Коментари - Путин предупредил Украйна да не прилага споразумението с ЕС | Днес.dir.bg

Путин предупредил Украйна да не прилага споразумението с ЕС

Русия ще отреже достъпа на Украйна до руските пазари, ако Киев приложи дори част от споразумението за асоцииране с ЕС, предупреждава в писмо Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин предупредил Украйна да не прилага споразумението с ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Путински, пардон, путкински номера!

Руския пазар - 140 милиона! Световния пазар - 7.5 милиарда! Плаши Пею кокошките!

само кога в уктаинската армия ще стане преврат на здравите сили, които да поемат и цивилната власт за да сложат всички келеши по местата им и да се установи траен и справедлив мир и в тази страна. Да си застане и тя на местото , където си тежи и проамериканските измекяри да си получат заслуженото. Абе как си представяте Украйна в нато и ЕС и озверяла срешу Русия, когато половината население са руснаци , 2/3 от територията им е дадена от Русия и са си един дол дренки / като 2 капки вода , един манталитет и т.н. т.е кажи-речи един народ . И какво булгарисран политик се навира да подкрепя налудничавите забежки на днешните украиски политици и в същото време реват , че македонците са озлобени срещу майка си България?! Липсата на национално ориентирана политика и продажността на днешните алчни парвенюта - политици е основата на цялото днешно нещастие на българския и украинския народи !!! Който гледа най-напред собствените си национални интереси, той е най-добре,Винаги е било така. Най-близкия пример - Турция!!

Путин ще заплашва Украйна? Този човек се е самозабравил и е опасен за всички около него.

Ударило го е критическата. Така е при диктатурата- самозабрави се а сега Русия ще изпита сериозни икономически удари. Няма как да разчиташ на природни ресурси и да искаш да си имперска сила.

Е, когато си храниш домашния любимец, очакваш в замяна да те слуша! Естествено, той винаги има свободата да си намери по-добър господар. Русия наливаше годишно в Украйна над 25 милиарда долара и изкупуваше над 70% от производството й. САЩ им предложи преди седмица 25 милиона долара и не иска да купи нищо. Проста бакалска сметка.

Може и да намери по-добър господар, но да спре да виси под балкона за храна! Иначе си остава: Храни куче да те лае :)))

Flioink

Русия днес не представлява нищо повече от страна от третия свят с ядрен арсенал. Държава -бензиностанция със армия, основното им геополитическо оръжие са огромните ресурси от изкопаеми горива, но в икономическа война нямат никакъв шанс срещу ЕС и САЩ . Никога не са знаели как да постигнат работеща икономика и с тази олигархическа шайка на власт не виждам скоро да просперират.

добре че си ти да ни го кажеш, че иначе щях да си помисля че америка е фалирала ЕС е със повече щети от санкциите отколкото русия и света вече не търгува петрол със долари, а да щях да реша че Индия оня ден се присъедини към военния съюз на Китай, Русия и Иран.... 3/4 от населението на земята срещу "мощното" НАТО... И също щях да си помисля че доларовите МВФ и СБ са дублирани и са си избърсали гъза с тях БРИКС (над 50% от световната икономика и над 70% от площта на Земята)... Но добре че си ти и гъзонавряноглавите ти дружки да ни информирате.

Вувузел

Да, ама в БРИКса Русия е последната дупка на кавала, участва с протегната просешка ръка! Кой уважава просяците!

Нали се сещаш. че войната не е монопол само на едната страна и не е много трудно икономическата война да прерастне в горещичка! В тая сфера правила няма!

Flioink

Колкото и да повтаряте тези стъкмистики реалността е друга. Дори Русия да притежава цялото земно кълбо и всички природни богатства пак ще е изостанала олигархична диктатура от 20-ти век.

Европейският съюз извърши престъпление срещу гражданите си, като ратифицира асоцииране с една уродливо фашизирана държава, с истерично престъпни ръководители, избиващи собственото си население, нарушаващи примирието, за да запазят, своето положение чрез откровен фашизъм. Държава, забравила морал и срам лъжат безогледно, крадат, безчинстват, злепоставят, заблуждават света, на черното казват бяло, нахалстват, отглеждат фашисти и просто изверги. И искат някой да им вярва, а което е по-лошото някой да ги пусне безнаказано да си разиграват кончето, защото имали силни покровители и подстрекатели. Съсипаха страната си . Сега и 50години няма да се оправят. Но гъсеницата с очила слабо го интересува това. С престъпницата Туморшенко отдавна имат милиони в зелено извън нещастна Украйна.

СССР бил наш окупатор.Народът му живееше по-зле от нас окупираните.Окупаторът Бражнев през 1980 г-опрости около 80 мврд.долара, дълг на България към СССР.Купуваха боклуците от нас.Ние сме хранили СССР-плиткоумни подмятания....Намерете сега подобен окупатор.Йок джанъм.Където е влязла Кока-Кола, трева не расте.

Украйна се отказва от извънблокова ориентация за да бъде приета в НАТО!

НАТО ще приема фашистка държава? Държава, която води жестока националистична вътрешна война , изпълнена с хиляди трупове, осакатяване, изнасилвания и убиване на момичета, разрушаване на материалното богатство, озверели до патология, непочтени държавни мъже. КЪДЕ ОТИВАШ Н А Т О?????

в която една друга страна (РУСИЯ) вкарва оръжие и военна техника а напоследък и войници за да се бият за нейните интереси!

Путин и нас признава за заден двор на Русия!....

Такива като тебе винаги ще са заден двор неграмотни, тъпи, злобни от нищожеството си, слепи за истината и културата. Мислят, че като говорят, като доносчика, завършил в СССР нечистоплътен физически и духовно плазмодий Ива Минджев, срещу Русия , и хоп от посолството на САЩ ще ги поканят веднага за сътрудници. Цъ, там работят умни хора, те различават използвачите от идейните хора.

Няма нужда да хвалите хората от НАТО! По добре престанете да се месите в живота на другите около вас!

на путин вече му е взета думата и не може никого да предупреждава . сега само ще слушка и изпалнява. това може да го спаси само временно от трибунала в хага.

Ти изобщо в час ли си? Това, че не играе по свирката на САЩ е за трибунал, да бе вярно..

Нещо бъркаш Поросенко, Туморшенко и очилатата гъсеница Нюхояйц, с Путин. Направи си справка за зверствата на украинските фашисти и си плюй в пазвата да не се случат на близките ти.

цървула генериращ комбинации от букви и глупости, пак ли е тук?

много правилно и умно е постъпил спрямо тия долни продажни на САЩ киевски терористи и джихадисти

Защо им берете толкова гайлето на ръшите??! А за мене -нищо!?

Е, па я четъ само заглавеета и---почвам да драскам!? Мого съм добър на писането!?..!?

Стига с ..тези заплахи и извиване на ръце!!!? Това е само едно братско предупреждение!?

путчо пак се взел на сериозно.

