Зетят на Тръмп търсел секретен канал за връзка с Москва

Руският посланик в САЩ докладвал в Москва, че Джаред Къшнър, зет и съветник на президента Доналд Тръмп, искал комуникационен канал с Кремъл.

Обратно в новината

Коментари - Зетят на Тръмп търсел секретен канал за връзка с Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този мухъл от снимката няма да е съпруг на Иванка дълго време. Иванка е много по-добре екипирана за голямата политика; освен голям бюст, има много дипломи за висше образование между бедрата си.

Брей, че компетентни органи тук... При успешен импийчмънт властта се поема от вицето, който е от екипа на Тръмп. До момента не е имало успешен импийчмънт в историята на САЩ. Та, дори и мантрата за Путин да е вярна, той пак печели във всяка ситуация.

та мисълта ми беше, че ние българите само акъли даваме, ама за дела никой няма. първо трябва да си оправим нашата кочина, преди да мерим покрива на чуждата къща.

В тази история всичко е ясно освен едно - защо в САЩ като има такива контакти между тяхната власт и Русия се стига чак до разследване от Конгреса, а в България човека стана Президент на Републиката и никой ни лук ял, ни мирисал?

Лошо няма, ясно беше като бял ден че Тръмп ще използва президентлъка си за собствени бизнес цели. Ако някой си мисли, че на Тръмп му пука за Русия, Сирия, Сев. Корея или България, много се е излъгал.

Леле май доста хора ще търкат нарове на американските затвори. А на Путkин плановете отидоха в канала. Сега не може да си запази собствената власт май и скоро собствения беден народ ще го трепе с камъни?

Иванка искала да стане на путин к анала а нашите соросодебили ревът искат всяка нощ и сабахлян насън да ги оножда императора иначе как ша стават и лягат без него.

Че евреина Къшнър, може винаги да уреди нещо чрез ръководителя на Сащ, Нетаняху. Миналата година Нетаняху, по свое искане 4 пъти посети Москва. Хей, Джуд.

Кущнер е с белоруски корени руски евреи приближени до Путин перат кинти в имоти 100 МИЛКИ в имоти на Трумп предимно в ФЛОРИДА

ебем определението "руски евреин с белоруски корени". Ти какъв джекатаец си. Български циганин с индийски корени.

Този Джаред Къшнър не стоеше ли зад пирамидата AMWAY ?!

И не само

Някои ...конкретно никсън получиха импийчмънт за много по малко

Никсън го импийчмънха направо за нищо.

Нека да ми се обади ще му уредя среща с адаша Путин.

простъпка на тръмп, когато най-хулигански избута Президента на Черна Гора ???

Писна ми от мръсни и измислени дворцови интриги. Американците психически се държат като хора от Средновековието.

На кой му пука, дали ти е писнало, или не ?

продаде 20% от акциите си на някакъв "катърски" фонд ??? Само да не е като "оманския" фонда на ктб, или като "шейхът" дето по времето на Лупи идваше на армията да купува цска ???

Тук циркът стана пълен, новините час по час излизат с все нови и нови фактй и подробнисти за "геройствата" на Тръмп и хората и заверите им с Путин и хората му, вече заговориха и за подкупи и финансирането им от руснаците и необходимостта от обстойно независимо пълно разследване на всички суми, транзакции и разплащания. Знаеше се, че човек от близкото обкръжение на Тръмп е "пропял" и е разказал всичко, но сега излиза, че не е само един, или двама. Някои спекулират, че дори и на жена му Мелания й е писнало окончателно от грубостта, простотиите и лъжите, и нелепите ситуации, в които я поставя и непрекъснато я излага. Предстои отнемане на допуска за секретна инготмация на зет му и пълно разследване и на зет му, след генерал Флин, както и на още поне двама от най-близките до Тръмп хора. При това положение ми е интересно дали все още ще се намерят някои от републиканския елит - настрана дежурните платени подметки, които да не се фистанцират от него.

