ЕС призова Москва да поеме отговорност във войната в Донбас

ЕС призова Русия да спре подкрепата си за проруските сепаратисти в Източна Украйна след решението им да започнат голяма офанзива срещу силите на Киев.

Обратно в новината

Коментари - ЕС призова Москва да поеме отговорност във войната в Донбас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Могерини "осъди". Италианска комедия :DDDDDDDDDDDDDDD

Това значи,че трябва да вкара няколко дивизии и да превземе Киев.После да избеси всички от "Бесен сектор" Бандеровци и всякакви недоубити фашисти.Ако това има предвид тази проскубалка чудя се какво още чака Русия.

поеме тая отговорност. ЕС и САЩ насъскаха бандеровската клика да започнат войната.

Тази Мандарини и фрау Мекерелкел почват да ми лазят по нервите.

ne e za vqrvane,tolkova cinizam i dvuli4ie.Predi 10 dni bqx v Ispaniq i edno na6e dete zapo4na da mi obqs- nqva kolko lo6 diktator e bil Stalin koito zaedno s Hitler sa iskali da si razdelqt Evrop.Ne me iznenada tova 4e obvinqva Stalin a tova 4e za Hitler ne govore6e s takava zloba to edva li ne be6e ubedeno 4e Vt.Sv.Voina e predizvikana ot Stalin.

veska

Тази жена, за да я назначат на този пост, предварително я обявиха за русофил, за да чуят от нея обратното и да ОБЕЩАЕ, че ще слушка. Сега виждаме как чете всичко, което й напишат от уса и ес.

Ще приеме отговорноста с мезета, след като "приюти" Украйна! Лицемери, вас украинския народ не ви интересува, а изгодата да сте с едни гърди пред Русия!

за яйцето ,поросьон и други вампири, осъществяващи пронацистки призиви и действия на радикални сили в страната и света.

Тая е като малоумна! Говори като в кома ! ОССЕ съобщава, че по тролейбуса е стреляно от зона на украйнската гвардия, Те повтарят лъжите на Киев... Уродите стрелят с тежка артилерия, за да предизвикат Запада, а лъжат, че "сепаратистите" стрелят... Това са хора - руско население и тази земя е тяхна! Кой ще стреля по родните си селища? Уродите са познати и по приликта с косоварите, които избиваха цели фамилии, за да предизвикат намесата на "лъжливите братя"! Това не е Украйна, Това е Русия!

Тая горката още лютеницата не си е избърсала от устата и ръцете, а акъл седнала да ми дава.

Da be,taq v4era be mnogo vesela v obqtiqta na demokrata Keri a dnes mnogo seriozna q gledam,sigurno ne q e o6tastlivil ma4oto.

След като видях опълченец бил в плен и жигосан на гърдите му надпис СЕПАР вече знам кой се гаври с пленниците си ... хунтата и бандеровски формирования - азов , донбас и днепър

Тогава най-добре руснаците да въведат мироопазващи войски в Източна Украйна, така ще могат да поемат някаква отговорност.

цирея да излезнат нейде по одзаде

Евроминистър Могерини за пореден път доказа, че е говорител на Държавния департамент на САЩ. Тя заяви, че Русия носи отговорността за това, че опълченците не са разрешили на украинската армия да си развие спокойно настъплението, а са ги спрели и подпукали в обратна посока.

да... и сега, както са ги подпукали да вземат да стигнат до Киев. Всички висши началници на бесилото... и плътно да Русия.

тая Могерини. Бръкнаха на мечката в окото, разпалиха война в Украйна без да му мислят и сега "ама моля ви се недейте". След 1 година избиване на цивилно население и 1.5 милиона бежанци от Украйна в Русия, връщане назад няма. Русите не само поемат отговорност, но и командването на операцията в Украйна. Сега големият въпрос е дали войната ще свърши само с падането на Украйна. Най-вероятно не.

Фашизмът и комунизмът са два тумо, които обществото трябва да изреже.В наши дни остана комунизма на Русия, които си е обикновен фашизъм.

