САЩ: Десетте измислици на Владимир Путин

Държавният департамент на САЩ нанесе удар по Русия, като използва Достоевски, за да опровергае думи на руския президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Десетте измислици на Владимир Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко време ще е нужно на руската олигархия да вземе решение, че путин вече повече пречи, отколкото помага? Кога путин с изненада ще установи, че май си е повярвал пре.комерно

В Светото Евангелие,пише така-По плодовете им ще ги познаете,не може добро дърво да ражда лоши плодове,както не може лошо дърво да ражда добри плодове.Лошото дърво се отсича,и хвърля в огъня. Какви са плодовете на САЩ,мащабни гей-паради-Сан Франциско,гей-бракове и всякакъв разврат.Та тя половината им аскер в армията им са гейове.Нещо повече,до където се докопат,в която страна стъпят,винаги прокарват,и налагат,защитават със зъби и нокти гейлъка.Такива плодове не ни трябват.

давай предложения как да отсечем дървото!

А какво да правим със СерГея? Да го пратим ли при неговите посестрими в Америка?

НЕ ВЯРВАЙ А НА ПИЯНДУРСКА ДЪРЖАВА НИКОГА !

Братя Американци на вас цялата ви държава е измислена!!!!

А ЗАМИСЛЕНА !

Когато хамериканците правят същото, това е демокрация. Когато го правят руснаци обаче, е диктатура. Напомня ми много за баснята с премръзналото птиче, кравата и посирането. Последния извод от нея е като си посран, не чуруликай. В САЩ явно не е популярна.

Виждам белоглав орел... Не! Това е лешояд. Той кръжи над два лъва. Да ще падне кльопане. Не това са горди животни няма да се получи. Трябва да им помогнем да се самоунищожат. Ще изпратим снайперисти да стрелят и по двата. Дори да ги убият голяма работа. Ще има повече за ядене. Големия лешояд се кара на малкия лешояд: ДА те НАФЪКАМ нали трябваше да си прецакал единия лъв за да има лесна и богата плячка и за двамата. Сега аз пак трябва да изнеса тежеста, да бачкам за осигуряване на кльопането. Но те се разбират чудесно. Това е гадно. Няма да се получи. Пак ще трябва да използваме мръсни бомби за далавера.

Форумът е за грамотни хора. Като не ти харесва - отиваш в друг, който е на твоето ниво.

Форумът е за грамотни хора. Като не ти харесва - отиваш в друг, който е на твоето ниво.

Политическият елит на САЩ са обхванати от бесове. Какво ли са си наумили да излеят..

толко жалък опит за дискредитация не съм виждал написан даже от некоя офис интригантка, която не иска да си върши работата. тъпо тъпо тъп.

Толкова тъпо, че някои хора биха го оприличила като "тъпо като американец".

САЩ трябва да дадът отговор на въпроса: КОЙ? КОЙ? КОЙ УБИ ХОРАТА НА МАЙДАНА?

Ей, не можа да разбереш - това бяха демократични, хуманни убийства.

И с каааашкаваааал

Ако наистина това е официална позиция на Белия Дом , и ако наистина са написали ИЗМИСЛИЦИ относно изказванията на президент без значение на кой държава е то тогава са преминати всички граници на дипломацията ... Това си е чисто и просто казус бели ... не знам кой пъпчив натегач го е писал това но той си е за камшик ...

Някое младо еврогейче.

Доообре, а Путин премина само една граница, тази на Украйна!

е, не е като да си се осрал военно в 1/3 от държавите в света... тая работа с американците вярно стана оакания до коленете да сочи с пръст друг човек, който е настъпил неговите говна.

Ако в изказванията на Путин има само 10 измислици, се оказва, че той е най-честният политик в света. Защото всички останали лъжат много повече, а най-вече, американските. Но аз не им се сърдя на политиците, защото отдавна съм разбрал, че това е част от работата им.

Обама явно е объркал Русия с Ирак, Либия или нешо подобно, Тия 10 "лъжи"са толкова лесно оборими, че резултата ще е обратен, и само ускорява естествената развръзка.

