Сбъднали се 2/3 от пророчествата на баба Ванга

Прочутата пророчица Ванга заслужава да бъде наричана "народен политолог", пише руският в. "Правда" в статия за стогодишнината от рождението на българката. С Маслосвет* ще бъде отбелязана годишнината в Петрич.

Обратно в новината

Коментари - Сбъднали се 2/3 от пророчествата на баба Ванга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

уникален човек с дарба признат в света критикуван от хора по света -ок- ноникои не може да се сравнява с нея-едни я слушат и деистват по информаця от нея а други водят статистика-трети четат -други шлушат -а вие несте дори от тях- тя е комбинаця една на живот - итересувалисе таини служби и организации от нея -дарявни глави дори без очи е виждала повече от многолудието от мене лека и праст ипоклон на гроба и *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Руснаците са направили страхотен филм за Ванга - снимали са в България, Македония, използвали са архивни кадри от живота у нас от раждането й до днес. За нея говорят с огромно уважение Кирсан Илюмджинов, Нешка Робева, Светлин Русев, руския писател Леонид Леонов и дъщеря му, Тома Томов, секретарят на Елцин Медведев, синът на Ванга Димитър, показаха и много картини от срещите на проф. Шипковенски и Лозанов с Ванга, много ценни материали, които не са показвани преди. Снимали са и изворчето, където е била вдигната от торнадото, когато е загубила зрението си, както и родната й къща в Струмица /вече почти разрушена, но местните хора я знаят и водят екипа/. Много ценни неща казаха, както и позицията на официалната църква за нея и нейния дар. Много интересен филм, дано да може да се намери в нета после и да се свали. У нас май не е правено нищо подобно още. Показаха и строителството на църквата в Рупите, записи от процеса, осветяването, разкази на хора за това. Много интересно беше. Добре, че поне някой се интересува от великите българи и запазва нещо за тях.

Хитра, лукава, голям психолог, но в никакъв случай умна, интелигентна и свръхестествена - това беше Ванга. Тези, които търсеха помощта и в 80 % от случаите бяха твърде ниско интелигентни хора и много малка част от тях- такива,загубили всякаква надежда и повлияни от простолюдието. Другите 20% бяха ченгета и псевдокултурни деятели, които чрез нея си вдигаха рейтинга... И както някои тук отбелязват- нищо съществено не е познала- някой си щял да умре, друг щял да умре по-късно.... ала-бала- уклончиви, неточни, трудно разбираеми отговори, непрекъснати ориентировъчни... още въпроси и пр. Сега по Канал 3 са нейните ученички, вижте ги и открийте разликата- тя единствено е в рутината на "пророчицата"

ванга позна че ссср ще се разпадне аз предсказвам че и русия ще се разпадне.верваите ми.годината е 2011 пролетта.

01.04.2011 :)

Ти си мияч на чинии, нищо не можеш да предскажеш.

ти си марляч на чинии и чорбар но сигурно са ти дарпнали казанчето и сега плачеш изгладнял.

След толкоз години прекарани в предсказания, има ли поне един живот спасен от тези предсказания, има ли поне една къщя, която не е изгоряла благодарение на това... Ако няма, това за мен са празни бръщолевения подхранвани от разни лапачи в нейното обкръжение, разни дребни роднини, дето пишат дребни книги за изкукали пенсионери, разни хорица търсещи облаги и опашките от простовати и обезнадеждени, търсещи разрешение на своите проблеми или начин да си измият ръцете или съвестта хора...комбинация от интерес и малоумие...