Аз, като "истински" НАТО-вец, антисиметист и борец за демонокрация съм възмутен от всички тези "разкрития" в Америка ! Че, то не остана нито един около президента им, който да се стреми да влезе във връзка с "величието" - Плевньолиев, например. Всички искат да са соло-та'шак на Путьов. Ама няма къде да избягат от Сорос, Рокфелер и Ротшийлд !

А аз, като "фалшив натовец" най-обичам да им го набутвам на "фалшивите" колеги.

Че защо им е канал, нали имат пряка телефонна линия ? А ако го подслушват, защо президентът не ги попилее, както уволни директора на ФБР ? Има разговори, които не може да се слушат от други, а има разговори, които не може да се слушат и от тайните служби. Президентът ги провежда и ги докладва на Конкреса. Така, както той реши. Ако перефразираме гения - "има нещо гнило в ... Америка".

Един вече уволних. Вие какво искате, цялото ЦРУ ли да уволня ?!

А когато Тръмп и/или най-близките му хора ЛЪЖАТ И КОНГРЕСА, И ДОРИ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА? И КРИЯТ, ЧЕ СА ФИНАНСИРАНИ ОТ ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА НАТО - Путин, КАКТО ТОЧНО СТАВА, тогава кой кого (ще) уволнява, как мислиш. И какви ще да са тези толкова големи тайни, които да се крият от СОБСТВЕНИТЕ СЛУЖБИ И ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ИНСТИТУЦИИ, дори и с лъжи, НО ДА СЕ СПОДЕЛЯТ С ... ВРАГА!?! Я фа ми припомниш КОГО НАТО ОБЯВИ ЗА ВРАГ НОМЕР ЕДНО! И КОГО ПУТИН И РУСНАЦИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО ОБЯВЯВАТ ЗА ТЯХНА НАЙ-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА И ВРАГ, с кого им е ВОЕННАТА НАДПРЕВАРА И КОНКУРЕНЦИЯ, че нещо май сме позабравили в опорните си точки тези моменти. Разбирам мъката на Путин от прахосаните милиарди по Тръмп и америкснските избори и за подготовката им ОТ МНОООГО ОТДАЛЕЧ, както си му е КГБ редът, но този път са закожили на куц кон, но още бе искат да го приемат. Така е в този живот, понякога печели1. понякога губиш.

Пропускаш най-основния факт - американците сами признаха, че всичко срещу Тръмп е само медийна война и опит за медиен преврат от 4тата власт (която никой не е избирал). Това е просто нацистка и сатанистка мръсотия, с дълбоки корени, разбира се.

"Че защо им е канал, нали имат пряка телефонна линия?" Точно този въпрос току що задаваха по анериканска телевизия прокурор и конгресмен, и казаха, че зетът на Тръмп, а и самият Тръмп ТРЯБВА ЯСНО ДА ОТГОВОРЯТ НА НЕГО, и че от ОТГОВОРЪТ И ОБОСНОВКАТА МУ ЗАВИДИ СЪДБАТА ИМ, накратко казано. Той се задава от всички и по всички телевизии, хората от щаба на Тръмп са в ступор и кръгова отбрана, отказват да правят каквито и да е изявлдния и отговори по този въпрос. Жирналисти коментираха, как са се чудели и дори упррквали Тръмп, че за вече три месеца НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ ИЗВЪН САЩ И ПОСЕТИЛ ДРУГА СТРАНА, (та малко да сме си починели всички в страната от него), но СЛЕД НОВИТЕ МУ ИЗЦЕПКИ И ПРОСТОТИИ - този път насън, те разбрали, че по-добре да си стои тук и да не ходи никъде да ни излага и да му берем срама.

