Коментари - Русия налага продоволствено ембарго на Украйна | Днес.dir.bg

Русия налага продоволствено ембарго на Украйна

Русия налага продоволствено ембарго на Украйна, обяви Дмитрий Медведев.

Обратно в новината

Коментари - Русия налага продоволствено ембарго на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Сега Украйна ще стане бедна като България

По добре свободни с ембарго,отколкото заробени от руснаците.Колкото и да се нъпъват руснаците нищо не могат да им направят.Руснаците пробват този номер за всички които са освободиха от тях,ама полза няма

Даа ,колкото повече е притисната Русия толкова по добре за мъника Путя.Въпреки че благодарение на него са на тоя хал ,непросветеното селячество ще вижда в него спасението.Стара ,изпитана техника на диктаторите.

След като побесняха на Мегдана и си разсипаха страната, майданаджиите видяха че са голи, гладни и на студено. Нямат пари за газ, мръзнат, никой в Европа не им ще некачествената продукцияОткъде да знаят, че чичо Сам е парсаджия, който е свикнал да взима, не да дава като дядо Иван. Ами сега!

А Украйна вече наложи на Русия продоволствено и енергийно ембарго. Вън рудката армия от Донбас и Крим

Украйна винаги е била, е и ще бъде житницата на Европа (в частност на СССР и Русия), както Канада за света!! На какво разчитат руснаците не е много ясно, НО едно е вярно - безкрайната издържливост, непукизъм и мазохизъм на мужика да живее като скот, "За Сталину за родину" днес за Путину, важното е да има самогон!!!!

На лозунги го докарваш, ама до тук.

Прав си! Но я виж, в коя част на Украйна е "житницата" и ще разбереш защо "окупираната" източна част на Украйна прави близо 20% от БВП на страната.

Ще го хапят украинците и то доста яко.

Те руснаците отдавна го дъвчат.

който изразява мнение, че руснаците мразели всички. Ех, Никсъне, ти поне един руснак виждал ли си, разговарял ли си, обсъждал ли си каквато и да е тема, че да пишеш такива глупости. Или си поредния индивид, обработен от целенасочена пропаганда, целяща да покаже колко е лоша и опасна Русия и хората й. Не драги, Русия не е нито страшна, нито опасна, както и хората й, но Русия е притисната отново в ъгъла и за разлика от едни не толкова далечни времена (90-те години на миналия век), Русия сега се съпротивлява, бори се и не се предава. Дали се справя или не, времето ще покаже, но не се предава и това още повече не се харесва на определени кръгове. Същите тези кръгове не могат да допуснат да им бъде нарушен "рахата", т.е. да си развяват безнаказано коня в която поискат точка на планетата и да правят каквото си искат с всяка държава. Русия е трън в задника им и затова по всички начини тя трябва да бъде принудена да клекне. Дали със санкции, дали с диктуване на цените на петрол, дали с безуспешни засега опити за вътрешна "цветна" революция, но те опитват и ще опитват да стягат примката около врата на Русия. Руснаците се събудиха и разбраха лицемерието и наглостта на Запада и Щатите. И не че Запада иска такива отношения с Русия, но Запада е изцяло подчинен и изпълнява нарежданията на "Големия Брат" по отношение на Русия. Руснаците не мразят никого, руснаците не харесват и не симпатизират на хора, говорещи и договарящи се за нещо, а вършещи съвсем друго. Дълго може да се пише за широката руска душа, но е безмисленно да си хабя думите за теб Никсъне, няма да вденеш.

Д,ба Ганювците ,д,ба русия седнали да коментират не си видим голия дирник ами ,,,,локуми .......локуми

Нищо стряскащо! Покрайнските циганели просто излизат от "едната кръчма" и влизат в "другата кръчма"! Където пият, там ще плащат.

Икономиките на Русия и Украйна по начало са създадени и работят като взаимнодопълващи се. Всяко разделение ще има сериозни последици. Присъединяването на Украйна към европейският пазар ще стане като еднопосочна улица. Те по никакъв начин не биха могли да се конкурират със запада и са обречени на загиване. В това отношение ние сме най добрият пример, какво не трябва да се прави. Ще имат ядове, голями ядове тия твърдоглеви майданци. Аз защо не мога да си представя украински стоки в магазините на Западна Европа.

Циганята в Покрайната добре , че потренираха с чукчите -да могат да карат на ..огурцьi и картошки с луком... ще се справят, при това ще имат и " Макдоналдс"!?

Ами да им ги купуват поляците-нали те раздухаха огъня в украинския проблем.Едно по едно Украйна ще загуби всичко-След като "Южен поток" се реализира ,по искане на Италия и България-ще започне "Северен поток"- с украинската промишленост и държавата им ,като цяло и свършено-никой европеец няма да им купи стоките.La finita Ukraina.

Русия каквито и санкции да налага на Украйна няма да може да умори от глад милиони Украинци както направи през 1932 година. Руснаците мразят всички и за това не ги обичат ,освен руските агенти в България.

Наистина щетите ще са големи, но няма да могат да уморят от глад милиони хора, както го направиха тогава. Няма по-уродливо от комунизъм, това е очевидно.

