Плевнелиев няма да ходи за Деня на победата в Москва

Президентът Росен Плевнелиев няма да присъства на тържествата по случай Деня на победата в Москва на 9 май тази година.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев няма да ходи за Деня на победата в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този човек е карикатура на политик .

Ти си срам за България !!

1. не е канен - 100 т. 2.не зачита края на войната- 1000 т. 3. ще поднесе венец пред паметника на Руската армия - 10 000 т.

Зает е. Ще ходи да го фъка Виктория Нюман. Или да се целува с Кончита Вурст.

ЮНАК.....

това е незачитане паметта на 20 милиона войници и цивилни, загинали във войната. светла им памет ! иначе, на парада се демонстрират най новите оръжия и самолети на рашите. има какво да се види, при условие, че ни се налага да си купим нова военна техника.

Роско още като младо комсомолче, се прецакваше с прекаления си ентусиазъм към СССР, за това го мразеха и му се наложи да бяга чак в Германия, и там го намразиха, защото лъжеше с парите, та все си бяга и е прецакан и като човек и като българин.

Правилно. Да не ходи. Сигурно е решил да ходи в Берлин. Заедно с американските войски които ще тръгнат от балтийските държави, ще пресекат Европа и ще триумфират в Берлин. А пропо: Онзи ден зам. министъра на отбраната на Русия каза "ние засега няма да ги последваме"...........

Как очаквате бивш комсомолски секретар син на щатен инструктор на БКП да не си върти задника там на където му е изгодно.Те са учили за това.

"АЗ СЪМ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА." Ама кой му е вратът? САЩ!!. Е как ще отиде на парада?

Махнете го тоя, че само ви излага.

Имам само един въпрос - с чии гласове това нищожество стана президент на Република България?

...на Костинброд най-вероятно. Аз поне не познавам човек, който да е гласувал (или от срам не си признават) за него!

Леле колко е мъжествен на снимката. А иначе-тя жена му го незачита за нищо, а в Русия въобще няма да забележат, че го няма.................Симпатяга, що не предложиме да има и 3-ти мандат..........да стои за респект......

Прав си Росенчо. В Русия може да отиде всеки, но живи и здрави си тръгват само приятелите. Седи си тука и си кютай.

България е била съюзник на Германия в Тристранния пакт! Въпреки, че не сме били във война с СССР, той ни обявява война! Та за какъв парад на Победата става въпрос - нали ние сме победените!?

Стражин,Страцин,Крива Паланка.............??????????????

Доколкото ми е известно отиват поканените, за нашия май не е от тях.

Щом Роската няма да дойде, отменям парада. Та ние заради него правим всичко.

А аз пък отивам! Точно заради парада на Победата!!!

....накърнява доброто име" пишат тия дето изтриват нашето писане. Какво добро име. То трябва да си голям гьон за да не разбереш, че нямаш авторитет.

Лелеее. Оревахте орталъка бре. Какво толкова като не ходи на парада? И без това не го уважават там. Това да не ви е бай ви Тошо, за който беше задължително ходенето (по поканите) срещу заплаха за живота? Георги Димитров така си замина. Който не помни да прочете. Отиде на една покана в Москва и се върна в ковчег. Сдоби се с музей, но загуби живота си. Наскоро и с полския президент се случи нещо "черезвичайно". Да не искате и с нашия така, а? А може би искате? Или ако не друго поне да му демонстрират неуважение и презрение за ваша радост, а? Или да му скърцат със зъби? Това също ще ви кефи нали?

каквото повикало, такова се обадило. Нашия пульо, дето гледа в захлас западняците, да не би да демонстрира някакво уважение към Русия. Но си права, него го остави, той след мандата ще отпраши при господарите си. Ама ти оставаш тука, тъй че отивай да сееш картофи.

За Георги Димитров си прав, но донякъде. Можеше да напишеш и защо е бил ликвидиран - а то е за единствената си умна и полезна за държавата идея. Сещаш ли се коя?