Изтриха ме соросоидите заради следните истини, които написах в 21.15ч.: Ясно е, че Тръмп действително иска да унищожи създадените от "християнина" Барак Хюсеин ислямистки терористични организации, та затова е този неистов вой на хамериканските и европейските соросоиди: "Западът финансира ислямския тероризъм с вашите данъци", е заглавие на френския Рипост лаик от 10 юли 2013г. И Тръмп отлично знае кой кой е: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", 10 октомври 2016, Сайнс аф дъ таймс. "...Проблемите, с които се сблъсква Тръмп не са свързани с оцеляването на Сирийската арабска република, а загубата, която представлява краят на терористичната стратегия за някои съюзници на Вашингтон. Добре е известно, че на всички международни конференции, всички държави се противопоставят на ислямския тероризъм, но някои тайно го организират вече 66 години....", е част от публикация от 23 май т.г. на френския писател и политически анализатор Тиери Мейсан в Резо Волтер със заглавие "Доналд Тръмп против джихадизма". "Бившият шеф на разузнаването Майкъл Флин казва, че възникването на ИД е нарочно решение на правителството на САЩ, писа Риъл клиър политикс на 10 август, 2015. "Доналд Тръмп нарича Обама "основателят на ИДИЛ", е заглавие в британския Гардиън от 11 август 2016. че дори и Килъри се хвали в ютюб: "Хилари Клинтън: Ние създадохме Ал-Кайда", която можете да видите и чуете да го твърди, като пейстнете в нета и/или в ютюб на английски: Хилари Клинтън: Ние създадохме Ал-Кайда

Що лъжете? ИДИЛ не е на Щатите, нито на съюзниците им. Гузен негонен бяга- и вашта същата.

Ами така пише в медиите, които посочвам. Що Вие не посочете къде да прочета Вашите твърдения? Къде да видя опровержение на факта, че администрацията на Обама е създала ИДИЛ? А за Ал-Кайда Хилъри сама се хвали за създаването й, като ясно я виждаме и чуваме да го обяснава как и защо в ютюб. Или ще ми кажете, че и това не е истина?!

Не е голяма беда и никаква загуба, че са те изтрили, като гледам какви простотии и откровени лъжи от фейк нюз си надробил. Само едно нещо да те светна - абе, кретен, като редиш глупости като тази, че ДЕМОКРАТЪТ Барак Обама бил създал ислямските терористични организации, случайно да си чувал за ОГРОМНИЯ ДЪЛГОГОДИШЕН БИЗНЕС ЗА ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ МИЛИОНИ НА ФАМИЛИЯТА И ДЪРТИЯ БУШ СЪС СЕМЕЙСТВОТО НА БИЛ ЛАДЕН, четвъртата по богатство фамилия в Саудитска Арабия след кралската? И че точно Бил Ладен бе начело на Ал Каида, която БЕ ПРЕДШЕСТВЕНИК НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, идиот? И че докато Буш криеше тези от семейството на Бил Ладен и ги натовари на два самолета да си заминат след атаките ба йулите с НюЙорк ОТ 17 терористи от Саудитска Арабия - а цялото небе над Америка бе блокирано и всички полети бяха забранени!!! точно Барак Обама издири, намери Осама Бил Ладен в дупката му на другия край на света в Пакистан И МУ ОТДАДЕ ЗАСЛУЖДНОТО - ТОЗИ ИЗРОД БЕ ЗАСТРЕЛЯН! Спри да четеш фейк нюз и откровени простотий като Фокс Нюз и пугиновите парцали, бе!

И аудиенцията на ген. Депорт пред френския Сенат ли е фейк?! Ами вижте я на сайта на Сената и продължавайте да твърдите, че е фейк! И Хилъри, която виждам и чувам в ютюб да обяснява как и защо са създали Ал-Кайда, и тя ли е фейк?! Колкото и да повтаряте, Вашата лъжа няма да стане истина!

