Хиляди в Сирия: Благодарим ти, Русия! Благодарим ти, Китай!

Външният министър на Русия Сергей Лавров и шефът на руската Служба за външно разузнаване Михаил Фрадков пристигнаха в Дамаск за преговори с президента Башар Асад. Това стана, след като Москва и Пекин наложиха вето на резолюцията на ООН за насилието в страната.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди в Сирия: Благодарим ти, Русия! Благодарим ти, Китай! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pусия вперед.Hе на Xа-американския кретени!

Проблемите да се решават чрез преговори, а не с бомби и ракети! И руснаците не обичат нашия диктатор ББ, но не сипят снаряди над главите ни, нали! До вчера плюхте Варшавския договор, че вкарал танковете в Чехия, ама те не стреляха, нали! А сега дебелите американски задници нахлуват по въздух, суша и вода където им скимне и изпотрепаха маса народ защото не харесват неудобните държавни глави. Ама това нашите дупедавци го одобряват

кой знае твоят гъз колко е тлъст. И от кого си патила - от американски задник ли или от съветски пиандурник

Благодарим ти Русия...за геноцида над един народ!

Абе те и корейците големо реване реваха за другаря Ким Чен Ир.... Ае ся-тия ги знаем много добре ние! А руснягите намериха начин да си покажат мускулите на западняците! То тяхната и на амреканските гъзове простотия никога няма да свърши!!!

Вчера един алжирски сайт Algeria ISP е публикувал информация, че преди гласуването на резолюцията, катарският външен министър е казал на В. Чуркин, че ако Русия наложи вето, ще загуби всички арабски страни. А Чуркин му отговорил - "Ако още веднъж изкрякаш, твоят Катар няма да доживее до утре". По късно МВънР на Русия е опровергало информацията- "Чуркин не е казал "Ако изкрякаш", но за продължението нищо не се казва.

Ha Ha Ha

мн подлъгващо заглавие сте сложили. Това са хора на режима. Имат ли избор друго да скандират? Нали иначе и тях смърт ги чака.

Плакати са били нарисувани на ръка с флумастери. Мислиш ,че режим накарал хората да рисуват плакати? Във всека страна има хора подкрепящи правеща партия и опозиция - или за тебе това е откровение?

аре бегай в москва при милиардера путин

"Демократизаторите" обслужващи ционизма дотам са се наакали, че един диктатор като Асад да заслужава Нобелова награда за мир, ако успее да не допусне разрухата причинена от активните мероприятия и петите колони в другите страни - мишена на световното правителство. Русия и Китай си обслужват интересите. Ако Сирия падне- Иран ще е много по-учзвим и т.н. Друг е въпросът , че прозиходът на Медведев не предполага, че на него му пука за Русия. За нормалните граждани на Европа е 100 пъти по-добре АБАС в Сирия отколкото мюсщлмански братя и сие. В Сирия християните се ползват от немалко свободи. Ако се промени статуквото в желаната от ционистите посока с християнските светини ще се случи това , което стана в Косово и къде ли не където демократизаторите вилнеят.

Демокрацията и човешките права не са нещо, което го употребяваш когато и както ти е нужно. 1. Човекът има право на свободно и достойно съществуване независимо от това какъв е и къде живее. 2. Той има тези права независимо от това дали на Европа и на теб ви е от полза или не. 3. Всяка държава сама си избира кой да я управлява, а ако ръководството и нарушава общочовешки правила и ценности ще му се набие канчето. И така нататък.

ако скъкратя изказването ти, то "Човек има право на свободно и дойстойно съществуване... ама ще му се набие канчето". Или са суверенна държава или не са. Другото са имперски амбиции.

Тази ми реплика е към коментара на Гост от 07.02.2012 в 14:15 ч.

Забележете, че парите на арабите са в американски, европейски или швейцарски банки. Не са в техните банки. Карат БМВ и Мерцедес, а не японски или руски коли. Мразят американците или гяурите, а предпочитат стоките им и се редят на огромни опашки за визи или бягат от "светите" си места към ЕС...

