение и праща Кисинджър в Москва. Освен това Кисинджър трябваше да почака, защото Путин имаше среща с немския външен министър Габриел

Тръмпи е изпратил Кисинджър с помирителна мисия в Москва

трябва да се уговорят условията за капитулация и ако може Путин да не назначава Жириновски за генерал-губернатор на новите западните руски губернии ... :)

Македония е руско творение, както и Титова Югославия! Приятели!

Кисинджър е дошъл да каже на Путин да си наляга парцалите защото на САЩ им свършва търпението от безкрайната глупост на Путин и неспособноста му да предвиди последствията от действията си!

Знае ли някой, как стана така , че част от северните племена станаха скандинавци, другата част стана милиционери , комисари и алкаши ? Едните живеят като бели хора, а другите като поробителите си преди векове.

Ами разликата идва от московските князе , които се търкалят като служанки 300 години из посттелите на монголските ханове , за да подноявяват грамотата от хана да тормозят и рекетират руските княжества. Там някъде възниква друг сюжет стед севернаците - Масква, продължението на ордата. Само сравни комите , мокшите ерзяните и къде финладците , с които са един език. Къде е новгород и къде стигнал Стокхолм , които са били варяжки селища.

Дъртия го пратиха да разбере кво става в Москва. САЩ видяха дебелия и сега се правят на шутове- хаха, хихи, хохо, иху аху, зиги биги, ама ние на майтап бе, охохо, фиу фиу... Айде разбрахме се...

Не са го пращали

Тръмп предпочита Туитър. Там има информация по въпроса

Гербът на Москва - Руски войн пронизка Барадж - символ на победата над Волжка България.

Съвременна България се създаде след СЪЕДИНЕНИЕТО на Княжество България с Източна Румелия. В Източна Румелия пра-българи не са се заселвали и ние сме си славяни и траки с векове.

Щом са изпратили старчока Кисинджър в Москва с помирителна мисия .... Освен това, САЩ отказват да плащат вноската си в ООН за анти терористични и мироопазващи мисии. Май и парите свършват ...

Как научихте, че САЩ, правителството или президента пращат Кисинджър в Москва и защо ние не знаем? Няма нищо на сайта на правителството и президента свързано с - изпращоне на Кисинджър в Москва.

той дядо Хенри просто така се разхожда, от старческа скука и случайно срещнал Путин в гората ...

Вие не знаете защото сте психотролчета. Повече пишете, от колкото четете

крава%рите не са предизвикали чак толкова конфликти и убили толкова народ като адол хитлер- само около 15-18 мил., а адолф цели 20 мил, не ги обиждаите...

русия е предизвикала стотици пъти повече войни от сащ! те сами са избили повече руснаци отколкото хора сащ са избили по целия свят само иван грозни е избил 8 милиона руснаци

Знаеш ли през 16 век колко е било цялото население на Русия и Европа ? Или просто си пишеш така ...

руснаците са славяни поробени от варязи - викинги поробени от монголите за разлика от българите обаче нито славяните там нито варязите са имали писменост и култура докато не взимат българските!

Руската култура е продължение на българска и всички които са против руснаците, са поредните антибългарски мекерета ...

кога ще го кажат?

Българите нямат култура на татаро-монголсаката орда, каквато имат руските милиционери и комуноди. Объркали сте се. Българите са европейски народ, а не азиатски.

Защо ми се струва, че този се измята и се старае сега да обърне палачинката от другата страна. Русия години наред им прави податки, но те ги отблъскват и насъскват и другите срещу нея, а сега ми запя друга песен. Довчера беше за конфронтация, а днес се усуква. Интересно какво се промени за да запее тая песен, защото не вярвам промитите американски мозъци да са поумнели. Нещо по скоро ги е подплашило.

тоз пък и той не пукна най-накрая

РОТШИЛДИТЕ СА ПРАТИЛИ СТАРАТА КУРВА ДА ПРЕГОВАРЯ ЗА МИР С РАШКИТЕ ....:))) ... А РАШКИТЕ ГО ГОСТИЛИ СЪС СУПА ОТ СВИНСКИ ВОНТОНИ ( ПЕЛМЕНИ) ....

Твоите хазяи в Детройт само като си помислят, че могат да чуят "Вставай страна огромная" пълнят гащите и ходят на психолог.

