Русия и Украйна не се разбраха за дълга

Министрите на финансите на Русия и Украйна не стигнаха до сделка за украинския дълг в размер на 3 млрд. долара, но се съгласиха преговорите да продължат.

Обратно в новината

Коментари - Русия и Украйна не се разбраха за дълга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ и Европа да се обединят и да платят дълговете на укрите. Включително и ние ще участваме от солидарност.

Големия проблем наистина е, че ЕС и САЩ не могат да направят разлика между суверен и търговски кредитор. Естествено е протежето също да не знае

ЗАЩО В СТАТИЯТА НЕ Е НАПИСАНО, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТИЯ РАЗПРИ, УКРАЙНА НЯМА ДА ТРАНСПОРТИРА ГАЗ ЗА ЕВРОПА?!?! И ЧЕ НИЕ ЩЕ МРЪЗНЕМ ТАЗИ ЗИМА.

Купи си климатик.

Хвани единия удари другия. Скарали се Горна Волта с Долно Замбези - красота, направо да подладейш

Значи Русия това, Русия онова, а когато стане въпрос за това да си връщат дълговете Украйна се ослушва.... нали Русия е гадната уж??? Нали САЩ им дават акъл какво да правят... да вземат да им дадат пари да си погасят дълговете???

Нищо не бива да се плаща на Русия . Да ги изхвърлят от всякакви международни организаций и марш в изолатора . Няколко години високи цени на петрола и жужетата надигнаха главички ама сега ще рупат картошки .

А ние минаваме на "кюмур". Внос от САЩ, разбира се. Трябва да има евроатлантическа солидарност...

ни думай направо ша ги уплашиш руснаците с тия ми ти изолатори, и тем подобни.То за тва ли целият свят са изреди да ходи при тях на крака.

Наистина,няма такава наглост-превърнаха кражбата на газ в държавна политика,направиха фашистки метеж,избиха при етническо прочистване хиляди руснаци,погазиха народната законна воля на хората от Крим,потъпкаха вековна история и легендарем героизъм,позовавайки се на своеволно и незаконно бюрократично решение на пиян комунистически диктатор,а сега не искат и да си плащат международно признати дългове,наистина имало такава наглост

Даже и Князь ВОЛОдимир, кръстителят на Киев, няма нищо общо с руснаците. Руснаците са Восточна Орда, пръкнала се от съюза на Хазари, Мордва и Монголи. А цялата работа е, че един друг Владимир иска световно господство. Но нещата не му се получиха

Никакви пари не трябва да се плащатат на Русия докато не върне заграбеното в Крим. Това е най голямата наглост .

Крим е руски и това е волята на хората които живеят там. Това, че пияни политици назад във времето го подарявали подред е друга тема. А дълговете се връщат. Ако не, ние които подкепяме укрите да се обеденим и да плащаме.

Няма такава наглост като Вост Орда.Финамасираха Янукович който занесе парите в Москва, нападнаха Украйна, откраднаха Крим, избиха хиляди украинци, милион бежанци избягаха от Донбас в Украйна и Киев се справиха сами. И срга наглата Москва търси и пари?

Ша плащат , де на болта ми ша се дянат.!.!

Много ти е малък болта, че и с ляв наклон на винтовата линия.

Най голямото проклятие за Украйна е това че се е случила да има за съсед Русия .

Да си вземат тогава Укайна, тя струва 3 милиарда фалшиви хартийки наречени долари... срок 29 ноември 2015 ....

Какво стана с евроизгъзиците, нема паре ? Нема и да има !

А колко струва "откраднатия" Крим ??

Остави Крим. Нали тия кинти ги дадоха русохуя Янукович. От него да си ги търсят.

Крайно време е да се опиташ да вденеш , че Крим е руска територия и ще си остане руски!

Като дойде падежа трябва да плащаш иначе ти блокират авоарите и става още по-зле.....единствения шанс е някой друг да им поеме дълга и да го плати или да се договят с русия да закупят нови облигации с по - дълъг срок на какъв процент обаче при този рейтинг само един господ знае.....най-големия проблем е, че зимата идва и единственогаз получаваме от русия през украйна

Опитай се да не си обслужваш кредита, който си взел и виж какво ще ти се случи!? Бандеровците от Киев си правят криви сметки, че ЕС вечно ще им оправя борчовете към Москва. Слава богу не всички европейски лидери са послушници като Тиквата и Чехъла.

