Порошенко с мирен план, Путин отказа отговорност

Петро Порошенко ще работи за мирен план за Източна Украйна. Според Владимир Путин обаче примирието трябва да бъде договорено между Киев и сепаратистите.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко с мирен план, Путин отказа отговорност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой предложи Украйна да мобилизира един милион армия и да ликвидира кризата в източна част. Но това няма как да стане защото може да има нова октомврийска революция. Кой е тоя който ще се реши да даде на народа оръжие, ами ако го обърне срещу управляващите. Те са същите като нашите . Само крадат и лъжат.

Мирният план на Потрошенко е геноцит на рускоговорящите. Американските лъжи разбиха Ирак, Либия, Сирия, а сега погубват и Украйна.

Отговорността е на САЩ и УС, жалкото е, че тези ще вземат от нас за да дават на шаиистите от Украйна, да отворят границите и да ги приемат , ккто руснацити приеха своите от Донецк и луганск на своя територия.Възхищавам се на единния руски народ.

Мирен план- нахалство, денонщно бие по болници, училища и най вече църкви,а той не бил фашист, така му казват и децата в Донецк и Луганск.Срина тази територия, загинаха стотици мирни граждани, стотици хиляди преминаха руската граница, никой не ще мейдана.

Предайте си оръжието и ще видим. Няма да има мирен план. Фашизмът ще бъде сразен. Никой не иска ликвидиране на Украйна само хунтата в Киев

Русия нападна Украйна само защото руските терористи бяха разбити. Въпреки всестранната руска военна помощ.

Това пък от къде дойде?

Правилния въпрос е "На колко линии си?"

Става дума за газ за 24 млрд. от Южен поток. Проекта ще бъде спрян. Ще прокарат от Америка и Русия няма да може вече да ни извива ръцете. Тогава демократично ще си го плащаме 5 пъти по-скъпо и ще бъдем щастливи. А Украинците ще пролеят доста кръв, ама кво да се прави - и те като нас са винаги от погрешната страна.

Крайно време е Украйна да мобилизира милионна армия и да ликвидира т.нар народни републики.

Леко да се не спънеш и не дразнете Руската Мечка, че има твърде дълги нокти, чак до Фашингтон.

С всичките подобни манипулативни статийки за това, колко е виновна Русия и колко невинни са Потрошенко и Обама се превърнах в отявлен русофил.

Слава Украйне!

Бравос! Така пише и на няколкото садо-мазо реклами. Едната - украински рамбовец си извезва с дебели вълнени конци украински шевици, около бицепсите и на гърдите. На друга - Изгарят колорадски бръбар. Няма да се учудя, ако рекламират за славата на Украина - самообесване или самообезглавяване. "Дайте ми средствата за масова информация на една страна и ще направя хората на стадо свине" Гьобелс

В това се състои голямата манипулация, да се изкара виновна РФ, Путин и постоянно да им се вменява липсата на желанието да поемат отговорност за конфликт в една съседна на тях страна. Това си е вътрешна работа на Украйна, нали така, и Русия ,според Порошенко и сие няма право да се меси. От друга страна пък не искала да носи отговорност. Не е ли това доста голямо противоречие и затова ли украинците убиват безмилостно цивилното население, преди всичко ,за да се намеси вече официално РФ като страна в конфликта?Някой съветник доста добре им подрежда репликите на украинците, целта е повече от ясна!

Напротив, Парасенко иска Русия да се намеси в конфликта на страната на украинските фашисти и да се бие срещу украинците с руско самосъзнание, които са мнозинство в Източна и Югоизточна Украйна. Няма да го огрее и победата ще бъде за Русия и славянския свят!

Въпреки че Путин подкрепя мирния план, той все пак отказа да поеме отговорност за спирането на сраженията в Донбас

Който предизвика събитията на Майдана и разпали гражданската война в Украйна той да си поема отговорностите! Всеизвестно е че САЩ и ЕС финансираха, подклаждаха и разпалиха събитията в Украйна! Какво се правят сега на света вода ненапита!