Както е казал банкерът Буров: Всеки българин като види руснак трябва да падне на колене и да му целуне ръка. Аз бих добавил- не само да му целуне ръка а и да го целуне по гъза. Ако не беше Русия и кръвта на 200000 руски войници булгаристанци сега щяха да са територия на братска Турция. Измет проста и невежа. Пуснете си "Прощание Славянки" и паднете на колене пред велика, могъщша и братска Русия. Измет.

Че целувай, кой те е спрял? Може да и да им свириш на кавал...

Каквото и да решават Русия и САЩ, България винаги и завинаги е на руска стрна

Някой, някъде и по някакъв много интересен начин е въвел в заблуждение САЩ, че именно те знаят какво е добро и зло, какво е правилно и какво не. Те са му повярвали и от там идват всички проблеми на обикновените хора по света.

САЩ е един успешен икономически модел. Американския народ е успял народ. Богат народ. Русия и руснаците не са. Над руснаците тегне 3 вековно татаро-монголско иго и именно гените на татари и монголи са причина за това, Русия да у орда. Да действа и да се изживява като орда.

а стига с глупостите чечня дагестан якутска коми чукотка ..... славяни??? русия иска да пороби всички сигурно на всичките им разправя че са общ етнос къде са китайците къде са финландците къде са чукчите??? русия си е миш-маш де факто славяните са били поробени от варягите дори са ги пращали в робство в азия разкарайте си тъпите лъжи в сибир

А сега направи анализ по същият начин на САЩ и да видим какво ще стане.

сащ не изливат панславянска имперска помия за всички е очевидно че в русия живеят много народи това е империя с много религии и етноси на кой замазвате очите???? хората не са чак толкова глупави!

Може би е прав дядо Хенри. Ако Путин назначи Жириновски за губернатор на новите американски губернии. Историята показа, че без надзор на действията на еврейско-англосаксонската олигархия, светът е заплашен от разрушаване...

Паметникът на съветските окупатори, стърчащ в центъра на София, посрещна първото юлско утро на 2017 г. с надпис: БКП са терористи. Надписът е изписан с големи червени букви, въпреки, че през последните години зловещият монумент е старателно пазен от СДВР, със съдействието на Руското посолство у нас, което дори било закупило камери за видеонаблюдение. Това е поредният протест на будни софиянци срещу символа на 45-годишното робство, наложено с кръв и репресии от Червената армия, окупатор на България. В социалните мрежи вече се появи и информация, че надписът е още от 30 юни или дори от предишния ден, но никой не го е забелязал. Вече трето десетилетие софиянци водят битка с общината и държавните институции за събарянето на паметника, аргументирайки се, че сме единствената европейска столица, в чийто център се издига паметник на окупатор. Българските комунисти, социалисти и русофили обаче ревностно защитават монумента, мотивирайки се с някакво несъществуващо освобождение от фашистко робство.

НЕ САМО СМЕ ТЕРОРИСТИ , АМИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ МИ МЕРАК Е ДА ВЗРИВЯ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА В КЕНЕФА .... ПО СТЕНИТЕ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ КАФЯВО-ТИКВЕНА АБСТРАКТИВНА ЖИВОПИС :))

Защо само се пениш, а не опиташ?

Някакви среднощни психодесни тъпчовци, които са живи, благодарение на Съветската армия, пак са си плюли на суратя

Ненормално е написаното от теб. Ако има жив благодарение на окупатора, то той е член на Коминтерна и или заблуден комунист от войната на българските комунисти срещу собствения им народ.

То това, че БКП е терористична организация си е факт...Ама почитателите на тази организация са невежи идиоти и не знаят..Знаят само, как се нагъват кебапчета

Никакво сближаване с руснаците ей!!! Никакво разпределяне отново на сфери на влияние. Веднъж след Студената война се разбрахте да оставите България на Русия и видяхме руските агенти от ДПС и БСП до къде ни докараха!!

Но България винаги е в руска сфера на влияние. По желание на самите българи

По желание на някакви българи, които са се нарекли - славяни, каквито не са. Но те не са всички българи.

СИ ЦЗИПИН ВЧЕРА КАЗА : "ВРЪЩАНЕТО НА ХОНКОНГ НА КИТАЙ СЛОЖИ КРАЙ НА ВЕКОВНОТО УНИЖЕНИЕ НА КИТАЙСКАТА НАЦИЯ ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ" .... ТАКА ЧЕ НОВ СВЕТОВЕН РЕД МОЖЕ ДА ИМА И МЕЖДУ РУСИЯ И КИТАЙ :))

Московското милиционерство васално на китайския император покорно отстъпва Сибир и Средна Азия.

