Лавров отказа среща с Мевлют Чавушоглу

Руският външен министър Сергей Лавров е отказал предложението на турския си колега за среща. Това заяви говорителят на руското ведомство Мария Захарова.

Обратно в новината

Коментари - Лавров отказа среща с Мевлют Чавушоглу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Босфора требе да е Бьлгарски, и всичко ще е наред, и Вселенскиа патриарх Руски.

Абе тези две сили ще ни разкажат играта. Как и къде ще приемаме 3/4 милиона руснаци ? Дайте да усвояваме европейските фондове по производство на водка, че от магистралите нищо не печелим.

Абе тия турци много нагли бе ! Не дават да им се влиза във въздушното пространство.

това пък те си влизат в гръцкото възд. пространство многократно...:)

То, че се очертава някакъв период на "замразяване" между Русия и Турция е ясно. Лошото е, че турците лъжат усилено на ниво НАТО за да го ангажират. На пресконференцията вчера, Столтеберг каза, че е важно срещите да продължат - пък излиза, че те били отказани. Руският ГЩ обвини Турция, че е нарушила Меморандума за полети в Сирия, подписан от САЩ и Русия и разпростиращ се върху всички страни от коалицията с/у ИД, вкл. Турция. Казват още, че още от септември имали пряк телефон м/у техния център за управление на отбраната и министерство на отбраната на Турция, опитвали да се свържат с турците - те не отговаряли... Защо лъжат турците по политически въпроси - при това, лъжат нас, сюзниците им от НАТО?! Кво е всичко това, освен опити на Ердоган да прекара всички ни по всички параметри?

Вечната игра на доброто и лошото ченге - Лавров лавира, Путин плаши. Ами защо не помислихте преди инцидента бе аланкоолувци ? Нямаше да има свален самолет, нито жертви, ама ...

Турция изнася само 4%( от общият си износ ) за Русия.Обратно,Русия изнася много повече (само газ за 10 млрд)за Турция. Поредният "ювелирен " ход на др.Путлер-провокира многократно турците и получи "това". Изглежда целта е пак да се отклони вниманието на туземното руско население от вътрешните проблеми,към външният Враг.

БРЦК

А колко % от туристите по курортите им са руснаци ? А кой ще им строи атомна централа? Руснаците по скоро биха ще гладували , ма няма да простят тая подлост. А при уважение към тях се отплащат от сърце.

Малее...само руснаците могат да строят централа.А туристи Турция си има много. Марш в Крим,путлеристанци закрепостени.

Д.Стешин-военен руски кореспондет в Сирия казва:В Турция всичко е включено и джихад и туризъм.Загубата на руски самолети ,отваря нова страница.Милиони руски граждани са свикнали да ходят в Турция на почивка и то в страна в която се води тайна война с/у тях.Турски следи ,те са много.Лебедовата песен на Абхазия за Крим,където украинските спецслужби с помощта на Турция са кръстили"кримски-татарски въпрос".Турските кораби в Средиземно море натоварени уж с хуманитарни помощи ,а в действителност превозват турски оръжия и боеприпаси.На турска територия са открити десетки центрове на ИД,където се готвят бунтовници да продължат войната , включително и в Чечения.В тези лагери се обучават над 5000 терористи.Участвали са и турски изтребители във войната в Чечения.Войната в Сирия е повторение на всичко това.В турската провинция Хатай и не само там.Отворени врати за всички,които желаят да участват в създаването на ИД.От тези отворени врати особено преминават от Северен Кавказ.Турция организира безплатно бягане назад и напред включително и на руски бунтовници-предимно чеченци.В Турция ясно са обособени мухите от котлетите-поотделно Джихад и туризъм.

Ако нямаше жертва, турците щяха да платят самолета Х 3 и да се извинят.Ама сега рашъните не искат.Интересно дали е възможна война само между Турция и Русия или и ние ще отиваме на кино?

Не е нужно. Противовъздушната и отбрана,може и сама да се справи-не е за пренебрегване,втората най опасна в света,според брой установки,технологията им и териториална площ.......

Азиатците в Азия ... Русия , Турция..... Русофилите след тях у Азията..

VIPER

А ти на майка си в ...знаеш къде

Батка,ти не беше ли под специален надзор в Карлуково бе а??

VIPER

От утре гърците да свалят всеки турски самолет , който наруши въздушното им пространство Обаче се опасявам че до 6 месеца Турция ще остане без самолети , предвид това че нарушава по 5 пъти на ден

Ако нарушават със същия ритъм,ще отнеме точно три седмици да останат без самолети....Противовъздушните установки ги локализират веднага и изтребителите на гръцката авиация,са непредстанно зад опашките им!! Но,управляващият еврогнилоч в Гърция,забранява на военните да действат както трябва. П.П. Освен това,нали гърците сме "мързеливи сиртакаджии" и ни мързи да ги сваляме........

НароденСъд 2

Ракетите ви с Узо ли са заредени??? Щото ние имахме едни на времето, с висококачествен първак летяха, ама новите братя ни накараха да си ги нарежем..... :)))

чалмите и фесовете - по пет на нож!!!