Какво е търсил Джаред не е ясно,но е ясно,че Вашингтон пост търси под вола теле.Целта е постепенното омаскаряване на обкръжението на Тръмп,след което и той да бъде дискредитиран.Не казвам това в защита на Тръмп ,просто това е играта.И без човек да е много умен и информиран,като следи внимателно информацията и събитията не може да не забележи ,че в САЩ се води жестока борба между Републиканската и Демократическата партия от една страна,и от друга страна между техните лобита,в които много важна роля играят богати еврейски семейства и общини.Затова и омаскаряването засега върви най-вече по личностна линия.Досега се казваше ,че между евреите има съперничество и борба по линията на произхода-между Сефарди и Ашкенази,но сега се вижда ,че върви и по други линии.В самата Републиканска партия също има опозиция срещу Тръмп,най-интересния представител от нея е Маккейн.Той е жестоко обиден ,че не го номинираха и избраха Тръмп.Освен това той си има и стара ,незараснала рана от загубата срещу Обама-много американци са гласували за Обама с мотива-По-добре негър ,отколкото луд.Това ,което се днае в момента е,че семейство Къшнър е много богато,зад него стои много влиятелно еврейско лоби,а самият Джаред е много перспективен за политиката .И тия ,които си играят сега с огъня ,;оже жестоко да загазят!?

Джаред е готов за килията която баща му напусна неотдавна.Много влиятелни били!Къде в Израел.Нетаняху се хвали тук по телевизията че го знае от дете.Сигурно са големи другарчета с дъртият пандизчия.Но смешното тука е че тромпета щеше да се бори против такива.А неговите последователи са основно бели лузъри които мразят евреите.Е този абсурдизъм никой не може да го измисли

Тези, които си играха доста дълго с огъня са точно Тръмп и тези хора и кръгове зад бего, които го лансираха и добутаха до президентския пост, и те не "може", А ВЕЧЕ ЖЕСТОКО ЗАГАЗИХА, но тъпанарите и лумпените с постните си мозъци както винаги зацепвате последни. И после се чудите и дори обиждате когато хората ви казват, че сте прости и неграмотни.

Ех,тези американски спецслужби слязоха на нивото на селска клюкарка

Поредният кьорфишек! ЦРУ знае какво е докладвал руския посланик в САЩ на шефовете си в Москва! Ащкоусун! ЦРУ всичко знае! Страхотни са! Само дето проспаха 11 септември ! Имали били информация за подготвяни атентати в Ню Йорк! Като са имали информация,защо ги допуснаха? Нали работят съвместно с разузнаванията на Великобритания, Израел, Германия, Франция и с кого ли още не? Е, и? Все държави с мощни/ поне така се твърди/ разузнавателни структури. Какво стана? Едно голямо нищо!

Отговорите можеш да ги намериш, ако наистина се интересуваш, и в книгата на шефа на ЦРУ Джордж Тенет "В окото на бурята", ако четеш внимателно (и между редовете)за ролята на Буш и особено на "сивият му кардинал", назначен от баща му Дик Чейни, КОЙТО УПОРИТО Е НАРЕЖДСЛ НА СЛУЖБИТЕ В КОЯ ПОСОКА ДА РАЗСЛЕДВАТ И ТЪРСЯТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, дори и да ги няма - Садам Хюсеин - враг номер едно на краля на Саудитска Арабия и на Кувейт и Е ДАЛ ЯСНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ С КОЯ ПОСОКА ДА НЕ СЕ РАБОТИ И ТАМ НИКАКВИ ДАННИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА НЕ СЕ ТЪРСЯТ И НАМИРАТ!!! Впрочем първата голяма лъжа, лансирана с намерение да се оправдае войната в Ирак и да се отклони вниманието от истонските терористи БЕ, ЧЕ САДАМ ХЮСЕИН СТОЯЛ ЗАД АТАКИТЕ НА ОСАМА БИЛ ЛАДЕН, АЛ КАИДА И САУДИТЦИТЕ СРЕЩУ ТЪРГОВСКИЯ ЦЕНТЪР В НЮ ЙОРК, ако си спомняш, това бе първата от поредицата лъжи и манипулации.?

