Украйна залови 10 руски парашутисти, били там погрешка

Украинските власти обявиха, че армията е заловила 10 руски парашутисти в източната част на страната. Пресекли са границата погрешка, обясниха от Русия.

Обратно в новината

Коментари - Украйна залови 10 руски парашутисти, били там погрешка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА РУСКИТЕ УПРАВНИЦИ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ Е НИЩО. ДАЖЕ ЩЕ ГИ ОБЯВЯТ ЗЕ ПРЕДАТЕЛИ. АКО СА АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ, ДОСЕГА ДА СА ГИ ОСВОБОДИЛИ!!

Такава е агресорската имперска политика на Русия. Нищо различно от поне триста години насам

Били са отвлечени от укрите!

Тези момчета са били отвлечени от границата, за да направят нещо като контрапроцес на този , който се води срещу Надежда Савченко.Границата на Украйна и РФ отдавна не е под контрола на украинците.

Тези момци сега им готвят това, което се с случва с украинската "героиня" Надежда Савченко. Това е била и целта на залавянето им. Границата с Украйна отдавна не се контролира от украинците, а от сепаратистите. Момците най- вероятно са били отвлечени в граничната зона. Сега ги очаква шумен процес.

добре, че не са влезли погрешка в китаи...тогаз щеше да е весело...

Така значи. Въздушно-десантни части. От тия дето са обучени да извършват диверсионно-разузнавателни действия. Тъй де, как иначе накакви пършиви "опълченци" ще могат с лекота да пленяват танкове и да свалят самолети. Я си представете всеки от вас дето са ходили в нказармата какво ще правите ако ви дадат танк. Не да го плените, не с бой да го отвоювате, ами просто да ви го дадат. и да трябва да го подкарате. Ами най-вероятно няма да можете. То чужда кола ви дадат, а се чудите 5 мин откъде се пускат фаровете та танк... Или пък да ви вкарат в кабината на комплекса БУК. И не да сваляте самолети. Не даже да участвате в тренировка по бойна работа. Ако не сте работили с такова нещо вие не можете да пуснате апаратурата. То човек си купи нов телевизор пък не може да го пусне, ами с лекота ще работи със зенитно-ракетен комплекс. Не, другари, това са си обуичени хора. "Спецназ" им викаха на времето. Само такива хора могат да правят такива работи. А "опълченците" могат само да се бият на Шипка.

Аре бе Путин, или влизай в тая Украйна или им тегли една майна и ги остави да си трошат главите сами. Кво си играеш на иди ми доди ми? И да окупираш Украйна никой копче няма да ти кажи камо ли да направи нещо. ЕС в момента е заета да гони българи и румънци и хич неще и да чуе да воюва, а пък САЩ така са се накиснали в последно време че ядат бой по всички свои военни фронтове.

До всички Български Тролове, Тролки и Тролчета, Драги Скандинавски митологични герои, защо забравяте че някога и ние българите сме се борили за независимост? Помните ли че сме имали Ботев, Левски, Раковски и още мн.мн. други? И на нас Русия ни е помогнала да се освободим, така както ще помогне и на тези хора от Луганск и Донецк.

а кокво е казал за освободителите и поробителите? А Раковски за Русия? А защо не цитираш и Стамболов, Захари Стоянов, Димитър Петков?

Кой Стамболов ? Този който доведе Кобурготските дегенерати в България ли (тези които не вкараха в две войни на страната на агресора и губещия) ?

Недей да правиш такива аналогии, защото няма нищо общо. Как си позволяваш да словоблудстваш и слагаш борците ни за национална свобода наравно с платени нашественици, опитващи се да откъснат парче чужда земя?!

Mай и тази работа с тези парашутисти ще се окаже същата като с полет МН17. Близки на 3-ма от заловените казват че тези дето ги показват не са те!!! Какво става с полет МН17? Ало холандските опечалени роднини защо спряхте за скърбите бе? Трибунала в Славянск очаква с нетърпение Потрошенко , барабар с мирният му план.

Не наричайте опълченците , терористи, няма да приемат ЕС, американския цинизъм, жалко че дават невинни жертви.Все едно, че на нас ни сложат фереджета и ние да приемеме исляма!!!!!

ЕС не е ислям. ЕС изповядва същите ценности, каквито и разумните българи, а именно: про-западна ориентация, христиан-демократизъм, свобода на словото и на печата, свободно придвижване на стоки и хора. Ние сме ЕС, не евразийски съюз и не искаме СССР и комунистите отново!