Гледам и твоите роднини от женски пол сериозно са се заели с политиката ,че чак на тебе се е отразило в безмозъчната главичка!

...нищото!..

А телето Футчо пак зад буквата П вижда една част от майка си. Такава синовна привързаност

жал ми е за вас, но потрошенко - хем опосран, хем голям

Путлер изплю камъчето най-накрая! Правата на рускоговорящите са му последната грижа. Как си представяш бе другарю Путлер че ще диктуваш на чужда държава с кого ще подписва споразумения и с кого не? Нагъл диктатор!

Научи се да четеш!В заглавието има думата "предупреждава",не "нарежда","заповядва" или "плаши"!

да се четат само заглавията! Особено при нашата манипулираща журналистика.

Изобщо осъзнаваш ли цялата ситуация или просто като всички останали въртиш опашка на запада. Когато се асоциира Украйна с ЕС ще отпаднат митата и тнт. Украйна е страшно обвързана икономически с Русия като няма мита за натам. При асоцииране се отваря тунел за внасяне безплатно в Русия, при което ще губи милярди. При това положение Русия затваря този тунел Украйна ще трябва да се ориентира назапад, но там тя е абсолютно не равностойна и няма никакъв шанс да се конкурира с ЕС. Украйна върви към пълно разграбване и фалит.....

Абе, човече, какво обучаваш фанатизирано, надъхано соросомутантче. То едва чете, от английски е запомнило само УАУ и ОК, ти си губиш времето да му обясняваш, че като се прави на интересна Украйна ще загуби газта, свободния достъп до руските пазари, пазари! животът без пазар е смърт, Европа го усети яко. А работа? Аут, вън 3 милиона украинци работят и печелят в Русия, фашистите му с фашисти, а хвърлят камъни по нея. Ще загубят хохлите и вноса на ценни метали да не би изчерпалите се САЩ, изсмукалата се Германия или постната Британия да им ги дадат. Или клатушкащия се, съставен наполовина от бедни държави Европейски съюз Ама като обезумее човек от властолюбие и фашизъм нищо не вижда, дори и това, че за година време един долар или евро не им дадоха западнярите, ТЕ САМО ВЗЕМАТ,НИЩО НЕ ДАВАТ. Чака ги нашата съдба. Топлата вода още лятос им я спряха. Волът рие, рие и на главата му пада. От ума си тегли

агонизират рашките, направо ми е жал за тях. Толкова самотни и така изолирани... Нищо де, нека им е, 1000 години страдание и скоро се вижда краят на тази така или иначе безсмислена държава. Умните са емигрирали вече отдавна!

Късаш ми сърцето. Умни хора казаха "Смее се той, който се смее последен"

затова ли рускините са винаги намарштени и готови за бои???

заминава си вашата русия потихонку,ще се успокоите наи-накрая няма каде да ходите. куда денетес???

гладни но усмихнати...

са путинофилите! Освен това са и глупаци, които не помнят и не осмислят историята и ролята в нея на ЧК/НКВД/КГБ/ФСС/ФСБ!!!

И къде видя самота и агония?

Мноооого са самотни :))) Само Китай, индия о още много държави ги подкрепят ... Много са самотни, лишени от гейската компания и мириса на оборски тор от кравария! И без ... банани - макака ги изяде!

Руснаците ще възстановяват стойността на арестуваните вили на приятелите на Путин попаднали под санкциите. Россиян решили заставить возместить стоимость арестованных вилл друзей Путина, попавших под санкции Ха ха ха, В Думата е вкаран проект с който от държавния бюджет да се компенсира имуществото на граждани и фирми , което е отчуждено от чуждестранни съдилища!!! Ха ха, руснаците ще плащат имуществото на олигарсите. Тъпа нация.

По скоро засегнатите трябва да върнат имуществото си чрез съд. Правото е на тяхна страна.

Ами те и американците платиха на банките за дълговата криза чрез бюджета на САЩ.За това кво ще кажеш.Американците тъпи ли са ??????

Путинчето е голям глупак, а джудже - какъв мъж е ходи с обувки на токчета

Да вземем да се организираме срещу тая Пета колона, защото тя отдавна си го заслужава и руши страната ни.

Е ми 97г вече ако правилно смятам.От създаването на съветска русия 1917к,комунистите са нейни представители и защитници на нейните интереси в БГ.

Говоря за последните 25 години, а не за времето на дядо ти, предателю.

Навит съм!Да започнем от Куневица,Костовица и останалите другари от СДС!Щото всички дето ни управляват от 1989 де сега са от кумунистическо котило...Е...За т.н. "демократи" - те си бяха втори и трети ешалон -дето не ги пускаха до баницата и май е имало защо....

Токио. Япония разшири санкциите срещу Русия заради ситуацията в Украйна, предаде ИТАР-ТАСС. Засега не се съобщава съдържанието на новия пакет от санкции. По данни на агенция Киодо, става дума за ограничения на някои операции с ценни книжа на руски банки. Японските власти са затегнали също ограниченията върху износа на въоръжение за Русия.

Япония си има история, има Хирошима и Нагазаки. Никой не се учудва.

Да, в съвременна Япония много мразят фашизъма. Затова налагат санкции на Русия. Не искат нов Хитлер.

И какво оръжие изнася Япония за Русия при условие че още са във война?

руските тролчета от атака заглъхнаха събрали са се една тумба на дондуков и кряскат. а във форума вече е тишина и спокойствие.

те се подготвят да се борят за народа срещу враговете му, 44' стил - 'които не е с нас , не е народа и трябва да умре'

То се вижда кой срина България последните 25 години.

Върви в ада, откъдето си изпълзял, наци.

И ние мразим путлерофили и руски лизачи. А предатели на България най мразим. Ей такива дето ще продадат родината си и майка си за 1 рубла.

ми са че следващият президент на рф след Вовата ще е от типа Елцин с чашка:)

Мили гледай твоя президент че както я е подкарал българин няма да остане:)))

то това е целта, оттървавне от земните мъки:)

следващ презитент на РФ ще има толкова колкото има председател на ссср РФ се е засилила към разпад!

Нацистки мокри сънища. Знаем какво става като се събудят нацистите - избиват дори децата си, справка вашият идол Гьобелс.

Едва ли, руснаците се научиха на хубаво.

Да ве гледах го на сбирката му с БГ"родолюбците" в америка.Много жалка картинка беше като си ближеше жуките и сричаше простотии:))))

Ама хора, много сте прости!Путин плашил Украйна с туй онуй! Ама не видяхте ли като проговори тежката артилерия на ЕС и НАТО господина президент Плевнелиев главно командващ на най-мощната армия в НАТО-то как дори президента на тази "загниваща" Русия даде заден ход?Нали ние затова плащаме на олигофрен...по 1000000 горница кинти(той сам си ги даде) да ходи наляво и на дясно да ръси простотии!Ами педал...да се поучи от поляците и да прочете изказванията на техния елит последната седмица 2 за промяна в отношението си към Русия!!