Напишете им протестна нота,залепете я на една ядрена ракета и я пратете по въздушната поща на мръсния манаф Ердоган.

Хаххаха оригинално изказване! направо ми направи деня! развесели ме:) Най-оригиналния и забавен коментар днеска:)

Поздравления за идеята. Сигурна съм че руснаците ще намерят начин да я осъществят.

Не знам за тировете, ама в Анкара гръмнала някаква цистерна и сичкото народ са изпокрило в бункерите ... що така тия хора са се наплашили....

турците си го имат като навик да ударят в гърба, ако не знаете преди да я има сирийската война,ердоган и башар бяха големи приятели а в един момент турция обърна гърба на сирия и пусна през тяхнат територия колкото възможно голям брой терористи и коли бомби,после обърна гръб на европа и пусна ги терористите в европа да влизат,запомнете го турция няма приятел...

от утре ще видите гузни изказвания от турците и адвокатите им абе куре когато си виновен какво се репчиш по добре да си признаят

Някои от държавите членки на НАТО се разграничиха от турската акция. Ние къде сме? Защо Плевнелиев мълчи?

Не е задължение на Плевнелиев да се занимава с всяка глупост дето ВПутин сътвори. Какво правят руски бойни самолети над турска територия? Естествено, че няма кой да ги остави да си развяват коня пияните мужици...

dionisiosd@yahoo.com

А турските какво правят над териториите на други държави?? А турската армия,какво прави в Кипър?? А мухльо??

Къде ги видя тия руски бойни самолети над турска територия бе, ибрикчия?

Плевнелиев ли ? - на лечение е отдавна e в психодиспансера ! сериозно е...!

Най-после и малко хубави новини да зарадват българските патриоти.

- Но това е нож в гърба! - възкликна Путин и учудено погледна през рамо към Ердоган. - Не е нож... - промълви Ердоган и се изчерви. - И не е в гърба - съгласи се кротко Путин и също се изчерви.

Обонго:) той си е Зоофил и си пада по такива като Ердоган:) Е да, и българските кКончити де:)

Cваленя руски Су-24 разклати балансa на силите по целия свят ! A на турците само едно : FUCK OFF !!!

В Гугъл: Арабска медия: Обама е дал благословията си на Ердоган за свалянето на руския самолет

Tази благословия е отдавна договорена !

Сега турските пилоти ще идат на дълга почивка в Сибир. За вярна служба.

ВНИМАНИЕ, Извънредно - Шофьрите на тирове, които стягат Москва в обръч, са влезли в престрелка с полицейски московски патрул, съобщава се за поне двама ранени.

Турци ли са, ако - да, да стрелят на месо по тях.

Днес в продължение на 8 часа непрекъснато са работили системи РСЗО по позициите на туркоманите в Сирия.

Бий терора с топора :)

каПутин си мисли, че света с него започва и с него ще свърши и си размята коня в бедните и слабите страни като България в които няма самолети...тоя път е сбъркал адреса. 1 път стомна за вода, 2 пъти стомна за вода на 50-тия път счупен самолет... от тук нататък ще е така другари!

Понеже си много умен , неколко резани анадолски бургии и ислямисти да те споходят.

Брей, какъв ден?! От сутринта колко неща се случиха ... Ердоганчо смени тона поне четири пъти вече - в момента го удря на молби и уговорки, а сабахлем беше толкова ербап - уверен, че някой щял да го подкрепи, но след като и краварите, и баба меркел, и всички други, които изобщо се изказаха (от НАТО и ЕС) нарекоха свалянето на самолета най-малкото грешка, а по-често и престъпление ... и той вече почна да загрява накъде духа вятърът на промяната! - Руснаците спряха резервации и чартъри до Турция; - на границите им стоят турски камиони със стоки - всякакви, и чакат - още не ги връщат, но не ги и пускат! - всякакви връзки по военните въпроси са прекратени - няма вече "спешна линия", няма уведомления за полети - няма нищо! - за сметка на това се разгърнаха С-300 и С-400 и всичко, що не е руски или сирийски самолет, ще пада от небето; - провинцията Северна Латакия беше изравнена със земята - килими от бомби я покриха с дим и забвение ... - руснаците отказват резервации, не купуват ваучери за почивки, не искат и да чуят за турски плажове ... - но цял ден замерят посолството в Москва с камъни и яйца, горят знамена и проклинат предателите-убийци на двама достойни офицери; - всички руски СМИта критикуват действията на турските официални власти, - президентът Путин каза, че Турция очевидно е на страната на ИДИЛ, след като убива личен състав на армия, бореща се против ИДИЛ и сваля бойна машина! - другите страни, ръководители от НАТО, включително офицери, също така осъждат действията на турския изтребител; - една международна новинарска агенция вече разпространи, че Ердоган е получил благословията на обонго за свалянето на самолета на срещата на Г-20 в Анталия ... А пълнолунието още не е настъпило!

