Русия: Украински самолет е свалил боинга. Киев отрича

Руското следствие заяви, че има доказателства, че украински изтребител е замесен в катастрофата с малайзийския боинг, свален през юли в Украйна. Киев отрече.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Украински самолет е свалил боинга. Киев отрича | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Су-25 няма възможност и средства да изпълни прехват на цел, летяща на 10 000м със скорост 0.8м. Руските експерти много добре го знаят. "Пробутвайки" тази хипотеза руските политици се опитват нещо да скрият. Прекият извършител е руската ПВО а косвения, Украинските власти, които не затвориха въздушното пространство над размирния район.

Службата за сигурност на Украйна призна, че съществува пилот Волошин. Като са толкова уверени, че той не е свалил боинга, да го дадат на малайзийзските експерти да го преслушат на детектор на лъжата. Ако още е жив човекът, разбира се.

Тази кремълска лъжа има по дълга опашка и от на комета,май?!

"Когато Псаки каже нещо - това е комедия. Когато Обама го повтори - това е трагедия" - Лари Кинг. А когато ти им повярваш - това са евроатлантически ценности.

Това е безспорно, че е организирано от хунтата с инициативата и логистиката на уса- само въпроса кой има полза от това е достатъчен. Предният малайзийски пасажер е свален от американците в индийският океан- от тяхната военна база на о-в Диего Гарсия - каубиоте им се сторило че много ниско лети към острова,уплашили се да не е повторение на 9/11 и го гръмнали. Иначе има и смахнати които твърдят че самолета е отвлечен и кацнал на космодрума в Байконур!!

Тази информация я има и в американската преса, независимо от руската. Американците публикуваха информация, че и първия самолет март месез вероятно е свален от американци край американска военна база. Военните са си помислили че е терористичен акт като 11 септември и са го гръмнали.

Има теория, че някой е пробутал инфо, че самолетчето на Путин се завръща от визита по този маршрут и там са дебнели 4 украински самолета. След падането на малайзийския самолет един от тях още 10 мин. е кръжил над мястото и е оглеждал. Голям късмет е, че не е бил в обсега на руските ПВО, че тогава американските сателити щяха да нарисуват как се стреля от руска територия.

Едно е истината само че в България едни комунисти се сменят с още по некадърни комунисти а ние се джафкаме и си носим хомота

Русия има уникален шанс да си върне статута на велика сила, понастоящем САЩ и ЕС се управляват от чучела, педали,обратни,травестити и прочие измет,жалко ,че нашите олигофрени-политици ни вкараха в губещия лагер,както винаги!!!

Самият факт, че американските власти не показват снимки от спътниците си над Украйна е достатъчно доказателство кой е свалил самолета.А този свидетел не само говори, но и е донесъл документи, така, че мили профашисти можете спокойно да замълчите, за да не се излагате повече. П.С. Дир-е Браво! Засега само вие поместихте тази новина, макар и със закъснение.

В блиц го публикуваха по-рано, но никой не го взе на сериозно

И правилно.

Хората пуснаха и сателитни снимки и се видя и изтребителя и бойнга, така че това е поредния гвоздей в ковчега на лъжците от Киев и сащ.

Смешник!!!

На путя му готвят процес в Хага за военни престъпления - колко фалшификации изкараха рашките за 4 месеца само да отърват кожата, даже кагебе изби пияните дебили свалили самолета...но килията го чака

Асенчо за тебе няма ли почивен ден бе. Всеки ден едно и също и лъжи лъжи лъжи. Вярно ти не си виновен такова ти спускат от американското посолство и вече с пътническа чанта ходиш да си вземаш хонорара от украинското. Итересно какво ги рлавиш толкова гривни като скоро ще спрат и в България да ги обменят

И да му готвят процес, нещо не са се забързали, гледам намалиха темпото. Отначало бяха доста сербез и надъхани, но сега явно са закъсали с доказателствата, ако изобщо ги имат

За КГБ не е сигурно, но украинската диспечерка и досега не се е появила на работа, незнайно защо. А подполковника си живее в ОАЕ , ако не е заминал незнайно къде.

