Ердоган: Русия да не съсипва приятелството си с Турция

Реджеп Ердоган предупреди Русия да не съсипва приятелството си с Турция, защото ще загуби много.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Русия да не съсипва приятелството си с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя циганин си мисли че плаши някой , плаши ама друг път.

Путин вътна кранчето на Сирийският нефт. Синът на Ердоган е акционе във фирмата на Маккейн и Нуланд. Купуваха на 17 долара от ИД и продаваха на Европа по 55 долара. Това е причината

Турция призовава в неопределеното бъдеще Русия да не прави нещо, което на Русия и през ум не и минава. И какво остава - че Ердоган заявява "ние сме приятели с Русия и не искаме да се разваля".

наистина не е уместно да се плаши с разваляне на приятелство ...ако спрат руснаците да посещават турция ердоган дава ли си сметка какво ще стане с турския туризъм ???

един добър политик никога не заплашва със загуби, защото не се знае най-накрая чии загуби ще са най-големи. а още по-накрая да не се окаже, че светът е изпепелен, а Луната и Марс (въпреки с водата на нея) са недостижими.

тоя тъпанар и пионка на хамериканците и компания ,да не си позволява много че , ще си навлече проблеми с мечката

Турският паток окончателно потъна... Поредният "брилянтен" ход на великият стратег Жужо.

Скоро Русия ще има пряк излаз и граница със Сирия. Турция ще духа баклавата. 60% от Нато са от бившия Варшавски договор. И никой не смее да си има работа с Русия. Ха ха Бойко е много гъст с Путин. Пасито също. Ха ха ха

Турският поток се отлага за далечното бъдеще.

Вече е свален руски самолет над Сирия. Пилотът е катапултирал.

Мустакатия фес май е решил от 2 стола на земята да слиза, сеедно в кремъл незнаят каква върти опашка е с американците. Повече от половината главорези на ид вече са приютени в турция естествено със знанието и разрешението на гореспоменатия!

Тоя дрислив манаф знае ли кой заплашва?

свален е руски самолет над Сирия

Абе тоя манафин бил много нагъл, бе! Войските на Турция навлизаха в територията на суверенна държава (без разрешение), за да гонят кюрди и тогава нямаше проблем за Турция. А сега един самолет малко се отклонил, навлязъл ВЪВ ВЪЗДУХА и - врява до Аллаха Ай сиктир, бе!

Ами ПУтоците?

Пука му на Путин за приятелството с Ердоган....вече му изниверява с Елтън Джон и Берлускони...ха.ха

След прекратяване на примирието с кюрдите и бомбардировките над военните формирования от кюрди , воюващи с ИДИЛ , Ердоган тръгна бързо надолу !Ако и Русия му отреже квитанцията , той си е пътник , завалията!Хак му е!

Ердоган баш Талибан играе много опасна двойна игра и руснаците просто му подсказват ,че си играе с огъня ....американските му господари и без това са решили да го сменят .

"Ще се радваме да посрещнем в Москва представители на министерството на отбраната на Турция" ------------------- Интересен демарш...Виновните са явно руските пилоти, а привикват турските представители в Москва. Нещо в дипломатическия подход определено липсва. А ако Русия загуби Турция, това непременно ще и струва ужасно много...Защото наоколо и няма да има вече приятели, освен...Беларус.

Ердоган организира войната против Сирия.От лятото удари Европа с бежанците. Точно преди изборите щеше да спретне едно победоносно нахлуване за "оформяне на буферна зона" до Дамаск .Но! Путин му накъса картите. На султанчо сега му става сложно за изборите и търси скандал поне до изборите да изглежда като победител.

Проблема на фесовете, е не че някой е нарушил въздушното им пространство, а че когато техни самолети наближат сирийското и веднага биват взимани на прицел и не могат да стрелят по кюрдите.

Позициите на Русия и Турция по отношение на Асад са противоположни, но за ИД съвпадат. Поведението на Путин при инцидентите е глупаво. Няма да сплаши никого. Едно дипломатично извинение би било умно.

Той се извини, бе.

Това, което направи, са нескопосани обяснения с времето за първия случай. За съвременната техника това не е оправдание. Няма как Ердоган да е доволен.

САЩ,спретнаха на Ердоган политическа криза,и той стана техен роб!!!

виж сега , Ердоган ефенди , един добросъседски съвет , по комшийски така : не си разваляй достлука с Русията заради интересите на уолстрийт ! че ония ч.ф.ти и наглосакси ше те похарчат при първа сгода и око им няма да мигне !

Отговаряйки на загрижеността на няколко форумни участника за комуникациите на полуостров Крим, с радост съобщавам: Първата лента на моста Крим - континентална Русия е във експлоатация от преди 5 дни. Тогава по нея мина първият търговски конвой камиони.

Не се шегувай с нас, ще вземе някой да се върже! 2019 моста ще е готов.