Ама той ще е на топло в гръцко а пък путин кат спре газа за БГ ние ще сме тук:)))

Истината е, че руснаците сами се заробиха и сега няма измъкване.... А са спряли газта, а са заминали..... А да превземат Украйна няма да успеят...

Казваш го точно и ясно, ама кой да те разбере ? Глупавите българи путинофили ли ?

Иречек, хрантутнико германски, за теб най-великото нещо, което си направил е да се пръкнеш в България, да се изучиш тук и да отедеш да те хрантутят на Запад.Нещастник.

Щерев, чрез Украйна Русия да не влезе в задния двор на Европа.Те и без туй едва ли ще имат нещо против предвид модерната им сексуална ориентация.

Може ли някой тук путлерист да обясни има ли разлика между червен талибан и ислямски джихадист ?

Все едно да има разлика между червени кхмери и ччервени руснаци...ами нема

троловашките ви жалки опити да настроите българите срещу руснаците се провалят всеки ден, до каквито и мерзости да стигнете.

Е, обикновено на злоупотрбилите с опиати им се привиждат двойни неща, ама при теб явно са толкова много, че чак се слива джихадист с талибан... че и за някакви путлеристи споменаваш... Това нашественици от летящите самовари ли трябва да са или лилавите рептилоиди от Алдебаран?!...

Ислямисткия ще ти резне главичката, защото си съюзник на САЩ, която разруши живота им и сега хвърля бомби върху децата и жените им. Ще ни резнат главичките със ножа за които и ти си платил, защото американците първо ги въоръжаваха, а сега ги бомбардират. Чат ли си? Ако много плещиш без да мислиш може и червения талибан да ти я резне, но с неговия си нож. Малка държава като нас трябва да запази неутралитет и онова л... наречено прездент да си пие хапчетата и да си държи езика зад зъбите.

И двамата са обучени в цру и фбр или мосад и са техни продукти...

Трябва да се изясни един важен момент, на който много хора не обръщат внимание, в повечето случаи умишлено. Действията на Москва, в случая са в отговор на предприетото от Киев, а не обратното. Путин реагира на случващото се в Украйна и казаното ще бъде предприето за да се защити РФ, а не за да се вреди на Киев. Ако целта беше да се вреди, то досега да беше направено. Ако Киев приложи споразумението и двете страни ще понесат загуби, Украйна разбира се в по-голяма степен. Путин, в случая ще действа по начина, по който е заявил за да минимизира загубите на Москва...Много от пишещите тук не желаят да го разберат, а за други си личи, че просто са си на издръжка при янките.

+ 10000

загубите може да ги минимизира като направи пазарна икономика в русия. толкова елементарно, че няма на къде повече. но това означава, че неговата власт няма как да продължи да съществува.

Ето, че и ти не разбираш същността на случващото се...,а реагираш емоционално както много други.

Всички диктатори завършват по един и същи начин -Чаушеску, Садам, Кадафи, Пиночет и др- предполагам, че убиеца Путин ще бъде пребит с камъни от самите руснаци...

Убиец??? Че той черният Нобелов лауреат за мир няма конкуренция в това отношение до момента...

Сложи си каска на главата, бързо! В някои горди страни такива пълзящи ги пребиват с камъни.-

Тц. Не е. Путин реагира така и преди подписването на споразумението от Янукович. Може би си забравил как висяха украинските акмиони на границата с Русия, или може и да не си разбрал тогава. Това е все едно да удариш един шамар на детето преди да е направило белята.

Това се опитвам да обясня, но срещам упорит отказ. За причината и следствието. Факт ли е, че споразумението между ЕС и Киев още не е приложено-факт. Факт ли е, че руският пазар все още е отворен за украинските стоки-факт. Прилагането на споразумението ще е причината, а затварянето на руския пазар за Киев-следствието...

Путин наистина прати писма до всички правителства в ЕU, които са донори на ЕС-бюджета с разчети за последните 10 години, колко мрд $ струва подръжката на Украина с руска гледна точка. Между 10 и 16 мрд $ излиза РУСКАТА годишна субвенция за украински продукти. Ако тези пари не влизат в Украина, то държавата се разпада от неспособсност да обезпечи сигурност и проживяване на населеиението. ...и затова ЕС направи безпрецедентно изключение и се отказа от пункта за налагане на евро-стандарти в украйна. Освен това ЕС фиксира дата за въвеждане на евро-стандарти на украйна за след 2016. Тоест, преведено на чист български език - НИКОГА няма да се предприемат стъпки за европеизиране на украинската икономика, защото ЕС не разполага със свободни пари, които трябва да се подарят на малорусите. PS! А защо ротшилдовият ройтерс си е направил труда да създаде статия, която е откровена лъжа и може лесно да бъде разобличена...... - не мога да коментирам)))))))))))))

путлер да вземе да прати от така наречената си непобедима армия да се вкюлчи срещо ислямската държава.

Хаха, орка като теб ще му казва какво да прави!!! :)

Това не е потемата. Което веднага ми напомна, че интернет е рай за тролове, които незнаийно защо са под закрилата на модератора. Като не можеш да дадеш свесен аргумент, то поне не се излагай да обиждаш, страхливецо. Иди със сьщия си ник под темите за джихад. и ми обясни, защо САЩ канят Русия да вземе участие в коалицията против ИДИЛ

Не е възможно русофоб да е патриот.Абсурд ! Ако не беше Русия, просто нямаше да има България и българи. След като не си българин, как можеш да бъдеш български патриот. Това е уравнение за средно умни хора, но русофобите явно са под това ниво !!

Объркал си се нещо,ние сме България въпреки опитите на Русия да ни унищожи...

Каквото поиска Путин, това ще направи.Украинската армия е таратор. Киевска Русия е Русия;. Единственият президент с реална власт.Обама е пионка на Федеряалнеия резерв, а за Европейските ръководители да не говорим.цДостатъчна е физиономията на обущар на новия председател Туск.

руския трол да си заминава в русия, сахалин, чукотка и т.н. да не цапа с г...та си Българската земя.

Знаят ли русофилистиците четящи историята , каро дявола евангелието , какво е направила Русия след като ни е освободила от турците? Натресла ни е едно 20-годишно немско князче батенбергче / роднина на императора Александър /за да ни дърпа конците.

Стига си търсил под вола теле, неблагодарен продажнико.

не казвам ли истината? Ако си невежа , попрочети нещо.

Батенберг ни го натресоха след Берлинския конгрес, който се провежда 3 месеца след СанСтефанските договорености. discite!

Кои ни го натресоха и на кой е роднина?

и Каулбарс ли ни е пратен от берлинския конгрес?

Украйна днес е това, в което я е превърнала близостта с Русия. Кой от съседите на Русия цъфти поради близостта си с нея? Коя държава поробена от съветския военен комунизъм и не откъснала се от прегръдката на Москва е добре днес? Когато рисувате в черни краски днешна Украйна не забравяйте причината за тези черни краски - Русия.

Хм, например Китай е доста добре. При това там все още е социализъм.