България. Руска окупация до създаване на народна милиция.[редактиране] До пълното създаване на местна милиция, достатъчна да поддържа реда, сигурността и спокойствието, броят на която ще бъде определен по-късно със споразумение между османското правителство и руския императорски кабинет, руски войски ще заемат страната и ще подпомагат комисаря в случай на нужда. Тази окупация ще бъде ограничена също за срок от около две години. България. Численост на окупационната армия. Разноските ще бъдат понесени от България. Руските съобщителни връзки с необходими складове.[редактиране] Числеността на руския окупационен корпус, съставен от шест пехотни дивизии и две кавалерийски, който ще остане в България след напускането на Турция от императорската армия, не ще надхвърля петдесет хиляди души. Той ще бъде издържан за сметка на окупираната страна. Руските окупационни войски в България ще запазят своите съобщителни връзки с Русия не само през Румъния, но също през пристанищата на Черно море Варна и Бургас, където те ще могат да създават, докато трае срокът на окупацията, необходимите складове.

Извън темата искам да се обърна към всички коментиращи, които обиждат или изразяват презрение и омраза към някоя нация, независимо коя. Смятате ли, че това е някакъв аргумент или доказва правотата ви? Като представители на една малка и бедна страна (поне материално), как очаквате другите да се отнасят към нас, ако всички прихванем това хейтърство? Лично моето мнение е, че трябва първо ти да уважаваш другите, за да можеш да очакваш някакво уважение. Ако си злобен и постоянно плюещ, не знам какъв човек (народ) би те харесал.

Украйна е страна с територия по-голяма от Германия.... кое е малкото не знам точно. Дали е бедна... пак не съм съгласен.....Че е населена хора, които плюят по руснаците като обезумели (предполагам за тях е позволено да са хейтъри) населена е.... Е, аджеба къде точно съгрешиха колегите в коментарите си?

България е малка и бедна страна. Коментиращите са българи предимно. Това имам предвид.

А ако говорим за бедност, Украйна като Русия има ресурси. Но доходите са по-ниски, отколкото при нас.

Споразумение за свободна търговия м/у ЕС и Киев? .....новите търговски условия? Общо взето потокът на стоки ще е еднопосочен. ЕС => Украйна. Ние още помним заучените фрази: -Непокриване на европейските стандарти -Лошо качество -Неприветлив външен вид и т.н. и т.н. Украинците ако не друго, то поне в скоро време ще започнат да пестят от тоалетна хартия. И без това няма да им трябва

"ембаргото срещу Украйна, което ще обхване и хранителните продукти" Тръгнал да плаши таралеж с гол задник :) Украйна бе житницата на (блаженоупокоения) СССР, а днес е трета по експорт след УСА и ЕС. Да му мисли Мечкаров с к'во ще мезят ватниците му (водка знам, че още се намира) ;-))

Русия е #1 световен производител на зърно. Дори не е ГМО. $20 млд. износ на зърно са 4 пъти бюджета на България. Турция и Египет си купуват зърното от Русия.

Смешко, Смешкоооо Що се къхариш за руснаците? Кинти ли изкарващ?

БългАриец

Не се кахъря, "яао", а се подигравам :-D

абе някой друг е трети по експорт на пшеница :) даже можеш да потърсиш и в дира кой е :) и май и Украйна внася от него пшеница а й Мексико и този някой май измества твойте работодатели от някои техни пазари

БългАриец

Задай у търсачката : украина експорт пшеницы . . и виж първия линк. Докога ще ви уча-а-а. . . . .

Май - май, скоро руснаците ще почнат да кръщават децата си, освен Генератор и Светлана, също така и Ко Шъ Ям.

Bluedagger, може би си блю, дагър-едва ли.Асоциацията е за пъпчив онанист-мечтател, чул за рускините я от вече импотентния си дядо, я от недоказаните спомени на баща си-страшен мъж под чехъл.

Пак тенденциозно и дълбоко невярно заглавие! Което противоречи на съдържанието на матрялчето! Никакво "ембарго" не налага Русия, а просто премахва специалните преференции, с които се ползваше Украинския бизнес при внос в Русия на своите стоки - вади ги от "зоната на Евразийския икономически съюз за свободна търговия" - което съвсем не е ембарго! Ще трябва да си плащат всички такси, мита, местни и други данъци - като всички други държави, които търгуват с Русия - това е голямата промяна - а досега не ги плащаха! Русия си защитава собствените интереси - това е написано дори и в този орязан и противоречив текст, от който малко нещо става ясно - за да не влизат през Украйна стоки от ЕС, които са забранени за внос в Русия в отговор на европейските санкции! Защо пак лъжете и мажете, а не превеждате всичко и така, както е написано в оригинала?! Защото поредната ви точка от "Козяк" е да се плюе Русия по повод и особено без повод, нали?! А тъпите тролове на форума само това чакат ... да си размахват гащеното остроумие и "люти закани" към рускините, като че ли някой го интересуват техните мижави, увехнали 5 см?!

Саше лолко си тъп бе саше .

Продавам небелени краставици сорт Булгар" ! За рускини без отстъпка !:)))

Предполагам по европейски стандарт - 6 см?

Durex има публикувано изследване за средния размер на 'краставиците' по държави. Хич не е в руска полза..

Те руснаците отдавна го дъвчат.

Когато само вземаш краставици , твоят корнишон ти става ненужен .

Хахаха, май си се надценил, Да не става въпрос за корнишончета?

Меки и къси по европейски стандарт?