Защо са против Украйна да се отцепи от руския ботуш,Украйна трябва да избира по демократичен път,те не са губерния на Путлер

отговорност за спиране на сраженията е редно да поемат правителството на Украйна от една страна и сепаратистите от ЛНР и ДНР от друга. Те се бият в Донбас.

Що не ходиш да си береш лайката фашага прост!

Точно така,прав си.Путин е президент на Русия.Украйна сама трябва да си оправя бакиите.А с оръжие не става.Всеки трябва да се съобразява с другия,и никой не ще приеме,да бъде унижен.Убийствата-не нужни,никой не ще забрави,особено,това в Одеса.Дано намерят начин да се разберат,но ще е трудно,дано да греша аз лично, но и невъзможно.

В това се състои голямата манипулация, да се изкара виновна РФ, Путин и постоянно да им се вменява липсата на желанието да поемат отговорност за конфликт в една съседна на тях страна. Това си е вътрешна работа на Украйна, нали така, и Русия ,според Порошенко и сие няма право да се меси. От друга страна пък не искала да носи отговорност. Не е ли това доста голямо противоречие и затова ли украинците убиват безмилостно цивилното население, преди всичко ,за да се намеси вече официално РФ като страна в конфликта?Някой съветник доста добре им подрежда репликите на украинците, целта е повече от ясна!

Това с отговорността е за балъци и за манипулиране, как не го разбирате?

И каква е отговорността на Путин в случая? Порошенко манипулира обществото както винаги! Прзидентът на Украйна да сяда за преговори със сепаратистите и да не се прави на сляпи глух, че тези хора не съществуват. Сепаратистите не са проблем на Путин, той си има достатъчно проблеми с РФ.

Воненнопрестъпникът Валцман под съд, веднага !!

А кой снабдявя сепаратистите с оръжие и им праща подкрепление?!

А кой финансира и въоръжава фашагите от Десен сектор от Свобода?! Кой финансира и въоръжава батальоните от наемници Азов и Донбас?! Кой изпрати в Украйна американските военни формирования Грейстоун и Блекуотър?! Какво търсеше в Украйна точно преди събитията в Одеса шефа на ЦРУ?! Какво правят в Украйна американските военни "съветници" в Украйна?! Хайде де! Американогъзолизци предателски!

Абсолютно точно поведение от страна на РФ. Официално те не са страна в конфликта. Порошенко се чуди как да извлече девиденти от тази ситуация. Изпълнява плана на САЩ. Ако успее да предизвика РФ да се набута сама като страна в конфликта ще е добре дошло за него и неговите господари. Порошенко трябва да преговаря със сепаратистите, а не с Путин.

Официално не са. Само неофициално, по кагебистки! И със зелени човечета. Духът на Дзержински, Ягода, Ежов, Берия и Судоплатов е жив!

Не е като Маккейн, Нюланд, шефа на ЦРУ ... да дойдат на Майдана на антиправителствена демонстрация и да изсипят 5 млрд. за дестабилизация. Те дори не се и крият...

Не става въпрос за сепаратисти, както ги наричат фашагите и американските лакеи! Тези хора там са опълченци, които защитават родната си земя! Опълченците са хора, които не искат да ги управляват фашагите от Киев, не искат да живеят под диктата на ЕС, не искат да им натрапват американската "демокрация" и на искат Шеврон да дупчи земята им за шистов газ! Те не искат да се присъединяват към Русия и Русия не иска това! Те са просто опълченци нападнати от пълчищата на хунтата, които достойно се защитават! Опълченци - това са те!

Приемам поправката, благодаря!

Договорили били преговорите да продължат!? Няма да има такава нужда!! Щото ще остане или Ръшата или Покрайната!... Значи някой ще остане сам да си приказва!?

Браво на Путин, това е президент със силна ръка, а не като някои меки китки в Булгаристан!

Вл.... Вл.... Путин Уин!!