До Р. Ш. РОБИНСЪН от 00:11, По руски данни през войната 1877/78г. убитите са 15567. Справка: стр.164, том.I на Руската империя срещу България от Янко Гочев, издателство АНИКО,Сф. 2006г. Невъзможни са 200 хиляди жертви, защото Руската армия на Дунавския фронт е 185 хиляди, а на Кавказкия е 80 хиляди.

хахаха,намери се кои да говори за измислици,....това беше вицът на годината

Казах ви аз, че с необмисления си пуч, запада ще помогне на Русия да има директен излаз на ЕС. Путин този път е пресметнал по-добре нещата. Китай му пази гърба и фланга (финансово, източно и в Сирия/Иран) и той може да съсредоточи всички сили в и без това податливите приморски региони. Ще ги отцепи един по един точно като в Югославия, дорде Украйна остане без излаз на море, а той получи трасе за стоки и газ от Азия до Румъния. Запада може да наложи каквито си иска санкции, може да крещят до небето, но няма да спрат да купуват газ, което е важно и за Русия. После великудушно ще остави някоя и друга източна област на западняците да закрепят мира. Шах и мат.

Русия има директен излаз с целия свят, все пак е най-голяма в света. Също директно граничи с ЕС, виж къде е Калининград.

Госдеп намекнул русским на заморозку активов, но пыл американцев быстро охладили в КНР, заявив, что могут потребовать выплаты долгов золотом. Китай вновь выступил в роли грозного союзника России и откровенно встал на сторону Владимира Путина в скандальном украинском вопросе. Как стало известно сегодня, власти КНР готовы воспользоваться правом вето на любые решения Совбеза ООН, направленные против России. Более того, Китай мастерски охладил геополитические амбиции США требованием погасить свои долговые обязательства золотом. Угроза достаточно действенна, учитывая тот факт, что золотой запас американцев не покрывает долговых обязательств. Лидеры Китая уже провели переговоры с Турцией и убедили ее не пускать корабли НАТО через пролив Босфор. Эту информацию в КНР пока никак не прокомментировали, но факт подтверждают в российских СМИ.

не сме в руски форум братчед, пиши на български.

Коз, коз и две бързи пешки.

Стига с този баскетбол бе! Искам в МОЛ-а

Идва краят на болшевиките, а Путин, като изразител на тяхните интереси е изцапал гащите и го е срам да си признае, та затова са тия напъни да не се разбере , че ще се изложи.

ТРОЛЛ започвай да гризеш вратовръзки заедно с всички еврейски пучисти в Киев. Треньор ще ви бъде ИСАКААШВИЛИ.

Понятие си нямате на какъв човек опонирате, но тази истина не ви харесва нали!

Руснаците са - самые лудшие, а Американците са - the best. Да виждате някаква разлика? Украинците от край време не долюбват руснаците, но половин Украйна говори чист руски и малко трудно е да ги накараш да кажат, че са хохоли. Това си е проблем между Украйна и Русия. За съжаление и на двете места се управляват по древния метод "батюшка цар" Демокрацията не е измислена за тези народи. Не и хубаво ЕС и САЩ да слагат "пръст в скърцащата врата", защото ще стане лошо най-вече за тези, около Украйна и Русия. Взимането на която и да е страна е неправилно и опасно, още по-малко изказване на категорични мнение в полза на едните или другите.

и да разговарят като са близки. Нали това предлагат ЕС и САЩ. Що се кумят.

Нещо не си разбрал. Тези трудно ще се разберат, кои е по-велик.

Демокрацията е за гражданите на Гърция, които имат роби.Не за робите ТРОЛейбусче.

Това е най-умното нещо, което прочетох по тази тема. Няма нужда да сме гъзолизци нито на едните, нито на другите. Две империи на злото се карат, а малките народи страдат.

Разбирам вълнението ви. САЩ и Русия в директен сблъсък. Отново като в добрите стари времена, когато сборная се изправяше срещу звездите. Доброто срещу лошото или обратното в зависимост от гледната точка. Кога ще разбете мили деца, че в играта на големите няма добри и лоши, няма честно и нечестно. Така както няма демократични и комунистически ядрени бомби. Всичко е въпрос на интереси, никога не е имало внезапни пориви за демокрация. Всички те са толкова спонтанни и недирижирани, колкото и въоражените групи за защита на Крим са спонтанни.