В наши дни остана да се ликвидира САЩ като цивилизация и като влияние и света ще се оправи от само себе си. Те още си живетя в миналото и си въобразяват, че и занапред ще контролират света. Уви, но жестоко са сбъркали. Жалко за малоумния ЕС, който е васал на U$A. За какъв комунизъм бълнуваш в Русия? За малцината останали живеещи в миналото пенсионери ли?

Смени си ника - Распутин, за разлика от теб, е бил умен!

Докато Украйна не се разцепи на две по границата на Новоросия, няма да има мир там въобще. Тази изкуствена държава трябва да се разцепи. Двете основни групи от населението са просто в гражданска война. Няма как да живеят в една държава.

И тая "другарка" ЦРУ здраво я е хванало в клещите си! Плещи пълни лъжи и нелогизми само и само да оцелее! ЕС върви към разпад благодарение на такива "политици"!

Значи,докато ЕСКАЛИРАТЕ напрежението ,друг да поеме ОТГОВОРНОСТ.Това е просто демократично.

A ЕС кога ще си поем отговорността за случващото се. Те още оръжие да им дават пък да призовават други да поемат отговорност.

НА ФАШИЖМА СВОБОДА НА НАРОДА.НЕ НА НЕМСКИЯ СЕ ВЪЗРАЖДАСТ НАЦИЗЪМ.

Сорос , САЩ , НАТО и Е.С да поемат отговорност а не Русия .

тази ми прилича на една унгарска порноактриса от не-далечното минали!

Прав си проститутките може да са и политически!

Аз очаквах да каже на каубоите отвъд океана да не се месят във вътрешните работи на Европа и ЕС. Хамериканците вкараха целият свят във доктрината Мънроу от първата половина на 19 век.справка за доктрината в гугъл.Монро

Стига лицемерие! Хем сте срещу Русия, хем се увъртате около министъра на руското земеделие да прекрати забраната за вносна месо от Европа. Ама защо забравяте ябълчиците на Полша? Тях американските приятели също не ги пожелаха!

Не Москва започна тази война драгими еврогейци а вашите кукловоди от въд океана. САЩ е супер майстор да провокира граждански войни, след това да срива из основи съответната държава.Примери много- Ирак, Сирия са най-пресните случаи. Какво остана от тях - развалини. И пискюлът отгоре - джихадистите.Вие в това число сте съучастници както по горе споменатите така ив Украйна.

Магерини започва да прилича на Псаки

Един дол кучки са!

Тази кака знае ли за какво става въпрос, май говори по инерция. А защо Меркел и старите муцуни Аштън и Ромпой, не и обяснят преди това, защо ТЕ не са поели отговорност за свалянето на правителството в Киев. Нали постоянно хвалеха бунтовниците и размахваха пръст на силите за сигурност да не се месят. Двойният стандарт вече не се премълчава, щом в Киев може, защо и в Донбас да не може?

Могерини да престане да се държи като фашистко протеже ида извади гредата от очите си, да се оперира от перде, защото може да ослепее с тези призиви.

А кой ще каже на Потрошенко да спазва мирния договор от Минск ! Защо навреме не спряхте войната срещу Донецка и Луганска област ! За едни може , а за други не !

Могерини ти от друга планета ли идваш? Войната започна от метежа на профашистки организации на Майдана и последвалият преврат със сваляне на законото правителство на Украйна,организиран от САЩ-ЦРУ, ЕС и НАТО.Защо ЕС не поеме своята вина и отговорност Магерини италианска за жертвите в тази братоубйствена война разпалена от запада? Осрахте се в Ирак, Либия, Афганистан, Югославия, Сирия ,провалихте се с ИДИЛ и АЛКАЙДА въоръжавайки ги,а сега повтаряте тъпите си сценарии за война и в Европа.В Българска поговорка се казва ,че кой копае гроб другимо ,копае два гроба т.е. и за себе си-Европа и ЕС.

драги ми моргерини, меркел и компания! вие трябва да поемете отговорността за това, което стана. дано има ад, защото ако има ще се пържите в него вечно, няма да ви помогне че тичате да се изповядате в неделя сутрин!

