Руска военна полиция в зоните за деескалация в Сирия

Руски военни полицаи бяха разположени да наблюдават спазването на примирието в зона за деескалация в югозападна Сирия и в предградието на Дамаск Източна Гута.

Обратно в новината

Коментари - Руска военна полиция в зоните за деескалация в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е до сега жертвите, явни и скрити бяха малко, сега реално започва окупация като в Афганистан. Правете му сметката сами!!! Резултата от Афганистан и Ичкерия е известен на всички!!!

Нещата в света се промениха. Ако някой преди з0 години ми беше казал,че за да науча истината, ще трябва да гледам и чета руски медии, щях да му кажа, че не е в ред, сега обаче това е факт! Друг факт е , че холивудските мошеници почти навсякъде ги ненавиждат, защото те просто се насраха от алчност, с което показаха истинското си лице а това,че пушкалата им са само за стрелбището, че не ги бива в истински бойни условия, това е съвсем друга работа!

Мдаа!Ти явно и преди тридесет години не си вярвал,че сесесерето ще се разпадне и целият източен блок ще премине на страната на NATO което ще разположи най модерни въоражения на Руската граница защото лудият фюрер на Русия ще настъпи с всичка сила пак същата мотика която унищожи СССР! И въобще руснацита си остават най мразеният народ в Европа,а сега вече и в Украйна и Сирия!

Нормален развой на събитията, за радост доброто печели, за целта обаче руснаците доказаха, че ги бива повече и в оръжията, а че меките западни китки не стават за войници, още Цар Калоян го е разбрал.

Бо Бо

Браво на руснаците - железни! Не дават възможност на нежните еврогейци, и алчните кравари ги клатят!

Путин,, тръгна да се занимава с Сирия щото продаваше стоки на Башар Асад... Но, да праща полиция е ИДИОТСКО... Може да прати руски Полицаи, след като Русия ИЗБИЕ всички араби и сирийци там... И руснаците почнат да живеят в областта между Червено море и Средиземно море.

ИДИОТ , КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ТИ ОБЕСНЯВАМ ЧЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ СА ОТ ОДОН (Отдельная орденов Жукова, Ленина и Октябрьской Революции Краснознамённая дивизия оперативного назначения имени Ф. Э. Дзержинского И ОЩЕ ОТ 1924 ГОДИНА СА ПРОЧИСТВАТ АЗИАТСКИТЕ РЕПУБЛИКИ ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ (БАСМАЧИТЕ) :))

Добре, че си ти гольо, за да разбере Путин, че е сбъркал:))

ЗА ДА СТАНЕШ МИЛИЦИОНЕР ОТ ВЕЛИКАТА ДИВИЗИЯ "ИМЕНИ Ф.Е. ДЖЕРЖИНСКОГО" И ПОЛУЧИШ ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА СЕ ИСКА : - 12 КМ МАРШ НА-СКОК С ДЕСАНТ В СМЕСЕНА МЕСТНОСТ - ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА СПЕЦИАЛНА МИНИРАНА ЗОНА И КАТЕРУШКИ - ИЗКАЧВАНЕ НА 5 ЕТАЖНА СГРАДА - 45 СЕКУНДИ - ОЧИСТВАНЕ НА КЪЩА ОТ ТЕРОРИСТИ - - 20 СЕКУНДИ - АКРОБАТИЧЕН ИЗПИТ - ОТ ЛЕГНАЛО ПОЛОЖЕНИЕ ДА СЕ ИЗПРАВИШ БЕЗ РЪЦЕ , ДА СЕ УВИЕШ С КРАКА ОКО ВРАТА НА ИЗПРАВЕН ВРАГ СЪС СКОК И ДА ГО СВАЛИШ НА ЗЕМЯТА И УБИЕШ БЕЗ РЪЦЕ - СПАРИНГ 3Х4 МИНУТИ С ДРУГИ 2 ЧЕРВЕНИ БАРЕТИ И 1 ДРУГ КОИТО ПОЛАГА ИЗПИТА (ЗАБРАНЕНО Е САМО ХАПАНЕ И БЪРКАНЕ ПО ОЧИТЕ С ПРЪСТИ ). АКО СИ ПАСИВЕН СПАРИНГА СТАВА 6 Х 4 МИНУТИ .... .... И АКО ВСЕ ПАК ТИ ДАДАТ БАРЕТАТА КОЕТО СТАВА ПРИ 10% ОТ КАНДИДАТИТЕ ПРИ ПЪРВИ ОПИТ , ДА МОЖЕШ ДА НАБИЕШ 3-ОЙКА ДЕСАНТЧИЦИ ОТ ВДВ :)))