Това е то... Дай му на българинът само кебапчета, кюфтета, шкембе чорба, чалга и ходене по врачки. Значи, на Исус Христос и Библейските писания не можело да се вярва, но на вещици като Ванга можело, та чак някои малоумници писали, че и се прекланят. Истината е, че Библейските правила и учението на Исус Христос изобличават съвеста на човека и за това доста хора предпочитат най-лесния начин: да ги отрекат. Истина обаче е и нещо друго- именно вярата в Христос води към живот, до като вярата в лъже религии, окултизъм, врачки и екстрасенси води единствено към смърт! Запомнете го малоумници това нещо и тази вечер след като изгледате по телевизията поредната турска боза и преди да си пуснете новият албум на Милко Калайджиев и да си сипете 100 гр. фалшива ракия, порасъждавайте малко върху това, което съм написал...

Светла й памет , да почива в мир! Тя беше един необясним феномен и огромен родолюбец!

Ванга бе избрана за най-велика българка - ерго, коментарите са излишни.

Изключително скептичен съм относно тази статистика. Кой я е изготвил, на базата на какви доказателства. Ей така се фабрикуват данни и след това легенди ходят. Чудеса няма. Както великия английски философ Хюм е казал - "Какво е по вероятно? Да се нарушат природните закони за ваша персонална изгода или просто да грешите?"

Драги ми Томов. За Ванга няма доказателства и статистически данни - за това което тя е направила има ПЛАНИНИ ОТ ДОКАЗАТЕЛСТВА и явно доказана статистическа достоверност. Тя не е изключение. Никога човечеството не е оставало без такива феномени. Вие очевидно сте скептик по тази тема, но на противоположното мнение са били Айнщаин, Нютон, всъщност почти всички изявени учени и философи на последната цивилизация.

ВСИЧКИ , КОИТО ПЛЮЯТ ПО ВАНГА , ИЛИ СА АТЕИСТИ , ИЛИ ЗАСЛЕПЕНИ МЛАДОЦИ- МАТЕРИАЛИСТИ , КОИТО НИЩО ДРУГО В ЖИВОТА НЕПРИЗНАВАТ , ОСВЕН ПОКВАРЕНИТЕ ПАРИ ... Я МИ КАЖЕТЕ ВИЕ, АЛЧНИ МЛАДОЦИ , НЕМИСЛИТЕ ЛИ , ЧЕ ВСИЧКО В ЖИВОТА Е ПРЕХОДНО ... КАК МОЖЕ ЕДНА АЛЧНА , НЕНАВИСТНА И КАПИТАЛИСТИЧЕСКА И НЕСПРАВЕДЛИВА С- МА , КАКВАТО Е АМЕРИКААНСКАТА , ВИЕ СА И СЕ ДОВЕРЯВАТЕ СЛЯПО ... НЕРАЗБИРАТЕ ЛИ , ЧЕТЯ ВИ УЧИ НА ИЗМАМИ , НА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ , НА АЛЧНОСТ , НА ПРИНЦИПА- ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА ВЪЛК ... ОСЪЗНАЙТЕ СЕЕЕЕЕ .. ДВЕ ТРЕТИ ОТ СВЕТА НЕПОНАСЯ АМЕРИКАНСКАТА С- МА НА ЖИВОТ- ТОВА СА ВСИЧКИ ЛАТИНОАМЕРИКАНСКИ СТРАНИ , ПЛЮК ИЗТОКА ......СТИГА ПАРИ , СТИГА АЛЧНОСТ , СТИГА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ .. ВСЕКИ ЗАСЛУЖАВА ДОСТОЕН НАЧИН НА ЖИВОТ...

Я признай тука пред всички, колко време се учи да пишеш на кампютара...(((:

Ти не го заслужаваш и затова няма да го получиш.

А бе човече не ми стана ясно, какво общо има Америка със статията по горе, и със баба Ванга, на теб нещо май ти е повреден софтуера, ще трябва да отидеш при специалист да те погледне.

Плюете я, хубаво. Но аз поне не знам тя да е отишла при някой да му врачува, а напротив - тълпи от хора ходеха при нея и се редяха на опашка да чакат реда си!

И си плащаха.

Само, че не тя искаше плащането а градския комитет на БКП за да организира посрещането на толкова много хора.