людмила улицкая : ........"Накрая бих искала да кажа още нещо: аз живея в Русия, аз съм руска писателка от еврейски произход и с християнско възпитание. Моята страна днес е обявила война на културата, обявила е война на ценностите на хуманизма, на идеята за свободата на личността, на идеята за правата на човека, изработвана от цивилизацията през цялата й история. Моята страна е болна от агресивно невежество, национализъм и имперска мания. Срам ме е за нашия парламент невеж и агресивен, срам ме е за правителството агресивно и некомпетентно, за ръководителите на страната, поклонници на силата и хитростта, представящи се за супермен, срамувам се за всички нас, за народа, изгубил нравствените си ориентири. В Русия културата претърпя жестоко поражение и ние, хората на културата, не можем да променим самоубийствената политика на нашата държава. В интелектуалното съобщество на нашата страна бе извършен разкол: отново, както в началото на века, срещу войната застана малцинството. Моята страна всеки ден приближава света към нова война, нашият милитаризъм вече е изострил нокти в Чечения и Грузия, а сега тренира в Крим и Украйна. Сбогом, Европа, боя се, че никога няма да ни се удаде да влезем в европейското семейство на народите. Нашата велика култура, нашите Толстой и Чехов, Чайковски и Шостакович, нашите художници, артисти, философи, учени не успяха да обърнат политиката на религиозните фанатици на комунистическата идея в миналото, нито на алчните безумци днес. Триста години ние, хората на културата, черпим от едни и същи извори нашия Бах и нашия Данте, нашия Бетховен и нашия Шекспир, и не сме губили надежда. Но днес на нас, хората на руската култура, на тази малка нейна част, към която принадлежа и аз, ни остава да кажем само едно: Сбогом, Европа!.

рожденият ден на Путин. Така че пази се, мила, щото по това време се появяват едни такива, с "хладен ум, горещи сърца и чисти ръце", които обичат да му правят подаък с главата на една нормално мислеща и по човешки чувствена руска жена! (справка: Анна Политковская; пък и Галина Старовойтова преди това)

Ккаво са търсили са си го намерили тези подлоги .....журналята! Явно са се продали и то за много пари, за да злословят срещу своята родина!

Някой да е виждал по света такова животно - еврейка християнка?!!! Боже опази от нечестивците!

Людмила Улицкая да отиде в цивилизовния Запад да им види там нивото какво е и пак да направи сравнение. В културно отношение Западна Европа след 2-та световна е пълна скръб. Превърнаха изкуството в бизнес. Кино индустрия, музикална индустрия - много при и малко изкуство. Няма ново течение в живописта. Няма хубави опери. Поезията издъхна. Има красива опаковка, но никакво съдържание. Франсетата откачиха дотам, че представят за балет танците на диваците в Африка. Вече има не само гол балет, но и гола опера. В Холандия вече си имат паметник на 2 голи гея гледащи се влюбено. Ако иска такава култура, да се премести поназапад. Само да не се върне отвратена след 2 месеца.

Който цитира много доларови средства като трол набира.

Един път предала произхода си, втори път - религията си..Колко му е да предаде и страната си? И защо ли точно тази "патриотка" си мисли, че има право да говори за политиката на Русия, а си мълчи като набрала вода в устата за политиката на Израел ? А и защо като не се чувства доволна от положението си в Русия и не одобрява политиката на лидера на страната, ползващ се с вече около 90% подкрепа на населението ѝ, не отива в Израел, както много други руски евреи го направиха? Май взима парички за подобна позиция! Като някои у нас! За незнаещите - еврейският произход се доказва само по майчина линия!

Всички ДИР - тролове да заминат веднага за Фергюсън - САЩ! Има нужда от Вас другари-СеДеСа-ри там. Има. Ще усмирите неграта, а ние ще мирнеме от вас тук. Само си носете вазелин от тука. За всеки случай.

Путлер+отговорност=единство на противоположностите!

Боже прибери си тази вересия! Много станаха вече!