Ми те са гладни въшки руснаците,какво ембарго ще налагат.Пак се наду този дребния,да не се изпусне.вече трябва с памперси да ходи

Жужи съвсем си отряза възможността за някакъв благоприятен за руснаците изход от разрухата, в която ги натресе, напълно отрязан от света руснакът ще гине десетилетия. Некадърният му опит да създаде живот на руснаците, които са 2 процента от света с половината световни ресурси завършва с фиаско , както при предшествениците. Ориентира се като тях към физическа ликвидация на половината работоспособно население в русия. От 70 милиона работоспособни 35милиона са алкохолици, наркомани , спинозни и бездомници и ще изчезнат в близките 10 години криза, които жужето смята да посвети на пропаганда и международното положение, вмести на тежките проблеми на сънародниците си! Така Русия ще излезе с наполовина по-малко население, тъй като бащицата Путин не иска и явно не може да му осигури живот с половината световни ресурси.Новите попълнения ще са с даже по-лоши показатели от предходните , което значи следваща вълна от геноцид. Колко души всъщност може да издържа Русия с половината световни ресурси, за да има равновесие? Ами и алчността и безхаберието са в такъв мащаб, че и 20 милиона руснаци са много, само , че докато станат толкова, ресурсите ще са чужди.

Замислих се : -Какво ли ще ядат рашките ? Честно казано не ме интересува -просто защото знам какво ще ядат рускините - дано само оцелеят до пролетта и дойдат по черноморието!:)) Чувам пак са почнали да купуват апартаменти и къщета,май ще се окаже вярно че сме по-добри от арабите!:))))))))))))))))

да мислиш, явно не ти е силна страна.

Ответната реакция на Русия е абсолютно нормална и не е изненада за никой. Украйна се присъедини към санкциите на Европа и САЩ към Русия. Просто за нея ще започнат да действат същите условия както за България примерно. Газта им е още доста по-евтина от цената за нас, но пък те нямат пари да я платят и съответно не я получават.

ХУНТАТА,Е ОБРЕЧЕНА!!!

Досега украинците и турците препакетираха зарзават от ЕС и го продаваха като свой , за да се заобикаля ембаргото Е, това свърши вече

Отсега руснаците ще ми ядат "зарзавата" с китайски надписи!:)))

Sangre sica

Забравих : -Вече 3 български и 17 турски кораба с такъв зарзават пътуват към братска Чина!:)))

Да разбирам ли че : -Русия отказва да праща на ниски цени: :-банани,лимони,ананаси,кафе,манго,маслини,кокосови орехи,мандарини,грейпфрути,домати,корнишони, и ред други благинки произвеждани само в колхоз "СИБИРЬ",или става дума и за : 1,7,62 мм краставици сорт "Калашников" 120 мм "стволови клетки" за тикви и прочие "селскостопанска " продукция която у нас преди 25 години се водеше кинкалерия и текстил+на кратко "КИНТЕКС"? защото тогава ще се окаже че : -Великата Русия на Путя ще продава само на себе си това което произвежда! А ТОВА НЕ Е ДОБРЕ! ПУТЯ ВЪН ОТ ВЛАСТА! Мястото ти е на ДРЪВНИКА!

Украйна рязко трябва да обърне очи към ... Китай. От там ще внася ориз и техники за стопляне в стил Шао Лин. По този начин ще оцелее и ще пребъде през вековете... В замяна ще праща посока Китай млади и засукани украинки, които ще допринасят за чувството на удовлетвореност на китайските бизнесмени

Всичките тези работи, дето ги пише, че ще станат в Украйна след отпадане на безмитния износ за ОНД да ви звучат познато? Също като в България, ма.ма му стара! Честито на братята украинци!

Типично руско братство: ако не изпълняваш, ще те мачкаме. В белия свят му викат рекет. Ще мачкаш, ама когато самият си смачкан , деформиран и уродлив, само си ускоряваш смъртта.

А да не би нас ЕС да ни носи на ръце - доклад след доклад, наказателна процедура след наказателна, а всяка наказателна процедура е свързана с няколко десетки милиона глоби. Цъфнали сме като налъми, откак се оженихме за еврогейския съюз.

За какво братство си спомнил при пазарна икономика? Нали за това се борехте, да махнем братство и да минем на only business. Ето моля

Имам странното чувство, че Русия се самоизолира почти от всички. Направи ембарго на ЕС, после на Турция, сега на Украйна. На тях така или иначе им се налагаше да внасят много храни от всички гореизброени. Според мен от това ще пострадат най-силно обикновените хора в Русия, които ще започнат без голяма (засега) война да търпят военновременни ограничения. Путин и приятелите му едва ли ще страдат, но стотици милиони хора ще претърпят лишения.

не разбираш руския етнос. Обикновения руснак е готов да понесе бедност и лишения, но да се чувства независим и велик.

Sangre sica

Точно заради същото режат главите на събратята си! Точно великите руски писатели са описали душата на руския етнос: -Бедни и прости!

Не съм млад и познавам лично много руснаци. Владея добре руски език. Може би наистина си падат по величието, ама не съм убеден, че подтиснатите са наистина щастливи от всичко това. Поставени са в жестоки условия и няма накъде да мърдат, на това се е основала винаги тяхната държавност от царско време, та до сега.

МИЗЕРИЯТА НЕ ГИ ПРАВИ ВЕЛИКИ. Жалко за руския народ

Заместителите на Украинските млечни и други неособено качествени стоки ...вече се редят на Опашка да одставят в Русия и да Получат Руските рубли !! Така като се случи с ЕС стоките ! Празните ниши в този Огромен и Платежоспособен пазар се Запълват за седмици !