Разликата между службите и ръководителите им, и политиците и управниците е, че първите НЯМАТ ПРАВО И ПРОФЕСИОНАЛЕН МОРАЛ И ПРАКТИКА, ДА ИЗЛИЗАТ ПУБЛИЧНО И ДА СЕ ЗАЩИТАВАР И ОБЯСНЯВАТ, ОСОБЕНО С ФАКТИ, дори и когато незадлужено ги нападат политици и особено техни началници от политиците и упрасниците, защото това противоречи на морала, професионалните качества и изискванията и практиката на разузнаването. Така например ако вътрешен човек е техният източник естествено е да се опитат да забавят разкриването при тази ситуация и мръсни нападки от лагера на Трумп, като лансират например версията, че информацията им е от засечени разговори на руския посланик с Москяа...

Че к'ъв е проблемът за зетя на Тръмп, че и на който и да е друг, да установи връзка с Москва?! А Майкъл Флин беше принуден да подаде оставка не заради друго, ами щото пречеше на соросоидите за проектите им с Даеш и огласяваше публично далаверите им: "... За да се разбие екипа, който конституира кандидата Тръмп са използвани всякакви средства, особено провокирането оставката на неговия съветник по националната сигурност, генерал Майкъл Флин, който през 2012г. се беше противопоставил на проекта на Барак Обама за създаването на Даеш и не преставаше да представя Мюсюлманско братство като матрицата на ислямския тероризъм..." , писа на 23 май т.г. френския писател и политически анализатор Тиери Мейсан в Резо Волтер под заглавието "Доналд Тръмп против джихадизма" ("Donald Trump contre le jihadisme", par Thierry Meyssan, RÉSEAU VOLTAIRE, 23 MAI 2017). "...Даеш разполага с истинско съкровище за война от 2 милиарда долара, огромни автономни приходи, несравними с онези, с които разполага Ал-Кайда. Даеш разполага с многобройно военно оборудване ... ние сме изправени пред истинска армия с професионални военни кадри. Кой е докторът Франкенщайн, който създаде това чудовище? Нека го заявим ясно, защото това си има последствия: това са САЩ..." Из аудиенцията на дивизионен генерал Венсен Депорт на 17 декември 2014г. пред Комисията по външните работи, отбраната и въоръжените сили към френския сенат по време на дебата за продължаване на операцията Шамал в Ирак, която се намира лесно на сайта на сената като се пейстне в гугл: Débat en séance publique sur la prolongation de l'opération Chammal en Irak - Audition du Général de division (r) Vincent Desportes, professeur associé à Sciences Po Paris

Tи не си лумпен, лъжеш се, ти си идиот.

И що да съм идиот бе?! Щото цитирам изявленията на ген. Депорт пред Сената ли? Че то ги има на сайта на френския Сенат, ама не е за соросоидни неграмотници!

Къв е проблемът съветник на президента да търси неподслушваем от щатските служби канал за комуникация с Москва, дааа. Що да е проблем бе, той с Путин искал за времето да си поговори. Отде ви изравят бе.

И що да го подслушват създателите на Даеш, ако иска да унищожи тази терористична организация?! Да Ви имам логичното мислене!

Никакъв, СТИГА ДА НЕ ГО ХВАНАТ! А тогава какъв става проблемът предстои да видиш. А ако имаше малко повече акъл в неграмотната ти тиква и излезне_ от тъпите си опорни точки щеше да зацепиш, че става дума за търсен секретен канал за информация с руснаците НЕ ОТ СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА, А ОТ ЧОВЕК ОТ НАЙ-БЛИЗКОТО ОБКРЪЖЕНИЕ НА ТРЪМП В ПРЕДИЗБОРНАТА МУ КАМПАНИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, когато всички питаха за връзките на тези с Путин И ТЕ ОТТИЧАХА И СА ЛЪГАЛИ! Абе вие наистина ли сте толкова тъпи, простиби беграмотнй или просто тролите по опорните ви точки?

Ген.Флин подаде оставка, защото беше изобличен, че лъже под клетва. Вярно е обаче, че най-патологичния лъжец е Тръмп. Май всички тръмпанари сте лумпени.

