Путин и Си Цзинпин се обединиха за ненамеса в други държави

Русия и Китай ще се противопоставят на намесата във вътрешните работи на други държави и апелират за отказ от едностранни санкции. Готви се газова сделка.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Си Цзинпин се обединиха за ненамеса в други държави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубавото е че Украйна и тайван не са други държави, нали...

В Украйна сепаратисти няма, има руснаци от Киевска Русия. В Македония, македонци няма, има българи от Долна България. Предателските русофоби да се омитат в уса кенефа.Марш.....!!!!

1, и какво казва дойче веле толко много и умно, дето Путин на който немският му е като роден да не е разбрал? А това че европейчетата от запада и янките гризнаха пак дървото сигурно дойче веле е премълчал. Да така ни лъготеха и навремето когато загубихме пропагандната война.

Че той Путин по-дребен от китайчето, бе... Смех...

То и магарето не е голямо като слона, ама......!

Китай и Русия планират да увеличат обема на преките плащания в национални валути. Зщо бе хора? Лошо ли ви е ако $ е посредник в търгивията Ви?

А бе 1,такива катотеб доста ще им чистят тоалетните докато им дойде акъла ако дойде .Това е западната политика бедни държави държани на равнище мизерия , но в евро съюза за да ни ползват като момчета и момичета за всичко срещу някоя дребна пара за тях .Ето за това сме им.Дават на някои които има някакъв потенциал малко повече но ги сравни с техните възнаграждения на тази позиция .И последно бих ти казал попрочети и поразгледаи малко ако можеш за КИТАЙ за РУСИЯ като традиции култура икономика морал и тогава прави паралел с европа и сащ.

Вземи се научи да пишеш правилно, преди да пишеш бомбастични глупости.

ПРАВИЛНО! НИТО РУСИЯ СЕ МЕСИ В УКРАЙНА, НИТО КИТАЙ В ТИБИТ. ТЕ ПРОСТО ИСКАТ ДА СИ АНЕКСИРАТ КОГОТО СИ ПОЖЕЛАЯТ. СТАРА КОМ-СТРАТЕГИЯ. ЕГАСИ И НАГЛОСТА!!

Яж си ГМО-то и не се обаждай, че току виж си повърнал гущерчета.

ами те вече се намесиха!!! китаи завладя тибет... а русiя - крим гарван гарвану око не вади!!!

договорът за газта вече е факт!

прости комунистически тролове никой не ви вярва и никой в мрежата не ви чете , пишете в вестник атака, дума, сега глупостите си, а ако някой иска да прочете истината има дойче веле на български,

да си живеят там в дивата азия и да не ни закачат

хахаха.. хубав виц

Явно Китай е набил канчето на Русия да не се меси в вътрешните работи на други държави. И Путин е клекнал. Китай не признава референдуми за независимост както и намесата във вътрешните работи на други държави. Те са против това което Русия направи последните месеци и им го казаха в очите.

Путин окупира Крим !За каква ненамеса говори ?Лицемерие и комунистически гьонсуратлък...

Хахахаха, Русия призовавала за ненамеса във вътрешните работи на друга държава! Това виц ли е?

Добри новини! Чичко Путин ще изрине западняците надявам се да е по-скоро щото България съвсем се стопи:(

ех какви времена бяха телени мрежи по границите , стрелят а сега можеш да отидеш и да живееш където си искаш... супер несправедливо е а?

Браво! Като не мога да се радвам на наши държавници ще се радвам на чуждите. Ей така се прави голяма политика - с размах. Не като наште педали само дребнодушни интриги и мега кражби 20 години!

Егати лицемерите!!!

Ти всъщност знаеш ли значението на думата???

Който няма добри мисли има добри псувни!