Западна Украйна и католицизмът в момента се опитват да се наложат над източното православие.

Тинче ма, а как да ги наричаме бре душице? "Ангелчета неземни" ли? Твойте опълчеснци по всякакви международни закони (ратифицирани и от любимата ти Русия) са си ТЕРОРИСТИ. За такива има едно решение - разстрел на място, където и да ги срещнеш. А за русофилски (антибългарски) тролчета като теб - трябва да ви пратят да полагате обществено-полезен труд - един месец да сортирате отпадъци по сметицата, та да ви дойде акъла в главите.

терористите, дето ги наричаш "опълченци" са ислямисти!?

... терористите в Украина не бива да се наричат опълченци...обидно е за българската история...

Ало българските медии , срам за продажните собственици и журналисти.Покажете поне веднъж разрушените градове Луганск и Донецк, стотиците убити деца и жени, хилядите напуснали Украйна , отиващи в Русия, бягат от Киев Пороженко- Потрошенко за съда в ХАГА!!!!

Марийче, да ти обясня накои неща: -В Източна украйна нямаше да има военни действия, ако путинските терористи с подкрепата на любимата ти русия не бяха нападнали суверенна държава; -В бройката нещо не си чела добре опорните точки от руското посолство: децата и жените не са "стотици", а "стотици хиляди". Отиващите в русия не са "хиляди", а "милиони". - Забравила си да напишеш, че "украинските варвари" "ядат руски дечица - печени на шиш", че "разстрелват бременни", че "вкарват старците в концлагери", че "избиват болните в болниците" и други подобни руски глупости. - Освен това не си включила в мнението си думички като "фашисти", "хунта", ... - Не си споменала, че "краварите" и "обонго с банана" са започнали трета световна война срещу "майчица русия", ... и т.н., и т.н. подобни опорни глупости, написани в инструкциите за русофилски тролчета. Извод: ДНЕС ХОНОРАР НЯМА ДА ПОЛУЧИШ, заради грубо неспазване на инструкциите и партийната дисциплина.

Господине не знам какъв сте,но написаното от вас е нечовешко.Поровете се в интернет и вижте наистина разрушените домове на обикновени хора,които не воюват с властта,убитите невинни деца и жени,разрушените пътища ,заводи,шахти.Всичко това го има на видео и може да го видите,ако искате.И наистина Порошенко е за Хага.

че, ако искат да направят нещо руснаците няма да пратят 10 парашутиста, а 10 дивизии парашутисти. Тогава украинците дори няма да успеят да нададат вой.

от руските информационни подразделения! Как е бойният дух днес? Какво е да си наемник и да воюваш (макар и информационно) срещу интересите на собствената си държава и собствения си народ?

Очевидно е дебелашкото и лицемерно поведение на властта в Москва. За да поднасят с цялото си нахалство такава информация при тази ситуация, очевидно ни имат за дебили. Точно в тези времена, само руски военни и след всичко, което видяхме и чухме - просто няма кой да повярва. А и ситуацията се връзва перфектно с поведението на Путин, който за пореден път отказва да поеме ангажимент (не говорим за отговорност) за опазване на мира по тези земи.

а какво стана със френските пишман барети и парашутисти, те какво търсеха в България?

Един от задържаните- сержант Генералов, призовава руските власти да спрат да изпращат другарите му в Украйна: "Престанете, моля ви, да пращате тук хлапетата. Престанете, не трябва. Защо? Това не е наша война. Ако ни нямаше нас тук, нямаше да има нищо". Дааа "Ако ни нямаше нас тук, нямаше да има нищо". Добре го е казал сержанта. И тези думи изчерпват всичко! Обясняват как се е стигнало до сегашното положение и какво става в момента... Свалям му шапка, че поне е запазил живота на тези очевидно млади момчета.

Това не са неговите думи. Той просто чете, каквото са му написали предварително.Не е ли ясно, личи че четат по погледа им.

Спомням си и за френски парашутисти, които се бяха заблудили у нас. Те поне имат незабравими спомени...

Uragan

Нелепо! Но ако бяха изпратени действително с бойна мисия едва ли щеше да мине без як бой. Повече наподобява на конфузна ситуация, която участниците не са искали да усложняват излишно.

Сигурно - казали са им, че няма украинци и изведнъж - "Изненадаааа" ;) Освен ако не са изпратени за пушечно месо за да дадат повод на руснаците да нахлуят ако украинците ги убият...

в съветските и постсъветските традиции. Много е вероятно да е точно така!

