Военната доктрина на Русия - 14 опасности пред страната

Има 14 външни опасности за сигурността на Русия, става ясно в одобрената от Владимир Путин руска военна доктрина.

Обратно в новината

Коментари - Военната доктрина на Русия - 14 опасности пред страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брой на живородените деца в Русия: 2008 - 1,713,947 2009 - 1,761,687 2010 - 1,788,948 2011 - 1,796,629 2012 - 1,896,263 2013 - 1,901,182

Дядо, ти не си стар, а изкуфял, щом пишеш че населението на Русия намалява. Вярно е, че опасност номер 1 за България е намаляващото население, но Путин реши този проблем в Русия с едно просто решение, въведено на 01.01.2007 г. и като следствие от 2008 г. до сега населението на Русия непрестанно расте. Ще ти подскажа как да провериш този факт - просто напиши в уикито - "население на Русия" Така че престани да мърсиш интернет с лъжите си и с мръсните си изводи върху тях. А ако си послушен и ме помолиш, мога и да ти обясня как Путин постигна този ръст на руското население вече цели 6 години.

Текстът уточнява, че има опасност с тази цел да се използват "протестният потенциал на населението, радикални и екстремистки организации, частни военни компании"-значи който си и помисли само да не харесва Путлер става терорист! Ха-ха-ха еба*и и нещастните руснаци!

Може ли да е толкова прост Путин и да не вижда, че Китай е най-големият му противник, че Китай е страната, която има териториални претенции към Русия и с право, че китайците са тези, които населват Далечния изток и изкупуват земята там?

Тръгнал Зъл дух да дава акъл на добрите хора и чака някой да му се върже.

Най-голямата опасност за россия е пусин , но малко му остава...

Начи щом са наскачали пак интернет троловете има голям проблем и той обаче е за техните господари от федерацията на северноамериканските кравари и западните католически дяволи. 1. Да видим къде са булгаристанците, Булгаристан къде е ? 2. Добре ли живеят българските мишки? 3. Има ли Булгаристан доктрина каквато и да е ? Хайде русофоби и русофили отговорете на тия три въпроса? След 25 години пост тоталитарна демокрация подкрепяна от САЩ и от Западна Европа май Булгаристан е много по зле от преди 1989г. това поне сочат всички статистически данни. Та ви питам булгаристанци, кога ще започнете да си оправяте КОЧИНАТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ?

самият факт че спокойно можеш да пишеш такива неща, без ниаъв риск да ти се случи случка е огромна стъпка напред. Ако реди 1989 г. се беще осмелил да пишеш такива неща срещу властта, да ругаеш СССР, в подкрепа на САЩ, най-малкото, което щеше да ти се случи е да си имаш неприятности с милицията. А през 70-те и 60-те години Белене не ти мърдаше. Само тези, които помним онова време можем да оценим това. Русофобията на българина има само еднаединствена причина - Русия. Със своето поведение спрямо България, само 7 години след Освобождението Русия е докарала нещата дотам, та повече от половината български народ да се настрои срещу своята освободителка. Забележителен "успех". Но предречен от Апостола на свободата Левски 15 години преди това: "Тоз, който ще ви освободи, той ще ви пороби" - това е казал великия българин. Ясно е кого е имал пред вид. Само един деградент може да нарече родината си с такива обидни думи. Но за всички ни е ясно че комундетата са деграденти от момента на възприемане на болшевишката идеология. Съчетана със заповедите на Кремъл. За тази пасмина от национални предатели истинската Родина е Русия е по-скъпа от всичко. За нея те са готови на всичко - от взривяване на православни храмове, до открито предателство. Такива екземпляри страдат за милиционеро-социализЪма. За тях най-милото е миризмата на смрадливия руски ботуш. Тази пасмина е Петата колона на Русия в България, от която произтичат всичките ни неюастия в последните 25 години. Само за последната година от управлението ан Обущарски сме изгубили над 5 млрд от ЕС. Пари, които ББ беше договорил, и не ни бяха дадени само заради дупенето на Русия. А който чак толкова си обича Матушка Русь - влакчето и в Москва.

"Кочината" ще се оправи, когато ти и свини от твоя калибър най сетне си затворят зурлата и почнат да работят за благото на България, а не да гледат как само да крадат и да обвиняват за всичко ЕС.

кажи какво си дал ти на българия продажнико.

къде е тя има ли изобщо такава ? Така като гледам всяка година средно по 2-3000 военни биват съкратени скоро о и армия няма да имаме и оръжие и изобщо нищо. Хахаха а вярно забравих НСО, ДАНС, ГДБОП, Жандармерия и МВР състава на ти яслужби обощо надхвърля 80000 слуги. Те да изпълняват ролята на вътрешни воиски, ако робът се надигне да го бият докато умре. По времето на социализма имаше едно такова войнизирано формирование вътрешни войски които бяха под командването на МВР на Милицията. Те точно с това се занимаваха.