И откъде ще дойдат тези заместители? Те още на ЕС продуктите не са намерили, дето толкова време мина... Да си настроен позитивно е добре, но трябва и да си реалист.

Украйна не може да участва едновременно в две зони за свободна търговия - Очевиден факт. А тва за ембаргото в заглавието ще да е дошло от щатското посолство.

Към АА (с публикация от 15:11): Не създавай интриги. Такъв неграмотен коментар не мога да направя. Ограмоти се и заповядай във форума, но не като АА.

Премахването на Безмитната търговия с Украйна от Русия ..Не Е Ембарго !!! Украйна може да Изнася в Русия ,но ще си плаща Мита както го правят при износ във всички останали страни! Какво "ембарго" ? И Продоволствено ???Не са само Хранителни стоки, а стандартни Мита за Износ за Русия ...Украйна ще плаща за Всеки Износ там !!

...ако и сега не вастане украина...нищо добро не ги чака...ние сме жив пример...

Ма много им бърка в задниците на руснаците, че някой ще има свободна търговия, а няма да им продава на тях на четвърт цена.... наглост.

нов Майдан???!!!!

Очаква се този път Яйцето и Прошенко да бягат. В Америка.

живот на украинците умря още с първите куршуми на Майдана. Но ако са си мислели че ще сучат като малко теле от две цици, удариха на камък. Никой не обича предателите - нито руснаците ще им простят, а като гледам и Европа не ги иска. Жалко за милиониоте излъгани хора, които повярваха в демокрацията, а се превръщат в един обеднял безработен народ.

Хохлите са вредни дребосъци пред Русия. За това получават хубав шамар от Москва. Хохълите омръзнаха на целия свят със своята некадърност и безпаричие. Барак вече не забелязва Петро, колкото и Петро да се ослушва и прикляка около него. Байдън само дето не наби киевските управници за тяхната безмозъчност, корупция и безпереспективност. Меркел, Оланд и Юнкер посрещат с кисела усмивка Порошенко и Яйценюк и обещават помощи ... но с условия, почти неизпълними. Само зимата е милостива към украинците

Всъщност шамар няма, това е очаквана и логична ответна реакция.

Ритник може би е по-добре

Украинците трябва да свикват с пазарната икономика.

в словения отхвърлиха еднополовите бракове с референдум - за това те пращам като спец да им налееш малко разум

Ми като няма пазар що ревът бе? Какъв е проблема?

ти си спец и по руските гейове. Ханска ти е само опашката, дето ти запълва дупката - друго ханско по тебе няма. Когато руски дипломати се включат в гей-парад тогава ще ми говориш за руски гейове. Бегай у Словения да ги учиш на еднополови бракове - не ставаш за тука - много си елементарен

Обаче твое местонахождение е епицентър на глупостта. За съжаление, преди си писал по-умни коментари

Какво се опитва да направят руснаците на своите братя? Повтарят предишни събития но забравят че целия цивилизован свят няма да остави Украйна на восточната орда.А какви са предишните събития :Гладомор, на украински (Голодомор, може да се срещне и Холодомор) е период в историята на СССР 1932-1933, през който по различни източници, са загинали от глад средно 5 млн. души. Броят на жертвите е може би най-спорният въпрос за това време и те варират от 1,5 до 10 милиона. Този период от историята на Украйна почти не е известен у нас

Бе как така Украинците ще останат гладни, светът няма да го позволи. Първо Щатите ще им пратят няколко кораба царевица, после МВФ ще им даде няколко заема, пък и няколко камиона дрехи втора употреба ще им пратят. Няма да се косим....

щерю ти си голема фурнаджииска лопата. До вчера русите бяха гадеве пък сега станаха братя. Не става така. Ако имаше малко акъл в тиквата щеше да разбереш за какво иде реч ама.....!

И аз това се питам.(цитирам руснаците за "братя"). Кое му е братското на руснаците да те грабят и убиват?

Учен,-Голодомора навремя ОТНЕСЕХА РУСКИ РЕГИОНИ!Да,той засегна и Украйна,но тотално пастрадали в пъти РУСКИ РЕГИОНИ-Поволжие,Урал,Северни области на Русия!Точно затова ТЕ МРАЗЯТ укрите,че правят на политически засегнати.Тогава глад ИМАШЕ НАВСЯКЪДЕ!

пощади аудиторията - моля те. Направо ни вземаш за идиоти. Разбирам този филм да не сме го гледали, а то 26 години го въртим бе душко. Ясно е, че за тебе понятие като обективна истина не съществува - все едно да спориш с радио. Ти му посочваш факти, то си дрънка каквото му е заложено. Просто нямам думи ...

Ами за тези 26г кои забогатяха-агенти на КГБ и комунягите. Забрави ли кой прави реформите на гурбачовата перестойка...Путин от къде има милиарди?

Мили дядо Коледа! моля те донеси на Щерев малко мозъчно вещество. То ще е стане по-добър, по-умен и не е толкова смешен.

Целият цивилизован свят каза: "Ние няма да дадем нито цент на Украйна, за да компенсира загубите. Дадохме достатъчно." "Ние подкрепяме морално Украйна в усилията й да извоюва своята независимост." Мдамммм, жална им майка на работещите украинци!