Чyryниц

Първата лента е готова и работи. Предвижда се разширение и до-укрепяне, за да стане съоръжението дълговременно. Няма шега.

...Търсете на руски заглавия от типа "Първите камиони минаха в Крим през Керченският пролив".

ма нищо такова не излиза. явно гоогле не търси в чугунената ти глава :)

Вярно е има клипове от руски дрон качени в youtube. Но за сега това платно ще се ползва само за превоз на работници и материали за строителството на самото съоръжение.

Ясно е че все някой му пречи на Джуджу за нещо.... ма кой му пречи за моста до Крим който вече година и половина уж строй, а още 2 метра не е построил?

Моста се строи и първата лента функционира от преди 5 дни. Първият конвой мина по нея тогава. Сигурно нашите медии разсеяно са пропуснали да споменат?

явно се доста повече тези с психични отклонения :)))) важното е да си вЕрваш... я провери да не е понтонен моста :))))

Ердоган да се готви за "американската пролет" която идва. След като Русия изчистят главорезите и варварите на ИД, какво ще прави турция с техните кюрди които искат и те като косовари да са самостоятелни?

Шило

Така е, кюрдите само чакат да кривне нанякъде.

Всека страна ламти за територия и влияние, кукловодите се възползват от това когато е в интерес на Новия Световен Ред. Турция е една от тях, въпреки че не е завладяна като ЕС, Ердоган се увлече, много бързо забрави цветната революция на Таксим, и желае да спечели територия в Сирия, когато дойде време ще активират кюрдите в Турция. Дано е останал малко разум в сателитите на Израел и не започват Трета Световна Война за НСР.

Шило

Ердогане, абсолютната ти власт в Турция свърши.- Ти имаш интерес от приятелство с Русия. Че да те крепят малко от малко. Па и някакви АЕЦ ти правят.

Путинчо подви опашка пред турския манаф. явно още го боли дупето от Южен пАток :)

Шило

Вярваш ли си? Кучетата си лаят, кервана си върви. Руснаците атакуват касапите в Сирия, НАТО и Турция дърдорят. Това е. А Турция няма нищо общо с Южен поток, сверете си опорните точки, има грешка в тях. От няколко дни ви подсказвам.

Митенцето Пешев не можеш се скри от тъпомера ми. Веднага те разпознава. Само ти можеш да го зачервиш на макс, което значи че ти си най тъпото парче в дира

Турците нарушават ежедневно гръцкото въздушно пространство. Къде са съюзниците от НАТО?

Мазният анадолски ибрик пак почна да подскача по свирката. Газпром планира да ограничи преноса на газ по турски поток за сметка на северен поток 2. Така че не е изключено гаджалите да останат със свалени гащи и пръсти в устата. Е, Ердухан го умее това добре.

Турците се държат от година като приятели-предатели. Орязаха Турски Поток при първото свирване от ЕК. Не може да очакват, че Русия ще ги приема като приятел след това. Между другото, навлизането на самолети е само повод - и на всеки е ясно това.

Путинчо му се досвидяха 10% и за това Русия се отказа от потока с които всъщност се опита да шантажира България. Никога не са имали намерение да го правят.... Какво каза за моста до Крим? Готов каза че бил вече, а? 20 месеца станаха, а са построили колкото му е клитора на Пут(к)ин

Чyryниц

Глупости. Не знам за какви 10% говориш, но ЮП беше спрян от нас след разговор с дъртият убиец на виетнамци Маккейн пряко. Оттам нататък предположенията какво искала Русия са безсмислени.

въздушно-космическите сили на Руската федерация в Сирия

h 1

голяма фирма - малък магазин.... ...по-точно ГОЛЕМИ Л.А.Й.Н.А. ГОЛЕМА ПОМИЯ !!!

Е, къде...правиш се на леко чалнат? В Египет, само там ръстът на руските туристи тази година е над 20%.

Ердоган да беше мислил за приятелството си с Русия ,когато организираше срещи на кримските татари в Истанбул и Турция ги готви за продължителна подривна дейност в Крим.

че Крим си е на татарите

И Косово си беше на сърбите. И България е била на траките. И Турция е била на византийците. Та Крим преди XIII-ти век е бил на хазарите ,а по преди на скитите. А САЩ на индианците. и т.н.

На мястото на Путин, аз бих наел някаква стая до турското Външно министерство. Ще спести разходи за гориво, щото то какво става, руските бараки, дето нямат елементарна навигация все ще влизат в турското въздушно пространстов и пияниците все ще се обясняват, то духало вятър, то пилота не знаел, то самолето нещо улетел у десно или у лево...

Турция да не е булгарситан?! Да се летят руски самолети над страна от НАТО и бате Бойко да чака началниците!