Няма човек в света , който да повярва , че войната в Украйна не емежду редовната армия на Украйна и елитните девизии на Русия . Там се мотаят разни опълченци, сърби, чеченци и всякъкъв боклук само за маскировка на картинката.Така, че изказването на Путин е война до край, каквото и да ни струва.

Ей ей, не стига че спиш на партийните седесарски събрания а ми и пърдиш. Спри се!

Е ,не е чак такъв голям факир, че да говори със задника си! Просто се е оригнал тука!?

Потрошенко с мирен план?!? Този потрошенчески мирен план го наблюдаваме вече пети месец. Мирният план на укропа е: - военен данък - забрана на всичко руско - език, наука, литература, православие - тотален геноцид и изтребление на рускоезичното население - насилствена военна мобилизация - разрушаване на промишлени и жилищни райони и т.н. Тези мантри, Потрошенко да ги забрави. Трибуналът му е в кърпа вързан. Отново наглее. На укропинците всяка втора дума е "Вашингтон", дебело подчертавам "Вашингтон", не Русия, не Европа.

че, трибуналът ще бъде в Славянск. Като свърши патакламата. Така че г-н П-ко да стяга багажа. Нокой няма да му помогне. Вашингтон ще се сдобри с Москва. Тате, верният си съюзник, египтянина Мубарък изоставиха и предадоха, та Порошенко ли?

Така след време ще изоставят и нашата Тиква барабар с Цецо Лъжецо. Преди това разбира се ще си доизбършат с тях посрания...

Украйна се движи по пътя на България и нещата ще стават все по-зле и по-зле. България - една средно развита икономически страна сега е гето - няма индустрия, няма селско стопанство, няма работа, всичко внасяме отвън. А някога изнасяхме дори. И кой сега е на освободеното от нас място на пазара в Русия, например? Тези, които ни унищожиха.

Порошенко-Потрошенко, прави етническио прочистване на руснаци от югоисточните райони.Срина всичко, болници, училища , изби мирни хора.Очудвам се на търпението на Путин !!!Ще видят ЕС украинците през през макарон, да отворят границите и да заминат за Брюксел, руснаците под обстрел пресякоха руската граница.!!!!Казвайте истината български медии!!!

Аз искам ВСИЧКИ медии да казват истината! Нали за това ги има, ужким? Но как ще ми обясниш, че на 22 април Путин награди 300 пропагандисти със свой таен указ? Между тях са Константин Ернст, Арам Габрелянов, Владимир Кулистиков и Олег Добродеев са шефове на руски тв канали, наградени от Путин за отразяването на войната в Украйна. Защо указът е таен и каква спецоперация са изпълнявали тези пропагандисти? (Ако са казвали истината всичко щеше да е явно, нали?) А дали заслугата им не е, че са накарали теб (и хора като теб) да мислят и пишат като теб, в противоречие с истината? Да повярвате в една съчинена на друго място "истина"? Или поне силно преиначена?

Ей, много лош Путин, бря. Къде ги българските велики отразяващи истината журналисти, м? Препечатват оттук-оттам, разбрали-недоразбрали. Мълчат като жаби в манерка, ако не им спуснато от Брюксел или отвъд океана.

стига сте плакали на чужд гроб.украина ще я разделят на две,както разделиха сърбите.подобре си вище във ваща паница.че следващата е българия.нея наистина може да стане да я разделят на 4ри.тирска,алжирска,циганска и българска част.вижте първо във ваща паница и тогава бъркаите в паницата на другите....!

Няма да я разделят Украина, но това "ваща", "вище"... в кой "кратък курс на българския език" го преподават... да си скъсате грамотите за "усвоен" български...

затоваот 2001 българското образование не се прзнава извън българия....

