Руският самолетоносач е край бреговете на Сирия

Руският самолетоносач "Адмирал Кузнецов" се намира вече край бреговете на Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Руският самолетоносач е край бреговете на Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руският самолетоносач "Адмирал Кузнецов" се намира вече край бреговете на Сирия. Браво, сигурно носи храна и помощи!

Ха скриха ми коментара като спам може би защото оставих руския език където е написано че това им е кораба на вечния ремонт заедно с графика на ремонтите между които е в Сирия. Всъщност самите руснаци пишат че истинската мисия на самолетоносача е борбата за поръчката на строежа на самолетоносачи в Индия, ама който иска да се ограмотява в ру нета:)

То дето е край Сирия е ясно - през октомври руснаците получиха "за вечни времена и безплатно", така пише в договора, базата в Хмеймим. В замяна на помощта (и милиардните разходи) с авиацията им за сирийската армия, сирийския народ и сирийското правителство. Сега е на ред да получат Тартус, е, може. Където самолетоносачът може да поостане няколко години или десетилетия. И не е проблемът, че е "край бреговете на Сирия". Сирия вече е ясно, финита ла комедия. Проблемът е, че този самолетоносач и "Петър Велики", плюс още 30-на по-малки са срещу Акротири, близо до Инджирлик, близо до проливите (ама от другата страна) и близо до Суецкия канал. Съвсем близо, просто до тях. Това е проблемът на някои.

Не пишете дали е успял да зареди с кюмюр някъде по път.

А ЕДИН ОТ ПИЛОТИТЕ МУ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.

БРЦК

Ей , много тролове са повърнали дружно във форума. Само дето Асад остана , а Обама си тръгна, а от Идил в Сирия остана само половин град. Скоро и ще го вземат и него. А как реваха тролчетата за избитите брадясали примати? Не ревяха обаче за разрушени църкви и храмове на по 10 000 години, когато се рязаха глави по площада и се ядяха сърца на сирийски войници.

гребците сигурно са много уморени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Че пак бързо е стигнал, с тия мокри дърва...

Това е Крайслер с летище, не правите ли разлика?

Руските пилоти отказват да излитат защото са свършили запасите от водка.

Ти видя ли ги да отказват? Акъл море, глава шамандура.... Това е един от най-подготвените кораби за бой. Понеже Ви е страх, дрънкате глупости.

а ти правиш ли разлика между Крайслер и Крайцер ?

Печката стигнала до Сирия със своите 6 самолета на борда!!

От другата седмица вече всеки момент може да започнат фейервергите по случай изпроводяка на главорезите от Алепо при всевишния...

Къф е тоя самолетоносач с 5 самальота на борда? Да не са изпопадали останалите, дорде е пътувал?

самолетоносача сега колективно под строй се къпе щото от саждите и пушека са заприличали на негри от американски самолетоносач.

личи си че е руски пуши като строшен комин

"Разполагането на самолетоносача, както и на кораби за борба с подводници и на ядрения крайцер "Пьотр Велики" ще позволи на Русия да отговори на напълно нови форми на съвременна заплаха, като международния тероризъм и пиратството. " да пратиш самолетоносач там, дето имаш наземно летище ?? да се борел с пиратството и тероризма :))))

Друга е интригата със самолетоносача, ама почакайте още малко да видите каква веселба се задава. Военните колко и да са тъпи толкоз не са, че да турнат самолетоносач до летище. А иначе ако са ми вярни предположенията, самолетоносача си свърши главната задача.

Русия тепърва ще увеличава присъствието и влиянието си в района на Средиземноморието - Северна Африка, Сирия, Ливан и т.н., вкл. по отношение на Гърция и Турция. Казано е - където е текло, пак ще тече.

Така изтече и СССР, направо през Средиземноморието - Северна Африка, Сирия, Ливан, Етиопия, Афганистан, Ангола, Мозамбик, Куба, Судан, Йемен......!!!!!

Плаващият цирк Кузя :))) Предупреждение към посетителите: 50% от вентилационната система е тотално скапана та понамирисва чуть, плюс пълчища от плъхове (по разкази на служещи). Препоръчва се злоупотреба с водка.

целта е постигната. Русия се хвана в капана Афганистан 2 - Сирия.

Край бреговете на Сирия може, но в белите държави има закони за защита на природата и не може. Много пуши този самолетоносач.

и се бараш от бяла държава (смешник колко пътии сменяш полуоските годишно?)))) оди го мани оттам кат си толкоз ербап....хи хи

Я! Тоя стигнал. Не очаквах. Може подводни лодки да са го дърпали на буксир.

Bсички дружно ще гласуваме за комунистката от бкп мухата це-це.

Соросоидната сган се е разпищолила нещо и се е скрила от основните теми тук. Я всичкото соросоид на баламатума. Да забият чело в краката на Тръмп. Соросоидни отрепки скоро ще ви пуснат нови опорни точки да ближете подметките на Путин и с удоволствие ще наблюдавам гнусния ви гърч.

Говориш като типичния вечен лузър.