Доказателството, че гьобелсовата пропагандна машина работи е наглостта американска, която от разкъсването на Югославия(поне) до днес не е спряла да използва оръжие и пари срещу чужди държави. Който го отрече, значи има слаба памет или изцяло е хипнотизиран от медии и филми. Това трябва да се коментира преди действията на Русия, защото не трябва крадецът да вика "дръжте крадеца". Не е редно "да бутнеш баба си по стълбите и да я питаш къде отива"! Уса вече се изживяват не просто като световен полицай, а и като съдия. Но кой би искал да бъде съден от закоравял престъпник рецидивист? И преди да се лепи "фил" или "фоб", заявявам - БЪЛГАРИЯ!!!

От мен един голям плюс. Подкрепям те напълно.

дирници, защо този коментар не е 'избран'?

3. Путин изтъкна, че опозицията в Киев не е изпълнила споразумение от 21 февруари с експрезидента Виктор Янукович. Според Държавния департамент на САЩ основният проблем тук е, че Янукович е избягал, оставяйки съмнения за корупция. ТОЙ НЕ ИЗБЯГА, А ОТИДЕ В ХАРКОВ. МЕЖДУВРЕМЕННО НИКОЙ НЕ ИЗПЪЛНИ СПОРАЗУМЕНИЕТО, А ГО СВАЛИХА. ТОЙ ИЗБЯГА СЛЕД ТОВА. ЗАПАДЪТ НЕ СПАЗИ ДОГОВОРКИТЕ И НЕ СПРЯ ОПОЗИЦИЯТА. ТАКА ЧЕ ВИНАТА НЕ Е В ЯНУКОВИЧ. КРАДЕЦЪТ ВИКА - "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"! 4.Путин смята, че украинското правителство е нелегитимно, а Янукович е легитимен водач. САЩ припомнят, че Путин е признал, че "Янукович няма политическо бъдеще", а новото правителство е било одобрено от Радата с мнозинство от над 82%. АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ПРАВЯТ МАЙ РАЗЛИКА МЕЖДУ "ЛЕГИТИМЕН СЕГА" И "НЯМА ПОЛИТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ". ДВЕТЕ НЕ СИ ПРОТИВОРЕЧАТ.

вие надминахте именития си съименник в съчиненията. Требва вече да са неколко тома.

Американските евреи финансираха Хитлер, а сега своите евреи в Киев/Кличко, Яценюк, Тимошенко, Ярош и пр./. - ще пресушим това вонящо еврейско блато наречено Холивуд...- Гьобелс.

Като шушумига се измъкна през ноща Янукович с хеликоптера. Нямаше как иначи да мине границата.

Точно пък САЩ да използват Достоевски за пример:) Нали за ТЯХ той написа : "А там по рътлината пасеше голямо стадо свини; и бесовете Го молеха да им позволи да влязат в тях. И им позволи. Като излязоха бесовете от човека, влязоха в свините; и сурна се стадото низ стръмнината в езерото и се издави. Свинарите, като видяха станалото, избягаха, та разказаха в града и околностите. И излязоха да видят станалото; и като дойдоха при Иисуса, намериха човека, от когото бяха излезли бесовете, седнал при нозете Иисусови, облечен и със здрав ум; и се изплашиха. А ония, които бяха видели, разказаха им как се спаси бесният. Евангелие от Лука, 8, 3236" Бесове Фьодор Достоевски

този текст на достоевски се отнася за руснаците!! вземи се пообразоваи малко червен троле!

Трол си ти! Текста се отнася за събитията в Русия в края на 19-ти век.Първообраз е Нечаев -убиец ,подготвящ атентат срещу Александър III .Основната критика е към нихилистите ,разнородни революционери и "западниците".Не ти ли напомнят последните за актуалните украински "западенцы"? Романът е пророчески за Февруарската революция от 1916 и последвалата Октомврийска от 1917,платени от Ротшилд и организирани от британските служби.

Може и да се отнася за руснаците. Но пък на американците им лепва като лъжица в масло, може би Достоевски е гледал в бъдещето!