Бит и ебан никога няма да си признаят , не чакайте укрите да си признаят , зад гърба си имат защита , а зад гърба на Русия е само истината ! Ще дойде ден когато укрите ще унищожат Хунтата в Киев физически , не сте си имали работа с Хохли !

С разни измислени свидетели руснаците няма да успят да заблудят света

Тоя "измислен" свидетел е минал през детектор на лъжата. Сега следва да го тестват на детектор на лъжата малайзийските и холандските експерти разследващи свалянето на боинга. И чак след това може да си кажеш изводите.

демонкратите, веднага, недочули, да оплюят. къде са снимките и къде е британското следствие, а? къде са холандците, те нямаше да си замълчат, ако бяха 'рашките'. ама не са, а холандците са в същата муслиманска 'прегръдка', командвана от САЩ. и не смеят да гъкнат.

За този свидетел може да се спори, но интересното е, че никой не прибрал останките от самолета и до последната гайка, както се прави обикновено. А пък чуждите разследващи не са разпитали и досега никой от наблюдавалите случващото се свидетели. Явно не им е интересно, какво ще им разкажат! Те предварително са наясно с всичко, работата им на мястото е само проформа.

В момента на свалянето на боинга от украинците точно отгоре е имало няколко американски спътника. Те снимат постоянно. И местоположението им не е тайна. Щом като се твърди, че руснаците са свалили боинга, най-логично щеше да е да има веднага breaking news по CNN още докато падат парчетата. Вместо това - половин година евроатлантическа тишина. Ни лук ял, ни лук мирисал. Мир на праха на загиналите!

Много ми харесва духа и словото в коментарите по всякакви теми в Дир.бг - сякаш в кръчма в българско село през 30-те години: прекрояват се граници , поучават се световни лидери, определят се съюзници и врагове на България ... изобщо Чудомир и Щастливеца щяха мноого да научат ако бяха живи !

Според инструкциите на Путин зимата трябва да е люта и студена! Според инструкциите на Путин самолета са го свалили други, а не руските сепаратисти със зенитна ракета БУК.

И след това са го надупчили с голямокалибрена картечница, че да прилича на свален с ракета въздух въздух.

Досвален с картечница, че една ракета му е била малко, че е твърде голям.

Поне не са казали, че няма кап. Ворошилов. То скоро може наистина да няма и да бъде заличен, че изобщо е съществувал.

Не е Ворошилов, от друго по-специално подразделение на ВВС са били.

Отново нашите червени медии цитират педеруската пропаганда. До момента всички заключения, на няколко комисии от различни държави показват сваляне с педеруская ракета. Путкин какво да нареди да кажат! Да измислят някаква лъжа, какво друго...

Е каква да е - укрите имат ли друго освен руско оръжие. Руска ракета изстреляна от украинец от руски самолет, на въоръжение в армията на хунтата в Украйна, по заповед на съветниците от УСА. Целта е ясна, ама за който може да мисли а не за тъп соросоид на заплата от УСА.

Целта на САЩ -да Прекъснат връзките между ЕС и Русия ... е почти изпълнена чрез Украйна !!! Прекъсването на Икономически,Военни.....връзки между ЕС и Русия ,ще Отслабят доста тези две сили !! ..И ще дадат на Пропадащите САЩ ,още няколко години статут на суперсила ! А Украйна...България .. те са само Инструменти на ЕСАЩ ! Като бъдат използвани,ще бъдат Изхвърлени напълно !

В Украйна американски или руски войски има бе червен педал?

Блекуотър. Този път не сън обидил соросоидите и гейовете.

Има американски наемници. Свалянето на Янукович струваше на САЩ над 4 милиарда долара! На кого ги платиха???