Тоя икономис-путкинофил,ако бе наистина икономист,поне щеше да се сети,че не може народа на най-голямата и богата държава да е в такъв упадък.Като путинофил,той не може да е русофил,защото Путин се отнася с народа си като с крепостни мужици!

мрем като мухи след като са ни напръскали с препарата наречен западна неолиберална доктрина или казано ДЕМОКРАЦИЯ ПО ЗАПАДЕН ОБРАЗЕЦ. Казано още по-просто бяхме роби преди 136 години и отново сме роби обаче сега на САЩ с местен султан Турция.

От всичките "коментарии" на русофобите става ясно,че колкото и да "тъпи","прости","пияници" и т.н руснаците и Путин, след тях е най-ниското ниво на индивида-нашенският войнстващ русофоб,който е на ниво ПРИМАТИ,т.е. -маймуни.Явно е,че и те като маймуните дълго наблюдават какво прави човекът,в случая -амер-филми с Рамбо и после "прилагат" видяното като го мислят за истина.Те никога няма да разберат разликата между огромна страна и нейните възможности и позицията,до която е докарана България-територия,с която си играят както си поискат.Днешното заявление на ББ за "възродителния процес е отново пряко доказателство,че пак ни манипулират и това не е Русия.Превърнали сме се в буболечки,които нито древна история,нито днешно цвилене за евр. "ценности" може да ни спаси. За съжаление дължим го на "демократите" ни,които се продават ежечасно за паница леща.Така че не хабете с руската докрината,а мислете за българската национална идея,ако все още може да я изградим!

абе ти май не си "икономист" а си "И комунист". Освен че не разбираш от ионоика (и как да разбираш,като си я учил по Маркс), ти до болка си верен на идеите на млиционеро-социализЪма. Тия идеи заради които за малко да станем 16-та република на СССР. Че руснаците са пияндурници това не е тайна за ниого. пиенето винаги там е било национален спорт. проблемът на съвременнаРусия е че за 25 години имат над 15 млн емигранти. В САЩ, в Зап. Европа, в Израел. даже и в България има една купчина руснаци. катоправило емигрират най-способните, а в самата Русия остава "талаша". в резултат на това Русия тъне в технологична изостаналост. И как няма? С полуграмотни инженери и работници пияндури, освен да правиш "Москвичи", за друго не ставаш. Това е истината. а ако в Русия беще много хубаво щеше да има емигранти към Русия. Сигурно има някой негър или арабелник, ама толкова. От нормалните хора освен Жора Депардийо, и шпоининът Едуард Сноудън, аз не знам някой да емигрира в Русия. Че да не е идиот!

смееш се на руснаците и за какво те питам? А НИЕ КЪДЕ СМЕ БЕ ДРАГИ ДЕМОКРАТЕ? Че ти трябва да им завиждаш че имат все пак някакви ръководители дето се опитват нещо да направят. А не като нашите да се надупват на всички да изкарват личната облага, а за такива като теб да остават лайната.

Кви доктрини,кви 5лв.бе товарщ Путин,като Украйна е почти в НАТО и руско-украинската граница е тяхна и ти си затворен в твоя колхозен свинарник!Искаш ли добро бъдеще за руснаците и ти се моли един ден ,да си в НАТО!

Каква Украйна, какви 5 лева бе пич ? Русия е била империя и отново се възражда на пик на евро пе..лите. Ха честито .

Коло точно казано! Русия винаги е била агресивна дърава с имперски амбиции. Независимо дали сее именувала Руска Империя, Съветска Русия или не знам каква си Русия сега. Има две отличителни черти тази държава - агресивна политика и тъпоумие на военното командване. Тази доктрина е писана от насраните маршали от съветско време. С памперсите. И по дух и по смисъл това напомня на 1988-89, та ако не и времената на полуидиота Брежнев.

С тази си доктрина,Путин доказва ,че е далеч от реалноста в света!Ако беше малко по-далновиден,щеше да проумее,че бъдещето за Русия,след Украйна е да иска членство в НАТО!Русия вече не е велика и е след САЩ,Китай,ЕС и си дели 4-тото място с Индия,та е необесним тоз Путинов да прави на смешно велик!Изоставането е видимо и тотално във всички области,ноглупавото перчене може да доведе руснаците до купонната си/ма!

