Плевнелиев заподозря Русия за кибератаки, иска помощ от НАТО

Русия се готви да води "хибридна война" на Балканите, целяща да дестабилизира цяла Европа. Действа с кибератаки.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев заподозря Русия за кибератаки, иска помощ от НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Модераторите, вече ясно се вижда, че само 5-6 човека пишат и имитират, че са 2000. Това си е КиберТормоз. Може и да не е имало никаква кибер атака, ама вече вярвам, че има. Закривайте темата, не говори добре няколко души по еднопръстовия метод да тормозят стотици други. Излагаме се като нация.

5-6 човека, 2000 поста ? По-скоро реална загриженост, особено като гледат хората какво става и в Европа, и в Близкия изток. Може ли президентът да говори за война с Русия, пък била тя и модерна, хибридна, и хората да не се разтревожат ? А Плевнелиев може да е добър инженер и предприемач, но за държавен глава, за лидер на нацията никъде няма университети. Пък може и да му сипват нещо в чая, такива приказки ...

Роско, ти ли си бе? Ама ти засегна ли ми се бе? Това за кибератаките личния психотерапевт ли ти го наговори? Споко бе Роско, всеки който ти връзва кусури е мурзилски киберАтакист. Ти слушай само този, който ти плаща паричките. Хайде а сега спинкай и никакво влизане във форумите. Обещаваш нали?А вие модераторите, я затваряйте темата, че г-н Роско съвсем се изтормози горкичкият!

роско роско за кои ли път се изказваш неподготвен. без да ти е поръчал господарят ти боико не се изказваи повече. толкова ти е омекнала празната плевня върху раменете ти че се чудя как можахме да ти гласуваме доверие. впрочем да беше само ти толкова глупав на ръце щехме да те носим. време е да си ходиш на село и то отдавнна

Драги сънародници, сега ясно ли ви е защо съпругата на президента на България отказва да се появява с него на публични места? А медиите обвиняваха нея...

Не помниш ли, че преди президентските избори Премиерът ген. Борисов каза, че и магаре да предложи за Президент, народа ще го избере! Ген.Борисов точно, това и направи!

Майхай се пръдльо от президентството. НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА! ПРОТИВНА ТВАР!

Давам награда от 10000$ на този който прочете предходните 2806 коментара.

Чета ги от първия пост,дали има и 0.5% да го одобряват,ма то ампърлъка какво ли не прави!!!!!!!!!!

На кого му трябва да ги чете , те са писани от 5-6 атакистки трола.Все едно и също

Ох душата, този много редовно си пие хапчетата и слушка ли, слушка. Абе, да не би да е робот това нещо? Чак пък толкова не го ли прочете това изказване преди да излезе с него? Ми то от ясно по-ясно кой му го е заредил в устата. Та затова питах де, дали не е робот, щото за мозък не може да се говори.

Срамувам се, че гласувах за този смешко! По-жалък президент не сме имали!

Атаката продължава. Направо сме смешни, щото русняците ни се смеят. Полигон на глупостта. Всички тук участват, без изключение.

Атаката продължава. Всички тука ,без изключение , участват

На този нещо не е нормално!

fffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Американската радиоточка Плевньо пак избълва порадната глупост. Няма ли психиатри и усмирителна риза за идиота .

А бе грешка на природата, Ти който те рисуват в пресата като путка, Ти който те прекъсват, когато говориш по БТелевизия за да пуснат реклами на даски превръзки (интервюто при Ц. Ризова), Ти който караш зам президента да се разграничава от теб след твоите словесни изпражнения по съществени въпроси говориш за ХЕРБИЦИДНА ВОЙНА??? Хибрид е когато една страна плаша 5 милярда за да направи ПУЧ и разцепване на ЕС+ изпраща елитна държавна пронститутка да ФЪКА ЕС + подслушва партньорите си и всички държавници в ЕС и покрива целия ЕС с безплатни американски бази за безчинства по света + въвлича ЕС в световна агресия, като не дава никакъв шанс на хората в ЕС и атакуваните страни да живеят нормален живот. Или ти имаш друго видение путко непостригана?

Ако се изключи това , че е просто жалък и бих казал, и не особенно забавен.По-скоро досаден ,като муха прекъсваща следобедна дрямка в летен ден.Трябва вече да го е разбрал каквито и политически, финансови , емоционални пируети да прави ,втори мандат няма да види .Това е ясно и на кукловодите , и на публиката , и на децата ,и на всички останали.Ако ще да започне руснаците живи на обяд да ги яде ,край, финита,аривидерчи президентство.Друг е въпроса , ако прави обиколка за място в някоя сороска или клинтъновска асоциация, за след поста.

Срам ме е, че сме си избрали такъв президент. Куха лейка!!!Абе едно е ясно- кафето му ври. Познайте какво ще му предскаже?