значи мразиш български патриоти като Захари Стоянов, Раковски, Левски, Стамболов....

В Китай е супер. От къде идват мислиш стоките за без пари? Нали трябва да ги прави някой, който цял ден бачка за без пари!

АФтора,автора. Да не би щото Путин казал на Парашенка да не прилага споразумението ЕС и Украйна са договорили клаузите му да влязат в сила след 2015 година. И какво по различно е направил Парашенка от Янукович. Единия отложи подписването му,а другия го подписа ,ама няма да се прилага,докато Русия и ЕС не се разберат.Що трябваше да палят Украйна американците? Или пАре/5 милиарда долара са вкарали/ са давали, трябва да има полза за Америка. Губещи са Русия и ЕС, За Украйна и нейните "политици" дума още няма измислена.

Руснаците винаги побеждават, каквото и да замисля Барак. Хамериканците не могат да намерят баланса между войната в Близкия изток и украинскте събития. И се мотаят като патки. Спасението на САЩ е поведението на ЕС. За сега то е в тяхна полза и собствена вреда. А Русия винаги печели ...

Харуснаците не винаги побеждават.През 1916 год, когато ни нападнаха руснаците в северозападна България , ги бихме и изхвърлихме заедно с бойните си конници, като мръсни котета....за твое сведение др. Тролчо

Ти къде беше тогава, въздухар- продажник?

....и след това подписахме унизителнтия за България Букурещки договор.Две нац.катастрофи когато бяхме против Русия.Следва третата....

Къде са ни нападнали? - в Северозападна България ли?!!! Е тоя изби рибата...

като се дуят толкова защо не се включат срещу джихадистите и да ги победят??

Украйна -фалирала! Няма гривни! Иска заем !Не и дават! Иска американски танкове! Пак не и дават. Рекет мамата си джейс! Ес трябва да даде кинти за тръбъта!

Май и ПростШенко няма да може да асоциира Украина в ЕС. "Ратифицирането на споразумението на ЕС и Украйна ще бъде отложено до края на 2015 г. " Сега фашистите в Киев трябва да връщат 5 милиарда долара на ЦРУ, а Балъците от ЕС да плащат милиарди евро на Газпром за газа на Украина. Колкото и дезинформация да пускат скоро ще захладнее и свичко ще стане ЯСНО!

Напарфюмираната Европа направи всичко възможно, за да попречи на освобождението на България от турско робство, и продължава да служи на българоненавистната си доктрина. Тя защитава само своите интереси и своите пари. Под благовидния призив за демокрация унищожи селското ни стопанство, индустрията ни, армията ни, а сега и енергетиката ни. За 25 години превърна България от средно развита държава в свой пазар. Нашите еничари (сини и червени, и най-вече турците) се отрекоха от националните ни интереси и ги повериха на Европа. Така те лишиха народа ни от бъдеще. НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ - икономическото робство е по-страшно дори от политическата зависимост.

ПУТИН: Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти и издигна Русия от 36-то на 6-то място в света. Вдигна средната заплата в Русия от 80 долара през 2000 г. до 700 долара сега. Увеличи средната пенсия 14 пъти. Национализира 65 % от нефтената и 95 % от газовата промишленост. Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти. Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3). Увеличи военните разходи 30 пъти. Издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно. (САЩ са на 4-то място). В момента строи няколко нови автомобилни завода. Забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина. Национализира ЮКОС и така защити интересите на държавата. Премахна закона "Споразумение за дележ на продукцията", приет от Елцин, за забогатяване на олигарсите Ходорковски, Гусински, Березовски и т. н., и за заграбване на руските нефтени залежи от американски и британски нефтодобивни корпорации. Развали договорите с американски фирми по нефтените залежи "Сахалин-1" и "Сахалин-2" и ги върна на Русия. Изгони от Русия хиляди чуждестранни съветници, внедрени от Елцин, и възстанови исторически истини. Организира най-пищната олимпиада в световната спортна история. Унищожи радикалните ислямисти. Смаза грузинската агресия. Предотврати американското нападение срещу Сирия. Върна Крим на Русия, тоест възстанови направеното от княз Потьомкин, Екатерина Велика, героите на Севастопол през 1856 г., героите на Севастопол през 1941 г. Има най-висок рейтинг на политик в света...

Силна, респектираща Русия е в полза за целия свят... Жалко че нашата страна все още е ужасно далеч от подобен показател...

и от тази красота всяка година бяхаг по 250 000 руснака. какво ли ще стане скоро, когато всичко стане собственост на путлер.

Бягаха до преди 10-тина години!

китай отказаха да финансират силата на сибир.

Нормално - то и Путин иска от две боцки да бозае, ама не става.

Накратко: Версията на Порошенко: - Искам да бозая от две крави! Версията на Москва: - За да стане това трябва да седнеш в пространството между двата стола с йога постелка от наточени пирони и натрошени стъкла...

новата опорна точка - искам да бодая от две места. много сте смешни и елементарни.

нещо на еврогеиците не ви харесва.за това плачете като вдовици за х.и

BЪPKOЛAKЪT

Ух малий..., за какво друго може да фъфли един инвалид освен за опорни точки на които да го подпират...

путин е пич.а ес със укрите тоалетната хартия на пича.

Няма ли друг тинейджърски форум за млади атакисчета?

от истината ли се обиждаш.

Това изостанало,гламаво КГБ-стче с ботоксовата мутра-само едно знае:да заплашва-света ,държавите.Щял да влезне в столиците им,да наложи санкции и пр.Смешното човече вече толкова е загубило предства за реалноста.Дреме им на Украйна .След години ще са в пазара на ЕС който е огромен,ще пътуват и работят в Ес свободно,а главоците (азиатският съюз)ще се редят за визи.Злобното човече не е разбрал,че на сила вече не става-не сме 20 в.

то така говорехте и по време на майдана........как Украйна е взела правилното решение и е стъпила на хиподрума на просперитета..........само че реалноста е смърт, разрушения и мизерия......а тя мизерията ще става все по-голяма и занапред.ЕС ще взима,а няма да дава.Мойдана бе проведен защото в наддаването за Украйна САЩ и ЕС сложиха на масата само обещания а Русия милиарди в брой,дори направиха и първата вноска.

Потрошенко кърти миФки. Това президент ли е или лаладжия? Путин говорил с него по телефона и веднага разговора в медиите. Писмо му написал - същата работа. Е, този път даже се е позамислил - писмото е от 17-ти, чак днес е изклюкарил какво му пишат в него. Как ли се е сдържал цяла вечност?

Aко произвеждaщ кaчествени стики нa конкурентнa ценa,пaзaр винaги ще нaмериш,не ти трябвa ЕС ,aмa кaто произвеждaш боклуци,се чудиш нa кого дa се дупиш тa дa ти ги купи .Потрошенко досегa се дупеше сaмо нa ЕС,aмa се икaзa недостaтъчно и сегa кaто нaсрaн се нaвеждa и нa Путин.