Ееее, то пък оставаше и да ходи! Малко нагло би било от негова страна, то ние си знаем иначе че е бивш комсомолски секретар, знаем че го влече Масква и с мъка се удържа да не хукне натам. Но няма начин, поне докато е президент.

Пульо, дреме му на Путин, за нашия Пульо.

то това ако не ходи в москва за деня на победата за какво ни е ,да оди да бере компири,нема по неориентиран от тоа аман от тиа....

По смотан президент не сме имали - невероятно жалък човечец!

За да отидеш трябва да си поканен. И на че ще те изхвърли охраната ;0)

Кучето си лае, керванът си върви! Тържествата ще минат и без него и разни други отказали се гости, ще си накривят шапката руснаците сигурно!

Е, то президентските избори рано или късно ще дойдат!

Ма за чий Х .. ни е на нас Президентство,ба? Достатъчен ни е Председател на Народното...! Да омааме Констинтуцеета!!!

Тъкмо ще спестим!!!?

Някой хора явно са оперирани от чувство за държавност и такт,защото са неведоми посоките на политическия вятър.Все пак въпросния господин е държавен глава на ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ и НАРОД БЪЛГАРСКИ и се налага да мисли държавнически, с няколко хода напред(или ако не той, поне съветници и анализатори).

Той Политическият ветър неска е оттук , утре -оттам!?

.. някой...!

Щом си someone нямаш право да говориш и пишеш за някакъв си фалшив президент или президент на Бойко Борисов.Каква държавност ти се превидя в България? Какъв президент на всички българи е Роско ? Той си е президент на Бойко Борисов и компания. Самият Роско нееднократно потвърждава с действията си тази истина.

Ма тоо Президент лее, че да го канат, ба??!

Какви шушумиги ни управляват ,карат ни да се засрамим , че сме българи.Вината си е в нас ,че още някои им вярват и позволихме да ни разпарчосат и да контролират финансово някакво имагинерно българско гражданско общество.Защо при защита на национални и социални интереси в Испания,Гърция,Италия ,Франция и Германия хората не се делят на леви ,десни ,либерали или на християни и мюсюлмани? Толкова ли българският народ е тъп от политизиране?

Президент на коя нация е този г-н на снимката? Аз съм българин и той не е мой президент,камо ли пък главнокомандващ.

Българите не избират президент, на тях им го назначават...

...и правилно! Победените фашисти, нямат място сред победителите. Най-малкото е унизително нали "астроложе"?

"Плевнелиев няма да ходи за Деня на победата...", защото е задн.к, както и останалите, които няма да присъстват. Как е възможно така да се омаловажава, станалото преди 70 години и ролята на Русия.

И кой те е поканил, че няма да ходиш?

Третият секретар на Посолството... ма такава длъжност нема! ..Е, па нема!?

видяла жабата, че подковават вола и вдигнала и тя крак...

Прощавайте, но кой беше този Плевналиев?

Как ще иде , господарите му забраниха, а той си е послушен папка всичко. На 4 юли ще отиде с наколенките...

Няма нужда от наколенки. Роско ще изтърпи всичко, в името на угодничеството и сервилността към господарите си.

Е това е президента на "всички" българи. За пореден път показна че не е обединител.

За какво да ходи? Да отбележи окупацията на България от съветската сган?

Бог те знае и тебе кви байраци си вял.

Georgi

От попаднал немски снаряд в укритието, целия взвод на дядо ми е избит при Драва, а той самия и още един човек се оттървават по чудо! Много българи са загинали в тази война! Наистина не е президент на българите този!

Ми да ходи на 4-ти юли в САЩ ! И да не се връща оттам !

"Президентът Росен Плевнелиев няма да присъства на тържествата по случай Деня на победата в Москва на 9 май" За това пък ще бъде на концерт на Кончита Вурст.

молятисе не ходи при мъжете нетие там мястото

... с него и без него "денят на Победата" ще бъде отбелязан, даже и Меркел не се поколеба да отиде въпреки историята и вчерашните събития. Нашият не познава историята, няма понятие от дипломация, показва завиден слугинаж...затова няма да му остане името в историята, а "бяло петно на държавенглава"...