Хора, човекът е болен, не му се сърдете, нека му влезем в положението. Само трябва да се подсетим за тия негови болнави изцепки, когато гласуваме следващия път за президент (защото тоя със сигурност ще се кандидатира отново)

По думите на Петков президентът Росен Плевнелиев е опозорил България и не може на гърба на ужасените хора във Франция след атентатите да демонстрира болна фантазия. Да кажеш, че на Русия основната цел е да удари сайта на ЦИК и президента"? Това да го каже един човек, той има деменциални проблеми. Той трябва да си подаде оставката днес и веднага. Трябва да спре да опозорява България и родината

Дира, няма ли да скриете тази срамна за България тема?

прав е човека и ние да си взимаме куфарите и заедно с братята терористи да ни разселят по европа ние смоето семеиство искаме в швеция да бягаме че утре ако ни пукнат една хибридна бомба и като спре радиото и телевизията които ни промиват мозъците туко виж сме станали мислещи хора сега сме някакви бедни изчезващи зомбита отевропа

Тия проруски коментари са потвърждение на думите на Плевнелиев.

тия коментари не са проруски или проамерикански тия коментари са за човек които няма никакви скрупули да е подлога на някои.човек който мисли за интересите на чужди държави а не на своята.

Продажна подлога!

За съжаление това е лексиката на враговете на Европа,които искат тя да е слаба , разделена, воюваща със своите съседи. Тези изчадия адови от отвъд океана направиха така , че Европа на Юг е подпряна от радикалния ислям за десетилетия напред ,има стотици хиляди убити хора ; на Изток радикалния национализъм / фашизъм/ е налице в Украйна , тук има само десетина хиляди убити европейци ; конфликта там ни изолира от Русия , Китай и т.н. Европа потъва , а този бивш комунист говори глупости за да се хареса на новите си господари. СЪД !

Президента назова нещата с истинските ум имена.Войната на Русия срещу България върви с пълна сила!Да се надяваме,че от Брюксел ще ни помогнат!Русия се опитва и успява да ни дестабилизира.Дано да се разпадне преди да успее да ни навреди!

Ти верно си много тъп! Или пък си самият Чехлю?!?

Със сигурност от Брюксел ще ти помогнат! Ще ти пратят главорезите, та да рендосат кухата ти кратуна. Доста са събрали и обучили, нали цял квартал са си завъдили. Малоумник нещастен!

нещо бъркаш понятията. Съветска Русия няма от няколко десетилетия, а колкото до комунистите, те отдавна не са фактор у нас. Това, което остана след 25 години "преход", е дивият болшевишки манталитет, който сега е приоритет на най-върлите антикомунисти, които лягат и стават с мераци за лустрация и "БКП в Сибир!". Но най-лошото е, че такива хора нон стоп си търсят господари, на които да се кланят - то не беше Хитлер, Сталин, а сега - Големия брат отвъд океана. Но съдбата на слугинажите никак не е завидна.

Не се заблуждавай от изборните резултати. Партията е силна както винаги. Ленинския завет "Колкото по-зле, толкоз по-добре" ни крепи.

Бих приел такова изказване от някой от президентите на прибалтийските държави, на Полша и на отделни други страни, известни с патологичната си омраза към Русия. Но един български президент, какъвто и да е той, никога, ама никога не би следвало да си позволява да бръщолеви такива глупости. Щом я докара до там мили ми росенчо, крайно време е да си тръгваш от Дондуков. По-добре по собствена инициатива, отколкото да те изрита огладнелият и докаран до отчаяние български народ. Мисля че обратното броене вече настъпи. Не изпускай момента!

Как може да плюете по президента? Бие българи ли сте? Хората по цял свят застават зад лидерите си, а вие го плюете. Такива велики личности като Плевнелиев са рядкост и трябва да се гордеем с него. Цял свят го уважава. Той е интелигентен, мъдър, честен и прям политик, който се бори за благото на народа. Същевременно е състрадателен, човечен, застъпи се за всички бежанци, плака пред френското посолство за жертвите и въпреки тежката лична загуба е винаги усмихнат и готов да помогне. Пак ще гласувам за него! Дано господ виждащ всичко да го подкрепи в светите му дела!

Имаш много странно чуство за хумор. Или може би е тиха лудост?!

Ама ти сериозно ли говориш? Ако е така - бягай бързо про чичо доктор. Ама много бързо, за да не стане късно.

хората имат лидери за това застават зад тях.какъв лидер е тоя и на къде води държавата?кой го уважава не можах да разбера?американците ли?маи и на тях им идва в повече тъпите му изказвания.и кажи ми какво благо е направил за народа?

Да, и аз искам да имам президент, когото да уважавам.Президент с когото да се гордея, че мисли за народа си и защитава интересите на страната си. Да сте видяли нещо такова в нашия президент? Има политика, има дипломация, има закони дори и за президентите. Всяка тяхна дума е важна за страната им и не могат да си позволяват изказвания като тези на г-н Плевнелиев. И то да беше само веднъж, добре, но това е практика за него. Иска да се прави на интересен и оригинален, но това не е задачата на един президент.Всяка негова дума трябва да е премерена и в интерес само на страната му.