Брей,какъв хубав ден!Довечера ще пийна една руска водка за здравето на комшиите.

Прогнилото корито пак трещи. Аврора ра-ра-ра, Аврора значи тъма. И няма как да е иначе, щом заради глупостта на два мужика се радваш на това, че "провинцията Северна Латакия беше изравнена със земята" Кръвожаден комуноид!

Бой по плешивите лилипутински китари докато изтрезнеят .. ха-ха-ха!

Че то егдоган май имаше някакво кичурче .

Дами и господа.Случия е трагедия.Но да си останем българофили.Да се научим да си гледаме Нашите интереси

Българите традиционно не сме фили, а сме фоби. Уви, национална особенност.

Когато сме с Русия сме добре, а германци,англичани,французи и американци са ни предавали. Пак Русия ще ни спасява от Ердоганя както е тръгнало. Българийо за тебе те умряха!!!

Путя, а среща с ТИР-аджиите ще откажеш ли? Че те се събират на големи колони и пътуват към Москва да се видят с тебе. Ихтибар ти носели, големи чудеса щели да ги покажат.

Пътували, ама на границата ги спряли и май в Турция ще си продават стоката.

и ние не преговаряме с терористи!

Москалите да го духат рязания че самите са си виновни като прелитат по чужди територии, бой по главите им докато се цивилизоват!

от кога дпс е и в скопие?

"Скопие",не беше ли свърталище на шиптърски цигани??:):))))))) На държава-"Монкидония"??:):))))))

Съгласен съм

Голям праз!! Руско перчене!! То какво ли им остана!!

Да ти спрат газта и петрола и да те гледат как ще цвърчиш като мишка студената си дупка

Путя все вика "ще видите" и все той вижда... големия пред устата си.

И турците и руснаците са донесли много зло на нашият народ.Нека да се карат и да се бият.Ние трябва да си гледаме нашите интереси.От това можем само да спечелим

Какво наивно и простичко изказване :) Еманация на пословичното българско овцедушие! Горката Мая - сигурно си някоя чиновничка и не виждаш по-далече от работното си бюро и кухнята у вас. О, простота! О, свещена профанщина!

бой по резеняците. Долни помияри подкрепящи и финансиращи ИД.

Да свалиш самолет на държава , която искаш да ти бъде партньор в голям проект означава ,че си продажна ислямска държава.

Аз не искам, той Путяни искаше, ама много свидлив, не ще да сваля цената на газта. Затва ние му свалихме друго нещо. :)

руснаците ще ви свалят шалварите. И на гол гъз знаеш кво се случва. А честито.

Hека сме точни и директни в изказванята си ! Hа турците само FUCK OFF !!!

Остава да се разберем с кюрдите колко от Турция ще ни оставят да си резнем :)

Чакай първо да видим къде ще паднат първите 20 ядрени глави, пък после ще делим.

Не ми се вярва САСЩ да започнат ядрена война, конвенциална и хибридна могат, ама ядрена не им стиска особенно заради простотията на ердоган.

Не може среща ханъм...:):))) Свирките ще ги правите на руснаците,или по телефона или от разстояние!!:):))) Само,че какво ще кажат сега ония атлантикоНАТОеврогейове от форума,за нарушаване на въздушното пространство на Гърция,от турските самолети??:):))) Заради "демокрацията" ще да е,нали??:):))) Продажен умствен гнилоч......

Важно е едно - на русофилистиците да им става все по-тъпо, като на руснак пред чейч-бюро. :))

dionisiosd@yahoo.com

Не,важното е,на идиотите от твоя вид,да им става хубаво като им раздават пластмасови хамбургери с купони...:):))) "ЧЕЙЧ"....:):):)))))))))))) да не сънуваш "чийзкейк" и си се объркал а? Или просто си с айкю на вътрешна гума??:):)))))))))))) Я кажи батка-днес ИДИЛ освободителна,или терористична организация е,че не успяхме да прочетем комюникето на пентагона??:):))))))))

да ви пик.м на всички нпо и соросоиди,българите са с Русия и с православието....

Въпреки, че не ти се вярва, но нито Православието, нито Русия ще те спаси от ядрената зима.

плюс 100

Пак ни преебаха хамериканците с аероплана - тъкмо за срещата с Путя!

Зимаш един букет с четен брой китки и ...отиваш! Паа - квото стане.

Кво да стане - освен нови фойерверки в Лион, Тулон...?

Турците май молят!!!??? Да знаят само как си го навряха...Че и "партньорите" им си измиха ръцете... Някой още да уповава на НАТО!??? Господа, соросоиди къде сте да пооплачете ПАРТНЬОРА!!!

Турците май молят - с надежда написа той, потръпвайки от мисълта, че скоро ще започне Третата Световна Война. :))))))))) Турците молят за още самолети и хеликоптери, че летците им тъкмо са загрели. :))))))))))))))

То и С-300 са загрели и вече няма да скучаят по кутиите ;)

Не е за вярване!!! Намират се отрепки,които се наричат българи и се радват на ориенталските маймуни.