ОБАМАТА , СЕНАТОРИТЕ И КОНГРЕСМЕНИТЕ ДА ХОДЯТ ДА ПИКАЯТ НА СИН КАМЪК И ДА СИ ЛЕЯТ КУРШУМ :))))

Те вече го правят,но не от страх за Крим,а за Аляска!В американските медии ( The Wall Street Journal) се лансира мисълта,че следващата стъпка на президента Путин ще бъде връщането на Аляска,продадена от Руската империя през 1867 г. на САЩ. Това щяло да стане чрез референдум,като се предложи отговор на един единствен въпрос: "На Вас ви предлагат да влезете състава на РСФСР . Няма ли да се откажете?" Варианти на отговора: "1. Да, няма да се откажа", " 2.Не, няма да се откажа." :))

дкми

хамериканците ще си намерят майстора в най-скоро време. Крайно време е световните джандари да бъдат сринати със земята. Месят се навсякъде, където не им е работата. Нямало да признаят референдума... кои сте вие бе, тъпаци смотани? Нация, която не е нация се опитва да диктува правилата на Русия? Е, ще ударят на камък. И да не забравяме коя е единствената терористична организация, която е използвала атомни бомби срещу цивилни... да, това е САЩ. И моля, без клишета от типа на "тогава е било война"... значи, когато някой избива хамериканци - това е тероризъм. Когато обаче хамериканците думнат две атомни бомби - това е защитна реакция от тяхна страна.... И да се замислим какво щеше да се говори, ако атомните бомби бяха ползвани не от световните терористи, а от Хитлер наприер? Тогава щеше да е много лошо, и щеше да е престъпление, заклеймено от всички... обаче, нали са използвани от добрите хамериканци - всичко е ОК...

Вече си го намериха. Китай и Русия водят парада.

Министерството на външните работи на Русия даде отговор за лъжите на ,,десетте измислици на Путин". Много интересно и правдиво четиво. Но, кой знае защо, не се предоставя на масовата публика, която се облива с хамерикански ,,истини"

КОЙ разцепи БСДП през 1919г за да създаде продажна болшевишка партия? КОЙ по нареждане от Москва хвърли в безсмислена касапница хиляди българи? КОЙ си живя кротко до Сталин докато върлия касапин избиваше стотици хиляди и заточваше милиони? КОЙ се върна 1946г в България да я прави съветска колония? КОЙ насилствено покръсти българи в "македонци"?

Най-големия гробокопач на България - Гошо Тарабата.

КОЪ не допусна да се построи школата за танкисти съвместно от Югославия и България, чиито основи още стоят??. "Великият" вожд Джугашвили. Да не продължаваме..

И точно Щатите ли намериха да критикуват - разбира се, те винаги търсят да ударят Русия. Между другото Русия е много апетитна хапка за останалите големи, заради географско разположение, най-голяма територия, природни богатства и факта, че можеш да я пребориш и да станеш единствен световен лидер. Много са се опитвали, ама никой не е успял. Тъй че Щатите забаламосват, ама само себе си. Те колко нещастия са причинили по света, барабар със съюзниците си...

Ситуацията в Украйна може да се онагледи по следния начин: Сърничката (Украйна) е захапана от Лъва (САЩ) за гърлото (Киев) и я иска цялата за себе си и свойте корпорации (лъвчетата и лъвиците). Не смее да пусне, защото я е пуснал, ще я (Украйна) разкъсат хиените (Полша, Унгария, Румъния и Турция). Едно от крачетата (Крим) е захапан от една много едра бяла мечка (Русия) и не пуска. Както и да погледнем на ставащото сърничката (Украйна) е сдала багажа. Мир на праха и!

Западът, от своя страна, трябва да разбере, че за Русия Украйна никога не може да бъде чужда страна. Руската история е започнала от т.нар. Киевска Рус. Руската православна религия е тръгнала оттам. Украйна е била част от Русия в продължение на векове, а техните истории са взаимосвързани още преди това, припомня Кисинджър в анализа си. Той посочва още, че някои от най-важните битки за свободата на Русия, започвайки с Полтавската битка от 1709 г., са се водили на украинска земя. Черноморският флот - средството, с което Москва утвърждава влиянието си в Средиземноморието, е базиран с дългосрочен лизинг в пристанището на Севастопол в Крим. Дори такива прочути руски дисиденти като Александър Солженицин и Йосиф Бродски твърдят, че Украйна е неотделима част от руската история и дори от самата Русия.