Това руснаците сте много "свободолюбива" нация, ей! Умре ли сте да станете слуги на китайците, мамка ви робска!!!

НА КАНАДСКИЯ ВАНКУВЪР МУ ВИКАТ ПОДИГРАВАТЕЛНО ВАН КОНГ :))) .. А ВЪВ ФЛОРИДА И КАЛИФОРНИЯ БЕЗ ИСПАНСКИ НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ РАБОТА :)) НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ПРЪВ ЩЕ СТАНЕ КЛАТИНО-АМЕРИКАНСКА-ИТАЙСКО-ИНДИЙСКА РЕПУБЛИКА :))

Масква от основаването си се занимава с подкопаване и грабеж, тя никога не рзчитала на собствено развитие. Москва е била най-неразвитото княжество в региона, засилва се като князът и като слуга на татарите добива право от тяхно име да е граби , подкопава и рекетира другите по-развити княжества с татарска помощ. След като ограбва и унищожава неземно богатия Новгород и Псков , това оства и досега основно в руската икономика и политика -подкопаване и рекет без развитие. И сега прочутия руско промишлен комплекс изнася по-малко отколкото русия рекетира само от България чрез Нефтохим, газа , горивата и крадливи проекти.

САЩ постоянно се занимават с подкопаване и грабеж в света. Постоянно рекетират другите държави в свой интерес. Но не могат да рекетират Русия. Винаги получават един руски юмрук в тъпата си хищническа зурла

Груьо, стига мисли за Русия. Мисли поне малко с главата си за България. 50 години братушките ни държаха най-бедната държава с соц блока, изнасяха природните ни богатства за жълти стотинки и ти подхвърляха банани като на маймуна за Нова година. След прехода руските агенти от ДПС с помоща на БСП корумпираха всички институции и още не може да се оправим. Стига само с тази любов към майка Русия!!!

Щатите яко роизвеждат , 16пъти повече от русия . Гугъл, майкрософт, интел, амазон , епъл, мощно хай тек , сещаш ли се , само те произвеждат повече от цяла русия заедно с нефта и газа и. А Русия разчита само на суровини и рекет.

Америка: На приказки едно, в действителност абсолютно друго. Действията им приличат поразително на гестаповските по времето на холокоста. Продават илюзии на клиентите, а на практика концлагер и терминация. Когато се усетят народите ще бъде твърде късно за каквото и да било. Малобройни, уплашени от ракети и оръжия ще чакат безболезнена смърт или 2-3 месеца повече живот в услуга на доминиращите САЩ.

мда а в москва всичко е истинско особено на сивушкина и на любянка

Ако Америка е Гестапо, то има надежда, защото гестапо е победено приз ВСВ. Тук обаче изниква един въпрос какво е тогава РФ? Пионерчетата от Артек с крилца ли или свърталище на херувими? Защо не мислите преди да цапате форума?

Никой не казва да се подлагаме на РФ?!?! Просто на побойника трябва да му се насини окото иначе ще тормози дълго време целия клас.... То и за РФ и за Т важи същия принцип. Всеки да си гледа масата, ако ще и да си я цапа, това не е проблем на света.

Противоотровата е силни и мотивирани нации с правителства защитаващи своите граждани. Единственото допустимо е икономически съюзи на практичен принцип съблюдаващ интересите на всяка една участничка в процеса. Всичко друго е ала бала!

Когато делата на американците боксуват и стане напечено, в Москва се появява висш американски представител с миролюбиви предложения. Сега този човек е Кисинджър. През различни периоди, в Москва по спешност са идвали вицепрезидент Никсън, Марлин Олбрайт, Кондолиза Райс ....

Не се разбра кого представлява Кисинджър освен себе си и Кремъл, но едва ли е , цитирам, "висш американски представител с миролюбиви предложения." Никъде не пише, че американският президент или правителството на Америка са пратили престарелия застъпник на Москва - Кисинджър да проси мир.

Тъпчо, през изминалата седмица Кисинджър бе на посещение при Тръмп. И даде много интересно изявление след това. Има го даже в Дир. Но ти си на руска вълна и си го пропуснал

Обичайна практика. Проверяват с пръчка колко е дълбоко и къде могат да форсират реката. Безобиден стърчок, нахилен, леко дименцирал, с репутация.... Всъщност доклада най вероятно вече е на бюрото на ЦРУ и ВПК на САЩ.