В грешка си. По целия арабски свят най-много се карат японски коли. Мога и да ти обсня защо. Някакси охлаждането на двигателите им е по-добро. Дори Мерцедес загряват на високите температури.

мъченик с безумен поглед идва, опасан с шахидски пояс, и се взривява някъде, където има повечко невинни...

През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив.

Няколко години преди това СССР и марионетките му бълваха лозунги от рода на "вечна дружба, солидарност и подкрепа" за арабските и африканските народи които се борели срещу американския ипериализъм...

30 хиляди милиарда годишно... Ей, това комундетата си нямате мярка на лъжите.

Чети бре, чекист. Никъде не пише "годишно", което означава общо.

Ахметчиим,тук си напълно прав. Има какво да научим от Турция,но у нас от 20 г. ни управляват псевдополитици и храненици на Държавния департамент - от т.н. Отворено общество. А по въпроса - миналия месец Ердоан действително отпусна 300 млн помощ на Хамас. Даже се говори за разкриване на тяхно представителство в Турция...

Да бе! Не знаех, че в Сирия народът притежава толкова много в частност руски и китайски знамена! Нпараво си е една добре крита до сега тайна на сирийския народ! Такава любов и възторг, таени в ежедневието и намерили спонтанен израз при посещеението на Лавров. Чакай да си изтрия сълзите, че не знма дали клавиатурата ми е водоустойчива. Направо се разревах! А какво е имал предвид французинът с ритането по задника, като народът иска така спонтанно това да продължава. И какво насилие?! Вижте истината - такава, каквато бешее и до преди 20 години в България. А сега едни лъжи по телевизията... материалът бил еди какъв си, БСП някой излъга, че крали и продавали България на турците... не ги е срам тези клеветници!

А бе, един ден и самия ти ще намериш такова знаме, като те спасят от американските бомби и турския ятаган. Всъщност това вече е ставало тук през 1878г. поне за ятагана.

+ 10!

А кой ще ни спаси от спасителите тогава?

Бомбардирали са ни и американци и руснаци, а на освободителите сме си платили прескъпо и с пари и със земя. Оттук нататък това за мен е сделка и не виждам защо трябва да съм благодарен. Ако бакалина ми подари един хляб за да ме спаси от глад ще му благодаря, но ако си обера последните стотинки, а ми вземе и часовника в замяна, вече няма място за благодарност.

Могат ли"умните главици",които разпалено плюят по Русия и Китай да ни осветлят какво остана след походите на САЩ и придворните му кученца от Запада в Ирак и Либия??? Каква пролет се пръкна след"Арабската"такава??? Никой ли не вижда,че кръволоците просто умишлено си изграждат приятели,които впоследствие се превръщат във...врагове,които трябва да бъдат разгромени??? Или примерите с Осама,Саддам и Муамар са вече забравени от някои??? Защо тези световни демократи не отидат и да разгромят северно-корейския режим??? Много е просто-защото там няма да намерят нищо!!!

Стана следното: надигна се рогозката в къщата им и завоня на десетилетна смрад. И започна да се чисти, все оше смърди. Необратимо е! Не е комфорнот, но и преди процеждаше прозълзяваща миризма. Сега поне се чисти. Не става за няколко години, става за десетилетия. България е в същата ситуация. Минаха 20 години, докато сега виждаме, че можело. А може и още по-добре! Много по-добре! Само че няма капацитет, защото вонята идва от главите ни всъчщност, а не изпод рогозката точно. Времето оправя нещата, но трябва да се започне. Не се ли започне, става по-лощо и по-трудно. Така че нешата са наред, ако така може да се каже. По естествен начин се развиват.

Vandov

Ако гърците почнат с антиамерикански и антиевропейски лозунги Русия и Китай веднага ще ги защитят- и АЕЦ ще им построят, и газопроводи през курортите им и драхми ще им напечатат и с море от китайски стоки ще ги залеят.