хахаха сащ няма пари да издържа армията си и сега използва оръжието на Дон Кихот, перото. :)))))))))) ама меч срещу перо........

Ако не беше гнусно това писание щеше да е комично. Ето анализ по реда: 1. Според САЩ ли? Досега толкова много измислени американски 'според' видяхме и заради които потрошиха не малко държави, че хайде този път само най-загубените ще им се вържат на глупостите. Доказателствата къде са?? 2. Базирайки се на лъжата 1. ни пробутват нова лъжа номер 2. Отново въпроса: доказателствата къде са? 3. Какво избягал като той изпълни договореното да изтегли беркут от киев, а те тръгнаха с оръжие срещу него. И Обама ще 'избяга' когато около него се загърми от 'демократична' ал-кайда например. 4. Новото правителство е избрано след насилие над депутати комунисти и от партията на регионите, много от който трябваше да се спасят напускайки мястото на насилие. Останалите вземаха решения обградени от въоръжени терористи. Страшно 'демократично'! 5. Явно различно разбиране за думата хуманност има. Не в полза на САЩ. 6. Е как да няма, като едно от първите неща на новите беше да отменят закона за езика. Факт. После, колко изстъпления имаше в Киев срещу руснаци, хора носещи руско знаме или паментици на загинали руснаци? Разбира се, срещу носещи знаме на Сирийската Свободна Армия (доказани терористи) никой от терористите не вдига ръка. Е, как да не били застрашени руснаците? 7. Отново базирано на лъжата по точка 1. 8. Какво значи 'САЩ отричат'? Да не би те да са там? Страшен аргумент, 'отричам'. 9. и 10. Пак различни оценки имат. Но САЩ трябва да разберат, че тяхната оценка не е единствена и да приемат, че има и други оценки. Не нахално да се фръцкат, зашото те не са страна в конфликта по тези места.

та заглавието на новината повече подхожда да е 'малка част от измислиците на Обама'.

"Слоновете и като правят секс и като се бият все мачкат тревата"./ африканска пословица/. Тревата сме ние , слоновете..... Едни олигарси се бият за влияние с други. Да му мислим ние.....

ДОСЕГА НЕ СЪМ ВИДЯЛ НЯКОЙ ДА СЕ СПРАВИ С БУРЕНА ТРЕВА ТРОСКОТ (Cynodon dactylon) ДЕМЕК НАС БЪЛГАРИТЕ

какъв българин си ти, бе, нали се закле като стана американец, на друго знаме...

Крайно време беше някой да тропне по масата и да покаже на хамериканците да не си врат гагата навсякъде по света, защото и те самите не са безупречни в действията си !

ще тропнат по масата... Иде една група морска пехота на курорт около Крим. Нали се сещаш чия.

В твърденията и на двете страни има измислици, разликата е , че Русия има население в Украйна , а САЩ нямат, имат само интереса да навредят на Русия.

Много повърхностно.. Идеята че УСА се дзверят само с идеята да навредят на Рашата.. е много лека :) Американците са прагматични хора... (не колкото евреите но..), така че явно иде реч и за някаква друга файда :)

Да файдата е, че няма война - няма пари. Има Русия - няма кражба на природни богатства.

винаги повърхността се разчиства за да се сложат парите (пазарите)

и още навредят не е синоним на обидят

Ако някой добросъвестно се заеме да опише престъпленията на американските шпионски централи само за последните десет години,няма да му стигнат 500 страници.Убийствата в Киев без съмнение са организирани от служби подобни на тази от филма Никита.''Господарите'' на света обаче имат свои критерии за морал,съвест,уважение и прочие,които нямат нищо общо с общочовешките ценности.Не ми е ясно какво по дяволите търсят в източно православния свят освен разширяване на НАТО/май това е основното/

Мили русофили, хайде замълчете, съберете сили, нас ни погледнете. КОЙ страната наша тъй "освободи" та накрай Европа да ни нареди? КОЙ селяка трудов от земя лиши? КОЙ създаде тъпите ТеКеЗеСе-та? КОЙ селата китни тъй обезлюди? КОЙ прогони надалеч народа? Две Българии уж "построи" бай Тошо, а от Гърция сме къде по-лошо. Да е чувал някой Гърция да прати техни хора тука да берат домати? Но поради неволя нашите аргати Гърция избират за добри заплати. Всичко туй, другари русофили, от акъл голям сте натворили. Затова сега се малко замислете и дано съдбата наша разберете.