Най големи притеснения Русия може да има от Американската с-ма за светкавичен удар ( неядрен).Досега това е разработка подобна на Рейгъновата звездна програма. Последната отиде в кофата защото с/у всяка американска излиза руска. Да не говоря колко руски ядрени подводници никой не знае къде се намират

... айде пак конспирации и заговори, от страна на немците -Германия, най-добре работещата държава в ЕС, с най-стабилната икономика, с най-работлив и дисциплиниран народ, та точно Германия си търсела работници... смешки....е, най-много българи са в Испания, Италия, Ирландия, Гърция....))))) А рашките да си вдигнат стена, до нея ров с крокодили, телена мрежа с ток и там каквото още се сетят и да забравят за Единна Обединена Европа...

най-големият страх на кремълските нео-комунисти и олигарси е, че народът може да се вдигне като един и да ги измете както стана в украйна. комунистите знаят че го заслужават, но са толкова алчни и арогантни, че не биха се поколебали за геноцид срещу собствения си народ, само и само да си запазят властта и богатствата.

Пич, я се събуди. Събитията в Украйна мобилизираха руснаците и малко трудно твоите фантазии ще се реализират.

И какво като ги мобилизираха? Всъщност много по-важно е че събитията в Украйна мобилизираха самите украинци. Една част от украинците никога не са обичали Русия. Забележете, Русия, не руснаците. Но ниога не е имало омраза до антагонизъм. Сега всеки нормален украинец МРАЗИ Русия. Нормално, като всеки агресор. Русия анексира Крим и си мислеше е нещата ще останат така. Но заради Крим завинаги ще загуби Украйна. Пък нищо чудно и самия Крим. Нека не забравяме историята с Хитлер, когато е анексирал точно о същия сценарий Австрия и Чехословакия през 1938. Путьо върви по неговите стъпки. И нищо чудно да свърши като него

Най-миролюбивата страна, успяла да стане и най-голямата на света и то за да въведе мир в граничещите й държави и територии, иска от неразбиращия я СВЯТ следните прости неща: 1. Да продава горивата си на високи цени, по собствени правила и без конкуренти и разбира се по мирен начин-т.е. потребителите да стоят мирно и така да приемат нейните условия. 2. Да разширява териториите си на запад,юг и север по мирен начин-както бе в Крим. Това е най-голямата радост на нейното население!

Руският регулатор Росалкохолрегулирование намалява минималната цена на дребно на водката от 220 до 185 рубли, предаде ТАСС, цитиран от БТА. Миналата седмица руският президент Владимир Путин нареди на правителството си да обуздае поскъпването на водката в опит да запази популярността си на фона на влошаващата се икономическа криза. Путин заяви на среща с членове на правителството и с представители на местното самоуправление, че високите цени на водката насърчават контрабандата на алкохол, а контрабандните спиртни напитки крият по-голям риск за здравето на хората от легалните. Наложената от правителството минимална цена на дребно за половин литър водка бе увеличена с около 30 процента от миналата година до 220 рубли (4 долара). Междувременно руската валута отново е подложена на спекулативна атака. Тя падна до едноседмично дъно срещу долара и еврото. През тази година руската централна банка похарчи над 80 млрд. долара, за да спре поевтиняването на рублата. Със същата цел само през декември министерството на финансите на Русия наля повече от 15 млрд. долара. Водещите руски експортни компании бяха накарани от държавата да започнат да купуват рубли. А основния лихвен процент беше рязко повишен от 7% в началото на 17% в края на годината. Въпреки това днес валутните пазари отново атакуват руските пари. Рублата, поевтинява с 5.49%, до 56.4358 USD/RUB и с 5.48%, до 68.7300 EUR/RUB. А официалните данни сочат, че валутните резерви на Русия вече са по-малко от 400 млрд. долара. Нещо повече, според изчисления на Адерс Аслунд, старши научен сътрудник в Института Питърсън във Вашингтон, реалните ликвидни резерви от злато и чужда валута на руската държава възлизат едва на около 200 млрд. долара.

Не е ли по-добре хората да пият евтина, но проверена водка, отколкото нелегална и отровна (самогон)!?? .... Иначе това е "минималната" цена - а не средната или максималната. (Нещо като минималната работна заплата!) Тоест различните марки имат различни цени, според хората и вкуса.

да се наричаш РУСКИ ТРОЛ вместо да се кичиш със свети за България имена!

Според данните на Международния валутен фонд през септември руските златни резерви са нараснали с 37.2 тона до 1149.8 тона, което ги нарежда на пето място в света. Това е най-голямото месечно увеличение от 1998 г., ... През тази година златните резерви на Москва надминаха тези на Швейцария и Китай и достигнаха най-големия си размер от 1993 г.

Демек има водка-има злато! Ох на батяяяяяя!