"Благодарим ти, Русия! Благодарим ти, Китай!", да се смее ли човек, да плаче ли? за всеки е ясно, че само идиоти биха искали карвавата касапница в сирия да продалжи. естествено е, че руската имперско комунистическа пропаганда и неините балгарски слуги да се опитат да представият нещата в друга светлина. русия има военни бази в сирия, които не иска да загуби. на власт в сирия е цоцалистическата партия баас, с която кремал има топли таваришчески вразки от години. руся защитава единствено своите имперски интереси и не я интересува колко араби ще умрат. те изтребиха милиони свои граждани, та какво остава там за някакви си араби. не ни лажете, моля

Внимавай какво говориш! Франс прес не може да лъже!

Е да ама хората не са го казали за други,а за русите,а глас народен,глас божи!

..няма да спрат. Имат поддръжници и жалко за най-културната страна в тая част на света...

Западняшкият план включва три части: 1. Само-ликвидиране на СССР - постигнато благодарение на простотията и пиянската подкупността на двама бивши членове на комунистическото политбюро и пишман демократи-президенти на тази държава. 2. Разчленяване на остатъка наречен Русия на три части за да се изцоцат ресурсите по-лесно - стара еврейско - англо-американска мечта за спасение, засега блокирана успешно от екипа на Путин. 3. Връщане ( под прикритие на борба за човешките права и др.) на западните сили в бившите си колонии. В тази точка влиза въпросът за Сирия, всичко останало е пропаганда за шарани.

Това е естествен стремеж към подобряване начина на живот и обогатяване на всяко живо същество. Ако беше роден в САЩ, Германия, Франция, Англия, Испания, Португалия или Италия и ти щеше да мислиш, че така е редно.

Ако беше роден там нямаше въобще да мислиш ;)

Добре е, ако си втасал, от време на време да си топваш главата последователно в студена чешмяна вода, а веднага след това- в гореща такава или да ходиш всеки ден бос по снега. Тези благотворни процедури ще ти помогнат да успокоиш нежната си душа, да изтрезнееш и да станеш( казано в рима) благороден пич, който се вози във "Москвич".

Изключително добра цензора осъществява dir.bg. Всичко, което не отговаря на официалната линия се трие. Както едно време - всяка крива ,успоредна на партийната линия- е права линия. ДЕРЗАЙТЕ! И на вас ще подхвърлят кокал.

Е, този път САЩ ще се задавят! Американските интереси по света и намесата им в ограбването богатствата на другите страни срещнаха несъгласие. Където американци са се намесили по света, само разруха и смърт сеят!

То поне след другите велики сили само цветя и рози

ФАРС. Срам за Русия и Китай. Бог да ги накаже!!!

Благодарят сирииците щото само заради противопоставянето Русия сега ще им даде даром малко съвременно въоръжение а ще продължат да разправят измислици за многомилиардни оръжейни контракти. Ако Сирия имаше и половин милиард за военна техника щеше да бъде много по-добре въоръжена. Тия чалми и 100 милиона не могат да платят за 1 година, толкова са зле финансово. Всичко останало е реклама на руския ВПК, на който много му се иска да продава повечко но не може.

"Русия два пъти унищожава българската държавност. Първия път, екзекутор на България е кървавият езичник Светослав през 968-971 година. Светослав избива безмилостно над 300 български болярски рода " "Лъв Дякон съобщава, че войските на киевския княз наброяват 60 хиляди души {без да се броят наемниците!), чието ядро е княжеската дружина от около 10 хиляди воини. Светослав води огромни за времето си сили, използвайки значителния демографски потенциал на руските славянски племена."

СВЕТОСЛАВ Е БИЛ ВАРЯГ, НЕ СЛАВЯНИН, ПОТОМЪК НА РЮРИК, ОСНОВАТЕЛЯ НА КИЕВСКА РУС

демек на шведите се сърди, не на руснаците

"Святослав I Игоревич принц на Рус. [2] [3] Синът на Игор от Киев и Олга, Светослав е известен с неговите непрестанни кампании на изток и на юг, които ускори колапса на две велики сили на Източна Европа-Хазария и Първата българска империя "

Стига сте се плюли! Да не мислите, че някой друг освен нас самите ще ни изчисти лайняната държава? Където е стъпил крак на нашественик ( И Русия, И САЩ са такива !!!! ), трева не е никнала.....

