Президентът нарече Русия ”агресивна и националистическа”

Президентът определи Русия като агресивна и националистическа, а за сепаратистите в Украйна заяви, че използват терористични методи. Волен Сидеров го критикува.

Обратно в новината

Коментари - Президентът нарече Русия ”агресивна и националистическа” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доларджия нещастен е ПлЕВНелиев!

Не говорете против Русия и руския народ. Плюйте Путин .Русия винаги ни е помагала и винаги ще ни помага. САЩ и ЕС ни изсмукват силите и ни използват.

Най-после имаме разумен и почтен президент !

Повтаряне на невярна информация, базирана на пропагандата на Украйна и САЩ е срамота за едно мислещо и разумно същество. До сега САЩ не е привела информация за тяхната версия. Русия направи пресконференция със сателитни снимки и много информация и приканиха САЩ да направи същото. Но до сега само празни приказки, които се повтарят и от нашия президент на конци.

Поредната дезинформационна смръдня. Ако на Уса и нейните назначенци и шаферки (като наш роско от "Дондуков2") са им толкова верни сметките, тогава защо господата от "Белия дом" и "Ленгли" не осигурят международен достъп до фактите (спътниковите снимки) от своя "обективен контрол" и защо "Чичо Сам" (мисля, че му викат Обама) не разпореди на Назначенците си в Киев да предоставят на международните експерти оргиналните (!) аудио записи от "разговора" (ефирния обмен) проведен от укр. диспечер с екипажа на полет МН17? PS: Никой няма как да избяга от Истината: "Американските Назначенци в Киев се борят за власт и американска рязана хартия... А Донбас за живота си!" А на бг шаферките на Фашингтон (както казват сърбите) Пущи к*рац!

"Рибата се вмирисва откъм главата" Нашата "глава" си вонеше преди да я изберем. Какво да се очаква от вмирисан мангал като този на снимката горе? - Айде сега цензурата ще се включи и да махне коментара за подронващи "авторитета думи" но истински!!!

Умният човек никога не си позволява да говори пристрастно когато се касае за неизяснена ситуация особено когато е на толкова висока длъжност и изказванията му се цитират в медиите по света.Да повтаря папагалки чужди пропагандни формулировки говори за манталитет на васал и е обида за цялата ни нация.

И магаре да бяхме посочили и то щеше да стане президент. Б.Борисов

Само така, зад теб сме

Кой ли позволил на президента да изрече такива крамолни думи???

Този наш президент все повече ми харесва а и се оказа смел!Правителството пада, а той въпреки платени и неплатени клакьори начело с онази пернишката партизанка и тумбата на товарищ Сидер ага остана и може и втори мандат да изкара! Да е жив и здрав!

МУХЛЬО СМОТАН ПОДАЙ ОСТАВКА И СТИГА ИЗЛАГАЙ БЪЛГАРИЯ! А ЗАТОВА ЧЕ РУСИЯ Е НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА МОГА ДА КАЖА САМО ЕДНО МЕЧТАЯ И БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ТЪКАВА! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Много ти здраве , ти си аут!!! Нямаме президент!!!Хаха

АБЕ ПАЛЯЧО СТИГА СЕ ЕРЧИ НА РУСИЯ БЕ !!! СТИГА СЕ ВАРТЯ ПРЕДИ 1989-БЕШЕ ЗА РУСИЯ СЕГА СИ ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ !!!СТИГА БЕ НАЛИ СИ ВЕЧЕ СИ О.КЕЙ !!!!!

Единственото умно и вярно изказване на ББ: "И магаре да бях предложил за президент,щяха да го изберат."

Импийчмънт.

Няма ли да обясни на Плевньо, че не трябва да се изживява като Обама! Онези, големите, след време пак ще се прегърнат, а Чехльо ще го подритнат!

Болният боклук Сидеров да мълчи. Да не му публикувам статиите в Демокрация срещу руснаците. Руска червено-кафява пачавра.

А какво ще каже за ЧЕХОСЛОВАКИЯ??

Когато големите се карат,малките трябва да си мълчат.Тоя къде се бута,в къщи мълчи като пън и сега се репчи на Путин.Украйна е голяма и многонационална държава и всеки има право да каже къде да членува държавата му.Тези фашисти на майдана решиха да не питат тези от източна Украйна,сякаш те са никой??А после-ама те са сепаратисти,да уважават държавната власт и институциите??Това го искат тези,които окупираха министерства,община,разграбиха арсенали оръжия,палеха полицаи, а сега пускат бомби над жилищни блокове...Няма как да продължават да живеят заедно.Кръвта не се измива никак лесно.

Президент на РБ - това звучи тъпо!

Кака Роса Офшоркова няма ли да отида и да напляска руснаците,както искаше едно друго недоразумение преди него??Този,дето жена му го няма за нищо,не излезе с него един път като първа дама/дори от човешка гледна точка,баща е на трите и деца/,а сега тръгнал да оправя света,да размахва пръст???Такова нищожество.