Порошенко и другите нацистки убиици от месеци изпълняват "мирен" план !? Мир на праха ....на над 5000 души благодарение на този палн !! ..... В Украйна силово превзеха властта Военопрестъпници-фашисти , те идват от Западна Украйна в Донбас, за да Убиват хора,в домовете им,градовете им селата им,болниците им ... Шокиращото е ,че са Платени,Подкрепени по всякакъв начин от нашите ...ъъъ "партньори" от САЩЕС !Ние сме съучастници в клането !

мир на праха им,на загиналите в самолета.от ръката на мръсните укри....!

как е в донбас,укрите мачкат ли? колко пъти превзеха днес донецк и луганск? ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХААА.....................

Ми все още не знам, как е днес, но до вчера при контранастъплението, опълченците си бях взели Саур Могила и бяха овладели цялата граница с Русия до Азовско море.

не е вярно-славните запорожци превзеха днес москва!

Искаш да кажеш, руската армия нали?? Опълченците за нищо не стават.

Ще има ли световно футболно първенство в Русия и ще се играят ли мачове в Донбас? За да - натиснете червена ръчичка. За не, зелената. После ще направим анкета, колко тоалетни с две седалки в едно помещение ще има на това футболно първенство, ако се състои?

Вижте, другарки и другари, ние от НАТО и ЕС не сме демократи по отношение на Украйна. Затвяраме си очите за елементарни и ужасяващи антидемократични действия. Пример - Порошенко РАЗПУСНА Радата и обяви избори. Но Радата ще продължи да произвежда закони до предсрочните избори. Разпуснатата Рада дори ще ратифицира споразумението с ЕС! Какво е това "разпускане"? Ние си мълчим. Ами все едно сега да се събере 42 НС и да произведе няколко закона, нищо че е разпуснато. Демократично, по европейски, нали?

Путин обаче препоръча мирен диалог с представители на сепаратистите. руските(с малка буква) терористи веещи знамето на руската империя искат само едно:отцепване на територия от Украйна. Извод:Украинците предлагат мир(макар че с терористи не се преговаря) ,Путлер и терористите избират тоягата.Нека бъде тогава дървен Господ докато се терминира и последния терорист и неговото семейство.

... м-р Путин изби близо 200 човека в театър Дубровка в Москва и 400 деца в Беслан, защото "не преговаря с терористи" ...

Тъп си та си вдлъбнат ,демократе!Какъв е Путин ,че да казва на ония дето им викат сепаратисти какво да правят?Путин не е тъп като тебе-ако каже ,че може да им въздейства ,това означава ,че се командват от Москва!Прошляка има позволението на Вапингтон да прави каквото иска ,само и само да обезлюди Донбас,как си е негова работа!Зер то после след сонаджа за шистов газ няма да остане много народ жив ...

ДАИ НЕ РАЗБРАХ КАК ОСТАНАХ ЕДИН ПРОТИВ ТАЯ БАНДА СЕГА ЩЕ ПИШЕ ДАЖЕ И ПРОТИВ МЕН

Ти ли си дневна смяна....твоите товарщи са те прекарали за нощна плащат повече копейки.

Путин бърза да сключи какъвто и да е мир. Путин няма финансов ресурс за по-дълга война. Изчерпването на остатъците от парите на Русия приближава края на ерата Путин и той бърза за мир. След време ще е съгласен на всичко. Ако днес все още е готов да се търгува, утре и това няма да има възможност да прави защото влошаващата се социално-икономическа обстановка в Русия и центробежните сили които работят за разпада й ще придобият ново качество, срещу което той и Лубянка ще са безсилни.

... на физиономията на м-р Путин е изписана лудост, така че реакцията може да бъде и по "императорски" - "след мен и потоп"

ДА ДАИ БОГ ВСИЧКО ДА ИЗГЛАДИ И УКРАИНА ДА ИЗБЕРЕ НОВ ПРЕЗИДЕНТ ОТ НАРОДА А ТЕ ОТ НАЗНАЧЕНИТЕ !!! ТОВА ЩЕ СПРАВЕДЛИВО !!!ДНЕС БЕГЕЕЦ И КОМПАНИ С КОМАНДВАЩИЯ ФРОНТА БЕГЕЕЦ ЗАПОЧНА ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ СВОЯТА РАБОТА !!