На разпитите те са си казали как са се "заблудили". Поне да се бяха наговорили отначало какво да лъжат - едни говорят за учение, други за патрулиране по границата, трети - за директно изпращане, което е ясно, че не е първото. Ясно е, че руснаците си шътат там както си искат, но сега ги хванаха с "ръце в меда".

А, забелязахте ли, че през цялото време , момците четяха като от аутокю. Възможно е наистина да са монтирани такива противоречиви отговори. Освен това си личи, че разпита на всеки един е сглобен и не е пълен и последователен- голямо рязане е паднало и сглобяване. Ами, ако са ги склонили със заплаха да говорят тези противоречиви неща и то точно в навечерието на голямата среща. Не е за отхвърляне и версията да са били отвлечени от границата по време на патрулиране. На места не е съвсем ясно къде е границата, а и те не са добре запознати- те 1-во не са местни граничари и 2-ро отскоро са там.

Major Payne

В Русия парашутисти и десантчици не патрулират по границата.

путин е криминален престъпник,

Uragan

Путин е патриот и въздигна Русия от пепелта. Надявам ср да продължава в същия дух.

Идва 2017-а и се надявам да бъде краят на започнатото преди сто години. Да не забравяме, че руснаците и те са хора и имат нужда от свобода! Сами трябва да си я извоюват.

... Путин е поредния побъркан диктатор, на който не му пука за човешките същества, които изпраща да убиват и на смърт...Ако не намерят начин да го спрат света не го чакат добри дни...

да се смени духът (и властта)! Иначе горко на руснаците (опять!), пък и на човечеството...

Не драги, фашистките лидери са политически престъпници.

До края на 1999 г. е криминален, а от началото на 2000 г. - политически! Така става ли?

русия твърдеше ,че Хитлер я започнал през 1941 а се оказа ,че Сталин и Хитлер са я започнали още през 1939г. с подялбата на Полша може да гледате парада за това в интернет

Това са евтини монтажи за наивници и тъпаци като тебе! Полша сключва договор с Германия доста преди СССР. И в 1938 г. полските и германските войски нахлуват в чехословакия и окупират територии от тази страна! А през 1941 г. Германия започва войнсата със СССР, а не втората световна война! За начало на ВСВ се смята 1939, когато немската арми нахлува в Полша след операцията наречена "Глайвиц"! Почети от полза ще ти е и няма да дрънкаш глупости като тази, че после се разбрало, че ВСВ е започнала не в 1941 г., а в 1939 г. !

Major Payne

За начало на ВСВ се смята именно нахлуването на Германия и СССР в Полша през 1939г, а СССР и България са единствените две страни, които са участвали и от двете страни на тази война.

Ако сравним Чехия и Словакия с Русуя и Украйна ще открием съвсем символична прилика - както между числата 21 и 12. Защото Чехия и Словакия са в 21-ви век, а Русуя и Украйна още са в 12-ти век. България трябва да избере 21-ви век и да се разграничи от алкохолизираните мужици . . .

са готови да помогнат на Украйна.

оставаш ти и няколко трола да помагате на 8583 укрите

Интересно защо НАТО и ЕС се покриха след ,като има доказателства за започнала руска агресия ??!?!

Безаналоговият ГЛОССНАВ сигурно е показвал, че са в Алтай.... :))

би станало, ако бяха десантчици с мисия

Може да са избрали свободния свят пред концлагера!

така е, като ползват новата система голонас или там как беше а не гпс така се случват нещата....

то няма граница, те се радват фашагите. Ми утре като се обърка една руска дивизия и ще хванете дедовия.

Ей добре, че се объркаха тия 10 войника, че да има какво да показват Украинците. Няма цяла война на фотошоп да я карт я. Голям ден за демокрацията! Е виж, хилядите украински войници дето ги изполовиха на руска територия не са важни. Спомням си за един ден само 400 бяха преминали.

преминала е стринкати,цял свят знае че путин прави проблемите там

А ЗАЩО ,КОГАТО УКТАИНСКИ ВОЙНИЦИ ВЛИЗАХА В РУСИЯ ГИ ПОСРЕЩАХА ,КАТО БРАТЯ???ХРАНЕХА ГИ И ГИ ЛЕКУВАХА И НЕ 10 А 500 ,КОИ СА ХОРА В СЛУЧЕЯ ,РУСНАЦИТ ЕИЛИ УКРАИНЦИТЕ????

без оръжие!