наблюдава се нова тенденция в днепопетровската република още не е придобила гласност , но но но кери да се постарае да сложи киев на масата на преговори и да си изкара армията , че ако това което си мисля , че може да се случи стане ще се върнем поне 50 години назад ----------------------------------- въобще не става въпрос за фантазии:)

айде, новите ни роднини - хамериканците да духат таратора, защото и двете мегадържави не си поплюват нямат нищо общо с т.нар.миротворни действия на САЩ....айде таратора....

"Американците са аут" там долу нянакъв "експерт се изходи по въпроса! Китайците имат 500 млрд.$ - kakво ще ги правят? Ако УСА затвори пазарите си за Китай - 90% от износа е за Щатите - какво ще се получи? Тогава дали китайците ще имат нуждаот руски газ? -Ако изнесените в Китай УСА фирми и производства престанат да функционират какво ще стне? И т.н. и т.н. И като капак УСА никак не обича да и мътят водата около долара и ще забърка някое "конфликтче" - майстори са на това.

Не знам кой как се изходил по въпроса, но това- цитат: "Ако УСА затвори пазарите си за Китай - 90% от износа е за Щатите - какво ще се получи? Тогава дали китайците ще имат нуждаот руски газ? -Ако изнесените в Китай УСА фирми и производства престанат да функционират какво ще стне?" Това е не само изхождане , а направо си е "оси..не" ! Как ще затворят пазара си САЩ , нали трябва да го внасят от другаде, от България ли? :-)) Или ще чакат година за да развият собствено производство ли? И тоя внос не го прави Обама и департамента , а частни компании и те ще се съгласят да фалирват или да търпят загуби- от там и приходите и приходите в бюджета падат, заради администрация, която те назначават чрез избори? Сега нали налагат санкции с/у Русия. Защо не се откажат да купуват руски двигатели за ракетите си?? Развитите страни са твърде икономически обвързани, това е постигнато с години и на никого няма да разрешат да срине от безмозъчие тези връзки.

с руската гас ще газират минирална вода от Сирия

Положителният рейтинг на Владимир Владимирович Путин достигна 86%. Руският народ никога не е бил толкова обединен в последните три десетилетия. Всичко, което предприема руският президент се получава. Многомилиардният договор с Китай е потвърждение. Хамериканците се явяват само в ролята на наблюдатели и регистратори на събитията.

дребният непрекъснато ги призовава да си сменят конституцията. тове е намеса в техните вътрешни работи

Китай и Русия сключиха контракт за доставки на на руски природни горива на стойност близо 400 млрд долара !!!! Стойността на синьото гориво е 380 долара за 1 000 куб.м. Но разлащането ще става с рубли и юани, в зависимост от вътрешните финансови баланси на БРИКСИ. Във Вашингтон вече си ядат вратовръзките от безпомощност ...

там изяждането на вратовръзката значи, че им е много забавно :)

И Саакашвили правеше така, когато му стана забавно...

Ако коментиращите са олицетворение на целия народ, нищо добро не предстои за Бйлгария.

Руснаците предупредиха ЕС ако не искат газ и нефт ще пренасочат износа на изток!Какво има само в Китай?Каунт метерс дава към 20ч10минбълг.време.1366 803 059 души.Родени днес 36300.Починали20767!Положителен демографски прираст!Защо руснаците да продават на 660милиона европейци а не на два пъти по-голям пазар?Къде ще има по-голяма печалба!Евразия е бъдещето!България избра "капкомерите "с вродения им егоизъм!ЕС е бита карта.30%от горивото идва от Русия.Нуждите нарастват!Да видим България без газ нефт и ядрено гориво!"Демократична камена ера"!!!Гнус и шск и ужас постоянен!!

абе тебе учиха ли те по граматика, че има интервали?

Хамериканците са аут ... Китай и Русия въобще не се съобразяват със САЩ. Сключват си икономически и политически договори, правят си съвместни военни учения и заздравяват връзките. Хамериканците са аут ...

"Гьонсурат" ли каза? Грешка. Когато пишеш, не гледай в огледалото, в написаното си рисуваш автопортрета!