То това сес златните резерви е добре. Но освен тях петрол и газ в Русия нямат нищо, което да могат да продадат. Нека да смятаме малко ( за тия, които могат). Златни резерви 1200 тона кръгло. Една троеунция ( около 32 грама) струва на борсата 1300 долара. Което ще рече окло 42 хил долара за килограм. Или 42 млн за тон. 1200 тона са около 50 млрд. Да, това самного пари......, ама за България. В момента проблемът на Русия не са 50 млрд долара. Нейните проблеми са за около 600-700 млрд годишно. Това губят от нисите цени на петрола. иначе казано този "огромен" златен резерв ще го "опапат" за един месец. А после? Путьо е в паника. И има защо. В този смисъл военната доктрина на Русия е най-малкият им проблем в момента.

Поредния и (един от последните) независим канал закрит от руските власти: ТВ-2 в Сибир/Томск. Журналистите са били подложени на постоянен тормоз и вмешателство - кого да канят, какви теми да се обсъждат и т.н.

Бе то доктрината добре, но се случва нещо много, ама много лошо, ЦЕНАТА НА ВОДКАТА СЕ ВДИГА НЕПРЕКЪСНАТО и днес тавариш путя е издал приказ,НЕЗАБАВНО да се сре покачването на ЦЕНАТА НА ВАОДКАТА, ех лошо, лошооо.......

Я па си жулим самогон! Праим го от сичко. еб...м ти водки и виски.

Хич не е за подценяване днешното противопоставяне на Запада срещу Русия и руснаците не са толкова безобидни, току виж и им прещрака нещо в главите и войната ще е факт!

рублата завръща позиции от средата на декември...този за военна доктрина говори... хахахах

или инженер в Европа. Кой ти пречи ?

а кога да очакваме икономическа доктрина?

много ли искаш да си част от нея?може да не е далеч времето!

На Мукавей!

Popa

Когато татко ми купи колелото, друг път!

Германия е развита икономически след всв с наливане на огромни парични средства чрез плана Маршал.Не по различно е и с Японската икономика.В тази помощ не виждам нищо лошо,ако финансирането не беше от хартия без златен гарант.Русия също издържаше своите съюзници,но с реални финанси.Запомнете,че разпада на СССР е политическо предателство,целящо разграбване на ресурсите му!Правилно изучавайте миналото и ясно гледайте в бъдещето.

явно хартийките имат повече стойност от златната рубла, а? А ссср умря от глад...каквото ще се случи и с рашката през 2015

бил ли си там?

Той суциализъма тъкмо беше зел да процъфтяа и предателите му видяа сметката!

Тоа е голем фен! Като бай Тошо-никой го не търси, ама той си се крие! Та при Путятко така-дреме му на дедовия на некой за него и за миризливите му валенки. Ама доктрини му се доправили. Ония в провинцията мрат отглади и ток немат, ама ние ракети пущаме! Срещу врага! Срещо НАТО! Чибурашка...

=Россия намерена выпустить решающего чёрного лебедя против Запада (link Москве есть чем ответить Западу, уверен американский экономист - Пол Крейг Робертс: А теперь о самом большом чёрном лебеде. Если Россия окончательно выйдет из себя, ей будет достаточно просто сообщить европейским правительствам, что природный газ и другие энергоресурсы странам НАТО больше продаваться не будут. Следствием этого может стать окончательный и полный крах альянса. Даже марионеточное госу-дарство наподобие Германии не позволит населению замёрзнуть насмерть, промышленности - остановиться, а безработице - перевалить за 40 процентов. Этого просто не произойдёт, и с НАТО будет покончено. Так что когда Россия решит разрушить НАТО, ей стоит просто позвонить европейским марионет-кам Меркель, Олланду, Кэмерону и сказать: Вам, ребята, так славно живётся в НАТО. А мы тут, знаете ли, решили энергоресурсы членам НАТО больше не продавать. Это конец НАТО и американского могущества. Подобная ситуация может породить много чёрных лебедей. Рухнут, вероятно, все банковские системы. Если, скажем, остановится германская промышленность, что станется с банками страны? Так что все карты в руках Путина, и ни одной в руках Вашингтона.

Всеки американски коментатор става незабавно авторитетен, достоверен и е цитиран до без край ако напише нещо положително за Путин. Сигурен ли си че не ви подхлъзват, щото винаги са успявали да ви надхитрят ;) ?