Ало, ДИР-а!!! Моля, уточнете си информацията!!! Данните, които съобщавате, са загубите на украинската армия, а не на "терористите" от амията на Донбас!!! "Опълченците съобщават, че в района на село Красное са свалили украински веролет. За едно денонощие те са унишожили 2 танка Т-64, 18 бронирани машини, 2 установки Град, над 30 камиона и 2 склада с боеприпаси. Армията на Донбас контролира и пътя, водещ към крайбрежието на Азовско море... В районите на Оленовка и Амбросиевка, Донецка област се намират над 7000 обкръжени от армията на Донбас украински военни. Днес Премиера на ДНР Александр Захарченко е уверил обкръжените украински войници и офиери, че тяхното положение е безнадеждно и им е предложил да се предадат с обещание да запази живота и сигурността им. В противен случай, ДНА ще бъде принудена да унищожи обкръжените подразделения... /новините на 1tv.ru, и link, 26.06./.

Ама сякаш току-що се връщаш от там. И защо трябва да вярваме на твоя преразказ? Казал бил нещо Захарчето- самозванец, руската ТВ била го съобщила и хоп, ние трябва да приемем тази кристална истина

Требе се вере само на Босфор ТВ.

Ами защото - следва продължение!!!

Това съобщение е от "време оно" - 26.06 - действително "опълченците" бяха обкръжили тогава в "южния чувал" украински редовни войски и част от батальона "Донбас"

Като четете статията, навсякъде където пише сепаратисти, трябва да се разбира опълченци!

от Дагестан, от Чечня, от Псков, от Кострума и тн

рязани и нерязани дето са с украинската гвардия какви са?!!! Наемници от всякакъв род и вид, платени от американците и американски военни части като Грейстоун, Блекуотър и един куп "съветници"! Хайде не с тези номера!

украинците имат какво да делят и то не от вчера.докато беше силната руска власт ,всичко им беше наред.когато им дадоха право да делят всеки гледа да докопа по голям кокал...

им донесе голодомор!

Не руската, а съветската власт им е донесла голодомор. Но и това за голодомора в голямата си част е изопачена истина!

посрещачите: циркът, наречен Донецка Народна Республика и Луганска Народна Республика се мести в Ростов на Дон на 10 септември 2014 година.

Смешно е аматьори и откровени глупаци като т.нар. "украинска армия" да се правят на воини. Засега падат убити с 500-2000 на ден. До Ростов-на-Дон биха могли да стигнат, само ако имат население от около 300 милиона души и то не до 10-ти септември тази година, а до 2016 година, като при това загубят цялата си "армия" и мъжко население. Това са фактите от днес.

РАЗХОЖДАЛИ СА СЕ войничетата! Вървяли върявли, от централна Русия, където им било поделението, приказвали са си и хоп, изведнъж, докато се усетят, стигнали чак до Украйна, та даже по-погрешка преминали границата! Няма нищо съмнително! На всеки се случва!

Така е, хора сме, всичко се случва...да си прощаваме... Или са искали да имигрират в бъдещата членка на ЕС? В Украйна има домати, краставици,...всякакъв зарзават...скоро и бевзизово в Германия и Англия... Кога с такива привилегии полиприматите от тайгата?

Войничетата са парашутисти, които участват в ученията провеждани в пограничните райони. Трябвало е да се приземят до границата, но поради липса на каквито и да са погранични обозначения в района те са влизали и излизали на два пъти от руска в украинска територия и обратно! Чудо голямо! 10 парашутисти! Ами то вече хиляди украински войници преминават руската граница, но никой не вдига шум! 10 парашутисти и голямата работа! Тъпи хохли!

РЕШИЛ ПУТЛЕР, СОБСТВЕНИК НА ДЪРЖАВА, дълга 20 000 километра, да прави учение на 10 метра от границата с Украйна, където случайно воюват украинци срещу руски терористи и така вятърът отвял 10 парашутисти отвъд границата! Случва се! Абсолютно нормално

... а тези, които ги карат като груз 200 и ги погребват тихомълком, са жертви на ученията разбира се... не знам защо не са уволнили главнокомандващия досега при този процент смъртност...