..Обожавам .. диктаторите!

И аз!!

Ръшата си е най -туристическата дестинация!!? Цели армии се вдигат да я посещават! Падишахът, Французи ли не бяха, шведи , финландци , германци... Но изглежда не им понася зимата ---и се плашат от бели мечки!?

Японци, поляци, австрийци ... Даже хамериканците имат мерак ....

Внимавай с японците, че ще излезнеш по-голям зевзек...:D

Не случва на армии. Един път да му построят железница на руския цар в Крим и той да вземе да си я плати... ;)

Монголците и дядо Пилсудски трябва тогава да са дошли през лятото. Хайде не се увличай. Чингиз хан до такава степен ги е бил наплашил че 2 поколения след смъртта му са плащали данък без да има един монголец по руските земи.

Сега видях че от простотия и незнание си споменал и Финландия. По-добре недей че е като въже в къщата на обесения. За руснаците "финската" война не носи нито морал нито добри спомени. Все едно да споменеш Афганистан.

Като започнат да се сближават диктатури и тръпки ме побиват като знам какво следва от историята...

Ханчо, това канче на главата ти има повече акъл от тебе ...

В момента се провеждат мащабни съвместни военни маневри на китайската и руската армии. Ръководят се от обединен щаб на всички родове войски. Това е в отговор на натовските учения по руските граници. Хамериканците немеят ...

Китай няма никакви намерения да се обвързва с Русия повече от една размяна на любезности. Заради икономическия си възход Китай има много повече нужда от връзки със САЩ отколкото с Русия. Китай има нужда от много повече спокойствие в света отколкото атаманщината на Путин носи. Китай не би се хванал на играта на Путин за ново разделение и самоизолация защото ако Путин няма какво да губи то Китай има. Те са си заели добро място и без Русия да е там. Русия няма какво повече да им даде, а ти робуваш на идеологеми от преди 50 години. Я по-добре вземи едно знаме и бягай на манифестация.

Има ,и то много, какво да иска Китай от Русия. Знае се ,че в най-близко бъдеще Китай няма да може да изхранва нарастващото си население...поради липса на обработваема земя. Знае се ,че Китай купува на дългогодишни концесии земя в Африка. (направи си справката сам). Знае се ,че за това изключително бързо развитие Китай има нужда от много гориво. Може и още да разсъждаваме и изброяваме... Не знам дали ще се съюзяват в една евентуална война, НО имат нужда и голяма полза от Русия.

НА ПУТИН ДА МУ СЕ ВРЪЧИ ПРИЗА: "НАЙ ГОЛЯМ ЛИЦЕМЕР".

Айде гответе се за новото време! Започва изпълнение на предсказаното от Вангя и Слава. Очаквайте и Индия да се намеси в играта. Но дали ще е преди краха на САЩ - не знам :) Да му мислят жидовете, слугите дяволови ...

Както и в други подобни случаи, двете полудиктатури са имали предвид себе си, и затваряне на очите пред (азиатския) им апетит за териториялни, островни и севернополюсни завладявания.

По-добре от лобиране на европейска енергийна мафия.

Еврогейовете от ЕК съсипват европейските държави и накрая ще въведат режим на консумация на енергия.Да видим тогава лъжливия негър какво ще им обещае или даде.Единственото което се видя,че американците крадат от всички и не вярват на никого.

Тогава Путин защо се намесва?

Връзките между Китай и Русия се заздравяват, развиват и разширяват. Хамериканците може само да скърцат със зъби и да хвърлят къч.

Нищо не се разширява. Китаецът му е дал възможност на Путин да направи крачка назад. Не четеш ли между редовете? Кой освен Русия прекроява държави в момента? Китай си има своя път за разлика от Русия и той не е напразно дрънкане на оръжие, а икономически възход. На Китай не им дреме дали Русия заема или не полагаемото им се според тях самите място.