аз не зам какво е рекъл по този повод руския шпионин Едуард Сноудън, но надали трябв ада обръщаме внимание на всяко руско-съветско мекере а Запад. Ние в България си имаме достатъчно руско-съветски мекерета. И всеки ден им слушаме глупостите. Добре, Путьо ще спре енергоресурсите към Зап. Европа. Но това не е България. Там имат запаси между 3 и 6 месеца. а нефта е лесно - ще внасят от къде ли не. Те и сега имат минимален внос от Русия. Само при нас е 100%. С газта ще е малко по-сложно. Но ще се намери решение - през втората световна война в Германия се е произвеждал бензин от въглища, та сега ще се плашат от Русия. Проблемът е какво ще прави Русия с тези енергоресурси? Путьо ще си навира тръбите в гъза ли? И откъде ще взема Русия твърда валута? идяхме какво се случи при спадането ан цените на петрола - на практика Русия е във фалит. Или "дефолт", както е модерно да се казва сега. Руснаците са свикнали на мизерия - това е безспорно. Но ако "ножът стигне до кокала" всички по-интелигентни руснаци ще се изнесат от тази сапана държава. Досега над 15 млн са емигрирали на Запад - САЩ, Зап. Европа, Израел. Какво ще прави Путьо без лекари, инженери, учени и други специалисти? Такива хора не желат да живеят скотски в името на амбициите на един гном с Наполеонов комплекс. И просто ще си ходят. То и сега много руснаци се махат от тази скапана държава, но тогава процесът ще стане неудържим.

абсолютни никой не го напада... има толкова по-сериозен проблем малкия мук, че направо се чудя, как някой му вярва??? Икономиката е в супер криза, скоро ще настигнат венецуела и северна корея по стандарт... този за танкове и бомби мечтае... от пенсиите ли ще открадне, за да се въоръжи?

Тия верно са велики у космоса, а ножче за бръснене още немат!

Никой не го напада, но той се защитава. Май защитава себе си и лъже простия народ за някакви мними заплахи. Ако не измисли външен враг, ще трябва да се крие и спасява кожата си. Но никой не е лъгал всички и винаги.

Русия е доказала се велика сила!И мисля,че е разумно,предвид историческия и опит,да държи НАТО далеч от границите си.При съвременните оръжия е направо задължително!Това е богата страна и винаги ще има желаещи да я заробват.Искам, да се замислите върху факта,че Русия е лидер в разработването на технологии използвани в космоса!Защо е необходимо да се доказва и в други производства.Останалите държави също трябва реално да печелят,вместо да увеличават непоносимо външния си дълг.

Че е велика-дума няма. Че е с най-тъпото племе-също. Че се ръководи от полукомунисти-също. Че всичко пропада благодарение на Путлер-пределно ясно. Язък за нормалните хора там.

Русия е доказала само едно - независимо как се именува - Руска Империя, Съветска Русия или сао Русия - тя е една агресивна държава. съседите й най-добре го знаят. Русия едоказала че в демагогията няма равна - тя не окупира, тя "освобождава". Полша през1939, Финландия през 1939, Прибалтийсите републики - пак тогава, Цяла източна Европа - през 1944-45. После Русия продължава "освободителната" си мисия. Унгария 1956, Чехословакия 1968, Афганистан 1979. Където е стъпил руския смрадлив ботуш хората, кой знае защо не обичат Русия. Може би това да "освободиш" някого и после да го окупираш не е много "освобождение". А пък и като му натътрузиш сталинския режим - хич. След 1990 маше няакви илюзии че Ръсия си е сменила амплоато и вече е нормална цивилизована държава. Но не би. С агресията си срещу Грузия преди 6 години и тази година срещу Украйна Русия показа че "влкът козината си мени - нрава ниога". остава си същия агресор, като от времената на СССР.

Мда-а-а, точно, ясно и почти изчерпателно! Просто Русия е имперска държава със своите глобални интереси. Прекрасен, обикновен и алкохолизиран народ, управляван от хора, мислещи се за богове.

... и като как и кой е тръгнал да я заробва Рассия ???? Години наред демократичните и технологично развити държави ги снабдяват със съвременно оборудване във всички области... че преди четири-пет години, като беше пламнала цяла Рассия, пак демократичните държави снабдиха пожарникарите в Рашка с костюми и техника... иначе, все си бяха изгорели...за "богатствата", тоест суровините ЕС си плащат, а най-добра плаща България .. Днес светът иска да живее в мир, държавите и народите да общуват да обменят идеи и стоки... и само Рашка търси "врагове" и ако не ги намери си ги създава... укри, пшеки, фашисти... даги ... изолация е спасението на света... зад стена и да си живеят ... както алкохола ги научи...

До зъбатия: Абе глуп, кажи най-после кво те мъчи, освен простотията? Кажи най-после кво искаш да кажеш с Добромирова? Едни и същи тъптии дрънкаш от два-три дни. Измисли нещо ново бе!

Най-големият проблем на Путин е че го игнорират и не забелязват колко е 'велик' , а не някаква си измислена агресия на НАТО .

Нещо сбъркано има в тази доктрина,ако ,Путин подчертава,че основни партньори за него са и Южна Африка и Индия. В тези бивши колонии влияниетао на Великобритания е силно и осезателно,милиони индийци и южноафриканци живеят там.Съмнявам се,че сериозни хора в тези държави се интересуват от Русия,а милиардите обикновени поданници не са и чували за тази страна. А Бразилия - смешно е когато се твърди каква търговия ще завърти Русия там. Колко ще струва струва една ябълка или круша от Аржентина ,ако бъде докарана в град Норилск например?? Путин вече не е и смешен .