Коментари - Русия налага продоволствено ембарго на Украйна | Днес.dir.bg

Русия налага продоволствено ембарго на Украйна

Русия налага продоволствено ембарго на Украйна, обяви Дмитрий Медведев.

Обратно в новината

Коментари - Русия налага продоволствено ембарго на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Сега Украйна ще стане бедна като България

По добре свободни с ембарго,отколкото заробени от руснаците.Колкото и да се нъпъват руснаците нищо не могат да им направят.Руснаците пробват този номер за всички които са освободиха от тях,ама полза няма

Даа ,колкото повече е притисната Русия толкова по добре за мъника Путя.Въпреки че благодарение на него са на тоя хал ,непросветеното селячество ще вижда в него спасението.Стара ,изпитана техника на диктаторите.

След като побесняха на Мегдана и си разсипаха страната, майданаджиите видяха че са голи, гладни и на студено. Нямат пари за газ, мръзнат, никой в Европа не им ще некачествената продукцияОткъде да знаят, че чичо Сам е парсаджия, който е свикнал да взима, не да дава като дядо Иван. Ами сега!

А Украйна вече наложи на Русия продоволствено и енергийно ембарго. Вън рудката армия от Донбас и Крим

Украйна винаги е била, е и ще бъде житницата на Европа (в частност на СССР и Русия), както Канада за света!! На какво разчитат руснаците не е много ясно, НО едно е вярно - безкрайната издържливост, непукизъм и мазохизъм на мужика да живее като скот, "За Сталину за родину" днес за Путину, важното е да има самогон!!!!

На лозунги го докарваш, ама до тук.

Прав си! Но я виж, в коя част на Украйна е "житницата" и ще разбереш защо "окупираната" източна част на Украйна прави близо 20% от БВП на страната.

Ще го хапят украинците и то доста яко.

Те руснаците отдавна го дъвчат.

който изразява мнение, че руснаците мразели всички. Ех, Никсъне, ти поне един руснак виждал ли си, разговарял ли си, обсъждал ли си каквато и да е тема, че да пишеш такива глупости. Или си поредния индивид, обработен от целенасочена пропаганда, целяща да покаже колко е лоша и опасна Русия и хората й. Не драги, Русия не е нито страшна, нито опасна, както и хората й, но Русия е притисната отново в ъгъла и за разлика от едни не толкова далечни времена (90-те години на миналия век), Русия сега се съпротивлява, бори се и не се предава. Дали се справя или не, времето ще покаже, но не се предава и това още повече не се харесва на определени кръгове. Същите тези кръгове не могат да допуснат да им бъде нарушен "рахата", т.е. да си развяват безнаказано коня в която поискат точка на планетата и да правят каквото си искат с всяка държава. Русия е трън в задника им и затова по всички начини тя трябва да бъде принудена да клекне. Дали със санкции, дали с диктуване на цените на петрол, дали с безуспешни засега опити за вътрешна "цветна" революция, но те опитват и ще опитват да стягат примката около врата на Русия. Руснаците се събудиха и разбраха лицемерието и наглостта на Запада и Щатите. И не че Запада иска такива отношения с Русия, но Запада е изцяло подчинен и изпълнява нарежданията на "Големия Брат" по отношение на Русия. Руснаците не мразят никого, руснаците не харесват и не симпатизират на хора, говорещи и договарящи се за нещо, а вършещи съвсем друго. Дълго може да се пише за широката руска душа, но е безмисленно да си хабя думите за теб Никсъне, няма да вденеш.

Д,ба Ганювците ,д,ба русия седнали да коментират не си видим голия дирник ами ,,,,локуми .......локуми

Нищо стряскащо! Покрайнските циганели просто излизат от "едната кръчма" и влизат в "другата кръчма"! Където пият, там ще плащат.

Икономиките на Русия и Украйна по начало са създадени и работят като взаимнодопълващи се. Всяко разделение ще има сериозни последици. Присъединяването на Украйна към европейският пазар ще стане като еднопосочна улица. Те по никакъв начин не биха могли да се конкурират със запада и са обречени на загиване. В това отношение ние сме най добрият пример, какво не трябва да се прави. Ще имат ядове, голями ядове тия твърдоглеви майданци. Аз защо не мога да си представя украински стоки в магазините на Западна Европа.

Циганята в Покрайната добре , че потренираха с чукчите -да могат да карат на ..огурцьi и картошки с луком... ще се справят, при това ще имат и " Макдоналдс"!?

Ами да им ги купуват поляците-нали те раздухаха огъня в украинския проблем.Едно по едно Украйна ще загуби всичко-След като "Южен поток" се реализира ,по искане на Италия и България-ще започне "Северен поток"- с украинската промишленост и държавата им ,като цяло и свършено-никой европеец няма да им купи стоките.La finita Ukraina.

Русия каквито и санкции да налага на Украйна няма да може да умори от глад милиони Украинци както направи през 1932 година. Руснаците мразят всички и за това не ги обичат ,освен руските агенти в България.

Наистина щетите ще са големи, но няма да могат да уморят от глад милиони хора, както го направиха тогава. Няма по-уродливо от комунизъм, това е очевидно.