И спи,и се прозява,на чужди се надява! П.Славейков

Русланд , доколкото знам, е област в днешна Швеция. От там идват викингите обединили и оглавили славянските маси около днешен Киев и поставили основите на Киевска Рус, от която след стотици години се роят великоруси, малоруси( украинци) и белоруси.

Медиите на запад,които успешно могат да бъдат наречени Средства за масово поразяване,са най-изкушените в областта на създаването на митове. И при това,не поради непознаването на системата,както твърдите вие,а напълно осъзнавайки какво правят. Те са задължени да бранят корпоративните интереси на олигархичната върхушка и действат синхронизирано и масово. Атаката им срещу набелязания обект - физическо лице или държава създава негативния фон около него,създава митове в т.н. световно обществено мнение и предшества действията на политиците и военните по отношение на споменатия обект. Примери - митовете за С.Хюсеин и заплахата за световния мир или Америка с неговите оръжия за масово поразяване,Кадафи и Асад,с техните "зверства", Иран,с неговите ядрени оръжия и т.н. И всички последващи политико-военни действия са облечени също в една митологема,наречена "западни ценности",които трябвало да бъдат защитавани. Макар,че на природонаселението в отделните държави не е съвсем ясно какво представляват - ядат ли се,пият ли се,аджеба...

Асад е убиец. За какъв диалог говорят. Трябва да бъде свален от власт и съден, а те отишле при него като при приятел. Той искал край на насилието след като е убил хиляди. Хахаха

А ако сирийците не искат да го свалят от власт? Тогава кво праиме?

"Асад е убиец.За какъв диалог говорят." Западните медии сякаш са взели тези думи от устата ти! От началото на масираната кампания все това повтарят. Но,интересно,че не се позовават на тебе,а на някакви неназовани източници от сирийската "опозиция"...

Това е. Благодарим ти Русия, че те има. Няма да забравим ДИВИЯ възторг с който изпратиха руснаците в Русия племената на Афганистан. Такъв възторг, че съвсем подивяха и още не могат да се оправят...Див възторг беше обхванал приди столетие и българите, но той още държи част от тях. Те са още диви...Сирия да му мисли...

Пълни тъпотии!

Ами ще им благодарят, разбира се. Така наречените опозиционери са само в няколко и то МАЛКИ града като Хомс и Хама, при това повечето ислямисти, примесени с турски, саудитски и израелски спецчасти и шепа дезертьори, а огромното мнозинство подкрепя Асад. Благодарят им, защото за разлика от САЩ и Запада Русия и Китай са наистина загрижени какво се случва с хората в Сирия. Единствената цел на Запада е да свали неудобния Асад, който (както и баща си) е враг на Америка. На каква цена - на Запада не му пука. Дори си цената на гражданска война, бомбардировки, стотици хиляди загинали (неизбежно при гражданска война). Русия и Китай се опитват да предотвратята гражданската война. Това е.

Прав си - в Либия колко измряха при гражданската война? Че и още продължават да се стрелят по улицата. Няма по-лошо нещо от гражданската война, либийският сценарий трябва да се избегне!

Еми да, само че на лупменизираните американски подлоги, пошещи тук, не им пука колко хора ще измрат, само и само да дойде на власт в Сирия прозападно правителство и американските отново да докажат "превъзходството" на своето оръжие срещу умряло куче.

Върл враг на САЩ и ИЗРАЕЛ

Това, което става си е пълен фарс. И САЩ, и Русия, и Китай, и останалите са си от един дол дренки. Това е поредният театър, на който можем да се "насладим". Не бъдете наивни, мислейки, че са опозиция на САЩ, по-скоро са Троянски кон.