В момента на свалянето на боинга от украинците точно отгоре е имало няколко американски спътника. Те снимат постоянно. И местоположението им не е тайна. Щом като се твърди, че руснаците са свалили боинга, най-логично щеше да е да има веднага breaking news по CNN още докато падат парчетата. Вместо това - половин година евроатлантическа тишина. Ни лук ял, ни лук мирисал. Мир на праха на загиналите!

Обърка го с аероплана на Путин!!!? Нали ги гледам отгоре!

Тези пък открили Америка..... нали показаха снимки на укр. самолет и се вижда и номера му,какви ремонти,какви отпуски? Обама затова си трае и " воюва" с мюслюманите.

...".Когато Псаки каже нещо-това е комедия !Когато Обама го повтори, тогава е трагедия.." Лари Кинг Това е определението на американската пропаганда, казано от един от великите журналисти. САЩ изгубиха поддръжниците си по света и в страната си на 40%. .." Ако искате да видите национализъм, фашизъм, бедност и нещастие, разходете се вечерно време из Харлем и Бруклин. "Джими Картър ..." Кучешкото чучело на име Псаки с травеститска интонация заклеймява Русия, без да прави сметка за ответния удар на тази велика ядрена свръхдържава....Говори от името на Обама и заплашва руския народ, който още повече се сплотява около Путин. Америка има само един изход-да признае Крим и да изведе всички ЦРУ и военни специалисти, както и спецчастите си от Украйна, която трябва да бъде неутрална във военно-политическо отношение държава. Отварянето но нефтените запаси на САЩ е невероятно престъпление.това се прави, за да се упражнява натиск върху Русия, без да се помисли утре как ще се попълнят тези запаси и колко ще струва нефта.... ...Глупави съветници избира само глупав ръководител../по отношение на Обама/ Хенри Кисинджър-интервю пред СиБиЕнСи/23.12.14

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

хохолините EC ще го гледат през крив макарон.холандия никога няма да се съгласи те да влезнат.

ЮТюб > Ветеран ВОВ! > без коментар > респект към човека!!!

Соросороидни тролове,за вас няма ли Бъдни вечер бе отрепки?!

Появи се достоверен украински очевидец, който твърди, че малайзийския Боинг е свален от украинския летец капитан Владислав Волошин, от 299-та бригада на украинската тактическа авиация. Той е атакувал пътническия самолет със Су-25, оборудван с ракети "въздух-въздух".

Използвайки познанията си по англ. език, можете да се осведомите в youtube за същността на проблема с "двата" малайзийски Боинга 777 - единият изчезнал над Индийския, океан, а другият (май същият) , свален по поръчка над Изт. Украйна от украински изтребители.

Ами че то отдавна е ясно дори и на Обамата. Затова той не изпрати разследващи екипи.. Украинците изпълниха мръсна поръчка (като онази "грешка" през 2001 г с Ту 154 над Черно море). Информацията за това е навсякъде и който иск и знае англ. може да се осведоми.

Само идиот може да се върже на подобна плоска лъжа. Това означава, че едва ли ще ѝ се вържат повече от 70% от българите.

Имаш предвид?!

Вярно, вярно! Те така преди години украинците свалиха над остров Сахалин и един южнокорейски Боинг.

Знаеш ли всъщност какъв е случаят с "онзи" ю.кор. самолет, свален над руска територия! Май четеш много вестници, без да мислиш (понеже най-мразим да мислим).

За южнокорейския Боинг тогава си го свали ПВО-то над съветска територия и доста встрани от курса - изтребителя който му пусна ракетите даде няколко предупредителни изстрела , а и самолета не реагираше на опититре за връзка. А украинците думнаха самолета за Тел Авив 2001 година без да искат - какво да се прави в СССР правеха много калпави ракети дето бутаха всчико що им се изпречи в обхвата.