Фредерика Могерини тъпа като 100 свини!!!

Аз, сигурно съм български реотан (албанските са вече много по-добри от нашите), но пак нищо не разбрах! Значи, убитите на спирката в Донецк са 8, а не 13, ОБСЕ са констатирали, че бандеровците са стреляли, ама Русия е виновна. Петро милия вика, че ще строши зъбите на опълченците, а пък те взеха, че ченето му изкъртиха! Много са умни тия от Европата ей, ако Русия не ги спре току виж че за нула време стигнали до Киев! Евродупетата щели да въвеждат още санкции, давайте, майка ми вика, да си прос не е лесна работа! Щур, та дека не се врати! Ма тия опълченци да земат да се спрат малко, украинските войници (горките) служат за транспорт на военната техника, след това я оставят на, а те вече са терористи, на опълченците или сепаратистите!

Няма да се изненадам ако Могерини или Псаки обявят, че руснаците са изгубили 2 подводни лодки в боевете за летището в Донецк.

ЕС са кукли на конци, говорещи роботи, бюрократи, лапащи тежки заплати. Придатък на империята ФАЩ. Но, не бойте се деца всяка империя се сгромолясва с трясък, а този ще бъде достатъчно силен за да събуди соросоидите от техния метаамфетаминен сън.

а офанзивата на КИЕВ????

А ЗАЩО МОСКВА.

Евтина политика на ЕС- толкова нескопосано, некадърно и пошло пробутване на глупости няма никъде.

сте 80% от популацията на тази нещастна територия наречена Република България ! Като чета коментарите по темата искрено се забавлявам . Продължавайте така и руската паплач ще се опита да ви организира едно "освобождение" като в Крим - та свят ще ви се извие. Хайде сега мили комуняги - най-вече неосъществените преди години партийни секретарчета - започвайте с минусите ....

Като сме 80% комунисти що имаме соросоиди за управляващи и прзидент, а? А само можем да мечтаем за Крим, защото сме се превърнали в територия на нато и фащ. Да соросче, заслужаваш си минусите...

То бива наглост и безочие, ама това минава всякакви граници! Кога една демократична система е подкрепяла с пари и оръжие армия, която се сражава срещу народа си и избива жени и деца? Като единствената цел е да се избие руско езичното население. Не стига , че тази война изцяло е по вина на така наречената западна демокрация - която няма нищо общо с демокрацията - ами се прави опит да се създаде впечатлението, че Русия е виновна за нея. Изкривяването на истината в западната демократична преса , надмина пропагандата на Гьобелс. И как да им се вярва , още не могат да намерят ОМП на Садам , което беше предтекст да свалят неудобен за тях лидер, нахлувайки с ордите си. В Украйна спретнаха кървав преврат , но сметките не се получиха.

от ЕС няма ли да поемете някаква отговорност? Поне за това, че играете по свирката на американските престъпници, защитавате фашистката хунта, затваряте си очите за престъпленията и, лъжете и дезинформирате по средствата за масова дезинформация, демагогствате и непрекъснато използвате двойни стандарти? Не забравяйте, че който помага на американските престъпници и играе по тяхната свирка, също е престъпник.

САЩ трябва да поемат цялата отговорност за всички убийства на мирно население от началото на 21 век до сега/за 20 век да не говорим, всички знаем за Виетнам/! Те са виновни са всички военни конфликти и никакви оправдания за "справедливост" не са вярни!

Не само не получихме ясен отговор на предложението си, а видяхме и обратни действия, а именно киевските власти издадоха официална заповед за начало на пълномащабни бойни действия. Отговорност носят тези, които издават подобни престъпни заповеди. Използва се артилерия, ракетни установки и авиация, при това безразборно срещу гъсто населените райони. И всичко това се прави под акомпанимента на пропагандни лозунги за стремеж към мир и търсене на виновниците.

Шило

Хубаво де, ама що не приканите Украйна към това? Все пак там е войната.