Не е зле и нашите управници да помислят за нацията си.

Щом предателят Сидеров "определи" неща за лошо, значи е много хубаво.

Бившият платен комсомолски секретар говори срещу Русия, т. е. срещу бившия СССР ? Преди не беше агресивна и националистическа , ама сега господарите на Плевнелиев са от бившите ЗАПАДНИ капиталистически държави. Нещастен продажник , лаком като вожда си за власт и пари.

Ако Русия бе агресивна и националистическа, то световния език нямаше да е английски, а руски.

Плевенлиев е много дипломатичен,ако се прочете какво пишат руснаци в Радио ,,Ехото на Москва'' ще види колко е мек в преценките.

Президентът е едно голямо НЕДОРАЗУМЕНИЕ!

Г-н Плевнелиев е толкова политик, колкото аз съм Президент на САЩ! То бива да си слуга, но поне малко трябва да имаш достойнство, щом представляваш цял народ, па бил то и нашия! Ами ако, както изглежда, се окаже, че виновни за свалянето на самолета са в Киев и съветниците им и покровители зад океана? Тогава как ще се оправяме, след като наср.хме големите ла.на? Никой не го иска тоя за Президент на страната, още повече, че и идването му беше една голяма манипулация и цирк. Фалшив избор за фалшив човек!

Те затова го сложиха! Въпросът е кой? Като си отговорим на този въпрос, ще сме си отговорили на всички останали, които си задаваме по цял ден...

Не мислите ли, че е време този човек да престане да се изказва от наше име и да ни излага? Няма ли мъже в тази държава да го изхвърлят от президентството с ритници?

Долен Продажников-критикувал,някого?!Егати,долнопробното нищожество!

"...Аз не бих нарекъл хората в Донбас и Донецк опълченци - това са сепаратисти..." - Нашият президент "...Аз не бих нарекъл хората в Донбас и Донецк опълченци - това са сепаратисти..." - Порошенко в интервю пред СНН Откриите петте разлики. :-)))

Строителният работник Плевнелиев - активен кадър на ДКМС, след преврата от 1989г - гешефтар и валутен престъпник, не трябва да плямпа толкова. Крайно десните му възгледи са си негов проблем и не следва да трови политиката по тертипа на мутрата Борисов. Народът не е вчерашен, помни историята и Русия, на която е издигнал безброй паметници, и не слядва да му се обръща сериозно внимание - той е прост човек, използвач на конюнктурата, алчен и лъжлив простак. Добре е, че животът има своя логика и поставя всичко наместата си - дори такъв женчо като този измислен президент, напуснат дори от собствената си съпруга.

Предлагам Плевнелиев и Орешарски да си подадат заедно оставките, а на есен да имаме избори две в едно! Дори американците не са убедени, че ракетата е изстреляна от Русия или сепаратистите, обаче наш Плевню си позволява да определя Русия като агресор!

Шило

Ще ми се днес пак да чуя негов коментар! След изнесеното от Русия, и силните колебания от САЩ! Плевнелиев, ако не си Чехльо, излез и кажи какво мислиш сега! И не се спотайвай като мишка зад диван!

Най - голямата боова калинка оправи България, сега ще оправя и света! Що не си събори виличката на морето!

Абе Чехльо,моля те замълчи ,че идва зима .И ако ти си на топло,народът ти ще студува заради приказките ти.

Събудете се българи, за такова изказване трябва да се иска импийчмънт. Дори Обама не си позволява да говори така за Русия.

Тъй като Обама все пак има две гънки, а нашия има гладка топка и всяка мисъл се плъзга по нея и не се задържа, освен, че вътре натъпкана с боклук.

Господин Президент, ако се окаже че Русия няма намеса, как ще си върнеш думите назад? Тези изказвания са много остри и може да се създаде конфликт. Мери си приказките уважаеми Росене!

Луд умора няма!

Обичам българите! Те, ако трябва, винаги ще оплюят безотказно своето, за да защитят нашето -руското! Доказано през годините!

Вие българи ли сте, дето ми пишете минуси!? Казвам, че ви обичам , а вие - минуси!

Защо Господ ни наказа с такива жалки чучела за управници? За незабавен импийчмънт - за измами, за антибългарска политика и предателство.

Хайде бе! Кой си ти, че да говориш за импийчмънт? Това, че сте налазили този форум съвсем не означава, че сте мнозинство. Повечето хора в България искат тя да е достоен член на европейското семейство и президентът защитава тази позиция. Браво, г-н Плевнелиев!

Байо, ти от чие име говориш, кои сте тия "повечето"? Иде зима, някой ще трябва да плаща сметките за ток, с които плужека ни уреди. Тогава ще видиш кои сме и как искаме импийчмънт. Особено пък ако и газта спре...

абе мургав сиганин ,а какви бяха братята ти албански фeсове в бившо косово?

Игнорамусът пак е попаднал на някаква шматка от дръжките с микрофони и клепащите след тях снимачи и е споделим малоумните си бълнувания.

Неврокопското л---- пак се из.. :)