Много искаха руснаците да им пробутат страхотните си самолети ама не ги огря.. Аржентинците избраха Сааб.

Само не е ясно, какво точно и от кого защитават тези алкохолизирани диваци. Едва ли има нормален човек по света, който би желал и педя от тази кочина.

Плюс 2 вътрешни опастности: 1. Рублите 2. Възникване на недоволство всред населението (макар, че то по традиция то винаги е доволно)

Всъщност за Русия има една единствена опасност и тя е некадърната и неадекватна кремълска клика. Путинските изявления само показват, че имаме работа с лицемерен и подъл кагебистки боклук, който неуспешно се мъчи да убеждава, че целият свят е виновен, само не и той самият и заобикалящата го измет.

Асенчо аз все пак да попитам. Това протестърите които се търкаляхте по жълтите павета колко бяхте. Стотина едва ли най-много 50 -60. Колко от тези мекерета бяха наистина убедени в правотата си. Колко пари бяха налени в протестъръти. Помниш оназ мадама с голата гръд, а оназ тъпиня дето един щеше да скача от кумина на ТЕЦА - да изреждам ли още простотии. Сета обясни за какво беше всичко - да дойде Тиквето на власт тотално провалил се на изборите или както ти каза нии победихме явно фиксирайки министерските места даден на Деформаторския блок. Обясни моля те Добромирова защо и тя се отрече от Деформаторите. Как мислиш Тиквето ще се задържи ли след февруарските сметки за ток. Защо защо защо еше целия този цирк, с какво взехте акъла на шорошите , че да дадат толкова грешни пари за цирковете, които направихте

Трудно е да се разбере дали си папагал или нещо по-глупаво, но повтаряш едни и същи глупости. Какво общо има това с руската доктрина?!

Тоя тотално е разплискал лочника! Пълен Галфон. Другите тролове отвреме-навреме сменят поне малко темата. Тоя явно са го оставили на автопилот.

Тука виждам с повече от 5 картинки!! Айде майната им, а и на лелите , и на братчедките.. ма само ако са убави!!!? Плаша съ!?

Дебили! Що е необходимо да се обясняват толкова много- като съгрешили любовници???!

Тука пак започна да се върти грамофонната плоча за обещанието НАТО да не се разширява на изток. Ако въобще е имало такова нещо, този ангажимент ще да е бил поет от президента Джордж Буш - баща, пред тогавашния президент на СССР Михаил Горбачов. Срещата, на която евентуално е бил поет този ангажимент, се проведе на американски самолетоносач край Малта през 1990. Много добре помня. Но, дори и да има такова нещо, ангажиментът е поет пред несъществуваща вече държава - СССР. Някой да мисли, че ако има нещо черно на бяло, нямаше отдавна да бъде извадено на бял свят и размахвано като знаме от Русия?

Асенчо аз все пак да попитам. Това протестърите които се търкаляхте по жълтите павета колко бяхте. Стотина едва ли най-много 50 -60. Колко от тези мекерета бяха наистина убедени в правотата си. Колко пари бяха налени в протестъръти. Помниш оназ мадама с голата гръд, а оназ тъпиня дето един щеше да скача от кумина на ТЕЦА - да изреждам ли още простотии. Сета обясни за какво беше всичко - да дойде Тиквето на власт тотално провалил се на изборите или както ти каза нии победихме явно фиксирайки министерските места даден на Деформаторския блок. Обясни моля те Добромирова защо и тя се отрече от Деформаторите. Как мислиш Тиквето ще се задържи ли след февруарските сметки за ток. Защо защо защо еше целия този цирк, с какво взехте акъла на шорошите , че да дадат толкова грешни пари за цирковете, които направихте

Я да попитам аз пък кой организира едни други протестъри през 2012-2013. Срещу ББ. а какво и само не протестираха - за цените на бензина (ама защо не пред съветското посолство - нали Лукойл е руска фирма), разни там еколози (дето после ходиха да се подписват за АЕЦ Белене. Пълен ташак), и всякава пасмина организирана и кординирана от руско-съветски агенти. Едните - от руското посолств. Другите родни руско-съветски мекерета. Ето това искам да знам. А Обущарски така се осра та с години не можем да му изринем говната. С фадроми, с булдозери не можем да ги изринем....

... това какво общо има с въпроса по-горе???

...същият!.....