добре де....като ходите по разни вещици да ви разкриват бъдещето, това оправя ли ви живота? прави ли ви по-добри хора? извинете, ама ако беше добре за човек да знае бъдещето си, всички щяхме да имаме такава дарба. има една простичка повеля - възлюби бога и обикни ближния като себе си. ако всички я спазвахме.....то тука щеше да бъде рай. ама по-лесно е да си вредим едни на други и да разчитаме някое пророчество да помогне специално на нас......сигурно защото точно ние сме безценни на тази земя. в случая критикувам вас, а не покойната - нея господ я съди.

Има една простичка повеля за тебе- възлюби стареца- ЧИЧКО ПАРИЧКО за тебе , и му приватизирай паричките.. За тебе друга дилема няма ,парите , парите , и пак парите , па може и с 90 годищен .-.. Нищо няма да казвам повече- провидението ще те осъди , но знай , че болшинството от човечеството ненавижда такива като тебе интересчийки ...ц Другото е- господ и справедливостаа ще те съди ...

Никой не е пророк в собствената си страна. В Русия б. Ванга е почитана, а защо мои-сънародници знают.

ето още един показателен пример за изпадащото в невежество ,наше общество ,тарсещи все светлото бадеще а винаги ,заблъдено отиваики в тамнината ,по време на кризи в по екстремни ситязии на несигърност ,винаги се е появявал интерес и тарсене ъслъгите на ,вещизи ,екстрасенси ,баячи ,звездоброизи ,и все от тоз род слжгители на тамнината ,а те самите използваики ситъзита едни тарсят облагодетелстване с измамливата си псевдопомощ а дръги прокарват пат за нечестивата си слава водени от демонични сили ,не по различен е слъчая сас тази жена която е била обладана от нечисти сили ,и самата тя е страдала от това а от дръга страна е била жестоко експлоатирана от различни крагове ,за носене на печалба и добиване на користи ,използваики болеста и ,като зяло е била слъжителка на тамнината и сатана ,още повече да се окътява и покланя на такав вид човек които не вече междъ живите ,и да се преплита сас някакви христянски традизии ,строене на поклоннически храмове честване на годишнини е голяма мерзост пред очите на всемогащя творез на всемира господ бог исъс христос ,които проля кравта си за спасението на човечеството и единствено само тои заслъжава поклон защото е вечнят живят и осаждащя всякаква мерзост и грях от този вид ,това че се отделя толкова голямо внимание от медии ,даржавни инститъзии ,междънародни и т.н. показва още веднаж надменноста на човека ,готов да се поклони послъжи на мрасотята отколкото да признае безпомощноста си от своята глъпост ,и високомерна гордост отхварляики единственото решение което е в помирението сас господ бог ,а не кланянето на разни псевдо така наречени пророzи ,истинските пророчества са иzказани и записани веднаj завинаги и те се изпалняват и ще продалjават да се изпалняват така че да помислим на кого се кланяме и слyjим

Светла и памет ! Доброто винаги остава.

Вместо да чакат да се сбъднат предсказанията на баба Ванга , смешните руснаци да намалят консумацията на алкохол , че със 17-18 литра твърдо гориво на глава от населението , включая бебетата , велика нация скоро няма как да станат , ще мутират , защото това е доста над горния праг обявен за достатъчен за деградация на населението. Освен това , трябва да забравят маниакалните си напъни да доминират над цивилизовани държави , поне докато не придобият основните белези на цивилизовано общество - свобода , толерантност , зачитане и спазване на човешките права. Ако успеят в тази насока никой няма да има нищо против да си общува с рашките. Това е добрия вариант, който няма да се случи. Русия ще се разпадне за радост на китайците ... казах !

Ти си пророк, колкото аз арабски шейх! Знаеш ли защо руснаците почитат толкова баба Ванга? Защото е предсказала, че Русия ще стане най-великата сила. А дали това ще стане или не- бъдещето ще покаже.

Тежко ни, ако стане.