путлер да се стяга за налагане на севернокорейската доктрина чухче - на самозадоволяването!

"Ненамеса в чужди държави"? Значи Путин ще се изтегли от Крим??

Крим е в Русия.

Руснаците друго са подписвали!

Бълхария, също както украйна явно не са чужди държави за Русия. Братска дружба така да се каже.

А дано!

Търговските и политическите споразумения между Китай и Русия са смъртоносни за хамериканците. Най-важното е, че увеличаващият се стокообмен между двете държави ще се разплаща в национални валути. Доларът отива на кино/хамериканско/.

хаха ще продава газ на китайците ама те са по-далече, пък и цената за тях ще е на половина от тази за Европа. голем умник излезна този путлер!

3321>>>към минус без край, трябваше да се напишеш... Я виж къде е Тюмен и сравни пътя до Китай и до Европа

м-р Путин, призива за ненамеса са отнася най-вече до Россия, изтегли руските убийци от Украйна...

САЩ да си изтегли частните военни компании от Украйна.

Wasss ?!? Той тръгна да анексира цяла украйна ... ненамеса хахаха

Те бандеровците са си анексирали мозъка и вдигат истерия.

Европа потребява ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ГАЗ от Китай и е най-голлемият световен пазар !!!!! Ограмотявайте те се бе, нещастни путлероидчета. ИМА ЛИ ПОДПИСАН ДОГОВОР НА ПУТЛЕРЛАНДИЯ С КИТАЙ ????? НАЛИ ГО ТОЧАТ ТОА ДОГОВОР ЙОЩ ОТ 2004 ????????

Е, ама, не искат да се ограмотяват! Ходи им обяснявай какъв пазар е ЕС за Китай - огромен, и, за сега, НЕЗАМЕНИМ!

Света е такъв в момента , че самостоятелна държава не може да бъде тотален доминатор, затова задкулисно се правят всевъзможни варианти и съюзи в които на двата полюса са САЩ и Русия. Европа е е просто придатък на САЩ в този момент. Европа няма самостоятелна външна политика и има ясно индикации , че в САЩ я възприемат като колония - подслушването и изказванията на Воланд и т.н. Китай , Индия и Бразилия са държавите които могат да променят баланса на силите в някоя от двете посоки. Засега Русия е много по-близо да тях, но пък и те нямат много твърда позиция в тази глобална игра, а по-скоро преценят нещата. Други големи играчи които скоро ще сменят полюсите са СА и Турция. Тогава ще е интересно!

Помните ли когато обамата ходи в Китай да ги моли да си озаптят юана? На пресконференцията п навик или не знам защо, обамата намекна за правата на човека в Китай. Китаецът му каза да си се грижи за правата на човека отвъд океана, т.е. в САЩ. За такова унизително отсвирване на американски президент не бях чувал. От тогава е ясно, че Китай не бръсне щатите. Но с Путин се заиграва.

"Заиграва се" казваш, а? Как ? ""Европейските планове за намаляване зависимостта от руското синьо гориво, особено в контекста на украинската криза, която може да доведе до прекъсване на доставките, карат Москва да настоява за сключване на сделката с Пекин този месец. Споразумението, което е жизненоважно за Русия, ако иска да стане важен играч на азиатския газов пазар, може да принуди "Газпром" да намали цените. Но Пекин е в позицията да протака и дори да не се съгласи на сделка заради нарастващата възможност за внос на американски шистов газ и заради увеличаващото се производство на синьо гориво от Туркменистан, който е най-големият чуждестранен доставчик на газ за Китай. Така визитата се оказва много по-важна за Путин, отколкото за Си Дзинпин."

Нямам нищо против репликата ти. Затова е форум, да обменим каквото знаем.

Яааа.... че руснаците и втечнен газ ли могат да експортират? Това нали го можеха само американците.... Я да видим сега дали ЕК ще задължава руснаците и китайците да им прилагат Третия либерализационен пакет?