Бочко и Роско вече са напълнили гащите.

няма страшно, мама мерки ще плати от бездънния джоб на европейския данъкоплатец. само едно телефонче на оланд и - воала!

Когато ядяхте кюфтетата не ревахте! Нали имат богати приятели колко му е да им се отпуснат още 3 милиарда да си платят версиите.

Pesh0

САЩ отпусна на Украйна , кредит от 50 милиарда , с които украйна купува оръжие , от САЩ за да тероризира Руски републики. Или да тероризира , руснаци на своя територия . Както искате го кажете . Сега иска Русия , да продължи да и дава газ , да не замръзне . Но да връща парите за газта , както кредиторите от САЩ решат . Те това лицемери ли е наглост ли е ? Идиоти ли са или смятат руснаците за идиоти ?

Че те са си идиоти! Както и тукашните мурзилчета.

Опитай се да не си обслужваш кредита който си получил и виж какво ще ти се случи! Бандеровците от Киев си правят криви сметки, че ЕС вечно ще им оправя борчовете към Москва. Слава богу не всчки европейски лидери са безгласни послушници като Тиквата и Чехъла.

"... украинската му колега ..." Какъв бисер! Дир бг, думата колега съществува и в женски род - колежка. "Украинската му колежка" звучи значително по добре.

сега ми кажи че си го учил в училище това :)

Товa още е нищо, от Януaри влизaт в силa митaтa зa укрaинските стоки. Познaйте кой ще се нaмести в пaзaрнaтa нишa. ПП: питaте зa.Щерев ? Военен, свръх-срочнa службa, сержaнтски състaв. Дори стaршинa не е могъл дa стaне.

Шило

В понеделник ще отида до банката да и кажа, че няма да си плащам кредитите.

можеш още сега да отидеш .

Шило

не работят кредитните инспектори

Смятам че трябва да си върнеш кредитите до една седмица. нищо че си ги взел за 10 години. Така е угодно на банката... натрупал си кредити - ще ги плащаш както аз ти кажа, и когато аз ти кажа.

Щом нямат кинти нека техните ментори от хамерика да ги спонсорират!

Русия беше подписала договор с Украйна за ненападение, ако те си предадат ядрения арсенал на Москва. Путин се отметна и нападна Украйна. Русия да върне ядрения арсенал, да плати репарации за Крим и тогава да говори за претенции - иначе да лапат мундщука!

кога ги нападна ? даи линк и ние да прочетем че явно имаш инфо които другите незнаем ?

Е невaлиден, тъй кaто беше нaрушен от две стрaни подписaли го. Познaй кои сa стрaните, и кои точки от договорa бяхa нaрушени. Ивaн Aсен Втори.

Защо Украйна не си плаща Дълговете . Ако беше България , досега да са изпратили ЧСИ и дълга от 3 милиарда да са станали 1 Трилион Долара след минаване от БГ СЪД .

Не мога да разбера, как една държава може да иска от друга държава, за която твърди, че я е нападнала и окупирала нейни територии, да иска същевременно, да и опрощават/намаляват дълговете. Все едно 1941 година, Сталин да иска от Хитлер, опрощаване/намаляване на дългове по търговски сделки между двете страни. Звучи нелепо.

Кaто нямaт пaри, имa лесно: обявявaт че не сa прaвоприемник нa стaрaтa Укрaйнa, и си изчиствaт всички дългове.

Едни ядрени ракети към росия ще избавят Украйна от дълга.

ако те набара Сидеров.....

Шило

Ти на каква дрога си?

Усмихни се и кажи НЕ на агресията.

Пенсиониран глупак!

Това призив за ТСВ ли е? И ако да, нали знаеш, че никой няма да се размине просто ей така?

балада за войника???? Кой на кого дава???Кой е на кранчето???

Москва да връща всичко що е източила от Украйна за 400 години окупация!

Задръстеняк, какво според теб значи украйна? Не е ли края на Русия?

не !краят на русия е путин !!

Но не знам какво ще се получи като баланс, ако Украйна вземе да връща това, което е източила от Русия.

Идва зима, а ние сме на края на тръбата, която, да го ева, минава точно през Украйна. Къде са обещаните вертикални и хоризонтални хъбове, управляващи мошеници? Ще се наложи пак ще фъргаме камъни, вие от друго не разбирате! хе-хе

и лани по това време същата честушка пяхте пък то ....