И къде са доказателствата, че ген. Флин лъже под клетва? Я посочете, че и ние да видим!

Sercure дипломатически канал не е секретен канал, г-н Насименто.

"Sercure дипломатически канал не е секретен канал, г-н Насименто." ================ Sercure не е, но Secret E! Науичи се да четеш точно, граматико, особено като искаш да правиш някому забележки по текста. Е, освен ако не си евтин несполучлив манипулатор, разбира се.

Разбира се, че е евтин руски слуга, поредният орк от руската тролеферма. Тоя специално по цял ден само това работи, когато и да погледна постоянно поства все такива гениалности.

поради защо си се нарекъл" info" и коментираш неща от които хабер си нямаш ....secure означава ЗАЩИТЕН или СИГУРЕН ...а СЕКРЕТЕН на английски е SECRET така че ганчо ходи си на село че на тейко ти земята е в бурени и няма кой да гледа добитъка не се мъчи в Америка

нали ѝТръмп стана техен човек, т.е. на Путин та се чудят как да оневинят зет му ха-ха. АКО НЯКОЙ СБИРКАЛ ДА ИЗБЕРЕ РУСКОТО ПОСОЛСТВО ХА-ХА. То гъзолизачеството е май наш патент.

Белият дом да вземе на щат синът на Нинова - тя е хем за Щатите, хем за Русия - такъв човек им трябва. Можеше да ползват и Румен Радев и той така, ама вече е президент

Ако някое служебно лице от Вашингтон обърка телефон и улучи руско поколство и ще каже " Извинете има грешка".Край. Той ще стане опасен руски агент с последващото разследване в това число и медийно.

И по-лошо даже. Преди много години на гала вечерта на една конференция се паднал някой на една маса с третия секретар на чешкото посолство - айде - руски шпионин. Направо ги тресе шпиономанията тези американци, съсипват си държавата !

Видимо влизат в режим "ограничаване на щетите". Младокът няма начин да не се е наакал в толкова едра игра, сложили го нависоко и той решил, че вече владее света, поредният изсилил се загубеняк.

СЛУГИТЕ НА РОТШИЛДИТЕ РЕВАТ ВСЕ ЕДНО ЧЕ ГИ Е ХХХ ДЕДО ИВАН :))

От дека се обаждаш момче?

ОТ ДОЛИНАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ДОМАТИ ДЕТО СТАВАТ ПО 100 ОКИ :)) ИМАМЕ И КАПИЯ БЕЗ СЕМЕ ГОЛЯМА КАТО ПАЛАМАРКА :))

А бе, днеска цел ден плюще дъж, и на всички боядисани врабци им се отмиха боичките. Тия ама съвсем изперкаха и творят глупост след тъпотия. Ако някой може да обясни как през най силно следеното и с най-много опити за подслушване посолство в света, може да се осъществи такава връзка, ставам трамвай от София до Бургас. Аман от тъпаци, които е нормално да смятат и другите за такива. То всеки съди по себе си.

Tи усещаш ли как сам се описа:), виж последните си изречения:)

Айнщайнееее, сериозно ли мислиш, че руснаците нямат сигурен комуникационен канал бе.

А бе, ДП, и що мислиш че ще го предоставят на който и да е друг?

А ти инфо, земи и чети, чети, и пак прочети. След това мисли, мисли и пак помисли(според възможностите ти) и тогава коментирай!

Няма кой да учи история, от пари, пари и пак пари. Царя ще го свърже няма проблеми.