свобода , толерантност , зачитане и спазване... още на човешките права. Свобода за американските банки, толератност към цигани, американски банки и американски войници, човешки права на Иракчани, Авганистанци, Египет, Чили и навсякъде където стъпи американски ботуш.

Още един луд който явно не е прочел статията.

хехехеехехехех АХ тези тясно скроени рУСНАЦИ. вече усещат липсата на СТРАТЕГИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ. г-н БОРИОСОВ без милост

Ти си комплексар , моето момче , дали тисе иска ,или не , ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ С РУСИЯ ..... НИЕ СМЕ ДЪЛБОКО СВЪРЗАНИ С НЕЯ- И ЕМОЦИАЛНО , И ИСТОРИЧЕСКИ , И ФИНАНСОВО ... ТАКА , ЧЕ ЗАПАЗИ СИ АМЕРИКАТА - НИКОЙ ЧИТАНВ ЧОВЕК НЯМА ДА ПРИЕМЕ ИЗКУСТВЕНАТА ЦАРЕВИЦА , ИЗКУСТВЕНИТЕ , ПЪЛНИ С СОЯ И ИЗКУСТВЕНИ ПРОДУКТИ МЕСА , ИЗКУСТВЕНИТЕ И ФАЛШИВИ МАТЕРИАЛНИ И КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ . ТОВА ,ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ НИ НАЛОЖИХА ТАЗИ ПОРОЧНА И КОМПЛЕКСИРАНА С- МА , БАЗИРАЩА СЕ САМО НА МАТЕРИАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ , НЕЗНАЧИ , ЧЕ НАРОДА Е ВЪЗПРИЕЛ . НАПРОТИВ- БОЛШИНСТВОТО ОТ НАРОДА НЕНАВИЖДА АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕННОСТИ И АМЕРИКАНСКИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ ... САМО РУСИЯ , ТЯ Е БЪДЕЩЕТО , А АМЕРИКА Е МИНАЛОТО- КАПИТАЛИСТИЧЕСКО , НЕСПРАВЕДЛИВО , АЛЧНО И АНТИХУМАННО . ХОРАТА СЕ НАДИГАТ В СВЕТОВЕН МАЩАБ И НЕИСКАТ КАПИТАЛИЗЪМ . РАНО , ИЛИ КЪДНО ЩЕ ВИ ПОМЕТЕМЕ , МЛЪСНИ ЕКСПЛОАТАТОРИ И КАПИТАЛИСТЧЕТА ... БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА Е ЛЯВО И СПРАВЕДЛИВО ... ЧОВЕЧЕСТВОТО КАЗА .....

Лелее, че ти инфаркт ще получиш като тръгнат да махат паметника на "Альоша",на окупаторската армия и другите белези от болшевизма. Радва ме твоето душевно състояние.

С Русия са свързани ей такива като тебе, ментално и материално. Ментално-с крепоснически манталитет от 16-ти век и материално-с лозунга "Всичко за партията и олигарсите".Свърши филма за Великия братски Съветски Съюз, ако не си разбрал, пусни си телевизора.

приятел вземи да си прочетеш историята на БЪЛГАРИЯ още веднъж

абе ти хубаво громиш класовия враг, обаче имаш ли обяснение защо и откъде се нароиха толкова много руски милиардери, чието местообитание се е преместило в иначе негостоприемната Великобритания?

Кирил и Методий българи ли са бе?Егати и тъпия народ.Вярват на една сприхава бабушкера, която нито един пътне отговори ясно ,а винаги двусмислено за да може да се тълкува и така и така.Познавала е трънки.

Е това ми хареса! Браво, Мартине! Брей, имало още разумни българи в България.

ето тук се присъединявам и аз - дай му на простия народ пророчества, гадания и ясновидства и му гледай сеира.

Ти да не си Мартин седерастки - че той е такава дървена глава.