В кое си качество преговаря Путин в Минск, след като твърди, че Русия не води агресивна империалистическа война срещу независима и суверенна Украйна?

Човече, вземи и прочети малко повече - срещата в Минск НЕ беше заради Порошенко и Путин. Двустранната среща беше "покрай" срещата на ЕАС, председателствана от Украйна (Порошенко).

МАЛКО ВИ ПЛАЩАТ ДА ??? ПРОСТИ ВИ СА ПРОВОКАТОРСКИТЕ МИСИИ

Ти кажи за Аштън какво правеше там, а Путин си е точно на мястото, в Евразийския съюз.

Питай американците! Русия е незаобиколима велика сила без която вече нищо не може да се решава! Путин е там за срещата на Евразийския съюз, а не на среща за Украйна! И понеже на Порошенко му треперят гащите за кураж беше подкрепян от присъствието на Аштън, която няма никаква друга работа там!

Татаро-моголско иго, игото на крепосничеството, комунистическо иго. В резултат на тази история и смесване на гени, руснаците напълно са възприели психологията на ордата. Така и действат. Като орда.

Путин е велик политик и статег. А протестна мрежа да обясни защо е взела 6 милиона лева от американските фонд

Все по-често Путин ще мотае в устата си милиарди, защото парите за пенсии са изхарчени и трябва да се оправдава с Украйна. Цената на "рейтинга" на Путин вече е ясна и на идиотите в Русия. Ясно им е и кой ще я плати, но не се знае, дали те са съгласни това да стане без плащане то страна на Путин и Лубянка. Тепърва ще чуваме техния глас.

Интересно мнение. Проблемът е, че ние (България, ЕС и НАТО) виждаме желаното за действителност и вярваме на собствената си пропаганда. Ще дам пример - много тук знаят за един от известните украински батальони - "Азов". На страницата на батальона има хубава снимка - въоръжени до зъби, оборудвани бойци. Да, но снимката е на руски войници от руски военен сайт и просто са пляснали на един от щитовете символа на батальона, който впрочем е бил символ и на СС дивизия Дас Райх. Това ли са нашите хора?

Нашите хора са онези представители на сталиновия военен комунизъм, които през 1931-1933та по време на Глодомор затриха над 11 милиона украинци. Тези които със силата на оръжието иззеха храната на украинския народ и му определиха дневна хранителна дажба от 80 грама хляб. Колко бе дажбата в немските лагери? А в сибирските лагери каква бе дажбата?

Каквито и мирни планове да произведат политиците, Украйна отдавна (от 2 май) е Бивша Украйна. Хората - украинци и руснаци няма да забравят жертвите, разрушенията... И няма как да живеят като една нация, една "единна, териториално цяла и неделима" Украйна в старите й граници, които впрочем с Русия дори и не са официално установени (все още няма демаркация, която е двустранен процес). Има две стихотворения, които можете да намерите в мрежата - и двете се казват "Ние не можем да бъдем братя" Едното е украинско, а другото - руско. Останалото са празни приказки - никога сърби и албанци в Косово няма да бъдат "братя", градящи една държава, никога либийският Изток няма да се помири с либийския Запад, никога няма да се помирят малцинствата и мнозинството в Сирия, в Ирак... В едно съм сигурен - навсякъде, където носехме демокрация, донесохме само кръв, разрушения, омраза. Плодовете на нашите семена (да, ние - България, ЕС и НАТО) вече започват да зреят. Няма да ни се усладят.

В едно си прав: ВОЙНАТА Е РУСКО-УКРАИНСКА

Като си толкова компетентен бил ли си в тази част на Украйна?Защото аз съм бил там повече от година.И познавам много хора от тези райони.И нито един от тях не е "украинец".Заради такива пишман българи,като тебе,сега имаме гордо наричащи се "македонци",също толкова измислена държава,като Украйна.