България. Руска окупация до създаване на народна милиция.[редактиране] До пълното създаване на местна милиция, достатъчна да поддържа реда, сигурността и спокойствието, броят на която ще бъде определен по-късно със споразумение между османското правителство и руския императорски кабинет, руски войски ще заемат страната и ще подпомагат комисаря в случай на нужда. Тази окупация ще бъде ограничена също за срок от около две години. България. Численост на окупационната армия. Разноските ще бъдат понесени от България. Руските съобщителни връзки с необходими складове.[редактиране] Числеността на руския окупационен корпус, съставен от шест пехотни дивизии и две кавалерийски, който ще остане в България след напускането на Турция от императорската армия, не ще надхвърля петдесет хиляди души. Той ще бъде издържан за сметка на окупираната страна. Руските окупационни войски в България ще запазят своите съобщителни връзки с Русия не само през Румъния, но също през пристанищата на Черно море Варна и Бургас, където те ще могат да създават, докато трае срокът на окупацията, необходимите складове.

Извън темата искам да се обърна към всички коментиращи, които обиждат или изразяват презрение и омраза към някоя нация, независимо коя. Смятате ли, че това е някакъв аргумент или доказва правотата ви? Като представители на една малка и бедна страна (поне материално), как очаквате другите да се отнасят към нас, ако всички прихванем това хейтърство? Лично моето мнение е, че трябва първо ти да уважаваш другите, за да можеш да очакваш някакво уважение. Ако си злобен и постоянно плюещ, не знам какъв човек (народ) би те харесал.

Украйна е страна с територия по-голяма от Германия.... кое е малкото не знам точно. Дали е бедна... пак не съм съгласен.....Че е населена хора, които плюят по руснаците като обезумели (предполагам за тях е позволено да са хейтъри) населена е.... Е, аджеба къде точно съгрешиха колегите в коментарите си?

България е малка и бедна страна. Коментиращите са българи предимно. Това имам предвид.

А ако говорим за бедност, Украйна като Русия има ресурси. Но доходите са по-ниски, отколкото при нас.

Споразумение за свободна търговия м/у ЕС и Киев? .....новите търговски условия? Общо взето потокът на стоки ще е еднопосочен. ЕС => Украйна. Ние още помним заучените фрази: -Непокриване на европейските стандарти -Лошо качество -Неприветлив външен вид и т.н. и т.н. Украинците ако не друго, то поне в скоро време ще започнат да пестят от тоалетна хартия. И без това няма да им трябва

"ембаргото срещу Украйна, което ще обхване и хранителните продукти" Тръгнал да плаши таралеж с гол задник :) Украйна бе житницата на (блаженоупокоения) СССР, а днес е трета по експорт след УСА и ЕС. Да му мисли Мечкаров с к'во ще мезят ватниците му (водка знам, че още се намира) ;-))

Русия е #1 световен производител на зърно. Дори не е ГМО. $20 млд. износ на зърно са 4 пъти бюджета на България. Турция и Египет си купуват зърното от Русия.

Смешко, Смешкоооо Що се къхариш за руснаците? Кинти ли изкарващ?

БългАриец

Не се кахъря, "яао", а се подигравам :-D

абе някой друг е трети по експорт на пшеница :) даже можеш да потърсиш и в дира кой е :) и май и Украйна внася от него пшеница а й Мексико и този някой май измества твойте работодатели от някои техни пазари

БългАриец

Задай у търсачката : украина експорт пшеницы . . и виж първия линк. Докога ще ви уча-а-а. . . . .

Май - май, скоро руснаците ще почнат да кръщават децата си, освен Генератор и Светлана, също така и Ко Шъ Ям.

Bluedagger, може би си блю, дагър-едва ли.Асоциацията е за пъпчив онанист-мечтател, чул за рускините я от вече импотентния си дядо, я от недоказаните спомени на баща си-страшен мъж под чехъл.

Пак тенденциозно и дълбоко невярно заглавие! Което противоречи на съдържанието на матрялчето! Никакво "ембарго" не налага Русия, а просто премахва специалните преференции, с които се ползваше Украинския бизнес при внос в Русия на своите стоки - вади ги от "зоната на Евразийския икономически съюз за свободна търговия" - което съвсем не е ембарго! Ще трябва да си плащат всички такси, мита, местни и други данъци - като всички други държави, които търгуват с Русия - това е голямата промяна - а досега не ги плащаха! Русия си защитава собствените интереси - това е написано дори и в този орязан и противоречив текст, от който малко нещо става ясно - за да не влизат през Украйна стоки от ЕС, които са забранени за внос в Русия в отговор на европейските санкции! Защо пак лъжете и мажете, а не превеждате всичко и така, както е написано в оригинала?! Защото поредната ви точка от "Козяк" е да се плюе Русия по повод и особено без повод, нали?! А тъпите тролове на форума само това чакат ... да си размахват гащеното остроумие и "люти закани" към рускините, като че ли някой го интересуват техните мижави, увехнали 5 см?!

Саше лолко си тъп бе саше .

Продавам небелени краставици сорт Булгар" ! За рускини без отстъпка !:)))

Предполагам по европейски стандарт - 6 см?

Durex има публикувано изследване за средния размер на 'краставиците' по държави. Хич не е в руска полза..

Те руснаците отдавна го дъвчат.

Когато само вземаш краставици , твоят корнишон ти става ненужен .

Хахаха, май си се надценил, Да не става въпрос за корнишончета?

Меки и къси по европейски стандарт?