България къде е между двете доктрини? Обама ни спасява. Путин се отбранява. Ние сме без доктрина, без армия. Можем само да изказваме мнение по форумите. Не знам дали е успокоително това, че избраните ни управляващи нямат и това право. това ни успокоява, като знаем че и от тези дето все си ги избирамеС

България къде е между двете доктрини? Обама ни спасява. Путин се отбранява. Ние сме без доктрина, без армия. Можем само да изказваме мнение по форумите. Не знам дали е успокоително това, че избраните ни управляващи нямат и това право.

Мануел

Който не храни своята армия храни чужда . Казал го е Бисмарк а той е разбирал от война

..."армия, доктрина"... за седем милионна България, заобиколена от съюзници... с кого бабче ще воюваме? Турция, Гърция, Румъния са ни съюзници в НАТО. Македонците са ни кръвни братя, сърбите и те, пък и сме православни...)))) А ако войнолюбива и агресивна Рассия реши да воюва с Европа и света... пак големите ще поемат тежестта на ударите...

Хубаво е да си вярваш.

Кучетата си лаят, керванът си върви.

най-добрата руска военна доктрина не се пише, а се случва. 10 успешно изстреляни балистични ракети за 1 месец, 2-3 от тях в космоса.... нови подводници и нови ракетоносци.... превзет полуостров (Крим) без НИТО ЕДИН ИЗСТРЕЛ! ... и всичко това на фона на 2-3 американски катастрофи с ракети, изтегляне от Афганистан след неуспешна война... неуспешна война в Либия (сега там е хаос), Сирия... и в Ирак ислямистите завзеха 1/3 от територията на страната, уж контролирана от америк.армия.

абе той и Хитлер така е почнал през 1938 с анексията на австрия и Чехословакия, пък после....

Русия го смачка ... Сега е ред на хамериканците, за да миряса светът

цитат: от космодрум Плесецк беше осъществено експериментално изстрелване на тежка ракета-носител Ангара-5. ... полезен товар ... до 25 тона!

Слядващата ще бъде Ангара 7.2. От 35 до 50 т. полезен товар (до 200 км).

дотук добре. Но какво ще я прави Путьо тази ракета? В гъза ли ще си я навира? Че малко големичка ще му дойде.....

... ще е празник за народите, денят в който рашките и рашкофилите /путинолюбците/ се похвалят с Нобелов лауреат, или технологии и производства създадени за подобряване на живота на населението в Рашка и по света, а те едно си знаят... ракети, удари, подводници ... добре де, ще унищожат рашките всичките си "врагове", тоест Америка, Европа, Австралия ... и после какво???

Това е основната разлика м/у демокрация и диктатура. При 1вата всичко се подлага на тест, конкуренция и критика. Русия изстреляла 10 ракети и само успехи. Почетете малко какво руските специалисти във Военное обозрение признават тук там. Напр. наскоро пусната със фанфари на вода подводница в която абсолютни нищо не работило както трябва. За новия брониран камион Тайфуньонок - няма американски двигатели Cummins заради санкциите. Руските двигатели били боклук и ставали само за трактори.

H -натурална A -американска T -тъпа O -овца която я следват всички овце!

Тъпотията душко е на изток от нас- в Русия интелигентните хора, колкото и малко да са останали ги наричат либерасти и предатели.

.... "експанзията на НАТО" е основната заплаха за Рассия, твърди м-р Путин...., но всъщност от гледна точка на непредубедения наблюдател, съюзът за отбрана НАТО се разширява и стига границите на Рассия, най-вече заради основополагащия чл. 5 от договора, който гласи, че нападение срещу една страна членка на НАТО, ще се счита за нападение срещу всички...което кара държавите застрашени от Империята на злото да търсят членството в НАТО, като единствена сериозна защита... абсолютно сигурно е, че ако Литва, Латвия и Естония не бяха понастоящем членове на НАТО, вече щяха да са отново окупирани от руски войски... българските рубладжии отново да са предали/продали България... и това обяснява, защо народите дори с цената на известни икономически жертви предпочитат НАТО пред руския ботуш...

демек, Русия се разширява 20 години като напада други държави и вече опря до границите на НАТО. )))))

... ако държавите побягнали от СИВ, Варшавски договор, СССР и т.н. насилствено формирани структури, не бяха своевременно приети за членове на НАТО, сигурно е, че милитаристична Рассия щеше да приложи прийомите, чрез които раздробява Молдова, Грузия и чрез които воюва в Украина...НАТО е гаранта за свободата и независимостта на бившите сателити на ИЗ...

Да, Русия е много загрижена за 'братския' сирийски народ, Преди време пък е била загрижена за 'братята' араби -египтяни и др и миролюбиво го е насъквала срещу Израел. Те пък отвърнаха с чудесна 'реклама' на руското оръжие :)

През 1990 год НАТО пое обезателство да не се разширява и расте. Както винаги, хамериканците излъгаха ... и сега се стигна до руската военна доктрина, която е много неприятна за русофобите.