ЗАБРАВИХ - ИСКА СЕ ДА ДЕМОНСТРИРАШ И 4 РАЗЛИЧНИ СИСТЕМИ ПО РЪКОПАШЕН БОЙ - ДА РЕЧЕМ РУСКА, ЕВРЕЙСКА, АНГЛИЙСКА И КИТАЙСКА

Единственото което се иска е да пие по бутилка водка на екс и да направи 5 крачки без да падне!!!

Нещо бъркаш пиандурниците с истинските специални сили!!!

Само да попитам, колко от така обучените пияндурници а избити в Афганистан, Ичкерия, Сирия, Ирак, Либия , СФРЮ/Сърбия, Източна Украйна и на много други места??? Отговор : Невероятно много

Много добър и възможен вариант е Сирия да стане макар и формално република в състава на Руската федерация. Апетита на много държави към местоположението на Сирия и голям и това би ги спряло ако Сирия е субект от Руската федерация.

Стига бе ! Ти верно ли....??? Ма камиларите не пият бе ....аллах им забранява !

Американците загубиха в САР, а руснаците се позиционираха като миротворци и защитници на справедливостта. След САР идва ред и на бивша Украйна...

Да не забравите и подмосковието

Американците никога нищо не са губили!За пореден път губят руснаците които си спечелиха омразата и ненависта на сирийците за подкрепата на Асад и безразборните бомбардировки и убийства на цивилни с цел по голям натиск на мигранти към Европа!

Единствената грешка е, че разрешиха крайна да е независима държава.

Кофти нали !? Те и тувинците си тръгват

Те Се серето не увардиха , та сирия ли ?

Русия е велика православна държава, руснаците са наши братя, по вяра, по писменност и по култура. Продажните псета които вият срещу срещу Русия и руснаците да продължават да дерзаят. И псетата вият срещу луната. но тя си е още там.

Сиганите са твоите братя.

Майка ти да не е рускиня та така сте се сродили ?

През 2016г. Българската Електроника с рекорд при износа над 2,5 млрд. долара.

Направо убихме Китай.

Това е добра новина,колкото повече руснаци в Сирия-толкова по-малко в Украйна.Русия все повече затъва в Сирия.

добре бе поплюшкин, за какво ви плащат , след като детроита ви прави на свинско с кисело зеле

Да , но той е с 14 копейки на дума ...най умния

да работят след 1989г. са оборудвани със Западни Технологии и Техника, включително и военните !!!

злато, рашняците безконтролно експлоатираха и изнасяха специалните метали от рудодобива, България правеше огромни разходи за НТР-то за кражба на Западни Технологии по времето на КОКОМа, които веднага заминаваха за рашистан !!! Та АЕЦ "Козлудуй" сме го изплатили сто пъти !!!

руснаците ни построиха цялата тежка и лека промишленост, която европедалите и боклуци козяци разграбиха и разрушиха! По заповед на свойте еврогесйки и краварски господари!Нали това беше целта! българия да няма никаква промишленост, и да е бананова република! Пък нека последните 15 години лудите говеда да изнасят добитото в България злато, и да плащат жълти стотинки за концесията! Колко еропедалски подлоги са се облажили а? КОЛКО ГРОБАРИ ОТ ГРОБ ИСКАТ ДА СЕ ОБЛАЖАТ С КОМИСИОННИ И ПОДКУПИ ОТ ПОКУПКАТА НА БАРАКИТЕ Ф-16 А?!

енергоемка, примитивна промишленост от ХІХ-и век, която замърси и отрови чистата Българска Земя, та тия уранови и други замърсени води не са от днешния ден !!!

Аве, келеш ... точно защото руснаците я построиха, затова се и продава. Не само, че се разпродаде, ами и ако не забеляза я разпродадоха пълни олигофрени и глуапаци. Трудно е да се проследи и да се търси сметка на глупак или луд човек. Индустрията никога не е била българска. За всеки завод имаше поставено лице. Тази индустрия никога не е работила за България.

dobrin

а необходимя ни закон би трябвало да го заработят булгарските парламентарни шефове

за рашистан селскостопанска продукция, да не говорим !!!