Важно съобщение от Козяк Във връзка с промяна на конюнкурата на 15 на Козяк ще има изпит- 1. Всеки соросоид трябва да не научи да рецитира Здрастуйте братушки 2. Всеки соросоид е длъжен да научи химна на Русия и да го изпее пред комисията 3. Всеки соросоид да се научи да играе "Казачок" Който не се яви пред комисията или не е добре подготвен няма да си получи надницата за предния месец Пожелавам успех наши продажни подопечни

Пушекът му и тук смърди...

се спукала тръбата с лайната и офицерската каюткомпания се напълнила с говна? Та сега на екипажа на "адмирала" им карали нови униформи, щото старите били омацани с кафяво?

Кузя се движи дърпан от подводница а пушекът е от казана за самогон,който е на мазут защото моряците няма от къде да си насекат дърва. Всявал стрх навсякъде където минавал ами как няма да се страхуват хората бе то си прилича на изригване на голям вулкан!

КАТАЛИЗАТОРА на самолетоносача и затова пуши ! Прави се нов и щели да го монтират скоро, за да може да мине на технически преглед.

Да бе пак циганите виновни. Моряците са го продали за да имат пари за водка.

Щерев, зимата като му замръзне палубата морска сол ли хвърлят за да я размразят ?

Но ще ти кажа: Използват самоделен трактор с монтиран реактивен двигател с чиято струя размразяват палубата :)

тъй като руснака пие антифриз най вероятно опикават пистата за кацане..ха.ха

извини че се повтарям- питаше ме какво е соросоид и ти отговарям: Соросоид е платен нещастник, който е готов да продаде не само България, но и майка си и баща си за пари. Мързеливец с ръце заврени в задника, който нищо друго не може да прави и оставен без грантовете от Америка ще умре от глад освен ако не заработва на околовръстното или не рови кофите за боклук. БЕЗРОДНИК ДА НО НЕ И ПАТРИОТ, който ако не му пращат спира да пише и да пари е готов де декламира и ЗДРАСТВУЙТЕ БРАТУШКИи и да пее "СЪЮЗ НЕРУШЕМЪЙ" ТОВА Е СОРОСОИДА- ако съм попуснал нещо извинявай

Най-после го довлякоха! Супер влекачи имат братушките! Сега требе само да го крепят, за да не потъне!

Буксирите го теглят само на заден ход бе овчи !

Анжък, нали на заден го довлякоха, защото се съпротивляваше и не щеше да върви на преден и да се води по тъпия акъл на Путя!

Стига сте се излагали. Той Адмирала де не е атомен, а молекулен и атомите вътре пушат !

Руският атомен самолетоносач "Адмирал Кузнецов" за да се използва ефективно е нужно двигателите да не са работели поне една седмица за да имат видимост руските изтребители поради гъстия дим над руското страшилище :)))

глупости. самолетоносачът е толкова велик и мощен, че за един час може да потопи целъта флотра на натогейците по целият свет! насирайте се от страх бе! А един взвод спецназ за един ден може да превземе целътъ вропа чек до ламанща.!

тъп си като налъм. Стой си на село и разправяй приказки на овчиците за лека нощ.

явно си неграмотен колхозник. това руско корито боен кораб ли е или самолето-носачка :))))

Бря!...

не е била значима морска сила в глобален мащаб. Преди векове са постигнали някакви успехи срещу шведите в Балтика и срещу турците в Черноморието. Но всеки опит да си подадат носа в океаните е бил безмилостно пресичан. Достатъчно е да се припомни руско-японската война в която губят над 80% от флота си срещу 4 пъти по-слабата японска ескадра. Ако не бяха 3-4 по-сериозни атомни подводници, сега имат флот по слаб от френският!

През първата световна не смеят да пръднат извън Севастополската база, защото в черно море има 1 немски линеен кораб и 1 немски лек крайцер. Единствената им "значима" акция е, че обстрелват беззащитното българско крайбрежие. А когато купуваме ЕДНА немска подводница си стоят насрани в базата и не смеят да припарят в дълбокото.

Ватниците са добри само когато убиват цивилни.....Всичко друго е въздух род налягане и пъчене на бесен и гладен помияр..ха.хха

лесен.Другите старите руски самолетоносачи са продадени във Индия,Китай и Южна Корея като плаващи атракции,казина и т.н.За това искаха да купят от Франция два "МИСТРАЛА"-а - вертолоносачи.

пушляка от близо...вижте снимки

Наивни, даже на моменти тъпи! И вие вярвате, че им е единствен??? Добре тогава, край на дебата. "Вервайте" си.

кажи кои са им другите самолетоносачи на рашките?

Имат поне още 10 бройки в ..главата, ама няма да ги строят щето бръмбарите там са в повече - хахахаххаа

А през ова време Оланд още разсъждава дали да се срещне с Путин и да му издърпа ушите за Крим. Бедни Оланд, докато продаваш мистрали на арабите, една част от тях вече са обсадили с бедуински юрти (пардон, с матраци и палатки, произведени от глупавите французи) Айфеловата кула и Елисейския дворец.

Мислят ли да си го прибират или ще го продадат в района?