Покажете го най-накрая в писмен вид това обещание, НАТО да не се разширява. Приказките не се броят.

...и с какъв акт НАТО се задължава да не се разширява и да не приема нови членове ???

Тук определено се трият коментари, неудобни за руската пропаганда. Вече ми изтриха няколко реплики, и то без да са извън темата. Да ви кажа, тази цензура няма да ви помогне с нищо, ама абсолютно с нищо. Даже напротив. Сега го изтрийте и това.

Много тъпИ писания. Как няма да ги изтриеш

Взе ли си хонорара от украинското посолство. Гривните как ти ги дадоха на пачки по 1000 или на 5000. Стигна ли ти голямата пътническа чанта

Много си затъпял. Напоследък само се пуйчиш с различни никове

всъщност затова не е виновен Путьо, а родните руско-съветски мекерета. За които Русия е Родината, не България. Нека не забравяме че те с помощта на съветското осолство преди по-малко от 2 години свалиха законното българско правителство. та няма да ти изтрият коментарите. И мойте ги трият. Не че това ще те успокои, де, но цензурата е израз на интелектуално безсилие.

Изобщо не ми дреме, че ми ги трият. Това нито ще спаси рублата, нито ще предотврати икономическия крах на Русия. Те са озверели, защото без руска помощ, заминават в кофата. Скапе ли се Русия, и те се скапват.

По думите му военната доктрина на Русия заявява, че държавното й ръководство има готовност да води бойни действия въз основа на нови принципи, включително чрез тотална мобилизация на страната, нейната икономика, нейния политически и културен живот. Явно нещата са доста по-зле, отколкото се представят, щом се вдигат подобни лозунги на отчаянието...

Ти си съвсем зле - изпаднал, нещастен и отчаян ...

Асенчооооо взе би чантата с парите. дАЛИ ЩЕ ТИ СТИГНАТ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА.

... след няколкодневен застой /"укрепления"/ танцът на рублата започна отново... със скок от пет рубли спрямо еврото и около четири спрямо долара... че са зле, факт е, че търсят враг за да оправдаят икономическия крах, също се вижда, въпрос е колко далеч ще стигнат... странните гримаси на м-р Путин, които се наблюдават включително и на международни срещи, говорят зле за психическото му състояние...дано не хвърли света в ядрен катаклизъм...

Обамата гледа като уплашен заяк

Начи мене ме кефи путин да е на власт в русия.. Още малко да остане и пак ще зареждам газ на 45 стотинки.. Като през 2002г. Сега е левче..... А и бензина да стане 1,50-1,60 и вече ще стане по-добре в тази държава...

надаи се пено на крив уи.

Асенчо днес са те видели с една голяма пътническа чанта как бързаш за украинското посолство

Я да видим кой са яписали тази военна доктрина. Старчоци с памперси, бивши маршали на Съветския съюз. Който, апропо, нямат нито една спечелена война. И благодарение на които се разпадна СССР. А не мога да разбера омразата на руснаците към САЩ и всичко западно. Освен ако се допусне че е само от злоба. Защото основния поток на емиграция е от Русия към САЩ и зап. Европа, а не обратното. А както добре знаем от хубавото никой не бяга. Всъщност и това е основния проблем ан Русия - огромно количество качествени хора си заминават. най-често завинаги. И остават полуграмотни инженери, работници-ияндури и бивши партийни номенклатурчици. на което се дължи и ужасяващата технологична изостаналост на Русия във всички области. Русия не може да издържи нова надпревара във въоръжаването. СССР рухна икономически, защото се питваше да следва темпото на САЩ. Сега Русия ще рухне много по-бързо, ако се опитва всичките си пари да ги дава за въоръжения. А освен това ще ясъсипат с борсови спекулации. Така, както съвременна Русия е суровинен придатък на Зап. Европа тя е изключително уязвима. и сривът на рублата е само първа серия от икномическия крах. тежки времена го чакат Путьо - дупе да му е яко

Затова е най-голямата страна на Земята и притежава половината от земните ресурси. Мястото на България е с руснаците

Експерт

мдааааа - той и кварталният пияница така говори като се довлече на нашата маса - че е най-големият капацитет по пиене и мястото му е при нас, и че мнооооооу ни уважава. Лошото е че очаква да пие за наша сметка.

мястото на България е в цивилизования свят. а не при бушмените. или при др. Мадуро и разни други мадурковци. А тази работа да разполагаш с половината ресурси на света, а да си я докарал до "Москвича" не е много за хвалене. направо си е за резил. Виж японците, нямат нищо, победени са във ВСВ, бомбардираха ги с атомни бомби, а сега са светлинни години пред Русия. И германия е на светлинни години напред. А Русия..... износител на нефт и газ за зап. Европа. То не става само с пиене, трябва и акъл.