Да бе да! ЗНаеме за селскостопанската продукция! Домати и краставици..СРЕЩУ СЪВЕТСКИ ПЕТРОЛ!!! А защо ли сега никой не иска да ни дава петрол...за БГ плод и зеленчука!

ВСЯКА ГОДИНА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ СЕ ДОБИВАТ ПО 7 ТОНА /ЗЛАТО ( ДАННИ ИНДЕКС МУНДИ) ... 27 Х 0,3 МИЛИАРДА ДОЛАРА = 8.1 МИЛИАРДА ДОЛАРА

Рудской каза също, че откакто Русия се намеси в Сирия, територията, контролирана от правителството се увеличила от 19 500 кв. км. на 76 000кв. км.(4 пъти). Като само за последния месец това увеличение е 20 000 кв. км.

Бъдещия товар 200

Сигурно говориш за 30 000 чувала за трупове, докарвани последните 15 години обратно в Краварника, от Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Йемен, Сомалия и т.н?:)

СССР В АФГАНИСТАН - 14 500 ... Ю-ЕС-ЕЙ ВЪВ ВИЕТНАМ - 62 000 ... СРЕЩУ ВАС ДА ТЪРЧИМ НЕ МОЖ ВИ СТИГНЕМ :))))

Наваксвате с бояришник

ДА ПОЯСНЯ ЗА КАКВИ МИЛИЦИОНЕРИ СТАВА ВЪПРОС :))) .... ОДОН (Отдельная орденов Жукова, Ленина и Октябрьской Революции Краснознамённая дивизия оперативного назначения имени Ф. Э. Дзержинского .... НА ДИВИЗИЯТА НОСЕЩА ИМЕТО НА ВЕЛИКИЯ ФЕЛИКС ЕДМУНДОВИЧ ДЖЕРДЖИНСКИ ИМ ВИКАТ "ЧЕРВЕНИТЕ ШАПЧИЦИ" , ПОНЕЖЕ НОСЯТ ЕДНИ ШАПЦИЦИ КОИТО СЕ ДАВАТ СЛЕД ИЗПИТА ЗА Краповый берет

САМО СПЕЦЗНАЗ ГРУ СМЕ ПО-ДОБРИ ПОНЕЖЕ НАС НИ ПРЕКАРВАТ И ПРЕЗ КУРСОВЕ ЗА КАК ДА СЕ ОБЛИЧАМЕ , КВО ДА ЯДЕМ , КАК ДА ПИЕМ , ЧУЖДИ ЕЗИЦИ - ВЪОБЩЕ ... В СПЕЦНАЗА НА ГРУ СМЕ КАТО ДЖЕЙМС БОНД А В ДИВИЗИЯТА ДЖЕРДЖИНСКИ СА КАТО ДЖОН РАМБО :)))

В крайна сметка в САР става това, което каже Путин!

момчета, ставате да оберете някоя мандра, но за нищо друго не стватае.

Защо да я обираме. ? НИЕ НЕ СМЕ РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА БОВ... Чете ли онзи ден за кашкавалите?

ха ха ха соросидната паплач се пука от злоба ... а бре подлоги умирисани , какво става с мосул ??? какво става със северна корeя ??? какво става с афганистан ???

Е, те там точно ..,,не им става,,!?

08.07л2017 Хамбург / Германия: "На срещата вчера двамата президенти се съгласиха да бъде създадена зона за деескалация в южна Сирия. Тя ще бъде контролирана от руска военна полиция в координация с американците и йорданците, разкри вчера руският външен министър Сергей Лавров сред срещата Путин-Тръмп."

Е да ама той Лавров е демент така,че едва ли може да му се вярва!