"Руси да те бранят и гърци да те хранят". От препатили!

хахаха

Същото може и да кажеш за американците, англичаните и французите - най-свирепите колонизатори и експлоататори на бедните народи!

Ще благодарят ,те и Ирак биха благодарили ако беше Садам и Либия ако си беше останал Кадафито ако не бяха продажните сили.Като гледат каква демокрация има там страх ги хваща.А нищо не се получава с тоталитарния режим в Англия,Холандия защо там няма демокрация от години.

Виждам доста недоносчета се радват , че една държава ограбва останалия свят и не им е ясно , че живеят зле щото някой дебел американец трябва да яде десет пъти повече отколкото му се полага, да сипва гориво десет пъти повече от колкото има за останалите хора по света, че политиците им като се пенсионират, в мемоарите си пишат че няма проблеми да минат границите на моралните си ценности и да правят злини в името на Америка, щото така трябва. Когато имаш комплекс за непълноценност лекарите препоръчват да започнеш да се идентифицираш със някой силен и могъщ, за да позабравиш собственото си нищожество. Та това ви е диагнозата , недоносчета. Освен че нямате българско самосъзнание, в празните очи все звезди се веят...ха ха .

много точно казано за комплекса за малоценност.

Китай,Русия и Индия ще неутрализират в близко бъдеще УСА.С.Корея ще е катализатор за завръщането на КУМАНИЗЪМА.ТОЙ е на ХОРИЗОНТА!!!

с. корея е катализатор за избиването и уморяването от глад на милиони хора. средния северно кореец е няколко см. и няколко килограма по-дребен от средния с. кореец. как може да сте толкова нагли в лъжите си?

КОЛКО НАИВНИ СА СИРИЙЦИТЕ!!! ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА ПУБЛИКУВАНА ОТ ИЗРАЕЛСКИЯ ВЕСТНИК "Haaretz" ЗА ТОВА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА БИВШИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РУСИЯ И НАСТОЯЩ МИНИСТЪР НА ВЪНШНОТО РАЗУЗНАВАНЕ НА РУСИЯ ФРАДКОВ : "Путин выбирает премьер-министра с еврейскими корнями ("Haaretz", Израиль)" ОТ ТАЗИ СТАТИЯ СТАВА ЯСНО, ЧЕ ФРАДКОВ Е ПЕТАТА КОЛОНА НА ИЗРАЕЛ В РУСИЯ. Как руснаците ще решат проблемите на Сирия?? Ами така както ги решиха и на всички които разчитаха тях и в Либия и в Сърбия и къде ли не още. ЕДИНСТВЕНИТЕ НА КОИТО МОГАТ ДА РАЗЧИТАТ СИРИЙЦИТЕ ТОВА Е КИТАЙ И ИРАН.

През 968 г. България е нападната от русите, начело с княз Светослав, който овладява североизточната част на страната. Българският цар Петър умира на 30 януари 969 г.[14][15] През същата година Светослав е принуден да се завърне в страната си, която е връхлетяна от печенегите. През лятото на 969 г. той предприема втори поход отвъд Дунава.

Хайди сега напиши за кръстоносните походи и Берлинския конгрес и Ньойския договор!Не спирай пиши!

написаното е обективна истина, както и кръстоносните походи, британския, испанския, руския, френския империализъм и не виждам, защо се разстройваш от това. просто пояснявам, че и от руснаците сме виждали лошо и не трябва сляпо да вярваме на никого!

реплика към неграмотнитте. !!? панимаеш*

Абе недей ме връща в средновековието бе пич. Преди само около 63 години България беше бомбамдирана като швейцарско сирене от американски и британски бомбандировачи. Прочети за Димитър Списаревски - човека който само за да защити София се врязва със самолета си в американски бомбандировач. Ето това са герои. А руски куршум не е изтрелван никога срещу български войник - факт.