Ми те са гладни въшки руснаците,какво ембарго ще налагат.Пак се наду този дребния,да не се изпусне.вече трябва с памперси да ходи

Жужи съвсем си отряза възможността за някакъв благоприятен за руснаците изход от разрухата, в която ги натресе, напълно отрязан от света руснакът ще гине десетилетия. Некадърният му опит да създаде живот на руснаците, които са 2 процента от света с половината световни ресурси завършва с фиаско , както при предшествениците. Ориентира се като тях към физическа ликвидация на половината работоспособно население в русия. От 70 милиона работоспособни 35милиона са алкохолици, наркомани , спинозни и бездомници и ще изчезнат в близките 10 години криза, които жужето смята да посвети на пропаганда и международното положение, вмести на тежките проблеми на сънародниците си! Така Русия ще излезе с наполовина по-малко население, тъй като бащицата Путин не иска и явно не може да му осигури живот с половината световни ресурси.Новите попълнения ще са с даже по-лоши показатели от предходните , което значи следваща вълна от геноцид. Колко души всъщност може да издържа Русия с половината световни ресурси, за да има равновесие? Ами и алчността и безхаберието са в такъв мащаб, че и 20 милиона руснаци са много, само , че докато станат толкова, ресурсите ще са чужди.

Замислих се : -Какво ли ще ядат рашките ? Честно казано не ме интересува -просто защото знам какво ще ядат рускините - дано само оцелеят до пролетта и дойдат по черноморието!:)) Чувам пак са почнали да купуват апартаменти и къщета,май ще се окаже вярно че сме по-добри от арабите!:))))))))))))))))

да мислиш, явно не ти е силна страна.

Ответната реакция на Русия е абсолютно нормална и не е изненада за никой. Украйна се присъедини към санкциите на Европа и САЩ към Русия. Просто за нея ще започнат да действат същите условия както за България примерно. Газта им е още доста по-евтина от цената за нас, но пък те нямат пари да я платят и съответно не я получават.

ХУНТАТА,Е ОБРЕЧЕНА!!!

Досега украинците и турците препакетираха зарзават от ЕС и го продаваха като свой , за да се заобикаля ембаргото Е, това свърши вече

Отсега руснаците ще ми ядат "зарзавата" с китайски надписи!:)))

Sangre sica

Забравих : -Вече 3 български и 17 турски кораба с такъв зарзават пътуват към братска Чина!:)))

Да разбирам ли че : -Русия отказва да праща на ниски цени: :-банани,лимони,ананаси,кафе,манго,маслини,кокосови орехи,мандарини,грейпфрути,домати,корнишони, и ред други благинки произвеждани само в колхоз "СИБИРЬ",или става дума и за : 1,7,62 мм краставици сорт "Калашников" 120 мм "стволови клетки" за тикви и прочие "селскостопанска " продукция която у нас преди 25 години се водеше кинкалерия и текстил+на кратко "КИНТЕКС"? защото тогава ще се окаже че : -Великата Русия на Путя ще продава само на себе си това което произвежда! А ТОВА НЕ Е ДОБРЕ! ПУТЯ ВЪН ОТ ВЛАСТА! Мястото ти е на ДРЪВНИКА!

Украйна рязко трябва да обърне очи към ... Китай. От там ще внася ориз и техники за стопляне в стил Шао Лин. По този начин ще оцелее и ще пребъде през вековете... В замяна ще праща посока Китай млади и засукани украинки, които ще допринасят за чувството на удовлетвореност на китайските бизнесмени

Всичките тези работи, дето ги пише, че ще станат в Украйна след отпадане на безмитния износ за ОНД да ви звучат познато? Също като в България, ма.ма му стара! Честито на братята украинци!

Типично руско братство: ако не изпълняваш, ще те мачкаме. В белия свят му викат рекет. Ще мачкаш, ама когато самият си смачкан , деформиран и уродлив, само си ускоряваш смъртта.

А да не би нас ЕС да ни носи на ръце - доклад след доклад, наказателна процедура след наказателна, а всяка наказателна процедура е свързана с няколко десетки милиона глоби. Цъфнали сме като налъми, откак се оженихме за еврогейския съюз.

За какво братство си спомнил при пазарна икономика? Нали за това се борехте, да махнем братство и да минем на only business. Ето моля

Имам странното чувство, че Русия се самоизолира почти от всички. Направи ембарго на ЕС, после на Турция, сега на Украйна. На тях така или иначе им се налагаше да внасят много храни от всички гореизброени. Според мен от това ще пострадат най-силно обикновените хора в Русия, които ще започнат без голяма (засега) война да търпят военновременни ограничения. Путин и приятелите му едва ли ще страдат, но стотици милиони хора ще претърпят лишения.

не разбираш руския етнос. Обикновения руснак е готов да понесе бедност и лишения, но да се чувства независим и велик.

Sangre sica

Точно заради същото режат главите на събратята си! Точно великите руски писатели са описали душата на руския етнос: -Бедни и прости!

Не съм млад и познавам лично много руснаци. Владея добре руски език. Може би наистина си падат по величието, ама не съм убеден, че подтиснатите са наистина щастливи от всичко това. Поставени са в жестоки условия и няма накъде да мърдат, на това се е основала винаги тяхната държавност от царско време, та до сега.

МИЗЕРИЯТА НЕ ГИ ПРАВИ ВЕЛИКИ. Жалко за руския народ

Заместителите на Украинските млечни и други неособено качествени стоки ...вече се редят на Опашка да одставят в Русия и да Получат Руските рубли !! Така като се случи с ЕС стоките ! Празните ниши в този Огромен и Платежоспособен пазар се Запълват за седмици !