Както вече е известно,най-достоверната информация идва от Вашингтон пост ,Дойче веле,СНН ,Билд и Дейли мейл!Разследванията на тези медии показват ,че най-вероятно Джаред Къшнър/Кушнер/ е кремълски агент.Той е разговарял 2 пъти с руския посланик Кисляк.Не е известна темата на разговора ,но може да се подозира ,че Къшнър е предал секретна информация.Дядото и бабата на Къшнър са полски евреи,които вместо да загинат героично в концлагер,са отишли да се бият срещу германците заедно с белоруските партизани и са получили съветско гражданство!??И до днес бащата на Джаред Чарлз води децата си в Белорусия ,за да знаят къде са техните корени.Има съмнения,че заради партизанското минало на дядо си и баба си Джаред може да е слушал песента "По долинам и по взгорям",което е недопустима за зет на президента.А според видните антикомунисти от България Ал.Йорданов,Иво Инджев и Ев.Михайлов е напълно възможно Джаред да е запознат и с "Червените ескадрони".Те самите признават,че многократното ентусиазирано декламиране на това стихотворение им се е отразило много зле на умственото развитие!!?

Ха ха ха ха 100 + ха ха !!!

че нищо няма да му направят на зетя, зад него стоят силни еврейски лобита. Тръмп успя и СА да прикотка, а това беше спонсорът на Килъри. Та може тя и нейната клика да се пръсне откъм гърба, но нищо няма да стане.

Трампи ша духа таратора.

Путин е поставил един Йелцин начело на американците, да видят какво им е било на руснаците ..

Елцин беше с класи над Тръмп. Всъщност той е с класи и над Путин, но такива като тебе няма да го разберат...

Да, Елцин беше класа, по руските стандарти. Но явно по доста занижен критерий, щом избра за свой наследник това комплексирано недоносче.

иванка има славянски корени а мъжът и какви има ? щое се съветник би трябвало та са от избраните

Кви корени, кви славяни те гонят па тебе бе? Кюти си там в масквето и гълтай лосиона на путя!

Па ти го гълташ на евроатлантите!хахвх "Още една област в България без болница!" ( съседната статия) Па ти чалгаджията и кючеклията си тръгнал американците да обсъждаш. Да те ебепм у европееца , дервиша и клошара на ЕС, даже и болници нямате вече!мбухахаха

Какво са си казали Тръмп и Путин по секретния канал: Тръмп: Не могу больше товарищ Путин! Я в Родину хочу! Путин: Надо потерпеть Щирлиц! Надо!

Гледаш глупавото заглавие и сещаш кой идиот е редактора на новината.

Че какво му е на заглавието? Резюмира с няколко думи съдържанието на статията, както и би трябвало да бъде. Факт е, че Тръмп сериозно е нагазил бос в тръните.

ПО онова време пробваме тестове за връзка кремъл и белия дом ги обслужват едни и същи блокират съобщенията подиграват се да подателите. Днеска отчитат нанесени щети на Киевска Русия над 1 000 000 000 000 $

Браво МОлодец . Медиини манипулатори ползващ спец програми за манипулиране на лидери бяха ни докарали до пред ядрен холокост..НА практика окупираха важна част от Киевска Русия/вижте къде се намира по ЯЛтенските споразумения/ започнаха масови убииства на десетки хиляди руснаци..западните наркомани на лваст НЕАДЕКВАТНИ 100%..

Йовано моме, поради що си продала вярата си на юдейте?

И пак: сърдечно чао на комунизма!

с комунизма си отиде и шанса ти да получи качествено лечение в качествена психиатрията....

и що пишеш с руска граматика сега? и що се засягаш? не се засягай- без рептилския комунизъм на всички ще е по-добре.

ти в такава ли се лекувал? Не са се справили добре щом и едно изречение не успяваш да напишеш правилно.

отношението на бащата на тая иванка към черногорския президент е отношение на тия злобни капиталисти към всички вас, нас на Балканите....С техниката на Тръмп ви избутаха от правото ви на достоен живот, ограбиха икономиката ви и обезлюдиха селата и градовете ви, сложиха ви престъпници да ви управляват и .....и...просто си отворете сметките за парно за април ...