истината е, че кръв се лее и с камиони се изнасят трупове само там където е върлувал комунизъм... в посткомунистическо и постсъветско пространство... за съжаление тези, които проповядваха "братството" между народите днес са убийци, националисти, расисти, нашисти и т.н. и нямат нищо общо с демократичните ценности на съвременното цивилизовано общество...

Човече, виж - в Косово влязохме през 1999 г. Още сме там. Свалихме талибаните в Афганистан през 2001 г. Още сме там и се опитваме да избягаме. В Ирак свалихме Садам и едва излезли пак се връщаме. В Либия махнахме Кадафи, сега нашите посолства избягаха в Тунис. Свалихме Мубарак в Египет и сега качихме нов военен за президент. Къде са комунистите тук? В коя от тези държави? А списъкът мога и да го продължа.

Русия са плячкосали по стара традиция Луганския Машиностроителен Завод и го пренасят в Чувашия - машини, суровини, всичко

Никой вече не вярва на лъжите на Протестна мрежа,коитовзеха над 6 милиона лева за протестите си.

Бай Ставри

Ало, порасни! Протестна мрежа вече си ти! Олигарски и Бьесепето падна от власт!!! Протестър :)

... добре е че е в Чувашия, къде ще го местят обаче като Татарстан и Чувашия решат да напуснат Рассийската федерация...

Ами, аз се чудя кога ще се започне със сепаратизма оттатък Атлантическия океан на заграбената северноамериканска земя!

Не харесвам Путин заради кагебиското му минало, но се възхищавам на умението му да постига целите си.

От изпратените направо от парада резерви укри,още по пътя са дезертирали около 1/3. И това го казва Аваков......

Паниката в Москва се усилва всеки ден. Цената на войната срещу независима и суверенна Украйна се оказа непосилна за Москва. Влошаващата се социално-икономическа обстановка и нарастващото брожение срещу режима предизвикани от жертвите - човешки и в жизнен стандарт, карат режима да трепери, защото усеща, че приказката с "патриотичното" дело свърши и се разбра, че е ограбване на руския и украинския народи. разплатата не е далече и това е притеснително за Лубянка.

Никой вече не вярва на Протестна мрежа.

Никой вече не вярва на Протестна мрежа. А парашонко да беше предложил такъв план преди месеци,вече е късно за него и шайката му.

Знае ли някой, кога Русия е преговаряла със сепаратисти или терористи? Откъде знае Путин, че това е нещо положително и конструктивно, та го препоръчва на независима и суверенна Украйна? Миналата година преговаря ли Путин със сибирсикет партизани или тази година с движението за Сибирска Република?

ТОЗИ ЗА ДА МУ ПЛПЩАТЪТ ! СВАРТАЛИЩЕ НА БЕЗРАБОТНИ ХАМЕРСКИ ЛИЗАЧИ

През 1991 г Украйна се отделя от СССР чрез референдум без да гръмне една пушка. И никой не смята това за незаконно. Защо сега да не могат хората от Крим и Донбас да се отделят от Украйна? Още повече това не е прецедент в Европа- провинция Саар през 1957 се отделя от Франция и се присъединява към Германия Същото е и с Косово Лошото е, че Киевската управа изпусна момента да се договори за някакъв вид федерация. Сега след тези жртви на изток вече е късно, дори и пти военна победа

Защото ХОРАТА ОТ ДОНБАС НЕ ИСКАТ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ УКРАЙНА!! Затова!!! Нападнаха ги руски (чеченски, дагестански, ростовски и всякакъв руски башибозук). В Крим има татари 350,000 и украинци 400,000. И тях никой не ги пита. Правиха едни менте руски референдуми....

стига си спамил и лъгал,имаше РЕФЕРЕНДУМ!

По същата причина по която Русия не дава на много нейни региони да се отделят? Капиш??

Къде е имало референдум? Или ти подкрепяш шепата ислямисти, които искат да си правят халифат в Кавказ.