И откъде ще дойдат тези заместители? Те още на ЕС продуктите не са намерили, дето толкова време мина... Да си настроен позитивно е добре, но трябва и да си реалист.

Украйна не може да участва едновременно в две зони за свободна търговия - Очевиден факт. А тва за ембаргото в заглавието ще да е дошло от щатското посолство.

Към АА (с публикация от 15:11): Не създавай интриги. Такъв неграмотен коментар не мога да направя. Ограмоти се и заповядай във форума, но не като АА.

Премахването на Безмитната търговия с Украйна от Русия ..Не Е Ембарго !!! Украйна може да Изнася в Русия ,но ще си плаща Мита както го правят при износ във всички останали страни! Какво "ембарго" ? И Продоволствено ???Не са само Хранителни стоки, а стандартни Мита за Износ за Русия ...Украйна ще плаща за Всеки Износ там !!

...ако и сега не вастане украина...нищо добро не ги чака...ние сме жив пример...

Ма много им бърка в задниците на руснаците, че някой ще има свободна търговия, а няма да им продава на тях на четвърт цена.... наглост.

нов Майдан???!!!!

Очаква се този път Яйцето и Прошенко да бягат. В Америка.

живот на украинците умря още с първите куршуми на Майдана. Но ако са си мислели че ще сучат като малко теле от две цици, удариха на камък. Никой не обича предателите - нито руснаците ще им простят, а като гледам и Европа не ги иска. Жалко за милиониоте излъгани хора, които повярваха в демокрацията, а се превръщат в един обеднял безработен народ.

Хохлите са вредни дребосъци пред Русия. За това получават хубав шамар от Москва. Хохълите омръзнаха на целия свят със своята некадърност и безпаричие. Барак вече не забелязва Петро, колкото и Петро да се ослушва и прикляка около него. Байдън само дето не наби киевските управници за тяхната безмозъчност, корупция и безпереспективност. Меркел, Оланд и Юнкер посрещат с кисела усмивка Порошенко и Яйценюк и обещават помощи ... но с условия, почти неизпълними. Само зимата е милостива към украинците

Всъщност шамар няма, това е очаквана и логична ответна реакция.

Ритник може би е по-добре

Украинците трябва да свикват с пазарната икономика.

в словения отхвърлиха еднополовите бракове с референдум - за това те пращам като спец да им налееш малко разум

Ми като няма пазар що ревът бе? Какъв е проблема?

ти си спец и по руските гейове. Ханска ти е само опашката, дето ти запълва дупката - друго ханско по тебе няма. Когато руски дипломати се включат в гей-парад тогава ще ми говориш за руски гейове. Бегай у Словения да ги учиш на еднополови бракове - не ставаш за тука - много си елементарен

Обаче твое местонахождение е епицентър на глупостта. За съжаление, преди си писал по-умни коментари

Какво се опитва да направят руснаците на своите братя? Повтарят предишни събития но забравят че целия цивилизован свят няма да остави Украйна на восточната орда.А какви са предишните събития :Гладомор, на украински (Голодомор, може да се срещне и Холодомор) е период в историята на СССР 1932-1933, през който по различни източници, са загинали от глад средно 5 млн. души. Броят на жертвите е може би най-спорният въпрос за това време и те варират от 1,5 до 10 милиона. Този период от историята на Украйна почти не е известен у нас

Бе как така Украинците ще останат гладни, светът няма да го позволи. Първо Щатите ще им пратят няколко кораба царевица, после МВФ ще им даде няколко заема, пък и няколко камиона дрехи втора употреба ще им пратят. Няма да се косим....

щерю ти си голема фурнаджииска лопата. До вчера русите бяха гадеве пък сега станаха братя. Не става така. Ако имаше малко акъл в тиквата щеше да разбереш за какво иде реч ама.....!

И аз това се питам.(цитирам руснаците за "братя"). Кое му е братското на руснаците да те грабят и убиват?

Учен,-Голодомора навремя ОТНЕСЕХА РУСКИ РЕГИОНИ!Да,той засегна и Украйна,но тотално пастрадали в пъти РУСКИ РЕГИОНИ-Поволжие,Урал,Северни области на Русия!Точно затова ТЕ МРАЗЯТ укрите,че правят на политически засегнати.Тогава глад ИМАШЕ НАВСЯКЪДЕ!

пощади аудиторията - моля те. Направо ни вземаш за идиоти. Разбирам този филм да не сме го гледали, а то 26 години го въртим бе душко. Ясно е, че за тебе понятие като обективна истина не съществува - все едно да спориш с радио. Ти му посочваш факти, то си дрънка каквото му е заложено. Просто нямам думи ...

Ами за тези 26г кои забогатяха-агенти на КГБ и комунягите. Забрави ли кой прави реформите на гурбачовата перестойка...Путин от къде има милиарди?

Мили дядо Коледа! моля те донеси на Щерев малко мозъчно вещество. То ще е стане по-добър, по-умен и не е толкова смешен.

Целият цивилизован свят каза: "Ние няма да дадем нито цент на Украйна, за да компенсира загубите. Дадохме достатъчно." "Ние подкрепяме морално Украйна в усилията й да извоюва своята независимост." Мдамммм, жална им майка на работещите украинци!