Коментари - Путин предупредил Украйна да не прилага споразумението с ЕС | Днес.dir.bg

Путин предупредил Украйна да не прилага споразумението с ЕС

Русия ще отреже достъпа на Украйна до руските пазари, ако Киев приложи дори част от споразумението за асоцииране с ЕС, предупреждава в писмо Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин предупредил Украйна да не прилага споразумението с ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Путински, пардон, путкински номера!

Руския пазар - 140 милиона! Световния пазар - 7.5 милиарда! Плаши Пею кокошките!

само кога в уктаинската армия ще стане преврат на здравите сили, които да поемат и цивилната власт за да сложат всички келеши по местата им и да се установи траен и справедлив мир и в тази страна. Да си застане и тя на местото , където си тежи и проамериканските измекяри да си получат заслуженото. Абе как си представяте Украйна в нато и ЕС и озверяла срешу Русия, когато половината население са руснаци , 2/3 от територията им е дадена от Русия и са си един дол дренки / като 2 капки вода , един манталитет и т.н. т.е кажи-речи един народ . И какво булгарисран политик се навира да подкрепя налудничавите забежки на днешните украиски политици и в същото време реват , че македонците са озлобени срещу майка си България?! Липсата на национално ориентирана политика и продажността на днешните алчни парвенюта - политици е основата на цялото днешно нещастие на българския и украинския народи !!! Който гледа най-напред собствените си национални интереси, той е най-добре,Винаги е било така. Най-близкия пример - Турция!!

Путин ще заплашва Украйна? Този човек се е самозабравил и е опасен за всички около него.

Ударило го е критическата. Така е при диктатурата- самозабрави се а сега Русия ще изпита сериозни икономически удари. Няма как да разчиташ на природни ресурси и да искаш да си имперска сила.

Е, когато си храниш домашния любимец, очакваш в замяна да те слуша! Естествено, той винаги има свободата да си намери по-добър господар. Русия наливаше годишно в Украйна над 25 милиарда долара и изкупуваше над 70% от производството й. САЩ им предложи преди седмица 25 милиона долара и не иска да купи нищо. Проста бакалска сметка.

Може и да намери по-добър господар, но да спре да виси под балкона за храна! Иначе си остава: Храни куче да те лае :)))

Flioink

Русия днес не представлява нищо повече от страна от третия свят с ядрен арсенал. Държава -бензиностанция със армия, основното им геополитическо оръжие са огромните ресурси от изкопаеми горива, но в икономическа война нямат никакъв шанс срещу ЕС и САЩ . Никога не са знаели как да постигнат работеща икономика и с тази олигархическа шайка на власт не виждам скоро да просперират.

добре че си ти да ни го кажеш, че иначе щях да си помисля че америка е фалирала ЕС е със повече щети от санкциите отколкото русия и света вече не търгува петрол със долари, а да щях да реша че Индия оня ден се присъедини към военния съюз на Китай, Русия и Иран.... 3/4 от населението на земята срещу "мощното" НАТО... И също щях да си помисля че доларовите МВФ и СБ са дублирани и са си избърсали гъза с тях БРИКС (над 50% от световната икономика и над 70% от площта на Земята)... Но добре че си ти и гъзонавряноглавите ти дружки да ни информирате.

Вувузел

Да, ама в БРИКса Русия е последната дупка на кавала, участва с протегната просешка ръка! Кой уважава просяците!

Нали се сещаш. че войната не е монопол само на едната страна и не е много трудно икономическата война да прерастне в горещичка! В тая сфера правила няма!

Flioink

Колкото и да повтаряте тези стъкмистики реалността е друга. Дори Русия да притежава цялото земно кълбо и всички природни богатства пак ще е изостанала олигархична диктатура от 20-ти век.

Европейският съюз извърши престъпление срещу гражданите си, като ратифицира асоцииране с една уродливо фашизирана държава, с истерично престъпни ръководители, избиващи собственото си население, нарушаващи примирието, за да запазят, своето положение чрез откровен фашизъм. Държава, забравила морал и срам лъжат безогледно, крадат, безчинстват, злепоставят, заблуждават света, на черното казват бяло, нахалстват, отглеждат фашисти и просто изверги. И искат някой да им вярва, а което е по-лошото някой да ги пусне безнаказано да си разиграват кончето, защото имали силни покровители и подстрекатели. Съсипаха страната си . Сега и 50години няма да се оправят. Но гъсеницата с очила слабо го интересува това. С престъпницата Туморшенко отдавна имат милиони в зелено извън нещастна Украйна.

СССР бил наш окупатор.Народът му живееше по-зле от нас окупираните.Окупаторът Бражнев през 1980 г-опрости около 80 мврд.долара, дълг на България към СССР.Купуваха боклуците от нас.Ние сме хранили СССР-плиткоумни подмятания....Намерете сега подобен окупатор.Йок джанъм.Където е влязла Кока-Кола, трева не расте.

Украйна се отказва от извънблокова ориентация за да бъде приета в НАТО!

НАТО ще приема фашистка държава? Държава, която води жестока националистична вътрешна война , изпълнена с хиляди трупове, осакатяване, изнасилвания и убиване на момичета, разрушаване на материалното богатство, озверели до патология, непочтени държавни мъже. КЪДЕ ОТИВАШ Н А Т О?????

в която една друга страна (РУСИЯ) вкарва оръжие и военна техника а напоследък и войници за да се бият за нейните интереси!

Путин и нас признава за заден двор на Русия!....

Такива като тебе винаги ще са заден двор неграмотни, тъпи, злобни от нищожеството си, слепи за истината и културата. Мислят, че като говорят, като доносчика, завършил в СССР нечистоплътен физически и духовно плазмодий Ива Минджев, срещу Русия , и хоп от посолството на САЩ ще ги поканят веднага за сътрудници. Цъ, там работят умни хора, те различават използвачите от идейните хора.

Няма нужда да хвалите хората от НАТО! По добре престанете да се месите в живота на другите около вас!

на путин вече му е взета думата и не може никого да предупреждава . сега само ще слушка и изпалнява. това може да го спаси само временно от трибунала в хага.

Ти изобщо в час ли си? Това, че не играе по свирката на САЩ е за трибунал, да бе вярно..

Нещо бъркаш Поросенко, Туморшенко и очилатата гъсеница Нюхояйц, с Путин. Направи си справка за зверствата на украинските фашисти и си плюй в пазвата да не се случат на близките ти.

цървула генериращ комбинации от букви и глупости, пак ли е тук?

много правилно и умно е постъпил спрямо тия долни продажни на САЩ киевски терористи и джихадисти

Защо им берете толкова гайлето на ръшите??! А за мене -нищо!?

Е, па я четъ само заглавеета и---почвам да драскам!? Мого съм добър на писането!?..!?

Стига с ..тези заплахи и извиване на ръце!!!? Това е само едно братско предупреждение!?

путчо пак се взел на сериозно.