Баба Ванга не бива да бъде оплюта, това най-малкото не е възпитано. Просто хората не сме съвършени, доказано е, че някъде около пет процента на този етап използваме от потенциала на нашия мозък. Идеята ми е..да се развиваме, усъвършенсваме, което безпорно ще доведе до един по добър и качествен живот за нас и децата ни.

Много добър призив :-)

СТРАНЕН СПОР!!! АМИ ЕС ЗАВИСИ И ЩЕ ЗАВИСИ ОТ РУСИЯ, ДОКАТО ПОТРЕБЯВАТ НЕЙНИЯ ГАЗ. А ВИЕ ИСКАТЕ НИЕ ДА НЕ ЗАВИСИМ. ЩЕ ЗАВИСИМ!!!! И ОЩЕ КАК!!!! КОГАТО ИМА ТАКИВА ДРЕБНИ ДУШИЦИ КАТО БОЛШИНСТВОТО ТУК ПИШЕЩИ. БЪЛГАРИЯ ЗАВИСИ ОТ РУСИЯ, САЩ, ТУРЦИЯ..... НИЕ НЕ СМЕ НЕЗАВИСИМИ!!!!!!!!!!!! ЗАЩОТО ВИНАГИ СМЕ РАЗЕДИНЕНИ.

Само да уточня, че ЕС ползва само 25% руски газ и вече бие тревога и иска проект Набуко.

1. Вадиш изречения от контекста - това е относно речта на Медведев. Това се нарича манипулация. 2. Ръст и тегло на почит във ферми за животни - да съдиш за един ръководител по ръст - върх на простотия. 3. Договор с Пепси - поинтересувай се 4. Всика преса публикува икономическа информация за своя страна. Съмнявам се чи в българка преса се публикуват договори касаещи за Кетай , например.

Истина е , че за качествата на човек не се съди по височината и килограмите му , но защо ли дребосъчето Медведев много му се искаше да е почти толкова викок колкото Шварценегер и Обама , та се извиси с някакви обувки на токчета :)))))

А не ви ли идва на ум, че такива способности просто НЕ МОГАТ да бъдат доказани дори чрез научния метод ??? За съжаление науката не е всесилна и не може (все още?) да ОБЯСНИ всичко. Както казваше един преподавател в университета- човек НИКОГА няма да може да разбере мозъка си, това е все едно да искаме същество от 2 измерения да разбере третото! Искаше да каже, че не може и обектък и субектът на научното изследване да бъде един и същ! Защо не може просто да приемете, че просто феномен като Ванга (все още) не може да бъде обяснен, за да бъда класифициран като истински или лъжлив. Какво срамно има в това, да признаем, че не разбираме всичко около нас? Всеки уважаващ себе си и уважаван учен отлично го осъзнава и не претендира за всеобщо познание. Виж класифициране на нещо БЕЗ необходимото познание, не говори добре за класификатора...

Много точно казано

Прав си, че такива възможности не могат да бъдат доказани, но липсата на такива лесно се доказва. Според професор Лозанов, Ванга доказано е нямала такива възможности.

Професор Лозанов казва точно обратното !!! Че Ванга е феномен.

Има статистически методи чрез които се доказва. Днес в много страни по света съществуват институти, занимаващи се с подобни изследвания. Вече научно са доказани много от пророчествата на известни люде. Това, което вчера смятахме за фантазии - днес е действителност.

Лека и пръст! Каквото и да пишете, тя беше феномен.

Щом и баба Ванга оплюхте, вече наистина ме оставихте без да знам какво да кажа ;(

Ванга е агент на ДС.

Да-да, гладна кокошка просо сънува. Чакайте да се върнем пак там. Едва се откопчихме с цената на няколко безсмислено живели поколения, искат пак да ни натирят в азиатщината.

Браво, ти си истински ариец , съвсем като в 3 ти райх. Естествено за такива като тебе да наричаш народи - паплач. Това ти адресираш и към народи на територия на волжска българия и на народите на кабардино-балкария, включително. А тъй като те са явяват твои предци - то думата паплач се отнася към тебе с пълна сила.