Щото помним 2009 г. Не сме късопаметни.

Няма какво да се договарят, това е държавен дълг, по договор. Относно "реструктурирането" и "опрощаването" с 20%-ФАЩ я правят тая врътка за инсталирани от тях правителства - печатат долари и ги предоставят на "кредиторите", които "опрощават".

Русия закопа Украйна, само защото президента не е Руска подлога. Вкара я в война, фалира я икономически и сега и поставя непосилни искания за погасяване на този дълг до края на годината.

Русия не закопа Украйна, а я поддържа все още на системи. Това са въглища, електроенергия, ядрено гориво, газ на занижени цени, банкови кредити, съвместни предприятия и др. Иначе украинските власти се опитаха да внасят въглища от ЮАР и ядрено гориво от САЩ за електроцентралите си ама не сработи далаверата. Ти ако на това му викаш закопаване по-добре вземи се закопай някъде.

Прекалено много й стана на росия - време е за ядрените ракети.

Щерева, докато работиш на Околовръстното, само ядрени ракети ти подават в устата турските тираджии.

Явно и в лудницата са пуснали интернет!

Големи мошеници тия в Украйна. Договорили намаляване на дълга с някой си на майната, и очакват това автоматично да се пренесе и по договорите с Русия.. баси украинските тарикати

До вчера нямаше Украйна, това беше фашистка държава на Десен сектор, която следваше да бъде унищожена от Русия и да остане Галиция под властта на Полша. Днес Восточната Орда пита защо Украйна не си плащала някакви дългове. Ами ЗАЩОТО УКРАЙНА ИЗВОЮВА СВОБОДАТА СИ ОТ МОСКОВСКАТА ИМПЕРИЯ. Украйна победи във войната, защото оцеля. Защото руснаците не успяха да създадат Одеска Народна Республика и харковска НР И ЗАГУБИХА ВОЙНАТА. И сега Русия трябва да плаща

Няма начин Путин да е фашист, след като точно Русия смаза фашизма.

това дето рубашките му викате фашизъм , истинското му име е националСОЦИАЛИЗЪМ ! гаден като всеки социализъм

Фашизма и комунизма са 2 страни на една и съща монета. Ако искаш не го наричай фашист, наричай го убиец, диктатор, комунист, все едно и също е

чакай бе ! не беше ли ссср тоя дето смаза каквото е смазал там ?! крепостните нали все ни обяснявате че русия не е ония гаден ссср ?!

И кога точно са казали че няма Украйна?Имат междудържавни договори и дългът за който става дума е междудържавен!!Чети , не пиши, че не ти се получава!

ЕС плаща 3 млрд на Русия и го причислява като кредит на Украйна.

Ама Украйна да даде под аренда житницата си на ЕС.... ще ги избият за година парите.

че българският данъкоплатец също индиректно ще изплаща дълга на крадливите хохоли.

чак пък крадливите... просто си беден на епитети сладур... какво са ти откраднали? или на някой друг? направен е с разсрочване на сметки за гориво.

Бай Ставри

Българският данъкоплатец вече плати чрез катебе войната на Пу в Донбас

Няма начин Украйна и Русия да се разберат за някакъв дъл, ако преди това не са се разбрали за анексията на Крим и Руско-Украинската Война в Донбас

Това вас соросоидчетата никой не може да ви бие по дебилизъм. Крим е анексиран от Русия още преди създаването на държавата на работодателя ти САЩ. А руско-украинска война няма как да има, защото Украйна в по-голямата си част винаги е била руска територия с преобладаващо руско население. Все пак американците се опитаха да скарат срещу заплащане руснаци с руснаци там, но за война и дума не може да става.

Бай Ставри

Няколо лъжи в 3 изречения 1. Не съм соросоид, аз съм българин, а не российскапраститутка като теб 2. Руско-Украинската война е факт. Руснаците избиха няколко хиляди украински патриоти, десетки хиляди са без крака и ръце. И трябва да мине не едно поколение, за да има мир 3. Не знам как намесваш американците, но познавам много украинци, участвали във войната срещу Русия. Руснаците също загубиха хиляди убити анонимници. Е, за тях има паметник на незнайния войн

"Русия и Украйна не се разбраха за дълга". Че това новина ли е?