Гледам и твоите роднини от женски пол сериозно са се заели с политиката ,че чак на тебе се е отразило в безмозъчната главичка!

...нищото!..

А телето Футчо пак зад буквата П вижда една част от майка си. Такава синовна привързаност

жал ми е за вас, но потрошенко - хем опосран, хем голям

Путлер изплю камъчето най-накрая! Правата на рускоговорящите са му последната грижа. Как си представяш бе другарю Путлер че ще диктуваш на чужда държава с кого ще подписва споразумения и с кого не? Нагъл диктатор!

Научи се да четеш!В заглавието има думата "предупреждава",не "нарежда","заповядва" или "плаши"!

да се четат само заглавията! Особено при нашата манипулираща журналистика.

Изобщо осъзнаваш ли цялата ситуация или просто като всички останали въртиш опашка на запада. Когато се асоциира Украйна с ЕС ще отпаднат митата и тнт. Украйна е страшно обвързана икономически с Русия като няма мита за натам. При асоцииране се отваря тунел за внасяне безплатно в Русия, при което ще губи милярди. При това положение Русия затваря този тунел Украйна ще трябва да се ориентира назапад, но там тя е абсолютно не равностойна и няма никакъв шанс да се конкурира с ЕС. Украйна върви към пълно разграбване и фалит.....

Абе, човече, какво обучаваш фанатизирано, надъхано соросомутантче. То едва чете, от английски е запомнило само УАУ и ОК, ти си губиш времето да му обясняваш, че като се прави на интересна Украйна ще загуби газта, свободния достъп до руските пазари, пазари! животът без пазар е смърт, Европа го усети яко. А работа? Аут, вън 3 милиона украинци работят и печелят в Русия, фашистите му с фашисти, а хвърлят камъни по нея. Ще загубят хохлите и вноса на ценни метали да не би изчерпалите се САЩ, изсмукалата се Германия или постната Британия да им ги дадат. Или клатушкащия се, съставен наполовина от бедни държави Европейски съюз Ама като обезумее човек от властолюбие и фашизъм нищо не вижда, дори и това, че за година време един долар или евро не им дадоха западнярите, ТЕ САМО ВЗЕМАТ,НИЩО НЕ ДАВАТ. Чака ги нашата съдба. Топлата вода още лятос им я спряха. Волът рие, рие и на главата му пада. От ума си тегли

агонизират рашките, направо ми е жал за тях. Толкова самотни и така изолирани... Нищо де, нека им е, 1000 години страдание и скоро се вижда краят на тази така или иначе безсмислена държава. Умните са емигрирали вече отдавна!

Късаш ми сърцето. Умни хора казаха "Смее се той, който се смее последен"

затова ли рускините са винаги намарштени и готови за бои???

заминава си вашата русия потихонку,ще се успокоите наи-накрая няма каде да ходите. куда денетес???

гладни но усмихнати...

са путинофилите! Освен това са и глупаци, които не помнят и не осмислят историята и ролята в нея на ЧК/НКВД/КГБ/ФСС/ФСБ!!!

И къде видя самота и агония?

Мноооого са самотни :))) Само Китай, индия о още много държави ги подкрепят ... Много са самотни, лишени от гейската компания и мириса на оборски тор от кравария! И без ... банани - макака ги изяде!

Руснаците ще възстановяват стойността на арестуваните вили на приятелите на Путин попаднали под санкциите. Россиян решили заставить возместить стоимость арестованных вилл друзей Путина, попавших под санкции Ха ха ха, В Думата е вкаран проект с който от държавния бюджет да се компенсира имуществото на граждани и фирми , което е отчуждено от чуждестранни съдилища!!! Ха ха, руснаците ще плащат имуществото на олигарсите. Тъпа нация.

По скоро засегнатите трябва да върнат имуществото си чрез съд. Правото е на тяхна страна.

Ами те и американците платиха на банките за дълговата криза чрез бюджета на САЩ.За това кво ще кажеш.Американците тъпи ли са ??????

Путинчето е голям глупак, а джудже - какъв мъж е ходи с обувки на токчета

Да вземем да се организираме срещу тая Пета колона, защото тя отдавна си го заслужава и руши страната ни.

Е ми 97г вече ако правилно смятам.От създаването на съветска русия 1917к,комунистите са нейни представители и защитници на нейните интереси в БГ.

Говоря за последните 25 години, а не за времето на дядо ти, предателю.

Навит съм!Да започнем от Куневица,Костовица и останалите другари от СДС!Щото всички дето ни управляват от 1989 де сега са от кумунистическо котило...Е...За т.н. "демократи" - те си бяха втори и трети ешалон -дето не ги пускаха до баницата и май е имало защо....

Токио. Япония разшири санкциите срещу Русия заради ситуацията в Украйна, предаде ИТАР-ТАСС. Засега не се съобщава съдържанието на новия пакет от санкции. По данни на агенция Киодо, става дума за ограничения на някои операции с ценни книжа на руски банки. Японските власти са затегнали също ограниченията върху износа на въоръжение за Русия.

Япония си има история, има Хирошима и Нагазаки. Никой не се учудва.

Да, в съвременна Япония много мразят фашизъма. Затова налагат санкции на Русия. Не искат нов Хитлер.

И какво оръжие изнася Япония за Русия при условие че още са във война?

руските тролчета от атака заглъхнаха събрали са се една тумба на дондуков и кряскат. а във форума вече е тишина и спокойствие.

те се подготвят да се борят за народа срещу враговете му, 44' стил - 'които не е с нас , не е народа и трябва да умре'

То се вижда кой срина България последните 25 години.

Върви в ада, откъдето си изпълзял, наци.

И ние мразим путлерофили и руски лизачи. А предатели на България най мразим. Ей такива дето ще продадат родината си и майка си за 1 рубла.

ми са че следващият президент на рф след Вовата ще е от типа Елцин с чашка:)

Мили гледай твоя президент че както я е подкарал българин няма да остане:)))

то това е целта, оттървавне от земните мъки:)

следващ презитент на РФ ще има толкова колкото има председател на ссср РФ се е засилила към разпад!

Нацистки мокри сънища. Знаем какво става като се събудят нацистите - избиват дори децата си, справка вашият идол Гьобелс.

Едва ли, руснаците се научиха на хубаво.

Да ве гледах го на сбирката му с БГ"родолюбците" в америка.Много жалка картинка беше като си ближеше жуките и сричаше простотии:))))

Ама хора, много сте прости!Путин плашил Украйна с туй онуй! Ама не видяхте ли като проговори тежката артилерия на ЕС и НАТО господина президент Плевнелиев главно командващ на най-мощната армия в НАТО-то как дори президента на тази "загниваща" Русия даде заден ход?Нали ние затова плащаме на олигофрен...по 1000000 горница кинти(той сам си ги даде) да ходи наляво и на дясно да ръси простотии!Ами педал...да се поучи от поляците и да прочете изказванията на техния елит последната седмица 2 за промяна в отношението си към Русия!!