По-голями боклуци от нас българите няма никъде по света.Всеки смята себе си за академик,а всъщност е едно рядко л..но.Последен факт:всички се чудят как да изведат гражданите си от Египет,а нашите бабаити тръгват наперени за там,въпреки предупрежденията.После с магарешки глас реват,че държавата не се грижела за тях.

хехехеехехехех тези рУСНАЦИ колко са тясно скроени. маи, маи вече усещат липсата на СТРАТЕГИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ. г-н БОРИОСОВ без милост

само един факт ще кажа а пък който иска да вярва. като за начало ще кажа, че не вярвам на врачки, не чета хороскопи, не ме интересува гледане на карти, боб, леша и прочие варива. Но... знам едно нещо, което за да е случайно трябва да е голямо съвпадение. беше станало дума веднъж с приятели за Ванга и един от тях каза " Ванга казала, че Курск ще потъне". Аз като скептик по въпроса, казах " да бе да... бабето съвсем изкука". Като никой не уточни всъщност за какъв Курск става дума. Всички си мислехме за града Курск и казахме " малко вероятно е да се продъни цял град". Че имало флагман на северния флот с такова име никой не знаеше. След време подводницата потъна, на мен нищо не ми светна, в следващите няколко месеца периодично излизаха новини за Курск и при поредната новина по телевизора аз се плеснах по челото и казах " верно бе... баба Ванга била казала, че Курск ще потъне"... който иска да вярва, който иска да не вярва, за мене е светата истина щото се е случило с мен.

това що излезе два пъти? модераторите, моля изтрийте едното.

Няма полубременна жена, както не може да се определи за пророк, който познава 2/3 от предсказанията си.Присъщо е на човек да чете , да се развива да бъде жаден за знания и наука...Най-лесно е да се ходи на врачка и да чакаш със скръстени ръце, какво ще ти кажат.

До къде ли не води малоумието и неграмотността по нашите земи... Прост народ - слаба държава. А нашата държава в момента е много много слаба.

то добре, че има държава още

Ти си болен мозък бе.

Когато човек се лута и няма ценостна система, той е склонен да вярва на врачки, гадатели и ясновидци. В България 60-70 процента са склонни дa вярват, докато в по-напредналите страни този процент варира между 30-40 процента. Хора, които вярват в Бог е немислимо да вярват във "феномени", като Ванга защото това е несъвместимо с религията, която изповядват. Нима е възможно , хора които считат себе си, като интелектуалци да вярват също. Баба Ванга е българка и макар необразована и сприхава на момента в нейната природна интелигентност няма спор. Ние знаем, че при невзрящите хора едни сетива се развиват за сметка на други. И все пак е много лековато, когато издигаме едва ли не в култ хора със свръхестесвени способности. Дори мисля,че в САЩ не си спомням коя година бе обявена награда, че ако някой наистина след изследвания да покаже такива умения ще получи награда от един милион долара. Досега никой не е спечелил подобна награда.

смешен си

А не ви ли идва на ум, че такива способности просто НЕ МОГАТ да бъдат доказани, чрез научния метод и затова никой не е успял да спели такава награда??? За съжаление на науката не е всесилна и не може (все още?) да ОБЯСНИ всичко. Както казваше един преподавател в университета- човек НИКОГА няма да може да разбере мозъка си, това е все едно да искаме същество от 2 измерения да разбере третото! Искаше да каже, че не моме и обектък и субектът на научното изследване да бъде един и същ! Защо не може да приемете, че просто феномен като Ванга (все още) не може да бъде обяснен, за да бъда класифициран като истински или лъжлив. Каква срамно има в това, да признаем, че не разбираме всичко около нас? Все уважаващ себе си и уважаван учен отлично го осъзнава и не претендира за всеобщо познание.

За всички "пророци" има един елементарен тест - числата от тотото на 3 последователни тиража. Само при споменаването на това започват с оправданията.