Ще ти отговоря аз веднага, зове се Чърчил той! Проблем?

На това/теб/ се вика КОН С КАПАЦИ :)

Тихо балуш. Историята си е история, бъдещето - бъдеще. Западът никога не ни е искал - ама за нищо. В момента ако не усещаш от Запад ни гласят една част за Македония, една за Турция.

Я бързо се прибирай в стаята и си пий илачите :)

САН СТЕФАНСКИ МИРЕН ДОГОВОР БЪЛГАРИЯ 168 000 КВ.КМ СЛЕД БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС И НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР БЪЛГАРИЯ 110 000 КВ.КМ. БЛАГОДАРИМ ВИ БРАТЯ ЕВРОПЕЙЦИ И АМЕРИКАНЦИ ! НЯМА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА НА КОЯТО ЗАПАДА ДА СА ОКРАЛИ 56-7 ХИЛЯДИ КВ.КМ ... ПОВЕЧЕ ОТ 1/3 ОТ ТЕРИТОРИЯТА

и не обичате да четете, а само да пишете. Вижте за какво са се договорили руският генерал Шувалов и англичанинът Солзбъри преди Берлинския конгрес. Вижте къде е потулена подписката на българското население начело с Методи Кусев до руснаците преди конгреса. Вижте кои са били допуснати на Берлинския конгрес и кои не са и то единствени на Балканите. И не ги разправяйте на младото поколение. Щото то се отвращава от политиката и пропагандата именно заради скритата истина.

Да разгледаме България преди 1989г, когато беше процъстяваща държава. С безплатно образование, безплатно лечение. Космически технологии, развита индустрия и икономика. И България след 1989г. Пълна трагедия, ликвидирана е средната класа и основната част от населението е напълнено с кредити и е бедно. Образование и лечение са платени. Качеството е паднало. Няма БДС, пробутват ни боклуци и ГМО за ядене, няма държава, която да осъществи контрол. Няма космически технологии, разбита е икономиката, ликвидирана индустрия. Токът ни се продава от чужденци, които изнасят милиарди от български потребители. Защо ЛЪЖЕШ? Какво искаш да постигнеш с лъжите? Да се радваме на робството и икономическия геноцид.

чакаи малко?въпросът е -с кого се сравняваме?с белгия, с франзия?ами ,че белгия до 19ш0 има за колкония конго...70 пъти по голямо от нея и докато в бруксел заичета скачат по парковете, а дамите им се наслаждават в конго има концлагети!и така с холандци,англични,испанци,португалци...всички без луксембург маи...и всичко е крало за европа!затова са добре!затова са богати! а русия дори и да сме били зависими,повеяе ни е дала като ресурси и технологии отколкото е взела.не чакаи нещо подобно от европа и сащ!просто те винаги са вземали и никога давали!а гърците има още да потъват доста...

Кръстоносните рицари на Велика Америка пак ще напляскат москалските алкашки и мужикистански тюфлеци!

Дянков, познахме те .... Що чиниш в Русия ...

"Кръстоносните рицари на велика Америка" Ама вие изобщо мислите ли ги тия тъпотии или ползвате някакъв автоматичен генератор на изречения съдържащи Америка в тях?

Чак сега ли се разбра за американския цинизъм? От избиването на кореното население на америка и робството, до даване права на жените едва през 1960г., до правата на чернокожите също през тези години, до пълните им поражение във всички войни,които са водели.С една дума "победите" им се дължат на АРОГАНТОСТА им

Добре са им го казали на гнусните пропагандатори военолюбци американски агресори!

само "висококачествена" пропаганда. Те не са по нискокачествените. Кат Русия няма втора тъй измамна на света...