В Америка, а и не само там(тук) много ВЛИЯТЕЛНИ хора са извели парите в КУЛТ, и не признават РЕАЛНО никакви ддуги ценнисти и стойости, колкото и да се опитват да го отричат и да се преструват. И бидейки такива и докопали се до по-големи пари и власт ВНУШАВАТ И ПРОПАГАНДИРАТ ТОВА МАСОВО! И при много хора това минава. Това ОПРАВДАВА ЖИВОТА И ДЕЙСТВИЯТА ИМ ПРЕДИ ВСИЧКО ПРЕД СИБСТВЕНАТА ИМ СЪВЕСТ И ЖИТЕЙСКА ЕГОИСТИЧНА ФИЛОСОФИЯ И ЦЕННОСТНА СИСТЕМА!

След Буш, този е поредния републикански идиот седнал в Белия Дом. Ако американския народ не изгони този комедиант и плейбой ще страда ама много..

е три пъти по-голям идиот от буш. Дори бащата на буш каза че гласува против него

Много дилбер тая Йованка!

Соросоидната пропаганда греши ! Дъщерята на Тръмп е търсела секретен канал с Москва и със самият Путин !

тя е любовница на путин и така обменят милиарди между банките в америка и русия...

Не бе,пак не си разбрал.Плащат си с биткойни.

искала да му предложи своята нова модна серия дамско облекло и аксесоари, както и обувки с високи токчета

А какво лошо има ако САЩ и Русия си комуникират и сътрудничат?

нищо лошо- само да не е СССР.

Абсолютно нищо, даже е желателно, СТИГА ДА Е ОФИЦИСЛНО, ИСТИНСКИ и БЕЗ НЕЗАКОННИ ТРАНЗАКЦИИ, КОРУПЦИЯ И ОБОГАТЯВАНЕ НА ОФИЦИАЛНИ ЛИЦА ЗА СМЕТКА НА ХОРСТА! Ако нямаше нищо престъпно, нередно и незаконно НЯМАШЕ ТАКА УПОРИТО ДА ЛЪЖАТ, ДА СЕ КРИЯТ И ДА ОПИТВАТ ДА ЗАБЪРСВАТ СЛЕДИТЕ, и яростно да атакуват другите, за да опитват да отвличат вниманието от престъпленията и корупцията им. Ако е законно НЯМА НУЖДА ДА ТЪРСЯТ СЕКРЕТНИ - и от службите и държавата, канали за връзка, така както ГЛАВЕН ПРОКУРИР ДА ХОДИ ПО ЧАСТНИ ОФИСИ В ЦУМ ЗА СРЕЩИ, вместо в кабинета си!

Ако някой упорито лъже, крие и отрича нещо, което е правил, свои срещи, и то до дупка, ТО ТОЙ ИМА ЗАЩО! И НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЕ ТОВА! Освен, разбира се, ако не е болен и патологичен лъжец, което обаче трудно се крие и много лесно се разбира от професионалисти, особено ако са замесени огромни интереси и той може да бъде използван. Впрочем май точно натам отиват нещата и аз никак няма да се учудя ако скоро хората около Тръмп и адвокатите му не започнат да защитават точно тази теза.

имаше някакъв абсурден гаф тая иванка ли е, ква ли е!?беше танала за смях пред цяла америка, написала беше "честит рожден ден" на едно от децата си, защото календарната година била свършила, без обаче да е дошъл месеца , в който родила...нещо такова....цяла Америка я беше взела на подбив.... Имат пари и затова нямат никакъв акъл тия , ако я питате нея тя е президентката...

Я стига с глупостите.Дали си добър президент не е в какво прави той или семейството му в личният им живот,а какво прави за нацията си. Да ти напомня ли за Клинтън и Люински.Гафовете на Рейган,Буш-двамата баща и син да ти ги изброявам ли.

че тя америка затова никога не е излизала от ролята на инкубатор на малоумни капиталисти, разбирай опасни за света хора с много пари в личните им банкови сметки. Това , което си изброил превърна америка днес в терорист номер 1 за целия свят - майдани, арабски пролети, избити сирийци, мюсюлманско нашествие в европа.....