тези думи със сигурност не са в интерес на страната ни,нека използва мозъка си и работи в интерес на страната а не да е подлога на америка или русия.добре че руснаците не му обръщат внимание че отдавна са разбрали че е хахо.иначе пръста които размахва срещу тях щеше да се окаже на неприятно за него място.

NIKI NIKOLOV

ДА,ДА и ДА

Браво на нашият президент право куме в очите , а останалите политици Бойко, Цачева и други се крият под масата, срам и позор за тях.

...те да бяха само кибер атаките, с мед да ги намажеш "братушките" ...

ако на това мекотело му е останало някакво достойнство в което се съмнявам не би трябвало да се кандидатира повече.пази боже в случай на война този да ни е главнокомандващ.

Браво на Карбовски! Крайно време бе някой да каже, че ЦАРЯТ Е ГОЛ (в случая, че чехльо е идиот)! То народът отдавна го знае и си шушука. Остава само придворните да се решат какво ще правят, че комай по-свестни не се намират. Че чехльо не е обединител на нацията а обединител на олигархия и чиновническата номенклатура.

като го гледам тоя съм склонен да подкрепя инициативата ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ.как не те е срам брей продажник защото мен ме е срам че гласувах за теб.

Двата континента не се разделят от Уралския хребет и от Босфора. Границата е по делтата на Дунав и самия Дунав. Шепа хора с извратено мислене лаят трети ден като луди кучета. Няма коментари, аргументи, цитати, размисли и нормални спорове - само обиди и неадекватни квалификации. Срам ме е от българина. Мястото ни е в Азия - заедно с Русия.

Русия има и голяма европейска част. Така че не е задължително чак в Азия, но задължително - с Русия!

Заради този и неговите "дълбоки мисли" и клеветнически изсказвания можем всички да пострадаме. И не от измислена руска заплаха, а от съвсем друго място, защото от Небето всичко се вижда.

Ще се опитам да обясня на плазмодиев за толератността. Човешкият организъм е толерантен към раковите клетки, сиреч гостоприемен. В един момент тези ракови клетки се "отключват", когато бъде създадена благоприятна среда за тяхното размножаване и превземане на организма. В много от случайте "превземането" е безсиптоматично, откриването е вече последен стадии. Т.е. даденият човешки организъм е прекалено, смъртосно толерантен. Има и други случай в които организмът не е така толерантен и "бие" тревога още в ранен стадии. Та, това е толератността с която ни проглушват ушите.

Боже, Боже, каква грешка на природата. И на Бате Бойко. Прибери си Боже, Вересиите и ни дай Боже Светлина и Топлина от Твоите Слова. Като го гледам този някой си, все едно виждам явен джихадист, който иска да ни скара с Велика Русия. Къде ще се скриеш, едноклетъчно такова, къде. Засрами се. Ако толкова си изкризил от мъка и страдание, вземи си безплатен отпуск и се покалугери някъде. И без това всички са те изоставили - включително г-жа Юлия, не знам дали още е плевненлиева. Видях една снимка на този разрушител на българо-руската дружба - отврат. Ако го нарека КЛОУн, все едно да каж, че ми прилича на Ален Делон.Това същество няма пол и физиономия вече в моя свят. Довидане и Сбогом роска. Ходи да възраждаш комсомолската организация в Столипиново или в циганския квартал в Пазарджик Изгрев - там те обичат много, да знаеш....

Клоун

Шутовете са необходими, за да казват истината. Едно време червената линия на Партията се коригираше благодарение на вицовете :))

Какво пишете минуси на човека ,бе!?Той си жадува за времето на бай Тошо всички тука сме от тоя сорт.

.....брей какъв неблагодарен народ. Като прочетеш всичко написано - ами то си е вярно, че българия (с малка буква) и българското президентство е подложено на кибер атака. Защо бе хора, ама какво е това единодушие, е и ? ...ами, че то си е ясно това е срещу Йоло Денев 2.

Тотално неадекватен ... ! Защо не престане да ръси вицове. Ако Русия го прави , той едва ли ще разбере!" Боже , защо не си прибереш вересиите "!

Браво на Карбовски !Парвилно се изрази какъв ни е президента !Нека всички журналисти вземат пример от смелостта на Карбовски и да престанат да мълчат ,защото те са хора на словото и чрез словото трябва да служат на народа си !Плевнелив е неадекватен и е време да се маха !Ще ми говори за толерантност към терористите- абе как може нормален човек да е толерантен към тези,които режат глави,избиват невинни деца и цивилни????Гнусен мазен лицемер

Този пак се поака!

Млъквай! Обещано ли ти е светло бъдеще за сметка на нашия живот. Май да.