САЩ: Десетте миларда души избити от нас, включващи местното население на сверена америка, иракчани, либиици, авганистанци и т.н. Но нашто избиване е демократично и само ние имаме право да го правим

и търговията с роби, което е нещо с което трябва да се спукат от гордост

САЩ загубиха войната в Афганистан, САЩ загубиха войната в Ирак, загубиха я в Сомалия, преди това във Виетнам и Корея. Но никога не са губили в Европа! Източноевропейските предатели са нищожества от класа. Едва ли ще загубят войната в Украйна. А и Украйна е здраво обвързана с външни дългове, както и Естония, Литва, Латвия, Косово и т.н. За Украйна няма връщане назад! Нека не си правим илюзии. А и батюшки царь, нашего Путя няма да посегне към Харков и Донецк, знае че ще му хързулнат и дълга на цяла Украйна.

Злобен цар от свой дворец, дребен, нагъл и хитрец, тайна заповед издава със войски да завладява част от другата държава. А у нас олигофрени го приветстват възхитени, блеят си от умиление, а не виждат заколение...

До какви лъжи може да докара манията за величие по - нисичките хора на които им липсва потекло и подходящо образование, а са възпитани от милицията.

"Пусната от Държавния департамент на САЩ справка-опровержение на фактите...поразява не толкова с примитивното изопачаване на реалността, колкото с цинизма и неприкритите си "двойни стандарти" Ами че с това е казано всичко - просто, ясно и доказуемо. Сега остава и янките да го проумеят! А всъщност някой знае ли с какво точно Украйна засяга националните интереси на САЩ, след като краварите най-вероятно дори не знаят къде се намира?

Хахахахахахахаахах Ебати. Щом САЩ са каза ли че не е така значи е измислица. Справка ядреното оръжие и други средства за масово поразяване в Ирак (не бяха открити, но това е просто измислица целяща спъването на демократизацията на нефтените полета пардон на иракския народ)

Разбира се че Путин разказва небивалици. Той започна все повече да се оплита в плитките си лъжи които се виждат и от обикновените хора! Типично в стила на КГБ, нали самият Путин е бивш агент, а не Обама! Разбира се, че всяка държава, включително и САЩ си имат вътрешни проблеми. Но съветската комунистическа пропаганда, която очевидно безуспешно се опитва да използва и Путин, създава впечатлението че идеална държава (Утопия) може да съществува, и видите ли, САЩ не са такава! Такава пропагандна риторика е използвал и Йозеф Гьобелс - нацисткия райхсминистър на пропагандата. Всеки път когато от САЩ са отправяли упрек към Германия във връзка с политиката им спрямо евреите, те вместо да отричат, веднага посочват за пример как в САЩ дискриминирали и биели негрите. И се е стигало дори дотам, да показват негърски джаз музиканти в Германия как необезпокоявано свирели и пеели под аплодисментите на видни офицери от SS и Вермахта. Не се учудвам че Хилъри Клинтън стигна дотам да сравни Путин със Хитлер. Използва същите изтъркани пропагандни номера от началото и средата на 20-тия век. Мисля че с него Русия няма бъдеще.

Не знам на кой свят живееш, но явно си емигрирал в някаква паралелна вселена и ставащото на този свят за теб е нещо имагинерно или видяно в криво огледало. Възможна опция - може би си поданик на Бараката, с изгладени гънки на мозъка. Ако е така, мнението ти е разбираемо.

Има голяма вероятност референдумът в Крим да не успее. Вярно, има идентичен прецедент с Косово, но западните страни се подготвят организирано да не признаят резултата от референдума, ако не е в тяхна полза. Ако не успеят спец службите да изманипулират референдума, както го правят на избори у нас, ще продължат с натиска по всички посоки и няма да признаят присъединяването на Крим към Русия. Явно се разчита на добре подготвена вътрешнокримска съпротива и преврат по подобие на Майданека в Киев.

Да мине референдумът, пък ще видим.

Е то Приднестровието и Абхазия и Северна Осетия,като не са признати от никой ,та какво?

Много готино са показали истинския лика на кремълското милиционерче.

...видян в огледалото...