Ами добре няма да му вярваме... Прочиташ горната статия, и ако още имаш съмнения че пак се изказваш не00сведомено и по този въпрос за домашно си прочети какво каза Рекс Тилърсън за руската военна полиция на 7 Юли в Хамбург -)

ОТКРИЙТЕ ПРИЛИКИТЕ!....Над 85 милиарда долара са откраднати от москва чрез безплатното ограбване на урана от българските рудници за 45г. ..................26 тона злато, натрупано по време на Царство България, е откраднато тайно от Съветския съюз в края на 50-те години на ХХ век. Това шокиращо разкритие лъсва от разсекретени документи на Държавния архив и на Българската народна банка (БНБ), става ясно от разследване то. 14 години след 9 септември 1944 г., когато Червената армия се настанява в България, т.е. през 1959 година, вече в разгара на Студената война 26 тона златни резерви тайно са преместени в Москва под предлог, че сградата на БНБ нямало да издържи на атомна бомбардировка. ТАКОВА Е И СИРИЙСКОТО "ОСВОБОЖДЕНИЕ"

Още по шокиращо откритие! СССР ни построи АЕЦ Беляне и цялата ни тежка промишленост! Същите които продажните европутаци нарязаха и продадоха на скрап, за да угодят на свойте еврогейски и краварски господари! А какво е построил Говедарника за 27 години Педокрация в българия?! НИЩОООООООООООО! ДОРИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ! ЛУДИТЕ ГОВЕДА ИЗНЕСОХА БЕЗ ПАРИ ЗАВОДА НИ ЗА КОМПАК ДИСКОВЕ В СТАРА ЗАГОРА< ЗАЩОТО СМЕ НЯМАЛИ ПРАВО НА ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ!!! А КОЙ СРИНА СОФИЯ ПРЕ 44- 45 ГОДИНА ВЕ ГОСПОДА ЕВРОПУТАЦИ?! КОЙ ИЗБИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ И РАНИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ?! НЕ БЯХА ЛИ ТОЧНО ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ ЛУДИТЕ ГОВЕДА ОТ КОЗЯК А?! ФАКТИ ЩУРЕВ, ФАКТИ!

Пардон! построиха руснаците АЕЦ Козлодуй, а не Белене, грешка на езика! Въпреки, че с малко късмет..ще имаме и Белене.>какво стана с реакторите дето купихме от руснаците, а?

"СССР ни построи АЕЦ Беляне"- ти в ред ли си..ха.ха

. Руснаците не са строили България а българските работници!!!!!!!!!!!!!.,кой свали бай Тато? Не бяха ли комунистите от неговата партия и советския гражданин Луканов? Кой фалира предприятията и банките. Не бяха ли същите комунисти?Я виж сега колко от богаташите са агенти на ДС-КГБ. Гурбачовата перестройка беше планирана затова и прехода(престъпен и шумкарски) беше мирен че имаше предварително преразпределение кой комунист кое ще открадне!!! Я виж сега кои са основателите на СДС... :- Жорж Ганчев е секретен сътрудник на ДС в периода 1970 - 1990 г. - През 1989 г. участва в учредяването на СДС. -Първото активно мероприятие с досиетата: Ударът на ДС срещу лидера на СДС Петър Берон -ДС вербува Волен Сидеров за сътрудник, като го набеди в кражбата на фотоапарат! В тях нарича националистите- тъмни личности, фашисти и сбирщина. Когато през 95-та година в. Демокрация спря да излиза, Волен се цани за пресаташе- шеф на пресцентъра Харалампи Анчев, юрист, близък до СДС, служебен министър в провителството на Софиянски, агент Чавдар на Шесто управление на ДС. Проф. Богдан Богданов, агент Николов, също шестак, Писателят Георги Данаилов, агент Андрей от Второ главно управление на ДС, един от първите директори на Агенцията за българите в чужбина след 10 ноември 1989 г. Известният седесар Станислав Даскалов агент Явор и Гастона от Второ и от Първо главно. Икономистът на СДС Венцислав Димитров, който доведе Иван Костов на Раковски134 , се оказа с псевдоним Попов агент в СГУ-ДС, 2 отдел. Никола Карадимов, служебен син министър, отговарящ за преговорите ни с ЕС, дипломат, но лъсна като агент Андрей от Четвърто управление на ДС. По-късно стана външно политически съветник на Георги Първанов Гоце.

Каква руска войска до 1959 г бълнуваш бе соросоиден краварски гъзолизец. В България съветската армия минава и продължава към Югославиях , Унгария, Виена та до Берлин. В България до 1947 г. е имало съюзническа контролна комисия от съветски, американски, английски и френски представители. В България никога не са се разполагали трайно съветски окупационни войски бе тиквеник!