през 80 те г. руснаците предупредиха кореиският самолет маша на мериканската нова разузнаватена стратегия да използуват зивилни обекти за военни цели,и след као не се повлияха от прдупржденията си поеха прегрешенията.руснаците го свалиха,а силните нимер едно лаино янки,мулшахаи точеха лигикато куче пред касапница.това са аериканските евреи, посерковци.шибните евреине успяха да нито с измислената октомврииска револуция, нито втозта световна сега мучат нованезнаина пропаганда срещу руся като наи-голимото християнско общево,а цялото останало такова, но тия полуфесове ще изядат коравя много скоро,защото таинито им масонско общество не е никак таино в днешо време и все повече хора разбират и научават акви са вузбудите и начнанията на тази масонска организаця.принципа на тези свин :разделяи и владеи, ще се смени с обединяваи се и гивеи.и понеге те не ваирват в коледа, аз винаги им я честитя. та весела коледа на всичи всинки евреи.

НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА ТРЯБВА ДА СЕ ВЯРВА КОЛКОТО НА СЪВЕТСКАТА. ЗА ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ ХОРА Е ЯСНО, ЧЕ РУСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ СА СВАЛИЛИ САМОЛЕТА. РУСИЯ ЩЕ СВЪРШИ КАТО СССР, ПОМНЕТЕ.

Викаш американска пропаганда не съществува, а ако я има - тя не лъже, никога?!

Маските една по една падат! Укрите може да заминат в небитието!

ще пати народа заради шепа предатели, много приличат на нас. И все пак русите са по-будни, дано зимните месеци ги ободрят и напролет да си извоюват истинска независимост.

Започваха дела срещу Украйна от близки на загиналите в Боинга. Холандци и германци вече са подали искове за стотици милиони евро. Фашагите в Киев ще си плащат за продажното некадърие с парите на украинските данъкоплатци, а след това - в лично качество, за чудовищните си престъпления.

Колко пъти съм ти казвал да не ползваш шлема си за цукало. И след това да си го слагаш пак на главата. ХАМСКАТА ТИ ГЛУПОСТ Е БЕЗКРАЙНА

По-голяма измислица не бях чел скоро по темата !!! Весела коледа !

силните доказателства на Псаки и Краварника, че били опълченците не бях слушал! ХАХАХАХАХАХАХАХ

Само където те сами си признаха, че са го свалили ! Не помните ли онзи ошашкания дето докладваше на командира си, как разправяше как са падали тела по къщите как намерили паспорти на малазйски студени и как командира го пита дали са намерили оръжие на борда!? Ако наистина не бяха руснаците щяхме да разберем още на 2рия час. Сега вече е много късно да се правят на невини.

САЩ не се меси във вътрешните работи на Европа.Тя вече участвува в политическия живот на Европа.Това е най-новата Европейска епоха.Пълна зависимост, или никаква независимост. Видяхме какви шамари изяде Меркел и се съгласи със санкциите срещу Русия, независимо от големите загуби на Германия. За нас да не говорим.Ние и Украйна сме най-големите щатски марионетки.Резултатът е виден. Боингът де-факто е свален от Щатите.

И аз мисля, че американците са свалили боинга.

Това е гигантска хамериканска провокация, изпълнена от киевските подлизурковци. Вероятно е замислена на четвъртия етаж на правителствената сграда в Киев, който се обитава от 300 хамерикански съветници и агенти. Там Яйценюк стои мирно, марширува и отдава чест на гола глава, дори на най-нископоставения хамериканец. Но хунтажиите са толкова некадърни, че окипазиха цялата работа и се изложиха пред целия свят. И ще трябва да се обясняват ... и да си платят за мерзостите

Киевските некадърници не могат да се сражават с руски бойни самолети и налитат на граждански.

Номерата на товарищите край нямат.

Направиха интервю на един кошаревски свидетел и напълниха ушите на медиите с глупостите му.

крият аутопсия на пилота, който е препълнен с олово. Няма изкарани записи от диспечерите, даже и натъкмени и фалшифицирани да го е*а. Няма ясни данни от черните кутии. Въобще отвсъкъде издишат талмудистите тоя път... а Русия пуска от време на време трохи, за да не се потули случая и да не си "стреля патроните" напразно. Който защитава САЩ ЕС и Украйна в този конфликт за мен е АБСОЛЮТЕН безчовечен двуличен боклук, който казва на черното бяло и обратно....само само да попълни със злоба огромната дупка дет са му оставили по соц. режима комунягите.