Ама той ще е на топло в гръцко а пък путин кат спре газа за БГ ние ще сме тук:)))

Истината е, че руснаците сами се заробиха и сега няма измъкване.... А са спряли газта, а са заминали..... А да превземат Украйна няма да успеят...

Казваш го точно и ясно, ама кой да те разбере ? Глупавите българи путинофили ли ?

Иречек, хрантутнико германски, за теб най-великото нещо, което си направил е да се пръкнеш в България, да се изучиш тук и да отедеш да те хрантутят на Запад.Нещастник.

Щерев, чрез Украйна Русия да не влезе в задния двор на Европа.Те и без туй едва ли ще имат нещо против предвид модерната им сексуална ориентация.

Може ли някой тук путлерист да обясни има ли разлика между червен талибан и ислямски джихадист ?

Все едно да има разлика между червени кхмери и ччервени руснаци...ами нема

троловашките ви жалки опити да настроите българите срещу руснаците се провалят всеки ден, до каквито и мерзости да стигнете.

Е, обикновено на злоупотрбилите с опиати им се привиждат двойни неща, ама при теб явно са толкова много, че чак се слива джихадист с талибан... че и за някакви путлеристи споменаваш... Това нашественици от летящите самовари ли трябва да са или лилавите рептилоиди от Алдебаран?!...

Ислямисткия ще ти резне главичката, защото си съюзник на САЩ, която разруши живота им и сега хвърля бомби върху децата и жените им. Ще ни резнат главичките със ножа за които и ти си платил, защото американците първо ги въоръжаваха, а сега ги бомбардират. Чат ли си? Ако много плещиш без да мислиш може и червения талибан да ти я резне, но с неговия си нож. Малка държава като нас трябва да запази неутралитет и онова л... наречено прездент да си пие хапчетата и да си държи езика зад зъбите.

И двамата са обучени в цру и фбр или мосад и са техни продукти...

Трябва да се изясни един важен момент, на който много хора не обръщат внимание, в повечето случаи умишлено. Действията на Москва, в случая са в отговор на предприетото от Киев, а не обратното. Путин реагира на случващото се в Украйна и казаното ще бъде предприето за да се защити РФ, а не за да се вреди на Киев. Ако целта беше да се вреди, то досега да беше направено. Ако Киев приложи споразумението и двете страни ще понесат загуби, Украйна разбира се в по-голяма степен. Путин, в случая ще действа по начина, по който е заявил за да минимизира загубите на Москва...Много от пишещите тук не желаят да го разберат, а за други си личи, че просто са си на издръжка при янките.

+ 10000

загубите може да ги минимизира като направи пазарна икономика в русия. толкова елементарно, че няма на къде повече. но това означава, че неговата власт няма как да продължи да съществува.

Ето, че и ти не разбираш същността на случващото се...,а реагираш емоционално както много други.

Всички диктатори завършват по един и същи начин -Чаушеску, Садам, Кадафи, Пиночет и др- предполагам, че убиеца Путин ще бъде пребит с камъни от самите руснаци...

Убиец??? Че той черният Нобелов лауреат за мир няма конкуренция в това отношение до момента...

Сложи си каска на главата, бързо! В някои горди страни такива пълзящи ги пребиват с камъни.-

Тц. Не е. Путин реагира така и преди подписването на споразумението от Янукович. Може би си забравил как висяха украинските акмиони на границата с Русия, или може и да не си разбрал тогава. Това е все едно да удариш един шамар на детето преди да е направило белята.

Това се опитвам да обясня, но срещам упорит отказ. За причината и следствието. Факт ли е, че споразумението между ЕС и Киев още не е приложено-факт. Факт ли е, че руският пазар все още е отворен за украинските стоки-факт. Прилагането на споразумението ще е причината, а затварянето на руския пазар за Киев-следствието...

Путин наистина прати писма до всички правителства в ЕU, които са донори на ЕС-бюджета с разчети за последните 10 години, колко мрд $ струва подръжката на Украина с руска гледна точка. Между 10 и 16 мрд $ излиза РУСКАТА годишна субвенция за украински продукти. Ако тези пари не влизат в Украина, то държавата се разпада от неспособсност да обезпечи сигурност и проживяване на населеиението. ...и затова ЕС направи безпрецедентно изключение и се отказа от пункта за налагане на евро-стандарти в украйна. Освен това ЕС фиксира дата за въвеждане на евро-стандарти на украйна за след 2016. Тоест, преведено на чист български език - НИКОГА няма да се предприемат стъпки за европеизиране на украинската икономика, защото ЕС не разполага със свободни пари, които трябва да се подарят на малорусите. PS! А защо ротшилдовият ройтерс си е направил труда да създаде статия, която е откровена лъжа и може лесно да бъде разобличена...... - не мога да коментирам)))))))))))))

путлер да вземе да прати от така наречената си непобедима армия да се вкюлчи срещо ислямската държава.

Хаха, орка като теб ще му казва какво да прави!!! :)

Това не е потемата. Което веднага ми напомна, че интернет е рай за тролове, които незнаийно защо са под закрилата на модератора. Като не можеш да дадеш свесен аргумент, то поне не се излагай да обиждаш, страхливецо. Иди със сьщия си ник под темите за джихад. и ми обясни, защо САЩ канят Русия да вземе участие в коалицията против ИДИЛ

Не е възможно русофоб да е патриот.Абсурд ! Ако не беше Русия, просто нямаше да има България и българи. След като не си българин, как можеш да бъдеш български патриот. Това е уравнение за средно умни хора, но русофобите явно са под това ниво !!

Объркал си се нещо,ние сме България въпреки опитите на Русия да ни унищожи...

Каквото поиска Путин, това ще направи.Украинската армия е таратор. Киевска Русия е Русия;. Единственият президент с реална власт.Обама е пионка на Федеряалнеия резерв, а за Европейските ръководители да не говорим.цДостатъчна е физиономията на обущар на новия председател Туск.

руския трол да си заминава в русия, сахалин, чукотка и т.н. да не цапа с г...та си Българската земя.

Знаят ли русофилистиците четящи историята , каро дявола евангелието , какво е направила Русия след като ни е освободила от турците? Натресла ни е едно 20-годишно немско князче батенбергче / роднина на императора Александър /за да ни дърпа конците.

Стига си търсил под вола теле, неблагодарен продажнико.

не казвам ли истината? Ако си невежа , попрочети нещо.

Батенберг ни го натресоха след Берлинския конгрес, който се провежда 3 месеца след СанСтефанските договорености. discite!

Кои ни го натресоха и на кой е роднина?

и Каулбарс ли ни е пратен от берлинския конгрес?

Украйна днес е това, в което я е превърнала близостта с Русия. Кой от съседите на Русия цъфти поради близостта си с нея? Коя държава поробена от съветския военен комунизъм и не откъснала се от прегръдката на Москва е добре днес? Когато рисувате в черни краски днешна Украйна не забравяйте причината за тези черни краски - Русия.

Хм, например Китай е доста добре. При това там все още е социализъм.