Този ''самолетоносач'' е безаналогова излагация на техническият гении на мужиците ;)) По голяма от руската глупост е само руската гордост ;)))

По голяма от българската мизерия е само българската тъпотия}:-))) С гол дрипник на таралеж скачте!

Ами 50 години нали само на това ни учехте. Ползваме челния руски опит - хахахахаа

ЕДИНСТВЕНИЯ ! Пуши като Москвич и теглен на буксир! "Кучетата си лаят-керванът си върви!" Руски по.мияри!

връщат.Остава там за плаващо казино, а пистата на палубата ще се ползва за кацане на частните самолети на милиардери и милионери,арабски шейхове и т.н.

Продаваемо, Колега... - ама Египет, Ливан, Турция, ОАЕ, Израел - имат хазарт...като Израел - И такива (на кораби...май три) ...т.е. Нов 'доставчик услуга' на Тесен/Рестриктивен пазар ?!

Автономност само 45 денонощия. Корабът представлява низ от катакомби, в които, както и един от сержантите сподели, човек трудно може да се ориентира дори и след една година служба на борда. Кореспондентът ми споделя : Спуснахме се под 3-та палуба. Изведнъж попаднахме в друг свят изоставени каюти, някои от които наводнени. Не, че е проникнала вода, просто има течове от тръбите на канализацията, а миризмата, нали е сещате?! Там липсва осветление, освен в секторите за снабдяване. По надолу, в трюма всичко е в масло, мазут и вода. В много от отсеците ползвахме фенерче, защото осветлението не работи. На места има огромни купчини чували с боклук, тъй като предвиденото място е малко, а изхвърлянето на боклука става само в определени за целта дни. В открито море при по-дълги плавания се изхвърля директно зад борда. Там не ми разрешиха да снимам, за да не си навлекат наказания и инспекции от Главното командване. Според вахтения офицер отоплението на кораба е оскъдно. Основната причина е липсата на постоянно действащ помощен бойлер и агрегат за целта . Затова парата за битови нужди е взета от основния агрегат, което е много скъпо, а и по принцип специално за котелната вода тя е с друго основно предназначение. Затова отоплението се пуска периодично, колкото да не замръзне екипажа. По тази причина вътре в кораба е студено, дори и при температури над нулата. През зимата температурата в каютите не надвишава 12 градуса, а в хангара 5 градуса. Дори в хангара екипажът е с палта. При отрицателни температури и палубата замръзва и се обледява, което я прави непригодна за кацане. Единственият съществуващ вариант е размразяването й с познатите конвенционални методи. През зимата на 1998/1999 г. са замръзнали даже тръбите на един от основните котли.

Смешници - хайде вкарайте който и да е самолетоносач зимата в Мурманск и се опитайте да му загреете помещенията до 22 градуса.

Разгеле, довлачиха го! Допринесоха за глобалното затопляне! Дали ще имат ресурс да го върнат?

за войната в Сирия и военните конфликти между арабските страни са нефтените и газовите коридори.Войните между суните и шиити е залъгалка.Те са допълнение. Основен подстрекател от години и причинител на всичко това е Путинова Русия в интерес на Газпром и износа на руски газ и нефт за Европа.

Вениамин - спи ли ?!

А как тая ще ми е президент като се разциврила и сополи и пърдене че дядо и е бил убит с камшик от комунистите. Ние президент ли избираме илинякаква дементирала жаба

първите изказвания и коментарии на Доналд Тръмп по въпроса за войната в Сирия и конфликтите на Арабския полуостров.Всяка негова дума ще говори много в тази барутна обстановка там.Участниците са многобройни във войната в Сирия и постоянно възникващите конфликти на Арабския полуостров.

от Сирия и арабските страни около нея да започне Третата световна война,т.н.газово-нефтена световна война.

...+/-/Проблеми/Потенциали ?

самолетоносоча"Адмирал Кузнецов" и групата придружаващи го кораби до бреговете на Сирия,ще разберете като прочетете/само че е на руски/ за "Московско - Сирийская война".Материала е огромен и всеобхватен и показва Путин като"миролюбеца" на света в пълна светлина.Дано САЩ,Германия и други страни да минат на други алтернативни горива на газа и нефта в най-близко време и тогава войните на Арабския полуостров ще затихнат и Путинова Русия с "Газпром" отиват във историята.

миролюбец а -я ми покажи някъде американски изтребител с прибрани крила -пробвай и ми кажи да проверя.

-крилата се сгъват. Иначе не влизат в подемниците.

Соросоидите са се лепнали за пушека шо са слепи като къртици и не виждат счупените крила на сините стършели. Тях това не ги интересува -заглавието и се почва ...путкин. рассиа абе боклуци от класа

УТРЕ Е ВЕЛИК ДЕН -НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ГЕРБЕРАСТИЯТА. СКОРО ТИКВУНЯ И ПРИБЛИЖЕНИТЕ КЪМ НЕГО ЩЕ СА ПРИ БАЙ СТАВРИ А ВИЕ ЩЕ КОПАТЕ УРАН В НОВАТА МИНА НА ПУТИН В ЧУКОТКА

Урааааа да живеее БКПеееее и ДПСеееее ...... голям кеффф ще настане пак. Пеевски се завръща триумфално