Поканата на турските пилоти към руснаците е била - Москал бейлер, ха бакалъм от Анадола, Ердоган кизгин олачак! (Напуснете долината на шарените гащи, че Ердоган ще се сърди) :)))

Русия се държи като селски бабаит в чалгатека. Чуди се с кой да се заяде. Глупаво е от тази гледна точка че ердоган му е съюзник на путин в борбата с "леберастията". А путин какво прави, вместо да си гледа бомбардировките над ИД, седнал да се заяжда с ердоган. За какво се заяжда, малко ли враго си има. Ми глупав политик е.

а проблема на турците е че винаги идват с ножове на престрелка...

Много ми е интересно, за своето твърдение имаш ли поне един реален аргумент? Защото Русия действа само в отбрана и то пасивно в най-краен случай, като фашистки преврат или вълна на /псевдо /ислямски тероризъм.

Бас държа, че третия път ще бъде свален руски самолет ...

Може би това е цалта на путин. Да жертва живота на едно пилотче за да си направи реклама. После като свалят самолета ще реве че видиш ли той се бие с ИД пък лошите нато му свалят самолетите.

това е изгодно и за Ердоган ... за да го обяват за султан ... миналата седмица бяха заедно на байрама ... в Москва

Ако Русия иска конфликт с Турция, ще окачи под крилата на самолетите до турската граница системите за радиозаглушаване. Същите с които направи за смях Доналд Дък в Черно море. В тая база няма и 10 руски самолета. Турците правят това изявление от кумове срама. Такъв е протокола. Съвсем друг беше случаят, когато американски самолет летя на ръбът на въздушната граница на Русия в Черно море. Което беше планирана провокация. Руснаците обясниха ясно: тясно е пространството при завиване за кацане в базата до границата, поради терена. Сакатлък не е станал. Но е прав колегата по-долу, че ако Путин спре туристите за Турция, както за България, Кипър и Гърция ще си оправят икономиките само за няколко сезона :)

Брато, чети какво писах в горния пост... и на двамата им е изгодно да играят театро ... Ердоган иска да става султан, трябват му 367 депутата ... за да постигне тази цел не би се спрял пред нищо. А точно най-добрия му приятел Путин му помага в това. Не бил могъл да завие пилата ... ай де де да не е циганска каручка това

Русия не се знае какво ще изгуби, домати и мандарини, може би. Но като не дойдат догодина 2млн руски туристи, Ергоган ще му подпалят потурите!

Е къде ще отидат тогава, като няма да е България и Турция, всичките могат ли се събра в Крим и Сочи, без да си стъпват по главите? А по-далечните места са за богаташите им, все по-обедняващите обикновени руснаци нямат пари за там.

Много преувеличавате важността на руските туристи. Как пък всичко руско е най-велико. Че и туристите :D Руските джуджета - най-високите джуджета !

Нападение над Турция...какво ти нападение бе, просиш ли си го? Вместо да помагат срещу тези нехора, те се ...

Глуповатата политика на путин му провали сигурността на газопроводите през украйна. След това ЮП си замина. Сега се прави на бабаит пред колегата си ердоган. Май и турски путок няма да го биде.

Проблемът е, че в херметичната кабина на Ф-15 след среща със Су започва силно да мирише на фъшкии. Сега се обмисля модернизацията на самолета с цел подобряване на вентилацията.

Я кажете, какво се случи всъщност... Толкова крясъци за безобидно навлизане при вираж, едва ли се случват.... Я, кажете, какво докладваха анадолските пилоти... Има ли нещо общо случката с тази на корабчето "Доналд Кук"?

Турция вече не е приятел на Русия защото иска през нея да мине Катарска тръба коят ке прави сечено на Газпром. А това е жизнено важно за братушките ерго и защо рускуват в Сирия!

тя тая тръба вече е минала от там и сега е в теб...погледни се отзад в огледалото, не виси ли нещо?

sonibvc@gmail.com

При мен тръбата виси отпред. Недей да мислиш че и другите са като тебе.

Както са се подкарали руснаците с точните си ГЛОНАСС-и, много скоро ще падне някоя ракета в Турция или ще нацелят някой нов Боинг, като оня в Донбас И край на заиграването с Путин

Ти как разбра кой свали боинга в Донбас? И как ще отговориш за онзи самолет над алпите - отговор на третия ден, а за Донбас - всичко секретно.... Защо е секретно, за кой не е удобно... Моля, отговори

Бай Ставри

Вече всичко е известно, какво да ти повтарям. 53-та бригада ПВО РФ изпраща комплекс БУК, за да спре украинските самолети, които тормозят руските войски в Донбас. И свалят по погрешка нещастния Боинг. Руснаците никога няма да си признаят, че е имало редовна руска армия в Донбас

Това да не ти е НАТО, чиито бомби падаха и в България докато бомбандираха Сърбия. Едната уцели София даже.

А колко пъти Търция е нарушавала въздушното пространство с Гърция и тогава пищеше ли?!

Хе-хе, туй си е явна опорна точка...

Да залагаме дали ще има турски паток :D

що тогава пищите?

турски самолети нарушат българското въздушно пространство ко прайм бе брато ...