Тъпанар, че и тиквеник си само ти, неграмотно решетарче! Има документи, държавни арихиви, че дори и "Държавен вестник" от ония славни времена, "когато се наливаха основите". Съветски военни "съветници" :))) имаше включително и през 1990 години. Дори мога да ти напиша имената на тези, които лично познавам. Вие по заповед ли се докарвате да такава невероятна неграмотност?

пияните блядове искат да окупират Cирия .

Бе то целия свят разбра, че по добре пияните блядове...Отколкото педалите луди говеда! То педалите луди говеда, дори собствените им съюзници не ги обичат! Все пак, горките почти всеки ден ги трепят, с "УЖ" случаен приятелски огън!

....А скоро и в Поморие и Созопол!? ..Защо не?

за ври път: Г-20, среща, и ришение: Аз няма да ти се бъркам в двете Америки, ти няма да ми се бъркаш в Близкия изток.

Не пращайте там момчетата...при камиларите тези пунктове дават първи фира , да дори от радостен сватбарски огън

то убу ама наПутин му е много къс дългия за да може да го направи това нещо!Ако не са американците и съюзниците им да трепят джихадистите то Башар до сега да е паднал въпреки помоща на Путин

Рашата- миротворец. Му-ха-ха-хааа

Краварника и съюзник....С ъс съюзник като Краварника, не ти трябват врагове! Да не са взривявали наскоро нещо съюзниците си в Афганистан , а?:)

..мир да има между краката на майка ти!?

Ако е рускиня - давай насам

"Руски военни полицаи "-направо си ги пишете "окупатори" а всичко е заради нефтените залежи на Сирия. Компания, свързана с определяния като "главен готвач" на президента Владимир Путин Евгений Пригожин, може да получи договор за добива на една четвърт от нефта и газа на ключови находища в Сирия срещу задължението да ги освободи от "Ислямска държава" и да ги охранява. Това гласи меморандум, сключен с представителите на сирийското правителство.Договорът за срок от пет години е подписан през декември 2016 г. по време на посещение на сирийския петролен министър Али Ганем в Москва за среща с руския му колега Александър Новак. В момента меморандумът няма юридическа стойност, тъй като за целта в Сирия трябва да се приеме специален закон, който да го направи възможен. Когато обаче това се случи, документът ще има обратна сила и за охраната ще се плати и за времето до датата на меморандума според лица, близки до руското енергийно министерство.

Щерев, Щерве,ЩУРЕВ..>Вземи си пий хапчето! Пак обърка братушките, със свойте господари козяците- луди говеда от Краварника! Да те образоваме малко-Руснаците са в Сирия, по покана на сирийското правителство и на сирийския народ! И се борят срещу ИДИЛ, а не като лудите говеда да го спонсорират и създават аккто преди това създадоха Ал кайда!А и лудите говеда както винаги, нападат и окупират чуждите страни за ресурсите им! както стана в Ирак заради петрола, и в Афганистан заради хероина!Факти, старче! факти!

Ако беше толкова "образован и умен" щеше да знаеш че Ал Кайда и ИДИЛ са врагове!!!!!! САЩ "създали" АлКайда, а ИД кой? ...като има 3000 руснаци в ИД и всички са с руско оръжие.

Най-после настъпва мир в Сирия и Близкия Изток. И то благодарение на руснаците! Белки малко се кротнат тия луди говеда кравите, и спрат да правят войни по света, и да създават и въоръжават терористите кат Джихади Джотата от ИДИЛ и Ал Кайда!

кранчето за умерената опозиция са го спряли, щото ем ги обучаваха, ем ги въоръжаваха, а след умерената ставаше зловредна на страната на ИД и с амриканското оръжия стреляха срщу своите учители и инструктори

Е така де...Нали даваха по тв то един негър генерал в армията на Краварника, на изслушване пред Конгреса...И го питаха какво е станало с отрядите които са обучили и колко са изхарчили..Горкия негър! Дори започна да заеква и яко се потеше! А все пак е черен! Обясни с запъване, че са похарчили близо милиард долара, да обучат 70 човека..от които 65 минали на страната на ИДИЛ с все сичкото американско оръжие! Голям сеир беше ей:)