Не е точно така, по време на първата световна война Варна е обстрелвана от Руски крейсер пък ние потопяваме лейтенант Пушчин, пак по това време наши пехотни части в добруджа съвсем съвестно водят сряжения с руснаците. По време на втората световна въпреки декларирания неутралитет наши бойни кораби екскортират от изхода на Босфора до Констанца немски конвои съответно руски подводници стрелят по нашите торпедоносци.Руски самолети бомбардират нашите търговски и военни кораби по пътя им между Варна и Констанца.

русия най-великата русия икономическия колос америка умиращата :))))) тва е като розов сън на някой русофил бе хора :)))) адът това са сбъднатите мечти на кофти хора и с цялото си сърце се надявам вашите мечти да не се сбъдват повече :) щото ние тук поне сме я сърбали тая... и не е добре ако си човек, който държи на свободата и достойнството си де...

Ква свобода бе, лумпел? Свобода най-малко има в САЩ! Който е бил там, знае...

Тези благодарящи на Русия са като плачещите за Ким Чен Ир. Мислят за живота си...

Ами да хората разбират че заради ветото засега избягват шанса да ги "демократизират" чрез въздушни бомбандировки и обстрел от танкове на освободители

А, жеравчето? Защо нищо непишете за него? Преди скърбеше, а сега сигурно подскача и пее химни във възхвала!!!

Пак нагласена работа - също като сълзите за смърта на вожда в Северна Корея. Кой разумен човек може да благодари на Русия за нещо??? Шут в задниците за всички леваци по света!

А по-какъв критерий смяташ себе си за умен човек? Или всички не съгласни с тебе са глупаци? Мноооого умно.

Ами например по критерия че в Русия при комунизма измислиха социалистическите заплати с които лъжат хората че им плащат. И досега е така и там и тука. Затова не мога да благодаря на Русия и това е една от безброй причини. Затова всеки който поддържа левите възгледи за мен е просто глупав.

Русия, защо ни убивате?

Объркал си името на държавата.

прав си ..Русия няма от 1917-та ..само болшевизирани лумпени с бетонни кратуни!

Братле, с това си държание в стил "трън в задника на Човечеството" или "напук на всички останали", Русия и Китай узакониха убийството и политическото преследване на едни дългогодишни сатрапи! Тези две държави, трябва да осъзнаят, че това не е проява на голям бабаитлък, а на чиста простотия!

Френският министър на отбраната заслужава не шут,а нещо друго в задника.

Тези вече бяха приветствани в Афганистан, помнят ли...

приветствани от народа на Афганистан. И не от талибаните, разбира се, щото талибаните бяха ордите обучавани и възпитавани от USA. Сега талибаните приветстват USA с цялото си налично оръжие.

Въпросът е сега афганистанците кого "приветстват".

Чета и се чудя? Защо не вземете да напишете: Да живее матушка Русия нашата спасителка с ГУЛАГ, сибирските лагерни прелести и т.н. Ние сме едно с братския китайски народ, да се поклоним пред подвига на Мао и да подпомогне световната демокрация, разбирателсство. любов към хората, просперитета към който ни водят и са ни водили Русия и Китай, докато не се сбият помежду си. Луд народ. Всички бягат към САЩ и запада и все за руския чепик плачат.

Добре ще го напишем: Да живее матушка Русия нашата спасителка от турско иго! Да пребъдат Русия и Китай, защото се противопоставят на това светът да бъде превърнат в един световен неофашистки американски концлагер. Долу ръцете от Сирия и Иран! Не на войните, грабежите, смърта, не на неоколониалистите и техните малоумни лакеи! Един друг свят е възможен!

+100

Стига с тоя гулаг бе, него не руснаците, а един грузинец го създаде

ама много си глупав, бе! Гулаг е бил трудов лагер и в него са били пращани всички от племето на автора, които са работили срещу съветската държава. Ти какво искаш, съветският народ да бъде оставен в ръцете им и унищожен, както мечтае атлантическото туземно Паси. Много са мечтали за това и са загивали. Сега очевидно дошъл редът на УСА.

Външната политика на САЩ работи безотказно за разширяване и укрепване на симпатиите към Русия и Китай.Вече само лумпените като КГБ и подобни подкрепят САЩ.