Ти пък откъде ги знаеш тези неща за дъртата вещица? Казала, че ще се оправи България, ама не се знае кога. Това и аз мога да ти го кажа.

Баба Ванга беше уникален човек и предсказател. Обичаше и жалеше всички хора, никога не осъждаше хората за деянията им /освен жени и мъже, които изневеряват на съпрузите си! - тях ги гонеше от опашката като дяволи!/, помагаше на всеки, който се обръщаше към нея - ако не с действие, то винаги със съвет, или поне състрадание. В Русия понятията като духовност и святост са живи и част от ежедневието на хората, за разлика от тук, където са изчезнали, за голямо мое съжаление, особено сред младото поколение. Баба Ванга абсолютно стоически понасяше разните "изследвания" и прочие ровичкане в живота й, които си позволяваха псевдоучените, опитващи се да направят кариери върху феномена, който тя представляваше. Намираше загубени вещи, казваше къде да се търсят, но не издаваше крадеца - защото за нея правилото да не вреди на никого беше без изключения. Знаеше повече от всички други, описваше далечни земи с такива подробности, каквито хора, които са били там, невинаги можеха да кажат от раз - след разговор с нея ходеха да проверяват ... Затова и руснаците, и македонците, и сърбите, и гърците много я уважават, а ние - не. Но тя ни прощаваше и този национален нихилизъм и ни обеща, че страната ни ще се оправи. Само дето не каза точно кога, :::)))

Напълно си права! Поздравление! Това е самата истина колкото и на някои да не им се иска да повярват.

Руснаците и на дявола ще повярват, стига да им каже, че някога ще станат велики. Много им тежи, че с най-голямата територия и с най-много природни богатства си остават нещастници.

Човек , който охарактеризира целия народ като "нещастници" , или пъпчив пубер, или несполучил в живота индивид , та да решил да покаже величието си по този начин.

Извинявам се! Нямах предвид руснаците, като народ, а Русия, като власт.

като си щастлива рускиня, чий го дириш в булгаристан. Всички сте фанатици, даже сте и нахални, но тошовото време на съветските команди свърши, днес с развяване на полички и размахване на съветски пръст нищо не става

до рускиня:привет! наистинали вярвате че руся ще стане главна велика сила?ако е така зашто постоянно повтаряте че сте наи-великите? сигурно от комплекси за малоценност?!от една година повтарям че атентатите в руся ще продалжат и познах но никои не ми казва че сам пророк. има неписани закони в природата например:когато живееш на шужд гарб сам се разпадаш и изчезваш защото загубваш способноста за самооцеляване. това се случва с руся на практика.за да се получи качествена стомана всичко трябва да се претопи и да се отдели шлаката.този процес е неизбежен и се отнася и за руся. убеден сам че ще се оправите но трябва да започнете от начало и да не прескачате фазите на развитие на човечеството .има какво да учите още от света и не мислете че всичко знаете . учете си исторята подробно.

Не е зле да видиш какво казва и един американски астролог Едгар Кейси за Русия и тогава пиши тъпизми.

Точно това имах предвид. И на американски астролог дори ще повярвате. :))

Като толкова е познавала и предсказвала, казала ли е кога ще се оправи България, че да се връщам?

Предсказала е, че ще сме под руско влияние, което значи, че никога няма да се оправим.

Втората българска държава в Европа Русия ... е естествен съюзник на БГ.

Така е, побратиме. Кажи им го на тях.

Въртят,сучат,Руснаците ,все за величие и сфери на влияние сънуват.Моите уважения към паметта на тази жена.Но наистина е грозно някакви "личности"от комунистическия псевдоелит като С.Русев,Нешка Робева,че и даже в Русия,да се възползват от славата и.То в Русия все врачки и пророци са на почит-като се почне от Распутин и се мине през Кашпировски,Джуна и кой ли не...Истината е една-само с труд и дисциплина се стига до богатство и благоденствие на народите,а не чрез пророкувания и молитви.Колкото по-мързеливи и тесногръди са едни хора,толкова повече разчитат на врачки и пророчества ,за да "прокопсат"

На форума в Давос инвеститори, сключили договори с Русия въобще не допитвали до Ванга. Хората съдят по развитието на икономика.