чест прави на украинския свидетел, който с постъпката си се разграничава от чудовищното престъпление на хунтата!

за декомпресията. Всъщност и аз предложих тогава да се ползва това в съчетание с други показатели за проучването. Тук се правят непрохесионални спекулации за запълване на времето и изпускане на парата.

тотално си объркан момчето ми. Не се захващай с пропаганда. Има достатъчно тролове.

Телата на пилотите не са предадени и досега на техните близки. Всички останали жертви са погребани. Защо ли?!

Нищо изненадващо. Всички знаят, че хунтата свали Боинга? Единствената неизвестна е дали заповедтта е дошла от Вашингтон или Порошенко е действал самостоятелно.

порошенко самостоятелно не може до тоалетната ходи - Вие какво?

Дали пилотът Волошин има отношение към свалянето на Боинга предстои да разберем.Но подозрението ,че самолетът е свален с ракета въздух-въздух,видимо се споделят от някои холандски разследващи.Според твърдението на Йоост Немьолер,независим разследващ, ракета земя-въздух при поражение в 99% предизвиква пожар на борда,такава е спецификата на поражението,а при Боинга би трябвало да е 100%!А следи от пожар по Боинга няма!

Да! Пък ракета въздух - въздух предизвиква само смях на борда. Пожар не може да предизвика. Идиоти :)

Украйна да не шикалкави, а да започне изплащането на обезщетения на загиналите пасажери.

от умрял писмо получавали сте

Кагебистките тъпотии важат само в Русия. Ако трябва ще купят още "очевидци" и ще цитират техните измишльотини. Но това отдавна никого интересува. Просто няма кой да им вярва.

маимуече ми що не в америка ами седиш на форума дето обичат славяните

Славяните не могат да понасят руснаците. За тях са диви и нецивилизовани азиатски селяни.

НО ВЕЧЕ НЕ САМО ЖУРНАЛИСТИТЕ С УКРАИНА КАЗВАТ ЧЕ САМОЛЕТА Е СВАЛЕН ОТ ТЯХ НО И НЕПОСРЕДСТВЕННО ТЕЗИ КОИТО СА УЧАСТВАЛИ В ОПЕРАЦИЯТА - ПРОСТО НЕ СА ИМ ДАЛИ ТЕЗИ ПАРИ КОИТО ТРЯБВАЛИ ДА ПОЛУЧАТ !!! А ВОЛОШИН Е НАГРАДЕН С ОРДЕН САМО СЛЕД ДВА ДЕНА - ЗА КРАСИВИТЕ МУ СИНИ ОЧИ !!!!!!!!! ВАХ -ВАХ ВАХ ЗА ЧЕСТНИ СИНИ ОЧИ !!! НО ПОВТАРЯМ НЕЗНАМ ЖИВ ЛИ Е !ХАМЕРИТЕ ВИНАГИ ЛЪГАЛИ ОТ 69г -БИЛЕ КАЦНАЛИ НА ЛУНАТА - ЛЕТЕЛИ НА БАТУТИ - ПРЕМИНАЛИ СА ПРЕЗ РАДИАЦИЯТА ЗА КОЯТО Е ТРЯБВАЛО ДА ИМАТ СКАФАНДРИ (ПРИ ТОГАВАШНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ) С РАЗМЕРА НА ЕДНА СТАЯ !!!!!!!!!!! ПРОСТОТИИ

ЦРУ е платило 280 000 долара на летеца Волошин, който с две ракети е свалил Боинга/СиЕнБиСи

руските информации. Ние отдавна ги знаем...

Пират, от километри личи, че си неграмотен и глупав руснак. Никога няма да се научиш да пишеш и мислиш. Руските простотии тук не вървят. Те са само за вътрешно ползване.