...като тебе? Освен външна политика Америка има икономика, девойко. Посочи нещо, дошло от Русия освен калашников, на дядо ти мускала и ИЖ планета. За 20г. руска демокрация не предложиха на света нищо освен по мечешки да си врат носовете тук и там. На кабелната кво гледаш-как се пече водка или как се прави хот-род. Руснаците нищо не могат да предложат на света, защото в соцразвитието си са били в застой, както сега, както и сателитите им. Виж, в идеологията за "братство и равенство" нямат стигане.

То за това стоките предлагани в САЩ, масово са произведени в Китай, щото са голяма икономика с голяма производителност. Я не говори глупости, че се излагаш публично. И запомни - това, че незнаеш, че нещо съществува, не означава, че не съществува!

От 10 г. наблюдавам по-интензивно външнополитическите изцепки на руснаците и по-специално на др.Путин! Напоследък забелязвам един стремеж да избият имперския си комплекс за малоценност с невероятни външнополитически каламбури - готови са и с дявола ортак да станат, само и само да "сложат прът в колелата на световния капитализъм"... Жалка история, напомняща ми за поговорката за жабата, вола и подковаването. Вместо Путин да се заеме и да направи Русия развита държава, а не както е сега - суровинен придатък на развитите държави. Какво ще стане с Русия като свършат суровините?

....ще ти поискат пари в заем - както правят твоите приятели американците.....до безкрайност. Естествено, че няма да ти ги връщат.

Намекваш ли, че Русия може да продаде например Чукотка, както продаде Аляска? Заедно със суровините които сега черпи САЩ оттам?

Казва се световния империализъм. Ама като си невеж.

Благодаря, че си загрижил за благоденствие на Русия. Май повече те харесваше когато Елцин раздавал енергоносители на Русия само срещу потупване по рамо. Само като погледна кадри дето Клинтън и Елцин се прегръщат и сълзи на умиление напират.

Не им бери грижа.... до тогава ще са световен лидер отново.

Световните империи от хилядолетия действат на принципа "Разделяй и владей". Целта е една държава преди да се завладее да се раздели сама срещу себе си в някаква гражданска война или междуособица. Ако не знаете такава е била и България преди 1393-6 година. Сега САЩ с тези срещи с малцинствата иска да кажат на България, внимавайте в картинката и помнете Югославия. Нищо ново под слънцето, както пише в Библията.

Мда,Хамерика да внимава в картинката,че който се е заял с нас обиновенно изчезва...:)

например, тия 200-300 хиляди в хирошима и нагазаки... да, ма не, щот който атомни бомби вади, от атомни бомби умира.

Кой е изчезнал бе? Гърция ли? Която в страшната си криза е рай в сравнение с България? Турция ли? 17-а икономика в света? Русия ли? Велика сила и член на 7-те? Изчезваме ние и си носим и легендата, че някой си патил ако се захване с нас...Като приказките на мравката към слона...

да не се превърнете в оръжието на американците срещу мирните и цивилизовани народи, защото САЩ и евросателитите им целят именно това. Никога не забравяйте откъде дойде злото! И накрая не само вие, всички народи се обединяват срещу терора на САЩ по цялата планета.

злото идваше все от едно място и се наричаше империята на злото,или сте позабравили за 20 год. на кого казваха така,и след като се разпадна тази империя сега същите червени гниди преписват това име на тези които икономически ги събориха....от злоба ще се пръснат и с голямо нетърпение чакам този ден,да се СВЪРШИТЕ ДО КРАК!!!!!

Империята на злото не се наричаше,а беше наречена така от един неуспял треторазряден актьор в каубойски филми. Това клише беше подхванато от западните средства за масово поразяване,опс..пардон, масова информация,и остана да битува все още в някои чугунени глави,като твоята. А иначе,понастоящем с това прозвище се кипри една друга световна сила,кандидатстваща за рекордите на Гинес по брой разпалени войни за единица време...