бегай да пишеш на руски в москва

Защо всички предсказания са само за нещо лошо, а не за някакви положителни събития?

щото лошото се помни дълго, а добрините забравят бързо.

Всичко това е достойно за възхищение, но каква е ползата от това да се разбере, че едно предсказание се е сбъднало след като събитията са се случили? Кой печели от това, освен, че се прославя пророкът? В никакъв случай не искам да накърня паметта на Ванга.

А КОГА да се разбере, че се е сбъднало- преди да се е случило ли? ;-)))

първо до Дядо поп-що ми вземаш ника бе колега...шегувам се, много сме поповете, а иначе -по същество-цялата лудница тука, емоционалните писаници и прочее показват само едно-тази жена остави историческа следа в нашето битие. Вечна и памят и да я съди Този, който трябва и може. Ние можем само да си чешем езиците, без да разберем май за какво става дума.

Няма да се караме, колега. Чешем си езиците, че ни сърбят. По-добре езиците, че ако се почешем по-надолу може беля да стане.

истината за нея!!! Как говори за религия, суеверия, наука, извънземни и т.н. Не я отричам, но се съмнявам. Как в ония години не е забранена като човек извън идеологията да речем? Защо намесиха разузнаването? Може ли да се канонизира човек в разрез с християнството? На кои и какви хора е помагала, защо на едни да на други не и още милион въпроси, на които все някой може да даде отговори.

Високият шанс да се сбъдне и предсказанието й, че Русия ще стане главна свръхдържава, а България ще се върне в сферата на руските интереси се основава на предвиждането, че Русия ще остане само Европейската част след разпадането и на 4 области и бившите соц. държави Полша, Словакия, Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина и България, неуспели технологично да се преустроят и тотално зависими от Руските енергийни системи и управленчески елит ще попаднат в зоната на влияние на О(Не)Зависими Д.

А пък Едгар Кейси е писал че Барак Обама е последният американски президент и после САЩ ще се разпаднат.

тъй значи? ми да продаваме долари викам аз.

Аман от тая дъртата! Хайде, дайде нещо по-ново. Например екстрасенса Димитър Парашкевов. Доста хора е завлякъл и той.

престанете да ругаете всичко балгарско. тя е балгарка- предсказала е доста неща. какво общо има руся? защо плюете руся? да не ни спрат пак кранчето... а за обединяването на славяните не сте ли чували? лоши хора сме булгарите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като си българин, пиши на български с кирилица! И аз познавам като нея, ама си мълча. Но ще ти издам един трик. Вечер като закачиш един вестник на клечка в двора, на сутрината, ако е мокър, да знаеш че е валяло!

Тендециозна статия!!Много!!!Нейните предсказания са пълен фейк!!!Предупредила да не участваме във Втората световна война - ми и аз сега предупреждавам,някой щял да катастрофира - всеки човек поне 1 път в живота си е катастрофирал!!!!Абе моля ти се!!

Затова ли БГ катастрофира 3 пъти.

Стига с тая Ванга!Не съм я чул нито веднъж да отговори ясно и точно на зададен въпрос,така че да разбереш отговора!Бръщолевеше куп глупости,носеше вода от 100 кладенеца,а след нея една кохорта от журналисти, "интелектуалци" и "културтрегери" се надпреварваха да тълкуват думите и.Видите ли великата пророчица искала да каже еди какво си.Ми като е искала,защо не го казваше?

Щели да правят Маслосвет за баба си Ванга и описват в какво се състоицеремонията. Интересно ми е кого ще мажат с масло? Да не вземат да я изровят и да я клепят със зехтин? И зехтина гръцки ли ще бъде, или испански, или италиански?