значи мразиш български патриоти като Захари Стоянов, Раковски, Левски, Стамболов....

В Китай е супер. От къде идват мислиш стоките за без пари? Нали трябва да ги прави някой, който цял ден бачка за без пари!

АФтора,автора. Да не би щото Путин казал на Парашенка да не прилага споразумението ЕС и Украйна са договорили клаузите му да влязат в сила след 2015 година. И какво по различно е направил Парашенка от Янукович. Единия отложи подписването му,а другия го подписа ,ама няма да се прилага,докато Русия и ЕС не се разберат.Що трябваше да палят Украйна американците? Или пАре/5 милиарда долара са вкарали/ са давали, трябва да има полза за Америка. Губещи са Русия и ЕС, За Украйна и нейните "политици" дума още няма измислена.

Руснаците винаги побеждават, каквото и да замисля Барак. Хамериканците не могат да намерят баланса между войната в Близкия изток и украинскте събития. И се мотаят като патки. Спасението на САЩ е поведението на ЕС. За сега то е в тяхна полза и собствена вреда. А Русия винаги печели ...

Харуснаците не винаги побеждават.През 1916 год, когато ни нападнаха руснаците в северозападна България , ги бихме и изхвърлихме заедно с бойните си конници, като мръсни котета....за твое сведение др. Тролчо

Ти къде беше тогава, въздухар- продажник?

....и след това подписахме унизителнтия за България Букурещки договор.Две нац.катастрофи когато бяхме против Русия.Следва третата....

Къде са ни нападнали? - в Северозападна България ли?!!! Е тоя изби рибата...

като се дуят толкова защо не се включат срещу джихадистите и да ги победят??

Украйна -фалирала! Няма гривни! Иска заем !Не и дават! Иска американски танкове! Пак не и дават. Рекет мамата си джейс! Ес трябва да даде кинти за тръбъта!

Май и ПростШенко няма да може да асоциира Украина в ЕС. "Ратифицирането на споразумението на ЕС и Украйна ще бъде отложено до края на 2015 г. " Сега фашистите в Киев трябва да връщат 5 милиарда долара на ЦРУ, а Балъците от ЕС да плащат милиарди евро на Газпром за газа на Украина. Колкото и дезинформация да пускат скоро ще захладнее и свичко ще стане ЯСНО!

Напарфюмираната Европа направи всичко възможно, за да попречи на освобождението на България от турско робство, и продължава да служи на българоненавистната си доктрина. Тя защитава само своите интереси и своите пари. Под благовидния призив за демокрация унищожи селското ни стопанство, индустрията ни, армията ни, а сега и енергетиката ни. За 25 години превърна България от средно развита държава в свой пазар. Нашите еничари (сини и червени, и най-вече турците) се отрекоха от националните ни интереси и ги повериха на Европа. Така те лишиха народа ни от бъдеще. НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ - икономическото робство е по-страшно дори от политическата зависимост.

ПУТИН: Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти и издигна Русия от 36-то на 6-то място в света. Вдигна средната заплата в Русия от 80 долара през 2000 г. до 700 долара сега. Увеличи средната пенсия 14 пъти. Национализира 65 % от нефтената и 95 % от газовата промишленост. Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти. Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3). Увеличи военните разходи 30 пъти. Издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно. (САЩ са на 4-то място). В момента строи няколко нови автомобилни завода. Забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина. Национализира ЮКОС и така защити интересите на държавата. Премахна закона "Споразумение за дележ на продукцията", приет от Елцин, за забогатяване на олигарсите Ходорковски, Гусински, Березовски и т. н., и за заграбване на руските нефтени залежи от американски и британски нефтодобивни корпорации. Развали договорите с американски фирми по нефтените залежи "Сахалин-1" и "Сахалин-2" и ги върна на Русия. Изгони от Русия хиляди чуждестранни съветници, внедрени от Елцин, и възстанови исторически истини. Организира най-пищната олимпиада в световната спортна история. Унищожи радикалните ислямисти. Смаза грузинската агресия. Предотврати американското нападение срещу Сирия. Върна Крим на Русия, тоест възстанови направеното от княз Потьомкин, Екатерина Велика, героите на Севастопол през 1856 г., героите на Севастопол през 1941 г. Има най-висок рейтинг на политик в света...

Силна, респектираща Русия е в полза за целия свят... Жалко че нашата страна все още е ужасно далеч от подобен показател...

и от тази красота всяка година бяхаг по 250 000 руснака. какво ли ще стане скоро, когато всичко стане собственост на путлер.

Бягаха до преди 10-тина години!

китай отказаха да финансират силата на сибир.

Нормално - то и Путин иска от две боцки да бозае, ама не става.

Накратко: Версията на Порошенко: - Искам да бозая от две крави! Версията на Москва: - За да стане това трябва да седнеш в пространството между двата стола с йога постелка от наточени пирони и натрошени стъкла...

новата опорна точка - искам да бодая от две места. много сте смешни и елементарни.

нещо на еврогеиците не ви харесва.за това плачете като вдовици за х.и

BЪPKOЛAKЪT

Ух малий..., за какво друго може да фъфли един инвалид освен за опорни точки на които да го подпират...

путин е пич.а ес със укрите тоалетната хартия на пича.

Няма ли друг тинейджърски форум за млади атакисчета?

от истината ли се обиждаш.

Това изостанало,гламаво КГБ-стче с ботоксовата мутра-само едно знае:да заплашва-света ,държавите.Щял да влезне в столиците им,да наложи санкции и пр.Смешното човече вече толкова е загубило предства за реалноста.Дреме им на Украйна .След години ще са в пазара на ЕС който е огромен,ще пътуват и работят в Ес свободно,а главоците (азиатският съюз)ще се редят за визи.Злобното човече не е разбрал,че на сила вече не става-не сме 20 в.

то така говорехте и по време на майдана........как Украйна е взела правилното решение и е стъпила на хиподрума на просперитета..........само че реалноста е смърт, разрушения и мизерия......а тя мизерията ще става все по-голяма и занапред.ЕС ще взима,а няма да дава.Мойдана бе проведен защото в наддаването за Украйна САЩ и ЕС сложиха на масата само обещания а Русия милиарди в брой,дори направиха и първата вноска.

Потрошенко кърти миФки. Това президент ли е или лаладжия? Путин говорил с него по телефона и веднага разговора в медиите. Писмо му написал - същата работа. Е, този път даже се е позамислил - писмото е от 17-ти, чак днес е изклюкарил какво му пишат в него. Как ли се е сдържал цяла вечност?

Aко произвеждaщ кaчествени стики нa конкурентнa ценa,пaзaр винaги ще нaмериш,не ти трябвa ЕС ,aмa кaто произвеждaш боклуци,се чудиш нa кого дa се дупиш тa дa ти ги купи .Потрошенко досегa се дупеше сaмо нa ЕС,aмa се икaзa недостaтъчно и сегa кaто нaсрaн се нaвеждa и нa Путин.