манифестацията в Донецк иии.... жоп в дира - хммм

КАКВО СТЕ СЕ РАЗРЕВАЛИ ЗА УКРАИНА БЕ АМЕРИКАНСКИ МЕКЕРЕТА, КЪДЕ БЯХТЕ И ЗАЩО НЕ СЕ ОБАЖДАХТЕ КОГАТО ЧУЖДИ КОМАНДОСИ СЕ РАЗХОЖДАХА В КОИЛОВЦИ ТА ТРЯБВАШЕ СЕЛЕНИТЕ САМИ ДА СИ ГИ ШАМАРЯТ ТОГАВА МЪЛЧАХТЕ НАЛИ ЩОТО НЯМАШЕ КОИ ДА ВИ ПЪЛНИ ГУШИТЕ С ДОЛАРЧЕТА ИЛИ ПЪК ИМАШЕ И ГИ ПЪЛНЕШЕ ДА МЪЛЧИТЕ

Не с кмет,а Коиловци е с кметица бе!!!

ЩО БЕ ЛУМПИ? ТЕЗИ КОМАНДОСИ В КОИЛОВЦИ ДА НЕ БИ ДА СА ИСКАЛИ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО? А И ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ, ТЕЗИ КОМАНДОСИ СА ОТ ПАРТНЬОРСКИ НАТОВСКИ СТРАНИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ В УКРАЙНА!

Какви партньорски натовски страни бе бунак?! Украйна нито е член на ЕС нито на НАТО бе тъпанар! Командоси от партньорски страни! Бре че тъп смешник си ти бе!

те руските парашутисти толкова и струват...

те колко струват го доказаха в прищина например и недей да бъркаш група заблудени граничари с ВДВ

те колко струват го доказаха в прищина например и недей да бъркаш група заблудени граничари с ВДВ

За да се водят толкова дълго военни действия Русия постоянно снабдява сепаратистите с оръжие и боеприпаси, Хванаха техни военни в Украйна и тук продължавате да твърдите че Русия не се намесва в Украйна.

На тебе лично какво ти пречи това.Нали не водят война във вашия двор.Или си драскаме -пара да пада....

Когато брат брата убива?

а французларите в България ... по погрешка нали...

Да бе, снабдява и неграта от Фергюсън. С оръжие с боеприпаси. Даже и Стрелков е там, във Фергюсън, разбира се.

САЩ и ЕС непрекъснато финансират, подкрепят, въоръжават и вкарват наемници в Украйна, вкарват и американски военни формирования в униформи на Десен сектор като Грейстоун, Блекуотър и многобройни военсни "съветници"! Е те това е цинизъм! Както е цинизъм да въоръжаваш джихадисти за да ги използваш в Сирия и другаде, а после да заклеймяваш същите тези джихадисти и да обявяваш, че ще воюваш срещу тях след като си инсценирал показно убийство на американски журналист! Нима джихадистите са убили само американския журналист и само неговия живот е важен, а животът на стотиците други избити от същите тези джихадисти не е важен така ли?!!! Лицемерни циници!

Путлеристката зависимост на БГ вече е на 90% Герб,Бсп,Дпс,Атака,Гоце,Бюрека-путлеристки слуги. Цялата енергетика-БЕХ и НЕК,изпълняват заповедите на Путлер.Всички парцали(вестници)-са рубладжийски подлоги. Съдебната с-ма и прокоратурата-са на Доган а той е путлеристка маша . По-лошо от това-няма на къде. Добре ,че Путлер сам влезна в капана и няма да царства още много време.

Не порасна такава пишорка да може да сложи ВВП в капана.

Това ВВП Вожда Вика за Помощ ли означава?

Защо постоянно ни тоставяте в зависимост от Русия! ГАЗ-100% Ядрена енергетика 100% . Производство на бензин 100%. Газопроводи-100% Руски, без достъп до тях от други. Кандидат за патриарх-поп Николай от Пловдив. Банкови далавери-раздаване на непокрити кредити на свои хора и прехвърляне на лошите кредити и кражби на БГ.

Uragan

Политика зависимост на България от уса 100 процента плюз още сто чрез зависимия политически от УСА Ес и се събира 200 процента УСА зависимост; тоест подчинеността ни на тях.

Американците бомбардираха и Германия, но вижте къде е сега Германия!Е, има разлика между Източна и Западна Германия, но това се дължи най вече на Руснаците.

Проблема с американските бомби над Германия е в точността на попаденията.Единственото нещо което уцелиха е Дрезден и избиха маса цивилни - жени и деца.Да оставим на страна факта,че разруших един от най - красивите градове в Европа, а и в света.

е бомбардиран по искане на Сталин, защото е бил пълен с бежанци от Кьонингберг-по късно обявен за Калининград и заселен с руснаци.

Много логично пич. Затова обади се на американците да пуснат една по-големичка бомба и на нас за да се оправим после и ние.

показаха и доказаха друго!